#magnoliafoundation

Happiness makes you beautiful 😘 bkn itu saja,  confident yg tinggi boleh buat seseorg tu nampak cantik.. dn bagi sya,  sya lebih confident bla kluar dgn adanya Magnolia foundation dn lipmatte #superbest dri jannah cosmetics ni.. Xprcya?? Cuba dlu baru tau... Sekali cuba,  trus jatuh hati 😊😊 .. Let's be pretty girls 😘😘😘 #teamzyla 
#magnoliafoundation 
#lippmate 
#jannahcosmetics 
#behappy 
#bepretty 
#beconfident 
#bepositvie
Lady Amell Omell

Happiness makes you beautiful 😘 bkn itu saja, confident yg tinggi boleh buat seseorg tu nampak cantik.. dn bagi sya, sya lebih confident bla kluar dgn adanya Magnolia foundation dn lipmatte #superbest dri jannah cosmetics ni.. Xprcya?? Cuba dlu baru tau... Sekali cuba, trus jatuh hati 😊😊 .. Let's be pretty girls 😘😘😘 #teamzyla
#magnoliafoundation
#lippmate
#jannahcosmetics
#behappy
#bepretty
#beconfident
#bepositvie

💬 4Normal

Assalamualaikum dan selamat mlm.. Sis nk story sikit pasal Magnolia Foundation ... Magnolia Foundation ni mmg Foundation yg super power.. Foundation yg nmpak natural je dan sesuai utk kulit yg sensitif.. 😘 👉 Bagi yg makeup tpi nk cepat sbb hari2 kene bgun awl utk makeup? Magnolia Foundation la jalan penyelesaiannye kerana hnya satu pum dh blh calit satu muka .. mudah dan jimat kan?? 👉So apa tunggu lgi meh la try Magnolia Foundation ni hanya RM49.90😲😲 harga mampu milik kan?? 👉Bukan hanya harga mampu milik ttp 🤔🤔🤔 Foundation ni jugak sgt2 jimat..😍😍 👉Sekarang Magnolia Foundation berbaik hati utk menjual SAMPLE MAGNOLIA FOUNDATION😲😲 dan harga nya HANYA RM 10.00 free POSTAGE lgi 🤗🤗 Apa tunggu lgi cepat2 pm@wasap sis sementara stok masih ada... jgn tunggu lama2 ye semua syg2 😘😘😘 #magnoliafoundation
#lipsmatte
#teameffa
#jannahkosmetik
#sypakaisyjual
aainaa_jannahkosmetik

Assalamualaikum dan selamat mlm.. Sis nk story sikit pasal Magnolia Foundation ... Magnolia Foundation ni mmg Foundation yg super power.. Foundation yg nmpak natural je dan sesuai utk kulit yg sensitif.. 😘 👉 Bagi yg makeup tpi nk cepat sbb hari2 kene bgun awl utk makeup? Magnolia Foundation la jalan penyelesaiannye kerana hnya satu pum dh blh calit satu muka .. mudah dan jimat kan?? 👉So apa tunggu lgi meh la try Magnolia Foundation ni hanya RM49.90😲😲 harga mampu milik kan?? 👉Bukan hanya harga mampu milik ttp 🤔🤔🤔 Foundation ni jugak sgt2 jimat..😍😍 👉Sekarang Magnolia Foundation berbaik hati utk menjual SAMPLE MAGNOLIA FOUNDATION😲😲 dan harga nya HANYA RM 10.00 free POSTAGE lgi 🤗🤗 Apa tunggu lgi cepat2 pm@wasap sis sementara stok masih ada... jgn tunggu lama2 ye semua syg2 😘😘😘 #magnoliafoundation
#lipsmatte
#teameffa
#jannahkosmetik
#sypakaisyjual

💬 0Normal

Night Beautiful Girl🌛

#jannahcosmetics #magnoliafoundation
JANNAH KISSMI

Night Beautiful Girl🌛

#jannahcosmetics #magnoliafoundation

💬 0Normal

Magnolia Foundation.. Treatment  Foundation 
Boleh :
🌟Memudarkan jeragat
🌟Mengecutkan jerawat batu
🌟Anti aging
🌟Kecilkan pori
🌟Mencerahkan kulit
🌟Merawat kulit. 
Kandungan Magnolia Foundation: ✔vitamin E
✔Vitamin  C
✔Argan Oil
✔Magnolis stem cell
SPF 35 ✔Yang penting NON COMODEGENIC. 
TIDAK MENYUMBATKAN PORI² .

KULIT BOLEH BERNAFAS DAN BEBAS JERAWAT ! 
RM 49.90 sahaja! 
Cod shah alam
📲017 2305219

#magnoliafoundation
#treatmentfoundation
#jannahcosmetics
#teamshara
#lis_jannahcosmetics 
#serumwajah 
#foundation
lis_jannahcosmetics

Magnolia Foundation.. Treatment Foundation
Boleh :
🌟Memudarkan jeragat
🌟Mengecutkan jerawat batu
🌟Anti aging
🌟Kecilkan pori
🌟Mencerahkan kulit
🌟Merawat kulit.
Kandungan Magnolia Foundation: ✔vitamin E
✔Vitamin C
✔Argan Oil
✔Magnolis stem cell
SPF 35 ✔Yang penting NON COMODEGENIC.
TIDAK MENYUMBATKAN PORI² .

KULIT BOLEH BERNAFAS DAN BEBAS JERAWAT !
RM 49.90 sahaja!
Cod shah alam
📲017 2305219

#magnoliafoundation
#treatmentfoundation
#jannahcosmetics
#teamshara
#lis_jannahcosmetics
#serumwajah
#foundation

💬 0Normal

Jannah cosmetics. 
Non- comedogenic

KANDUNGAN & KEBAIKAN MAGNOLIA FOUNDATION 
1.MAGNOLIA STEMCELL -membantu & mengurangkan masalah pigmentasi atau bintik bintik hitam (jeragat) pada wajah.
-Magnolia bark extract ini juga merupakan bahan yang paling bagus untuk elakkan maslah kedut atau wrinkles di wajah.
-Mengurangkan masalah kulit kemerahan akibat jerawat -Melembabkan tekstur kulit
-Mengembalikan tona kulit yang tidak sekata

2.NON COMODEGENIC -Foundation ini bertindak sebagai non comodegenic foundation bermaksud, cecair pada foundation ini tidak akan tutup pori-pori muka dimana boleh mengakibatkan masalah jerawat , kulit berminyak jika pori-pori tertutup.

3.ARGAN OIL -Mengandungi vit E dua kali ganda berbanding olive oil
-Merawat kulit yang kering & melembabkan.
-Anti aging oil
-Memutihkan wajah -Mengatasi masalah jerawat

4.VITAMIN C & E -Vitamin E membantu masalah penuaan kulit
-Vitamin C membantu melindungi kulit dari radiasi ultraviolet dan paparan sinaran matahari
-Vitamin C & E membantu mencegah risiko kanser kulit akibat radiasi sinar matahari.
-Meningkatkan produksi collagen 
5.SPF 35 -Melindungi protein di bawah permukaan kulit
-Melindungi dari penyakit lain seperti katarak, kerosakan kulit, merendahlan imunisasi -Melindungi kulit dari kecepatan kadar penuaan

Stok magnolia foundation by jannah cosmetics bru sampai panas lgi👇👇
🗣 Stock laku kerass!! 😲
🗣 limited Stock. 💋
🗣 So cepat2 whatsapp/pm ira. 💋

Magnolia foundation mmg foundation super power .. yg ada berkulit sensitif pun sesuai pakai foundation ni harga yg berpatutan , sangat wangi, tidak akan menghampakan sesiapa yg memakainya. 😘

#jannahcosmetics #magnoliafoundation
Harga RM49.90 (tidak termasuk postage) 
WhatsApp atau comment dibawah jika berminat
.
🏷️ Blend of 60% #foundation 40% #serum
🏷️ SPF35
🏷️ Vitamin C & E
🏷️ Argan Oil
🏷️ Magnolia Stem Cell
🏷️ Non-comedogenic
🏷️ 23ml
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
#jannahcosmetics 
#lessismore 
#jannahkissmi 
#byootii
#jannahcosmeticsbyootii
#agentjannahcosmetics
#agentJB
👸 Shsyira Enterprise_MUAJB 👰

Jannah cosmetics.
Non- comedogenic

KANDUNGAN & KEBAIKAN MAGNOLIA FOUNDATION
1.MAGNOLIA STEMCELL -membantu & mengurangkan masalah pigmentasi atau bintik bintik hitam (jeragat) pada wajah.
-Magnolia bark extract ini juga merupakan bahan yang paling bagus untuk elakkan maslah kedut atau wrinkles di wajah.
-Mengurangkan masalah kulit kemerahan akibat jerawat -Melembabkan tekstur kulit
-Mengembalikan tona kulit yang tidak sekata

2.NON COMODEGENIC -Foundation ini bertindak sebagai non comodegenic foundation bermaksud, cecair pada foundation ini tidak akan tutup pori-pori muka dimana boleh mengakibatkan masalah jerawat , kulit berminyak jika pori-pori tertutup.

3.ARGAN OIL -Mengandungi vit E dua kali ganda berbanding olive oil
-Merawat kulit yang kering & melembabkan.
-Anti aging oil
-Memutihkan wajah -Mengatasi masalah jerawat

4.VITAMIN C & E -Vitamin E membantu masalah penuaan kulit
-Vitamin C membantu melindungi kulit dari radiasi ultraviolet dan paparan sinaran matahari
-Vitamin C & E membantu mencegah risiko kanser kulit akibat radiasi sinar matahari.
-Meningkatkan produksi collagen
5.SPF 35 -Melindungi protein di bawah permukaan kulit
-Melindungi dari penyakit lain seperti katarak, kerosakan kulit, merendahlan imunisasi -Melindungi kulit dari kecepatan kadar penuaan

Stok magnolia foundation by jannah cosmetics bru sampai panas lgi👇👇
🗣 Stock laku kerass!! 😲
🗣 limited Stock. 💋
🗣 So cepat2 whatsapp/pm ira. 💋

Magnolia foundation mmg foundation super power .. yg ada berkulit sensitif pun sesuai pakai foundation ni harga yg berpatutan , sangat wangi, tidak akan menghampakan sesiapa yg memakainya. 😘

#jannahcosmetics #magnoliafoundation
Harga RM49.90 (tidak termasuk postage)
WhatsApp atau comment dibawah jika berminat
.
🏷️ Blend of 60% #foundation 40% #serum
🏷️ SPF35
🏷️ Vitamin C & E
🏷️ Argan Oil
🏷️ Magnolia Stem Cell
🏷️ Non-comedogenic
🏷️ 23ml
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
#jannahcosmetics
#lessismore
#jannahkissmi
#byootii
#jannahcosmeticsbyootii
#agentjannahcosmetics
#agentJB

💬 0Normal
At Makeupbyeirahabshee

Assalamualaikum dan salam sayang buat pencinta jannah cosmetics. 💗

Stok magnolia foundation by jannah cosmetics bru sampai panas lgi👇👇
🗣 Stock laku kerass!! 😲
🗣 limited Stock. 💋
🗣 So cepat2 whatsapp/pm ira. 💋

#jannahcosmetics #magnoliafoundation
Harga RM49.90 (tidak termasuk postage) 
WhatsApp atau comment dibawah jika berminat
.
🏷️ Blend of 60% #foundation 40% #serum
🏷️ SPF35
🏷️ Vitamin C & E
🏷️ Argan Oil
🏷️ Magnolia Stem Cell
🏷️ Non-comedogenic
🏷️ 23ml
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
#jannahcosmetics 
#lessismore 
#jannahkissmi 
#byootii
#jannahcosmeticsbyootii
#agentjannahcosmetics
#agentJB
👸 Shsyira Enterprise_MUAJB 👰

Assalamualaikum dan salam sayang buat pencinta jannah cosmetics. 💗

Stok magnolia foundation by jannah cosmetics bru sampai panas lgi👇👇
🗣 Stock laku kerass!! 😲
🗣 limited Stock. 💋
🗣 So cepat2 whatsapp/pm ira. 💋

#jannahcosmetics #magnoliafoundation
Harga RM49.90 (tidak termasuk postage)
WhatsApp atau comment dibawah jika berminat
.
🏷️ Blend of 60% #foundation 40% #serum
🏷️ SPF35
🏷️ Vitamin C & E
🏷️ Argan Oil
🏷️ Magnolia Stem Cell
🏷️ Non-comedogenic
🏷️ 23ml
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
#jannahcosmetics
#lessismore
#jannahkissmi
#byootii
#jannahcosmeticsbyootii
#agentjannahcosmetics
#agentJB

💬 0Normal
At Bandar Baru Uda

Assalamualaikum dan salam sayang buat pencinta jannah cosmetics. 💗

Stok magnolia foundation by jannah cosmetics bru sampai panas lgi👇👇
🗣 Stock laku kerass!! 😲
🗣 limited Stock. 💋
🗣 So cepat2 whatsapp/pm ira. 💋

#jannahcosmetics #magnoliafoundation
Harga RM49.90 (tidak termasuk postage) 
WhatsApp atau comment dibawah jika berminat
.
🏷️ Blend of 60% #foundation 40% #serum
🏷️ SPF35
🏷️ Vitamin C & E
🏷️ Argan Oil
🏷️ Magnolia Stem Cell
🏷️ Non-comedogenic
🏷️ 23ml
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
#jannahcosmetics 
#lessismore 
#jannahkissmi 
#byootii
#jannahcosmeticsbyootii
#agentjannahcosmetics
#agentJB
👸 Shsyira Enterprise_MUAJB 👰

Assalamualaikum dan salam sayang buat pencinta jannah cosmetics. 💗

Stok magnolia foundation by jannah cosmetics bru sampai panas lgi👇👇
🗣 Stock laku kerass!! 😲
🗣 limited Stock. 💋
🗣 So cepat2 whatsapp/pm ira. 💋

#jannahcosmetics #magnoliafoundation
Harga RM49.90 (tidak termasuk postage)
WhatsApp atau comment dibawah jika berminat
.
🏷️ Blend of 60% #foundation 40% #serum
🏷️ SPF35
🏷️ Vitamin C & E
🏷️ Argan Oil
🏷️ Magnolia Stem Cell
🏷️ Non-comedogenic
🏷️ 23ml
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
#jannahcosmetics
#lessismore
#jannahkissmi
#byootii
#jannahcosmeticsbyootii
#agentjannahcosmetics
#agentJB

💬 0Normal
At Bandar Baru Uda

Assalamualaikum dan salam sayang buat pencinta jannah cosmetics. 💗

Stok magnolia foundation by jannah cosmetics bru sampai panas lgi👇👇
🗣 Stock laku kerass!! 😲
🗣 limited Stock. 💋
🗣 So cepat2 whatsapp/pm ira. 💋

#jannahcosmetics #magnoliafoundation
Harga RM49.90 (tidak termasuk postage) 
WhatsApp atau comment dibawah jika berminat
.
🏷️ Blend of 60% #foundation 40% #serum
🏷️ SPF35
🏷️ Vitamin C & E
🏷️ Argan Oil
🏷️ Magnolia Stem Cell
🏷️ Non-comedogenic
🏷️ 23ml
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
#jannahcosmetics 
#lessismore 
#jannahkissmi 
#byootii
#jannahcosmeticsbyootii
#agentjannahcosmetics
#agentJB
👸 Shsyira Enterprise_MUAJB 👰

Assalamualaikum dan salam sayang buat pencinta jannah cosmetics. 💗

Stok magnolia foundation by jannah cosmetics bru sampai panas lgi👇👇
🗣 Stock laku kerass!! 😲
🗣 limited Stock. 💋
🗣 So cepat2 whatsapp/pm ira. 💋

#jannahcosmetics #magnoliafoundation
Harga RM49.90 (tidak termasuk postage)
WhatsApp atau comment dibawah jika berminat
.
🏷️ Blend of 60% #foundation 40% #serum
🏷️ SPF35
🏷️ Vitamin C & E
🏷️ Argan Oil
🏷️ Magnolia Stem Cell
🏷️ Non-comedogenic
🏷️ 23ml
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
#jannahcosmetics
#lessismore
#jannahkissmi
#byootii
#jannahcosmeticsbyootii
#agentjannahcosmetics
#agentJB

💬 0Normal
At Bandar Baru Uda

Baguihh oiiii  #foundationsuperbest ni !!!
Pasaipa Nisah kata Magnolia Foundation drpd #jannahcosmetics ni best dan baguih ??? Sebab no. 1 :
Foundation ni ada ----> MAGNOLIA STEMCELL - Membantu & mengurangkan masalah pigmentasi atau bintik-bintik hitam (jeragat) pada wajah.
- Magnolia bark extract ini juga merupakan bahan yang paling bagus untuk elakkan masalah kedut atau wrinkles di wajah.
- Mengurangkan masalah kulit kemerahan akibat jerawat - Melembabkan tekstur kulit
- Mengembalikan tona kulit yang tidak sekata

Haaa kan kaa baguih tuu.... Mlm ni Nisah sambung sebab no. lain pulak naa... Hahaha 😎😎😎 Berminat ? Klik :
http:// www.wasap.my/60174661380

#magnoliafoundation
#jannahcosmetics
#jomcantikbersama
#teamzyla
MHNH

Baguihh oiiii #foundationsuperbest ni !!!
Pasaipa Nisah kata Magnolia Foundation drpd #jannahcosmetics ni best dan baguih ??? Sebab no. 1 :
Foundation ni ada ----> MAGNOLIA STEMCELL - Membantu & mengurangkan masalah pigmentasi atau bintik-bintik hitam (jeragat) pada wajah.
- Magnolia bark extract ini juga merupakan bahan yang paling bagus untuk elakkan masalah kedut atau wrinkles di wajah.
- Mengurangkan masalah kulit kemerahan akibat jerawat - Melembabkan tekstur kulit
- Mengembalikan tona kulit yang tidak sekata

Haaa kan kaa baguih tuu.... Mlm ni Nisah sambung sebab no. lain pulak naa... Hahaha 😎😎😎 Berminat ? Klik :
http:// www.wasap.my/60174661380

#magnoliafoundation
#jannahcosmetics
#jomcantikbersama
#teamzyla

💬 1Normal

Wow just apply magnolia foundation da glowing mcm ni 😍 customer ni apply skali lipsmatte 💄 code Justicia Sgt2 natural

Alhamdulillah makin ramai yg positive dgn @jannahcosmetics.emmanistore

#jannahcosmetics #magnoliafoundation #emmanistorefeedbackcust
JANNAH KISSMI

Wow just apply magnolia foundation da glowing mcm ni 😍 customer ni apply skali lipsmatte 💄 code Justicia Sgt2 natural

Alhamdulillah makin ramai yg positive dgn @jannahcosmetics.emmanistore

#jannahcosmetics #magnoliafoundation #emmanistorefeedbackcust

💬 3Normal

FREE FOUNDATION BRUSH!! Dengan setiap pembelian Magnolia Foundation, anda akan menerima 1 berus foundation percuma!! Selagi Stok Masih Ada. 😃

Magnolia Foundation
40% Serum, 60% Foundation ➡️Mengandungi MAGNOLIA STEMCELL yang membantu mengurangkan masalah pigmentasi dan bintik hitam ➡️NON COMODEGENIC Foundation tidak menutup liang pori yang boleh mengakibatkan masalahbjerawat dan kulit berminyak. ➡️Mengandungi ARGAN OIL yang membantu merawat kulit kering dan Anti Penuaan. ➡️Mengandungi VITAMIN C dan E yang membantu melindungi kulit dari radiasi sinar UV dan meningkatkan produksi kolagen. ➡️Mengandungi SPF35 yang melindungi kulit dari sinar UV, melindungi protein di bawah permukaan kulit dan melambatkan proses penuaan

#jannahbeautysecret #jannahcosmetics #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #agentwantedmalaysia #agenwanted #aliffsyukriterlajaklaris  #roadto1million2018 #terlajaklaris  #cosmetics #jannahkissmi #lessismore #teamafi #magnoliafoundation 
#puncakjalil #bukitjalil #equine #serikembangan

Whatsapp ke 01139764296 untuk maklumat lanjut..
🆕 Jannah Cosmetics‼️

FREE FOUNDATION BRUSH!! Dengan setiap pembelian Magnolia Foundation, anda akan menerima 1 berus foundation percuma!! Selagi Stok Masih Ada. 😃

Magnolia Foundation
40% Serum, 60% Foundation ➡️Mengandungi MAGNOLIA STEMCELL yang membantu mengurangkan masalah pigmentasi dan bintik hitam ➡️NON COMODEGENIC Foundation tidak menutup liang pori yang boleh mengakibatkan masalahbjerawat dan kulit berminyak. ➡️Mengandungi ARGAN OIL yang membantu merawat kulit kering dan Anti Penuaan. ➡️Mengandungi VITAMIN C dan E yang membantu melindungi kulit dari radiasi sinar UV dan meningkatkan produksi kolagen. ➡️Mengandungi SPF35 yang melindungi kulit dari sinar UV, melindungi protein di bawah permukaan kulit dan melambatkan proses penuaan

#jannahbeautysecret #jannahcosmetics #teamjannahcosmetics #jannahcosmeticslegacy #agentwantedmalaysia #agenwanted #aliffsyukriterlajaklaris  #roadto1million2018 #terlajaklaris  #cosmetics #jannahkissmi #lessismore #teamafi #magnoliafoundation 
#puncakjalil #bukitjalil #equine #serikembangan

Whatsapp ke 01139764296 untuk maklumat lanjut..

💬 1Lark

Simple makeup dengan #magnoliafoundation.
.
MAGNOLIA STEMCELL
.
Treatment foundation 60% foundation + 40% serum
.
Membantu mencerahkan kulit
Membantu merawat kulit
Membantu memudarkan jeragat
Bersifat non-comodegenic (Tidak menutup liang pori yang mengakibatkan jerawat)
Mengandungi vitamin C , E , minyak argan & minyak magnolia
.
SPF 35 & 25ml
.
KKM no : NOT 171102622K
.
More info : 012-4840489
.
#jannahcosmetics
FatenFarahinSallehudin👶🏻👫

Simple makeup dengan #magnoliafoundation.
.
MAGNOLIA STEMCELL
.
Treatment foundation 60% foundation + 40% serum
.
Membantu mencerahkan kulit
Membantu merawat kulit
Membantu memudarkan jeragat
Bersifat non-comodegenic (Tidak menutup liang pori yang mengakibatkan jerawat)
Mengandungi vitamin C , E , minyak argan & minyak magnolia
.
SPF 35 & 25ml
.
KKM no : NOT 171102622K
.
More info : 012-4840489
.
#jannahcosmetics

💬 0Normal

Humble lady boss here
Our Jannah Cosmetics Founder 
Doing makeup tutorial
Sharing of the superb Magnolia Foundation
Semua customer pakai dorang jatuh cinta 
Nasib baik tak jatuh tangga
Ni bukan foundation je tau..Ada serum boleh rawat muka
Apa lagi jom cuba!!
Akak kasi free AM Mail

#teamratu #jannahcosmetic #magnoliafoundation
Assyifatu Haifa

Humble lady boss here
Our Jannah Cosmetics Founder
Doing makeup tutorial
Sharing of the superb Magnolia Foundation
Semua customer pakai dorang jatuh cinta
Nasib baik tak jatuh tangga
Ni bukan foundation je tau..Ada serum boleh rawat muka
Apa lagi jom cuba!!
Akak kasi free AM Mail

#teamratu #jannahcosmetic #magnoliafoundation

💬 0Normal

Some of u still not sure which shade to choose right? Fret not.. Here's some pic to assist you.. We have 3 shades to choose from to suit your skin tone; Light, Medium & Medium Dark.. Dont wait any further.. Pm now for more details.. We are more than happy to assist u.. 😀

#jannahcosmetic #jannahcosmeticsg #teamhetty #jcsg #magnoliafoundation
IM Collezion

Some of u still not sure which shade to choose right? Fret not.. Here's some pic to assist you.. We have 3 shades to choose from to suit your skin tone; Light, Medium & Medium Dark.. Dont wait any further.. Pm now for more details.. We are more than happy to assist u.. 😀

#jannahcosmetic #jannahcosmeticsg #teamhetty #jcsg #magnoliafoundation

💬 0Normal
At Singapore

FREE sample fd dengan setiap pembelian lipsmatte 💄 @jannahcosmetics.emmanistore

Best ke best?!!!!! #jannahcosmetics #magnoliafoundation
JANNAH KISSMI

FREE sample fd dengan setiap pembelian lipsmatte 💄 @jannahcosmetics.emmanistore

Best ke best?!!!!! #jannahcosmetics #magnoliafoundation

💬 0Normal

Best ngat ngat set #dyxycosmetics + lipmatte #jannahcosmetics ni. Look natural je. Yg i pakai ni lipmatte color justicia. Ringan sgt pada bibir. Bulu mata plak ofcourse mascara #dyxy. Buat kan eyelashes lebih panjang kan?? Rugi tak cuba tau. #dyxybydyana #dyxycosmetics #dyxyoriginal #jannahcosmeticslipmatte #magnoliafoundation
DYXY Beauty Trusted Seller

Best ngat ngat set #dyxycosmetics + lipmatte #jannahcosmetics ni. Look natural je. Yg i pakai ni lipmatte color justicia. Ringan sgt pada bibir. Bulu mata plak ofcourse mascara #dyxy. Buat kan eyelashes lebih panjang kan?? Rugi tak cuba tau. #dyxybydyana #dyxycosmetics #dyxyoriginal #jannahcosmeticslipmatte #magnoliafoundation

💬 2Normal

Assalamulaikum, 😊 .
💄Jannah Cosmetics✨
💄Foundation✨
 #magnoliafoundation #jannahcosmetics .
.
💋Foundation Medium Dark✨
💋RM 49.90 (exclude postage) .✨
💄Blend of 60% #foundation 40% #serum 💄Vitamin C&E 💄Argan oil 💄Magnolia Stem Cell 💄Non-comedogenic
💋 Quantity 23ml
.
.
📲DM for any required
📲 WS for fast respon -  010 6665304 (Syu)

#jannahcosmetic #segamat #johor #foundation #lipmatte #magnoliafoundation #oliveoil #letscantik #lipmattjane #lipmattejasmine #lipmattejusticia #johor #selangor #bawalcantik #bawalmurah #mh.coo #mh.coo #mh.coo #jannahcosmeticlegacy
MH.coo

Assalamulaikum, 😊 .
💄Jannah Cosmetics✨
💄Foundation✨
#magnoliafoundation #jannahcosmetics .
.
💋Foundation Medium Dark✨
💋RM 49.90 (exclude postage) .✨
💄Blend of 60% #foundation 40% #serum 💄Vitamin C&E 💄Argan oil 💄Magnolia Stem Cell 💄Non-comedogenic
💋 Quantity 23ml
.
.
📲DM for any required
📲 WS for fast respon - 010 6665304 (Syu)

#jannahcosmetic #segamat #johor #foundation #lipmatte #magnoliafoundation #oliveoil #letscantik #lipmattjane #lipmattejasmine #lipmattejusticia #johor #selangor #bawalcantik #bawalmurah #mh.coo #mh.coo #mh.coo #jannahcosmeticlegacy

💬 0Normal
At Segamat

Assalamulaikum, 😊 .
💄Jannah Cosmetics✨
💄Foundation✨
 #magnoliafoundation #jannahcosmetics .
.
💋Foundation Medium ✨
💋RM 49.90 (exclude postage) .
💄Blend of 60% #foundation 40% #serum 💄Vitamin C&E 💄Argan oil 💄Magnolia Stem Cell 💄Non-comedogenic
💋 Quantity 23ml
.
.
📲DM for any required✨
📲 WS for fast respon -  010 6665304 (Syu)✨✨ #jannahcosmetic #segamat #johor #foundation #lipmatte #magnoliafoundation #oliveoil #letscantik #lipmattjane #lipmattejasmine #lipmattejusticia #johor #selangor #bawalcantik #bawalmurah #mh.coo #mh.coo #mh.coo #jannahcosmeticlegacy
MH.coo

Assalamulaikum, 😊 .
💄Jannah Cosmetics✨
💄Foundation✨
#magnoliafoundation #jannahcosmetics .
.
💋Foundation Medium ✨
💋RM 49.90 (exclude postage) .
💄Blend of 60% #foundation 40% #serum 💄Vitamin C&E 💄Argan oil 💄Magnolia Stem Cell 💄Non-comedogenic
💋 Quantity 23ml
.
.
📲DM for any required✨
📲 WS for fast respon - 010 6665304 (Syu)✨✨ #jannahcosmetic #segamat #johor #foundation #lipmatte #magnoliafoundation #oliveoil #letscantik #lipmattjane #lipmattejasmine #lipmattejusticia #johor #selangor #bawalcantik #bawalmurah #mh.coo #mh.coo #mh.coo #jannahcosmeticlegacy

💬 0Normal
At Johor Darul Takzim FC

Assalamulaikum, 😊 .
💄Jannah Cosmetics✨
💄Foundation✨
 #magnoliafoundation #jannahcosmetics .
.
💋Foundation Medium Dark✨
💋RM 49.90 (exclude postage) .
💄Blend of 60% #foundation 40% #serum 💄Vitamin C&E 💄Argan oil 💄Magnolia Stem Cell 💄Non-comedogenic
💋 Quantity 23ml
.
.
📲DM for any required
📲 WS for fast respon -  010 6665304 (Syu)

#jannahcosmetic #segamat #johor #foundation #lipmatte #magnoliafoundation #oliveoil #letscantik #lipmattjane #lipmattejasmine #lipmattejusticia #johor #selangor #bawalcantik #bawalmurah #mh.coo #mh.coo #mh.coo #jannahcosmeticlegacy
MH.coo

Assalamulaikum, 😊 .
💄Jannah Cosmetics✨
💄Foundation✨
#magnoliafoundation #jannahcosmetics .
.
💋Foundation Medium Dark✨
💋RM 49.90 (exclude postage) .
💄Blend of 60% #foundation 40% #serum 💄Vitamin C&E 💄Argan oil 💄Magnolia Stem Cell 💄Non-comedogenic
💋 Quantity 23ml
.
.
📲DM for any required
📲 WS for fast respon - 010 6665304 (Syu)

#jannahcosmetic #segamat #johor #foundation #lipmatte #magnoliafoundation #oliveoil #letscantik #lipmattjane #lipmattejasmine #lipmattejusticia #johor #selangor #bawalcantik #bawalmurah #mh.coo #mh.coo #mh.coo #jannahcosmeticlegacy

💬 0Normal
At Segamat

Assalamulaikum, 😊 💄Jannah Cosmetics✨
💄Lip Matte✨
#magnoliafoundation #jannahcosmetics
.
. 💋Lip Matte Jasmine✨
💋RM 29.90 ✨(exclude postage) 💄Olive Oil 💄Collagen 💄Moisturize
.
. 💋 Quantity 3ml
📲DM for any required
📲 WS for fast respon -  010 6665304 (Syu)
.
.
.
.

#jannahcosmetic #segamat #johor #foundation #lipmatte #magnoliafoundation #oliveoil #letscantik #lipmattjane #lipmattejasmine #lipmattejusticia #johor #selangor #bawalcantik #bawalmurah #mh.coo #mh.coo #mh.coo #jannahcosmeticlegacy
MH.coo

Assalamulaikum, 😊 💄Jannah Cosmetics✨
💄Lip Matte✨
#magnoliafoundation #jannahcosmetics
.
. 💋Lip Matte Jasmine✨
💋RM 29.90 ✨(exclude postage) 💄Olive Oil 💄Collagen 💄Moisturize
.
. 💋 Quantity 3ml
📲DM for any required
📲 WS for fast respon - 010 6665304 (Syu)
.
.
.
.

#jannahcosmetic #segamat #johor #foundation #lipmatte #magnoliafoundation #oliveoil #letscantik #lipmattjane #lipmattejasmine #lipmattejusticia #johor #selangor #bawalcantik #bawalmurah #mh.coo #mh.coo #mh.coo #jannahcosmeticlegacy

💬 0Normal

Assalamulaikum, 😊 💄Jannah Cosmetics✨
💄Lip Matte✨
#magnoliafoundation #jannahcosmetics
.
. 💋Lip Matte Justicia✨
💋RM 29.90 ✨(exclude postage) 💄Olive Oil 💄Collagen 💄Moisturize
.
. 💋 Quantity 3ml
📲DM for any required
📲 WS for fast respon -  010 6665304 (Syu)
.
.
.
.

#jannahcosmetic #segamat #johor #foundation #lipmatte #magnoliafoundation #oliveoil #letscantik #lipmattjane #lipmattejasmine #lipmattejusticia #johor #selangor #bawalcantik #bawalmurah #mh.coo #mh.coo #mh.coo #jannahcosmeticlegacy
MH.coo

Assalamulaikum, 😊 💄Jannah Cosmetics✨
💄Lip Matte✨
#magnoliafoundation #jannahcosmetics
.
. 💋Lip Matte Justicia✨
💋RM 29.90 ✨(exclude postage) 💄Olive Oil 💄Collagen 💄Moisturize
.
. 💋 Quantity 3ml
📲DM for any required
📲 WS for fast respon - 010 6665304 (Syu)
.
.
.
.

#jannahcosmetic #segamat #johor #foundation #lipmatte #magnoliafoundation #oliveoil #letscantik #lipmattjane #lipmattejasmine #lipmattejusticia #johor #selangor #bawalcantik #bawalmurah #mh.coo #mh.coo #mh.coo #jannahcosmeticlegacy

💬 0Normal
At Segamat

Assalamulaikum, 😊 💄Jannah Cosmetics✨
💄Lip Matte✨
#magnoliafoundation #jannahcosmetics
.
. 💋Lip Matte Jane✨
💋RM 29.90 ✨(exclude postage) 💄Olive Oil 💄Collagen 💄Moisturize
.
. 💋 Quantity 3ml
📲DM for any required
📲 WS for fast respon -  010 6665304 (Syu)
.
.
.
.

#jannahcosmetic #segamat #johor #foundation #lipmatte #magnoliafoundation #oliveoil #letscantik #lipmattjane #lipmattejasmine #lipmattejusticia #johor #selangor #bawalcantik #bawalmurah #mh.coo #mh.coo #mh.coo #jannahcosmeticlegacy
MH.coo

Assalamulaikum, 😊 💄Jannah Cosmetics✨
💄Lip Matte✨
#magnoliafoundation #jannahcosmetics
.
. 💋Lip Matte Jane✨
💋RM 29.90 ✨(exclude postage) 💄Olive Oil 💄Collagen 💄Moisturize
.
. 💋 Quantity 3ml
📲DM for any required
📲 WS for fast respon - 010 6665304 (Syu)
.
.
.
.

#jannahcosmetic #segamat #johor #foundation #lipmatte #magnoliafoundation #oliveoil #letscantik #lipmattjane #lipmattejasmine #lipmattejusticia #johor #selangor #bawalcantik #bawalmurah #mh.coo #mh.coo #mh.coo #jannahcosmeticlegacy

💬 1Normal
At Johor Darul Ta'zim

Assalamulaikum, 😊 💄Jannah Cosmetics✨
💄Lip Matte✨
#magnoliafoundation #jannahcosmetics
. 📲DM for any required 📲 WS for fast respon -  010 6665304 (Syu)
.
.
.
. 
#jannahcosmetic #segamat #johor #foundation #lipmatte #magnoliafoundation #oliveoil #letscantik #lipmattjane #lipmattejasmine #lipmattejusticia #johor #selangor #bawalcantik #bawalmurah #mh.coo #mh.coo #mh.coo #jannahcosmeticlegacy
MH.coo

Assalamulaikum, 😊 💄Jannah Cosmetics✨
💄Lip Matte✨
#magnoliafoundation #jannahcosmetics
. 📲DM for any required 📲 WS for fast respon - 010 6665304 (Syu)
.
.
.
.
#jannahcosmetic #segamat #johor #foundation #lipmatte #magnoliafoundation #oliveoil #letscantik #lipmattjane #lipmattejasmine #lipmattejusticia #johor #selangor #bawalcantik #bawalmurah #mh.coo #mh.coo #mh.coo #jannahcosmeticlegacy

💬 0Normal
At Johor Darul Ta'zim

Come girls and grab your lipmatte choice!! 😍😘💋💄 .
🌸Please keep support me and thank you soo much for support me😍😘
.

#jannahcosmetic #segamat #johor #foundation #lipmatte #magnoliafoundation #oliveoil #letscantik #lipmattjane #lipmattejasmine #lipmattejusticia #johor #selangor #bawalcantik #bawalmurah #mh.coo #mh.coo #mh.coo #jannahcosmeticlegacy #letsdoit
MH.coo

Come girls and grab your lipmatte choice!! 😍😘💋💄 .
🌸Please keep support me and thank you soo much for support me😍😘
.

#jannahcosmetic #segamat #johor #foundation #lipmatte #magnoliafoundation #oliveoil #letscantik #lipmattjane #lipmattejasmine #lipmattejusticia #johor #selangor #bawalcantik #bawalmurah #mh.coo #mh.coo #mh.coo #jannahcosmeticlegacy #letsdoit

💬 0Normal
At Johor Darul Ta'zim

Assalamualaikum dan salam sayang buat pencinta jannah cosmetics. 💗

Stok magnolia foundation by jannah cosmetics bru sampai panas lgi👇👇
🗣 Stock laku kerass!! 😲
🗣 limited Stock. 💋
🗣 So cepat2 whatsapp/pm ira. 💋

Magnolia foundation mmg foundation super power .. yg ada berkulit sensitif pun sesuai pakai foundation ni harga yg berpatutan , sangat wangi, tidak akan menghampakan sesiapa yg memakainya. 😘

#jannahcosmetics #magnoliafoundation
Harga RM49.90 (tidak termasuk postage) 
WhatsApp atau comment dibawah jika berminat
.
🏷️ Blend of 60% #foundation 40% #serum
🏷️ SPF35
🏷️ Vitamin C & E
🏷️ Argan Oil
🏷️ Magnolia Stem Cell
🏷️ Non-comedogenic
🏷️ 23ml
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
#jannahcosmetics 
#lessismore 
#jannahkissmi 
#byootii
#jannahcosmeticsbyootii
#agentjannahcosmetics
#agentJB
👸 Shsyira Enterprise_MUAJB 👰

Assalamualaikum dan salam sayang buat pencinta jannah cosmetics. 💗

Stok magnolia foundation by jannah cosmetics bru sampai panas lgi👇👇
🗣 Stock laku kerass!! 😲
🗣 limited Stock. 💋
🗣 So cepat2 whatsapp/pm ira. 💋

Magnolia foundation mmg foundation super power .. yg ada berkulit sensitif pun sesuai pakai foundation ni harga yg berpatutan , sangat wangi, tidak akan menghampakan sesiapa yg memakainya. 😘

#jannahcosmetics #magnoliafoundation
Harga RM49.90 (tidak termasuk postage)
WhatsApp atau comment dibawah jika berminat
.
🏷️ Blend of 60% #foundation 40% #serum
🏷️ SPF35
🏷️ Vitamin C & E
🏷️ Argan Oil
🏷️ Magnolia Stem Cell
🏷️ Non-comedogenic
🏷️ 23ml
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
📱wasap.my/60167746390
.
#jannahcosmetics
#lessismore
#jannahkissmi
#byootii
#jannahcosmeticsbyootii
#agentjannahcosmetics
#agentJB

💬 0Normal
At Johor Bahru

Magnolia Foundation by @jannahcosmetics
Create perfect skin! Experience incomparable flawless complexion. 
Explore Our Innovative Foundations Available In 3 shades
🖌Light
🖌Medium
🖌Medium Dark

It is so light in texture, with SPF 35, Vit C and Magnolia Stemcell

IT IS NONCOMEDOGENIC - Your pores are safe, you can even SLEEP in it!!...It will not clog your pores.

VENDOR :  @ladyann.co 
PRICE : RM49.90 
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😀

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/7
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique #butikvendor #vendorboutique #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #unisel #uitmshahalam #vendormalaysia #bazaarmalaysia  #butikshahalam #shahalamboutique #instashop #instaniaga #kedaimurah #kedaionline #sayajualmekap #makeup #foundation #magnoliafoundation #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeuplook #ilovemakeup #makeupmafia
BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM

Magnolia Foundation by @jannahcosmetics
Create perfect skin! Experience incomparable flawless complexion.
Explore Our Innovative Foundations Available In 3 shades
🖌Light
🖌Medium
🖌Medium Dark

It is so light in texture, with SPF 35, Vit C and Magnolia Stemcell

IT IS NONCOMEDOGENIC - Your pores are safe, you can even SLEEP in it!!...It will not clog your pores.

VENDOR : @ladyann.co
PRICE : RM49.90
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😀

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/7
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique #butikvendor #vendorboutique #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #unisel #uitmshahalam #vendormalaysia #bazaarmalaysia #butikshahalam #shahalamboutique #instashop #instaniaga #kedaimurah #kedaionline #sayajualmekap #makeup #foundation #magnoliafoundation #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeuplook #ilovemakeup #makeupmafia

💬 0Normal

Magnolia Foundation by @jannahcosmetics
Create perfect skin! Experience incomparable flawless complexion. 
Explore Our Innovative Foundations Available In 3 shades
🖌Light
🖌Medium
🖌Medium Dark

It is so light in texture, with SPF 35, Vit C and Magnolia Stemcell

IT IS NONCOMEDOGENIC - Your pores are safe, you can even SLEEP in it!!...It will not clog your pores.

VENDOR :  @ladyann.co 
PRICE : RM49.90 
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😀

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/7
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique #butikvendor #vendorboutique #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #unisel #uitmshahalam #vendormalaysia #bazaarmalaysia  #butikshahalam #shahalamboutique #instashop #instaniaga #kedaimurah #kedaionline #sayajualmekap #makeup #foundation #magnoliafoundation #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeuplook #ilovemakeup #makeupmafia
BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM

Magnolia Foundation by @jannahcosmetics
Create perfect skin! Experience incomparable flawless complexion.
Explore Our Innovative Foundations Available In 3 shades
🖌Light
🖌Medium
🖌Medium Dark

It is so light in texture, with SPF 35, Vit C and Magnolia Stemcell

IT IS NONCOMEDOGENIC - Your pores are safe, you can even SLEEP in it!!...It will not clog your pores.

VENDOR : @ladyann.co
PRICE : RM49.90
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😀

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/7
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique #butikvendor #vendorboutique #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #unisel #uitmshahalam #vendormalaysia #bazaarmalaysia #butikshahalam #shahalamboutique #instashop #instaniaga #kedaimurah #kedaionline #sayajualmekap #makeup #foundation #magnoliafoundation #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeuplook #ilovemakeup #makeupmafia

💬 0Normal

TRIAL PACK RM10 sahaja....!!! Magnolia Foundation by @jannahcosmetics
Create perfect skin! Experience incomparable flawless complexion. 
Explore Our Innovative Foundations Available In 3 shades
🖌Light
🖌Medium
🖌Medium Dark

It is so light in texture, with SPF 35, Vit C and Magnolia Stemcell

IT IS NONCOMEDOGENIC - Your pores are safe, you can even SLEEP in it!!...It will not clog your pores.

VENDOR :  @ladyann.co 
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😀

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/7
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique #butikvendor #vendorboutique #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #unisel #uitmshahalam #vendormalaysia #bazaarmalaysia  #butikshahalam #shahalamboutique #instashop #instaniaga #kedaimurah #kedaionline #sayajualmekap #makeup #foundation #magnoliafoundation #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeuplook #ilovemakeup #makeupmafia
BUTIK VENDOR SEC 7 SHAH ALAM

TRIAL PACK RM10 sahaja....!!! Magnolia Foundation by @jannahcosmetics
Create perfect skin! Experience incomparable flawless complexion.
Explore Our Innovative Foundations Available In 3 shades
🖌Light
🖌Medium
🖌Medium Dark

It is so light in texture, with SPF 35, Vit C and Magnolia Stemcell

IT IS NONCOMEDOGENIC - Your pores are safe, you can even SLEEP in it!!...It will not clog your pores.

VENDOR : @ladyann.co
Kindly whatsapp 01116470377 to order/info 😀

COD/POS

WALK IN :
MALEQA BOUTIQUE
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/7
Seksyen 7
40000 Shah Alam
(atas imaan boutique)

#maleqaboutique #butikvendor #vendorboutique #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #unisel #uitmshahalam #vendormalaysia #bazaarmalaysia #butikshahalam #shahalamboutique #instashop #instaniaga #kedaimurah #kedaionline #sayajualmekap #makeup #foundation #magnoliafoundation #makeupaddict #makeupjunkie #makeuplover #makeuplook #ilovemakeup #makeupmafia

💬 0Normal

#jannahcosmetics #magnoliafoundation
Harga RM49.90 (tidak termasuk postage) 
WhatsApp atau comment dibawah jika berminat
.
🏷️ Blend of  60%#foundation  40%#serum
🏷️ SPF35
🏷️ Vitamin C & E
🏷️ Argan Oil
🏷️ Magnolia Stem Cell
🏷️ Non-comedogenic
🏷️ 23ml
.
📱0163608753
.
📱0163608753
.
📱0163608753
.
www.wasap.my/60163608753/jannahcosmetics
.
#jannahcosmetics 
#lessismore 
#jannahkissmi 
#byootii
#jannahcosmeticsbyootii
suhada roslan

#jannahcosmetics #magnoliafoundation
Harga RM49.90 (tidak termasuk postage)
WhatsApp atau comment dibawah jika berminat
.
🏷️ Blend of 60%#foundation 40%#serum
🏷️ SPF35
🏷️ Vitamin C & E
🏷️ Argan Oil
🏷️ Magnolia Stem Cell
🏷️ Non-comedogenic
🏷️ 23ml
.
📱0163608753
.
📱0163608753
.
📱0163608753
.
www.wasap.my/60163608753/jannahcosmetics
.
#jannahcosmetics
#lessismore
#jannahkissmi
#byootii
#jannahcosmeticsbyootii

💬 0Normal

Magnolia Foundation.. Treatment  Foundation 
Boleh :
✔Memudarkan jeragat
✔Mengecutkan jerawat batu
✔Anti aging
✔Kecilkan pori
✔Mencerahkan kulit
✔Merawat kulit. 
Kandungan Magnolia Foundation: 🌟vitamin E
🌟Vitamin  C
🌟Argan Oil
🌟Magnolis stem cell
🌟SPF 35 🌟Yang penting NON COMODEGENIC. 
TIDAK MENYUMBATKAN PORI² .

KULIT BOLEH BERNAFAS DAN BEBAS JERAWAT ! 
RM 49.90 sahaja! 
RM 10.00 utk nak try sample
📲0172305219 utk order

#magnoliafoundation
#treatmentfoundation
#jannahcosmetics
#teamshara
#lis_jannahcosmetics
lis_jannahcosmetics

Magnolia Foundation.. Treatment Foundation
Boleh :
✔Memudarkan jeragat
✔Mengecutkan jerawat batu
✔Anti aging
✔Kecilkan pori
✔Mencerahkan kulit
✔Merawat kulit.
Kandungan Magnolia Foundation: 🌟vitamin E
🌟Vitamin C
🌟Argan Oil
🌟Magnolis stem cell
🌟SPF 35 🌟Yang penting NON COMODEGENIC.
TIDAK MENYUMBATKAN PORI² .

KULIT BOLEH BERNAFAS DAN BEBAS JERAWAT !
RM 49.90 sahaja!
RM 10.00 utk nak try sample
📲0172305219 utk order

#magnoliafoundation
#treatmentfoundation
#jannahcosmetics
#teamshara
#lis_jannahcosmetics

💬 0Normal

Magnolia Foundation.. Treatment  Foundation 
Boleh :
✔Memudarkan jeragat
✔Mengecutkan jerawat batu
✔Anti aging
✔Kecilkan pori
✔Mencerahkan kulit
✔Merawat kulit. 
Kandungan Magnolia Foundation: 🌟vitamin E
🌟Vitamin  C
🌟Argan Oil
🌟Magnolis stem cell
🌟SPF 35 🌟Yang penting NON COMODEGENIC. 
TIDAK MENYUMBATKAN PORI² .

KULIT BOLEH BERNAFAS DAN BEBAS JERAWAT ! 
RM 49.90 sahaja! 
Nak try sample RM10 💃💃 📲0172305219 utk order

#magnoliafoundation
#treatmentfoundation
#jannahcosmetics
#teamshara
#lis_jannahcosmetics
lis_jannahcosmetics

Magnolia Foundation.. Treatment Foundation
Boleh :
✔Memudarkan jeragat
✔Mengecutkan jerawat batu
✔Anti aging
✔Kecilkan pori
✔Mencerahkan kulit
✔Merawat kulit.
Kandungan Magnolia Foundation: 🌟vitamin E
🌟Vitamin C
🌟Argan Oil
🌟Magnolis stem cell
🌟SPF 35 🌟Yang penting NON COMODEGENIC.
TIDAK MENYUMBATKAN PORI² .

KULIT BOLEH BERNAFAS DAN BEBAS JERAWAT !
RM 49.90 sahaja!
Nak try sample RM10 💃💃 📲0172305219 utk order

#magnoliafoundation
#treatmentfoundation
#jannahcosmetics
#teamshara
#lis_jannahcosmetics

💬 0Normal