PRODUK OLIVE HOUSE (@olivehouse.minyakzaitun)

Ini antara produk Olive House. 
Boleh tengok tengok, ada harga siap disitu. Kalau berkenan boleh DM @ WhatsApp admin ya. .

Kami boleh pos ke SELURUH Malaysia. .

Kalau nak cuba 5 produk sekaligus dalam 1 harga pun boleh jugak. (Swipe pic ke kiri sampai yang TERAKHIR) .

Stater Pack 5 dalam 1 hanya RM100. 
WhatsApp: 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #SayaJual #MinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti #PatiMinyakZaitun #Olivie #Olivie30 #OliviePlus #OliviePlus30x #StaterPack #JusDelimaOrganik #TehDaunZaitun #SerbukKayuManisCeylon #MiniOlivie30 #MaduKyrgyzstan

Ini antara produk Olive House.
Boleh tengok tengok, ada harga siap disitu. Kalau berkenan boleh DM @ WhatsApp admin ya. .

Kami boleh pos ke SELURUH Malaysia. .

Kalau nak cuba 5 produk sekaligus dalam 1 harga pun boleh jugak. (Swipe pic ke kiri sampai yang TERAKHIR) .

Stater Pack 5 dalam 1 hanya RM100.
WhatsApp: 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #SayaJual #MinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti #PatiMinyakZaitun #Olivie #Olivie30 #OliviePlus #OliviePlus30x #StaterPack #JusDelimaOrganik #TehDaunZaitun #SerbukKayuManisCeylon #MiniOlivie30 #MaduKyrgyzstan

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Tips turun berat dengan Ceylon Cinnamon dan Madu. .

Bahan yang di perlukan :
1) 1 cawan air panas 
2) ยฝ sudu teh Ceylon Cinnamon 
3) 1 sudu Madu Asli .

Caranya :
1) Air panas + Ceylon Cinnamon dan biarkan selama 30 minit 
2) Air dah sejuk tu tambahkan madu. 
3) Minum ยฝ cawan sebelum tidur dan ยฝ cawan lagi simpan dalam peti. 
4) Awal pagi esoknya tu minum ยฝ cawan lagi sama ada minum sejukยฒ macam tu atau tunggu suhu bilik baru minum. .

Ulang sampai kurus ๐Ÿ˜ . 
Nak dapatkan madu asli dan serbuk Ceylon Cinnamon berkualiti tinggi boleh DM @ WhatsApp: 0178623537

Boleh jugak klik terus disini: NakOliveHouse.wasap.my .

P/s: Ibu yang mengandung /menyusukan anak tak di galakkan ambil Ceylon Cinnamon. .

#OliveHouse #AafiyatLifestyle #KayuManisCeylon #MaduKyrgyzstan #KayuManis #KMC #MaduAsli #MaduLebah #MaduPergunungan #MaduBukanSebarangMadu

Tips turun berat dengan Ceylon Cinnamon dan Madu. .

Bahan yang di perlukan :
1) 1 cawan air panas
2) ยฝ sudu teh Ceylon Cinnamon
3) 1 sudu Madu Asli .

Caranya :
1) Air panas + Ceylon Cinnamon dan biarkan selama 30 minit
2) Air dah sejuk tu tambahkan madu.
3) Minum ยฝ cawan sebelum tidur dan ยฝ cawan lagi simpan dalam peti.
4) Awal pagi esoknya tu minum ยฝ cawan lagi sama ada minum sejukยฒ macam tu atau tunggu suhu bilik baru minum. .

Ulang sampai kurus ๐Ÿ˜ .
Nak dapatkan madu asli dan serbuk Ceylon Cinnamon berkualiti tinggi boleh DM @ WhatsApp: 0178623537

Boleh jugak klik terus disini: NakOliveHouse.wasap.my .

P/s: Ibu yang mengandung /menyusukan anak tak di galakkan ambil Ceylon Cinnamon. .

#OliveHouse #AafiyatLifestyle #KayuManisCeylon #MaduKyrgyzstan #KayuManis #KMC #MaduAsli #MaduLebah #MaduPergunungan #MaduBukanSebarangMadu

๐Ÿ’ฌ 0Normal

KEUNIKAN JUS DELIMA ORGANIK OLIVE HOUSE DARI LADANG ORGANIK AZERBAIJAN. .

Az-Granata terletak di daerah Agsu, Azerbaijan yang memulakan pasaran eksport sejak tahun 2011 kepada 25 negara di seluruh dunia. .

Kami merupakan pengeluar tunggal minuman organik di dalam pasaran Azerbaijan. .

Kami  adalah wakil tunggal di Asia!

KENAPA AZERBAIJAN?

Berbanding dengan buah delima di banyak tempat delima azerbaijan mempunyai
"ANTIOKSIDAN TERTINGGI DIDUNIA". .

ANTIOKSIDA DI DALAM JUS DELIMA DAN KEBAIKANNYA .

1. ELLAGITANNINS
 Baik untuk kesihatan jantung dan pembuluh darah. Ellagitannins ialah antioksida yang hanya boleh dijumpai dalam delima.Ia membantu mengurangkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, dan mencegah athersclerosis (pengumpulan lemak dalam arteri)

Ellagitannins dalam buah delima berhasil membantu mencegah sel-sel kanser menjadi aktif dan berkembang. .

2. TANNIN ACIDS
Tannin acid ialah antioksida yang terdapat dalam buah delima yang memberi banyak manfaat kepada kesihatan seperti membantu mencegah strok, serangan jantung, anti-kanser dan menyokong sistem immunisasi badan .

3. ANTHOCYANIN
Anthocyanin ialah antioksida yang kaya di dalam jus delima. Ia melindungi tisu-tisu daripada kerosakan oksidatif, yang disebabkan oleh radikal bebas dan membantu mengurangka inflamasi.

Kajian menunjukkan bahawa kandungan antioksidan yang pelbagai dan kaya di dalam jus delima mengurangkan keradangan dan penebalan dinding arteri.

Ia membantu mencegah strok dan memelihara kesihatan jantung. .

#OliveHouse #AafiyatLifestyle #JusDelima #JusDelimaOrganik #SayaJual #Delima #Pomegranate #Alhamdulillah #PomegranateJuice #Organik #Natural #TanpaGulaTambahan #TanpaPengawet #DelimaTerbaik #Azerbaijan #Promosi #Share #Like #Trending #Viral #EjenOliveHouse #PenghantaranSeluruhMalaysia

KEUNIKAN JUS DELIMA ORGANIK OLIVE HOUSE DARI LADANG ORGANIK AZERBAIJAN. .

Az-Granata terletak di daerah Agsu, Azerbaijan yang memulakan pasaran eksport sejak tahun 2011 kepada 25 negara di seluruh dunia. .

Kami merupakan pengeluar tunggal minuman organik di dalam pasaran Azerbaijan. .

Kami adalah wakil tunggal di Asia!

KENAPA AZERBAIJAN?

Berbanding dengan buah delima di banyak tempat delima azerbaijan mempunyai
"ANTIOKSIDAN TERTINGGI DIDUNIA". .

ANTIOKSIDA DI DALAM JUS DELIMA DAN KEBAIKANNYA .

1. ELLAGITANNINS
Baik untuk kesihatan jantung dan pembuluh darah. Ellagitannins ialah antioksida yang hanya boleh dijumpai dalam delima.Ia membantu mengurangkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, dan mencegah athersclerosis (pengumpulan lemak dalam arteri)

Ellagitannins dalam buah delima berhasil membantu mencegah sel-sel kanser menjadi aktif dan berkembang. .

2. TANNIN ACIDS
Tannin acid ialah antioksida yang terdapat dalam buah delima yang memberi banyak manfaat kepada kesihatan seperti membantu mencegah strok, serangan jantung, anti-kanser dan menyokong sistem immunisasi badan .

3. ANTHOCYANIN
Anthocyanin ialah antioksida yang kaya di dalam jus delima. Ia melindungi tisu-tisu daripada kerosakan oksidatif, yang disebabkan oleh radikal bebas dan membantu mengurangka inflamasi.

Kajian menunjukkan bahawa kandungan antioksidan yang pelbagai dan kaya di dalam jus delima mengurangkan keradangan dan penebalan dinding arteri.

Ia membantu mencegah strok dan memelihara kesihatan jantung. .

#OliveHouse #AafiyatLifestyle #JusDelima #JusDelimaOrganik #SayaJual #Delima #Pomegranate #Alhamdulillah #PomegranateJuice #Organik #Natural #TanpaGulaTambahan #TanpaPengawet #DelimaTerbaik #Azerbaijan #Promosi #Share #Like #Trending #Viral #EjenOliveHouse #PenghantaranSeluruhMalaysia

๐Ÿ’ฌ 1Normal

TAHNIAH diucapkan kepada: .

ZAUJAH IZZ
EE LING KOAY

kerana telah memenangi GARLIC BALM setiap seorang! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .

Terima Kasih kerana telah memeriahkan FACEBOOK LIVE kami yang lalu. Para pemenang boleh PM kami dan berikan nama penuh, no telefon dan alamat penghantaran. ๐Ÿ˜˜ .

P/S: Kepada yang tak berjaya jangan sedih kerana kami akan adakan sesuatu yang ISTIMEWA setiap minggu di FACEBOOK PATI MINYAK ZAITUN OLIVE HOUSE! .

WOWWW! So jangan ketinggalan dengan info dari kami! Pastikan SET SEE FIRST!!! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž .

Oh ya, Contest 'Hadiahkan Untuk Yang Tersayang' juga sedang berlangsung di Facebook Page kami ya. Jangan lupa join! .

#OliveHouse #AafiyatLifestyle #Giveaway #Contest #MalaysiaGiveawayContest #MalaysiaGiveaway #GiveawayMalaysia #MalaysiaContest #ContestMalaysia #LikeShareWin #TagShareWin #Share

TAHNIAH diucapkan kepada: .

ZAUJAH IZZ
EE LING KOAY

kerana telah memenangi GARLIC BALM setiap seorang! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .

Terima Kasih kerana telah memeriahkan FACEBOOK LIVE kami yang lalu. Para pemenang boleh PM kami dan berikan nama penuh, no telefon dan alamat penghantaran. ๐Ÿ˜˜ .

P/S: Kepada yang tak berjaya jangan sedih kerana kami akan adakan sesuatu yang ISTIMEWA setiap minggu di FACEBOOK PATI MINYAK ZAITUN OLIVE HOUSE! .

WOWWW! So jangan ketinggalan dengan info dari kami! Pastikan SET SEE FIRST!!! ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž .

Oh ya, Contest 'Hadiahkan Untuk Yang Tersayang' juga sedang berlangsung di Facebook Page kami ya. Jangan lupa join! .

#OliveHouse #AafiyatLifestyle #Giveaway #Contest #MalaysiaGiveawayContest #MalaysiaGiveaway #GiveawayMalaysia #MalaysiaContest #ContestMalaysia #LikeShareWin #TagShareWin #Share

๐Ÿ’ฌ 0Normal

โคStater Pack Olive House: "PILIHAN TEPAT UNTUK BEGINNER" โค .

Tengah usha apa tu? ๐Ÿ˜
.
Tengah berfikir nak beli yang mana satu dulu ke? ๐Ÿ˜
.
Ada banyak sangat Quranic Foods sampai rambang mata tak tahu nak dahulukan yang mana? .

Haaaa! Stater Pack sesuaiiiiiii sangat untuk awak! ๐Ÿ˜ .

Kenapa?

Sebab awak tak payah pening kepala nak pilih mana satu dah! Kami dah siapppp bagi 5 Quranic Foods dalam 1 harga yang sangat murah! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .

Nak Minyak Zaitun?
ADA! โœ”
.
Nak Madu Kyrgyzstan?
ADA! โœ”
.
Nak Jus Delima?
ADA! โœ”
.
Nak Serbuk Kayu Manis Ceylon?
ADA! โœ”
.
Nak Teh Daun Zaitun?
ADA! โœ” .

BEST kan? Awak boleh try 5 Quranic Foods dalam masa yang sama! ๐Ÿ‘ .

Lepas awak dah cuba Stater Pack ni, awak boleh lah decide nak repeat order yang mana satu hehehe. ๐Ÿ˜ .

Eh, kalau nak repeat order Stater Pack lagi pun boleh! ๐Ÿ˜‰ .

So JOM LAH MULAKAN PEMAKANAN QURANIC DENGAN STATER PACK OLIVE HOUSE NI! ๐Ÿ’– .

Tunggu apa lagi? Yang lain dah beli awak nak tengok je ke? Hehehehe. .

DM @ WhatsApp Admin untuk pembelian: 0178623537 .

Harga:
Semenanjung Malaysia: RM100
Sabah Sarawak: RM105 .

#OliveHouse
#Aafiyatlifestyle #StaterPackOliveHouse #StaterPack #MinyakZaitunBerkualiti #MiniOliviePlus30x #MiniOlivie30 #JusDelimaOrganik #MaduKyrgyzstan #MaduAsli #TehDaunZaitun #SerbukKayuManisCeylon #KayuManisCeylon #KMC #SayaJual

โคStater Pack Olive House: "PILIHAN TEPAT UNTUK BEGINNER" โค .

Tengah usha apa tu? ๐Ÿ˜
.
Tengah berfikir nak beli yang mana satu dulu ke? ๐Ÿ˜
.
Ada banyak sangat Quranic Foods sampai rambang mata tak tahu nak dahulukan yang mana? .

Haaaa! Stater Pack sesuaiiiiiii sangat untuk awak! ๐Ÿ˜ .

Kenapa?

Sebab awak tak payah pening kepala nak pilih mana satu dah! Kami dah siapppp bagi 5 Quranic Foods dalam 1 harga yang sangat murah! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ .

Nak Minyak Zaitun?
ADA! โœ”
.
Nak Madu Kyrgyzstan?
ADA! โœ”
.
Nak Jus Delima?
ADA! โœ”
.
Nak Serbuk Kayu Manis Ceylon?
ADA! โœ”
.
Nak Teh Daun Zaitun?
ADA! โœ” .

BEST kan? Awak boleh try 5 Quranic Foods dalam masa yang sama! ๐Ÿ‘ .

Lepas awak dah cuba Stater Pack ni, awak boleh lah decide nak repeat order yang mana satu hehehe. ๐Ÿ˜ .

Eh, kalau nak repeat order Stater Pack lagi pun boleh! ๐Ÿ˜‰ .

So JOM LAH MULAKAN PEMAKANAN QURANIC DENGAN STATER PACK OLIVE HOUSE NI! ๐Ÿ’– .

Tunggu apa lagi? Yang lain dah beli awak nak tengok je ke? Hehehehe. .

DM @ WhatsApp Admin untuk pembelian: 0178623537 .

Harga:
Semenanjung Malaysia: RM100
Sabah Sarawak: RM105 .

#OliveHouse
#Aafiyatlifestyle #StaterPackOliveHouse #StaterPack #MinyakZaitunBerkualiti #MiniOliviePlus30x #MiniOlivie30 #JusDelimaOrganik #MaduKyrgyzstan #MaduAsli #TehDaunZaitun #SerbukKayuManisCeylon #KayuManisCeylon #KMC #SayaJual

๐Ÿ’ฌ 2Clarendon

Ramai yang bertanya apa beza #OliviePlus30x dengan #PatiMinyakZaitun  yang lain? .

Ini jawapannya๐Ÿ‘‡ .

Kandungan khasiat #OliviePlus30x berlipat ganda lebih tinggi dari pati minyak zaitun biasa. .

Ini terjadi akibat tanah yang kering dan persekitaran gurun yang teruk telah menyebabkan pohon zaitun mengeluarkan lebih bahan pertahanan dalam selnya dan seterusnya membawa buah zaitun tersebut kepada satu aras peningkatan nilai khasiat 25 ke 30 kali ganda lebih tinggi hydroytyrosol dan 10 kali ganda lebih tinggi dari jumlah polyphenol. .

#OliveHouse
#Aafiyatlifestyle #MinyakZaitunBerkualiti #Olivie30 #OliviePlus #OliviePlus30 #OliviePlus30x #TheGoldenOil #SayaJual

Ramai yang bertanya apa beza #OliviePlus30x dengan #PatiMinyakZaitun yang lain? .

Ini jawapannya๐Ÿ‘‡ .

Kandungan khasiat #OliviePlus30x berlipat ganda lebih tinggi dari pati minyak zaitun biasa. .

Ini terjadi akibat tanah yang kering dan persekitaran gurun yang teruk telah menyebabkan pohon zaitun mengeluarkan lebih bahan pertahanan dalam selnya dan seterusnya membawa buah zaitun tersebut kepada satu aras peningkatan nilai khasiat 25 ke 30 kali ganda lebih tinggi hydroytyrosol dan 10 kali ganda lebih tinggi dari jumlah polyphenol. .

#OliveHouse
#Aafiyatlifestyle #MinyakZaitunBerkualiti #Olivie30 #OliviePlus #OliviePlus30 #OliviePlus30x #TheGoldenOil #SayaJual

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Kombinasi yang TERBAIK untuk memecahkan lemak dalam badan kita semestinya OLIVIE PLUS 30X & SARI CUKA TEEN. .

Olivie Plus 30X adalah minyak zaitun (diimport dari Morocco) yang 100 peratus organic dan mendapat banyak pengiktirafan. .

Ia sgt kaya dgn hydroxytyrosol dan Oleocanthal. Hydroxytyrosol adalah antioksidan yang paling bagus dan kuat. Ia boleh ditemui dalam buah zaitun, daun & airnya. .

Sari Cuka teen pula mempunyai kandungan asid asetik yang tinggi yang dapat membantu mengawal selera makan & membantu penyerapan mineral penting dan banyak lagi khasiatnya. .

Jom, jangan tunggu lama lama untuk mulakan pemakanan yang sihat. Kalau kita tak jaga kesihatan sendiri untuk diri kita, tapi jagalah kesihatan kita untuk orang orang yg kita sayang dan orang orang yg menyayangi kita. Kita mampu mengubahnya. In shaa Allah. .

DM/WhatsApp untuk order: 0178623537 .

Pakej Sihat: 
Olivie Plus 30X
SM: RM119.90
SS: RM124.90

Sari Cuka Teen
SM: RM24.90
SS: RM29.90 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #OliviePlus30X #OliviePlus30 #OliviePlus #Olivie30 #Olivie #SariCukaTeen #CukaBuahTin #CukaTeen #SCT #CukaBuah #SayaJual #MinyakZaitunBerkualiti #MinyakZaitun #OliveOil #ExtraVirgin #ExtraVirginOliveOil #Evoo #JomSihat #NakSihat #TurunBeratBadan #LoseWeight #BuangLemak #FatBurner #Alhamdulillah

Kombinasi yang TERBAIK untuk memecahkan lemak dalam badan kita semestinya OLIVIE PLUS 30X & SARI CUKA TEEN. .

Olivie Plus 30X adalah minyak zaitun (diimport dari Morocco) yang 100 peratus organic dan mendapat banyak pengiktirafan. .

Ia sgt kaya dgn hydroxytyrosol dan Oleocanthal. Hydroxytyrosol adalah antioksidan yang paling bagus dan kuat. Ia boleh ditemui dalam buah zaitun, daun & airnya. .

Sari Cuka teen pula mempunyai kandungan asid asetik yang tinggi yang dapat membantu mengawal selera makan & membantu penyerapan mineral penting dan banyak lagi khasiatnya. .

Jom, jangan tunggu lama lama untuk mulakan pemakanan yang sihat. Kalau kita tak jaga kesihatan sendiri untuk diri kita, tapi jagalah kesihatan kita untuk orang orang yg kita sayang dan orang orang yg menyayangi kita. Kita mampu mengubahnya. In shaa Allah. .

DM/WhatsApp untuk order: 0178623537 .

Pakej Sihat:
Olivie Plus 30X
SM: RM119.90
SS: RM124.90

Sari Cuka Teen
SM: RM24.90
SS: RM29.90 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #OliviePlus30X #OliviePlus30 #OliviePlus #Olivie30 #Olivie #SariCukaTeen #CukaBuahTin #CukaTeen #SCT #CukaBuah #SayaJual #MinyakZaitunBerkualiti #MinyakZaitun #OliveOil #ExtraVirgin #ExtraVirginOliveOil #Evoo #JomSihat #NakSihat #TurunBeratBadan #LoseWeight #BuangLemak #FatBurner #Alhamdulillah

๐Ÿ’ฌ 0Normal

KHASIAT QURANIC FOOD .

Bagaimanakah caranya Quranic Food boleh membantu menguatkan tulang, gigi dan mata? Terima kasih. .

JAWAPAN DR HAFIZAH:

Quranic Food adalah superfood kerana ianya disebutkan secara spesifik oleh Allah SWT di dalam kitab panduan manusia. Secara umumnya, Keperluan setiap sel adalah sama ditambah dengan pelbagai keperluan zat fitokimia yang terdapat dalam Quranic Food. Makanan adalah bahan yang mempunyai nutrisi yang akan menguatkan tubuh manakala bahan kimia sintetik adalah bahan yang akan merosakkan tubuh. Jadi, sebenarnya kalau tabiat pemakanan baik, ditambah dengan superfood, maka tentunya tubuh akan kuat, bukan setakat mata, gigi dan tulang. Namun, jika pemakanan tidak dijaga dan mengharapkan superfood, maka superfood hanya akan menjadi bahan yang melambatkan kerosakan sel. Wallahuโ€Ÿalam. .

JAWAPAN DR SALMAN:

Gigi dan tulang memerlukan kalsium bagi menguatkan strukturnya. Minyak Zaitun & Cuka Tin membantu penyerapan kalsium dari perut seterusnya membantu peresapan kalsium ini pada kedua-dua organ tersebut. Mata memerlukan Vitamin A bagi perubahan kimia yang penting untuk penglihatan dan Minyak Zaitun serta Cuka Tin turut membantu penyerapan vitamin tersebut. .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #QuranicFoods #WeBeginWithNature #MinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti #CukaTin #SariCukaTeen

KHASIAT QURANIC FOOD .

Bagaimanakah caranya Quranic Food boleh membantu menguatkan tulang, gigi dan mata? Terima kasih. .

JAWAPAN DR HAFIZAH:

Quranic Food adalah superfood kerana ianya disebutkan secara spesifik oleh Allah SWT di dalam kitab panduan manusia. Secara umumnya, Keperluan setiap sel adalah sama ditambah dengan pelbagai keperluan zat fitokimia yang terdapat dalam Quranic Food. Makanan adalah bahan yang mempunyai nutrisi yang akan menguatkan tubuh manakala bahan kimia sintetik adalah bahan yang akan merosakkan tubuh. Jadi, sebenarnya kalau tabiat pemakanan baik, ditambah dengan superfood, maka tentunya tubuh akan kuat, bukan setakat mata, gigi dan tulang. Namun, jika pemakanan tidak dijaga dan mengharapkan superfood, maka superfood hanya akan menjadi bahan yang melambatkan kerosakan sel. Wallahuโ€Ÿalam. .

JAWAPAN DR SALMAN:

Gigi dan tulang memerlukan kalsium bagi menguatkan strukturnya. Minyak Zaitun & Cuka Tin membantu penyerapan kalsium dari perut seterusnya membantu peresapan kalsium ini pada kedua-dua organ tersebut. Mata memerlukan Vitamin A bagi perubahan kimia yang penting untuk penglihatan dan Minyak Zaitun serta Cuka Tin turut membantu penyerapan vitamin tersebut. .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #QuranicFoods #WeBeginWithNature #MinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti #CukaTin #SariCukaTeen

๐Ÿ’ฌ 0Normal

ADA APA DENGAN CUKA?

Kajian menunjukkan cuka buah boleh membantu mengawal paras Glukosa darah.

Kajian di Jepun pada 1988 menunjukkan pengambilan cuka dengan asid asetik 5% akan menurunkan tindakbalas insulin dalam tujuh peserta kajian.

Kajian pada tahun 1995 pula menunjukkan peserta kajian yang makan salad dengan cuka akan menurunkan paras glisemik selepas makan.

Kajian-kajian lain menunjukkan kesan antihyper glisemik (kesan menurunkan paras glukosa). Saintis berpendapat ia adalah kerana cuka melambatkan pengosongan perut selepas makan.

Cuka boleh diamalkan dengan membancuh sesudu cuka buah dengan secawan air kosong.

Anda boleh menitiskan stevia atau sukralos sebagai pemanis. Rasanya sangat sedap! Cubalah!

#DrNorman #InfoSihat #HealthyEating #Vinegar #OliveHouse #AafiyatLifestyle #SayaJual #EjenOliveHouse

ADA APA DENGAN CUKA?

Kajian menunjukkan cuka buah boleh membantu mengawal paras Glukosa darah.

Kajian di Jepun pada 1988 menunjukkan pengambilan cuka dengan asid asetik 5% akan menurunkan tindakbalas insulin dalam tujuh peserta kajian.

Kajian pada tahun 1995 pula menunjukkan peserta kajian yang makan salad dengan cuka akan menurunkan paras glisemik selepas makan.

Kajian-kajian lain menunjukkan kesan antihyper glisemik (kesan menurunkan paras glukosa). Saintis berpendapat ia adalah kerana cuka melambatkan pengosongan perut selepas makan.

Cuka boleh diamalkan dengan membancuh sesudu cuka buah dengan secawan air kosong.

Anda boleh menitiskan stevia atau sukralos sebagai pemanis. Rasanya sangat sedap! Cubalah!

#DrNorman #InfoSihat #HealthyEating #Vinegar #OliveHouse #AafiyatLifestyle #SayaJual #EjenOliveHouse

๐Ÿ’ฌ 0Normal

BERITA ISTIMEWA UNTUK PELANGGAN SETIA OLIVE HOUSE!!!! .

Nantikan kemunculan OLIVIE POWER UP dalam pasaran Malaysia pada Februari 2018 ini. .

Apa Olivie Power Up tu?

Haaa....Tungguuuuu..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Ž .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #OliviePowerUp

BERITA ISTIMEWA UNTUK PELANGGAN SETIA OLIVE HOUSE!!!! .

Nantikan kemunculan OLIVIE POWER UP dalam pasaran Malaysia pada Februari 2018 ini. .

Apa Olivie Power Up tu?

Haaa....Tungguuuuu..... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Ž .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #OliviePowerUp

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Ngantuk ke tu? ๐Ÿ˜ .

Try minum ni,
.
Jus delima sikit campur dengan serbuk kayu manis ceylon sesudu kecil, cuka teen sesudu besar, madu sesudu, campur juga air sikit kalau tak nak pekat sangat. Lepas tu SHAKE SHAKE SHAKE. Hehe. .

Cuba rasa?

Hehe. Mata terus jadi SEGARRRR In shaa Allah. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž .

Well, nak try? Kami ada Stater Pack Istimewa tau sekarang. Ada voucher Istimewa lagi. Rugi la kalau tak grab.
.
.
Haihhh tak tau nak kata apa lagi..hikhikhik. .

DM Admin segera k. Nak Whatsapp pun boleh. Stock ada lagi ni JANGAN RISAU. ๐Ÿ˜˜ .

WhatsApp: 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #StaterPackOliveHouse #JusDelima #JusDelimaOrganik #SariCukaTeen #CukaTeen #CukaBuahTin #SerbukKayuManisCeylon #KayuManisCeylon #KMC #MaduKyrgyzstan #MaduAsli #SayaJual

Ngantuk ke tu? ๐Ÿ˜ .

Try minum ni,
.
Jus delima sikit campur dengan serbuk kayu manis ceylon sesudu kecil, cuka teen sesudu besar, madu sesudu, campur juga air sikit kalau tak nak pekat sangat. Lepas tu SHAKE SHAKE SHAKE. Hehe. .

Cuba rasa?

Hehe. Mata terus jadi SEGARRRR In shaa Allah. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž .

Well, nak try? Kami ada Stater Pack Istimewa tau sekarang. Ada voucher Istimewa lagi. Rugi la kalau tak grab.
.
.
Haihhh tak tau nak kata apa lagi..hikhikhik. .

DM Admin segera k. Nak Whatsapp pun boleh. Stock ada lagi ni JANGAN RISAU. ๐Ÿ˜˜ .

WhatsApp: 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #StaterPackOliveHouse #JusDelima #JusDelimaOrganik #SariCukaTeen #CukaTeen #CukaBuahTin #SerbukKayuManisCeylon #KayuManisCeylon #KMC #MaduKyrgyzstan #MaduAsli #SayaJual

๐Ÿ’ฌ 2Normal

Jom baca beberapa keunikan Madu Gunung Kyrgystan yg super sedap ni! ๐Ÿ˜‹
.
.
1. Teksturnya sangat likat .

2. Terasa kristalยฒ halus apabila masuk ke dalam mulut dan cair dengan pantas ( kalau tak memahami jenisยฒ gula dan pengalaman merasai jenisยฒ madu di dunia pasti sedikit gusar; kerana kristal seolahยฒ gula pasir tetapi ujian makmal membuktikan 'hampir' tiada kehadiran sukrosa!) .

3. Manisnya tidak menyengat seperti madu tualang. .

4. Manisnya manis buah yang ringan .

5. Aromanya harum madu. .

6. Warnanya kuning cair. .

Jom SEGERA HUBUNGI kami di 0178623537 .

Boleh juga DM kami @ klik disini: NakOliveHouse.wasap.my .

Harga sebotol:
RM59.90 SM
RM64.90 SS .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #MaduKyrgyzstan #MaduAsli #MaduMultiflora #MaduGunungAsliSegar #MaduLebah #SayaJualMadu #SayaJual

Jom baca beberapa keunikan Madu Gunung Kyrgystan yg super sedap ni! ๐Ÿ˜‹
.
.
1. Teksturnya sangat likat .

2. Terasa kristalยฒ halus apabila masuk ke dalam mulut dan cair dengan pantas ( kalau tak memahami jenisยฒ gula dan pengalaman merasai jenisยฒ madu di dunia pasti sedikit gusar; kerana kristal seolahยฒ gula pasir tetapi ujian makmal membuktikan 'hampir' tiada kehadiran sukrosa!) .

3. Manisnya tidak menyengat seperti madu tualang. .

4. Manisnya manis buah yang ringan .

5. Aromanya harum madu. .

6. Warnanya kuning cair. .

Jom SEGERA HUBUNGI kami di 0178623537 .

Boleh juga DM kami @ klik disini: NakOliveHouse.wasap.my .

Harga sebotol:
RM59.90 SM
RM64.90 SS .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #MaduKyrgyzstan #MaduAsli #MaduMultiflora #MaduGunungAsliSegar #MaduLebah #SayaJualMadu #SayaJual

๐Ÿ’ฌ 2Normal

Kayu manis biasa atau cassia (yang selalu kita guna dalam masakan tu) memang berbeza dari kayu manis ceylon ni. Dari segi bentuk, rasa, semua beza. 
Kayu Manis Ceylon ni dapat membekalkan kebaikan sebenar untuk sihat & disyorkan dlm perubatan & saintifik. .

In shaa Allah lepas ni, kita amalkan kayu manis ceylon samaยฒ ye. ๐Ÿ‘Œ .

DM @ WhatsApp admin disini ya: 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #SerbukKayuManisCeylon #KayuManisCeylon #CeylonCinammon #KMC #SayaJual #IgShop #JomSihat #NakSihat

Kayu manis biasa atau cassia (yang selalu kita guna dalam masakan tu) memang berbeza dari kayu manis ceylon ni. Dari segi bentuk, rasa, semua beza.
Kayu Manis Ceylon ni dapat membekalkan kebaikan sebenar untuk sihat & disyorkan dlm perubatan & saintifik. .

In shaa Allah lepas ni, kita amalkan kayu manis ceylon samaยฒ ye. ๐Ÿ‘Œ .

DM @ WhatsApp admin disini ya: 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #SerbukKayuManisCeylon #KayuManisCeylon #CeylonCinammon #KMC #SayaJual #IgShop #JomSihat #NakSihat

๐Ÿ’ฌ 1Normal

Donโ€™t worry about people that are in your past, thereโ€™s a reason why they didnโ€™t make it to your future. Allah knows the best. 
#AafiyatLifestyle 
#OliveHouse

Donโ€™t worry about people that are in your past, thereโ€™s a reason why they didnโ€™t make it to your future. Allah knows the best.
#AafiyatLifestyle
#OliveHouse

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Pati Delima Az-Granata Olive House adalah berasal dari jus delima yang direbus menjadi pekat. .

Kaedah pengambilan yang disarankan adalah 1 sudu Pati delima dibancuh dengan 200 ml air. .

Pati Delima sangat disyorkan bagi individu yang menghidap anemia, darah tinggi dan yang mengalami masalah pada sistem urinary. .

Dan Pati Delima juga sesuai di amalkan untuk semua orang yang tidak mempunyai sebarang masalah kesihatan. Ianya jugak boleh menjadi pengganti minuman kordial yang banyak kandungan gula. .

Harga PATI DELIMA 350ml:

RM52.90 SM
RM57.90 SS .

Untuk pembelian boleh DM @ WhatsApp kami disini: 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #PatiDelima #PatiDelimaOrganik #Delima #Pomegranate #Organic #AzGranata #PomegranateJuice #TanpaGulaTambahan #TanpaPengawet #TanpaPewarna #SayaJual #SesuaiUntukIbuHamil #SesuaiUntukUsahaHamil

Pati Delima Az-Granata Olive House adalah berasal dari jus delima yang direbus menjadi pekat. .

Kaedah pengambilan yang disarankan adalah 1 sudu Pati delima dibancuh dengan 200 ml air. .

Pati Delima sangat disyorkan bagi individu yang menghidap anemia, darah tinggi dan yang mengalami masalah pada sistem urinary. .

Dan Pati Delima juga sesuai di amalkan untuk semua orang yang tidak mempunyai sebarang masalah kesihatan. Ianya jugak boleh menjadi pengganti minuman kordial yang banyak kandungan gula. .

Harga PATI DELIMA 350ml:

RM52.90 SM
RM57.90 SS .

Untuk pembelian boleh DM @ WhatsApp kami disini: 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #PatiDelima #PatiDelimaOrganik #Delima #Pomegranate #Organic #AzGranata #PomegranateJuice #TanpaGulaTambahan #TanpaPengawet #TanpaPewarna #SayaJual #SesuaiUntukIbuHamil #SesuaiUntukUsahaHamil

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Dah minum jus delima ? .

Siapa yang biasa minum jus delima, pasti dapat rasa beza yang sangat ketara bila minum jus delima ORGANIK Olive House ni. .

Seriously SANGAT SEDAP! .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #JusDelimaOrganik #JusDelima #Organik #Delima #BuahDelima #SayaJual

Dah minum jus delima ? .

Siapa yang biasa minum jus delima, pasti dapat rasa beza yang sangat ketara bila minum jus delima ORGANIK Olive House ni. .

Seriously SANGAT SEDAP! .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #JusDelimaOrganik #JusDelima #Organik #Delima #BuahDelima #SayaJual

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Alhamdulillah.

Pati Minyak Zaitun (PMZ) sesuai juga untuk mereka yang ada masalah Ekzema. .

Alhamdulillah Puan Rashidah ini telah mengamalkan PMZ ni untuk anak Ekzemanya istiqomah 4 bulan. Syukur ada perubahan positif. ๐Ÿ˜Š .

Kepada mereka yang ada anak ekzema, bila anda membeli dengan kami, anda boleh join Group OH Support Khusus untuk ibu ibu yang ada anak ekzema. Kami akan bantu & cuba bimbing bersama. .

Sebarang pertanyaan boleh DM @ WhatsApp kami: 0178623537 .

Harga PMZ:
RM44.90 SM
RM49.90 SS .

Penafian: Tak semua orang serasi dengan minyak zaitun. Tapi kebanyakannya ok Alhamdulillah. .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #PatiMinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti #PMZ #Ekzema #Eczema #EczemaFighter #Organic #NaturalRemedies #Natural #TSW

Alhamdulillah.

Pati Minyak Zaitun (PMZ) sesuai juga untuk mereka yang ada masalah Ekzema. .

Alhamdulillah Puan Rashidah ini telah mengamalkan PMZ ni untuk anak Ekzemanya istiqomah 4 bulan. Syukur ada perubahan positif. ๐Ÿ˜Š .

Kepada mereka yang ada anak ekzema, bila anda membeli dengan kami, anda boleh join Group OH Support Khusus untuk ibu ibu yang ada anak ekzema. Kami akan bantu & cuba bimbing bersama. .

Sebarang pertanyaan boleh DM @ WhatsApp kami: 0178623537 .

Harga PMZ:
RM44.90 SM
RM49.90 SS .

Penafian: Tak semua orang serasi dengan minyak zaitun. Tapi kebanyakannya ok Alhamdulillah. .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #PatiMinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti #PMZ #Ekzema #Eczema #EczemaFighter #Organic #NaturalRemedies #Natural #TSW

๐Ÿ’ฌ 0Normal

'MINI OLIVIE PLUS 30X' INI MUDAH DI BAWA KE MANA - MANA SAHAJA DAN 30 KALI GANDA KANDUNGAN HYDROXYTYROSOL DAN OLEOCANTHAL. .

APA KELEBIHAN MAKAN 'MINI OLIVIE PLUS 30X' NI?
.
1. Membantu mengawal paras gula dalam darah.
.
2. Membantu menurunkan kolestrol jahat di dalam badan.
.
3. Membantu melawan sel - sel kanser.
.
4.Membantu melegakan masalah migrain.
.
5. Membantu mencantikkan kulit.
.
6. Membantu menguatkan rambut.
.
Dan membantu bermacam - macam lagi masalah kesihatan!!! .

APA TUNGGU LAGI? 
Jom dapatkannya sekarang! .

Harga:
RM29.90 SM
RM34.90 SS .

#OliveHouse #OliveOil #MinyakZaitunBerkualiti #MiniOlivie #OliviePlus30 #ExtraVirginOliveOil #EVOO #Organic #Natural #SayaJual #EjenOliveHouse  #Aafiyatlifestyle #Share #Viral #Trending #MinyakZaitun

'MINI OLIVIE PLUS 30X' INI MUDAH DI BAWA KE MANA - MANA SAHAJA DAN 30 KALI GANDA KANDUNGAN HYDROXYTYROSOL DAN OLEOCANTHAL. .

APA KELEBIHAN MAKAN 'MINI OLIVIE PLUS 30X' NI?
.
1. Membantu mengawal paras gula dalam darah.
.
2. Membantu menurunkan kolestrol jahat di dalam badan.
.
3. Membantu melawan sel - sel kanser.
.
4.Membantu melegakan masalah migrain.
.
5. Membantu mencantikkan kulit.
.
6. Membantu menguatkan rambut.
.
Dan membantu bermacam - macam lagi masalah kesihatan!!! .

APA TUNGGU LAGI?
Jom dapatkannya sekarang! .

Harga:
RM29.90 SM
RM34.90 SS .

#OliveHouse #OliveOil #MinyakZaitunBerkualiti #MiniOlivie #OliviePlus30 #ExtraVirginOliveOil #EVOO #Organic #Natural #SayaJual #EjenOliveHouse #Aafiyatlifestyle #Share #Viral #Trending #MinyakZaitun

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Rajin โ€“ rajinlah bersenam.

#AafiyatLifestyle 
#OliveHouse

Rajin โ€“ rajinlah bersenam.

#AafiyatLifestyle
#OliveHouse

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Contest 'Hadiahkan Untuk Yang Tersayang' ini masih berlangsung ya! .

Dah join ke belum? .

Rugilah kalau tak join, bukan kena beli apa apa pun tau. Hanya luangkan masa kurang dari Lima minit untuk LIKE, COMMENT, TAG & SHARE , dah berpeluang menang Stater Pack Olive House! .

Oh ya, DIINGATKAN SEKALI LAGI, CONTEST INI BERLANGSUNG DI FACEBOOK SAHAJA. Link untuk join anda boleh klik di bahagian bio ig kami. .

So tunggu apa lagi? Cepatlah join! ๐Ÿ˜Ž

Siapa tahu ini rezeki anda! ๐Ÿ’– .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle
#StaterPack #ContestMalaysia #MalaysiaContest  #GiveawayMalaysia #MalaysiaGiveaway #Giveaway #HadiahkanUntukYangTersayang #SpecialGift #TagAndWinContest #ContestDay #ContestGiveaway #MalaysiaGiveawayContest

Contest 'Hadiahkan Untuk Yang Tersayang' ini masih berlangsung ya! .

Dah join ke belum? .

Rugilah kalau tak join, bukan kena beli apa apa pun tau. Hanya luangkan masa kurang dari Lima minit untuk LIKE, COMMENT, TAG & SHARE , dah berpeluang menang Stater Pack Olive House! .

Oh ya, DIINGATKAN SEKALI LAGI, CONTEST INI BERLANGSUNG DI FACEBOOK SAHAJA. Link untuk join anda boleh klik di bahagian bio ig kami. .

So tunggu apa lagi? Cepatlah join! ๐Ÿ˜Ž

Siapa tahu ini rezeki anda! ๐Ÿ’– .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle
#StaterPack #ContestMalaysia #MalaysiaContest #GiveawayMalaysia #MalaysiaGiveaway #Giveaway #HadiahkanUntukYangTersayang #SpecialGift #TagAndWinContest #ContestDay #ContestGiveaway #MalaysiaGiveawayContest

๐Ÿ’ฌ 3Normal

MINYAK ZAITUN MEMBANTU MENGELAKKAN KANSER USUS COLON .

Minyak zaitun melindungi dari kanser usus. Ia mempengaruhi  metabolisme hempedu dalam usus besar dan seterusnya, mungkin mempengaruhi metabolisme poliamina dalam sel-sel enterocytes pada saluran usus kolon. Ini akan menghalang perkembangan dari mukosa biasa untuk menjadi sel-sel adenoma dan karsinoma yang menyebabkan kanser usus kolon. .

Rujuk: "Olive oil, diet and colorectal cancer: an ecological study and a hypothesis", Michael Stoneham, Michael Goldacre, Valerie Seagroatt, Leicester Gill;  J Epidemiol Community Health 2000;54:756-760. . (Petikan dari Facebook Dr Zubaidi) .

Note: amal minyak zaitun 1-2 sudu setiap hari. .

Pati Minyak Zaitun Olive House:
RM44.90 SM
RM49.90 SS .

DM @ WhatsApp: 0178623537 .

#OliveHouse #MinyakZaitun #Oliveoil #ExtraVirginoliveoil #evoo #SayaJual #PatiMinyakZaitun #PMZ #Aafiyatlifestyle

MINYAK ZAITUN MEMBANTU MENGELAKKAN KANSER USUS COLON .

Minyak zaitun melindungi dari kanser usus. Ia mempengaruhi metabolisme hempedu dalam usus besar dan seterusnya, mungkin mempengaruhi metabolisme poliamina dalam sel-sel enterocytes pada saluran usus kolon. Ini akan menghalang perkembangan dari mukosa biasa untuk menjadi sel-sel adenoma dan karsinoma yang menyebabkan kanser usus kolon. .

Rujuk: "Olive oil, diet and colorectal cancer: an ecological study and a hypothesis", Michael Stoneham, Michael Goldacre, Valerie Seagroatt, Leicester Gill; J Epidemiol Community Health 2000;54:756-760. . (Petikan dari Facebook Dr Zubaidi) .

Note: amal minyak zaitun 1-2 sudu setiap hari. .

Pati Minyak Zaitun Olive House:
RM44.90 SM
RM49.90 SS .

DM @ WhatsApp: 0178623537 .

#OliveHouse #MinyakZaitun #Oliveoil #ExtraVirginoliveoil #evoo #SayaJual #PatiMinyakZaitun #PMZ #Aafiyatlifestyle

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Ehem. .
Tengok apa tu? Tengah usha samada nak beli ke tak..nak beli ke tak ke?? ๐Ÿ˜ .

Masih berfikir fikir eh? Nak beli tapi tak de promosi lagi punnn... ๐Ÿ˜ .

Ha! Hari ni hari bertuah anda yang hari hari duk bukak ig kami, yang duk like tapi tak beli beli lagi hehehe. ๐Ÿ˜Ž .

Hari ni kami dengan SUKACITAnya nak bagi BAUCAR ISTIMEWA RM10 untuk setiap pembelian berjumlah RM100 dan ke atas! ๐Ÿ˜ .

Best ke BESTTT? ๐Ÿ˜˜ .

Pssttt.. Stater Pack tu RM100 je tau! Beli sekarang dapat baucar istimewa! Syok kan??? ๐Ÿ‘ .

Haaa....tak payah duk usha lagi, jom kita proceed order terus!! Stock tak banyak dah niiii.... ๐Ÿ˜‰ .

Jangan usha lama sangat! Nanti melepas jangan nangis! Hehe. ๐Ÿ˜œ .

DM @ WhatsApp: 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #StaterPackOliveHouse #StaterPack #BismillahAdDuha #AstroMayaHD #AstroOasis #AstroGempak #MinyakZaitunBerkualiti #MinyakZaitun #JusDelimaOrganik #MiniOliviePlus30x #Olivie30 #TehDaunZaitun #SerbukKayuManisCeylon #MaduKyrgyzstan #MaduGunung #SayaJual

Ehem. .
Tengok apa tu? Tengah usha samada nak beli ke tak..nak beli ke tak ke?? ๐Ÿ˜ .

Masih berfikir fikir eh? Nak beli tapi tak de promosi lagi punnn... ๐Ÿ˜ .

Ha! Hari ni hari bertuah anda yang hari hari duk bukak ig kami, yang duk like tapi tak beli beli lagi hehehe. ๐Ÿ˜Ž .

Hari ni kami dengan SUKACITAnya nak bagi BAUCAR ISTIMEWA RM10 untuk setiap pembelian berjumlah RM100 dan ke atas! ๐Ÿ˜ .

Best ke BESTTT? ๐Ÿ˜˜ .

Pssttt.. Stater Pack tu RM100 je tau! Beli sekarang dapat baucar istimewa! Syok kan??? ๐Ÿ‘ .

Haaa....tak payah duk usha lagi, jom kita proceed order terus!! Stock tak banyak dah niiii.... ๐Ÿ˜‰ .

Jangan usha lama sangat! Nanti melepas jangan nangis! Hehe. ๐Ÿ˜œ .

DM @ WhatsApp: 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #StaterPackOliveHouse #StaterPack #BismillahAdDuha #AstroMayaHD #AstroOasis #AstroGempak #MinyakZaitunBerkualiti #MinyakZaitun #JusDelimaOrganik #MiniOliviePlus30x #Olivie30 #TehDaunZaitun #SerbukKayuManisCeylon #MaduKyrgyzstan #MaduGunung #SayaJual

๐Ÿ’ฌ 5Normal

Jangan ketinggalan menonton rancangan BISMILLAH AD-DUHA pada hari ini, Sabtu, 13 Januari 2018 menerusi segmen 'Kongsi Rezeki' dengan tajuk : "KULIT : Cantik dan Sihat secara Alami" .

Bersama 2 panel Olive House iaitu Dr Mazlifah Omar dan Ustaz Husni Zaim Mohmadan . ๐ŸŒฟ Sama-sama amalkan Gaya Hidup Aafiyat ๐ŸŒฟ .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #BismillahAdDuha #AstroMayaHD #AstroOasis #AstroGempak

Jangan ketinggalan menonton rancangan BISMILLAH AD-DUHA pada hari ini, Sabtu, 13 Januari 2018 menerusi segmen 'Kongsi Rezeki' dengan tajuk : "KULIT : Cantik dan Sihat secara Alami" .

Bersama 2 panel Olive House iaitu Dr Mazlifah Omar dan Ustaz Husni Zaim Mohmadan . ๐ŸŒฟ Sama-sama amalkan Gaya Hidup Aafiyat ๐ŸŒฟ .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #BismillahAdDuha #AstroMayaHD #AstroOasis #AstroGempak

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Kenapa perlu minum jus delima Olive House? .

Kerana khasiatnya yang tinggi, kaya dengan multivitamin dan mineral semulajadi. Padat dengan antioksidan serta jusnya adalah dari perahan isi, biji dan empulurnya yang jarang dilakukan oleh pengeluar jus delima lain di seluruh dunia. .

Selain mendapat pengiktirafan penanaman organik dan bebas gmo, jus delima Olive House juga tiada pengawet, perisa, pewarna dan bebas gula. Kena RASA dulu baru tahu. .

Jom amalkan minum setiap hari! ๐Ÿ˜

Cubalah SATU hari ini! .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #JusDelimaOrganik #JusDelima #Delima #PomegranateJuice #SayaJual

Kenapa perlu minum jus delima Olive House? .

Kerana khasiatnya yang tinggi, kaya dengan multivitamin dan mineral semulajadi. Padat dengan antioksidan serta jusnya adalah dari perahan isi, biji dan empulurnya yang jarang dilakukan oleh pengeluar jus delima lain di seluruh dunia. .

Selain mendapat pengiktirafan penanaman organik dan bebas gmo, jus delima Olive House juga tiada pengawet, perisa, pewarna dan bebas gula. Kena RASA dulu baru tahu. .

Jom amalkan minum setiap hari! ๐Ÿ˜

Cubalah SATU hari ini! .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #JusDelimaOrganik #JusDelima #Delima #PomegranateJuice #SayaJual

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Kombinasi yang TERBAIK untuk memecahkan lemak dalam badan kita semestinya OLIVIE PLUS 30X & SARI CUKA TEEN. .

Olivie Plus 30X adalah minyak zaitun (diimport dari Morocco) yang 100 peratus organic dan mendapat banyak pengiktirafan. .

Ia sgt kaya dgn hydroxytyrosol dan Oleocanthal. Hydroxytyrosol adalah antioksidan yang paling bagus dan kuat. Ia boleh ditemui dalam buah zaitun, daun & airnya. .

Sari Cuka teen pula mempunyai kandungan asid asetik yang tinggi yang dapat membantu mengawal selera makan & membantu penyerapan mineral penting dan banyak lagi khasiatnya. .

Jom, jangan tunggu lama lama untuk mulakan pemakanan yang sihat. Kalau kita tak jaga kesihatan sendiri untuk diri kita, tapi jagalah kesihatan kita untuk orang orang yg kita sayang dan orang orang yg menyayangi kita. Kita mampu mengubahnya. In shaa Allah. .

DM/WhatsApp untuk order: 0178623537 .

Pakej Sihat: 
Olivie Plus 30X
SM: RM119.90
SS: RM124.90

Sari Cuka Teen
SM: RM24.90
SS: RM29.90 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #OliviePlus30X #OliviePlus30 #OliviePlus #Olivie30 #Olivie #SariCukaTeen #CukaBuahTin #CukaTeen #SCT #CukaBuah #SayaJual #MinyakZaitunBerkualiti #MinyakZaitun #OliveOil #ExtraVirgin #ExtraVirginOliveOil #Evoo #JomSihat #NakSihat #TurunBeratBadan #LoseWeight #BuangLemak #FatBurner #Alhamdulillah

Kombinasi yang TERBAIK untuk memecahkan lemak dalam badan kita semestinya OLIVIE PLUS 30X & SARI CUKA TEEN. .

Olivie Plus 30X adalah minyak zaitun (diimport dari Morocco) yang 100 peratus organic dan mendapat banyak pengiktirafan. .

Ia sgt kaya dgn hydroxytyrosol dan Oleocanthal. Hydroxytyrosol adalah antioksidan yang paling bagus dan kuat. Ia boleh ditemui dalam buah zaitun, daun & airnya. .

Sari Cuka teen pula mempunyai kandungan asid asetik yang tinggi yang dapat membantu mengawal selera makan & membantu penyerapan mineral penting dan banyak lagi khasiatnya. .

Jom, jangan tunggu lama lama untuk mulakan pemakanan yang sihat. Kalau kita tak jaga kesihatan sendiri untuk diri kita, tapi jagalah kesihatan kita untuk orang orang yg kita sayang dan orang orang yg menyayangi kita. Kita mampu mengubahnya. In shaa Allah. .

DM/WhatsApp untuk order: 0178623537 .

Pakej Sihat:
Olivie Plus 30X
SM: RM119.90
SS: RM124.90

Sari Cuka Teen
SM: RM24.90
SS: RM29.90 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #OliviePlus30X #OliviePlus30 #OliviePlus #Olivie30 #Olivie #SariCukaTeen #CukaBuahTin #CukaTeen #SCT #CukaBuah #SayaJual #MinyakZaitunBerkualiti #MinyakZaitun #OliveOil #ExtraVirgin #ExtraVirginOliveOil #Evoo #JomSihat #NakSihat #TurunBeratBadan #LoseWeight #BuangLemak #FatBurner #Alhamdulillah

๐Ÿ’ฌ 0Normal

"JERAWAT & JERAGAT"

Tontoni Episod 11 program Aafiyat Lifestyle di Astro OASIS saluran 106 pada hari Jumaat, 12 Januari 2018, jam 9:30 malam. .

Tayangan ulangan pada hari Sabtu, 13 Januari 2018, jam 11:30 pagi.

Dengan tetamu istimewa, Ungku Hariz Faizal. Bersama kami di Astro OASIS. .

Jangan lupa untuk sertai Kuiz di Facebook @aafiyatlifestyle ugak! ๐Ÿ˜˜ .

#AafiyatLifestyle
#OliveHouse
#hidupsihat
#aafiyatlifestyleshow

"JERAWAT & JERAGAT"

Tontoni Episod 11 program Aafiyat Lifestyle di Astro OASIS saluran 106 pada hari Jumaat, 12 Januari 2018, jam 9:30 malam. .

Tayangan ulangan pada hari Sabtu, 13 Januari 2018, jam 11:30 pagi.

Dengan tetamu istimewa, Ungku Hariz Faizal. Bersama kami di Astro OASIS. .

Jangan lupa untuk sertai Kuiz di Facebook @aafiyatlifestyle ugak! ๐Ÿ˜˜ .

#AafiyatLifestyle
#OliveHouse
#hidupsihat
#aafiyatlifestyleshow

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Apa Istimewanya OLIVIE PLUS 30X ni?
.
.
๐Ÿ’–Hasil daripada kajian makmal menunjukkan Olivie Plus 30x mengandungi Kandungan Polifenol iaitu secara spesifiknya adalah Hydroxytyrosol dan Tyrosol LEBIH 30 KALI GANDA BERBANDING Minyak Zaitun Extra Virgin biasa
.
๐Ÿ’–Kandungan Polifenol yang dihasilkan amat penting bagi melindungi sel-sel dalam badan daripada kerosakan oksidatif bagi mengelakkan penyakit yang serius seperti kanser dan lain lain
.
๐Ÿ’–Mendapat SIJIL ORGANIK DARI USFDA (United States Food and Drug Administration)
.
๐Ÿ’–100% pati minyak zaitun asli
.
๐Ÿ’–Tanpa sebarang campuran minyak sayuran yang lain atau bahan kimia
.
๐Ÿ’–Menggunakan teknik pemprosesan โ€˜Mechanically Cold Pressedโ€™ iaitu proses mengeluarkan minyak zaitun secara alami iaitu dengan mengisar buah zaitun tanpa melibatkan sebarang bahan kimia atau pemanasan
.
๐Ÿ’–Tidak ditapis bagi mengekalkan khasiat minyak zaitun di tahap yang maksimum
.
.
Jom dapatkan OLIVIE PLUS 30X dari kami! ๐Ÿ˜˜ .

Semenanjung Malaysia: RM119.90
Sabah Sarawak: RM124.90 .

WhatsApp: 0178623537 .

#OliveHouse #AafiyatLifestyle #OliveOil
#MinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti #Olivie #Olivie30 #OliviePlus #OliviePlus30 #OliviePlus30X #OliveForHealth #SayaJual #JomSihat #NakSihat #QuranicFoods

Apa Istimewanya OLIVIE PLUS 30X ni?
.
.
๐Ÿ’–Hasil daripada kajian makmal menunjukkan Olivie Plus 30x mengandungi Kandungan Polifenol iaitu secara spesifiknya adalah Hydroxytyrosol dan Tyrosol LEBIH 30 KALI GANDA BERBANDING Minyak Zaitun Extra Virgin biasa
.
๐Ÿ’–Kandungan Polifenol yang dihasilkan amat penting bagi melindungi sel-sel dalam badan daripada kerosakan oksidatif bagi mengelakkan penyakit yang serius seperti kanser dan lain lain
.
๐Ÿ’–Mendapat SIJIL ORGANIK DARI USFDA (United States Food and Drug Administration)
.
๐Ÿ’–100% pati minyak zaitun asli
.
๐Ÿ’–Tanpa sebarang campuran minyak sayuran yang lain atau bahan kimia
.
๐Ÿ’–Menggunakan teknik pemprosesan โ€˜Mechanically Cold Pressedโ€™ iaitu proses mengeluarkan minyak zaitun secara alami iaitu dengan mengisar buah zaitun tanpa melibatkan sebarang bahan kimia atau pemanasan
.
๐Ÿ’–Tidak ditapis bagi mengekalkan khasiat minyak zaitun di tahap yang maksimum
.
.
Jom dapatkan OLIVIE PLUS 30X dari kami! ๐Ÿ˜˜ .

Semenanjung Malaysia: RM119.90
Sabah Sarawak: RM124.90 .

WhatsApp: 0178623537 .

#OliveHouse #AafiyatLifestyle #OliveOil
#MinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti #Olivie #Olivie30 #OliviePlus #OliviePlus30 #OliviePlus30X #OliveForHealth #SayaJual #JomSihat #NakSihat #QuranicFoods

๐Ÿ’ฌ 0Normal

AYUH!!! Dapatkan sebotol minyak zaitun premium keluaran Olive House hari ini. Boleh DM @ WhatsApp admin untuk maklumat lanjut. .

#OliveHouse #AafiyatLifestyle #MinyakZaitun #OliveOil #SayaJual #EjenOliveHouse #PatiMinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti

AYUH!!! Dapatkan sebotol minyak zaitun premium keluaran Olive House hari ini. Boleh DM @ WhatsApp admin untuk maklumat lanjut. .

#OliveHouse #AafiyatLifestyle #MinyakZaitun #OliveOil #SayaJual #EjenOliveHouse #PatiMinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Kami sedang mengadakan Contest 'Hadiahkan Untuk Yang Tersayang' di Facebook Page kami di Pati Minyak Zaitun Olive House. .

Hanya LIKE, TAG INSAN TERSAYANG & SHARE POST dan anda berpeluang mendapat Stater Pack Olive House ini untuk orang yang anda sayang. .

Starter Pack ini mengandungi:

1) Olivie Mini (50ml) 1 botol
2) Jus Delima (200ml) 1 botol
3) Madu (50g) 1 botol
4) Serbuk Kayu Manis Ceylon 1 paket
5) Teh Zaitun 5 paket .

Untuk menyertai contest ni, boleh klik link di bahagian bio. .

Jangan lupa sertai ya! Siapa tahu ini rezeki anda! ๐Ÿ’– .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle
#StaterPack #ContestMalaysia #MalaysiaContest  #GiveawayMalaysia #MalaysiaGiveaway #Giveaway #HadiahkanUntukYangTersayang #SpecialGift #TagAndWinContest #ContestDay #ContestGiveaway #MalaysiaGiveawayContest

Kami sedang mengadakan Contest 'Hadiahkan Untuk Yang Tersayang' di Facebook Page kami di Pati Minyak Zaitun Olive House. .

Hanya LIKE, TAG INSAN TERSAYANG & SHARE POST dan anda berpeluang mendapat Stater Pack Olive House ini untuk orang yang anda sayang. .

Starter Pack ini mengandungi:

1) Olivie Mini (50ml) 1 botol
2) Jus Delima (200ml) 1 botol
3) Madu (50g) 1 botol
4) Serbuk Kayu Manis Ceylon 1 paket
5) Teh Zaitun 5 paket .

Untuk menyertai contest ni, boleh klik link di bahagian bio. .

Jangan lupa sertai ya! Siapa tahu ini rezeki anda! ๐Ÿ’– .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle
#StaterPack #ContestMalaysia #MalaysiaContest #GiveawayMalaysia #MalaysiaGiveaway #Giveaway #HadiahkanUntukYangTersayang #SpecialGift #TagAndWinContest #ContestDay #ContestGiveaway #MalaysiaGiveawayContest

๐Ÿ’ฌ 4Normal

SEDANG TURUNKAN BERAT BADAN? .

Apa kata, amalkan Cuka Buah Tin dalam diet harian anda! .

Pasti akan membantu penurunan berat anda! .

Cuka Buah Teen Olive House mengandungi Asid Asetik yang mengaktifkan thermogenesis, suatu proses dimana tubuh badan akan membakar lemak untuk menghasilkan haba. Peningkatan pembakaran thermogenesis akan membakar lebih banyak kalori dan menurunkan lebih banyak berat badan akibat daripada pembakaran lemak. .

Asid Asetik berjuga dapat mengaktifkan gen yang menyebabkan tubuh badan menyimpan lemak bukan di tempat utama seperti di bahagian perut tetapi secara sekata di seluruh tubuh badan. .

Sumber : Artikel โ€˜Does Vinegar Burn Fatโ€™ Monica Reinagel, M.S.,L.D./N,Nutrition Diva .

CARA PENGAMBILAN CUKA BUAH TEEN OLIVE HOUSE: .

Campurkan dua sudu besar Cuka Buah Teen Olive House ke dalam segelas air. .

Tambahkan sedikit madu untuk memberi rasa manis .

Amalkan pengambilan dua kali sehari dan lihat kesannya dalam masa beberapa minggu. In shaa Allah. .

Sari Cuka Teen (250ml)

Sem Malaysia: RM24.90
Sabah Sarawak: RM29.90 .

WhatsApp: 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #SariCukaTeen #CukaTin #CukaBuahTin #CukaTeen #FigVinegar #BuahTeen #SayaJual #TurunBeratBadan #LoseWeight #MisiKurus #JomSihat #StayHealthy #NakSihat #Organic #Natural

SEDANG TURUNKAN BERAT BADAN? .

Apa kata, amalkan Cuka Buah Tin dalam diet harian anda! .

Pasti akan membantu penurunan berat anda! .

Cuka Buah Teen Olive House mengandungi Asid Asetik yang mengaktifkan thermogenesis, suatu proses dimana tubuh badan akan membakar lemak untuk menghasilkan haba. Peningkatan pembakaran thermogenesis akan membakar lebih banyak kalori dan menurunkan lebih banyak berat badan akibat daripada pembakaran lemak. .

Asid Asetik berjuga dapat mengaktifkan gen yang menyebabkan tubuh badan menyimpan lemak bukan di tempat utama seperti di bahagian perut tetapi secara sekata di seluruh tubuh badan. .

Sumber : Artikel โ€˜Does Vinegar Burn Fatโ€™ Monica Reinagel, M.S.,L.D./N,Nutrition Diva .

CARA PENGAMBILAN CUKA BUAH TEEN OLIVE HOUSE: .

Campurkan dua sudu besar Cuka Buah Teen Olive House ke dalam segelas air. .

Tambahkan sedikit madu untuk memberi rasa manis .

Amalkan pengambilan dua kali sehari dan lihat kesannya dalam masa beberapa minggu. In shaa Allah. .

Sari Cuka Teen (250ml)

Sem Malaysia: RM24.90
Sabah Sarawak: RM29.90 .

WhatsApp: 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #SariCukaTeen #CukaTin #CukaBuahTin #CukaTeen #FigVinegar #BuahTeen #SayaJual #TurunBeratBadan #LoseWeight #MisiKurus #JomSihat #StayHealthy #NakSihat #Organic #Natural

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Selamat Pagi, Salam Aafiyat. .

Semoga lebih Aafiyat bersama Olive House. .

Hari ini ada siapa yang batuk? Atau dah lama batuk ? Dah makan ubat, dh pergi hospital tapi batuk juga malahan lagi terus sampai nak terkencing๐Ÿ˜Š. Tido malam tak lena. .

Ada JUS DELIMA OLIVE HOUSE dalam peti tu? .

Ok, ambil setengah cawan Jus Delima pagi sebelum sarapan. Setengan cawan lagi di ambil sebelum makan malam. .

Ulang sehingga batuk anda hilang. Biasanya 3 hari amalkan pengambilan Jus Delima, batuk anda akan hilang. In Shaa Allah. .

Tapi jangan tanya saya, *bukan Jus Delima Olive House* boleh ke? 
Kerana Jus Delima yang bukan jenama OLIVE HOUSE, saya tak tahu kandungannya. .

Bagi kanak-kanak di bawah 12 tahun, beri 10 sudu 2x sehari waktu yang sama. . *Jangan lupa, simpan Jus Delima anda di dalam peti ais* .

Istiqomah. In Shaa Allah ada penyembuhan ๐Ÿ˜˜ .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #JusDelimaOrganik #JusDelima #Delima #Pomegranate #PomegranateJuice #SayaJual

Selamat Pagi, Salam Aafiyat. .

Semoga lebih Aafiyat bersama Olive House. .

Hari ini ada siapa yang batuk? Atau dah lama batuk ? Dah makan ubat, dh pergi hospital tapi batuk juga malahan lagi terus sampai nak terkencing๐Ÿ˜Š. Tido malam tak lena. .

Ada JUS DELIMA OLIVE HOUSE dalam peti tu? .

Ok, ambil setengah cawan Jus Delima pagi sebelum sarapan. Setengan cawan lagi di ambil sebelum makan malam. .

Ulang sehingga batuk anda hilang. Biasanya 3 hari amalkan pengambilan Jus Delima, batuk anda akan hilang. In Shaa Allah. .

Tapi jangan tanya saya, *bukan Jus Delima Olive House* boleh ke?
Kerana Jus Delima yang bukan jenama OLIVE HOUSE, saya tak tahu kandungannya. .

Bagi kanak-kanak di bawah 12 tahun, beri 10 sudu 2x sehari waktu yang sama. . *Jangan lupa, simpan Jus Delima anda di dalam peti ais* .

Istiqomah. In Shaa Allah ada penyembuhan ๐Ÿ˜˜ .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #JusDelimaOrganik #JusDelima #Delima #Pomegranate #PomegranateJuice #SayaJual

๐Ÿ’ฌ 6Normal

"RASAI PENGALAMAN PERTAMA dengan REAL QURANIC SUPERFOODS OLIVE HOUSE !!* " ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Rasai perbezaannya apabila anda mula mengambil MAKANAN SEBENAR ( Real Foods ) yang sepatutnya menjadi keperluan tubuh ANDA sejak dari azali. .

Berbekalkan STARTER PACK TERBARU dari kami, ANDA KINI sudah boleh memulakan langkah PERTAMA dengan HANYA RM100 sahaja !!. .

Apa yang akan anda dapat:
.
.
โœ… OLIVIE 30X MINI - mengandungi antioksidan sehingga 30x ganda berbanding minyak zaitun biasa
.
โœ… Madu Gunung Kyrgyzstan - Madu ASLI 100% dijamin. Diambil dari gunung yang kaya dengan beribu bunga dan tiada pencemaran
.
โœ…Ceylon CINNAMON - serbuk kayu manis ASLI yang jauh lebih berkhasiat dari sebuk kayu manis biasa di pasaran. Kajian mengatakan ia sangat membantu menurunkan gula dalam darah
.
โœ…TEH HERBA CAMPURAN - mengandungi daun zaitun yang kaya antioksida dan juga ceylon cinnamon asli
.
โœ…JUS DELIMA AZGRANATA - JUS 100% ASLI tanpa gula /pengawet/pewarna. Sangat tinggi antioksida dan diperah beserta biji, kulit isi dan rawangnya !
.
.
JIMAT !! JIMAT !! JIMAT !! .

Dengan Pembelian Set Starter Pack ini yang HANYA RM 100 anda akan mendapat MANFAAT kesihatan yang pelbagai apabila mengamalkannya! .

In shaa Allah membantu kepada :

1. Sumber Lemak Yang Sihat
2. Vitamin 
3. Serat
4. Protein Perlu
5. Karbohidrat yang Bukan Proses
6. Sinergi beberapa ITEM akan menggalakkan pengambilan AIR yang mencukupi
7. Mineral untuk Wanita Dan Lelaki Pelbagai Lapisan Umur .

Jangan Lepaskan Peluang Menarik ini ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘ .

DM @ WhatsApp kami segera: 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #StaterPack #StaterPackOliveHouse #Olivie30 #MiniOliviePlus30x #MinyakZaitun #JusDelimaOrganik #MaduKyrgyzstan #TehDaunZaitun #SerbukKayuManisCeylon #SayaJual

"RASAI PENGALAMAN PERTAMA dengan REAL QURANIC SUPERFOODS OLIVE HOUSE !!* " ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Rasai perbezaannya apabila anda mula mengambil MAKANAN SEBENAR ( Real Foods ) yang sepatutnya menjadi keperluan tubuh ANDA sejak dari azali. .

Berbekalkan STARTER PACK TERBARU dari kami, ANDA KINI sudah boleh memulakan langkah PERTAMA dengan HANYA RM100 sahaja !!. .

Apa yang akan anda dapat:
.
.
โœ… OLIVIE 30X MINI - mengandungi antioksidan sehingga 30x ganda berbanding minyak zaitun biasa
.
โœ… Madu Gunung Kyrgyzstan - Madu ASLI 100% dijamin. Diambil dari gunung yang kaya dengan beribu bunga dan tiada pencemaran
.
โœ…Ceylon CINNAMON - serbuk kayu manis ASLI yang jauh lebih berkhasiat dari sebuk kayu manis biasa di pasaran. Kajian mengatakan ia sangat membantu menurunkan gula dalam darah
.
โœ…TEH HERBA CAMPURAN - mengandungi daun zaitun yang kaya antioksida dan juga ceylon cinnamon asli
.
โœ…JUS DELIMA AZGRANATA - JUS 100% ASLI tanpa gula /pengawet/pewarna. Sangat tinggi antioksida dan diperah beserta biji, kulit isi dan rawangnya !
.
.
JIMAT !! JIMAT !! JIMAT !! .

Dengan Pembelian Set Starter Pack ini yang HANYA RM 100 anda akan mendapat MANFAAT kesihatan yang pelbagai apabila mengamalkannya! .

In shaa Allah membantu kepada :

1. Sumber Lemak Yang Sihat
2. Vitamin
3. Serat
4. Protein Perlu
5. Karbohidrat yang Bukan Proses
6. Sinergi beberapa ITEM akan menggalakkan pengambilan AIR yang mencukupi
7. Mineral untuk Wanita Dan Lelaki Pelbagai Lapisan Umur .

Jangan Lepaskan Peluang Menarik ini ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘ .

DM @ WhatsApp kami segera: 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #StaterPack #StaterPackOliveHouse #Olivie30 #MiniOliviePlus30x #MinyakZaitun #JusDelimaOrganik #MaduKyrgyzstan #TehDaunZaitun #SerbukKayuManisCeylon #SayaJual

๐Ÿ’ฌ 0Lo-fi

Apa Keistimewaan Madu Gunung Kyrgyzstan?
.
.
๐Ÿฏ 100% natural
๐Ÿฏ Dibotolkan tanpa tapisan
๐Ÿฏ Tidak menjalani sebarang proses pemanasan
๐Ÿฏ Persekitaran Gunung yang nyaman & tidak tercemar
๐Ÿฏ Ribuan spesis bunga untuk lebah mendapatkan nektar - Multi Flora
๐Ÿฏ Ciri Multi-Flora menganugerahkan Madu yang memiliki warna & tekstur yang unik
๐Ÿฏ Memiliki profil rasa yang tersendiri
๐Ÿฏ Sarat dengan nutrien semulajadi yang hebat
.
.
Harga:
RM59.90 SM
RM64.90 SS .

DM/Whatsapp: 0178623537 .

#OliveHouse
#AafiyatLifestyle #MaduKyrgyzstan
#MaduAsli #MaduGunungAsliSegar #MaduLebah #SayaJualMadu #SayaJual

Apa Keistimewaan Madu Gunung Kyrgyzstan?
.
.
๐Ÿฏ 100% natural
๐Ÿฏ Dibotolkan tanpa tapisan
๐Ÿฏ Tidak menjalani sebarang proses pemanasan
๐Ÿฏ Persekitaran Gunung yang nyaman & tidak tercemar
๐Ÿฏ Ribuan spesis bunga untuk lebah mendapatkan nektar - Multi Flora
๐Ÿฏ Ciri Multi-Flora menganugerahkan Madu yang memiliki warna & tekstur yang unik
๐Ÿฏ Memiliki profil rasa yang tersendiri
๐Ÿฏ Sarat dengan nutrien semulajadi yang hebat
.
.
Harga:
RM59.90 SM
RM64.90 SS .

DM/Whatsapp: 0178623537 .

#OliveHouse
#AafiyatLifestyle #MaduKyrgyzstan
#MaduAsli #MaduGunungAsliSegar #MaduLebah #SayaJualMadu #SayaJual

๐Ÿ’ฌ 0Normal