#whatsapp0133282699

KENAPA PENTINGNYA SCRUB BADAN???
.
💜 Membersihkan dan menyingkirkan sel kulit mati.
.
💜 Membantu kulit untuk bernafas.
.
💜 Menjadikan kulit cantik, halus, gebu dan cerah.
.
💜 Menanggalkan daki pada badan.
.
💜 Memutihkan dan mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut, siku dan celah ketiak.
.
💜 Mengurangkan keletihan.
.
💜 Menghindarkan bau badan dan peluh berbau.
.
💜 Memperbaiki tekstur kulit.
.
💜 Mengurangkan dehidrasi.
.
Jangan lupa guna #showerscrubpalingbest DARINA 👍
.
#openorder sekarang!
Whatsapp 0133282699 .
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan
shower scrub kulit cerah

KENAPA PENTINGNYA SCRUB BADAN???
.
💜 Membersihkan dan menyingkirkan sel kulit mati.
.
💜 Membantu kulit untuk bernafas.
.
💜 Menjadikan kulit cantik, halus, gebu dan cerah.
.
💜 Menanggalkan daki pada badan.
.
💜 Memutihkan dan mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut, siku dan celah ketiak.
.
💜 Mengurangkan keletihan.
.
💜 Menghindarkan bau badan dan peluh berbau.
.
💜 Memperbaiki tekstur kulit.
.
💜 Mengurangkan dehidrasi.
.
Jangan lupa guna #showerscrubpalingbest DARINA 👍
.
#openorder sekarang!
Whatsapp 0133282699 .
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan

💬 1Normal

AMAZINGNYER!! Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan
MENCANTIKKAN kulit dengan sekata ‼ Di tambah dengan bahan rahsia kasih sayang.

Kalau korang takut nak telan mana-mana kapsul tak kira lah kapsul branded ke tak janji untuk cantikkan kulit, korang boleh je MANDI dengan Darina Shower Scrub ni. 
Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan.

DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Shower Scrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* 🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸mengurangkan parut
🌸melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
🌸 Menghilangkan bau badan
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Darina lah jawapannya.
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darina
shower scrub kulit cerah

AMAZINGNYER!! Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan
MENCANTIKKAN kulit dengan sekata ‼ Di tambah dengan bahan rahsia kasih sayang.

Kalau korang takut nak telan mana-mana kapsul tak kira lah kapsul branded ke tak janji untuk cantikkan kulit, korang boleh je MANDI dengan Darina Shower Scrub ni.
Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan.

DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Shower Scrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* 🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸mengurangkan parut
🌸melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
🌸 Menghilangkan bau badan
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Darina lah jawapannya.
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darina

💬 0Normal

Tentu kita susah hati lihat anak kita selesema.
.
Hidung tersumbat.
.
Hingus tersekat.
.
Bernafas pun...terpaksa guna mulut.
.
Apabila jadi begitu, anak pun meragam. .
Tak selesa nak tidur.
.
Tak selesa menyusu.
.
Kita pula susah hati dan stress kepenatan melayan.
.
Saya ingin berkongsi, ada cara meredakan ketidakselesaan tersebut, InShaAllah .
Gunakan ivkids. .
Gabungan 7 herba.
.
Lulus KKM.
.
Mudah.
.
Tiada side effect.
.
Cara:
.
1. Sembur ivkids di tapak tangan kita.
.
2.Sapukan di dada dan belakang badan anak. Urut perlahan2.
.
3. Calitkan juga di bahagian bawah hidung.
.
4. Sapukan juga  ivkids itu di tapak kaki si manja.
.
InsyaAllah, hingus pun akan keluar. .
Bernafas pun....lebih mudah..segera lega.. InsyaAllah... .
.
Nak tanya nak order wasap
0133282699 
#sembursembursegar #resdungkronik #sembursembursembuh #onlinebusiness #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #lelah #minyakpelbagaigunamujarab #asthma #selsemabatukdemam #sembursapuhiduje #ivmistpelbagaiguna #saturumahsatuivmist
#whatsapp0133282699 #ivkidsMelaka
💖ivmist Melaka💖

Tentu kita susah hati lihat anak kita selesema.
.
Hidung tersumbat.
.
Hingus tersekat.
.
Bernafas pun...terpaksa guna mulut.
.
Apabila jadi begitu, anak pun meragam. .
Tak selesa nak tidur.
.
Tak selesa menyusu.
.
Kita pula susah hati dan stress kepenatan melayan.
.
Saya ingin berkongsi, ada cara meredakan ketidakselesaan tersebut, InShaAllah .
Gunakan ivkids. .
Gabungan 7 herba.
.
Lulus KKM.
.
Mudah.
.
Tiada side effect.
.
Cara:
.
1. Sembur ivkids di tapak tangan kita.
.
2.Sapukan di dada dan belakang badan anak. Urut perlahan2.
.
3. Calitkan juga di bahagian bawah hidung.
.
4. Sapukan juga ivkids itu di tapak kaki si manja.
.
InsyaAllah, hingus pun akan keluar. .
Bernafas pun....lebih mudah..segera lega.. InsyaAllah... .
.
Nak tanya nak order wasap
0133282699
#sembursembursegar #resdungkronik #sembursembursembuh #onlinebusiness #bazarpaknilmurah #ruam #terapiinstagram #sayagunasayajual #ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #lelah #minyakpelbagaigunamujarab #asthma #selsemabatukdemam #sembursapuhiduje #ivmistpelbagaiguna #saturumahsatuivmist
#whatsapp0133282699 #ivkidsMelaka

💬 1Normal

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS  diperlukan.
❤ Berminat WhatsApp 0133282699 .
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela
shower scrub kulit cerah

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS diperlukan.
❤ Berminat WhatsApp 0133282699 .
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela

💬 0Normal

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan  melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699 
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers
CL ivmist & Darina Melaka

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

💬 0Normal

Sebenarnya ramai yang pandang remeh pada scrub ni terutama skrub badankan.

Ingat muka je ke nak kena jaga? Badan tak perlu?

Tak segan ke bila orang tengok muka putih melepak tapi tangan kaki kusam je. Tak segan?

Skrub  sangat la penting untuk kita sebenarnya. Skrub ni boleh bantu kita untuk tanggalkan sel-sel kulit mati pada badan. Secara tak sengaja, parut pun akan jadi lebih pudar dan kulit makin bersih.

Segala daki degil pun boleh hilang tau kalau guna skrub ni.

Biasa kalau nak berskrub bagai ni kena pergi spa kan? Dah la mahal.

Sekarang tidak perlu ke spa pun takpe. Korang berspa kat rumah je. Hanya dengan Darina shower scrub serendah RM29 sahaja.

Ehh! Tercerah tanpa sengaja pulak dengan #darinashowerscrub

Meh Laju2 wassp hakak kalo nak cerah tanpa sengaja  0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3
shower scrub kulit cerah

Sebenarnya ramai yang pandang remeh pada scrub ni terutama skrub badankan.

Ingat muka je ke nak kena jaga? Badan tak perlu?

Tak segan ke bila orang tengok muka putih melepak tapi tangan kaki kusam je. Tak segan?

Skrub sangat la penting untuk kita sebenarnya. Skrub ni boleh bantu kita untuk tanggalkan sel-sel kulit mati pada badan. Secara tak sengaja, parut pun akan jadi lebih pudar dan kulit makin bersih.

Segala daki degil pun boleh hilang tau kalau guna skrub ni.

Biasa kalau nak berskrub bagai ni kena pergi spa kan? Dah la mahal.

Sekarang tidak perlu ke spa pun takpe. Korang berspa kat rumah je. Hanya dengan Darina shower scrub serendah RM29 sahaja.

Ehh! Tercerah tanpa sengaja pulak dengan #darinashowerscrub

Meh Laju2 wassp hakak kalo nak cerah tanpa sengaja 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3

💬 0Normal

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS  diperlukan.
❤ Berminat WhatsApp 0133282699 .
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela
CL ivmist & Darina Melaka

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS diperlukan.
❤ Berminat WhatsApp 0133282699 .
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela

💬 0Normal

Kacang Walnut adalah salah satu jenis kacang terbaik untuk merawat kulit Anda di rumah. Scrub dari kacang walnut dapat digunakan untuk menyingkirkan lingkaran hitam, kulit kering dan bahkan jerawat.

Berikut adalah beberapa cara terbaik dan manfaat keindahan kenari, seperti dilansir Boldsky, Rabu (2/9). Untuk Kulit Keriput, kacang walnut dapat mengatasi kulit keriput dan mengurangi garis-garis yang terdapat di wajah Anda.  Gunakanlah scrub kacang walnut dua kali dalam seminggu untuk menghilangkan kulit keriput, sehingga Anda tampak awet muda.

Untuk Jerawat, membuat pasta dari bubuk kacang walnut dan susu. Gunakan Pasta ini dengan menutupi area jerawat di wajah. Oleskan pasta pada jerawat dua kali dalam seminggu, untuk menyingkirkan juga bekas-bekas jerawat agar wajah Anda bersinar lagi. 
Whatsapp 0133282699 
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #darinalovers
shower scrub kulit cerah

Kacang Walnut adalah salah satu jenis kacang terbaik untuk merawat kulit Anda di rumah. Scrub dari kacang walnut dapat digunakan untuk menyingkirkan lingkaran hitam, kulit kering dan bahkan jerawat.

Berikut adalah beberapa cara terbaik dan manfaat keindahan kenari, seperti dilansir Boldsky, Rabu (2/9). Untuk Kulit Keriput, kacang walnut dapat mengatasi kulit keriput dan mengurangi garis-garis yang terdapat di wajah Anda.  Gunakanlah scrub kacang walnut dua kali dalam seminggu untuk menghilangkan kulit keriput, sehingga Anda tampak awet muda.

Untuk Jerawat, membuat pasta dari bubuk kacang walnut dan susu. Gunakan Pasta ini dengan menutupi area jerawat di wajah. Oleskan pasta pada jerawat dua kali dalam seminggu, untuk menyingkirkan juga bekas-bekas jerawat agar wajah Anda bersinar lagi.
Whatsapp 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #darinalovers

💬 0Normal

Alhamdulillah😀😀😀
Bila custemer puas hati
Kita pun happy😙😙😙
Memang x rugi grab darina
Nak guna boleh
Nak jadikan income pun boleh
Mcm mana...
Meh kita talk2 kat no ni☎️☎️☎️
☎️☎️Whatsapp 0133282699 
Kita bantu yang minat2 je😉😉😉 #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers
shower scrub kulit cerah

Alhamdulillah😀😀😀
Bila custemer puas hati
Kita pun happy😙😙😙
Memang x rugi grab darina
Nak guna boleh
Nak jadikan income pun boleh
Mcm mana...
Meh kita talk2 kat no ni☎️☎️☎️
☎️☎️Whatsapp 0133282699
Kita bantu yang minat2 je😉😉😉 #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

💬 0Normal

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS  diperlukan.
❤ Berminat WhatsApp 0133282699 .
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela
shower scrub kulit cerah

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS diperlukan.
❤ Berminat WhatsApp 0133282699 .
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela

💬 0Normal

Assalamualaikum super gegirl dan mak jemah penyayang. Moga ceria selalu di samping family tersayang. 😘
.
.
Perghh..Jenuhnya cari stok ivmist.  Pada mulanya ingatkan 1 botol untuk satu kegunaan. Masya Allah..sekali dah guna ivmist, byk pulak manfaat utk kegunaan satu keluarga. Guna semudah teknik Spray dan sapu di tempat yg sakit.
.
. 
Dah terbukti keberkesanan minyak ivmist mampu kurangkan sakit luaran selain Resdung dan melegakan kesihatan berdasarkan ratusan testimoni di  HQ daripada customer tegar yg setia dengan produk terpopular ni..❤
.
.
Bercinta cari stok #ivmist ubat resdung ni.
Nanges wei kalau seller tak jual di kawasan yg berdekatan 😭 Agen yang dekat depan mata tak nampak..Kang ada lak customer teropong agen yg jauh. .
.
Jom mak jemah gojes..
Nak rasai sendiri join team kami jual berjemaah produk HOT ni? 😍
Whatsapp 0133282699 .
.
#ivmist #ivkids#ajimaura #terapiinstagram#resdung #assalamualaikum#muslimah
#agendropshipdiperlukan
#ivmistresdung #ivmistpelbagaiguna #1ivmist1keluarga#ivmistmujarab
#instafollow
 #whatsapp0133282699
💖ivmist Melaka💖

Assalamualaikum super gegirl dan mak jemah penyayang. Moga ceria selalu di samping family tersayang. 😘
.
.
Perghh..Jenuhnya cari stok ivmist. Pada mulanya ingatkan 1 botol untuk satu kegunaan. Masya Allah..sekali dah guna ivmist, byk pulak manfaat utk kegunaan satu keluarga. Guna semudah teknik Spray dan sapu di tempat yg sakit.
.
.
Dah terbukti keberkesanan minyak ivmist mampu kurangkan sakit luaran selain Resdung dan melegakan kesihatan berdasarkan ratusan testimoni di HQ daripada customer tegar yg setia dengan produk terpopular ni..❤
.
.
Bercinta cari stok #ivmist ubat resdung ni.
Nanges wei kalau seller tak jual di kawasan yg berdekatan 😭 Agen yang dekat depan mata tak nampak..Kang ada lak customer teropong agen yg jauh. .
.
Jom mak jemah gojes..
Nak rasai sendiri join team kami jual berjemaah produk HOT ni? 😍
Whatsapp 0133282699 .
.
#ivmist #ivkids#ajimaura #terapiinstagram#resdung #assalamualaikum#muslimah
#agendropshipdiperlukan
#ivmistresdung #ivmistpelbagaiguna #1ivmist1keluarga#ivmistmujarab
#instafollow
#whatsapp0133282699

💬 8Normal

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan  melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699 
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers
shower scrub kulit cerah

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

💬 0Normal

IVKIDS MEMANG TERBAIK UTK SI KECIL ANDA!
.
TERBUKTI BERKESAN & MUJARAB.. RIBUAN TESTIMONI YANG BAGUS!
.
WHATSAPP UTK ORDER 📲 0133282699 
#IvKids #IvMist #SiKecil #Bayi #ivmist  #ProdukMujarab #ProdukMudahJual #VisitMyIG #IgShop #BazaarPaknil #terapiinstagram #ivmistpelabagaiguna #1ivmist1keluarga  #ivmistmujarab #ivmistmujarab  #instafollow  #ivkidsMelaka #whatsapp0133282699
💖ivmist Melaka💖

IVKIDS MEMANG TERBAIK UTK SI KECIL ANDA!
.
TERBUKTI BERKESAN & MUJARAB.. RIBUAN TESTIMONI YANG BAGUS!
.
WHATSAPP UTK ORDER 📲 0133282699
#IvKids #IvMist #SiKecil #Bayi #ivmist #ProdukMujarab #ProdukMudahJual #VisitMyIG #IgShop #BazaarPaknil #terapiinstagram #ivmistpelabagaiguna #1ivmist1keluarga #ivmistmujarab #ivmistmujarab #instafollow #ivkidsMelaka #whatsapp0133282699

💬 1Normal

Pelik! KELUAR BAU MASAM SETIAP KALI MINUM KOPI.
..
Haaa...Pelik kan ? Setiap kali lepas minum kopi atau minuman yang berkefein je akan keluar bau masam dari badan. Tak tahu apa kaitannya, tapi memang bau masam tu akan keluar.
..
Sekarang, bau masam bukan masalah lagi. Ia boleh diselesaikan dengan SERTA MERTA dan TAHAN selama 24 jam. Minum kopi 10 kali sehari pun takpe. ..
.
Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH: .
1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki.
2. Sapu dan ratakan.
3. Bilas kawasan tersebut dengan air.
4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan.
..
Untuk maklumat lanjut : 📲Whatsapp: 0133282699 sekarang.
.. ======================== .
#CelebrityLass #penghilangbaubadan #lulusKKM #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #yusofdance #hilangbaukaki #tidakmelekit  #kekasihpaksarela #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #kualalumpur #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #healthy #agentwanted #hiking #jungle #fitness #fresh #yakin #igshop #loffatah #whatsapp0133282699 #CelebritylassMelaka
CL ivmist & Darina Melaka

Pelik! KELUAR BAU MASAM SETIAP KALI MINUM KOPI.
..
Haaa...Pelik kan ? Setiap kali lepas minum kopi atau minuman yang berkefein je akan keluar bau masam dari badan. Tak tahu apa kaitannya, tapi memang bau masam tu akan keluar.
..
Sekarang, bau masam bukan masalah lagi. Ia boleh diselesaikan dengan SERTA MERTA dan TAHAN selama 24 jam. Minum kopi 10 kali sehari pun takpe. ..
.
Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH: .
1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki.
2. Sapu dan ratakan.
3. Bilas kawasan tersebut dengan air.
4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan.
..
Untuk maklumat lanjut : 📲Whatsapp: 0133282699 sekarang.
.. ======================== .
#CelebrityLass #penghilangbaubadan #lulusKKM #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #yusofdance #hilangbaukaki #tidakmelekit #kekasihpaksarela #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #kualalumpur #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #healthy #agentwanted #hiking #jungle #fitness #fresh #yakin #igshop #loffatah #whatsapp0133282699 #CelebritylassMelaka

💬 3Normal

YaAllah gebu gebunya isi manggis ni
.
Sape sini suke makan manggis...queen of the fruit...korang penah try bau manggis dak? Baunye tak setajam bau durian kan kan...kate pon queen lembut je baunye...feeling cool gitu....hilang stress....boleh lupe dunia kalau ngadap sebakul manggis depan mate btl tak?
.
Kalau korang nak tau bau #darinashowerscrub seharum selembut bau manggis ni tau. Betapa seronoknya time mandi uols dengan bau harum bukan main...scrub2 halus menyental daki daki kat badan tu...naknye ibu ibu skarang bkn takat duduk rumah jage anak jage suami kan...we are super busy woman....kite sekarang wanita bekerjaya, businesswoman so now korang dah takde alasan x boleh nak jage penampilan...x sempat nak ke spa la, takdan nak scrub bodyla....korang guna je darina umpama setiap hari korang ke spa🤩🤩jimat duit jimat masa gitu... Nak try pm je kat wassap sis yee 0133282699 
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #darina #kekasihpaksarela #mycoffeeprince
shower scrub kulit cerah

YaAllah gebu gebunya isi manggis ni
.
Sape sini suke makan manggis...queen of the fruit...korang penah try bau manggis dak? Baunye tak setajam bau durian kan kan...kate pon queen lembut je baunye...feeling cool gitu....hilang stress....boleh lupe dunia kalau ngadap sebakul manggis depan mate btl tak?
.
Kalau korang nak tau bau #darinashowerscrub seharum selembut bau manggis ni tau. Betapa seronoknya time mandi uols dengan bau harum bukan main...scrub2 halus menyental daki daki kat badan tu...naknye ibu ibu skarang bkn takat duduk rumah jage anak jage suami kan...we are super busy woman....kite sekarang wanita bekerjaya, businesswoman so now korang dah takde alasan x boleh nak jage penampilan...x sempat nak ke spa la, takdan nak scrub bodyla....korang guna je darina umpama setiap hari korang ke spa🤩🤩jimat duit jimat masa gitu... Nak try pm je kat wassap sis yee 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #darina #kekasihpaksarela #mycoffeeprince

💬 0Normal

PELIK ! KELUAR BAU MASAM SETIAP KALI MINUM KOPI.
..
Haaa...Pelik kan ? Setiap kali lepas minum kopi atau minuman yang berkefein je akan keluar bau masam dari badan. Tak tahu apa kaitannya, tapi memang bau masam tu akan keluar.
..
Sekarang, bau masam bukan masalah lagi. Ia boleh diselesaikan dengan SERTA MERTA dan TAHAN selama 24 jam. Minum kopi 10 kali sehari pun takpe. ..
.
Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH: .
1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki.
2. Sapu dan ratakan.
3. Bilas kawasan tersebut dengan air.
4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan.
..
Untuk maklumat lanjut : 📲Whatsapp: 0133282699 sekarang.
.. ======================== .
#CelebrityLass #penghilangbaubadan #lulusKKM #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #yusofdance #hilangbaukaki #tidakmelekit  #kekasihpaksarela #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #kualalumpur #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #healthy #agentwanted #hiking #jungle #fitness #fresh #yakin #igshop #loffatah #whatsapp0133282699 #CelebritylassMelaka
Celebritylass 💖 CL Melaka

PELIK ! KELUAR BAU MASAM SETIAP KALI MINUM KOPI.
..
Haaa...Pelik kan ? Setiap kali lepas minum kopi atau minuman yang berkefein je akan keluar bau masam dari badan. Tak tahu apa kaitannya, tapi memang bau masam tu akan keluar.
..
Sekarang, bau masam bukan masalah lagi. Ia boleh diselesaikan dengan SERTA MERTA dan TAHAN selama 24 jam. Minum kopi 10 kali sehari pun takpe. ..
.
Cara penggunaan CL yang sangat MUDAH: .
1. Sembur 3-5 kali pada kawasan yang dikehendaki.
2. Sapu dan ratakan.
3. Bilas kawasan tersebut dengan air.
4. Guna 2 kali sehari, yang diinginkan.
..
Untuk maklumat lanjut : 📲Whatsapp: 0133282699 sekarang.
.. ======================== .
#CelebrityLass #penghilangbaubadan #lulusKKM #produkbumiputera #sayajual #hilangbaubadan #yusofdance #hilangbaukaki #tidakmelekit #kekasihpaksarela #bazaarpaknil #instashopmalaysia #malaysian #kualalumpur #sukan #zumba #gym #wanita #cikgu #healthy #agentwanted #hiking #jungle #fitness #fresh #yakin #igshop #loffatah #whatsapp0133282699 #CelebritylassMelaka

💬 2Normal

Malu nak berenang dikolam. Badan ada banyak parut akibat diabetes. Terutama kat bahagian belakang. Lepas 12 kali pakai #Darina Parut hilang, badan licin dan jadi cerah.
- Feedback pengguna DARINA.
.
Alhamdulillah.
.
Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan MENCANTIKKAN kulit dengan sekata ‼

Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan.

DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Shower Scrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT DARINA SHOWER SCRUB* .
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Whatsapp segera 0133282699 
Harga Asal RM39.90
PROMOSI RM29 sahaja sebotol (120ml)
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! .
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* .
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers
shower scrub kulit cerah

Malu nak berenang dikolam. Badan ada banyak parut akibat diabetes. Terutama kat bahagian belakang. Lepas 12 kali pakai #Darina Parut hilang, badan licin dan jadi cerah.
- Feedback pengguna DARINA.
.
Alhamdulillah.
.
Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan MENCANTIKKAN kulit dengan sekata ‼

Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan.

DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Shower Scrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT DARINA SHOWER SCRUB* .
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Whatsapp segera 0133282699
Harga Asal RM39.90
PROMOSI RM29 sahaja sebotol (120ml)
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! .
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* .
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

💬 0Normal

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan  melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699 
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers
shower scrub kulit cerah

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

💬 0Normal

Malu nak berenang dikolam. Badan ada banyak parut akibat diabetes. Terutama kat bahagian belakang. Lepas 12 kali pakai #DarinaShowerScrub. Parut hilang, badan licin dan jadi cerah.
- Feedback pengguna DARINA.
.
Alhamdulillah.
.
Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan MENCANTIKKAN kulit dengan sekata ‼

Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan.

DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Shower Scrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT DARINA SHOWER SCRUB* .
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Whatsapp segera 0133282699 
Whatsapp segera 0133282699 
Whatsapp segera 0133282699 .
Harga Asal RM39.90
PROMOSI RM29 sahaja sebotol (120ml)
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! .
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* .
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.

#DarinaLovers #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan
shower scrub kulit cerah

Malu nak berenang dikolam. Badan ada banyak parut akibat diabetes. Terutama kat bahagian belakang. Lepas 12 kali pakai #DarinaShowerScrub. Parut hilang, badan licin dan jadi cerah.
- Feedback pengguna DARINA.
.
Alhamdulillah.
.
Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan MENCANTIKKAN kulit dengan sekata ‼

Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan.

DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Shower Scrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT DARINA SHOWER SCRUB* .
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Whatsapp segera 0133282699
Whatsapp segera 0133282699
Whatsapp segera 0133282699 .
Harga Asal RM39.90
PROMOSI RM29 sahaja sebotol (120ml)
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! .
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* .
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.

#DarinaLovers #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan

💬 0Normal

Kenapa perlu beli IV KIDS? 👌Masalah kesihatan yang biasa dialami bayi & kanak-kanak mampu disembuhkan dengan IV KIDS, insya Allah.
👌 Baunya lebih mesra kanak-kanak. Kanak-kanak pasti suka
👌 IV KIDS selesa dipakai oleh kanak-kanak kerana ianya lebih sejuk, lembut & selesa.
👌 Ramai ibu bapa sudah mencubanya dan mereka sangat puas hati.
.
IV KIDS, rawatan alternatif yang hebat. Sembur-sembur je, insya Allah sembuh. Wangi, lembut, sejuk & mesra kanak-kanak. Diperbuat daripada saffron, minyak kelapa dara, habbatus sauda & beberapa herba lagi. Sesuai untuk bayi seawal umur 1 bulan. Ramai sudah cuba, dan ianya berkesan! Insya Allah

Whatsapp 📲 +60133282699
. 
Kandungan IV KIDS:
💊 Ekstrak jerangau
💊 Ekstrak cekor
💊 Limau purut
💊 Habbatus Sauda
💊 Minyak Kelapa Dara
💊 Saffaron
💊 Minyak kayu putih
.
Khasiat, merawat:
💉 Demam
💉 Batuk
💉 Selsema
💉 Campak
💉 Luka
💉 Kurap
💉 Ruam
💉 Kembung
💉 Lenguh
💉 Sakit gigi
.
Hilangkan kegusaran di hati anda dengan IV KIDS, teman setia anak.
.
#ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #asthma #selsemabatukdemam #viral #gastrik #insomnia #lenguhbadan #sakitlutut #kutu #sakitkepala #sakitbadan #buasir #senggugut #yusufdance #period #ivmistMelaka #ivkidsMelaka #deeynaivmist #stokisivmistmelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #whatsapp0133282699
💖ivmist Melaka💖

Kenapa perlu beli IV KIDS? 👌Masalah kesihatan yang biasa dialami bayi & kanak-kanak mampu disembuhkan dengan IV KIDS, insya Allah.
👌 Baunya lebih mesra kanak-kanak. Kanak-kanak pasti suka
👌 IV KIDS selesa dipakai oleh kanak-kanak kerana ianya lebih sejuk, lembut & selesa.
👌 Ramai ibu bapa sudah mencubanya dan mereka sangat puas hati.
.
IV KIDS, rawatan alternatif yang hebat. Sembur-sembur je, insya Allah sembuh. Wangi, lembut, sejuk & mesra kanak-kanak. Diperbuat daripada saffron, minyak kelapa dara, habbatus sauda & beberapa herba lagi. Sesuai untuk bayi seawal umur 1 bulan. Ramai sudah cuba, dan ianya berkesan! Insya Allah

Whatsapp 📲 +60133282699
.
Kandungan IV KIDS:
💊 Ekstrak jerangau
💊 Ekstrak cekor
💊 Limau purut
💊 Habbatus Sauda
💊 Minyak Kelapa Dara
💊 Saffaron
💊 Minyak kayu putih
.
Khasiat, merawat:
💉 Demam
💉 Batuk
💉 Selsema
💉 Campak
💉 Luka
💉 Kurap
💉 Ruam
💉 Kembung
💉 Lenguh
💉 Sakit gigi
.
Hilangkan kegusaran di hati anda dengan IV KIDS, teman setia anak.
.
#ivmist #ivkids #ivsoap #migrain #resdung #bazarpaknil #minyakpelbagaigunamujarab #asthma #selsemabatukdemam #viral #gastrik #insomnia #lenguhbadan #sakitlutut #kutu #sakitkepala #sakitbadan #buasir #senggugut #yusufdance #period #ivmistMelaka #ivkidsMelaka #deeynaivmist #stokisivmistmelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #whatsapp0133282699

💬 2Normal

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan  melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699 
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers
shower scrub kulit cerah

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

💬 0Normal

GASTRIK, MIGRAIN & ULSER MULUT TAK PERLU MAKAN UBAT LAGI
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Alhamdulillah dah lama tak makan ubat gastrik dan migrain sejak ada ivmist.. kalau kena ulser kat mulut pun guna ivmist juga." Ini antara feedback pelanggan yg berpuashati dengan ivmist.  Alhamdulillah...ivmist hanya asbab. kesembuhan datang dari Allah.

Anda ada masalah yg sama...jom ikhtiar dengan #ivmist.

Ivmist, minyak aromatik pelbagai guna. InsyaAllah mampu merawat masalah RESDUNG, SELSEMA, BATUK, MIGRAIN, ULSER MULUT

Jom dapatkan sekarang!!!!
Whatsapp 0133282699 
PROMOSI !!! 😍😍😍
Beli 3 botol @ RM75.00 
Percuma pos ATAU percuma ivsoap

#resdung #selsema #batuk #ulsermulut
#migrain #kakikejang #eczema #ivmist #ivmistMelaka #ivkidsMelaka #deeynaivmist #stokisivmistmelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #resdung #migrain #gastrik #insomnia #lenguhbadan #sakitlutut #kutu #sakitkepala #sakitbadan #buasir #senggugut #whatsapp0133282699
💖ivmist Melaka💖

GASTRIK, MIGRAIN & ULSER MULUT TAK PERLU MAKAN UBAT LAGI
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ "Alhamdulillah dah lama tak makan ubat gastrik dan migrain sejak ada ivmist.. kalau kena ulser kat mulut pun guna ivmist juga." Ini antara feedback pelanggan yg berpuashati dengan ivmist. Alhamdulillah...ivmist hanya asbab. kesembuhan datang dari Allah.

Anda ada masalah yg sama...jom ikhtiar dengan #ivmist.

Ivmist, minyak aromatik pelbagai guna. InsyaAllah mampu merawat masalah RESDUNG, SELSEMA, BATUK, MIGRAIN, ULSER MULUT

Jom dapatkan sekarang!!!!
Whatsapp 0133282699
PROMOSI !!! 😍😍😍
Beli 3 botol @ RM75.00
Percuma pos ATAU percuma ivsoap

#resdung #selsema #batuk #ulsermulut
#migrain #kakikejang #eczema #ivmist #ivmistMelaka #ivkidsMelaka #deeynaivmist #stokisivmistmelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #resdung #migrain #gastrik #insomnia #lenguhbadan #sakitlutut #kutu #sakitkepala #sakitbadan #buasir #senggugut #whatsapp0133282699

💬 1Normal

Kulit sensitif nak pakai deodorant tak boleh?

Apa kata bertukar pada Celebritylass. InshaAllah mana tau sesuai dengan kulit yang manja² tu.hihi

Sebab CL ni dari bahan² semulajadi je tau. Peluh pula tak masam dah.

Nak cuba?

Whatsapp akak sekarang ya
0133282699 
#celebritylass #testimonicl  #CLelf #clgoactive #AlternatifDeodorant #rayasale #rcw #celebritylass #celebritylassmelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #inacelebritylass #whatsapp0133282699
Celebritylass 💖 CL Melaka

Kulit sensitif nak pakai deodorant tak boleh?

Apa kata bertukar pada Celebritylass. InshaAllah mana tau sesuai dengan kulit yang manja² tu.hihi

Sebab CL ni dari bahan² semulajadi je tau. Peluh pula tak masam dah.

Nak cuba?

Whatsapp akak sekarang ya
0133282699
#celebritylass #testimonicl #CLelf #clgoactive #AlternatifDeodorant #rayasale #rcw #celebritylass #celebritylassmelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #inacelebritylass #whatsapp0133282699

💬 1Normal

Kasut CANTIK, BERGAYA & BERJENAMA belum MAMPU MENUTUPI BAU KAKI YANG BERBAU BUSUK...!
.
Stresss ke awak...? Hari² isteri komplen kaki & stokin berbau? Atau isteri selalu hadapi bebelan suami kerana dituduh tidak basuh bersih stokinnya kerana itu kaki mereka berbau..?
.
.
Sabar! Jangan marah². Jangan stress².
.
Penyelesaian 3 saat sahaja! Pagi² spray CL. GOSOKKAN CL pada celah jari kaki.. Pastu, pakai stokin seperti biasa. Sarunglah kasut apa sekalipun..KAKI TIDAK LAGI BERBAU! CL telah meneutralkan bau hapak, bak bau sampah.
.
Check testimoni kami ya!
.
Info lanjut, 👇
📲 WhatsApp 0133282699 📲 WhatsApp 0133282699 .
RM26/10ml. Anggaran kegunaan selama sebulan lebih.
.
#celebritylass #clelf #celebritylassmelaka #whatsapp0133282699 #penghilangbauketiak #penghilangbaubadan #kekalyakin24jam #segarsepanjanghari #baubusuk #bauketiak #baumasam #baubadanhilang #bazarpaknil #bazarmalaysia #ruangrezekihanania #kekasihpaksarela
Celebritylass 💖 CL Melaka

Kasut CANTIK, BERGAYA & BERJENAMA belum MAMPU MENUTUPI BAU KAKI YANG BERBAU BUSUK...!
.
Stresss ke awak...? Hari² isteri komplen kaki & stokin berbau? Atau isteri selalu hadapi bebelan suami kerana dituduh tidak basuh bersih stokinnya kerana itu kaki mereka berbau..?
.
.
Sabar! Jangan marah². Jangan stress².
.
Penyelesaian 3 saat sahaja! Pagi² spray CL. GOSOKKAN CL pada celah jari kaki.. Pastu, pakai stokin seperti biasa. Sarunglah kasut apa sekalipun..KAKI TIDAK LAGI BERBAU! CL telah meneutralkan bau hapak, bak bau sampah.
.
Check testimoni kami ya!
.
Info lanjut, 👇
📲 WhatsApp 0133282699 📲 WhatsApp 0133282699 .
RM26/10ml. Anggaran kegunaan selama sebulan lebih.
.
#celebritylass #clelf #celebritylassmelaka #whatsapp0133282699 #penghilangbauketiak #penghilangbaubadan #kekalyakin24jam #segarsepanjanghari #baubusuk #bauketiak #baumasam #baubadanhilang #bazarpaknil #bazarmalaysia #ruangrezekihanania #kekasihpaksarela

💬 0Normal

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan  melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699 
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers
shower scrub kulit cerah

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

💬 0Normal

#DARINASHOWERSCRUB
.
Darina Shower Scrub ni agak unik sebab ia adalah gel mandian yang mempunyai 6 bahan premium seperti :
.
✔extract aloe vera
✔extract walnut shell powder
✔extract coconut oil
✔extract bladderwrack
✔extract olive oil
✔extract markisa
.
Biasanya kalau gel mandian yang ada scrub ni dia ada 1 atau 2 bahan je kan? Haaa yang ni ada 6 bahan. Sebab tu ianya unik!
.
Dia punya scrub walaupun halus tapi cubalah sental kat badan tu...memang hilang habis daki-daki tau..Ia juga dapat buang sel kulit mati, mencantikkan kulit sebab ada vitamin c, cerahkan dan bersihkan kulit, lembapkan kulit, bau yang sangat wangi dan halal utk solat.
.

Wasap ke 0133282699 
#putihgebu1badan #darinashowerscrub
#readystock #lulurmoden #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers
shower scrub kulit cerah

#DARINASHOWERSCRUB
.
Darina Shower Scrub ni agak unik sebab ia adalah gel mandian yang mempunyai 6 bahan premium seperti :
.
✔extract aloe vera
✔extract walnut shell powder
✔extract coconut oil
✔extract bladderwrack
✔extract olive oil
✔extract markisa
.
Biasanya kalau gel mandian yang ada scrub ni dia ada 1 atau 2 bahan je kan? Haaa yang ni ada 6 bahan. Sebab tu ianya unik!
.
Dia punya scrub walaupun halus tapi cubalah sental kat badan tu...memang hilang habis daki-daki tau..Ia juga dapat buang sel kulit mati, mencantikkan kulit sebab ada vitamin c, cerahkan dan bersihkan kulit, lembapkan kulit, bau yang sangat wangi dan halal utk solat.
.

Wasap ke 0133282699
#putihgebu1badan #darinashowerscrub
#readystock #lulurmoden #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

💬 1Normal

#DarinaShowerScrub,mandian terbaik yg menggabungkn bahan2 berkualiti terbaik untuk kulit kita.

Antara fdback & testimoni darina yg kami terima DARINA boleh ✔ cantikkan kulit
✔gebu gebas
✔parut makin pudar
✔selulit makin pudar
✔ketiak yang bau masyam boleh hilang bau
✔kulit jadi makin sihat
✔hilang stress balik keje dengan bau darina
✔menyegarkan badan
✔ilang  bau  badan
✔ kulit jadi lembut dan lembap

Kami juga  dapat fdback bahawa DARINA depa pakai kat muka 😱😱😱 What?? Biar betoiii

Feedback dah dapat ni, boleh ✔hilangkan blackhead
✔kecutkan jerawat
✔muka lebih lembap
✔muka jadi lebih licin ✔  Muka jadi lebih cerah

Wowww..bonus untuk Darina😍😍.Mandian boleh juga buat pencuci muka!Ni BETUL2 WOWW💃💃 Whatsapp 0133282699

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #cintahatibatu
shower scrub kulit cerah

#DarinaShowerScrub,mandian terbaik yg menggabungkn bahan2 berkualiti terbaik untuk kulit kita.

Antara fdback & testimoni darina yg kami terima DARINA boleh ✔ cantikkan kulit
✔gebu gebas
✔parut makin pudar
✔selulit makin pudar
✔ketiak yang bau masyam boleh hilang bau
✔kulit jadi makin sihat
✔hilang stress balik keje dengan bau darina
✔menyegarkan badan
✔ilang bau badan
✔ kulit jadi lembut dan lembap

Kami juga dapat fdback bahawa DARINA depa pakai kat muka 😱😱😱 What?? Biar betoiii

Feedback dah dapat ni, boleh ✔hilangkan blackhead
✔kecutkan jerawat
✔muka lebih lembap
✔muka jadi lebih licin ✔ Muka jadi lebih cerah

Wowww..bonus untuk Darina😍😍.Mandian boleh juga buat pencuci muka!Ni BETUL2 WOWW💃💃 Whatsapp 0133282699

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #cintahatibatu

💬 1Normal

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS  diperlukan.
❤ Berminat WhatsApp 0133282699 .
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela
shower scrub kulit cerah

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS diperlukan.
❤ Berminat WhatsApp 0133282699 .
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela

💬 0Normal

💓KHASIAT RUMPAI LAUT💓
.
👸️Menjadikan kulit anjal, tegang.
.
👸️Mengurangkan garis halus dan kedutan kulit.
.
👸Warna kulit seimbang.
.
👸️Kulit bersinar, cerah, muda.
.
👸Mengurangkan pigmentasi kulit.
.
👸️Mencerahkan kulit.
.
👸️Kulit lebih lembap.
.
👸Kulit lebih halus

Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja daki hilang putih berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘

Whatsapp 0133282699 
#fattahamin #fattzura #hilangkandaki #neelofa # redvelvet #scrubbadan #putihkankulit #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan
shower scrub kulit cerah

💓KHASIAT RUMPAI LAUT💓
.
👸️Menjadikan kulit anjal, tegang.
.
👸️Mengurangkan garis halus dan kedutan kulit.
.
👸Warna kulit seimbang.
.
👸️Kulit bersinar, cerah, muda.
.
👸Mengurangkan pigmentasi kulit.
.
👸️Mencerahkan kulit.
.
👸️Kulit lebih lembap.
.
👸Kulit lebih halus

Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja daki hilang putih berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘

Whatsapp 0133282699
#fattahamin #fattzura #hilangkandaki #neelofa # redvelvet #scrubbadan #putihkankulit #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan

💬 0Normal