Prettyyogiyo (@prettyyogiyo)

[16012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat #faraalipbuttersquad #faralipbutterbyfarahanimrazak #batucaves #selayang #gombak #kl #ampang #klcc #rawang #lrtgombak #lrtkelanajaya #lrtbangsar

[16012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat #faraalipbuttersquad #faralipbutterbyfarahanimrazak #batucaves #selayang #gombak #kl #ampang #klcc #rawang #lrtgombak #lrtkelanajaya #lrtbangsar

💬 0Normal

Customer ni dia cakap dia dah cuba lip balm, lip ice dan vaseline sekalipun selama sebulan tapi tetap kering juga bibir dia. .
.
First dia cuba Faraa Lip Butter, dia tak yakin. Tapi dia tak berputus asa pakai pagi dan malam(boleh pakai malam). Sampai la hari ni dia mesej saya, dia cakap dah sesuai dengan bibir dia. Alhamdulillah. 😊
.
.
Rasa satu pencapaian dalam berniaga kalau customer gembira dengan apa yang kita jual. 💕
.
#faraalipbutter
#farahanimrazam
#faraalipbutterbyfarahanimrazak
#antioxidantlipstick

Customer ni dia cakap dia dah cuba lip balm, lip ice dan vaseline sekalipun selama sebulan tapi tetap kering juga bibir dia. .
.
First dia cuba Faraa Lip Butter, dia tak yakin. Tapi dia tak berputus asa pakai pagi dan malam(boleh pakai malam). Sampai la hari ni dia mesej saya, dia cakap dah sesuai dengan bibir dia. Alhamdulillah. 😊
.
.
Rasa satu pencapaian dalam berniaga kalau customer gembira dengan apa yang kita jual. 💕
.
#faraalipbutter
#farahanimrazam
#faraalipbutterbyfarahanimrazak
#antioxidantlipstick

💬 1Normal

[15012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘

[15012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘

💬 0Normal

[14012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat #faraalipbuttersquad #faralipbutterbyfarahanimrazak #batucaves #selayang #gombak #kl #ampang #klcc #rawang

[14012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat #faraalipbuttersquad #faralipbutterbyfarahanimrazak #batucaves #selayang #gombak #kl #ampang #klcc #rawang

💬 1Normal

[14012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat #faraalipbuttersquad #faralipbutterbyfarahanimrazak #batucaves #selayang #gombak #kl #ampang #klcc #rawang

[14012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat #faraalipbuttersquad #faralipbutterbyfarahanimrazak #batucaves #selayang #gombak #kl #ampang #klcc #rawang

💬 2Normal

Thanks customer kita @d33p1nl0v3 beli dengan saya. Hope boleh repeat lagi ye. 😊

Thanks customer kita @d33p1nl0v3 beli dengan saya. Hope boleh repeat lagi ye. 😊

💬 1Normal

SOALAN FAMOUS HARI NI! .
Q:Kalau pakai Faraa Lip Butter boleh pakai lipstik lain tak? .
J:BOLEHHHH SANGAT. Faraa Lip Butter macam moisturiser kat bibir kita. After pakai moisturiser nak paaki apa pun xpe. 😊
.
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad
#farahanimrazak #selangor #perak #kl

SOALAN FAMOUS HARI NI! .
Q:Kalau pakai Faraa Lip Butter boleh pakai lipstik lain tak? .
J:BOLEHHHH SANGAT. Faraa Lip Butter macam moisturiser kat bibir kita. After pakai moisturiser nak paaki apa pun xpe. 😊
.
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad
#farahanimrazak #selangor #perak #kl

💬 0Normal

APA KANDUNGAN FARAA LIP BUTTER NI YANG SAMPAI RM55/PCS???
.
Olive oil
🌸membantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan.
.
Jojoba oil
🌸Diperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman.
.
Beeswax
🌸memberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas.
.
Sunflower seeds
🌸membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut.

APA KANDUNGAN FARAA LIP BUTTER NI YANG SAMPAI RM55/PCS???
.
Olive oil
🌸membantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan.
.
Jojoba oil
🌸Diperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman.
.
Beeswax
🌸memberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas.
.
Sunflower seeds
🌸membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut.

💬 0Normal

[10012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat #faraalipbuttersquad #faralipbutterbyfarahanimrazak #batucaves #selayang #gombak #kl #ampang #klcc

[10012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat #faraalipbuttersquad #faralipbutterbyfarahanimrazak #batucaves #selayang #gombak #kl #ampang #klcc

💬 3Normal

[10012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat #faraalipbuttersquad #faralipbutterbyfarahanimrazak #batucaves #selayang #gombak #kl #ampang #klcc

[10012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat #faraalipbuttersquad #faralipbutterbyfarahanimrazak #batucaves #selayang #gombak #kl #ampang #klcc

💬 0Normal

[10012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat #faraalipbuttersquad #faralipbutterbyfarahanimrazak #batucaves #selayang #gombak #kl #ampang #klcc

[10012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat #faraalipbuttersquad #faralipbutterbyfarahanimrazak #batucaves #selayang #gombak #kl #ampang #klcc

💬 0Normal

Mia ahmad pun pakai!!! 😍😍😍😍😍 cepat2 order dengan saya. 😉

Mia ahmad pun pakai!!! 😍😍😍😍😍 cepat2 order dengan saya. 😉

💬 0Normal

[09012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat

[09012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat

💬 2Normal

[09012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat

[09012018] My lovely customers. ❤️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter 💄
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat

💬 0Normal

Selamat pagi. Jangan lupa oles bibir anda dengan Faraa Lip Butter. 😘 #bibircantik

Selamat pagi. Jangan lupa oles bibir anda dengan Faraa Lip Butter. 😘 #bibircantik

💬 0Normal

kulit bibir adalah bahagian yg sensitif seeloknya, elakkan memakai lipstick/lipmatte dgn kerap krn ia akan membuatkan bibir lebih kering dan menggelupas, dan berdarah.
.
olive oil & jojoba oil di dlm Faraa Lip Butter membantu aliran darah semulajadi pada bibir utk bibir sihat kemerahan serta diperkaya dgn Antioksidan, serta mesra solat.
.
beeswax dan sunflower seeds memberikan kelembapan semulajadi pada bibir dah membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar.

kulit bibir adalah bahagian yg sensitif seeloknya, elakkan memakai lipstick/lipmatte dgn kerap krn ia akan membuatkan bibir lebih kering dan menggelupas, dan berdarah.
.
olive oil & jojoba oil di dlm Faraa Lip Butter membantu aliran darah semulajadi pada bibir utk bibir sihat kemerahan serta diperkaya dgn Antioksidan, serta mesra solat.
.
beeswax dan sunflower seeds memberikan kelembapan semulajadi pada bibir dah membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar.

💬 0Normal

💬 0Normal