#selangor

PROEXPERT SPORT SPRING
.
▪▪▪ KELEBIHAN PROEXPERT SPORT SPRING ▪▪▪
⏩ Untuk Lowered & Sporty
⏩ Cornering Mantap
⏩ Kereta Penuh Penumpang Pun Masih Tak Terjejas
.
✔ WARRANTY 6 BULAN ✔
.
✔ PEMASANGAN TURUT DISEDIAKAN ✔
.
✔ POSTAGE ✔
▪ SEMENANJUNG : RM20
▪ SABAH / SARAWAK : RM50 - RM90
.
✔ CASH ON DELIVERY ✔
▪ RM20 - RM30 ( IKUT LOKASI )
.
HARGA : DM / WHATSAPP
.
WHATSAPP : 017-3507134 ( AMIR )
.
#aksesorikereta #springkereta #springkeretamurah #absorber #sportsprings #malaysia #repairkereta #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #perlis #perak #pulaupinang #melaka #negerisembilan #johor #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #putrajaya
Suspension Expert Malaya

PROEXPERT SPORT SPRING
.
▪▪▪ KELEBIHAN PROEXPERT SPORT SPRING ▪▪▪
⏩ Untuk Lowered & Sporty
⏩ Cornering Mantap
⏩ Kereta Penuh Penumpang Pun Masih Tak Terjejas
.
✔ WARRANTY 6 BULAN ✔
.
✔ PEMASANGAN TURUT DISEDIAKAN ✔
.
✔ POSTAGE ✔
▪ SEMENANJUNG : RM20
▪ SABAH / SARAWAK : RM50 - RM90
.
✔ CASH ON DELIVERY ✔
▪ RM20 - RM30 ( IKUT LOKASI )
.
HARGA : DM / WHATSAPP
.
WHATSAPP : 017-3507134 ( AMIR )
.
#aksesorikereta #springkereta #springkeretamurah #absorber #sportsprings #malaysia #repairkereta #selangor #kualalumpur #pahang #kedah #perlis #perak #pulaupinang #melaka #negerisembilan #johor #terengganu #kelantan #sabah #sarawak #putrajaya

💬 0Normal

Work without love is slavery. .
AZRUL ADY MAHADI
0183884247/0173281764
.
REN 23896
RESCOM REALTY
.
-Find Property for SALE/RENT
-List Your Properties NOW
-Check Market Value
-FREE Consultation
***"Whether you're selling/buying or renting, I'd be happy to help"***
Thank you for your trust and the referral of your friends, family and business associates
.
#hartanahmalaysia #hartanahmalaya  #realestatenegotiator #realestate #propertyforsale #property #negotiator
#nego #malaysia #selangor #negeri9
#negeri #celik #bijak #hartanah
Ady Hom Home

Work without love is slavery. .
AZRUL ADY MAHADI
0183884247/0173281764
.
REN 23896
RESCOM REALTY
.
-Find Property for SALE/RENT
-List Your Properties NOW
-Check Market Value
-FREE Consultation
***"Whether you're selling/buying or renting, I'd be happy to help"***
Thank you for your trust and the referral of your friends, family and business associates
.
#hartanahmalaysia #hartanahmalaya  #realestatenegotiator #realestate #propertyforsale #property #negotiator
#nego #malaysia #selangor #negeri9
#negeri #celik #bijak #hartanah

💬 0Normal

Anda mencari carpet yang selesa & mudah di basuh?
..
Playmate untuk anak-anak bermain bersama. Selesa & tidak licin.
..
💗MATERIAL COTTON
💗SIZE QUEEN 150x200CM
💗ANTI SLIP
💗TEBAL 1.5CM
. .
MARKET PRICE : RM130 ..
🔖BEST PRICE : RM120
🚛 FREE POS SEMENANJUNG MALAYSIA
Add RM10 Sabah/Sarawak .
..
📲WHATSAPP 0132629155
.
.
#sayajualpatchwork
#sayajualbarangbaby
#cadarqueen
#carpetbudak
#playroom
#sayajualcadar
#cadarpatchwork
#cadarcantik
#cadarviral
#babypatchwork

#bazaarmalaysia
#sayajualmurah
#bazaarpaknil
#bisnesonline
#dropshipwanted

#ajl32
#meletop
#fattzura
#wanitaterindah
#kotawarisan
#salaktinggi
#bbst
#putrajaya
#selangor
#shahalam
#nilai
#sepang
#teamsyaQist
#SyaQist
BABY PATCHWORK COTTON

Anda mencari carpet yang selesa & mudah di basuh?
..
Playmate untuk anak-anak bermain bersama. Selesa & tidak licin.
..
💗MATERIAL COTTON
💗SIZE QUEEN 150x200CM
💗ANTI SLIP
💗TEBAL 1.5CM
. .
MARKET PRICE : RM130 ..
🔖BEST PRICE : RM120
🚛 FREE POS SEMENANJUNG MALAYSIA
Add RM10 Sabah/Sarawak .
..
📲WHATSAPP 0132629155
.
.
#sayajualpatchwork
#sayajualbarangbaby
#cadarqueen
#carpetbudak
#playroom
#sayajualcadar
#cadarpatchwork
#cadarcantik
#cadarviral
#babypatchwork

#bazaarmalaysia
#sayajualmurah
#bazaarpaknil
#bisnesonline
#dropshipwanted

#ajl32
#meletop
#fattzura
#wanitaterindah
#kotawarisan
#salaktinggi
#bbst
#putrajaya
#selangor
#shahalam
#nilai
#sepang
#teamsyaQist
#SyaQist

💬 2Normal

Anda mencari carpet yang selesa & mudah di basuh?
..
Playmate untuk anak-anak bermain bersama. Selesa & tidak licin.
..
💗MATERIAL COTTON
💗SIZE QUEEN 150x200CM
💗ANTI SLIP
💗TEBAL 1.5CM
. .
MARKET PRICE : RM130 ..
🔖BEST PRICE : RM120
🚛 FREE POS SEMENANJUNG MALAYSIA
Add RM10 Sabah/Sarawak .
..
📲WHATSAPP 0132629155
.
.
#sayajualpatchwork
#sayajualbarangbaby
#cadarqueen
#carpetbudak
#playroom
#sayajualcadar
#cadarpatchwork
#cadarcantik
#cadarviral
#babypatchwork

#bazaarmalaysia
#sayajualmurah
#bazaarpaknil
#bisnesonline
#dropshipwanted

#ajl32
#meletop
#fattzura
#wanitaterindah
#kotawarisan
#salaktinggi
#bbst
#putrajaya
#selangor
#shahalam
#nilai
#sepang
#teamsyaQist
#SyaQist
BABY PATCHWORK COTTON

Anda mencari carpet yang selesa & mudah di basuh?
..
Playmate untuk anak-anak bermain bersama. Selesa & tidak licin.
..
💗MATERIAL COTTON
💗SIZE QUEEN 150x200CM
💗ANTI SLIP
💗TEBAL 1.5CM
. .
MARKET PRICE : RM130 ..
🔖BEST PRICE : RM120
🚛 FREE POS SEMENANJUNG MALAYSIA
Add RM10 Sabah/Sarawak .
..
📲WHATSAPP 0132629155
.
.
#sayajualpatchwork
#sayajualbarangbaby
#cadarqueen
#carpetbudak
#playroom
#sayajualcadar
#cadarpatchwork
#cadarcantik
#cadarviral
#babypatchwork

#bazaarmalaysia
#sayajualmurah
#bazaarpaknil
#bisnesonline
#dropshipwanted

#ajl32
#meletop
#fattzura
#wanitaterindah
#kotawarisan
#salaktinggi
#bbst
#putrajaya
#selangor
#shahalam
#nilai
#sepang
#teamsyaQist
#SyaQist

💬 0Normal

Rezeki Allah itu luas. Tinggal utk kita cari dan gali je. 
Selagi mana kita usaha, berdoa dan tawakal. Insyaallah rezeki itu milik kita.

Namun kena ingat, semua itu akan terjadi atas kehendak dan izin Allah S.W.T.

Salam magrib. 
#syjualtudung
#khimarsarung
#khimarmalaysia
#tudunglabuh
#tudunginstant
#tudungsarung
#khimarnatasha
#elraniasyariestyle
#teamrania
#surirumah
#terapiinstagram
#ajimaura
#khimar
#hijab
#hijabista
#neelofa
#selangor
#stokisselangor
#subangintan
#usahawanmuda
#subangperdana
#subangbistari
#cspscs 
#sakarantai7
KHIMAR CANTIK ANGGUN SEMINIT

Rezeki Allah itu luas. Tinggal utk kita cari dan gali je.
Selagi mana kita usaha, berdoa dan tawakal. Insyaallah rezeki itu milik kita.

Namun kena ingat, semua itu akan terjadi atas kehendak dan izin Allah S.W.T.

Salam magrib.
#syjualtudung
#khimarsarung
#khimarmalaysia
#tudunglabuh
#tudunginstant
#tudungsarung
#khimarnatasha
#elraniasyariestyle
#teamrania
#surirumah
#terapiinstagram
#ajimaura
#khimar
#hijab
#hijabista
#neelofa
#selangor
#stokisselangor
#subangintan
#usahawanmuda
#subangperdana
#subangbistari
#cspscs
#sakarantai7

💬 2Clarendon

@izzkhalispictures  @thenextpageproduction @fastofashion
.
.
Faculty of Art & Design from Fashion Department UiTM Shah Alam invites you to attend a Degree Fashion Show of final students on Saturday, January 27 2018. At 2.00 pm. The show will take place at Kraftangan Malaysia, Jalan Conlay Kuala Lumpur.

Ticket RM30/person. Seats are limited.
Any enquiries or booking please contact Dr Saemah Yusof (0193943436) or Dr Asliza Aris (0122710898)

SAVE THE DATE!
#kualalumpur #fashion #uitmshahalam ##art #eyes #colourful #likeforlike #fashionstudent #practise #make #perfect #moment #uitmshahalamdihatiku #selangor
🌼🌼🌼

@izzkhalispictures @thenextpageproduction @fastofashion
.
.
Faculty of Art & Design from Fashion Department UiTM Shah Alam invites you to attend a Degree Fashion Show of final students on Saturday, January 27 2018. At 2.00 pm. The show will take place at Kraftangan Malaysia, Jalan Conlay Kuala Lumpur.

Ticket RM30/person. Seats are limited.
Any enquiries or booking please contact Dr Saemah Yusof (0193943436) or Dr Asliza Aris (0122710898)

SAVE THE DATE!
#kualalumpur #fashion #uitmshahalam ##art #eyes #colourful #likeforlike #fashionstudent #practise #make #perfect #moment #uitmshahalamdihatiku #selangor

💬 0Normal
At Uitm Shah Alam

❗Tshirt Trending❗
RM25 (short sleeve) 
RM30 (long sleeve) 
Saiz : xs-xxxl
Unisex
Colour :Hitam,Grey,Maroon,Putih,Navy
Material 100% Cotton
Postage Seluruh Malaysia
Nak order? Klik je link dekat bio atau whatsapp ke 01125700671
#tshirtmurah #tshirtdesign #tshirttrending #tshirttrendy #bajumurah #baju #bajumalaysia #bajumurahmalaysiaonlineshop #tshirts #tshirtlawa #tshirtlawomurah #tshirtlawo #tshirtviral #bajuviral #barangviral #igshopmalaysia #terengganu #pahang #kelantan #kedah #perak #negeri9 #melaka #selangor #johor #sabah #sarawak
T-shirt Trending Ever

❗Tshirt Trending❗
RM25 (short sleeve)
RM30 (long sleeve)
Saiz : xs-xxxl
Unisex
Colour :Hitam,Grey,Maroon,Putih,Navy
Material 100% Cotton
Postage Seluruh Malaysia
Nak order? Klik je link dekat bio atau whatsapp ke 01125700671
#tshirtmurah #tshirtdesign #tshirttrending #tshirttrendy #bajumurah #baju #bajumalaysia #bajumurahmalaysiaonlineshop #tshirts #tshirtlawa #tshirtlawomurah #tshirtlawo #tshirtviral #bajuviral #barangviral #igshopmalaysia #terengganu #pahang #kelantan #kedah #perak #negeri9 #melaka #selangor #johor #sabah #sarawak

💬 0Normal
At Malaysia

Nak meow makin gebu gebas sihat??? .
ni nak kongsi skt rahsia penjagaan utk gebu n sihat kan meow,, hanya perlu bagi sebiji selang sehari pun dah cukup utk gebu n gemokkan meow, meow pun makin sihat dan aktif 💪🏻💪🏻 Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287

#sayajual #catlovers #sayajualmurah #sayajualsupplementkucing #jualmurah #jdt #selangor #kucinggebu #kucinggemuk #kucingmurah #kucingkampung #makanankucingmurah #makanankucing #catgrowthbooster #bazaarpaknil #supplementkucing #kucingmurah
#kucingcomel #onlineshoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #catloversclub #kucinglucu #kucingku #kucing #kucingmalaysia #malaysiapetshop #malaysiapets #malaysiapet #petmalaysia #igersmalaya
Cat Growth Booster

Nak meow makin gebu gebas sihat??? .
ni nak kongsi skt rahsia penjagaan utk gebu n sihat kan meow,, hanya perlu bagi sebiji selang sehari pun dah cukup utk gebu n gemokkan meow, meow pun makin sihat dan aktif 💪🏻💪🏻 Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287
Whatsapp 011-28504287

#sayajual #catlovers #sayajualmurah #sayajualsupplementkucing #jualmurah #jdt #selangor #kucinggebu #kucinggemuk #kucingmurah #kucingkampung #makanankucingmurah #makanankucing #catgrowthbooster #bazaarpaknil #supplementkucing #kucingmurah
#kucingcomel #onlineshoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #catloversclub #kucinglucu #kucingku #kucing #kucingmalaysia #malaysiapetshop #malaysiapets #malaysiapet #petmalaysia #igersmalaya

💬 0Normal

‎بسم الله الرحمن الرحيم
.
📷💯GAMBAR SEBENAR
.
‼️NEW STOCK‼️
.
👟EQT Support ADV "Black/Gold Camouflage" (premium 1:1)
💰RM170 SAHAJA
📖Deposit : RM120
📝Saiz : 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 EURO
.
"QUALITY IS OUR PRIORITY"
.
"What You See, What You Get"
"What You Get, What you Order"
.
Untuk melihat jenis kasut yang lain, boleh follow @saudagar_kasut_
gudang_kasut_sneakers_murah

‎بسم الله الرحمن الرحيم
.
📷💯GAMBAR SEBENAR
.
‼️NEW STOCK‼️
.
👟EQT Support ADV "Black/Gold Camouflage" (premium 1:1)
💰RM170 SAHAJA
📖Deposit : RM120
📝Saiz : 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 EURO
.
"QUALITY IS OUR PRIORITY"
.
"What You See, What You Get"
"What You Get, What you Order"
.
Untuk melihat jenis kasut yang lain, boleh follow @saudagar_kasut_

💬 3Normal
At Kuala Lipis

‎بسم الله الرحمن الرحيم
.
📷💯GAMBAR SEBENAR
.
‼️NEW STOCK‼️
.
👟EQT Support ADV "Black/Gold Camouflage" (premium 1:1)
💰RM170 SAHAJA
📖Deposit : RM120
📝Saiz : 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 EURO
.
"QUALITY IS OUR PRIORITY"
.
"What You See, What You Get"
"What You Get, What you Order"
.
Untuk melihat jenis kasut yang lain, boleh follow @saudagar_kasut_
sneakers_kasut_quality_murah

‎بسم الله الرحمن الرحيم
.
📷💯GAMBAR SEBENAR
.
‼️NEW STOCK‼️
.
👟EQT Support ADV "Black/Gold Camouflage" (premium 1:1)
💰RM170 SAHAJA
📖Deposit : RM120
📝Saiz : 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 EURO
.
"QUALITY IS OUR PRIORITY"
.
"What You See, What You Get"
"What You Get, What you Order"
.
Untuk melihat jenis kasut yang lain, boleh follow @saudagar_kasut_

💬 3Normal
At Kuala Lipis

🤤
Baby | Kids | Family

🤤

💬 1Normal

Fabulous view from the top of the top! #petalingjaya #bukitgasing #malaysia #selangor #pixel2
Johan

Fabulous view from the top of the top! #petalingjaya #bukitgasing #malaysia #selangor #pixel2

💬 0Clarendon
At Hutan Pendidikan Bukit Gasing

Anda mencari carpet yang selesa & mudah di basuh?
..
Playmate untuk anak-anak bermain bersama. Selesa & tidak licin.
..
💗MATERIAL COTTON
💗SIZE QUEEN 150x200CM
💗ANTI SLIP
💗TEBAL 1.5CM
. .
MARKET PRICE : RM130 ..
🔖BEST PRICE : RM120
🚛 FREE POS SEMENANJUNG MALAYSIA
Add RM10 Sabah/Sarawak .
..
📲WHATSAPP 0132629155
.
.
#sayajualpatchwork
#sayajualbarangbaby
#cadarqueen
#carpetbudak
#playroom
#sayajualcadar
#cadarpatchwork
#cadarcantik
#cadarviral
#babypatchwork

#bazaarmalaysia
#sayajualmurah
#bazaarpaknil
#bisnesonline
#dropshipwanted

#ajl32
#meletop
#fattzura
#wanitaterindah
#kotawarisan
#salaktinggi
#bbst
#putrajaya
#selangor
#shahalam
#nilai
#sepang
#teamsyaQist
#SyaQist
BABY PATCHWORK COTTON

Anda mencari carpet yang selesa & mudah di basuh?
..
Playmate untuk anak-anak bermain bersama. Selesa & tidak licin.
..
💗MATERIAL COTTON
💗SIZE QUEEN 150x200CM
💗ANTI SLIP
💗TEBAL 1.5CM
. .
MARKET PRICE : RM130 ..
🔖BEST PRICE : RM120
🚛 FREE POS SEMENANJUNG MALAYSIA
Add RM10 Sabah/Sarawak .
..
📲WHATSAPP 0132629155
.
.
#sayajualpatchwork
#sayajualbarangbaby
#cadarqueen
#carpetbudak
#playroom
#sayajualcadar
#cadarpatchwork
#cadarcantik
#cadarviral
#babypatchwork

#bazaarmalaysia
#sayajualmurah
#bazaarpaknil
#bisnesonline
#dropshipwanted

#ajl32
#meletop
#fattzura
#wanitaterindah
#kotawarisan
#salaktinggi
#bbst
#putrajaya
#selangor
#shahalam
#nilai
#sepang
#teamsyaQist
#SyaQist

💬 0Normal

Specialist For Glass Protection Film House & Office Tint.

Terima kasih kerana menggunakan perkhidmatan servis pemasangan tinted cermin rumah & pejabat dari #HafizGlassTint. 
Home & Office Glass Tint Film.
.
Pelbagai warna untuk privacy, sejukkan dalam rumah, mengurangkan penggunaan elektrik / penghawa dingin, melindungi langsir / perabot / carpet dari sinaran matahari, melindungi aurat dari orang luar nampak dalam rumah, cermin tidak mudah pecah, tiada lagi silau pancaran matahari, rumah nampak lebih cantik, tempoh jaminan berbaloi dengan harga.
.
42 Crew Cover Seluruh Semenanjung Malaysia.
.
Hubungi untuk tempahan : 018-262 7765 (FREE Quotation)
.
WhatsApp : http://www.wasap.my/60182627765/HafizGlassTint
.
Silalah Like page untuk lebih info 👇👇👇
.
.
Page : https://www.facebook.com/HafizGlassTint/
.
.
Youtube video pemasangan : https://www.youtube.com/playlist?list=PLV51pJYNtH-2tptzlkIUAgbg2fmQbELge
.
.
Instagram : https://www.instagram.com/hafizglasstint
.
.
Specialist For Glass Protection Film House & Office Tint.
Contact us for FREE Quotation.
Hafiz Glass Tint Berdaftar Sijil Kewangan (MOF), Taraf Bumiputera & SSM.

#Perak  #Selangor  #KualaLumpur  #Putrajaya  #Kelantan  #Terengganu  #NegeriSembilan  #Melaka  #Johor  #Pahang  #PulauPinang  #Kedah  #Perlis 
http://www.wasap.my/60182627765 ✌️😎 Tqvm For Support
Glass Tinting Specialist

#TintedFilmSpecialist
#TintedCerminRumah
#TintedCerminPejabat
#IP0464367-M
HafizGlassTint

Specialist For Glass Protection Film House & Office Tint.

Terima kasih kerana menggunakan perkhidmatan servis pemasangan tinted cermin rumah & pejabat dari #HafizGlassTint.
Home & Office Glass Tint Film.
.
Pelbagai warna untuk privacy, sejukkan dalam rumah, mengurangkan penggunaan elektrik / penghawa dingin, melindungi langsir / perabot / carpet dari sinaran matahari, melindungi aurat dari orang luar nampak dalam rumah, cermin tidak mudah pecah, tiada lagi silau pancaran matahari, rumah nampak lebih cantik, tempoh jaminan berbaloi dengan harga.
.
42 Crew Cover Seluruh Semenanjung Malaysia.
.
Hubungi untuk tempahan : 018-262 7765 (FREE Quotation)
.
WhatsApp : http://www.wasap.my/60182627765/HafizGlassTint
.
Silalah Like page untuk lebih info 👇👇👇
.
.
Page : https://www.facebook.com/HafizGlassTint/
.
.
Youtube video pemasangan : https://www.youtube.com/playlist?list=PLV51pJYNtH-2tptzlkIUAgbg2fmQbELge
.
.
Instagram : https://www.instagram.com/hafizglasstint
.
.
Specialist For Glass Protection Film House & Office Tint.
Contact us for FREE Quotation.
Hafiz Glass Tint Berdaftar Sijil Kewangan (MOF), Taraf Bumiputera & SSM.

#Perak #Selangor #KualaLumpur #Putrajaya #Kelantan #Terengganu #NegeriSembilan #Melaka #Johor #Pahang #PulauPinang #Kedah #Perlis
http://www.wasap.my/60182627765 ✌️😎 Tqvm For Support
Glass Tinting Specialist

#TintedFilmSpecialist
#TintedCerminRumah
#TintedCerminPejabat
#IP0464367-M

💬 0Normal

⚡APA TUNGGU LAGI? JOM RAMAI-RAMAI PAKAI JAM TANGAN ⚡
.
JAM kami ADALAH YANG TERBAIK KUALITI bukan yang dijual di pasar malam ataupun pasar borong ye😀
.
.
=====================
MENGAPA MESTI BELI DENGAN KAMI ?
.
=====================.
⚡Kami adalah TRUSTED SELLER!.
⚡kami pakar dalam jualan jam online
. ======================. .
.
MACAM MANA JIKA SAYA BERMINAT?
.
1) Tuan save gambar jam tu dan tuan direct whatsapp kepada saya gambar jam tu. Kami sediakan direct link whatsaapp di bio ig saya .
.
2) Boleh whatsapp secara biasa jugake:
☎ 0167564802 .
.
3) Kami akan bagi detail harga
.
4) Anda setuju.
.
5) Kami bagi no akaun.
.
6) Anda buat pembayaran melalui bankin atau transfer.
.
7) Kami akan proses barang anda dan akan sampai depan pintu rumah anda.
.
.
.
PUAS HATI I CEPAT I JIMAT
==========================
..
.
👉JAM NI MEMANG TERBAIKK DAN BOLEH PAKAI BERTAHUN2.. JOM ORDER SEKARANG saya tunggu di whatsapp🙂👌! ◦
Jam Tangan Percuma

⚡APA TUNGGU LAGI? JOM RAMAI-RAMAI PAKAI JAM TANGAN ⚡
.
JAM kami ADALAH YANG TERBAIK KUALITI bukan yang dijual di pasar malam ataupun pasar borong ye😀
.
.
=====================
MENGAPA MESTI BELI DENGAN KAMI ?
.
=====================.
⚡Kami adalah TRUSTED SELLER!.
⚡kami pakar dalam jualan jam online
. ======================. .
.
MACAM MANA JIKA SAYA BERMINAT?
.
1) Tuan save gambar jam tu dan tuan direct whatsapp kepada saya gambar jam tu. Kami sediakan direct link whatsaapp di bio ig saya .
.
2) Boleh whatsapp secara biasa jugake:
☎ 0167564802 .
.
3) Kami akan bagi detail harga
.
4) Anda setuju.
.
5) Kami bagi no akaun.
.
6) Anda buat pembayaran melalui bankin atau transfer.
.
7) Kami akan proses barang anda dan akan sampai depan pintu rumah anda.
.
.
.
PUAS HATI I CEPAT I JIMAT
==========================
..
.
👉JAM NI MEMANG TERBAIKK DAN BOLEH PAKAI BERTAHUN2.. JOM ORDER SEKARANG saya tunggu di whatsapp🙂👌! ◦

💬 3Normal

G-SHOCK MEN LIMITED EDITION ▶Brand : G SHOCK
▶MATERIAL : RUBBER
▶Color : Refer Pic
▶Gender : MEN
▶Condition : NEW With Gshock Box ========================= Spec Ringkas : ⛔ 2 Month Warranty
⛔ Date,Day & Light Berfungsi
⛔ Quality Rubber Material
⛔ Sangat Tahan Lasak
⛔ Very Limited Edition This Design
⛔ Digital and Analog Type
⛔ Latest Design
⛔ LIMITED STOK !
⛔ Sesuai untuk peminat G Shock !
=========================== Only RM 75 included postage seluruh Malaysia. 
#gshock #jammurah #elegant #perak #perlis #kedah #langkawi #penang #terengganu #kelantan #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #pahang #johor #sabah #sarawak #labuan
Be Elegant

G-SHOCK MEN LIMITED EDITION ▶Brand : G SHOCK
▶MATERIAL : RUBBER
▶Color : Refer Pic
▶Gender : MEN
▶Condition : NEW With Gshock Box ========================= Spec Ringkas : ⛔ 2 Month Warranty
⛔ Date,Day & Light Berfungsi
⛔ Quality Rubber Material
⛔ Sangat Tahan Lasak
⛔ Very Limited Edition This Design
⛔ Digital and Analog Type
⛔ Latest Design
⛔ LIMITED STOK !
⛔ Sesuai untuk peminat G Shock !
=========================== Only RM 75 included postage seluruh Malaysia.
#gshock #jammurah #elegant #perak #perlis #kedah #langkawi #penang #terengganu #kelantan #selangor #kualalumpur #negerisembilan #melaka #pahang #johor #sabah #sarawak #labuan

💬 2Normal

Kini tiada lagi masalah kulit kering yang menggelupas!!! .

Set kombo Mary Kay ni khas utk treatment bagi mereka yg mengalami masalah kulit kering sehingga tampak kusam dan mempunyai garis2 halus di wajah. .

Nak cuba? WhatsApp Fad 018-7854613 sekarang ye 😘 .

#marykaymalaysia #marykaykl#marykay#ajimaura #terapiinstagram #cantik #beautywithmarykay #beautytips #jeragat #parut#parutjerawat #malaysia #kualalumpur #kl#penang #selangor#kelantan #kulitkering #kulitmenggelupas #kulitkusam #garishalus #rawatkulitkering #hilangkankusamwajah #kulitcerah #kulitputih #mukakering #lembapkankulit #dryskin #dryskincare
High quality skincare & makeup

Kini tiada lagi masalah kulit kering yang menggelupas!!! .

Set kombo Mary Kay ni khas utk treatment bagi mereka yg mengalami masalah kulit kering sehingga tampak kusam dan mempunyai garis2 halus di wajah. .

Nak cuba? WhatsApp Fad 018-7854613 sekarang ye 😘 .

#marykaymalaysia #marykaykl#marykay#ajimaura #terapiinstagram #cantik #beautywithmarykay #beautytips #jeragat #parut#parutjerawat #malaysia #kualalumpur #kl#penang #selangor#kelantan #kulitkering #kulitmenggelupas #kulitkusam #garishalus #rawatkulitkering #hilangkankusamwajah #kulitcerah #kulitputih #mukakering #lembapkankulit #dryskin #dryskincare

💬 0Normal

KITA BAWAKK MASUK 70 BALANG K GUYS 😋 . BERMINAT TERUS PM / DM LAJU² 😆 . TAKUT STOCKK TOPPING ABIS PULAKK 😭 .

POSTAGE NEXT WEEK : HARI SELASA ( MINIMUM 2 JAR ) .

UTK ORDER BOLE TEKAN LINK DI BIO 💕 .

#chococrispy#areahululangat#rangup#kinderbueno#kitkat#oreo#milonugget#chococrispymurah#chocolate#trustedseller#langat#selangor#miraclegelscrub#hilangwhitehead#mukabersih#chocojar#chocojarmurahmurah#chocojarselangor
CHOCOCRISPY SEDAP SID SHAKLEE

KITA BAWAKK MASUK 70 BALANG K GUYS 😋 . BERMINAT TERUS PM / DM LAJU² 😆 . TAKUT STOCKK TOPPING ABIS PULAKK 😭 .

POSTAGE NEXT WEEK : HARI SELASA ( MINIMUM 2 JAR ) .

UTK ORDER BOLE TEKAN LINK DI BIO 💕 .

#chococrispy#areahululangat#rangup#kinderbueno#kitkat#oreo#milonugget#chococrispymurah#chocolate#trustedseller#langat#selangor#miraclegelscrub#hilangwhitehead#mukabersih#chocojar#chocojarmurahmurah#chocojarselangor

💬 0Normal