#lipmatte

เวอร์​ชั่น​1​ยังมีอยู่ราคา​ 189-239
วาเรนไทน์​นี้จะทาสีแดงหรือชมพูดี
#ลิปมีนม #PattraS #M2TSkin #ลิปนมอูฐ #CamelMilk #CamelMilkLip #ลิปครีมแมท #CreamyLipMatte #LipMatte #SoftMatte
#NaturalLipMatte #LipOrganic #makeup #beautyblogger​ #เจ้าแรกและเจ้าเดียวในไทย
 #กระแสแรงมาก  #Thailand #Hongkong #Singapore #Malaysia #Indonesia #Cambodia
M2T Skin & Pattra'S

เวอร์​ชั่น​1​ยังมีอยู่ราคา​ 189-239
วาเรนไทน์​นี้จะทาสีแดงหรือชมพูดี
#ลิปมีนม #PattraS #M2TSkin #ลิปนมอูฐ #CamelMilk #CamelMilkLip #ลิปครีมแมท #CreamyLipMatte #LipMatte #SoftMatte
#NaturalLipMatte #LipOrganic #makeup #beautyblogger#เจ้าแรกและเจ้าเดียวในไทย
#กระแสแรงมาก #Thailand #Hongkong #Singapore #Malaysia #Indonesia #Cambodia

💬 0Normal

#MadameMermaid #nante’ #Lipmatte @lipmatte__nante
Nante’

#MadameMermaid #nante#Lipmatte @lipmatte__nante

💬 0Clarendon

MAKE OVER INTENSE MATTE LIP CREAM READY ALL SHADES 1-20
Rp88.000

Ini dia salah satu lip cream yang dikeluarkan oleh brand MAKE OVER, lip cream ini walaupun matte dia formulanya ringan banget di bibir, terus juga gak bikin keliatan "ngecrack" gitu. warnanya gak cepet hilang gitu, tahan lama dan terdapat banyak pilihan warnanya girls! ada 20 warna yang bisa kamu pilih.

#makeover #makeoverlipcream #makeovercosmetics #makeovermurah #jualmakeover #makeoverid #makeoverintensemattelipcream #makeoverjakarta #wardahlipcream #wardah #jualwardah #lipmatte #lipcreamwardah #lipcreammakeover #lipstik #liptint #jualsepatucewek #jualkosmetikmurah #juallipstick #jualliptint #prelovedmakeover
#purbasarimatte #purbasari #purbasarihimatte #jualpurbasari #mineralbotanica
Flower Power Shop

MAKE OVER INTENSE MATTE LIP CREAM READY ALL SHADES 1-20
Rp88.000

Ini dia salah satu lip cream yang dikeluarkan oleh brand MAKE OVER, lip cream ini walaupun matte dia formulanya ringan banget di bibir, terus juga gak bikin keliatan "ngecrack" gitu. warnanya gak cepet hilang gitu, tahan lama dan terdapat banyak pilihan warnanya girls! ada 20 warna yang bisa kamu pilih.

#makeover #makeoverlipcream #makeovercosmetics #makeovermurah #jualmakeover #makeoverid #makeoverintensemattelipcream #makeoverjakarta #wardahlipcream #wardah #jualwardah #lipmatte #lipcreamwardah #lipcreammakeover #lipstik #liptint #jualsepatucewek #jualkosmetikmurah #juallipstick #jualliptint #prelovedmakeover
#purbasarimatte #purbasari #purbasarihimatte #jualpurbasari #mineralbotanica

💬 0Normal

MAKE OVER INTENSE MATTE LIP CREAM READY ALL SHADES 1-20
Rp88.000

Ini dia salah satu lip cream yang dikeluarkan oleh brand MAKE OVER, lip cream ini walaupun matte dia formulanya ringan banget di bibir, terus juga gak bikin keliatan "ngecrack" gitu. warnanya gak cepet hilang gitu, tahan lama dan terdapat banyak pilihan warnanya girls! ada 20 warna yang bisa kamu pilih.

#makeover #makeoverlipcream #makeovercosmetics #makeovermurah #jualmakeover #makeoverid #makeoverintensemattelipcream #makeoverjakarta #wardahlipcream #wardah #jualwardah #lipmatte #lipcreamwardah #lipcreammakeover #lipstik #liptint #jualsepatucewek #jualkosmetikmurah #juallipstick #jualliptint #prelovedmakeover
#purbasarimatte #purbasari #purbasarihimatte #jualpurbasari #mineralbotanica
Flower Power Shop

MAKE OVER INTENSE MATTE LIP CREAM READY ALL SHADES 1-20
Rp88.000

Ini dia salah satu lip cream yang dikeluarkan oleh brand MAKE OVER, lip cream ini walaupun matte dia formulanya ringan banget di bibir, terus juga gak bikin keliatan "ngecrack" gitu. warnanya gak cepet hilang gitu, tahan lama dan terdapat banyak pilihan warnanya girls! ada 20 warna yang bisa kamu pilih.

#makeover #makeoverlipcream #makeovercosmetics #makeovermurah #jualmakeover #makeoverid #makeoverintensemattelipcream #makeoverjakarta #wardahlipcream #wardah #jualwardah #lipmatte #lipcreamwardah #lipcreammakeover #lipstik #liptint #jualsepatucewek #jualkosmetikmurah #juallipstick #jualliptint #prelovedmakeover
#purbasarimatte #purbasari #purbasarihimatte #jualpurbasari #mineralbotanica

💬 0Normal

เห็นสีนี้ WANT เลยมั้ยล่ะ

165.- คุ้มเวอร์
สีสวย เก๋กู๊ด 😘😘😘😘😘 สนใจติดต่อ line ID : noei13609 
#sureeporn #ลิปแมท #สุรีย์พร #แมทดี #165 #ราคาถูก #lipmatte
ลิปแมท/ลิปลอก

เห็นสีนี้ WANT เลยมั้ยล่ะ

165.- คุ้มเวอร์
สีสวย เก๋กู๊ด 😘😘😘😘😘 สนใจติดต่อ line ID : noei13609
#sureeporn #ลิปแมท #สุรีย์พร #แมทด#165 #ราคาถูก #lipmatte

💬 0Normal

💞 Are you a fan of heavy metal glitter eyeliner?
💄 I’m sooo in love 😍 💋  @judesmc
Urban Gorgeous

💞 Are you a fan of heavy metal glitter eyeliner?
💄 I’m sooo in love 😍 💋 @judesmc

💬 1Normal

MAKE OVER INTENSE MATTE LIP CREAM READY ALL SHADES 1-20
Rp88.000

Ini dia salah satu lip cream yang dikeluarkan oleh brand MAKE OVER, lip cream ini walaupun matte dia formulanya ringan banget di bibir, terus juga gak bikin keliatan "ngecrack" gitu. warnanya gak cepet hilang gitu, tahan lama dan terdapat banyak pilihan warnanya girls! ada 20 warna yang bisa kamu pilih.

#makeover #makeoverlipcream #makeovercosmetics #makeovermurah #jualmakeover #makeoverid #makeoverintensemattelipcream #makeoverjakarta #wardahlipcream #wardah #jualwardah #lipmatte #lipcreamwardah #lipcreammakeover #lipstik #liptint #jualsepatucewek #jualkosmetikmurah #juallipstick #jualliptint #prelovedmakeover
#purbasarimatte #purbasari #purbasarihimatte #jualpurbasari #mineralbotanica
Flower Power Shop

MAKE OVER INTENSE MATTE LIP CREAM READY ALL SHADES 1-20
Rp88.000

Ini dia salah satu lip cream yang dikeluarkan oleh brand MAKE OVER, lip cream ini walaupun matte dia formulanya ringan banget di bibir, terus juga gak bikin keliatan "ngecrack" gitu. warnanya gak cepet hilang gitu, tahan lama dan terdapat banyak pilihan warnanya girls! ada 20 warna yang bisa kamu pilih.

#makeover #makeoverlipcream #makeovercosmetics #makeovermurah #jualmakeover #makeoverid #makeoverintensemattelipcream #makeoverjakarta #wardahlipcream #wardah #jualwardah #lipmatte #lipcreamwardah #lipcreammakeover #lipstik #liptint #jualsepatucewek #jualkosmetikmurah #juallipstick #jualliptint #prelovedmakeover
#purbasarimatte #purbasari #purbasarihimatte #jualpurbasari #mineralbotanica

💬 0Normal

Porque pouco brilho é bobagem 🤣 Vamos aproveitar o carnaval e brilhar muuuitooo!💥🎊🎉💫💃
Lumari Shop

Porque pouco brilho é bobagem 🤣 Vamos aproveitar o carnaval e brilhar muuuitooo!💥🎊🎉💫💃

💬 1Normal

รีวิวลูกค้าSOYOU 
เลิฟsoyou
👄SOYOU LIP MATTE ลิปจูบไม่หลุด กินข้าวกินน้ำก็ยังอยู่ 💄 ✔เม็ดสีชัด ✔️สีสวย ✔️ติดทนนาน 💋ปากคล้ำแค่ไหนก็หายห่วงกลบสนิท💋 💄มีให้เลือก 20เฉดสีกันเลยทีเดียว‼ เพียงแท่งละ 190฿ | 3แท่ง ราคาส่งไปเลย💋 . สั่งสินค้า | สอบถาม 🔻 🆔 0885331974 #soyou #soyoulip #soyoulipmatte #lipsoyou #lipstick #lipmatte #howtoperfect #ลิปแมท #ขายของ
 #ตามหา #ลิป #ถูกบอกต่อ #ใช้ดีบอกต่อ #ส่งต่อ #ถูกและดี #ถูก #สวย #ลิปสติก
#รับตัวแทนฟรี
ลิปเนื้อแมทSOYOU ถูกและดี

รีวิวลูกค้าSOYOU
เลิฟsoyou
👄SOYOU LIP MATTE ลิปจูบไม่หลุด กินข้าวกินน้ำก็ยังอยู่ 💄 ✔เม็ดสีชัด ✔️สีสวย ✔️ติดทนนาน 💋ปากคล้ำแค่ไหนก็หายห่วงกลบสนิท💋 💄มีให้เลือก 20เฉดสีกันเลยทีเดียว‼ เพียงแท่งละ 190฿ | 3แท่ง ราคาส่งไปเลย💋 . สั่งสินค้า | สอบถาม 🔻 🆔 0885331974 #soyou #soyoulip #soyoulipmatte #lipsoyou #lipstick #lipmatte #howtoperfect #ลิปแมท #ขายของ
#ตามหา #ลิป #ถูกบอกต่อ #ใช้ดีบอกต่อ #ส่งต่อ #ถูกและดี #ถูก #สวย #ลิปสติก
#รับตัวแทนฟรี

💬 0Normal

Sebelum tidur. Mimin mau share Testimoni dulu ya dear, emm gimana nih menurut kalian? Kalian gamau cobain magic nya dari Msglow?? Dijamin tokcer. Dan nagih buat ngaco terus... ————————————————————————— .

Langsung chat admin yah dear BPOM&CPKB💯
Aman utk Bumil & Busui💯
Open: 08.00 - 22.00
📩Adm 1: 082260600740 (owner)
Line: msglowjabodetabek
Line 2: @mau0167t
💳REK: AN CHIKA S

#creamcantik  #jualkosmetik  #creampemutih  #creamwajah  #msglowbeauty  #bodylotion  #msglow  #skincare  #msglowdistributor  #msglowjogja  #msglowmedan  #msglowmurah  #msgloworiginal  #msglowbanjarmasin  #redjelly  #lipmatte  #kosmetikmurah  #msglowindonesia  #msglowbogor  #msglowbali  #msglowagen  #suppliermsglow  #loosepowder  #msglowpusat  #cantikskincare  #msglowjakarta  #msglowsurabaya  #msglowbandung  #msglowbalikpapan  #msglowsamarinda
MsGlow Cantik Skincare Jak-Pus

Sebelum tidur. Mimin mau share Testimoni dulu ya dear, emm gimana nih menurut kalian? Kalian gamau cobain magic nya dari Msglow?? Dijamin tokcer. Dan nagih buat ngaco terus... ————————————————————————— .

Langsung chat admin yah dear BPOM&CPKB💯
Aman utk Bumil & Busui💯
Open: 08.00 - 22.00
📩Adm 1: 082260600740 (owner)
Line: msglowjabodetabek
Line 2: @mau0167t
💳REK: AN CHIKA S

#creamcantik #jualkosmetik #creampemutih #creamwajah #msglowbeauty #bodylotion #msglow #skincare #msglowdistributor #msglowjogja #msglowmedan #msglowmurah #msgloworiginal #msglowbanjarmasin #redjelly #lipmatte #kosmetikmurah #msglowindonesia #msglowbogor #msglowbali #msglowagen #suppliermsglow #loosepowder #msglowpusat #cantikskincare #msglowjakarta #msglowsurabaya #msglowbandung #msglowbalikpapan #msglowsamarinda

💬 0Normal
At Jakarta, Indonesia

Krim khusus untuk kulit yang cenderung berjerawat. Dengan formula unik sebagai anti bakteri, mengontrol minyak berlebih dan sebagai penyembuhan jerawat.

Dapat dipakai sebagai treatment untuk acne spot. ————————————————————————— .

Langsung chat admin yah dear BPOM&CPKB💯
Aman utk Bumil & Busui💯
Open: 08.00 - 22.00
📩Adm 1: 082260600740 (owner)
Line: msglowjabodetabek
Line 2: @mau0167t
💳REK: AN CHIKA S

#creamcantik  #jualkosmetik  #creampemutih  #creamwajah  #msglowbeauty  #bodylotion  #msglow  #skincare  #msglowdistributor  #msglowjogja  #msglowmedan  #msglowmurah  #msgloworiginal  #msglowbanjarmasin  #redjelly  #lipmatte  #kosmetikmurah  #msglowindonesia  #msglowbogor  #msglowbali  #msglowagen  #suppliermsglow  #loosepowder  #msglowpusat  #cantikskincare  #msglowjakarta  #msglowsurabaya  #msglowbandung  #msglowbalikpapan  #msglowsamarinda
MsGlow Cantik Skincare Jak-Pus

Krim khusus untuk kulit yang cenderung berjerawat. Dengan formula unik sebagai anti bakteri, mengontrol minyak berlebih dan sebagai penyembuhan jerawat.

Dapat dipakai sebagai treatment untuk acne spot. ————————————————————————— .

Langsung chat admin yah dear BPOM&CPKB💯
Aman utk Bumil & Busui💯
Open: 08.00 - 22.00
📩Adm 1: 082260600740 (owner)
Line: msglowjabodetabek
Line 2: @mau0167t
💳REK: AN CHIKA S

#creamcantik #jualkosmetik #creampemutih #creamwajah #msglowbeauty #bodylotion #msglow #skincare #msglowdistributor #msglowjogja #msglowmedan #msglowmurah #msgloworiginal #msglowbanjarmasin #redjelly #lipmatte #kosmetikmurah #msglowindonesia #msglowbogor #msglowbali #msglowagen #suppliermsglow #loosepowder #msglowpusat #cantikskincare #msglowjakarta #msglowsurabaya #msglowbandung #msglowbalikpapan #msglowsamarinda

💬 1Normal
At Jakarta, Indonesia

As cartelas de strass faciais mais lindas e desejadas do carnaval já estão disponíveis! ❤🎊😍💥
💰 R$ 10,00 cada
Lumari Shop

As cartelas de strass faciais mais lindas e desejadas do carnaval já estão disponíveis! ❤🎊😍💥
💰 R$ 10,00 cada

💬 1Normal

Buat kamu yang suka dandan pakai blush on,cocok banget nih ada the one skin blush darinya oriflame yang bikin tampilanmu g menor tapi terlihat natural cocok dipakai buat bepergian setiap hari biar pipi mu merona 😊
.
.
Yang mau tanya lebih lanjut atau mau order bisa bisa WA 082285784595 yang mau join dioriflame jadi member bisa hubungi juga,tentuny banyak loh keuntungan jadi member. gabung jadi member hanya Rp. 9.900 😍😍😍
.
.
#oriflame #oriflameindonesia #oriflamebanjarmasin #oriflamebanjarbaru #oriflamemartapura #oriflamekalimantan #oriflamekalsel #kosmetik #kosmetikmurah #skincare #lipstick #lipgloss #lipbalm #lipmatte #parfume #handbody #handcream #handmilk #makeup #foundation #mascara #olshop #olshopmurah #l4l #flf #likeforlike #followforfollow #kekinian
Oriflame Banjarmasin

Buat kamu yang suka dandan pakai blush on,cocok banget nih ada the one skin blush darinya oriflame yang bikin tampilanmu g menor tapi terlihat natural cocok dipakai buat bepergian setiap hari biar pipi mu merona 😊
.
.
Yang mau tanya lebih lanjut atau mau order bisa bisa WA 082285784595 yang mau join dioriflame jadi member bisa hubungi juga,tentuny banyak loh keuntungan jadi member. gabung jadi member hanya Rp. 9.900 😍😍😍
.
.
#oriflame #oriflameindonesia #oriflamebanjarmasin #oriflamebanjarbaru #oriflamemartapura #oriflamekalimantan #oriflamekalsel #kosmetik #kosmetikmurah #skincare #lipstick #lipgloss #lipbalm #lipmatte #parfume #handbody #handcream #handmilk #makeup #foundation #mascara #olshop #olshopmurah #l4l #flf #likeforlike #followforfollow #kekinian

💬 0Normal

Assalamualaikum...jom ramai ramai...follow igshop Ni tau...untuk sape yg minat makeup tu lagi la kene follow..dia Ada jual lipmatte Tau..Saya suka jugak la pakai lipmatte berbanding lipstick sebab lipmatte x tanggal kalau Kita makan /minum (bergantung kpda Jenama) kalau lipstick pakai sekejap je dh tanggal...Saya suka warna lipmatte yg nude....sebab sya x suka sgt yg warna merah merah pink Ni...Saya suka yg nampak biasa je...nampak sederhana...sebbtu Saya suka warna nude untuk lipmatte...jom ramai ramai follow..I hope I win
#perigicosmetic 
#giveawaygempak
#hadiahberbaloi
#hadiahbest
#ohsem
#jomjoin
#giveaway
#nakjoin
#makeup
#lipmatte
#hadiahlipmatte
I'll follow back in sha allah

Assalamualaikum...jom ramai ramai...follow igshop Ni tau...untuk sape yg minat makeup tu lagi la kene follow..dia Ada jual lipmatte Tau..Saya suka jugak la pakai lipmatte berbanding lipstick sebab lipmatte x tanggal kalau Kita makan /minum (bergantung kpda Jenama) kalau lipstick pakai sekejap je dh tanggal...Saya suka warna lipmatte yg nude....sebab sya x suka sgt yg warna merah merah pink Ni...Saya suka yg nampak biasa je...nampak sederhana...sebbtu Saya suka warna nude untuk lipmatte...jom ramai ramai follow..I hope I win
#perigicosmetic
#giveawaygempak
#hadiahberbaloi
#hadiahbest
#ohsem
#jomjoin
#giveaway
#nakjoin
#makeup
#lipmatte
#hadiahlipmatte

💬 0Normal

Hi there, Beautiful.

Udah mau tidur ya? Atau nggak bisa tidur karena lagi jatuh cinta?

Dengerin lagunya teh @itsrossa910 yang ini deh, mungkin pas sama perasaan kamu malam ini. Semoga mimpiin si dia ya.

Good night! 😉
.
.
#rossa #nadanadacinta #singer #diva #indonesia #lullaby #rossabeauty #lipcream #lipmatte #lasts #bodymist #parfum #perfume #eaudeparfum #fragrancemist #cantikbarengsuksesbareng #rossabeautyjogjaabcd @rossabeautyofficial.id @rossabeauty.id @rossadiscography @pr_yogyakarta
ROSSA BEAUTY RESELLER JOGJA

Hi there, Beautiful.

Udah mau tidur ya? Atau nggak bisa tidur karena lagi jatuh cinta?

Dengerin lagunya teh @itsrossa910 yang ini deh, mungkin pas sama perasaan kamu malam ini. Semoga mimpiin si dia ya.

Good night! 😉
.
.
#rossa #nadanadacinta #singer #diva #indonesia #lullaby #rossabeauty #lipcream #lipmatte #lasts #bodymist #parfum #perfume #eaudeparfum #fragrancemist #cantikbarengsuksesbareng #rossabeautyjogjaabcd @rossabeautyofficial.id @rossabeauty.id @rossadiscography @pr_yogyakarta

💬 0Normal

“ EPHYRA LIPS AUUCHHHH SO HOT!!! .
.
Memang cantik-cantik betul tau EPHYRA LIPS ni! Tengok lah our ephyralovers @syafiera_yamin play around dengan EPHYRA LIPS! Warna diaaaaa meletop sangat tau!!! Geram! .
.
Whatsapp 0127947176 utk order. RM 30 je tau! Murah tp kualiti terbaik! .
.
#Assalamualaikum
#Ephyra
#EphyraLips
#EphyraCosmetics
#CreamToMatteLipColor
#Lipmatte
#LipmatteMalaysia
#LongLastingLipmatte
#LipmatteCream
#MakeUp
#Shopaholics
#BazaarPakNil
#RezekiAnak
#InstaViral
#InstaFamous
#InstaFollow
#InstaLike
#InstaDaily
#love
#ctdk
#vscocam
#KakiShopping
#FattZura
#AdibIzara
#KekasihPaksaRela
#LafazkanKalimahCintamu
#TagForLike
#CoffeePrince
#JDT
#TerapiInstagram
Exclusive LY Shop

“ EPHYRA LIPS AUUCHHHH SO HOT!!! .
.
Memang cantik-cantik betul tau EPHYRA LIPS ni! Tengok lah our ephyralovers @syafiera_yamin play around dengan EPHYRA LIPS! Warna diaaaaa meletop sangat tau!!! Geram! .
.
Whatsapp 0127947176 utk order. RM 30 je tau! Murah tp kualiti terbaik! .
.
#Assalamualaikum
#Ephyra
#EphyraLips
#EphyraCosmetics
#CreamToMatteLipColor
#Lipmatte
#LipmatteMalaysia
#LongLastingLipmatte
#LipmatteCream
#MakeUp
#Shopaholics
#BazaarPakNil
#RezekiAnak
#InstaViral
#InstaFamous
#InstaFollow
#InstaLike
#InstaDaily
#love
#ctdk
#vscocam
#KakiShopping
#FattZura
#AdibIzara
#KekasihPaksaRela
#LafazkanKalimahCintamu
#TagForLike
#CoffeePrince
#JDT
#TerapiInstagram

💬 1Normal

ลุคธรรมชาติๆ แต่ปากดูสุขภาพดีต้องยกให้เค้าค่ะ เบอร์ 01 สีน้ำตาลอ่อน ....#ลิปแมทโซยู
มี 20 เฉดสีให้เลือกสวย
👄สนใจสีไหนทักเลยผู้หญิงอย่าหยุดสวย💄
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
❥สั่งซื้อ ✦สมัครตัวแทนจำหน่าย
📲Line🆔: tatardance
#ลิปสีแซ่บ #ลิปสีสวย #ลิปเนื้อเนียน >>#soyoulip
#ลิปแมท #ลิปแมทคุณภาพดี #ลิปแมทโซยู
#LIP #LIPMATTE #SOYOU #SOYOULIP #SOYOUMATTE #SOYOULIPMATTE #soyoumatteliquidlipstick
💄Pcare🍒eighteen18💐GDM

ลุคธรรมชาติๆ แต่ปากดูสุขภาพดีต้องยกให้เค้าค่ะ เบอร์ 01 สีน้ำตาลอ่อน ....#ลิปแมทโซยู
มี 20 เฉดสีให้เลือกสวย
👄สนใจสีไหนทักเลยผู้หญิงอย่าหยุดสวย💄
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
❥สั่งซื้อ ✦สมัครตัวแทนจำหน่าย
📲Line🆔: tatardance
#ลิปสีแซ่บ #ลิปสีสวย #ลิปเนื้อเนียน >>#soyoulip
#ลิปแมท #ลิปแมทคุณภาพดี #ลิปแมทโซยู
#LIP #LIPMATTE #SOYOU #SOYOULIP #SOYOUMATTE #SOYOULIPMATTE #soyoumatteliquidlipstick

💬 0Normal

เม็ดสีแน่น ติดทน แถมมีความชุ่มชื่น ไม่หนักปาก ไม่แห้งเป็นขุย #ลิปแมทโซยู เลยจ้า 💋💋
10 Blush💗🍠 ความเผือกที่สวยงาม
มี 20 เฉดสีให้เลือกสวย
👄สนใจสีไหนทักเลยผู้หญิงอย่าหยุดสวย💄
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
❥สั่งซื้อ ✦สมัครตัวแทนจำหน่าย
📲Line🆔: tatardance
#ลิปสีแซ่บ #ลิปสีสวย #ลิปเนื้อเนียน >>#soyoulip
#ลิปแมท #ลิปแมทคุณภาพดี #ลิปแมทโซยู
#LIP #LIPMATTE #SOYOU #SOYOULIP #SOYOUMATTE #SOYOULIPMATTE #soyoumatteliquidlipstick
💄Pcare🍒eighteen18💐GDM

เม็ดสีแน่น ติดทน แถมมีความชุ่มชื่น ไม่หนักปาก ไม่แห้งเป็นขุย #ลิปแมทโซยู เลยจ้า 💋💋
10 Blush💗🍠 ความเผือกที่สวยงาม
มี 20 เฉดสีให้เลือกสวย
👄สนใจสีไหนทักเลยผู้หญิงอย่าหยุดสวย💄
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
❥สั่งซื้อ ✦สมัครตัวแทนจำหน่าย
📲Line🆔: tatardance
#ลิปสีแซ่บ #ลิปสีสวย #ลิปเนื้อเนียน >>#soyoulip
#ลิปแมท #ลิปแมทคุณภาพดี #ลิปแมทโซยู
#LIP #LIPMATTE #SOYOU #SOYOULIP #SOYOUMATTE #SOYOULIPMATTE #soyoumatteliquidlipstick

💬 0Normal

เม็ดสีแน่น ติดทน แถมมีความชุ่มชื่น ไม่หนักปาก ไม่แห้งเป็นขุย #ลิปแมทโซยู เลยจ้า 💋💋
10 Blush💗🍠 ความเผือกที่สวยงาม
มี 20 เฉดสีให้เลือกสวย
👄สนใจสีไหนทักเลยผู้หญิงอย่าหยุดสวย💄
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
❥สั่งซื้อ ✦สมัครตัวแทนจำหน่าย
📲Line🆔: tatardance
#ลิปสีแซ่บ #ลิปสีสวย #ลิปเนื้อเนียน >>#soyoulip
#ลิปแมท #ลิปแมทคุณภาพดี #ลิปแมทโซยู
#LIP #LIPMATTE #SOYOU #SOYOULIP #SOYOUMATTE #SOYOULIPMATTE #soyoumatteliquidlipstick
💄Pcare🍒eighteen18💐GDM

เม็ดสีแน่น ติดทน แถมมีความชุ่มชื่น ไม่หนักปาก ไม่แห้งเป็นขุย #ลิปแมทโซยู เลยจ้า 💋💋
10 Blush💗🍠 ความเผือกที่สวยงาม
มี 20 เฉดสีให้เลือกสวย
👄สนใจสีไหนทักเลยผู้หญิงอย่าหยุดสวย💄
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
❥สั่งซื้อ ✦สมัครตัวแทนจำหน่าย
📲Line🆔: tatardance
#ลิปสีแซ่บ #ลิปสีสวย #ลิปเนื้อเนียน >>#soyoulip
#ลิปแมท #ลิปแมทคุณภาพดี #ลิปแมทโซยู
#LIP #LIPMATTE #SOYOU #SOYOULIP #SOYOUMATTE #SOYOULIPMATTE #soyoumatteliquidlipstick

💬 1Normal

CREAM TO MATTE LIP COLOR 👉🏼LIQUID LIPSTICK EPHYRA
.
JADI REBUTAN MEKAP ARTIS, WANITA BEKERJA, WANITA BISNES, STUDENT & SELEBRITI... 😍
.
💋 Harga Berbaloi - HANYA RM30 sahaja
.
💋 Light Weight / Rasa Ringan
.
💋 Smooth & Velvety Finish
.
💋 Tahan Lama
.
💋 Wudhu' Friendly
.
💋 Tak Mengeringkan Bibir
.
💋 10 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. Kulit cerah boleh, kulit tak berapa cerah pun boleh!
===============
ORDER + INFO 👉🏼
===============
Whatsapp >> Lily 012-794 7176
.
#Assalamualaikum
#Ephyra
#EphyraLips
#EphyraCosmetics
#CreamToMatteLipColor
#Lipmatte
#LipmatteMalaysia
#LongLastingLipmatte
#LipmatteCream
#MakeUp
#Shopaholics
#BazaarPakNil
#RezekiAnak
#InstaViral
#InstaFamous
#InstaFollow
#InstaLike
#InstaDaily
#love
#ctdk
#vscocam
#KakiShopping
#FattZura
#AdibIzara
#KekasihPaksaRela
#LafazkanKalimahCintamu
#TagForLike
#CoffeePrince
#JDT
#TerapiInstagram
Exclusive LY Shop

CREAM TO MATTE LIP COLOR 👉🏼LIQUID LIPSTICK EPHYRA
.
JADI REBUTAN MEKAP ARTIS, WANITA BEKERJA, WANITA BISNES, STUDENT & SELEBRITI... 😍
.
💋 Harga Berbaloi - HANYA RM30 sahaja
.
💋 Light Weight / Rasa Ringan
.
💋 Smooth & Velvety Finish
.
💋 Tahan Lama
.
💋 Wudhu' Friendly
.
💋 Tak Mengeringkan Bibir
.
💋 10 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. Kulit cerah boleh, kulit tak berapa cerah pun boleh!
===============
ORDER + INFO 👉🏼
===============
Whatsapp >> Lily 012-794 7176
.
#Assalamualaikum
#Ephyra
#EphyraLips
#EphyraCosmetics
#CreamToMatteLipColor
#Lipmatte
#LipmatteMalaysia
#LongLastingLipmatte
#LipmatteCream
#MakeUp
#Shopaholics
#BazaarPakNil
#RezekiAnak
#InstaViral
#InstaFamous
#InstaFollow
#InstaLike
#InstaDaily
#love
#ctdk
#vscocam
#KakiShopping
#FattZura
#AdibIzara
#KekasihPaksaRela
#LafazkanKalimahCintamu
#TagForLike
#CoffeePrince
#JDT
#TerapiInstagram

💬 1Normal

Puan @nurraihananuar make up simple menggunakan Serum Foundation Elysian Cosmetic dan jugak compact powder Elysian Cosmetic yang akan launch pada bulan November ni.
.
Tengok tu hasil guna Compact Powder lepas guna foundation. Lebih gebu. Lebih kemas dan make up jadi lebih cantik berseri.
.
Hanya 3 teknik mudah, yuols dah berseri seri dah..😍
PENAWAR KULIT BERSERI

Puan @nurraihananuar make up simple menggunakan Serum Foundation Elysian Cosmetic dan jugak compact powder Elysian Cosmetic yang akan launch pada bulan November ni.
.
Tengok tu hasil guna Compact Powder lepas guna foundation. Lebih gebu. Lebih kemas dan make up jadi lebih cantik berseri.
.
Hanya 3 teknik mudah, yuols dah berseri seri dah..😍

💬 1Normal

LIP MATTE + LIP METALLIC 
ก็มีให้เลือกเพียบๆน้า...👄
Super เริ่ด Supper RAD!!
@black.lip.please
👄👄👄👄
#rad#radlip#radlipstick#radcosmetics#radlipnamcha#lip#lipstick#lipmatte#lipgloss#metallic#makeup#beauty#beautyblogger#ช่างแต่งหน้า#ลิป#ลิปสติก#ลิปแมท#เครื่องสำอาง
ช๊อปปิ้ง.เครื่องประดับ.เกร๋ๆ

LIP MATTE + LIP METALLIC
ก็มีให้เลือกเพียบๆน้า...👄
Super เริ่ด Supper RAD!!
@black.lip.please
👄👄👄👄
#rad#radlip#radlipstick#radcosmetics#radlipnamcha#lip#lipstick#lipmatte#lipgloss#metallic#makeup#beauty#beautyblogger#ช่างแต่งหน้า#ลิป#ลิปสติก#ลิปแมท#เครื่องสำอาง

💬 1Normal

Salam.
. 
SPECIAL ANNOUNCEMENT! ! 😱
. 
Mulai malam ni jam 12 tengah malam hingga 12 tengah malam esok sahaja!! . 
FREE SHIPPING (Malaysia only)
. 
Tak kisahlah awak beli satu pun akan dapat free shipping tauuu!! . 
So kalau nak buat payment sila buat payment dari 12 tengah malam ni sampai 12 tengah malam esok. . 
Available color:
. 
Aisya
Safia
Sofea
Elena
Amara
Fatema
Jamela
. 
APAM
. 
Make sure kalau nak FREE shipping payment mesti dia buat within masa 12am today hingga 12am esok tauuuuu! 😍
. 
Postage akan buat on friday.
. 
Rugi gila tak grab! Wassap 0134031039 or click link in bio to purchase. 😍
.
#anaslipcream #anaslipstick #anasAPAM #anasmillionserum #lipcream #lipmatte #lipmattemurah #lipcreammurah #beautyblendermurah #muamalaysia #freepostage #sayajual #cosmetic #beautysponge
Lip Cream/APAM/Million Serum

Salam.
.
SPECIAL ANNOUNCEMENT! ! 😱
.
Mulai malam ni jam 12 tengah malam hingga 12 tengah malam esok sahaja!! .
FREE SHIPPING (Malaysia only)
.
Tak kisahlah awak beli satu pun akan dapat free shipping tauuu!! .
So kalau nak buat payment sila buat payment dari 12 tengah malam ni sampai 12 tengah malam esok. .
Available color:
.
Aisya
Safia
Sofea
Elena
Amara
Fatema
Jamela
.
APAM
.
Make sure kalau nak FREE shipping payment mesti dia buat within masa 12am today hingga 12am esok tauuuuu! 😍
.
Postage akan buat on friday.
.
Rugi gila tak grab! Wassap 0134031039 or click link in bio to purchase. 😍
.
#anaslipcream #anaslipstick #anasAPAM #anasmillionserum #lipcream #lipmatte #lipmattemurah #lipcreammurah #beautyblendermurah #muamalaysia #freepostage #sayajual #cosmetic #beautysponge

💬 0Normal

💄มีลิปแมทเนื้อดี มีชัยไปกว่าครึ่ง👄👄
SO YOU No.16 say my name สีนี้มีแต่ความแซ่บ ระดับความแซ่บเอา10 10  ไปเลยค๊าาา
มี 20 เฉดสีให้เลือกสวย
👄สนใจสีไหนทักเลยผู้หญิงอย่าหยุดสวย💄
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
❥สั่งซื้อ ✦สมัครตัวแทนจำหน่าย
📲Line🆔: tatardance
#ลิปสีแซ่บ #ลิปสีสวย #ลิปเนื้อเนียน >>#soyoulip
#ลิปแมท #ลิปแมทคุณภาพดี #ลิปแมทโซยู
#LIP #LIPMATTE #SOYOU #SOYOULIP #SOYOUMATTE #SOYOULIPMATTE #soyoumatteliquidlipstick
💄Pcare🍒eighteen18💐GDM

💄มีลิปแมทเนื้อดี มีชัยไปกว่าครึ่ง👄👄
SO YOU No.16 say my name สีนี้มีแต่ความแซ่บ ระดับความแซ่บเอา10 10 ไปเลยค๊าาา
มี 20 เฉดสีให้เลือกสวย
👄สนใจสีไหนทักเลยผู้หญิงอย่าหยุดสวย💄
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
❥สั่งซื้อ ✦สมัครตัวแทนจำหน่าย
📲Line🆔: tatardance
#ลิปสีแซ่บ #ลิปสีสวย #ลิปเนื้อเนียน >>#soyoulip
#ลิปแมท #ลิปแมทคุณภาพดี #ลิปแมทโซยู
#LIP #LIPMATTE #SOYOU #SOYOULIP #SOYOUMATTE #SOYOULIPMATTE #soyoumatteliquidlipstick

💬 0Normal

🎈DYXY SUPER NEW YEAR . .
.
🎉SPECIAL BEST SALE EVER FOR 2018 . .
.
🙋🏻Harga Runtuhh untuk semua DYXY LOVERS
Dan special free gift sempena bulan Disember 🙋🏻Sempena hujung tahun ini dapatkan set combo MELETOP DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited . .
.
❗OFFER SEHINGGA 20/1 shj 🙋🏻 Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 36794978
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxy_sya #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa
DYXY FOUNDATION AND FACE MIST

🎈DYXY SUPER NEW YEAR . .
.
🎉SPECIAL BEST SALE EVER FOR 2018 . .
.
🙋🏻Harga Runtuhh untuk semua DYXY LOVERS
Dan special free gift sempena bulan Disember 🙋🏻Sempena hujung tahun ini dapatkan set combo MELETOP DYXY dengan harga tak masuk akal langsung dan dapatkan Hadiah hadiah yang eksklusif and limited . .
.
❗OFFER SEHINGGA 20/1 shj 🙋🏻 Jom order ramai2 ajak kakak2 adik2 kawan2 pakat pulun banyak2 k😘
.
Berminat boleh terus whatsApp saya 📲 011 36794978
.
#dyxycosmetic #dyxybccream #dyxymalaysia #dyxylover #dyxygreenteafacemist #dyxy_sya #dyxykeramat #dyxydatokeramat #dyxywangsamaju #dyxysrirampai #dyxykl #dyxysetiawangsa #dyxymalaysia #codkeramat #coddatokeramat #codwangsamaju #codsetiawangsa #foundationtidakberminyak #foundationtidakmelekit #bazaarpaknil #makeupcantik #makeupmurah #foundationmurah #lipmatte #dyxylipstick #brushfoundation #bestfoundation #keramat #setiawangsa

💬 0Normal

Lip & Cheek Matte Tint 2.4g Baby Brightทินท์เนื้อแมทท์ที่เพิ่มความสดใสเจิดจรัสให้กับริมฝีปากและพวงแก้มในหนึ่งเดียว
ด้วยครีมเนื้อแมทท์เนียนนุ่มละมุน เกลี่ยง่าย ไม่ตกร่อง ไม่ทำให้แห้งตึงหลังใช้
สามารถใช้ได้กับทุกสภาพผิว อุดมด้วยสารสกัด Dictyopteris Oil จากสาหร่ายทะเลสีน้ำตาล
และ Astaxanthin จากสาหร่ายทะเลสีแดงใต้ท้องทะเลลึก ช่วยเพิ่มความชุ่มชื่น ลดเลือนริ้วรอย คงความยืดหยุ่นแข็งแรง
ให้ริมฝีปากอวบอิ่มตึงกระชับ ทั้งยังดูโดดเด่นด้วยเม็ดสีแน่นสวยคมชัด มอบความงามที่แท้จริงจากธรรมชาติให้แก่เรียวปากและพวงแก้ม ❌ขาด เบอ 05 ❌
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔶ราคา 95 บาท
☎️line:1826baifern
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#lipmatte #ลิป3ce #ลิปจิ๋ว #ลิปสติกติดทน #ลิปsivanna #ลิปสติก #ลิปเนื้อแมท #ลิปเซต #ลิปmirror #ลิปสติกสีสวย #ลิปแมต #ราคาถูก #พร้อมโอนค่อยสั่ง#ลิปเนื้อแมท #ลิปเบบี้ไบร์ท #lipbabybright #babybright #ลิปยอดฮิต
เครื่องสำอาง พร้อมส่งจ้า ॐ

Lip & Cheek Matte Tint 2.4g Baby Brightทินท์เนื้อแมทท์ที่เพิ่มความสดใสเจิดจรัสให้กับริมฝีปากและพวงแก้มในหนึ่งเดียว
ด้วยครีมเนื้อแมทท์เนียนนุ่มละมุน เกลี่ยง่าย ไม่ตกร่อง ไม่ทำให้แห้งตึงหลังใช้
สามารถใช้ได้กับทุกสภาพผิว อุดมด้วยสารสกัด Dictyopteris Oil จากสาหร่ายทะเลสีน้ำตาล
และ Astaxanthin จากสาหร่ายทะเลสีแดงใต้ท้องทะเลลึก ช่วยเพิ่มความชุ่มชื่น ลดเลือนริ้วรอย คงความยืดหยุ่นแข็งแรง
ให้ริมฝีปากอวบอิ่มตึงกระชับ ทั้งยังดูโดดเด่นด้วยเม็ดสีแน่นสวยคมชัด มอบความงามที่แท้จริงจากธรรมชาติให้แก่เรียวปากและพวงแก้ม ❌ขาด เบอ 05 ❌
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔶ราคา 95 บาท
☎️line:1826baifern
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#lipmatte #ลิป3ce #ลิปจิ๋ว #ลิปสติกติดทน #ลิปsivanna #ลิปสติก #ลิปเนื้อแมท #ลิปเซต #ลิปmirror #ลิปสติกสีสวย #ลิปแมต #ราคาถูก #พร้อมโอนค่อยสั่ง#ลิปเนื้อแมท #ลิปเบบี้ไบร์ท #lipbabybright #babybright #ลิปยอดฮิต

💬 0Normal

Lip & Cheek Matte Tint 2.4g Baby Brightทินท์เนื้อแมทท์ที่เพิ่มความสดใสเจิดจรัสให้กับริมฝีปากและพวงแก้มในหนึ่งเดียว
ด้วยครีมเนื้อแมทท์เนียนนุ่มละมุน เกลี่ยง่าย ไม่ตกร่อง ไม่ทำให้แห้งตึงหลังใช้
สามารถใช้ได้กับทุกสภาพผิว อุดมด้วยสารสกัด Dictyopteris Oil จากสาหร่ายทะเลสีน้ำตาล
และ Astaxanthin จากสาหร่ายทะเลสีแดงใต้ท้องทะเลลึก ช่วยเพิ่มความชุ่มชื่น ลดเลือนริ้วรอย คงความยืดหยุ่นแข็งแรง
ให้ริมฝีปากอวบอิ่มตึงกระชับ ทั้งยังดูโดดเด่นด้วยเม็ดสีแน่นสวยคมชัด มอบความงามที่แท้จริงจากธรรมชาติให้แก่เรียวปากและพวงแก้ม ❌ขาด เบอ 05 ❌
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔶ราคา 95 บาท
☎️line:1826baifern
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#lipmatte #ลิป3ce #ลิปจิ๋ว #ลิปสติกติดทน #ลิปsivanna #ลิปสติก #ลิปเนื้อแมท #ลิปเซต #ลิปmirror #ลิปสติกสีสวย #ลิปแมต #ราคาถูก #พร้อมโอนค่อยสั่ง#ลิปเนื้อแมท #ลิปเบบี้ไบร์ท #lipbabybright #babybright #ลิปยอดฮิต
เครื่องสำอาง พร้อมส่งจ้า ॐ

Lip & Cheek Matte Tint 2.4g Baby Brightทินท์เนื้อแมทท์ที่เพิ่มความสดใสเจิดจรัสให้กับริมฝีปากและพวงแก้มในหนึ่งเดียว
ด้วยครีมเนื้อแมทท์เนียนนุ่มละมุน เกลี่ยง่าย ไม่ตกร่อง ไม่ทำให้แห้งตึงหลังใช้
สามารถใช้ได้กับทุกสภาพผิว อุดมด้วยสารสกัด Dictyopteris Oil จากสาหร่ายทะเลสีน้ำตาล
และ Astaxanthin จากสาหร่ายทะเลสีแดงใต้ท้องทะเลลึก ช่วยเพิ่มความชุ่มชื่น ลดเลือนริ้วรอย คงความยืดหยุ่นแข็งแรง
ให้ริมฝีปากอวบอิ่มตึงกระชับ ทั้งยังดูโดดเด่นด้วยเม็ดสีแน่นสวยคมชัด มอบความงามที่แท้จริงจากธรรมชาติให้แก่เรียวปากและพวงแก้ม ❌ขาด เบอ 05 ❌
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔶ราคา 95 บาท
☎️line:1826baifern
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#lipmatte #ลิป3ce #ลิปจิ๋ว #ลิปสติกติดทน #ลิปsivanna #ลิปสติก #ลิปเนื้อแมท #ลิปเซต #ลิปmirror #ลิปสติกสีสวย #ลิปแมต #ราคาถูก #พร้อมโอนค่อยสั่ง#ลิปเนื้อแมท #ลิปเบบี้ไบร์ท #lipbabybright #babybright #ลิปยอดฮิต

💬 0Normal

Lip & Cheek Matte Tint 2.4g Baby Brightทินท์เนื้อแมทท์ที่เพิ่มความสดใสเจิดจรัสให้กับริมฝีปากและพวงแก้มในหนึ่งเดียว
ด้วยครีมเนื้อแมทท์เนียนนุ่มละมุน เกลี่ยง่าย ไม่ตกร่อง ไม่ทำให้แห้งตึงหลังใช้
สามารถใช้ได้กับทุกสภาพผิว อุดมด้วยสารสกัด Dictyopteris Oil จากสาหร่ายทะเลสีน้ำตาล
และ Astaxanthin จากสาหร่ายทะเลสีแดงใต้ท้องทะเลลึก ช่วยเพิ่มความชุ่มชื่น ลดเลือนริ้วรอย คงความยืดหยุ่นแข็งแรง
ให้ริมฝีปากอวบอิ่มตึงกระชับ ทั้งยังดูโดดเด่นด้วยเม็ดสีแน่นสวยคมชัด มอบความงามที่แท้จริงจากธรรมชาติให้แก่เรียวปากและพวงแก้ม ❌ขาด เบอ 05 ❌
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔶ราคา 95 บาท
☎️line:1826baifern
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#lipmatte #ลิป3ce #ลิปจิ๋ว #ลิปสติกติดทน #ลิปsivanna #ลิปสติก #ลิปเนื้อแมท #ลิปเซต #ลิปmirror #ลิปสติกสีสวย #ลิปแมต #ราคาถูก #พร้อมโอนค่อยสั่ง#ลิปเนื้อแมท #ลิปเบบี้ไบร์ท #lipbabybright #babybright #ลิปยอดฮิต
เครื่องสำอาง พร้อมส่งจ้า ॐ

Lip & Cheek Matte Tint 2.4g Baby Brightทินท์เนื้อแมทท์ที่เพิ่มความสดใสเจิดจรัสให้กับริมฝีปากและพวงแก้มในหนึ่งเดียว
ด้วยครีมเนื้อแมทท์เนียนนุ่มละมุน เกลี่ยง่าย ไม่ตกร่อง ไม่ทำให้แห้งตึงหลังใช้
สามารถใช้ได้กับทุกสภาพผิว อุดมด้วยสารสกัด Dictyopteris Oil จากสาหร่ายทะเลสีน้ำตาล
และ Astaxanthin จากสาหร่ายทะเลสีแดงใต้ท้องทะเลลึก ช่วยเพิ่มความชุ่มชื่น ลดเลือนริ้วรอย คงความยืดหยุ่นแข็งแรง
ให้ริมฝีปากอวบอิ่มตึงกระชับ ทั้งยังดูโดดเด่นด้วยเม็ดสีแน่นสวยคมชัด มอบความงามที่แท้จริงจากธรรมชาติให้แก่เรียวปากและพวงแก้ม ❌ขาด เบอ 05 ❌
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔶ราคา 95 บาท
☎️line:1826baifern
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#lipmatte #ลิป3ce #ลิปจิ๋ว #ลิปสติกติดทน #ลิปsivanna #ลิปสติก #ลิปเนื้อแมท #ลิปเซต #ลิปmirror #ลิปสติกสีสวย #ลิปแมต #ราคาถูก #พร้อมโอนค่อยสั่ง#ลิปเนื้อแมท #ลิปเบบี้ไบร์ท #lipbabybright #babybright #ลิปยอดฮิต

💬 0Normal

😘🌸สินค้าหร้อมส่ง😊🇰🇷
Mille My Little Pony Magic Matte Liquid Lip
ราคา 250 บาท
👉🏻สั่งสินค้า 📍fb:fayezyshop ❤️line :@afe9999g(มี@)
✅
พร้อมส่งเบอร์ 1,2,3
ลิปสติกแบบจิ้มจุ่ม เนื้อแมท ไม่หลุด แต่ปากไม่แตกและไม่แห้งแตกระแหง ทาง่ายไม่สะดุด เนื้อสัมผัมมีความเหนียวระหว่างทาแห้งแล้วจะแมท

#mille #littlepony #makeup #skincare #lipmatte #liquidlip 
#พรีออเดอร์ #fayezyshop #preorderkorea #คสอ #เครื่องสำอาง #cosmetic #ความงาม #beautiful #koreanskincare #เกาหลี
🍑 FAYEZYSHOP 🍑

😘🌸สินค้าหร้อมส่ง😊🇰🇷
Mille My Little Pony Magic Matte Liquid Lip
ราคา 250 บาท
👉🏻สั่งสินค้า 📍fb:fayezyshop ❤️line :@afe9999g(มี@)

พร้อมส่งเบอร์ 1,2,3
ลิปสติกแบบจิ้มจุ่ม เนื้อแมท ไม่หลุด แต่ปากไม่แตกและไม่แห้งแตกระแหง ทาง่ายไม่สะดุด เนื้อสัมผัมมีความเหนียวระหว่างทาแห้งแล้วจะแมท

#mille #littlepony #makeup #skincare #lipmatte #liquidlip
#พรีออเดอร์ #fayezyshop #preorderkorea #คสอ #เครื่องสำอาง #cosmetic #ความงาม #beautiful #koreanskincare #เกาหล

💬 0Normal

💟 สนใจสั่งซื้อ หรือสมัครตัวแทนนะจ๊ะ
🆔 @yfb7122l 🈂 FB : /m2tbrands

#m2tbrands #reviewm2tbrands #สบู่น้ำนมอูฐ #Camelmilksoap #เจ้าแรกและเจ้าเดียวในไทยที่ใส่นมอูฐ #PattraS #M2TSkin #ลิปนมอูฐ #CamelMilk #CamelMilkLip #LipMatte #NaturalLipMatte #LipOrganic #makeup #Organic #CamelmilkSkinCare #น้ำนมอูฐ #สบู่ออแกนิค #Camelmilkserum #เซรั่มนมอูฐ #ไนท์ครีมนมอูฐ #CamelmilkSunscreen #beautyblogger #กันแดดนมอูฐ #Thailand #Hongkong #Singapore #Taiwan #Cambodia #Vietnam
M2T Skin สบู่มาส์กหน้าน้ำนมอูฐ

💟 สนใจสั่งซื้อ หรือสมัครตัวแทนนะจ๊ะ
🆔 @yfb7122l 🈂 FB : /m2tbrands

#m2tbrands #reviewm2tbrands #สบู่น้ำนมอูฐ #Camelmilksoap #เจ้าแรกและเจ้าเดียวในไทยที่ใส่นมอูฐ #PattraS #M2TSkin #ลิปนมอูฐ #CamelMilk #CamelMilkLip #LipMatte #NaturalLipMatte #LipOrganic #makeup #Organic #CamelmilkSkinCare #น้ำนมอูฐ #สบู่ออแกนิค #Camelmilkserum #เซรั่มนมอูฐ #ไนท์ครีมนมอูฐ #CamelmilkSunscreen #beautyblogger #กันแดดนมอูฐ #Thailand #Hongkong #Singapore #Taiwan #Cambodia #Vietnam

💬 0Normal

:
B ERL
WoW LIGHTENING BODY SERUM
POM NA : 18160104479
Prevent & Treatment
160 ml
.
Bahan aktif body serum: 
Wow Capsule = whitening & emolient (mencerahkan & melindungi dari dalam).
Titanium Dioxide = uv a
Caprylic/Capric Triglycerid = emolient
Octyl Methoxycinnamate = uv b
Aloe Barbadensis Extract = ekstrak lidah buaya, moisturizer
Olive Oil = emolient
Alpha Arbutin = lightening
Zea Mays (Corn) Starch= ekstrak jagung untuk melembabkan kulit
Tocopheryl Acetate = vitamin e
Hydrogenated Lecithin= protein kulit
Shellac = film former untuk menghaluskan kulit
.
Manfaat B ERL WoW Lightening Body SeRum :
– Mencerahkan kulit tubuh dan menjadikan tampak bersih karena kandungan WoW Capsule dan Alpha Arbutin dan Zea Mays (Corn) Starch
– Merangsang pembentukan colagen dalam kulit
– Berfungsi sebagai SunBlock
– Melindungi dari sinar UV
– Meratakan warna kulit tubuh
– Menjaga kelembapan kulit
– Mengangkat sel kulit mati
– Menghaluskan kulit tubuh
– Menghilangkan keriput sekaligus mengencangkan kulit
– Menyamarkan noda-noda pada kulit tubuh
– Menyamarkan bekas luka atau gigitan serangga secara bertahap
– Menyamarkan stretch marks
.
.
.
.
.
#BerlCosmetic #BerlCosmetics #BerlCosmeticBali #BerlCosmeticDenpasar #BeautyConfidenceYou #AgenDenpasar #AgenBali #Denpasar #Bali #Skincare #FacialCleanser #LipMatte #LipTreatment #LighteningSeries #LighteningFaceSerum #LighteningBodySerum #OrganicSkincare #OrganicBeauty #Skincare #MustHave #LuxurySkincare #Organic #Beauty #BrightSkin #HealthySkin #BeautyConfidenceYou #Like4Like #Like4Follow
Indie Lutulutu

:
B ERL
WoW LIGHTENING BODY SERUM
POM NA : 18160104479
Prevent & Treatment
160 ml
.
Bahan aktif body serum:
Wow Capsule = whitening & emolient (mencerahkan & melindungi dari dalam).
Titanium Dioxide = uv a
Caprylic/Capric Triglycerid = emolient
Octyl Methoxycinnamate = uv b
Aloe Barbadensis Extract = ekstrak lidah buaya, moisturizer
Olive Oil = emolient
Alpha Arbutin = lightening
Zea Mays (Corn) Starch= ekstrak jagung untuk melembabkan kulit
Tocopheryl Acetate = vitamin e
Hydrogenated Lecithin= protein kulit
Shellac = film former untuk menghaluskan kulit
.
Manfaat B ERL WoW Lightening Body SeRum :
– Mencerahkan kulit tubuh dan menjadikan tampak bersih karena kandungan WoW Capsule dan Alpha Arbutin dan Zea Mays (Corn) Starch
– Merangsang pembentukan colagen dalam kulit
– Berfungsi sebagai SunBlock
– Melindungi dari sinar UV
– Meratakan warna kulit tubuh
– Menjaga kelembapan kulit
– Mengangkat sel kulit mati
– Menghaluskan kulit tubuh
– Menghilangkan keriput sekaligus mengencangkan kulit
– Menyamarkan noda-noda pada kulit tubuh
– Menyamarkan bekas luka atau gigitan serangga secara bertahap
– Menyamarkan stretch marks
.
.
.
.
.
#BerlCosmetic #BerlCosmetics #BerlCosmeticBali #BerlCosmeticDenpasar #BeautyConfidenceYou #AgenDenpasar #AgenBali #Denpasar #Bali #Skincare #FacialCleanser #LipMatte #LipTreatment #LighteningSeries #LighteningFaceSerum #LighteningBodySerum #OrganicSkincare #OrganicBeauty #Skincare #MustHave #LuxurySkincare #Organic #Beauty #BrightSkin #HealthySkin #BeautyConfidenceYou #Like4Like #Like4Follow

💬 0Normal
At Pesanggaran, Sesetan - Bali