#letscantik

🎀 VDOLLY BY FAZURA
.
Open for pre order now! Khas buat 30 customer terawal akan dapat hadiah misteri ye darls!! 😍
.
Bahan-bahan Utama VDolly :
Shatavari, Tumeric, Serapat Extract, Manjakani, Dates, Ginger, Aloevera
.
Kebaikkan :
✔3 kali lebih berkesan & cepat mengecutkan otot vagina
✔Menjadikan kemutan miss v luar biasa
✔Menghilangkan bau & keputihan
✔Menganjalkan payudara serta punggung
✔Mengecutkan rahim yg kembang selepas bersalin
✔mencegah barah payudara & rahim
✔Membaiki serta mencantikkan kulit wajah dari dalam
✔Membekalkan tenaga ketika bekerja @ bersama pasangan
✔Melancarkan period yg tak teratur
✔Menstabilkan hormon
✔Amat sesuai utk wanita lepas bersalin
✔VDolly tidak panas. Sesuai untuk breastfeed mom
.
PRE ORDER!! 30 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA AKAN DAPAT HADIAH MISTERI 🎁
.
RM59 / RM65
30 chewable tablets
Perasa blueberry
.
Cara pengambilan :
Kunyah 1-2 tablet before breakfast
.
.
@Vdolly.KualaLumpur
@TruDolly.KualaLumpur
.
.
Suke tak?? Yuk cepat² whatsapp untuk place order 😍
.
.
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
.
Dropshipper are welcome! Whatsapp us now 💖
.
#VDolly #VDollybyFazura #VDollyKualaLumpur #VDollyShahAlam #senanghamil #sukarhamil #ubatsubur #jamumalaysia #jamumoden #missvketat #keputihan 
#trudollykualalumpur #kualalumpur #tdhalidateam #trudollyHQ #trudollyampang #ampang #trudollybyfazura #trudolly #fazura #fattzura #letscantik #vasia #dherbs #ppum #klia #airasia #nakcantik #fazurafans #fazbulouswarriors
TruDolly by Fazura KL 💝

🎀 VDOLLY BY FAZURA
.
Open for pre order now! Khas buat 30 customer terawal akan dapat hadiah misteri ye darls!! 😍
.
Bahan-bahan Utama VDolly :
Shatavari, Tumeric, Serapat Extract, Manjakani, Dates, Ginger, Aloevera
.
Kebaikkan :
✔3 kali lebih berkesan & cepat mengecutkan otot vagina
✔Menjadikan kemutan miss v luar biasa
✔Menghilangkan bau & keputihan
✔Menganjalkan payudara serta punggung
✔Mengecutkan rahim yg kembang selepas bersalin
✔mencegah barah payudara & rahim
✔Membaiki serta mencantikkan kulit wajah dari dalam
✔Membekalkan tenaga ketika bekerja @ bersama pasangan
✔Melancarkan period yg tak teratur
✔Menstabilkan hormon
✔Amat sesuai utk wanita lepas bersalin
✔VDolly tidak panas. Sesuai untuk breastfeed mom
.
PRE ORDER!! 30 CUSTOMER TERAWAL SAHAJA AKAN DAPAT HADIAH MISTERI 🎁
.
RM59 / RM65
30 chewable tablets
Perasa blueberry
.
Cara pengambilan :
Kunyah 1-2 tablet before breakfast
.
.
@Vdolly.KualaLumpur
@TruDolly.KualaLumpur
.
.
Suke tak?? Yuk cepat² whatsapp untuk place order 😍
.
.
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
.
Dropshipper are welcome! Whatsapp us now 💖
.
#VDolly #VDollybyFazura #VDollyKualaLumpur #VDollyShahAlam #senanghamil #sukarhamil #ubatsubur #jamumalaysia #jamumoden #missvketat #keputihan
#trudollykualalumpur #kualalumpur #tdhalidateam #trudollyHQ #trudollyampang #ampang #trudollybyfazura #trudolly #fazura #fattzura #letscantik #vasia #dherbs #ppum #klia #airasia #nakcantik #fazurafans #fazbulouswarriors

💬 0Normal

Hye everyone !! Let's oder now !!!
Let's be more confident with nsabeauty serum 🔥🔥🔥 Affordable price for u guys !!
Pm me for amazing details of this product 
AINAA SERUM 💕
🔥younger , brighter , complexion
🔥rejuvenate & replenish skin
🔥minimize pores
🔥improve cell renewal
🔥reduce pigmentation & fades  scars

#nsabeautykt
#nsabeauty
#teamunni 
#nsabeautyteamunni
#originaldarihq 
#waterbasedserum
#letscantik
#bemoreconfident 
#be flawless
#neelofa
NSABEAUTY 💕

Hye everyone !! Let's oder now !!!
Let's be more confident with nsabeauty serum 🔥🔥🔥 Affordable price for u guys !!
Pm me for amazing details of this product
AINAA SERUM 💕
🔥younger , brighter , complexion
🔥rejuvenate & replenish skin
🔥minimize pores
🔥improve cell renewal
🔥reduce pigmentation & fades scars

#nsabeautykt
#nsabeauty
#teamunni
#nsabeautyteamunni
#originaldarihq
#waterbasedserum
#letscantik
#bemoreconfident
#be flawless
#neelofa

💬 0Normal

Hye everyone !! Let's oder now !!!
Let's be more confident with nsabeauty serum 🔥🔥🔥 Affordable price for u guys !!
Pm me for amazing details of this product 
AINAA SERUM 💕
🔥younger , brighter , complexion
🔥rejuvenate & replenish skin
🔥minimize pores
🔥improve cell renewal
🔥reduce pigmentation & fades  scars

#nsabeautykt
#nsabeauty
#teamunni 
#nsabeautyteamunni
#originaldarihq 
#waterbasedserum
#letscantik
#bemoreconfident 
#be flawless
#neelofa
NSABEAUTY 💕

Hye everyone !! Let's oder now !!!
Let's be more confident with nsabeauty serum 🔥🔥🔥 Affordable price for u guys !!
Pm me for amazing details of this product
AINAA SERUM 💕
🔥younger , brighter , complexion
🔥rejuvenate & replenish skin
🔥minimize pores
🔥improve cell renewal
🔥reduce pigmentation & fades scars

#nsabeautykt
#nsabeauty
#teamunni
#nsabeautyteamunni
#originaldarihq
#waterbasedserum
#letscantik
#bemoreconfident
#be flawless
#neelofa

💬 0Normal

Hye everyone !! Let's oder now !!!
Let's be more confident with nsabeauty serum 🔥🔥🔥 Affordable price for u guys !!
Pm me for amazing details of this product 
AINAA SERUM 💕
🔥younger , brighter , complexion
🔥rejuvenate & replenish skin
🔥minimize pores
🔥improve cell renewal
🔥reduce pigmentation & fades  scars

#nsabeautykt
#nsabeauty
#teamunni 
#nsabeautyteamunni
#originaldarihq 
#waterbasedserum
#letscantik
#bemoreconfident 
#be flawless
#neelofa
NSABEAUTY 💕

Hye everyone !! Let's oder now !!!
Let's be more confident with nsabeauty serum 🔥🔥🔥 Affordable price for u guys !!
Pm me for amazing details of this product
AINAA SERUM 💕
🔥younger , brighter , complexion
🔥rejuvenate & replenish skin
🔥minimize pores
🔥improve cell renewal
🔥reduce pigmentation & fades scars

#nsabeautykt
#nsabeauty
#teamunni
#nsabeautyteamunni
#originaldarihq
#waterbasedserum
#letscantik
#bemoreconfident
#be flawless
#neelofa

💬 0Normal

🎀 Golongan yang sesuai mengamalkan VDolly :
.
• Wanita berkahwin
• Anak Dara
• Wanita berpantang
• Wanita yang menyusukan bayi
.
.
.
Yuk cepat² whatsapp untuk place order 😍
.
.
@VDolly.KualaLumpur
@TruDolly.KualaLumpur
.
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
.
Dropshipper are welcome! Whatsapp us now 💖
.
#VDolly #VDollybyFazura #VDollyKualaLumpur #VDollyShahAlam #senanghamil #sukarhamil #ubatsubur #jamumalaysia #jamumoden #trudollyHQ
#trudollykualalumpur #trudollyampang #vdollyampang #trudollybyfazura #trudolly #fazura #fattzura #letscantik #cantiksemulajadi #jamunenek #ppum #klia #airasia #nakcantik #cikgusekolah #produkviral #fazurafans #fazbulouswarriors #trudollyvdolly #vdollytrudolly
TruDolly by Fazura KL 💝

🎀 Golongan yang sesuai mengamalkan VDolly :
.
• Wanita berkahwin
• Anak Dara
• Wanita berpantang
• Wanita yang menyusukan bayi
.
.
.
Yuk cepat² whatsapp untuk place order 😍
.
.
@VDolly.KualaLumpur
@TruDolly.KualaLumpur
.
📲 Whatsapp : 012 - 572 7669
.
Dropshipper are welcome! Whatsapp us now 💖
.
#VDolly #VDollybyFazura #VDollyKualaLumpur #VDollyShahAlam #senanghamil #sukarhamil #ubatsubur #jamumalaysia #jamumoden #trudollyHQ
#trudollykualalumpur #trudollyampang #vdollyampang #trudollybyfazura #trudolly #fazura #fattzura #letscantik #cantiksemulajadi #jamunenek #ppum #klia #airasia #nakcantik #cikgusekolah #produkviral #fazurafans #fazbulouswarriors #trudollyvdolly #vdollytrudolly

💬 3Normal

Hye semua 🤗 Dua benda ni wajib pakai tau kalau nak dapat bodyy kerengga 😍

Sis pun dah cuba , korang bila lagi . Jom cuba sekarang. 
Ws 01161708548

#letsbengkong #letsgirdle #nursajat #nursajat02 #produknursajat #kualalumpur #malaysia #onlineshopmalaysia #jomcantiksama2 #letscantik
Ryna Shope Produk

Hye semua 🤗 Dua benda ni wajib pakai tau kalau nak dapat bodyy kerengga 😍

Sis pun dah cuba , korang bila lagi . Jom cuba sekarang.
Ws 01161708548

#letsbengkong #letsgirdle #nursajat #nursajat02 #produknursajat #kualalumpur #malaysia #onlineshopmalaysia #jomcantiksama2 #letscantik

💬 1Normal

Hye semua 🤗 Dua benda ni wajib pakai tau kalau nak dapat bodyy kerengga 😍

Sis pun dah cuba , korang bila lagi . Jom cuba sekarang. 
Ws 01161708548

#letsbengkong #letsgirdle #nursajat #nursajat02 #produknursajat #kualalumpur #malaysia #onlineshopmalaysia #jomcantiksama2 #letscantik
Ryna Shope Produk

Hye semua 🤗 Dua benda ni wajib pakai tau kalau nak dapat bodyy kerengga 😍

Sis pun dah cuba , korang bila lagi . Jom cuba sekarang.
Ws 01161708548

#letsbengkong #letsgirdle #nursajat #nursajat02 #produknursajat #kualalumpur #malaysia #onlineshopmalaysia #jomcantiksama2 #letscantik

💬 0Normal

Hye semua 🤗 Dua benda ni wajib pakai tau kalau nak dapat bodyy kerengga 😍

Sis pun dah cuba , korang bila lagi . Jom cuba sekarang. 
Ws 01161708548

#letsbengkong #letsgirdle #nursajat #nursajat02 #produknursajat #kualalumpur #malaysia #onlineshopmalaysia #jomcantiksama2 #letscantik
Ryna Shope Produk

Hye semua 🤗 Dua benda ni wajib pakai tau kalau nak dapat bodyy kerengga 😍

Sis pun dah cuba , korang bila lagi . Jom cuba sekarang.
Ws 01161708548

#letsbengkong #letsgirdle #nursajat #nursajat02 #produknursajat #kualalumpur #malaysia #onlineshopmalaysia #jomcantiksama2 #letscantik

💬 0Normal

🌸Mineral Sheer Pressed Powder🌸
.
Powder yg ringan utk kulit nampak gebu
.
✒Bedak jenis mineral yang berbentuk compact. Boleh sapu guna brush ataupun sponge.
.
✒Coverage lebih ringan & finishing nampak lebih natural.
.
✒Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE, juga mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam ! Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab ia tak mengeringkan kulit.
.
Love, ❤️
💋Faezah, Mary Kay beauty consultant
📱016-6442040

#marykaybeautyconsultant #marykaywithfaezah #marykaymakeup #marykayskincare #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayserikembangan #marykaykl #marykayklang #marykayshahalam #marykayputrajaya #marykaybangi #marykaysubang #ilovemarykay #sayajualmarykay #botanicalbasedskincare #beautiful #girls #letscantik #jomcantik
Marketing Digital

🌸Mineral Sheer Pressed Powder🌸
.
Powder yg ringan utk kulit nampak gebu
.
✒Bedak jenis mineral yang berbentuk compact. Boleh sapu guna brush ataupun sponge.
.
✒Coverage lebih ringan & finishing nampak lebih natural.
.
✒Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE, juga mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam ! Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab ia tak mengeringkan kulit.
.
Love, ❤️
💋Faezah, Mary Kay beauty consultant
📱016-6442040

#marykaybeautyconsultant #marykaywithfaezah #marykaymakeup #marykayskincare #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayserikembangan #marykaykl #marykayklang #marykayshahalam #marykayputrajaya #marykaybangi #marykaysubang #ilovemarykay #sayajualmarykay #botanicalbasedskincare #beautiful #girls #letscantik #jomcantik

💬 0Normal

🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Jom sama² grooming laki wanita macam aina dengan hafiz ni. Sama cantik sama padan tak berkelip mata tengok skin depa ni. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq!
. 
COD SUNGAI PETANI SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah.
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
SUNGAI PETANI/SHAH ALAM

🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Jom sama² grooming laki wanita macam aina dengan hafiz ni. Sama cantik sama padan tak berkelip mata tengok skin depa ni. Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq!
.
COD SUNGAI PETANI SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah.
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral

💬 0Normal

BELI LOVE POTION DAN MENANG!

Tarikh Penyertaan : 15 Januari - 28 Februari 2018

1st Cincin Emas
2nd Prize Rm150
3rd Prize Love Potion

3 CARA MUDAH UNTUK MENANG!

1. Beli minima sekotak Love Potion dari mana-mana pengedar sah Hush Hush Legacy. Penyertaan sah menggunakan bukti pembelian bertarikh 15 Januari - 28 Februari 2018 sahaja.

2. Like Page Hush Hush Hq di Facebook dan Follow Akaun @hushhushhq di Instagram.

3. Hantarkan resit/bukti pembelian termasuk details Nama, No. Tel, Alamat dan Email melalui Whatsapp kepada no admin 0182319707 *Tertakluk Pada Terma Dan Syarat
*Cabutan nama pemenang bertuah akan diketahui pada 10 Mac 2018 .
.
. 📲 klik link pada BIO untuk order. .
. #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu  #veilpengantin #ebokkanak #flashcard #hushhush #faridkamil
#breastcream  #breastenlargementcream #breastfirmingcream #tegangkanpayudara #bajutidurseksi #faridkamil #viral #2018 #trending #cinta #bestnine2017 #veilqueen #ebony #skincare #letscantik #quputih #majalahwanita #wanitahariini #korsetperut #abangnaktegur #hushhush #lv #prada #gucci
montokan payudara dan pungung👍

BELI LOVE POTION DAN MENANG!

Tarikh Penyertaan : 15 Januari - 28 Februari 2018

1st Cincin Emas
2nd Prize Rm150
3rd Prize Love Potion

3 CARA MUDAH UNTUK MENANG!

1. Beli minima sekotak Love Potion dari mana-mana pengedar sah Hush Hush Legacy. Penyertaan sah menggunakan bukti pembelian bertarikh 15 Januari - 28 Februari 2018 sahaja.

2. Like Page Hush Hush Hq di Facebook dan Follow Akaun @hushhushhq di Instagram.

3. Hantarkan resit/bukti pembelian termasuk details Nama, No. Tel, Alamat dan Email melalui Whatsapp kepada no admin 0182319707 *Tertakluk Pada Terma Dan Syarat
*Cabutan nama pemenang bertuah akan diketahui pada 10 Mac 2018 .
.
. 📲 klik link pada BIO untuk order. .
. #ubatbesartetek #produkpayudara #produkputihgebu #veilpengantin #ebokkanak #flashcard #hushhush #faridkamil
#breastcream #breastenlargementcream #breastfirmingcream #tegangkanpayudara #bajutidurseksi #faridkamil #viral #2018 #trending #cinta #bestnine2017 #veilqueen #ebony #skincare #letscantik #quputih #majalahwanita #wanitahariini #korsetperut #abangnaktegur #hushhush #lv #prada #gucci

💬 0Normal

5 PRODUCTS HIGHLIGHTS !!! #5 17/1/2018 (Wed) 🍀🌸ZOEVA BRUSH 15 PCS🌸🍀 ♕READY STOCK♕

WHERE TO BUY? ➖➖➖➖➖➖
📲 wasap.my/60183165965 📲 wasap.my/60183165965 📲 wasap.my/60183165965

DESCRIPTIONS:
➖➖➖➖➖➖
🌼ZOEVA BRUSH 15pcs (Black)🌼 ✔Free pouch leather beg ✔Material fiber synthetic
✔Siap ada tulis kegunaan berus disetiap berusnya. (Sesuai sgt untuk beginner) ✔ Berus super duper lembut ✔ HIGH QUALITY!!
✔ Harga mampu milik 💸💸💸💸💸💸 #mtouchbazar #makeup #makeupviral
#zoevabrush #makeupbrush #completemakeupbrush #highquality #sisjual #makeuplocal #makeuplocalmalaysia #makeupmampumilik #letscantik #makeupkualiti

CONTENT :
➖➖➖➖
15 pcs brushes

FIND US :
➖➖➖➖
FACEBOOK PAGE:
DATU DANUM BEAUTY SHOP

INSTAGRAM:
DATU DANUM

CONTACT US/FAQ:
➖➖➖➖➖➖
⚜Whatsapp 0183165965 ⚜Whatsapp 0183165965
⚜Whatsapp 0183165965
Dayang Anum Beauty Shop

5 PRODUCTS HIGHLIGHTS !!! #5 17/1/2018 (Wed) 🍀🌸ZOEVA BRUSH 15 PCS🌸🍀 ♕READY STOCK♕

WHERE TO BUY? ➖➖➖➖➖➖
📲 wasap.my/60183165965 📲 wasap.my/60183165965 📲 wasap.my/60183165965

DESCRIPTIONS:
➖➖➖➖➖➖
🌼ZOEVA BRUSH 15pcs (Black)🌼 ✔Free pouch leather beg ✔Material fiber synthetic
✔Siap ada tulis kegunaan berus disetiap berusnya. (Sesuai sgt untuk beginner) ✔ Berus super duper lembut ✔ HIGH QUALITY!!
✔ Harga mampu milik 💸💸💸💸💸💸 #mtouchbazar #makeup #makeupviral
#zoevabrush #makeupbrush #completemakeupbrush #highquality #sisjual #makeuplocal #makeuplocalmalaysia #makeupmampumilik #letscantik #makeupkualiti

CONTENT :
➖➖➖➖
15 pcs brushes

FIND US :
➖➖➖➖
FACEBOOK PAGE:
DATU DANUM BEAUTY SHOP

INSTAGRAM:
DATU DANUM

CONTACT US/FAQ:
➖➖➖➖➖➖
⚜Whatsapp 0183165965 ⚜Whatsapp 0183165965
⚜Whatsapp 0183165965

💬 1Normal

Hye assalamualaikum❤️
.
KELEBIHAN LOUVRE 24K GOLD CC FOUNDATION FROM KOREA NI. Boleh cover segala cela dekat muka kita termasuk lah 👇🏻👇🏻
‼️ JERAGAT
‼️ PARUT JERAWAT
‼️ LIANG ROMA
‼️ EYEBAG
‼️ BOLEH MERAWAT PARUT
‼️ BOLEH MENAIKKAN SERI WAJAH DGN KANDUNGAN EMAS 24K
‼️ MENCERAHKAN DAN MELICINKAN WAJAH
.

TEKSTUR #louvrefoundation ni adalah LIQUID MOUSSE FOUNDATION.
.
Ia ❌ akan melekit, malah lepas pakai akan glowing.
.
.
EFFECT AFTER PAKAI
💥 GLOWING
💥 TAHAN SELAMA LEBIH DARI 8JAM
💥 TIDAK BERCAPUK
💥 SENANG RATA DIKULIT
💥 EFFECT GEBU selepas memakai
.
DAPATKAN SEKARANG PADA HARGA PROMOSI
❤️RM69
❤️RM69
❤️RM69
(NP RM130)
.
Watsapp ☎️011-31820545

#louvrecosmetics #louvremalaysia #louvre24kgoldccfoundation #louvrefoundation #letscantik #gebugebas
Louvre Cosmetics Malaysia (HQ)

Hye assalamualaikum❤️
.
KELEBIHAN LOUVRE 24K GOLD CC FOUNDATION FROM KOREA NI. Boleh cover segala cela dekat muka kita termasuk lah 👇🏻👇🏻
‼️ JERAGAT
‼️ PARUT JERAWAT
‼️ LIANG ROMA
‼️ EYEBAG
‼️ BOLEH MERAWAT PARUT
‼️ BOLEH MENAIKKAN SERI WAJAH DGN KANDUNGAN EMAS 24K
‼️ MENCERAHKAN DAN MELICINKAN WAJAH
.

TEKSTUR #louvrefoundation ni adalah LIQUID MOUSSE FOUNDATION.
.
Ia ❌ akan melekit, malah lepas pakai akan glowing.
.
.
EFFECT AFTER PAKAI
💥 GLOWING
💥 TAHAN SELAMA LEBIH DARI 8JAM
💥 TIDAK BERCAPUK
💥 SENANG RATA DIKULIT
💥 EFFECT GEBU selepas memakai
.
DAPATKAN SEKARANG PADA HARGA PROMOSI
❤️RM69
❤️RM69
❤️RM69
(NP RM130)
.
Watsapp ☎️011-31820545

#louvrecosmetics #louvremalaysia #louvre24kgoldccfoundation #louvrefoundation #letscantik #gebugebas

💬 0Normal

BELI LOVE POTION DAN MENANG!
.
Tarikh Penyertaan : 15 Januari - 28 Februari 2018
.
1st Cincin Emas
2nd Prize Rm150
3rd Prize Love Potion
.
3 CARA MUDAH UNTUK MENANG!
.
1. Beli minima sekotak Love Potion dari mana-mana pengedar sah Hush Hush Legacy. Penyertaan sah menggunakan bukti pembelian bertarikh 15 Januari - 28 Februari 2018 sahaja.
.
2. Like Page Hush Hush Hq di Facebook dan Follow Akaun @hushhushhq di Instagram.
.
3. Hantarkan resit/bukti pembelian termasuk details Nama, No. Tel, Alamat dan Email melalui Whatsapp kepada no admin. .
*Tertakluk Pada Terma Dan Syarat
*Cabutan nama pemenang bertuah akan diketahui pada 10 Mac 2018 .
. 📲 klik link pada BIO
.
#hushhush #babyshopmalaysia #breastenlargement  #breastpumpmalaysia #kekasihpaksarela #payudarabesar #bestnine2017 #payudaramontok #payudaraanjal #projekikatsuami #ikatsuami #fattzura #produkbaru #airasiamalaysia #ajimaura #lovepotionbyhushhush #faridkamil #prelovedmalaysia #pelaminekslusif  #instashop#glenn #terapiinstagram #hadiahwedding #anniversarygift #perempuaninspirasi #wanitamuslimah #skincare #breastfeedingmama #jomcantik #letscantik
montokan payudara dan pungung👍

BELI LOVE POTION DAN MENANG!
.
Tarikh Penyertaan : 15 Januari - 28 Februari 2018
.
1st Cincin Emas
2nd Prize Rm150
3rd Prize Love Potion
.
3 CARA MUDAH UNTUK MENANG!
.
1. Beli minima sekotak Love Potion dari mana-mana pengedar sah Hush Hush Legacy. Penyertaan sah menggunakan bukti pembelian bertarikh 15 Januari - 28 Februari 2018 sahaja.
.
2. Like Page Hush Hush Hq di Facebook dan Follow Akaun @hushhushhq di Instagram.
.
3. Hantarkan resit/bukti pembelian termasuk details Nama, No. Tel, Alamat dan Email melalui Whatsapp kepada no admin. .
*Tertakluk Pada Terma Dan Syarat
*Cabutan nama pemenang bertuah akan diketahui pada 10 Mac 2018 .
. 📲 klik link pada BIO
.
#hushhush #babyshopmalaysia #breastenlargement #breastpumpmalaysia #kekasihpaksarela #payudarabesar #bestnine2017 #payudaramontok #payudaraanjal #projekikatsuami #ikatsuami #fattzura #produkbaru #airasiamalaysia #ajimaura #lovepotionbyhushhush #faridkamil #prelovedmalaysia #pelaminekslusif #instashop#glenn #terapiinstagram #hadiahwedding #anniversarygift #perempuaninspirasi #wanitamuslimah #skincare #breastfeedingmama #jomcantik #letscantik

💬 0Normal
At Suria KLCC

Jerawat banyak sangat ni tiba tiba breakout sebab dulu pakai skincare yang ada merkuri bila stop aja nah muka naik biji biji ja kan.. So dah buat macam macam tapi tak jadi jugak korang rasa macam na? Jangan risau sy faham perasaan korang tu sebab sy pnah alami situasi yang sama.. . . 
Nak pakai produk yang selamat dan tiada bahan kimia kan nak yang organik ja toi x? Ok kat sini sy nak bgtaw tentang satu produk ni nama dia aura beauty spray.. . 
Kalu korang nak tau aura beauty spray ni fungsi dia untuk kecutkan jerawat, hilangkan sunburn, dan serikan kulit yang kusam.. . . 
Eh korang tak payah nak pakai cream bagai yang ini hanya spray aja tau ha.. Sehari tu better spray 4-5 kali kena ada kesabaran yang kuat tau menunggu perubahan.. . 
Insyaallah jerawat penuh muka tu surut tak lama lah.. Bukan hari ni pakai esok hilang dah kena konsisten tau kena sabar.. . 
Ok abs ni hanya air garam yang diproses sahaja.. Aip jangan la p bancuh air garam pastu spray kat muka plak uolls... Hhaha ada cust mcm ni tau ha.. Memang la dia tulis air garam tapi takkan la air garam sahaja pastila ada bahan lain lagi kan resepi rahsia mana la boleh bgtaw😂😂tula penangn aura spray ni sampai ada yang nak buat sendiri takmau nak repeat sebab terlalu mujarab.. . harga abs  mampu milik hanya rm20 sahaja uolls.. Set kombo jimat rm40 include pos
. 
Jangan risau anda akan rasai keberkesanannya... . 
0174035952 nah no fon kalu rasa nak mencuba bulih wassap sy okey😉
Aura beauty spray kulim

Jerawat banyak sangat ni tiba tiba breakout sebab dulu pakai skincare yang ada merkuri bila stop aja nah muka naik biji biji ja kan.. So dah buat macam macam tapi tak jadi jugak korang rasa macam na? Jangan risau sy faham perasaan korang tu sebab sy pnah alami situasi yang sama.. . .
Nak pakai produk yang selamat dan tiada bahan kimia kan nak yang organik ja toi x? Ok kat sini sy nak bgtaw tentang satu produk ni nama dia aura beauty spray.. .
Kalu korang nak tau aura beauty spray ni fungsi dia untuk kecutkan jerawat, hilangkan sunburn, dan serikan kulit yang kusam.. . .
Eh korang tak payah nak pakai cream bagai yang ini hanya spray aja tau ha.. Sehari tu better spray 4-5 kali kena ada kesabaran yang kuat tau menunggu perubahan.. .
Insyaallah jerawat penuh muka tu surut tak lama lah.. Bukan hari ni pakai esok hilang dah kena konsisten tau kena sabar.. .
Ok abs ni hanya air garam yang diproses sahaja.. Aip jangan la p bancuh air garam pastu spray kat muka plak uolls... Hhaha ada cust mcm ni tau ha.. Memang la dia tulis air garam tapi takkan la air garam sahaja pastila ada bahan lain lagi kan resepi rahsia mana la boleh bgtaw😂😂tula penangn aura spray ni sampai ada yang nak buat sendiri takmau nak repeat sebab terlalu mujarab.. . harga abs mampu milik hanya rm20 sahaja uolls.. Set kombo jimat rm40 include pos
.
Jangan risau anda akan rasai keberkesanannya... .
0174035952 nah no fon kalu rasa nak mencuba bulih wassap sy okey😉

💬 2Normal

🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Haaa..dengaq tu..AINAA SERUM mendapat sambutan hangat! Barang boek sapa tak mau! Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq! . First come first serve!
. 
COD SUNGAI PETANI SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah.
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral
SUNGAI PETANI/SHAH ALAM

🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
Haaa..dengaq tu..AINAA SERUM mendapat sambutan hangat! Barang boek sapa tak mau! Pm laju² kami bagi harga cun punya setanding dengan keberkesanan serum ni nah. Nanti bila tengok kulit kami da helok dulu, jangan kata kami tak habaq! . First come first serve!
.
COD SUNGAI PETANI SEAWAL MINGGU HADAPAN. InshaAllah.
.
🌻Serum ini terdiri daripada 5 bahan semulajadi seperti Timun, Lavender, Aloe Vera, Saponaria Officinalis / Soapworts dan Asparagopsis Armata.

Banyak KEBAIKAN yang ada dalam serum ni. Jom baca! 😘
.
🌻Kebaikan Timun
1- Untuk kulit kita segar (hydration)
2- Kulit lebih nampak muda
3- Kulit nampak cerah
4- Mengurangkan eyebag
5- Melegakan sunburn
6- Melembabkan kulit
7- Melewatkan proses penuaan
8- Mengurangkan kedutan
.
🌻Kebaikan Lavender
1- Anti Penuaan
2- Menyihatkan kulit
3- Sifat Anti Oksida untuk mengelakkan iritasi kulit
4- Sesuai untuk orang yang kulit kering, ekzema, dan jerawat
.
🌻Kebaikan Aloe Vera
1- Mengurangkan pigmentasi
2- Menghilangkan parut jerawat, jeragat
3- Melembabkan kulit wajah
4- Merawat luka external
.
🌻Kebaikan Saponaria Officinalis
1- Merawat Psoriasis - Penyakit Kulit Bersisik
2- Merawat Ekzema - Penyakit kulit merah, gatal, dan merekah. Kebiasaanya disebabkan genetik
3- Merawat Bisul
4- Merawat Jerawat
.
🌻Kebaikan Asparagopsis Armata
1- Membantu membersihkan kulit dari dalam
2- Sekatakan tona wajah
3- Anti bakteria dan anti fungus di kulit wajah dan kulit kepala
4- Sesuai untuk kulit berminyak dan kulit kusam
.
.
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
🌻COD sungai petani dan shah alam.
.
📱Untuk preorder pm 0199242137
.
.
Follow
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
@nsabeautyserum_zue
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #nursajat #letsbengkung #codshahalam #uitmshahalam #salemalaysia #malaysia #viral

💬 0Normal

🎀Tudung bawal printed fareha🎀 .
✅material Dubai Silk
✅bidang 45
✅kain berkualiti
✅jahitan kemas
✅ada tag jenama fareha
✅harga borong utk 20 helai keatas
✅free gift utk pmbelian 2 helai 📱Berminat wsp 011-11861009📱

#tudungcorakbunga #tudungcorak #tutorialtudung #malaysiaonlineshop #malaysiafollowers #malaysia #makeuptutorial #tutorialtudung #bawaleksklusif  #pusatborongtudung #letscantik #muslimahstyle #freegift
#tudungborong #tudunglawa #igshopmalaysia #bazarpaknil #tudungborongmurah #letscantik
🎀Tudung FAREHA 011-11861009🎀

🎀Tudung bawal printed fareha🎀 .
✅material Dubai Silk
✅bidang 45
✅kain berkualiti
✅jahitan kemas
✅ada tag jenama fareha
✅harga borong utk 20 helai keatas
✅free gift utk pmbelian 2 helai 📱Berminat wsp 011-11861009📱

#tudungcorakbunga #tudungcorak #tutorialtudung #malaysiaonlineshop #malaysiafollowers #malaysia #makeuptutorial #tutorialtudung #bawaleksklusif #pusatborongtudung #letscantik #muslimahstyle #freegift
#tudungborong #tudunglawa #igshopmalaysia #bazarpaknil #tudungborongmurah #letscantik

💬 0Normal

🎀Tudung bawal printed fareha🎀 .
✅material Dubai Silk
✅bidang 45
✅kain berkualiti
✅jahitan kemas
✅ada tag jenama fareha
✅harga borong utk 20 helai keatas
✅free gift utk pmbelian 2 helai 📱Berminat wsp 011-11861009📱

#tudungcorakbunga #tudungcorak #tutorialtudung #malaysiaonlineshop #malaysiafollowers #malaysia #makeuptutorial #tutorialtudung #bawaleksklusif  #pusatborongtudung #letscantik #muslimahstyle #freegift
#tudungborong #tudunglawa #igshopmalaysia #bazarpaknil #tudungborongmurah #letscantik
🎀Tudung FAREHA 011-11861009🎀

🎀Tudung bawal printed fareha🎀 .
✅material Dubai Silk
✅bidang 45
✅kain berkualiti
✅jahitan kemas
✅ada tag jenama fareha
✅harga borong utk 20 helai keatas
✅free gift utk pmbelian 2 helai 📱Berminat wsp 011-11861009📱

#tudungcorakbunga #tudungcorak #tutorialtudung #malaysiaonlineshop #malaysiafollowers #malaysia #makeuptutorial #tutorialtudung #bawaleksklusif #pusatborongtudung #letscantik #muslimahstyle #freegift
#tudungborong #tudunglawa #igshopmalaysia #bazarpaknil #tudungborongmurah #letscantik

💬 0Normal

🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
🌻Kalau berminat untuk dapatkan AINAA SERUM boleh buat CONFIRM PREORDER sekarang!
.
.
. 🌻Kebaikan AINAA SERUM
.
✔️Menghilangkan jerawat
✔️Menghilangkan jeragat
✔️Menghilangkan parut
✔️Mencerahkan kulit
✔️Menghilangkan kulit kusam
✔️Mengecilkan pori wajah
✔️Sesuai untuk kulit sensitif
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
.
📱Untuk preorder , komen "SAYA NAK ORDER AINAA SERUM"
.
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #tipskecantikan #tipskesihatan #tips #petuakecantikan #petuakesihatan #petua #petuanakcantik
AINAA SERUM KEDAH

🌼🌼🌼AINAA SERUM BY NSA BEAUTY🌼🌼🌼
.
🌻Kalau berminat untuk dapatkan AINAA SERUM boleh buat CONFIRM PREORDER sekarang!
.
.
. 🌻Kebaikan AINAA SERUM
.
✔️Menghilangkan jerawat
✔️Menghilangkan jeragat
✔️Menghilangkan parut
✔️Mencerahkan kulit
✔️Menghilangkan kulit kusam
✔️Mengecilkan pori wajah
✔️Sesuai untuk kulit sensitif
.
🌻Original HQ
🌻Lulus KKM
🌻Berasaskan bahan organik
🌻Sesuai digunakan lelaki dan wanita
.
📱Untuk preorder , komen "SAYA NAK ORDER AINAA SERUM"
.
.
#nsabeauty #nsabeautyserum #agensahnsabeauty #syafiqahaina #hafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #ainaaserum #shahalam #sungaipetani #letscantik #serummurah #berkesan #kulitbersih #skincaremurah #AinaaSerum
#NSABeau #boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #nshhazbeauty #supplement #dietrysupplement #supremeforsale #supplementmurahmalaysia #tipskecantikan #tipskesihatan #tips #petuakecantikan #petuakesihatan #petua #petuanakcantik

💬 1Normal

🎀Tudung bawal printed fareha🎀 .
✅material Dubai Silk
✅bidang 45
✅kain berkualiti
✅jahitan kemas
✅ada tag jenama fareha
✅harga borong utk 20 helai keatas
✅free gift utk pmbelian 2 helai 📱Berminat wsp 011-11861009📱

#tudungcorakbunga #tudungcorak #tutorialtudung #malaysiaonlineshop #malaysiafollowers #malaysia #makeuptutorial #tutorialtudung #bawaleksklusif  #pusatborongtudung #letscantik #muslimahstyle #freegift
#tudungborong #tudunglawa #igshopmalaysia #bazarpaknil #tudungborongmurah #letscantik
🎀Tudung FAREHA 011-11861009🎀

🎀Tudung bawal printed fareha🎀 .
✅material Dubai Silk
✅bidang 45
✅kain berkualiti
✅jahitan kemas
✅ada tag jenama fareha
✅harga borong utk 20 helai keatas
✅free gift utk pmbelian 2 helai 📱Berminat wsp 011-11861009📱

#tudungcorakbunga #tudungcorak #tutorialtudung #malaysiaonlineshop #malaysiafollowers #malaysia #makeuptutorial #tutorialtudung #bawaleksklusif #pusatborongtudung #letscantik #muslimahstyle #freegift
#tudungborong #tudunglawa #igshopmalaysia #bazarpaknil #tudungborongmurah #letscantik

💬 0Normal

🎀Tudung bawal printed fareha🎀 .
✅material Dubai Silk
✅bidang 45
✅kain berkualiti
✅jahitan kemas
✅ada tag jenama fareha
✅harga borong utk 20 helai keatas
✅free gift utk pmbelian 2 helai 📱Berminat wsp 011-11861009📱

#tudungcorakbunga #tudungcorak #tutorialtudung #malaysiaonlineshop #malaysiafollowers #malaysia #makeuptutorial #tutorialtudung #bawaleksklusif  #pusatborongtudung #letscantik #muslimahstyle #freegift
#tudungborong #tudunglawa #igshopmalaysia #bazarpaknil #tudungborongmurah #letscantik
🎀Tudung FAREHA 011-11861009🎀

🎀Tudung bawal printed fareha🎀 .
✅material Dubai Silk
✅bidang 45
✅kain berkualiti
✅jahitan kemas
✅ada tag jenama fareha
✅harga borong utk 20 helai keatas
✅free gift utk pmbelian 2 helai 📱Berminat wsp 011-11861009📱

#tudungcorakbunga #tudungcorak #tutorialtudung #malaysiaonlineshop #malaysiafollowers #malaysia #makeuptutorial #tutorialtudung #bawaleksklusif #pusatborongtudung #letscantik #muslimahstyle #freegift
#tudungborong #tudunglawa #igshopmalaysia #bazarpaknil #tudungborongmurah #letscantik

💬 0Normal

🎀Tudung bawal printed fareha🎀 .
✅material Dubai Silk
✅bidang 45
✅kain berkualiti
✅jahitan kemas
✅ada tag jenama fareha
✅harga borong utk 20 helai keatas
✅free gift utk pmbelian 2 helai 📱Berminat wsp 011-11861009📱

#tudungcorakbunga #tudungcorak #tutorialtudung #malaysiaonlineshop #malaysiafollowers #malaysia #makeuptutorial #tutorialtudung #bawaleksklusif  #pusatborongtudung #letscantik #muslimahstyle #freegift
#tudungborong #tudunglawa #igshopmalaysia #bazarpaknil #tudungborongmurah #letscantik
🎀Tudung FAREHA 011-11861009🎀

🎀Tudung bawal printed fareha🎀 .
✅material Dubai Silk
✅bidang 45
✅kain berkualiti
✅jahitan kemas
✅ada tag jenama fareha
✅harga borong utk 20 helai keatas
✅free gift utk pmbelian 2 helai 📱Berminat wsp 011-11861009📱

#tudungcorakbunga #tudungcorak #tutorialtudung #malaysiaonlineshop #malaysiafollowers #malaysia #makeuptutorial #tutorialtudung #bawaleksklusif #pusatborongtudung #letscantik #muslimahstyle #freegift
#tudungborong #tudunglawa #igshopmalaysia #bazarpaknil #tudungborongmurah #letscantik

💬 0Normal

.😲😲😲😲
.
.Dr Farhat Ayaz menceritakan tentang bahaya mercury dan hydroquinone....
.
.kepada gadis2 diluar sana janganlah terpedaya dengan iklan yang nak kulit putih dengan cepat...bahayanya kesan dikemudian hari nanti. ..
.
.
Gunalah produk Farhat skincare ini kerana di fomulakan oleh Dr Farhat Ayaz sendiri iaitu Dr pakar kulit yang dipercayai menggunakan bahan2 semulajadi....
.
.📞📞📞0123324411📞📞📞
.
.
#farhatskincare #bahansemulajadi #Drfarhat #blossom #cantik #letscantik #skincaremalaysia #produkcantik
FARHATSKINCARE_DAMANSARA

.😲😲😲😲
.
.Dr Farhat Ayaz menceritakan tentang bahaya mercury dan hydroquinone....
.
.kepada gadis2 diluar sana janganlah terpedaya dengan iklan yang nak kulit putih dengan cepat...bahayanya kesan dikemudian hari nanti. ..
.
.
Gunalah produk Farhat skincare ini kerana di fomulakan oleh Dr Farhat Ayaz sendiri iaitu Dr pakar kulit yang dipercayai menggunakan bahan2 semulajadi....
.
.📞📞📞0123324411📞📞📞
.
.
#farhatskincare #bahansemulajadi #Drfarhat #blossom #cantik #letscantik #skincaremalaysia #produkcantik

💬 0Normal

🎀Tudung bawal printed fareha🎀 .
✅material Dubai Silk
✅bidang 45
✅kain berkualiti
✅jahitan kemas
✅ada tag jenama fareha
✅harga borong utk 20 helai keatas
✅free gift utk pmbelian 2 helai 📱Berminat wsp 011-11861009📱

#tudungcorakbunga #tudungcorak #tutorialtudung #malaysiaonlineshop #malaysiafollowers #malaysia #makeuptutorial #tutorialtudung #bawaleksklusif  #pusatborongtudung #letscantik #muslimahstyle #freegift
#tudungborong #tudunglawa #igshopmalaysia #bazarpaknil #tudungborongmurah #letscantik
🎀Tudung FAREHA 011-11861009🎀

🎀Tudung bawal printed fareha🎀 .
✅material Dubai Silk
✅bidang 45
✅kain berkualiti
✅jahitan kemas
✅ada tag jenama fareha
✅harga borong utk 20 helai keatas
✅free gift utk pmbelian 2 helai 📱Berminat wsp 011-11861009📱

#tudungcorakbunga #tudungcorak #tutorialtudung #malaysiaonlineshop #malaysiafollowers #malaysia #makeuptutorial #tutorialtudung #bawaleksklusif #pusatborongtudung #letscantik #muslimahstyle #freegift
#tudungborong #tudunglawa #igshopmalaysia #bazarpaknil #tudungborongmurah #letscantik

💬 0Normal

🎀Tudung bawal printed fareha🎀 .
✅material Dubai Silk
✅bidang 45
✅kain berkualiti
✅jahitan kemas
✅ada tag jenama fareha
✅harga borong utk 20 helai keatas
✅free gift utk pmbelian 2 helai 📱Berminat wsp 011-11861009📱

#tudungcorakbunga #tudungcorak #tutorialtudung #malaysiaonlineshop #malaysiafollowers #malaysia #makeuptutorial #tutorialtudung #bawaleksklusif  #pusatborongtudung #letscantik #muslimahstyle #freegift
#tudungborong #tudunglawa #igshopmalaysia #bazarpaknil #tudungborongmurah #letscantik
🎀Tudung FAREHA 011-11861009🎀

🎀Tudung bawal printed fareha🎀 .
✅material Dubai Silk
✅bidang 45
✅kain berkualiti
✅jahitan kemas
✅ada tag jenama fareha
✅harga borong utk 20 helai keatas
✅free gift utk pmbelian 2 helai 📱Berminat wsp 011-11861009📱

#tudungcorakbunga #tudungcorak #tutorialtudung #malaysiaonlineshop #malaysiafollowers #malaysia #makeuptutorial #tutorialtudung #bawaleksklusif #pusatborongtudung #letscantik #muslimahstyle #freegift
#tudungborong #tudunglawa #igshopmalaysia #bazarpaknil #tudungborongmurah #letscantik

💬 0Normal

🎀Tudung bawal printed fareha🎀 .
✅material Dubai Silk
✅bidang 45
✅kain berkualiti
✅jahitan kemas
✅ada tag jenama fareha
✅harga borong utk 20 helai keatas
✅free gift utk pmbelian 2 helai 📱Berminat wsp 011-11861009📱

#tudungcorakbunga #tudungcorak #tutorialtudung #malaysiaonlineshop #malaysiafollowers #malaysia #makeuptutorial #tutorialtudung #bawaleksklusif  #pusatborongtudung #letscantik #muslimahstyle #freegift
#tudungborong #tudunglawa #igshopmalaysia #bazarpaknil #tudungborongmurah #letscantik
🎀Tudung FAREHA 011-11861009🎀

🎀Tudung bawal printed fareha🎀 .
✅material Dubai Silk
✅bidang 45
✅kain berkualiti
✅jahitan kemas
✅ada tag jenama fareha
✅harga borong utk 20 helai keatas
✅free gift utk pmbelian 2 helai 📱Berminat wsp 011-11861009📱

#tudungcorakbunga #tudungcorak #tutorialtudung #malaysiaonlineshop #malaysiafollowers #malaysia #makeuptutorial #tutorialtudung #bawaleksklusif #pusatborongtudung #letscantik #muslimahstyle #freegift
#tudungborong #tudunglawa #igshopmalaysia #bazarpaknil #tudungborongmurah #letscantik

💬 0Normal