#spf50

HAI DYXY LOVERS😍
ANTARA KELEBIHAN GREENTEA FACEMIST😘
Dengan penggunaan konsisten mampu menghilangkan parut jeragat dan mengecutkan jerawat
Jangan tenung je Mai lekaih risik dengan Daku😉

DIRECT WHATSAPP - 0172528058

#teamUZ
#teambydyana
#dyxybccreamnatural
#dyxybccreambeige
#spf50
#dyxymineralfacemist
#dyxylipstik
#dyxymascara
#dyxybrush
#dyxycosmetic
#dyxycod
#dyxydropship
#dyxyklang
#dyxyshahalam
nana

HAI DYXY LOVERS😍
ANTARA KELEBIHAN GREENTEA FACEMIST😘
Dengan penggunaan konsisten mampu menghilangkan parut jeragat dan mengecutkan jerawat
Jangan tenung je Mai lekaih risik dengan Daku😉

DIRECT WHATSAPP - 0172528058

#teamUZ
#teambydyana
#dyxybccreamnatural
#dyxybccreambeige
#spf50
#dyxymineralfacemist
#dyxylipstik
#dyxymascara
#dyxybrush
#dyxycosmetic
#dyxycod
#dyxydropship
#dyxyklang
#dyxyshahalam

💬 0Normal

😍DYXY BRUSH😍
** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : 🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
🎈Penampakkanye BERKILAT.
🎈Warnanya pelbagai.
🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL
.
.
Cepat2 DM @ Whatsapp 👇👇
.
📲 www.wasap.my/+60179482285
📲 www.wasap.my/+60179482285
📲 www.wasap.my/+60179482285
.
.
#beautyhouz
#dyxybydyana
#teamfl
#dyxybccreamfoundation
#facemistgreentea
#dyxymineralfacemist
#dyxybrush
#spf50
#dyxylipstick
#exclusivelipstick
#dyxymascara
#bccreammurahmalaysia
#teamumiziela
#foundationviral
#foundationmurah
#letscantikflawless 
#stayprettywithdyxy 
#dyxycosmeticsmalaysia
🔥🔥DYXY SPECIAL OFFER🔥🔥

😍DYXY BRUSH😍
** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : 🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
🎈Penampakkanye BERKILAT.
🎈Warnanya pelbagai.
🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL
.
.
Cepat2 DM @ Whatsapp 👇👇
.
📲 www.wasap.my/+60179482285
📲 www.wasap.my/+60179482285
📲 www.wasap.my/+60179482285
.
.
#beautyhouz
#dyxybydyana
#teamfl
#dyxybccreamfoundation
#facemistgreentea
#dyxymineralfacemist
#dyxybrush
#spf50
#dyxylipstick
#exclusivelipstick
#dyxymascara
#bccreammurahmalaysia
#teamumiziela
#foundationviral
#foundationmurah
#letscantikflawless
#stayprettywithdyxy
#dyxycosmeticsmalaysia

💬 1Normal

Get 2 session  Guinot Beaute Neuve treatment free 1 pcs of soft wash off cleansing cream!

Happy New Years

For more enquiry pls contact: 现在就联络我吧!
☎️#agnesdang0167952222
📲#wechat_agnesdd22 👣#insta_touchbeauty_onlineshop

Like and follow our page to find out more :-
https://m.facebook.com/touchbeauty.skincare/

#touchbeautywellness #touchbeauty_onlinestore
#guinot #paris #france #hydration #acne #antiaging #mask #cleanser #uv #serum #radiance #moisturise #bioxygen #spf50 #ampoules #newhite #facialtreatmentjb #facialjohorbahru
Beauty & Slimming Online Store

Get 2 session Guinot Beaute Neuve treatment free 1 pcs of soft wash off cleansing cream!

Happy New Years

For more enquiry pls contact: 现在就联络我吧!
☎️#agnesdang0167952222
📲#wechat_agnesdd22 👣#insta_touchbeauty_onlineshop

Like and follow our page to find out more :-
https://m.facebook.com/touchbeauty.skincare/

#touchbeautywellness #touchbeauty_onlinestore
#guinot #paris #france #hydration #acne #antiaging #mask #cleanser #uv #serum #radiance #moisturise #bioxygen #spf50 #ampoules #newhite #facialtreatmentjb #facialjohorbahru

💬 0Normal
At TOUCH Beauty Wellness

Guna DYXY BRUSH😍 utk ratakan BC CREAM FOUNDATION .
.
Cepat2 DM @ Whatsapp 👇👇
.
📲 www.wasap.my/+60179482285
📲 www.wasap.my/+60179482285
📲 www.wasap.my/+60179482285
.
.
#beautyhouz
#dyxybydyana
#teamfl
#dyxybccreamfoundation
#facemistgreentea
#dyxymineralfacemist
#dyxybrush
#spf50
#dyxylipstick
#exclusivelipstick
#dyxymascara
#bccreammurahmalaysia
#teamumiziela
#foundationviral
#foundationmurah
#letscantikflawless 
#stayprettywithdyxy 
#dyxycosmeticsmalaysia
🔥🔥DYXY SPECIAL OFFER🔥🔥

Guna DYXY BRUSH😍 utk ratakan BC CREAM FOUNDATION .
.
Cepat2 DM @ Whatsapp 👇👇
.
📲 www.wasap.my/+60179482285
📲 www.wasap.my/+60179482285
📲 www.wasap.my/+60179482285
.
.
#beautyhouz
#dyxybydyana
#teamfl
#dyxybccreamfoundation
#facemistgreentea
#dyxymineralfacemist
#dyxybrush
#spf50
#dyxylipstick
#exclusivelipstick
#dyxymascara
#bccreammurahmalaysia
#teamumiziela
#foundationviral
#foundationmurah
#letscantikflawless
#stayprettywithdyxy
#dyxycosmeticsmalaysia

💬 0Normal

Prettycaked Foundation adalah sejenis liquid dan sesuai untuk semua jenis kulit.
_
Ada 2 jenis shade
( Caramel & Custard )
.
Custard - Fair to Medium
Caramel - Darker
➖➖➖➖➖➖➖➖
Kelebihan Prettycaked Foundation :
🔶 Mengandungi stem cell citrus untuk merawat parut jerawat dan menganjalkan kulit
🔶 Tahan sehingga 8-12 jam
🔶 Sangat ringan & tidak melekit
🔶 Mengandungi SPF50
🔶 Matte finished
🔶 Peachy Scented
🔶 1 botol 30ml ( tahan 2-3 bulan )
🔶 Medium to full coverage
➖➖➖➖➖➖➖
🍰 HARGA: RM55/bottle
_
#dsprettycaked 
jomcantikbersama2
#prettycakedperak
#prettycakedfoundation 
#positifthinking 
#spf50
#selamatdiguna 
#halalguys
#kkmapproved
#lelakipunbolehguna
#prettygirls
#verynice
Pretty Caked Foundation🍰

Prettycaked Foundation adalah sejenis liquid dan sesuai untuk semua jenis kulit.
_
Ada 2 jenis shade
( Caramel & Custard )
.
Custard - Fair to Medium
Caramel - Darker
➖➖➖➖➖➖➖➖
Kelebihan Prettycaked Foundation :
🔶 Mengandungi stem cell citrus untuk merawat parut jerawat dan menganjalkan kulit
🔶 Tahan sehingga 8-12 jam
🔶 Sangat ringan & tidak melekit
🔶 Mengandungi SPF50
🔶 Matte finished
🔶 Peachy Scented
🔶 1 botol 30ml ( tahan 2-3 bulan )
🔶 Medium to full coverage
➖➖➖➖➖➖➖
🍰 HARGA: RM55/bottle
_
#dsprettycaked
jomcantikbersama2
#prettycakedperak
#prettycakedfoundation
#positifthinking
#spf50
#selamatdiguna
#halalguys
#kkmapproved
#lelakipunbolehguna
#prettygirls
#verynice

💬 0Normal

DYXY BRUSH😍
** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : 🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
🎈Penampakkanye BERKILAT.
🎈Warnanya pelbagai.
🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL
.
.
Cepat2 DM @ Whatsapp 👇👇
.
📲 www.wasap.my/+60179482285
📲 www.wasap.my/+60179482285
📲 www.wasap.my/+60179482285
.
.
#beautyhouz
#dyxybydyana
#teamfl
#dyxybccreamfoundation
#facemistgreentea
#dyxymineralfacemist
#dyxybrush
#spf50
#dyxylipstick
#exclusivelipstick
#dyxymascara
#bccreammurahmalaysia
#teamumiziela
#foundationviral
#foundationmurah
#letscantikflawless 
#stayprettywithdyxy 
#dyxycosmeticsmalaysia
🔥🔥DYXY SPECIAL OFFER🔥🔥

DYXY BRUSH😍
** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.

SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...
Katerianya adalah : 🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
🎈Penampakkanye BERKILAT.
🎈Warnanya pelbagai.
🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL
.
.
Cepat2 DM @ Whatsapp 👇👇
.
📲 www.wasap.my/+60179482285
📲 www.wasap.my/+60179482285
📲 www.wasap.my/+60179482285
.
.
#beautyhouz
#dyxybydyana
#teamfl
#dyxybccreamfoundation
#facemistgreentea
#dyxymineralfacemist
#dyxybrush
#spf50
#dyxylipstick
#exclusivelipstick
#dyxymascara
#bccreammurahmalaysia
#teamumiziela
#foundationviral
#foundationmurah
#letscantikflawless
#stayprettywithdyxy
#dyxycosmeticsmalaysia

💬 0Normal

Hasil live malam semalam tema pink doll di fb :Norizan Jani
menggunakan NJ liquid foundation
#njliquidfoundation
#spf50
#wudhufriendly
#fullcoveragefoundation
#codsubang
#codshahalam
#agentwanted
#dropshipwanted
#muabellaz
nj liquid foundation hq

Hasil live malam semalam tema pink doll di fb :Norizan Jani
menggunakan NJ liquid foundation
#njliquidfoundation
#spf50
#wudhufriendly
#fullcoveragefoundation
#codsubang
#codshahalam
#agentwanted
#dropshipwanted
#muabellaz

💬 0Normal

ⓓⓔ ⓛⓐ ⓑⓞⓝⓝⓨ .
☀️กันแดดซอง 25 บาท.
☀️กระปุก 3 กรัม 80 บาท ใช้ได้ประมาณ3วีค.
☀️กระปุก 10 กรัม 200 บาท ใช้ได้เกินเดือน.
✅ สั่งซื้อ/สมัครตัวแทน Line 🆔 vimontra . ⭐️รหัสตัวแทน DLB-98 .
❤️ #delabonny  #spf50 #sunscreen #uvprotection #เดลาบอนนี่ #รับสมัคร #facialsunscreen #sunblock 💕#รับตัวแทน #รับตัวแทนฟรี #20likes #สต๊อกสินค้า #เดลาบอนนี #dealerwanted #ทั้งเซ็ทก็ยังประหยัด #delabonny_98 .
🍀 #มีความกันแดด #นัดรับmrt สีม่วง #ติวานนท์ #นัดรับฟรี ได้นะคะ #ไม่มีขั้นต่ำ ซองเดียวก็นัดได้ (กรุณานัดหมายล่วงหน้า).
กันแดด DeLaBonny นนทบุรี

ⓓⓔ ⓛⓐ ⓑⓞⓝⓝⓨ .
☀️กันแดดซอง 25 บาท.
☀️กระปุก 3 กรัม 80 บาท ใช้ได้ประมาณ3วีค.
☀️กระปุก 10 กรัม 200 บาท ใช้ได้เกินเดือน.
✅ สั่งซื้อ/สมัครตัวแทน Line 🆔 vimontra . ⭐️รหัสตัวแทน DLB-98 .
❤️ #delabonny #spf50 #sunscreen #uvprotection #เดลาบอนนี่ #รับสมัคร #facialsunscreen #sunblock 💕#รับตัวแทน #รับตัวแทนฟรี #20likes #สต๊อกสินค้า #เดลาบอนน#dealerwanted #ทั้งเซ็ทก็ยังประหยัด #delabonny_98 .
🍀 #มีความกันแดด #นัดรับmrt สีม่วง #ติวานนท์ #นัดรับฟรี ได้นะคะ #ไม่มีขั้นต่ำ ซองเดียวก็นัดได้ (กรุณานัดหมายล่วงหน้า).

💬 0Normal

JATUH CINTA DENGAN DYXY SEBAB BC CREAM NI LAH❤️❤️❤️
.
DYXY BC Cream ni gabungan BB Cream + Concealer (sekatakan warna kulit). Bila pakai dah tak perlu bedak. Kan dh jimat tu😉😉
.
KELEBIHAN DYXY BC CREAM :- ianya dapat melindungi segala cela dekat muka kita termasuk lah 👇🏻👇🏻 .
➡JERAWAT
➡JERAGAT
➡PARUT JERAWAT
➡LIANG PORI
➡EYEBAG
.
TEKSTUR DYXY BC CREAM ni ❌ akan melekit 😘
.
.
EFFECT AFTER PAKAI
.
✔FLAWLESS
✔TAHAN LEBIH DARI 8JAM
✔TIDAK BERCAPUK
✔SENANG RATA PADA KULIT
✔ADA SPF 50
.
Haaa..kan semua dah ada dekat Dyxy BC Cream ni. Takyah dah beli banyak barang mekap pasni. Guna Dyxy BC Cream jer uolss 😘😘
.
Bc cream ade 2 code
Natural & beige
.
.
📲 0192389512 nabilah 📲 0192389512 nabilah .
#dyxy #dyxybccream #teamsyamimi  #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybrush #beautyblender 
#foundationmurah #mua #bccreammurah #concealer #loosepowder #compactpowder #makeupevent #makeuptunang 
#mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #instantglowing #facemist
Bella Fendy BeautyHouse

JATUH CINTA DENGAN DYXY SEBAB BC CREAM NI LAH❤️❤️❤️
.
DYXY BC Cream ni gabungan BB Cream + Concealer (sekatakan warna kulit). Bila pakai dah tak perlu bedak. Kan dh jimat tu😉😉
.
KELEBIHAN DYXY BC CREAM :- ianya dapat melindungi segala cela dekat muka kita termasuk lah 👇🏻👇🏻 .
➡JERAWAT
➡JERAGAT
➡PARUT JERAWAT
➡LIANG PORI
➡EYEBAG
.
TEKSTUR DYXY BC CREAM ni ❌ akan melekit 😘
.
.
EFFECT AFTER PAKAI
.
✔FLAWLESS
✔TAHAN LEBIH DARI 8JAM
✔TIDAK BERCAPUK
✔SENANG RATA PADA KULIT
✔ADA SPF 50
.
Haaa..kan semua dah ada dekat Dyxy BC Cream ni. Takyah dah beli banyak barang mekap pasni. Guna Dyxy BC Cream jer uolss 😘😘
.
Bc cream ade 2 code
Natural & beige
.
.
📲 0192389512 nabilah 📲 0192389512 nabilah .
#dyxy #dyxybccream #teamsyamimi #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybrush #beautyblender
#foundationmurah #mua #bccreammurah #concealer #loosepowder #compactpowder #makeupevent #makeuptunang
#mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #instantglowing #facemist

💬 0Normal

NEW PACKAGING + NEW FORMULATION 😍😍😍
.

LIPSTIK DYXY BUKAN SEDAKAR LIPSTIK TAU😱

Boleh digunakan sbg : 🌷Kelopak Mata ▶️ eyeshadow
🌷Bawah Mata ▶️ concealer
🌷Pipi ▶️ blusher
🌷Bibir ▶️ lipstick
.
.
Wow tak wow ? 1 lipstick boleh guna 4 cara di muka .
.
Amazing 
Jika rasa bermanfaat jom share sama 😘😘 Berminat , Whatsapp - 0134342089 ( HANI ) 💜💕 #SLF05A05D01 
#teamFL 
#teambydyana 
#dyxybccreamnatural 
#dyxybccreambeige 
#spf50 
#dyxymineralgreenteafacemist 
#dyxylipstik 
#dyxymaskara 
#dyxybrush 
#dyxycosmetics 
#dyxycod
#dyxydropship 
#dyxyklang
#dyxyshahalam
HaniSyafina

NEW PACKAGING + NEW FORMULATION 😍😍😍
.

LIPSTIK DYXY BUKAN SEDAKAR LIPSTIK TAU😱

Boleh digunakan sbg : 🌷Kelopak Mata ▶️ eyeshadow
🌷Bawah Mata ▶️ concealer
🌷Pipi ▶️ blusher
🌷Bibir ▶️ lipstick
.
.
Wow tak wow ? 1 lipstick boleh guna 4 cara di muka .
.
Amazing
Jika rasa bermanfaat jom share sama 😘😘 Berminat , Whatsapp - 0134342089 ( HANI ) 💜💕 #SLF05A05D01
#teamFL
#teambydyana
#dyxybccreamnatural
#dyxybccreambeige
#spf50
#dyxymineralgreenteafacemist
#dyxylipstik
#dyxymaskara
#dyxybrush
#dyxycosmetics
#dyxycod
#dyxydropship
#dyxyklang
#dyxyshahalam

💬 0Normal

Nak sambut suami pulang dari kerja? Mesti la kene berhias cantik2 kan??
.
Kami ada Hannah foundation. Buatkan muka uols cantik, flawless & glowing. Baru lah suami gembira dan hilang penat kerja seharian tengok wajah isteri yang berseri2 tu. Bertambah2 sayang encik suami. 😍
.
Tak Lengkap Tanpa 🌿HANNAH FOUNDATION, Be Natural Feels the difference.
.
🌿Hannah Foundation by HS🌿
'Foundation NO 1 MALAYSIA yang bukan sahaja mencantikkan malah merawat kulit anda.' 😘
_______________________________
.
Berminat??
WHATSAPP⤵️
📲+6017-2124159 or nak mudah click link di bio.
📮Postage Monday-Friday
🚗C.O.D: Sungai Ramal Luar Kajang/Bangi Central
.
#hannahfoundation #bukanfoundationbiasa #hannahlovers #hannahmerawatkulit #foundationmerawatkulit #chanteqserum #chanteqlovers #arganoil #mesrawudhu #flawless #glowing #smooth #liquidbase #spf50 #MiejaHannahFoundation #bazaronline #bazarpaknil #bazarmalaysia #malaysiaonlineshopping
BE YOUR OWN KIND OF BEAUTIFUL

Nak sambut suami pulang dari kerja? Mesti la kene berhias cantik2 kan??
.
Kami ada Hannah foundation. Buatkan muka uols cantik, flawless & glowing. Baru lah suami gembira dan hilang penat kerja seharian tengok wajah isteri yang berseri2 tu. Bertambah2 sayang encik suami. 😍
.
Tak Lengkap Tanpa 🌿HANNAH FOUNDATION, Be Natural Feels the difference.
.
🌿Hannah Foundation by HS🌿
'Foundation NO 1 MALAYSIA yang bukan sahaja mencantikkan malah merawat kulit anda.' 😘
_______________________________
.
Berminat??
WHATSAPP⤵️
📲+6017-2124159 or nak mudah click link di bio.
📮Postage Monday-Friday
🚗C.O.D: Sungai Ramal Luar Kajang/Bangi Central
.
#hannahfoundation #bukanfoundationbiasa #hannahlovers #hannahmerawatkulit #foundationmerawatkulit #chanteqserum #chanteqlovers #arganoil #mesrawudhu #flawless #glowing #smooth #liquidbase #spf50 #MiejaHannahFoundation #bazaronline #bazarpaknil #bazarmalaysia #malaysiaonlineshopping

💬 0Normal

BOLEH BAH KALO KAO😘👍 🌷BERASASKAN AIR ZAM-ZAM
🌷BUKAN SEKADAR MAKE-UP
🌷MEMBANTU MASALAH CELA WAJAH TERMASUK JERAWAT&JERAGAT SERTA KULIT BERMINYAK

More info: DHB ke 018-6678509

#dhb
#dhb2u
#deepheritage
#deepheritagebeauty
#mesrawudhuk
#foundation #powder #concealer #spf50
Renea online shop

BOLEH BAH KALO KAO😘👍 🌷BERASASKAN AIR ZAM-ZAM
🌷BUKAN SEKADAR MAKE-UP
🌷MEMBANTU MASALAH CELA WAJAH TERMASUK JERAWAT&JERAGAT SERTA KULIT BERMINYAK

More info: DHB ke 018-6678509

#dhb
#dhb2u
#deepheritage
#deepheritagebeauty
#mesrawudhuk
#foundation #powder #concealer #spf50

💬 0Normal

DYXY LIPSTICK

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Meh wssp cepat👇
019 7239621
019 7239621
019 7239621
.
.
#dyxy #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybrush #beautyblender 
#foundationmurah #mua #bccreammurah #concealer #loosepowder #compactpowder #makeupevent #makeuptunang 
#mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #instantglowing #facemist 
#TeamFL #teamAna
DYXY|BC CREAM|TRUSTED SELLER

DYXY LIPSTICK

SEXY NUDE • FLIRTY ME • CHERRY RED 💄Moistkan bibir walaupun matte
💄Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
💄Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
💄 Bau fruity yang wangi 💄 Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit
.
.
Meh wssp cepat👇
019 7239621
019 7239621
019 7239621
.
.
#dyxy #dyxybccream #dyxyfacemist #dyxylipstick #dyxybrush #beautyblender
#foundationmurah #mua #bccreammurah #concealer #loosepowder #compactpowder #makeupevent #makeuptunang
#mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #instantglowing #facemist
#TeamFL #teamAna

💬 0Normal

Ready..... silkygirl magic bb cushion spf50

#silkygirl #originals #bbcushion #spf50
jopankar_kosmetik BDG

Ready..... silkygirl magic bb cushion spf50

#silkygirl #originals #bbcushion #spf50

💬 6Normal
At Jopankar Kosmetik

Setiap hari bangun pagi nak pi keje terkejar2 nak bersiap.... Arrgghhh...stress sangat...nak cepat tapi makin lambat..sampai tempat keje jew puch card lambat😭

Nak jalan penyelesaian tak??
5 minit jew bersiap..hati senang pi keje pun tak  lewat dah..😍 DYXY cosmetics kan ade...Apa lagi grab la one set now...Rugi giler korang tak grab skrg ade promo lak tu FREE Gift tak yah cakap la  mmg best2 punya Free Gift😍😍 DIRECT WHATSAPP - 0172528058

#teamFl
#teambydyana
#dyxybccreamnatural
#dyxybccreambeige
#spf50
#dyxymineralfacemist
#dyxylipstik
#dyxymascara
#dyxybrush
#dyxycosmetic
#dyxycod
#dyxydropship
#dyxyklang
#dyxyshahalam
nana

Setiap hari bangun pagi nak pi keje terkejar2 nak bersiap.... Arrgghhh...stress sangat...nak cepat tapi makin lambat..sampai tempat keje jew puch card lambat😭

Nak jalan penyelesaian tak??
5 minit jew bersiap..hati senang pi keje pun tak  lewat dah..😍 DYXY cosmetics kan ade...Apa lagi grab la one set now...Rugi giler korang tak grab skrg ade promo lak tu FREE Gift tak yah cakap la  mmg best2 punya Free Gift😍😍 DIRECT WHATSAPP - 0172528058

#teamFl
#teambydyana
#dyxybccreamnatural
#dyxybccreambeige
#spf50
#dyxymineralfacemist
#dyxylipstik
#dyxymascara
#dyxybrush
#dyxycosmetic
#dyxycod
#dyxydropship
#dyxyklang
#dyxyshahalam

💬 0Normal

Jangan risau, produk kami memang bebas merkuri & yang paling penting approve by KKM 😉
.
.
Perlukan personal guide ? Whatsapp team kami sekarang 👇or klik link di bio .
.
📲 0179325280

#prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika 
#sukamekap
#spf50
#kosmetikviral
#makeupmurah
#makeupbeginner
#muamalaysia
#makeupmurahmalaysia
#makeupmalaysia
#muakl
#ukm
#uitm
#upm
#uitmpuncakalam
#uum
PRETTY CAKED FOUNDATION

Jangan risau, produk kami memang bebas merkuri & yang paling penting approve by KKM 😉
.
.
Perlukan personal guide ? Whatsapp team kami sekarang 👇or klik link di bio .
.
📲 0179325280

#prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika
#sukamekap
#spf50
#kosmetikviral
#makeupmurah
#makeupbeginner
#muamalaysia
#makeupmurahmalaysia
#makeupmalaysia
#muakl
#ukm
#uitm
#upm
#uitmpuncakalam
#uum

💬 0Normal

Hi cupcakes! 🙈
.
Korang tau tak foundation ni boleh dikatakan foundation paling jimat???😱
. 
Dah la kandungan dia banyak guys. 30ml weyyy!! Pastu korang pun pakai sikit jeee. Satu pump cukup kot untuk satu muka. Sebab coverage dia tinggi mampu tutup dark circles, jerawat, parut dan seangkatan dengannya. 🙊🙆‍♀️
.
Ramai dah order ni guys! Kitaorg pun dah nak restock lagi nii. Uols beli cepat2 okay? 😘
.
To Order kindly whatsapp us :
📲0179325280 / tekan je link dekat bio chuolsss!
.
#prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika 
#sukamekap
#spf50
#kosmetikviral
#makeupmurah
#makeupbeginner
#muamalaysia
#makeupmurahmalaysia
#makeupmalaysia
#muakl
#ukm
#uitm
#upm
#uitmpuncakalam
#uum
#ums
#usm
PRETTY CAKED FOUNDATION

Hi cupcakes! 🙈
.
Korang tau tak foundation ni boleh dikatakan foundation paling jimat???😱
.
Dah la kandungan dia banyak guys. 30ml weyyy!! Pastu korang pun pakai sikit jeee. Satu pump cukup kot untuk satu muka. Sebab coverage dia tinggi mampu tutup dark circles, jerawat, parut dan seangkatan dengannya. 🙊🙆‍♀️
.
Ramai dah order ni guys! Kitaorg pun dah nak restock lagi nii. Uols beli cepat2 okay? 😘
.
To Order kindly whatsapp us :
📲0179325280 / tekan je link dekat bio chuolsss!
.
#prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika
#sukamekap
#spf50
#kosmetikviral
#makeupmurah
#makeupbeginner
#muamalaysia
#makeupmurahmalaysia
#makeupmalaysia
#muakl
#ukm
#uitm
#upm
#uitmpuncakalam
#uum
#ums
#usm

💬 2Normal

Nahh sis belanja satu feedback dari one of our #dyxylovers 💕💕💕⠀
.⠀
Once uolls pakai #bccreamfoundationdyxy ni, uolls akan rasa fresh je mcm x make up langsung! Sebabnya BCC ni sangat2 ringan & soft je kat muka 😊⠀
.⠀
BCC #dyxy ni sesuai untuk uolls yang :⠀
.⠀
🌼 nak cepat bersiap tapi nak cantik²⠀
🌼 selalu berjemur bawah matahari⠀
🌼 nak bermake up tapi nak yang bajet⠀
🌼 selalu stress bila make up cair⠀
🌼 spesis yg bersiap sekali je, pastu malas nak touch up dah⠀
🌼 nak make up yg nampak natural⠀
.⠀
Ape lagi. Tak nak cuba ke? ⠀
Meh ws 👇👇⠀
.⠀
💋 www.whatsapp.my/60139034500⠀
💋 www.whatsapp.my/60139034500⠀
.⠀
#bccreamfoundation ⠀
#dyxybccream ⠀
#dyxygreenteafacemist ⠀
#dyxycosmetics⠀
#bccreambydayana⠀
#dyxybccreamfoundation⠀
#facemistgreentea⠀
#dyxymineralfacemist⠀
#dyxybrush⠀
#spf50⠀
#dyxylipstic⠀
#exclusivelipstick⠀
#bccreammurahmalaysia⠀
#teamumiziela⠀
#foundationviral⠀
#foundationmurah⠀
#letscantikflawless ⠀
#stayprettywithdyxy⠀
#testimonidyxy 
#makeupartist 
#makeupartismalaysia 
#makeuptutorial
ayuni harun

Nahh sis belanja satu feedback dari one of our #dyxylovers 💕💕💕⠀
.⠀
Once uolls pakai #bccreamfoundationdyxy ni, uolls akan rasa fresh je mcm x make up langsung! Sebabnya BCC ni sangat2 ringan & soft je kat muka 😊⠀
.⠀
BCC #dyxy ni sesuai untuk uolls yang :⠀
.⠀
🌼 nak cepat bersiap tapi nak cantik²⠀
🌼 selalu berjemur bawah matahari⠀
🌼 nak bermake up tapi nak yang bajet⠀
🌼 selalu stress bila make up cair⠀
🌼 spesis yg bersiap sekali je, pastu malas nak touch up dah⠀
🌼 nak make up yg nampak natural⠀
.⠀
Ape lagi. Tak nak cuba ke? ⠀
Meh ws 👇👇⠀
.⠀
💋 www.whatsapp.my/60139034500⠀
💋 www.whatsapp.my/60139034500⠀
.⠀
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#bccreambydayana
#dyxybccreamfoundation
#facemistgreentea
#dyxymineralfacemist
#dyxybrush
#spf50
#dyxylipstic
#exclusivelipstick
#bccreammurahmalaysia
#teamumiziela
#foundationviral
#foundationmurah
#letscantikflawless
#stayprettywithdyxy
#testimonidyxy
#makeupartist
#makeupartismalaysia
#makeuptutorial

💬 0Normal

🍃 DYXY GREEN TEA Face Mist 
160ml🍃
.
❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian

Tips untuk pakai Facemist

KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc

KULIT BERMINYAK : spray  selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕

KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja

spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum
.
.
Utk pembelian blh lah terus watsap dan tekan link👇👇👇
.
📲 www.wasap.my/+60139034500
📲 www.wasap.my/+60139034500
📲 www.wasap.my/+60139034500
.
.
#ayunibeautystore
#dyxybydyana
#dyxybccreamfoundation
#facemistgreentea
#dyxymineralfacemist
#dyxybrush
#spf50
#dyxylipstick
#exclusivelipstick
#dyxymascara
#bccreammurahmalaysia
#teamumiziela
#foundationviral
#foundationmurah
#letscantikflawless 
#stayprettywithdyxy
#testimonidyxy 
#makeupartist 
#makeupartismalaysia 
#makeuptutorial
ayuni harun

🍃 DYXY GREEN TEA Face Mist
160ml🍃
.
❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit
❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa
❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian

Tips untuk pakai Facemist

KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc

KULIT BERMINYAK : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕

KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja

spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum
.
.
Utk pembelian blh lah terus watsap dan tekan link👇👇👇
.
📲 www.wasap.my/+60139034500
📲 www.wasap.my/+60139034500
📲 www.wasap.my/+60139034500
.
.
#ayunibeautystore
#dyxybydyana
#dyxybccreamfoundation
#facemistgreentea
#dyxymineralfacemist
#dyxybrush
#spf50
#dyxylipstick
#exclusivelipstick
#dyxymascara
#bccreammurahmalaysia
#teamumiziela
#foundationviral
#foundationmurah
#letscantikflawless
#stayprettywithdyxy
#testimonidyxy
#makeupartist
#makeupartismalaysia
#makeuptutorial

💬 1Normal

🍃 DYXY GREEN TEA Face Mist ⠀
160ml ⠀
.⠀
❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray⠀
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural⠀
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E⠀
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )⠀
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh⠀
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ⠀
❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit⠀
❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa⠀
❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian⠀
.⠀
Tips untuk pakai Facemist⠀
.⠀
KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc⠀
.⠀
KULIT BERMINYAK : spray  selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕⠀
.⠀
KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja⠀
.⠀
spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum⠀
.⠀
📲www.whatsapp.my/60139034500⠀
.⠀
#bccreamfoundation ⠀
#dyxybccream ⠀
#dyxygreenteafacemist ⠀
#dyxycosmetics⠀
#bccreambydayana⠀
#dyxybccreamfoundation⠀
#facemistgreentea⠀
#dyxymineralfacemist⠀
#dyxybrush⠀
#spf50⠀
#dyxylipstic⠀
#exclusivelipstick⠀
#bccreammurahmalaysia⠀
#teamumiziela⠀
#foundationviral⠀
#foundationmurah⠀
#letscantikflawless ⠀
#stayprettywithdyxy⠀
#testimonidyxy
#makeupartis
#makeupartismalaysia
#makeuptutorial
ayuni harun

🍃 DYXY GREEN TEA Face Mist ⠀
160ml ⠀
.⠀
❗ GLOWING EFFECT serta merta terus selepas spray⠀
❗REFRESHING MOISTURIZING melembapkan muka secara natural⠀
❗MENGECUTKAN JERAWAT sebab ade Extrak green tea dan vit E⠀
❗MAKEUP TAHAN LAMA DAN XCAKEY ( xbercapuk )⠀
❗ GANTI TONER boleh dijadikan makeup based xmelekit dan xmeleleh⠀
❗ANTI RADANG Membantu mengurangkan alahan pada muka ⠀
❗SENSITIF SKIN pun bole pkai sebab tiada bahan kimia sesuai utk semua kulit⠀
❗BAHAN ORGANIK dan selamat digunakan boleh digunakan bila2 masa⠀
❗ TAHAN 2-3BULAN bergantung pada rutin pemakaian⠀
.⠀
Tips untuk pakai Facemist⠀
.⠀
KULIT KERING : spray sebelum dan selepas apply bcc⠀
.⠀
KULIT BERMINYAK : spray selepas apply bcc sebab kalau spray byk kali nnt extra moist 💕⠀
.⠀
KULIT NORMAL : spray sebelum dan selepas apply bcc dan bila2 masa sahaja⠀
.⠀
spray sebelum tidur dan selepas cuci muka untuk kesan optimum⠀
.⠀
📲www.whatsapp.my/60139034500⠀
.⠀
#bccreamfoundation
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#dyxycosmetics
#bccreambydayana
#dyxybccreamfoundation
#facemistgreentea
#dyxymineralfacemist
#dyxybrush
#spf50
#dyxylipstic
#exclusivelipstick
#bccreammurahmalaysia
#teamumiziela
#foundationviral
#foundationmurah
#letscantikflawless
#stayprettywithdyxy
#testimonidyxy
#makeupartis
#makeupartismalaysia
#makeuptutorial

💬 0Normal

KELEBIHAN DYXY BC CREAM ni ialah , ianya dapat melindungi segala cela dekat muka kita termasuk lah 👇🏻👇🏻
➡JERAWAT
➡JERAGAT
➡PARUT JERAWAT
➡LIANG PORI
➡EYEBAG

TEKSTUR DYXY BC CREAM ni ❌ akan melekit , malah lepas pakai akan glowing mowing lagi 😘
.
.
EFFECT AFTER PAKAI
✔GLOWING
✔TAHAN LEBIH DARI 8JAM
✔TIDAK BERCAPUK
✔SENANG RATA PADA KULIT
✔ADA SPF 50 .

Berminat , Whatsapp - 0134342089 ( HANI ) 💜💕 #SLF05A05D01
#teamFL 
#teambydyana 
#dyxybccreamnatural 
#dyxybccreambeige 
#spf50
#dyxymineralgreenteafacemist
#dyxylipstik 
#dyxymaskara 
#dyxybrush 
#dyxycosmetics 
#dyxycod
#dyxydropship 
#dyxyklang
#dyxyshahalam
HaniSyafina

KELEBIHAN DYXY BC CREAM ni ialah , ianya dapat melindungi segala cela dekat muka kita termasuk lah 👇🏻👇🏻
➡JERAWAT
➡JERAGAT
➡PARUT JERAWAT
➡LIANG PORI
➡EYEBAG

TEKSTUR DYXY BC CREAM ni ❌ akan melekit , malah lepas pakai akan glowing mowing lagi 😘
.
.
EFFECT AFTER PAKAI
✔GLOWING
✔TAHAN LEBIH DARI 8JAM
✔TIDAK BERCAPUK
✔SENANG RATA PADA KULIT
✔ADA SPF 50 .

Berminat , Whatsapp - 0134342089 ( HANI ) 💜💕 #SLF05A05D01
#teamFL
#teambydyana
#dyxybccreamnatural
#dyxybccreambeige
#spf50
#dyxymineralgreenteafacemist
#dyxylipstik
#dyxymaskara
#dyxybrush
#dyxycosmetics
#dyxycod
#dyxydropship
#dyxyklang
#dyxyshahalam

💬 0Normal

Another feedback from our customer!
Cantik sungguh laaa customer kita niii 😍
. 
Suka sangat tengok makeup dia nampak gebuuu gitu ❤️
Makeup simple2 je tapi seri tu lain macam tauu bila guna foundation prettycaked nii 😱
Sooo in loveee 💖
.
Nak tahu apa kelebihan PC FOUNDATION ?
.
🍒 Mengandungi citrus stem cell
🍒 Tahan sehingga 8-12 jam
🍒 Medium to Full coverage
🍒 Matte finished
🍒 Berbau buah peach
🍒 Mengandungi spf50
.
Available in 2 shades
👧CUSTARD (fair to medium)
👧🏽CARAMEL(dark)
.
How to order?
.
WHATSAPP US👇
.
📱0193996670
.
Interested to become an agent or dropship? .

WHATSAPP👇
📱0105095685 /or simply click the link on bio
.
.
#prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika 
#sukamekap
#spf50
#kosmetikviral
#makeupmurah
#makeupbeginner
#muamalaysia
#makeupmurahmalaysia
#makeupmalaysia
#muakl
#ukm
#uitm
#upm
PRETTY CAKED

Another feedback from our customer!
Cantik sungguh laaa customer kita niii 😍
.
Suka sangat tengok makeup dia nampak gebuuu gitu ❤️
Makeup simple2 je tapi seri tu lain macam tauu bila guna foundation prettycaked nii 😱
Sooo in loveee 💖
.
Nak tahu apa kelebihan PC FOUNDATION ?
.
🍒 Mengandungi citrus stem cell
🍒 Tahan sehingga 8-12 jam
🍒 Medium to Full coverage
🍒 Matte finished
🍒 Berbau buah peach
🍒 Mengandungi spf50
.
Available in 2 shades
👧CUSTARD (fair to medium)
👧🏽CARAMEL(dark)
.
How to order?
.
WHATSAPP US👇
.
📱0193996670
.
Interested to become an agent or dropship? .

WHATSAPP👇
📱0105095685 /or simply click the link on bio
.
.
#prettycaked #prettycakedfoundation #prettycakedteamiraika
#sukamekap
#spf50
#kosmetikviral
#makeupmurah
#makeupbeginner
#muamalaysia
#makeupmurahmalaysia
#makeupmalaysia
#muakl
#ukm
#uitm
#upm

💬 2Normal

Original feedback 🤗🤗🤗🤗. Thank you so much to our lovely customer 😍😍
.
Jangan lupa selfie & bagi feedback dengan kami .
Guna DYXY COSMETICS je dah cantik,dah flawless,dah cun😍
.
.
Apa tunggu lagi , takkan nak biarkan kulit muka tu kusam selamanyakan 🤔
.
Yang dah pernah order dengan kami, ada harga special tahu untuk yang repeat order 🤗🤗. Berminat?
.
🎁 EXTRA FREE GIFT !!!
🚘 COD KLANG - SHAH ALAM
. 
Berminat pm/whatsapp :
NorAzizah - 0176368977
.
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxyselangor
#dyxyshahalam
#dyxyklang
#teamfl
#teamikais
#spf50
#bccream
#bccreamfoundation
#facemistgreentea
#makeupkorea
#makeupartis
#uitmshahalam#msu#unisel
#codshahalam
#codkl
🌸Dyxy Cosmetic🌸

Original feedback 🤗🤗🤗🤗. Thank you so much to our lovely customer 😍😍
.
Jangan lupa selfie & bagi feedback dengan kami .
Guna DYXY COSMETICS je dah cantik,dah flawless,dah cun😍
.
.
Apa tunggu lagi , takkan nak biarkan kulit muka tu kusam selamanyakan 🤔
.
Yang dah pernah order dengan kami, ada harga special tahu untuk yang repeat order 🤗🤗. Berminat?
.
🎁 EXTRA FREE GIFT !!!
🚘 COD KLANG - SHAH ALAM
.
Berminat pm/whatsapp :
NorAzizah - 0176368977
.
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxyselangor
#dyxyshahalam
#dyxyklang
#teamfl
#teamikais
#spf50
#bccream
#bccreamfoundation
#facemistgreentea
#makeupkorea
#makeupartis
#uitmshahalam#msu#unisel
#codshahalam
#codkl

💬 0Normal

Keliru 2 jenis UV Defense Cream ni ? Jom baca lebih detail *slide gambar sebelah*
.
=========================
Harga RM41.35 (ahli RM37.20)
=========================
.
.
.
Jom beli dengan harga ahli tanpa perlu daftar ahli
DM/Whatsapp 📲 012-5261907 / 017-5623393
.
#sendayutinggi #bestseller #uvtintedcream #spf50 #whitening
ST | Beauty & Health | Bylini

Keliru 2 jenis UV Defense Cream ni ? Jom baca lebih detail *slide gambar sebelah*
.
=========================
Harga RM41.35 (ahli RM37.20)
=========================
.
.
.
Jom beli dengan harga ahli tanpa perlu daftar ahli
DM/Whatsapp 📲 012-5261907 / 017-5623393
.
#sendayutinggi #bestseller #uvtintedcream #spf50 #whitening

💬 0Normal

sunblock  terbaru dari JAFRA 😍 🌻FACE PROTECTOR SUNCREEN BROAD SPECTRUM SPF 50+

Manfaat tabir Surya:
🌻Melindungi kulit sehingga timbulnya flek dapat dikurangi
🌻Mencegah rusaknya sel-sel yang dapat berakibat pada kanker kulit
🌻Membuat kulit lebih cerah alami
🌻Warna kulit lebih rata karena kulit tidak mudah terbakar
🌻Melindungi kulit dari kemerah-merahan
🌻Melindungi kulit yang sedang meradang akibat jerawat/ iritasi dari radiasi matahari yang dapat membuat kondisi kulit makin parah

Mau ??? yuk cus kontak aq say 😉

#jafraindonesia #belijafra #sunblok #spf50 #treveling #holiday #wajibpunya #kecebingits #renang.
IraShop_Jafra

sunblock terbaru dari JAFRA 😍 🌻FACE PROTECTOR SUNCREEN BROAD SPECTRUM SPF 50+

Manfaat tabir Surya:
🌻Melindungi kulit sehingga timbulnya flek dapat dikurangi
🌻Mencegah rusaknya sel-sel yang dapat berakibat pada kanker kulit
🌻Membuat kulit lebih cerah alami
🌻Warna kulit lebih rata karena kulit tidak mudah terbakar
🌻Melindungi kulit dari kemerah-merahan
🌻Melindungi kulit yang sedang meradang akibat jerawat/ iritasi dari radiasi matahari yang dapat membuat kondisi kulit makin parah

Mau ??? yuk cus kontak aq say 😉

#jafraindonesia #belijafra #sunblok #spf50 #treveling #holiday #wajibpunya #kecebingits #renang.

💬 0Normal

KANDUNGAN UTAMA AIRIZ MOISTURIZER & PRIMER 🌰Almond oil - anti penuaan dan kedutan (wajah akan lembut dan bersinar)
🍀Witch hazel - ekstrak daun virginia amerika utara membantu mengecilkan pori2 wajah & mengurangkan jerawat
🌳Argan oil - menegangkan kulit muka
🍊Vitamin C & E- melindungi drpd cahaya matahari
🍯Bee venom - Kandungan antioksidan yg sangat tinggi serta pelembap natural utk kulit wajah

KEBAIKAN AIRIZ MOISTURIZER AND PRIMER 💞melembapkan kulit
💞Membuatkan makeup lebih berseri
💞Menyamaratakan warna kulit
💞kekal hidrat sepanjang hari (utk kulit berminyak sgt membantu reducing excess shine kt t-zone)
💞makeup blend dgn senang & cepat .

#makeupproducts #moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #airizskinz #cantiksambilmerawat
Hq Official Ig

KANDUNGAN UTAMA AIRIZ MOISTURIZER & PRIMER 🌰Almond oil - anti penuaan dan kedutan (wajah akan lembut dan bersinar)
🍀Witch hazel - ekstrak daun virginia amerika utara membantu mengecilkan pori2 wajah & mengurangkan jerawat
🌳Argan oil - menegangkan kulit muka
🍊Vitamin C & E- melindungi drpd cahaya matahari
🍯Bee venom - Kandungan antioksidan yg sangat tinggi serta pelembap natural utk kulit wajah

KEBAIKAN AIRIZ MOISTURIZER AND PRIMER 💞melembapkan kulit
💞Membuatkan makeup lebih berseri
💞Menyamaratakan warna kulit
💞kekal hidrat sepanjang hari (utk kulit berminyak sgt membantu reducing excess shine kt t-zone)
💞makeup blend dgn senang & cepat .

#makeupproducts #moisturizer #lipmatte #foundation #translucentpowder #cosmetichalal #luluskkm #buatanmalaysia #mesrasolat #mesrawuduk #mudahcuci #parabenfree #serumfoundationmalaysia #merawatkulit #merawatbibir #flawlessmakeup #naturalmakeup #tanpabahankimia #marulaoil #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #airizskinz #cantiksambilmerawat

💬 0Normal

ⓓⓔ ⓛⓐ ⓑⓞⓝⓝⓨ .
☀️กันแดดซอง 25 บาท.
☀️กระปุก 3 กรัม 80 บาท ใช้ได้ประมาณ3วีค.
☀️กระปุก 10 กรัม 200 บาท ใช้ได้เกินเดือน.
✅ สั่งซื้อ/สมัครตัวแทน Line 🆔 vimontra . ⭐️รหัสตัวแทน DLB-98 .
❤️ #delabonny  #spf50 #sunscreen #uvprotection #เดลาบอนนี่ #รับสมัคร #facialsunscreen #sunblock 💕#รับตัวแทน #รับตัวแทนฟรี #20likes #สต๊อกสินค้า #เดลาบอนนี #dealerwanted #ทั้งเซ็ทก็ยังประหยัด .
🍀 #มีความกันแดด #นัดรับmrt สีม่วง #ติวานนท์ #นัดรับฟรี ได้นะคะ #ไม่มีขั้นต่ำ ซองเดียวก็นัดได้ (กรุณานัดหมายล่วงหน้า).
กันแดด DeLaBonny นนทบุรี

ⓓⓔ ⓛⓐ ⓑⓞⓝⓝⓨ .
☀️กันแดดซอง 25 บาท.
☀️กระปุก 3 กรัม 80 บาท ใช้ได้ประมาณ3วีค.
☀️กระปุก 10 กรัม 200 บาท ใช้ได้เกินเดือน.
✅ สั่งซื้อ/สมัครตัวแทน Line 🆔 vimontra . ⭐️รหัสตัวแทน DLB-98 .
❤️ #delabonny #spf50 #sunscreen #uvprotection #เดลาบอนนี่ #รับสมัคร #facialsunscreen #sunblock 💕#รับตัวแทน #รับตัวแทนฟรี #20likes #สต๊อกสินค้า #เดลาบอนน#dealerwanted #ทั้งเซ็ทก็ยังประหยัด .
🍀 #มีความกันแดด #นัดรับmrt สีม่วง #ติวานนท์ #นัดรับฟรี ได้นะคะ #ไม่มีขั้นต่ำ ซองเดียวก็นัดได้ (กรุณานัดหมายล่วงหน้า).

💬 0Normal

.
Ape yang best sangat pasal DYXY COSMETICS ni??
.
.
🌹BC CREAM
🔹Bukan jenis foundation cair. Ianya mousse cream
🔹Foundation matte glowing serta merta
🔹Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
🔹Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
🔹Ada concealer sebab tu tak melekit
🔹Make up jadi ringan sebab ada kandungan waterbased. Sebab tu berpeluh pon tak bercapuk. Maintain jer sampai ke malam.
.
.
🌹Tambah lagi dgn FACE MIST GREEN TEA
.
🔹Mampu kecutkan jerawat dan melembapkan kulit kering
🔹Bagi skin kita hydrating & glowing
🔹Make up tahan lebih lama (finishing spray)
.
.
Tak rasa tergugat lagi ke uolls? Order skrg sebab DYXY tgh ade promo sempena New Year Sales ni. .
.
Lekas wasap sis
📱0189760754

#dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #compactpowder #concealer #loosepowder #mua #makeupevent #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #teamFL
Nor

.
Ape yang best sangat pasal DYXY COSMETICS ni??
.
.
🌹BC CREAM
🔹Bukan jenis foundation cair. Ianya mousse cream
🔹Foundation matte glowing serta merta
🔹Natural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
🔹Dengan hanya sekali sapu tutup segala cela
🔹Ada concealer sebab tu tak melekit
🔹Make up jadi ringan sebab ada kandungan waterbased. Sebab tu berpeluh pon tak bercapuk. Maintain jer sampai ke malam.
.
.
🌹Tambah lagi dgn FACE MIST GREEN TEA
.
🔹Mampu kecutkan jerawat dan melembapkan kulit kering
🔹Bagi skin kita hydrating & glowing
🔹Make up tahan lebih lama (finishing spray)
.
.
Tak rasa tergugat lagi ke uolls? Order skrg sebab DYXY tgh ade promo sempena New Year Sales ni. .
.
Lekas wasap sis
📱0189760754

#dyxycosmetics #dyxylovers #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxybrush #dyxylipmatte #dyxymascara #beautyblender #instantglowing #mesrawudhuk #spf50 #foundationmerawat #foundationmurah #compactpowder #concealer #loosepowder #mua #makeupevent #makeuptunang #bccreammurah #bccreambydyana #produkviral #teamFL

💬 0Normal

Keliru 2 jenis UV Defense Cream ni ? Jom baca lebih detail
.
Belian Online www.wasap.my/60182953064 utk khidmat cod & postage setiap hari
.
#sendayutinggi #bestseller #uvtintedcream #spf50 #whitening
SENDAYU TINGGI GOMBAK KL

Keliru 2 jenis UV Defense Cream ni ? Jom baca lebih detail
.
Belian Online www.wasap.my/60182953064 utk khidmat cod & postage setiap hari
.
#sendayutinggi #bestseller #uvtintedcream #spf50 #whitening

💬 2Normal