#segamat

TESTIMONI LUX THALIA 🌸
.
Alhamdulillah, happy sangat bila elsajidalovers suka dengan koleksi kami 💞
.
Lux Thalia adalah Instant shawl terbaru dari kami 🌸 Ada 4 warna pastel yang menyejukkan hati pemakai dan mata memandang. Siap ada charm comel dan hiasan diamond eksklusif lagi tau! 🎁
.
Jom swipe kiri untuk tengok apa kata elsajidalovers yang dah jatuh cinta bila pakai Lux Thalia 😘
.
.
Nak miliki koleksi eksklusif ini tapi tak tahu macam mana? Okay no problem boleh je ikut langkah ni okay 😉
.
💓 Click link di bahagian info bio ig @wardahsofiyyah / whatsapp ke:
.
www.wasap.my/60199607392
www.wasap.my/60199607392
www.wasap.my/60199607392
.
.
#instantShawl #tudungLabuh #kubangkerian #chukai #melaka #pahang #shawl #batupahat #gongbadak #damansara #kuching #marang #Kualaterengganu #InstantShawlLabuh #gongbadak #unisza #usim #uiam #segamat #ampang #kluang #johorbahru #kuantan #bangi #shahalam
Jubah Baju Shawl Tudung Niqab

TESTIMONI LUX THALIA 🌸
.
Alhamdulillah, happy sangat bila elsajidalovers suka dengan koleksi kami 💞
.
Lux Thalia adalah Instant shawl terbaru dari kami 🌸 Ada 4 warna pastel yang menyejukkan hati pemakai dan mata memandang. Siap ada charm comel dan hiasan diamond eksklusif lagi tau! 🎁
.
Jom swipe kiri untuk tengok apa kata elsajidalovers yang dah jatuh cinta bila pakai Lux Thalia 😘
.
.
Nak miliki koleksi eksklusif ini tapi tak tahu macam mana? Okay no problem boleh je ikut langkah ni okay 😉
.
💓 Click link di bahagian info bio ig @wardahsofiyyah / whatsapp ke:
.
www.wasap.my/60199607392
www.wasap.my/60199607392
www.wasap.my/60199607392
.
.
#instantShawl #tudungLabuh #kubangkerian #chukai #melaka #pahang #shawl #batupahat #gongbadak #damansara #kuching #marang #Kualaterengganu #InstantShawlLabuh #gongbadak #unisza #usim #uiam #segamat #ampang #kluang #johorbahru #kuantan #bangi #shahalam

💬 1Normal

Cikgu pakai baju PJ ! Tiap2 hari cikgu ada waktu PJ !! .. @odeentshirtmuslimahmurah #cekgu #cikgu #ticer #teacher #guru #segamat #johor
CIKGU QIM&FOUNDER QIMANNA

Cikgu pakai baju PJ ! Tiap2 hari cikgu ada waktu PJ !! .. @odeentshirtmuslimahmurah #cekgu #cikgu #ticer #teacher #guru #segamat #johor

💬 2Normal
At Jementah

Dah lama tak jalan petang2 ngan budak 2 org ni... #buahpulasan #igmalaysia #asiankids #instamood #segamat
Rena

Dah lama tak jalan petang2 ngan budak 2 org ni... #buahpulasan #igmalaysia #asiankids #instamood #segamat

💬 0Normal

Alhamdulillah mic WS858 warna rose gold dah sampai. Tq oder😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-----------------------
RM80
Inc postage (sm) & (ss)
-----------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak oder 👉🏻 Dm/ whatsapp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#batupahat 
#banting
#seremban
#khaibahar
#johorbharu
#batucaves
#segamat
#kepong
#bluetoothspeakermalaysia
#speakermurahmalaysia
#hululangat
#microphonebluetoothmurah
#microphonemurahmalaysia
#kpopmalaysia
#kelanajaya
#khaibahar94
#khamis
#gombak
#bluetoothmicrophone
#puchong
#bluetoothmicrophonemurah
#smulemalaysia
#rawang
#smulemalaysian
#selayang
#musicallymalaysia
#serdang
#wanyhasrita
#wirelessmicrophone
BLUETOOTH MICROPHONE MURAH

Alhamdulillah mic WS858 warna rose gold dah sampai. Tq oder😍
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
-----------------------
RM80
Inc postage (sm) & (ss)
-----------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nak oder 👉🏻 Dm/ whatsapp 014-9947406
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#batupahat
#banting
#seremban
#khaibahar
#johorbharu
#batucaves
#segamat
#kepong
#bluetoothspeakermalaysia
#speakermurahmalaysia
#hululangat
#microphonebluetoothmurah
#microphonemurahmalaysia
#kpopmalaysia
#kelanajaya
#khaibahar94
#khamis
#gombak
#bluetoothmicrophone
#puchong
#bluetoothmicrophonemurah
#smulemalaysia
#rawang
#smulemalaysian
#selayang
#musicallymalaysia
#serdang
#wanyhasrita
#wirelessmicrophone

💬 0Normal

iPhone 5s
.
👅Promosi Harga Borong👅
.
🔥1 Casing = RM30
.
🔥2 Casing = RM50
.
🔥5 Casing = RM110
.
👉Phone Lain Pun Boleh
.
👉WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
👉Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
👉Pilih Design @janggut_caseart
.
#tanjungmalim #upsi #segamat #uitmsegamat #sagil #im4u #kelanajaya #ledang #labis #larkin #balikpapan #airhitam #asahan #alai #sungaibuloh #sungaibesi #keramat #banting #hululangat #putraheights #pantaidalam #wakafbharu #tumpat #lumut #bintulu #kangar #kualakrai #manjung #kulim #sl1m
Casing Cantik TAPI Murah Giler

iPhone 5s
.
👅Promosi Harga Borong👅
.
🔥1 Casing = RM30
.
🔥2 Casing = RM50
.
🔥5 Casing = RM110
.
👉Phone Lain Pun Boleh
.
👉WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
👉Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
👉Pilih Design @janggut_caseart
.
#tanjungmalim #upsi #segamat #uitmsegamat #sagil #im4u #kelanajaya #ledang #labis #larkin #balikpapan #airhitam #asahan #alai #sungaibuloh #sungaibesi #keramat #banting #hululangat #putraheights #pantaidalam #wakafbharu #tumpat #lumut #bintulu #kangar #kualakrai #manjung #kulim #sl1m

💬 1Normal
At Ayer Keroh

T-shirt muslimah. Available saiz XS-L.
Setiap saiz mempunyai harga yang berlainan.
Material sejuk dipakai. Tak perlu digosok.
Mari serbu ke Ruang untuk dapatkannya!

#Ruang #Vendor #Fotostat #Jementah #Segamat
RUANG

T-shirt muslimah. Available saiz XS-L.
Setiap saiz mempunyai harga yang berlainan.
Material sejuk dipakai. Tak perlu digosok.
Mari serbu ke Ruang untuk dapatkannya!

#Ruang #Vendor #Fotostat #Jementah #Segamat

💬 0Normal

Mini buttercream cake 😍😍😍 Only RM10 (4.5 inch)
Cake for two 👭👫👬 Sesuai untuk:
🌼 birthday cake
🌼 anniversary cake
🌼 thank you cake
🌼 i'm sorry cake
🌼 get well soon cake
🌼 congratulation cake 🍰 kek vanilla
🍯 filling *blueberry/strawberry/mango/coklat
🌹 rosette buttercream frosting (colour pilihan)

#segamat #batuanam #tamanyayasan #gemas #bulohkasap #kekmini #minicake #cakesbynanaramlan
Clothing | Craft | Cake

Mini buttercream cake 😍😍😍 Only RM10 (4.5 inch)
Cake for two 👭👫👬 Sesuai untuk:
🌼 birthday cake
🌼 anniversary cake
🌼 thank you cake
🌼 i'm sorry cake
🌼 get well soon cake
🌼 congratulation cake 🍰 kek vanilla
🍯 filling *blueberry/strawberry/mango/coklat
🌹 rosette buttercream frosting (colour pilihan)

#segamat #batuanam #tamanyayasan #gemas #bulohkasap #kekmini #minicake #cakesbynanaramlan

💬 0Normal

Ada selit tu haha , dapat no42 from ratus lebih p15 pun okay a haha #merentasdesa #smkbandarputra #smkbandarputrastudent #segamat #merentasdesa2018 #jomturunpadang
yuzie

Ada selit tu haha , dapat no42 from ratus lebih p15 pun okay a haha #merentasdesa #smkbandarputra #smkbandarputrastudent #segamat #merentasdesa2018 #jomturunpadang

💬 0Gingham

Thanks for order @little_niniey 
Hopefully you like it:)
#segamat
#sayajual
Su'ah Racks

Thanks for order @little_niniey
Hopefully you like it:)
#segamat
#sayajual

💬 1Normal

Abam dah kabo, panas2 ni mmg sedap btul kalau dpt aiskrim.. xcaye tanye adik ni.. thanks sbb support @popaiskrimsegamat .. Tempahan sila hubungi:-
0173547278/Faris

#popaiskrimsegamat
#segamat
#homemade
#pakejaiskrimmurah 
#kateringkawin
#aiskrimkatering 
#segamatjohor
#aiskrim
#aiskrimkon
popaiskrimsegamat

Abam dah kabo, panas2 ni mmg sedap btul kalau dpt aiskrim.. xcaye tanye adik ni.. thanks sbb support @popaiskrimsegamat .. Tempahan sila hubungi:-
0173547278/Faris

#popaiskrimsegamat
#segamat
#homemade
#pakejaiskrimmurah
#kateringkawin
#aiskrimkatering
#segamatjohor
#aiskrim
#aiskrimkon

💬 0Normal
At Sekolah Agama Bandar Segamat ( SABS )

Selamat petang mommiess..
Ptg ni ira nk lanje video #nasalnose yg boleh buat mommies senang hati... Sedut2 terus lega hidung anak..
Nk tahu cara guna?
.
 Ira akan guide mommies tapi wasap ira dlu tau😊😊😊 #nasalnose ni ready stok ye.. .
So, cpt2 wasap ira

Www.wasap.my/60172043458

#ebookkuse #ebookkuislamic #eduislamic #edulearning #eb #bukukanakkanak #bukuislamik #homeschool #edutoyforkids #edutoys #edutoy #upinipin #omarhana #sayajual #malaysia #ibudananak #bukuislamikmurah #ebookmurah #nosecleaner #nasalnose #easysqueezetravel #easysqueezepouch #easysqueezebag #penyeduthidung #seremban #segamat  #senawang
gerobok_zira

Selamat petang mommiess..
Ptg ni ira nk lanje video #nasalnose yg boleh buat mommies senang hati... Sedut2 terus lega hidung anak..
Nk tahu cara guna?
.
Ira akan guide mommies tapi wasap ira dlu tau😊😊😊 #nasalnose ni ready stok ye.. .
So, cpt2 wasap ira

Www.wasap.my/60172043458

#ebookkuse #ebookkuislamic #eduislamic #edulearning #eb #bukukanakkanak #bukuislamik #homeschool #edutoyforkids #edutoys #edutoy #upinipin #omarhana #sayajual #malaysia #ibudananak #bukuislamikmurah #ebookmurah #nosecleaner #nasalnose #easysqueezetravel #easysqueezepouch #easysqueezebag #penyeduthidung #seremban #segamat #senawang

💬 0Normal

The Power of Three⠀
.⠀
🌹Damask Rose Flower Oil⠀
Moisturizing ⠀
Antiseptic ⠀
Anti-inflammatory ⠀
.⠀
🌳White Willow Bark extract⠀
Soothing ⠀
Conditioning⠀
Natural exfoliant⠀
.⠀
🍊Bitter Orange Flower Oil⠀
Antibacterial ⠀
Antifungal⠀
Helps to treat acne⠀
.⠀
How to get the benefits of all three? 🤔⠀
.⠀
.⠀
With the [NEW!] Adania Rose Divine Hydrating Face Mist of course! 😍⠀
.⠀
A blend of beneficial natural ingredients for your everyday use.⠀
.
DM/WA for enquiries.⠀
Click on the link in the bio.⠀
.⠀
#adania #adanialover #segamat #adaniaville #johor #adaniavilledistributor #adaniajohor #rose #facemist #bitterorange #whitewillowbark #organik #tipskecantikan #sayajual
organik.sihat

The Power of Three⠀
.⠀
🌹Damask Rose Flower Oil⠀
Moisturizing ⠀
Antiseptic ⠀
Anti-inflammatory ⠀
.⠀
🌳White Willow Bark extract⠀
Soothing ⠀
Conditioning⠀
Natural exfoliant⠀
.⠀
🍊Bitter Orange Flower Oil⠀
Antibacterial ⠀
Antifungal⠀
Helps to treat acne⠀
.⠀
How to get the benefits of all three? 🤔⠀
.⠀
.⠀
With the [NEW!] Adania Rose Divine Hydrating Face Mist of course! 😍⠀
.⠀
A blend of beneficial natural ingredients for your everyday use.⠀
.
DM/WA for enquiries.⠀
Click on the link in the bio.⠀
.⠀
#adania #adanialover #segamat #adaniaville #johor #adaniavilledistributor #adaniajohor #rose #facemist #bitterorange #whitewillowbark #organik #tipskecantikan #sayajual

💬 0Normal

*KHASIAT QURANIC FOOD*
.

Bagaimanakah caranya Quranic Food boleh membantu menguatkan tulang, gigi dan mata?
.
Terima kasih.
.
JAWAPAN DR HAFIZAH:
.
Quranic Food adalah superfood kerana ianya disebutkan secara spesifik oleh Allah SWT di dalam kitab panduan manusia. Secara umumnya, Keperluan setiap sel adalah sama ditambah dengan pelbagai keperluan zat fitokimia yang terdapat dalam Quranic Food.
.
 Makanan adalah bahan yang mempunyai nutrisi yang akan menguatkan tubuh manakala bahan kimia sintetik adalah bahan yang akan merosakkan tubuh.
.

Jadi, sebenarnya kalau tabiat pemakanan baik, ditambah dengan superfood, maka tentunya tubuh akan kuat, bukan setakat mata, gigi dan tulang. Namun, jika pemakanan tidak dijaga dan mengharapkan superfood, maka superfood hanya akan menjadi bahan yang melambatkan kerosakan sel. Wallahu‟alam.
.
Dapatkan PROMOSI sekarang ❗️😁
.

Harga yang tak masuk akal ! apabila membuat pembelian atas talian 😱😱😱
.
.
So tunggu ape lagi semua ?
Dapatkan dari produk dari @olivehousesegamat SEKARANG!
.
.
"Prevent is better than cure" .
.
JANGAN TUNGGU LAGI❗️
. 📲whatsapp terus:
0183936623
0183936623
0183936623
.
.
↗️Click terus link dekat bio pun bole tanpa save number ☺️
.
#olivehouse #olivehousesegamat #quranicfood #makanankesihatan #highquality #superfood #agentolivehousesegamat #webeginwithnature #100%organik #sayajual #sayajualQuranfood #sayajualmakanansunnah #segamat #labis #johorbahru #johor #segamatjohor #minyakzaitun #buahteen #buahtin #buahdelima #cukabuahtin #jusdelima #makananberkhasiat#badansihat #kencingmanis #jantung #darahtinggi #agenolivehousejohor #backtonature
Olive House Segamat

*KHASIAT QURANIC FOOD*
.

Bagaimanakah caranya Quranic Food boleh membantu menguatkan tulang, gigi dan mata?
.
Terima kasih.
.
JAWAPAN DR HAFIZAH:
.
Quranic Food adalah superfood kerana ianya disebutkan secara spesifik oleh Allah SWT di dalam kitab panduan manusia. Secara umumnya, Keperluan setiap sel adalah sama ditambah dengan pelbagai keperluan zat fitokimia yang terdapat dalam Quranic Food.
.
Makanan adalah bahan yang mempunyai nutrisi yang akan menguatkan tubuh manakala bahan kimia sintetik adalah bahan yang akan merosakkan tubuh.
.

Jadi, sebenarnya kalau tabiat pemakanan baik, ditambah dengan superfood, maka tentunya tubuh akan kuat, bukan setakat mata, gigi dan tulang. Namun, jika pemakanan tidak dijaga dan mengharapkan superfood, maka superfood hanya akan menjadi bahan yang melambatkan kerosakan sel. Wallahu‟alam.
.
Dapatkan PROMOSI sekarang ❗️😁
.

Harga yang tak masuk akal ! apabila membuat pembelian atas talian 😱😱😱
.
.
So tunggu ape lagi semua ?
Dapatkan dari produk dari @olivehousesegamat SEKARANG!
.
.
"Prevent is better than cure" .
.
JANGAN TUNGGU LAGI❗️
. 📲whatsapp terus:
0183936623
0183936623
0183936623
.
.
↗️Click terus link dekat bio pun bole tanpa save number ☺️
.
#olivehouse #olivehousesegamat #quranicfood #makanankesihatan #highquality #superfood #agentolivehousesegamat #webeginwithnature #100%organik #sayajual #sayajualQuranfood #sayajualmakanansunnah #segamat #labis #johorbahru #johor #segamatjohor #minyakzaitun #buahteen #buahtin #buahdelima #cukabuahtin #jusdelima #makananberkhasiat#badansihat #kencingmanis #jantung #darahtinggi #agenolivehousejohor #backtonature

💬 0Normal

#VIRAL Cara mudah cerahkan kawasan gelap di pelipat2, belakang leher, bawah lengan, siku dan kawasan gelap hitam lain !!!
.
kulit 2X lebih putih dan lembut 
Nak kulit putih kekal ❓
Cerah sekata ❓
Kulit Lembut macam kulit baby ❓
.
.
Hilangkan daki Hitam, Putih seluruh Badan !!! RAJIN MANDI PASTI PUTIH..PUTIH KEKAL XPERLU INJECTION DAH .. MANDI❗GOSOK ❗BILAS❗

Tekan link wassap boleh terus wassap saya tqtq 😘😘 www.wasap.my/60137321397/mandiputih

www.wasap.my/60137321397/mandiputih
#nakkurus #nakcantik #pulaupinang #bersalinnormal #bersalinnormal #sarawak #sabah #johor #jururawatmalaysia #hospitalkerajaan #terengganu #kelantan #langkawi #pontian #segamat #bisnesonline #usm #upmserdang #uthmjohor #sabah #politeknikkb
Losyen Kurus Secrret Correa

#VIRAL Cara mudah cerahkan kawasan gelap di pelipat2, belakang leher, bawah lengan, siku dan kawasan gelap hitam lain !!!
.
kulit 2X lebih putih dan lembut
Nak kulit putih kekal ❓
Cerah sekata ❓
Kulit Lembut macam kulit baby ❓
.
.
Hilangkan daki Hitam, Putih seluruh Badan !!! RAJIN MANDI PASTI PUTIH..PUTIH KEKAL XPERLU INJECTION DAH .. MANDI❗GOSOK ❗BILAS❗

Tekan link wassap boleh terus wassap saya tqtq 😘😘 www.wasap.my/60137321397/mandiputih

www.wasap.my/60137321397/mandiputih
#nakkurus #nakcantik #pulaupinang #bersalinnormal #bersalinnormal #sarawak #sabah #johor #jururawatmalaysia #hospitalkerajaan #terengganu #kelantan #langkawi #pontian #segamat #bisnesonline #usm #upmserdang #uthmjohor #sabah #politeknikkb

💬 0Normal

Purple Pink + Dusty Purple.. 🎀🎀
.
.
Size 2..2-4 tahun.. RM24 sahaja 👍👍
.
.
Wasap kami 011-11188845 untuk tempahan ye 😊😊
.
.
Ribbon dijual berasingan
.
.
#shahalam
#selangor
#kualalumpur
#sabah
#sarawak
#brunei
#singapore
#kelantan
#melaka
#terengganu
#kedah
#johor
#penang
#perak
#negerisembilan
#petalingjaya
#johorbharu
#putrajaya
#pahang
#kajang
#ampang
#langkawi
#bayanlepas
#klang
#batupahat
#ipoh
#segamat
#bangsar
#cheras
Homemade Kids Hijab by F&D

Purple Pink + Dusty Purple.. 🎀🎀
.
.
Size 2..2-4 tahun.. RM24 sahaja 👍👍
.
.
Wasap kami 011-11188845 untuk tempahan ye 😊😊
.
.
Ribbon dijual berasingan
.
.
#shahalam
#selangor
#kualalumpur
#sabah
#sarawak
#brunei
#singapore
#kelantan
#melaka
#terengganu
#kedah
#johor
#penang
#perak
#negerisembilan
#petalingjaya
#johorbharu
#putrajaya
#pahang
#kajang
#ampang
#langkawi
#bayanlepas
#klang
#batupahat
#ipoh
#segamat
#bangsar
#cheras

💬 0Normal

2014 Nissan Almera 1.5 (A) Impul Sport 
RM40800
Tahun 2014
Used Car 
Transmisi Auto
Kapisiti Enjin 1498cc
Features ABS Brakes, Adjustable Steering, Airbag Driver, Airbag Passanger, Alarm, Bodykit, CD Player, Central Lock, Sport Rims

Boleh buat loan penuh 
Warrany up to 60 days 
Tiada cas tersembunyi 
Tiada cas gst

Syarat permohonan pinjaman kereta 
1. Salinan ic dan lesen memandu
2. Slip gaji terkini 3 bulan 
3. Penyata epf terkini atau bank statement 3 bulan

Pinjaman bank (ambank, hongleong, maybank,bank rakyat)
Kelayakan minimum gaji RM2500
Tempoh Pinjaman 9 Tahun
Bayaran bulanan RM 576 x 9 tahun

Gaji di antara RM900 hingga RM1800 layak memohon pinjaman di aeon credit. 
Kiraan bayaran bulanan adalah secara kasar. Harga masih boleh kawtim. 
Sebarang pertanyaan, jangan segan untuk berhubung dengan kami. 
Serius buyer atau sekadar nak tanya2 pon boleh. 
012 7312891 Muhammad H aka Along
014 8022240 Nazri

#nissanalmera #nissan #melaka #pahang #gazaworld_concept #segamat #malaysia #johor #kl #selangor #usedcar #clubnissanalmera
SSM Registration : JR0062527-H

2014 Nissan Almera 1.5 (A) Impul Sport
RM40800
Tahun 2014
Used Car
Transmisi Auto
Kapisiti Enjin 1498cc
Features ABS Brakes, Adjustable Steering, Airbag Driver, Airbag Passanger, Alarm, Bodykit, CD Player, Central Lock, Sport Rims

Boleh buat loan penuh
Warrany up to 60 days
Tiada cas tersembunyi
Tiada cas gst

Syarat permohonan pinjaman kereta
1. Salinan ic dan lesen memandu
2. Slip gaji terkini 3 bulan
3. Penyata epf terkini atau bank statement 3 bulan

Pinjaman bank (ambank, hongleong, maybank,bank rakyat)
Kelayakan minimum gaji RM2500
Tempoh Pinjaman 9 Tahun
Bayaran bulanan RM 576 x 9 tahun

Gaji di antara RM900 hingga RM1800 layak memohon pinjaman di aeon credit.
Kiraan bayaran bulanan adalah secara kasar. Harga masih boleh kawtim.
Sebarang pertanyaan, jangan segan untuk berhubung dengan kami.
Serius buyer atau sekadar nak tanya2 pon boleh.
012 7312891 Muhammad H aka Along
014 8022240 Nazri

#nissanalmera #nissan #melaka #pahang #gazaworld_concept #segamat #malaysia #johor #kl #selangor #usedcar #clubnissanalmera

💬 0Normal

2012 Perodua Alza EZ 1.5 (A) Premium Sport
RM34800
Tahun 2012
Used Car 
Transmisi Auto
Kapisiti Enjin 1498cc
Features ABS Brakes, Adjustable Steering, Airbag Driver, Airbag Passanger, Alarm, Bodykit, CD Player, Central Lock, Sport Rims

Boleh buat loan penuh 
Warrany up to 60 days 
Tiada cas tersembunyi 
Tiada cas gst

Syarat permohonan pinjaman kereta 
1. Salinan ic dan lesen memandu
2. Slip gaji terkini 3 bulan 
3. Penyata epf terkini atau bank statement 3 bulan

Pinjaman bank (ambank, hongleong, maybank,bank rakyat)
Kelayakan minimum gaji RM2000
Tempoh Pinjaman 9 Tahun
Bayaran bulanan RM 501 x 9 tahun

Gaji di antara RM900 hingga RM1800 layak memohon pinjaman di aeon credit. 
Kiraan bayaran bulanan adalah secara kasar. Harga masih boleh kawtim. 
Sebarang pertanyaan, jangan segan untuk berhubung dengan kami. 
Serius buyer atau sekadar nak tanya2 pon boleh. 
012 7312891 Muhammad H aka Along
014 8022240 Nazri

#peroduaalza #perodua #malaysia #gazaworld_concept #segamat #johor #kl #selangor #usedcar #clubalza
SSM Registration : JR0062527-H

2012 Perodua Alza EZ 1.5 (A) Premium Sport
RM34800
Tahun 2012
Used Car
Transmisi Auto
Kapisiti Enjin 1498cc
Features ABS Brakes, Adjustable Steering, Airbag Driver, Airbag Passanger, Alarm, Bodykit, CD Player, Central Lock, Sport Rims

Boleh buat loan penuh
Warrany up to 60 days
Tiada cas tersembunyi
Tiada cas gst

Syarat permohonan pinjaman kereta
1. Salinan ic dan lesen memandu
2. Slip gaji terkini 3 bulan
3. Penyata epf terkini atau bank statement 3 bulan

Pinjaman bank (ambank, hongleong, maybank,bank rakyat)
Kelayakan minimum gaji RM2000
Tempoh Pinjaman 9 Tahun
Bayaran bulanan RM 501 x 9 tahun

Gaji di antara RM900 hingga RM1800 layak memohon pinjaman di aeon credit.
Kiraan bayaran bulanan adalah secara kasar. Harga masih boleh kawtim.
Sebarang pertanyaan, jangan segan untuk berhubung dengan kami.
Serius buyer atau sekadar nak tanya2 pon boleh.
012 7312891 Muhammad H aka Along
014 8022240 Nazri

#peroduaalza #perodua #malaysia #gazaworld_concept #segamat #johor #kl #selangor #usedcar #clubalza

💬 0Normal

Hai Assalamualaikum semua. Lama tak bersiaran ya hehe. Hari ni kami membuka stall seperti biasa. Kalau yang pergi pasar malam tu boleh lah singgah ke sini.
Sate ayam 40sen
Sate daging 60sen

Lokasi kami di jalan besar taman yayasan 2 berhampiran restoren Al-mashur

Kalau nak tempah untuk majlis pon bolehhh tak ada masalah. Hubungi sahaja nombor ni ya 0139720512 (Alin Sate). Lebih baik tempah awal ya mudah kan kami untuk sediakan stok. Order 500 ke atas kami hantar ke lokasi anda bagi warga segamat ya. Cas Rm9.00 untuk polisterine. Terima kasih 😇😊 #satesegamat #sate #satay #sateayam #satedaging #satebakar #ayam #daging #segamat #wargasegamat #bulohkasap #pemanis #tamayayasan1 #tamanyayasan2 #jalankuantan #johor
Ali Sate

Hai Assalamualaikum semua. Lama tak bersiaran ya hehe. Hari ni kami membuka stall seperti biasa. Kalau yang pergi pasar malam tu boleh lah singgah ke sini.
Sate ayam 40sen
Sate daging 60sen

Lokasi kami di jalan besar taman yayasan 2 berhampiran restoren Al-mashur

Kalau nak tempah untuk majlis pon bolehhh tak ada masalah. Hubungi sahaja nombor ni ya 0139720512 (Alin Sate). Lebih baik tempah awal ya mudah kan kami untuk sediakan stok. Order 500 ke atas kami hantar ke lokasi anda bagi warga segamat ya. Cas Rm9.00 untuk polisterine. Terima kasih 😇😊 #satesegamat #sate #satay #sateayam #satedaging #satebakar #ayam #daging #segamat #wargasegamat #bulohkasap #pemanis #tamayayasan1 #tamanyayasan2 #jalankuantan #johor

💬 1Lark
At Taman Yayasan 美发工作室

Happy Thursday
Let's paint before chinese new year
Grab your paint in ngcolourworld
#ngcolourworld 
#kedaicatsegamat 
#kedaicat 
#segamat
Kedaicat Segamat

Happy Thursday
Let's paint before chinese new year
Grab your paint in ngcolourworld
#ngcolourworld
#kedaicatsegamat
#kedaicat
#segamat

💬 0Normal
At Town Segamat

Alhamdulillah..postage untuk hari ni.. terima kasih customer yg membeli..tq jugak sbb support dan percaya... moga selamat sampai ke destinasi..
.
.
Mana2 yg mencari kasut SPORT dan GOLF boleh follow instagram :
.
@ariff_bundle = sport/sneakers
@ariff_bundle_golf = kasut golf
Whatsapp = 601160522303
.
.
#ariff_bundle
#ariff_bundle_golf
#segamat 
#sayajual 
#kasutbundle 
#kasutmurah 
#bundlekasut 
#bundlemurah 
#bundlemalaysia 
#bundlemalaya 
#bundlejohor 
#joho 
#bazarkaratjb 
#kilangbateri 
#uitmsegamat 
#preloved 
#vscocam 
#ootd 
#instafollow 
#picoftheday 
#golf
#golfmalaysia 
#kasutgolf
#golfer
#wakdoyok 
#kipidap 
#jdt
☆ARIFF BUNDLE KASUT☆

Alhamdulillah..postage untuk hari ni.. terima kasih customer yg membeli..tq jugak sbb support dan percaya... moga selamat sampai ke destinasi..
.
.
Mana2 yg mencari kasut SPORT dan GOLF boleh follow instagram :
.
@ariff_bundle = sport/sneakers
@ariff_bundle_golf = kasut golf
Whatsapp = 601160522303
.
.
#ariff_bundle
#ariff_bundle_golf
#segamat
#sayajual
#kasutbundle
#kasutmurah
#bundlekasut
#bundlemurah
#bundlemalaysia
#bundlemalaya
#bundlejohor
#joho
#bazarkaratjb
#kilangbateri
#uitmsegamat
#preloved
#vscocam
#ootd
#instafollow
#picoftheday
#golf
#golfmalaysia
#kasutgolf
#golfer
#wakdoyok
#kipidap
#jdt

💬 1Lark

Alhamdulillah..postage untuk hari ni.. terima kasih customer yg membeli..tq jugak sbb support dan percaya... moga selamat sampai ke destinasi..
.
.
Mana2 yg mencari kasut SPORT dan GOLF boleh follow instagram :
.
@ariff_bundle = sport/sneakers
@ariff_bundle_golf = kasut golf
Whatsapp = 601160522303
.
.
#ariff_bundle
#ariff_bundle_golf
#segamat 
#sayajual 
#kasutbundle 
#kasutmurah 
#bundlekasut 
#bundlemurah 
#bundlemalaysia 
#bundlemalaya 
#bundlejohor 
#joho 
#bazarkaratjb 
#kilangbateri 
#uitmsegamat 
#preloved 
#vscocam 
#ootd 
#instafollow 
#picoftheday 
#golf
#golfmalaysia 
#kasutgolf
#golfer
#wakdoyok 
#kipidap 
#jdt
☆ARIFF BUNDLE KASUT GOLF☆

Alhamdulillah..postage untuk hari ni.. terima kasih customer yg membeli..tq jugak sbb support dan percaya... moga selamat sampai ke destinasi..
.
.
Mana2 yg mencari kasut SPORT dan GOLF boleh follow instagram :
.
@ariff_bundle = sport/sneakers
@ariff_bundle_golf = kasut golf
Whatsapp = 601160522303
.
.
#ariff_bundle
#ariff_bundle_golf
#segamat
#sayajual
#kasutbundle
#kasutmurah
#bundlekasut
#bundlemurah
#bundlemalaysia
#bundlemalaya
#bundlejohor
#joho
#bazarkaratjb
#kilangbateri
#uitmsegamat
#preloved
#vscocam
#ootd
#instafollow
#picoftheday
#golf
#golfmalaysia
#kasutgolf
#golfer
#wakdoyok
#kipidap
#jdt

💬 0Lark

Tupperware original 😍😍
Botol air. Mudah dibawa kemana mana.
Saiz pun besar. Warna pun cantik 👍👍 Mari dapatkan di Ruang!

#Ruang #Vendor #Fotostat #Jementah #Segamat
RUANG

Tupperware original 😍😍
Botol air. Mudah dibawa kemana mana.
Saiz pun besar. Warna pun cantik 👍👍 Mari dapatkan di Ruang!

#Ruang #Vendor #Fotostat #Jementah #Segamat

💬 0Normal