#kulitlembut

Alnatura handcrafted & Natural charcoal bar soap.✔💯% chemical Free ✔Detoxifies skin ✔Absorb oil & impurities on skin ✔Contains shea butter,castor oil & wheat germ oil to smooth the skin ✔Promote scar healing especially acne scarring ✔Deep pore cleanser ✔Great for T zone & oily skin condition ✔clear acne & pimples on skin ✔No artificial ingredients & fragrance ➖Made in Malaysia natural skincare | ❌ SLS & Paraben |vegan | ❌ Synthetic Colour & Fragrance ➖PM/ WHATSAAP 0163819933 UNTUK ORDER HARGA RM 25(100GM +/-7) POSLAJU RM 7  #sabunnatural #kulitlembut #kulitsihat #susukambing # charcoalsoap # deepporecleanser # kulitputih # lembapkulit #mukadanbadan #kulitmulus #selangor #perak #claireorganics #sabunputih #sabunberasmutiara #sabun
Founder of alnatura (Zaara)

Alnatura handcrafted & Natural charcoal bar soap.✔💯% chemical Free ✔Detoxifies skin ✔Absorb oil & impurities on skin ✔Contains shea butter,castor oil & wheat germ oil to smooth the skin ✔Promote scar healing especially acne scarring ✔Deep pore cleanser ✔Great for T zone & oily skin condition ✔clear acne & pimples on skin ✔No artificial ingredients & fragrance ➖Made in Malaysia natural skincare | ❌ SLS & Paraben |vegan | ❌ Synthetic Colour & Fragrance ➖PM/ WHATSAAP 0163819933 UNTUK ORDER HARGA RM 25(100GM +/-7) POSLAJU RM 7 #sabunnatural #kulitlembut #kulitsihat #susukambing # charcoalsoap # deepporecleanser # kulitputih # lembapkulit #mukadanbadan #kulitmulus #selangor #perak #claireorganics #sabunputih #sabunberasmutiara #sabun

💬 0Normal
At Kuala Lumpur, Malaysia

Epoch Glacial Marine Mud berfungsi seperti vacum cleaner yang menyerap kotoran dari dalam kulit. Masker ini menarik kotoran keluar dan menampilkan kulit yang cantik bercahaya. Masker lumpur ini berfungsi untuk mengeluarkan kotoran, mengangkat sel-sel kulit mati dan menutrisi kulit dengan lebih dari 50 mineral yang bermanfaat untuk kulit. Menurut legenda, masyarakat pribumi telah mencoba membuat tembikar dari lumpur istimewa ini, namun mereka tidak berhasil mewujudkannya karena ukuran partikel lumpur ini sangat kecil. Akan tetapi, mereka menemukan bahwa tangan mereka menjadi lebih halus dan lembut.

Manfaat-manfaat Epoch Glacial Marine Mud di antaranya : .
• mengangkat kotoran dan racun dalam kulit
• membuat kulit wajah lebih bersih dan halus
• menenangkan kulit yang memerah
• mengencangkan kulit dan mengecilkan pori-pori
• menghilangkan komedo dan jerawat
• membuat kulit mulus dan bercahaya

Order
WA 085270708777
LINE@pdp5400e

#epoch #epochnuskin #winellyshop #glacialmarinemud #marinemud #marinemudnuskin #maskernuskin #maskertpw #tpwnuskin #maskerwajah #maskerpencerah #kulitputih #kulitcerah #kulitlembut #tpwmask #distributor #distributornuskin #nuskinsurabaya #nuskinsurabaya #nuskinbekasi #nuskinjakarta #nuskinid #nuskinindonesiaa
BANYAK PROMO AWAL TAHUN

Epoch Glacial Marine Mud berfungsi seperti vacum cleaner yang menyerap kotoran dari dalam kulit. Masker ini menarik kotoran keluar dan menampilkan kulit yang cantik bercahaya. Masker lumpur ini berfungsi untuk mengeluarkan kotoran, mengangkat sel-sel kulit mati dan menutrisi kulit dengan lebih dari 50 mineral yang bermanfaat untuk kulit. Menurut legenda, masyarakat pribumi telah mencoba membuat tembikar dari lumpur istimewa ini, namun mereka tidak berhasil mewujudkannya karena ukuran partikel lumpur ini sangat kecil. Akan tetapi, mereka menemukan bahwa tangan mereka menjadi lebih halus dan lembut.

Manfaat-manfaat Epoch Glacial Marine Mud di antaranya : .
• mengangkat kotoran dan racun dalam kulit
• membuat kulit wajah lebih bersih dan halus
• menenangkan kulit yang memerah
• mengencangkan kulit dan mengecilkan pori-pori
• menghilangkan komedo dan jerawat
• membuat kulit mulus dan bercahaya

Order
WA 085270708777
LINE@pdp5400e

#epoch #epochnuskin #winellyshop #glacialmarinemud #marinemud #marinemudnuskin #maskernuskin #maskertpw #tpwnuskin #maskerwajah #maskerpencerah #kulitputih #kulitcerah #kulitlembut #tpwmask #distributor #distributornuskin #nuskinsurabaya #nuskinsurabaya #nuskinbekasi #nuskinjakarta #nuskinid #nuskinindonesiaa

💬 0Normal

Apa istimewanya #DarinaShowerScrub ni?
.
Sangat istimewa tau sebab Darina Shower Scrub adalah gel mandian + mix dengan scrub. Biasanya korang kena beli scrub dan gel mandian asing-asing kan?
.
Haaa ni kita dah siap-siap mix untuk korang yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki dan kotoran.
.
Ada orang cakap,
.
"Mana boleh scrub hari-hari. Seminggu 2 3 kali je scrub badan ni."
.
Jangan risau, scrub Darina ni halus-halus je biji scrub dia. Kita nak sesuaikan untuk kegunaan harian. Bau dia pun tak payah cakap lah. Wangi ya amattt! Tak setaraf dengan harga dia yang RM29 tu.
.
1 rumah 1 Darina Shower Scrub.
Rumah korang dah ada Darina?
😚

#darinashowerscrub 
#KulitCantik 
#kulitlembut 
#BuangDaki 
#putih 
#yusufdance 
#kekasihpaksarela 
#wasap0199550827
Platinum Stokis Darina

Apa istimewanya #DarinaShowerScrub ni?
.
Sangat istimewa tau sebab Darina Shower Scrub adalah gel mandian + mix dengan scrub. Biasanya korang kena beli scrub dan gel mandian asing-asing kan?
.
Haaa ni kita dah siap-siap mix untuk korang yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki dan kotoran.
.
Ada orang cakap,
.
"Mana boleh scrub hari-hari. Seminggu 2 3 kali je scrub badan ni."
.
Jangan risau, scrub Darina ni halus-halus je biji scrub dia. Kita nak sesuaikan untuk kegunaan harian. Bau dia pun tak payah cakap lah. Wangi ya amattt! Tak setaraf dengan harga dia yang RM29 tu.
.
1 rumah 1 Darina Shower Scrub.
Rumah korang dah ada Darina?
😚

#darinashowerscrub
#KulitCantik
#kulitlembut
#BuangDaki
#putih
#yusufdance
#kekasihpaksarela
#wasap0199550827

💬 0Normal

Apa istimewanya #DarinaShowerScrub ni?
.
Sangat istimewa tau sebab Darina Shower Scrub adalah gel mandian + mix dengan scrub. Biasanya korang kena beli scrub dan gel mandian asing-asing kan?
.
Haaa ni kita dah siap-siap mix untuk korang yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki dan kotoran.
.
Ada orang cakap,
.
"Mana boleh scrub hari-hari. Seminggu 2 3 kali je scrub badan ni."
.
Jangan risau, scrub Darina ni halus-halus je biji scrub dia. Kita nak sesuaikan untuk kegunaan harian. Bau dia pun tak payah cakap lah. Wangi ya amattt! Tak setaraf dengan harga dia yang RM29 tu.
.
1 rumah 1 Darina Shower Scrub.
Rumah korang dah ada Darina?
😚

#darinashowerscrub 
#KulitCantik 
#kulitlembut 
#BuangDaki 
#putih 
#yusufdance 
#kekasihpaksarela 
#wasap0199550827
Platinum Stokis Darina

Apa istimewanya #DarinaShowerScrub ni?
.
Sangat istimewa tau sebab Darina Shower Scrub adalah gel mandian + mix dengan scrub. Biasanya korang kena beli scrub dan gel mandian asing-asing kan?
.
Haaa ni kita dah siap-siap mix untuk korang yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki dan kotoran.
.
Ada orang cakap,
.
"Mana boleh scrub hari-hari. Seminggu 2 3 kali je scrub badan ni."
.
Jangan risau, scrub Darina ni halus-halus je biji scrub dia. Kita nak sesuaikan untuk kegunaan harian. Bau dia pun tak payah cakap lah. Wangi ya amattt! Tak setaraf dengan harga dia yang RM29 tu.
.
1 rumah 1 Darina Shower Scrub.
Rumah korang dah ada Darina?
😚

#darinashowerscrub
#KulitCantik
#kulitlembut
#BuangDaki
#putih
#yusufdance
#kekasihpaksarela
#wasap0199550827

💬 0Normal

Apa istimewanya #DarinaShowerScrub ni?
.
Sangat istimewa tau sebab Darina Shower Scrub adalah gel mandian + mix dengan scrub. Biasanya korang kena beli scrub dan gel mandian asing-asing kan?
.
Haaa ni kita dah siap-siap mix untuk korang yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki dan kotoran.
.
Ada orang cakap,
.
"Mana boleh scrub hari-hari. Seminggu 2 3 kali je scrub badan ni."
.
Jangan risau, scrub Darina ni halus-halus je biji scrub dia. Kita nak sesuaikan untuk kegunaan harian. Bau dia pun tak payah cakap lah. Wangi ya amattt! Tak setaraf dengan harga dia yang RM29 tu.
.
1 rumah 1 Darina Shower Scrub.
Rumah korang dah ada Darina?
😚

#darinashowerscrub 
#KulitCantik 
#kulitlembut 
#BuangDaki 
#putih 
#yusufdance 
#kekasihpaksarela 
#wasap0199550827
Platinum Stokis Darina

Apa istimewanya #DarinaShowerScrub ni?
.
Sangat istimewa tau sebab Darina Shower Scrub adalah gel mandian + mix dengan scrub. Biasanya korang kena beli scrub dan gel mandian asing-asing kan?
.
Haaa ni kita dah siap-siap mix untuk korang yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki dan kotoran.
.
Ada orang cakap,
.
"Mana boleh scrub hari-hari. Seminggu 2 3 kali je scrub badan ni."
.
Jangan risau, scrub Darina ni halus-halus je biji scrub dia. Kita nak sesuaikan untuk kegunaan harian. Bau dia pun tak payah cakap lah. Wangi ya amattt! Tak setaraf dengan harga dia yang RM29 tu.
.
1 rumah 1 Darina Shower Scrub.
Rumah korang dah ada Darina?
😚

#darinashowerscrub
#KulitCantik
#kulitlembut
#BuangDaki
#putih
#yusufdance
#kekasihpaksarela
#wasap0199550827

💬 0Normal

Apa donk beda Bedak Nu Skin dengan Bedak yg lain ? .
.
.
1. Nggak nutup pori pori 
Jadi kulit kita bebas bernafas dan tetep cantik .
.
2. Nggak mengandung talc 
Beberapa penelitian mengungkapkan kalo talc juga memicu kanker dlm jangka panjang.
.
3. Nggak mengandung mineral oil.
Selain menutup pori pori kulit, mineral oil juga nggak bagus buat yg kulitnya udah berminyak, bisa memicu jerawat atau menimbulkan masalah lain pd kulit.
.
4. Ada Anti aging nya. Anti kerut . .
.
5. Tidak mengandung pemutih, mercury, hydroquinon,atau bahan berbahaya lainnya. .
.
.
.
6. Waterbased. Alami . .
Yg jelas, pake bedak Nu Skin, kulit nyamannnn -- kulit bernafas leluasa, nggak takut alergi / timbul masalah kulit lainnya ... .
.
Penampilan cantik dan kulit juga happy. ☺
.
.
.
Tersedia : ✔Bedak padat, ✔Bedak Tabur, ✔Foundation, ✔Tinted (semacam BB cream) 
#antiaging #penuaandini #bedaknuskin #awetmuda #ayutingting # #codsolo #resellerwelcome #resellersolo #dresswanita #tasimport #tasbranded #atasanwanita #autoimun #prewed #prewedding #preweddingphoto #antipenuaan #sepatukekinian #kulitlembut #keriput #openreseller #nanamirdad #andrewwhite #onlinesolo #grosirsolo #distributorsolo #tinted
SKIN CARE JAKARTA

Apa donk beda Bedak Nu Skin dengan Bedak yg lain ? .
.
.
1. Nggak nutup pori pori
Jadi kulit kita bebas bernafas dan tetep cantik .
.
2. Nggak mengandung talc
Beberapa penelitian mengungkapkan kalo talc juga memicu kanker dlm jangka panjang.
.
3. Nggak mengandung mineral oil.
Selain menutup pori pori kulit, mineral oil juga nggak bagus buat yg kulitnya udah berminyak, bisa memicu jerawat atau menimbulkan masalah lain pd kulit.
.
4. Ada Anti aging nya. Anti kerut . .
.
5. Tidak mengandung pemutih, mercury, hydroquinon,atau bahan berbahaya lainnya. .
.
.
.
6. Waterbased. Alami . .
Yg jelas, pake bedak Nu Skin, kulit nyamannnn -- kulit bernafas leluasa, nggak takut alergi / timbul masalah kulit lainnya ... .
.
Penampilan cantik dan kulit juga happy. ☺
.
.
.
Tersedia : ✔Bedak padat, ✔Bedak Tabur, ✔Foundation, ✔Tinted (semacam BB cream)
#antiaging #penuaandini #bedaknuskin #awetmuda #ayutingting # #codsolo #resellerwelcome #resellersolo #dresswanita #tasimport #tasbranded #atasanwanita #autoimun #prewed #prewedding #preweddingphoto #antipenuaan #sepatukekinian #kulitlembut #keriput #openreseller #nanamirdad #andrewwhite #onlinesolo #grosirsolo #distributorsolo #tinted

💬 0Normal

Testimoni Body Scrub TBH ♨️Lembut je rasa kulit lepas sental dengan scrub. Wangi pulak tu. Seriyes tak tipu!
The Beauty Hacks & Sistho

Testimoni Body Scrub TBH ♨️Lembut je rasa kulit lepas sental dengan scrub. Wangi pulak tu. Seriyes tak tipu!

💬 1Normal

🍂TBH BODY SCRUB TURMERIC 🍂
.
🍂KANDUNGAN UTAMA BODY SCRUB TURMERIC👇:
.
🔘Sodium chloride
🔘Glycerin
🔘Sodium laureth sulfa
🌸Fragrance
🌾Ekstrak Kunyit
🍯Madu
💉Collagen
.
🌟KELEBIHAN DAN MANFAAT BODY SCRUB TURMERIC👇:
.
💦Kulit lebih cantik, halus, gebu dan cerah
💦Menanggalkan sel-sel mati serta DAKI pada badan
💦Menghilangkan jerawat badan, parut, bintik hitam
💦Merawat kegatalan kulit: ekzema
💦Mensekatakan warna kulit
💦Mengurangkan tekanan dan keletihan pada badan
💦Mengekalkan tenaga
💦Melancarkan peredaran darah
.
🛀🏽CARA PENGGUNAAN TBH BODY SCRUB👇:
.
☑️Pakai setiap hari setiap kali mandi
☑️basahkan badan, lulurkan pada badan dan bilas hingga keluar buih yang banyak serta wangi
.
🌟SIAPA YANG SESUAI GUNA BODY SCRUB TURMERIC❓👇 :
.
🙋Kulit berminyak
🙋Badan berjerawat
🙋Kulit badan berlarut
🙋Eczema / kegatalan
🙋Tona kulit tak sekata
.
💰HARGA : RM33 SAHAJA
.
⚖️BERAT : 400 Gram, 3 Bulan Penggunaan
.
☎️WHATSAPP ONLY :
📲 AZI 014-6855992
📲 AZI 014-6855992
📲 AZI 014-6855992
.
.
The Beauty Hacks & Sistho

🍂TBH BODY SCRUB TURMERIC 🍂
.
🍂KANDUNGAN UTAMA BODY SCRUB TURMERIC👇:
.
🔘Sodium chloride
🔘Glycerin
🔘Sodium laureth sulfa
🌸Fragrance
🌾Ekstrak Kunyit
🍯Madu
💉Collagen
.
🌟KELEBIHAN DAN MANFAAT BODY SCRUB TURMERIC👇:
.
💦Kulit lebih cantik, halus, gebu dan cerah
💦Menanggalkan sel-sel mati serta DAKI pada badan
💦Menghilangkan jerawat badan, parut, bintik hitam
💦Merawat kegatalan kulit: ekzema
💦Mensekatakan warna kulit
💦Mengurangkan tekanan dan keletihan pada badan
💦Mengekalkan tenaga
💦Melancarkan peredaran darah
.
🛀🏽CARA PENGGUNAAN TBH BODY SCRUB👇:
.
☑️Pakai setiap hari setiap kali mandi
☑️basahkan badan, lulurkan pada badan dan bilas hingga keluar buih yang banyak serta wangi
.
🌟SIAPA YANG SESUAI GUNA BODY SCRUB TURMERIC❓👇 :
.
🙋Kulit berminyak
🙋Badan berjerawat
🙋Kulit badan berlarut
🙋Eczema / kegatalan
🙋Tona kulit tak sekata
.
💰HARGA : RM33 SAHAJA
.
⚖️BERAT : 400 Gram, 3 Bulan Penggunaan
.
☎️WHATSAPP ONLY :
📲 AZI 014-6855992
📲 AZI 014-6855992
📲 AZI 014-6855992
.
.

💬 1Normal

MAIDEN Hair Tonic Serum
. 
Stres liat sisir kayak hutan karena rambut dari kepala pindah ke sisir semua ? 😖😣🙇‍♀🙇
Gak usah panik, ini dia solusi terbaik buat kamu
MAIDEN HAIR ToNIC SERUM, satu solusi buat masalah rambutmu👏👏👏
. 
Maiden Hair Tonic hadir untuk memberikan nutrisi bagi rambut dengan kandungan sebagi berikut :
. 💁 *Panax ginseng extract* bermanfaat untuk mengurangi rambut rontok dan mencegah adanya ketombe
. 💁 *Panthenol* bermanfaat untuk menyuburkan rambut dan memperkuat rambut
. 💁 *Hydrolized keratin* bermanfaat untuk menghaluskan rambut, sehingga rambut menjadi mudah diatur
. 
Jadi buat kamu yang mau menjaga rambut supaya mahkotanya tetep indah dan cantik, jangan tunggu lama-lama. 😁😄 Yuk pakai yang sudah terbukti,
Rambut cantik ya rambut Maiden Hair Tonic 😍😍😍
. 
Info pemesanan : 
Sms/WA : 081 2275 9014
Pin BB : D2C91F7F 
Website: www.sabunherbalku.com
-
-

#tipscantik #cantiksehat #maidenhairtonic
#mengatasirambutbotak #mengatasirambutrontok
#mengatasiketombe
#menghilangkanketombe #menyuburkanrambut
#melembutkanrambut
#rambutsehat #rambutindah #rambutlebat #aneila 
#kulitsehat #kulitlembut #kulitputih
SABUN HERBAL ANEILA

MAIDEN Hair Tonic Serum
.
Stres liat sisir kayak hutan karena rambut dari kepala pindah ke sisir semua ? 😖😣🙇‍♀🙇
Gak usah panik, ini dia solusi terbaik buat kamu
MAIDEN HAIR ToNIC SERUM, satu solusi buat masalah rambutmu👏👏👏
.
Maiden Hair Tonic hadir untuk memberikan nutrisi bagi rambut dengan kandungan sebagi berikut :
. 💁 *Panax ginseng extract* bermanfaat untuk mengurangi rambut rontok dan mencegah adanya ketombe
. 💁 *Panthenol* bermanfaat untuk menyuburkan rambut dan memperkuat rambut
. 💁 *Hydrolized keratin* bermanfaat untuk menghaluskan rambut, sehingga rambut menjadi mudah diatur
.
Jadi buat kamu yang mau menjaga rambut supaya mahkotanya tetep indah dan cantik, jangan tunggu lama-lama. 😁😄 Yuk pakai yang sudah terbukti,
Rambut cantik ya rambut Maiden Hair Tonic 😍😍😍
.
Info pemesanan :
Sms/WA : 081 2275 9014
Pin BB : D2C91F7F
Website: www.sabunherbalku.com
-
-

#tipscantik #cantiksehat #maidenhairtonic
#mengatasirambutbotak #mengatasirambutrontok
#mengatasiketombe
#menghilangkanketombe #menyuburkanrambut
#melembutkanrambut
#rambutsehat #rambutindah #rambutlebat #aneila
#kulitsehat #kulitlembut #kulitputih

💬 0Normal

Untuk KAMU yang takut item kena sinar matahari . Makanya pakai COLLASKIN hand and body lotion jangan sampai kulit belang karena sinar matahari ya 😁😁 . 
Minat chat me / wa di 081297891611

#colaskinhandandbodylotion #kulitlembut #kulitcerah #kulitbersih 
#nasaprodukherbalkesehatankecantikan #naturalnusantaraindonesia #naturalnusantarasurabaya #naturalnusantarayogyakarta #nasabangkalan #nasabanyuwangi #nasabanyumas #nasabandung #nasabekasi #nasabekasitimur #nasabanjarmasin #nasabanjarnegara #nasacilacap #nasacikarang #nasacilacap
Roviq Anam

Untuk KAMU yang takut item kena sinar matahari . Makanya pakai COLLASKIN hand and body lotion jangan sampai kulit belang karena sinar matahari ya 😁😁 .
Minat chat me / wa di 081297891611

#colaskinhandandbodylotion #kulitlembut #kulitcerah #kulitbersih
#nasaprodukherbalkesehatankecantikan #naturalnusantaraindonesia #naturalnusantarasurabaya #naturalnusantarayogyakarta #nasabangkalan #nasabanyuwangi #nasabanyumas #nasabandung #nasabekasi #nasabekasitimur #nasabanjarmasin #nasabanjarnegara #nasacilacap #nasacikarang #nasacilacap

💬 0Normal

Bestnya Bougas Beauty Serum ni! 100% waterbased, tidak melekit, tidak berminyak & yang paling best, sesuai untuk semua jenis kulit muka tau! 😍 
Nak promo price? Whatsapp sekarang! 
013 4307472
JERAWAT|BERMINYAK|NAK FLAWLESS

Bestnya Bougas Beauty Serum ni! 100% waterbased, tidak melekit, tidak berminyak & yang paling best, sesuai untuk semua jenis kulit muka tau! 😍
Nak promo price? Whatsapp sekarang!
013 4307472

💬 2Normal

Dalam kita menjaga kecantikan kulit wajah dan dalaman. Kita terlupa akan kepentingan pemakaian lotion ni. So ieqa nak share kenapa kita perlu pemakaian lotion ni.

1) Menjaga kelembapan kulit

Fungsi utama dari adalah menjaga kelembapan kulit. Selalu lepas je kita mandi dan sabun badan, kulit kita akan kehilangan kelembapan semula jadi. So pemakaian lotion akan mengganti kelembapan yang hilang sekaligus membantu menjaga kelembapan kulit sepanjang hari.

2) Mencegah kulit bersisik dan kusam

Walaupun kadang2 kita rasa kulit kita normal, pasti ada beberapa bahagian badan yang kering. Pemakaian lotion membantu menjaga kelembapan bahagian yang lebih kering contohnya dekat kaki, lutut dan siku yang tampak lebih kusam dan gelap dibanding bahagian lain. Pemakaian lotion secara teratur akan mencegah kulit bersisik dan kusam.

3) Melembutkan kulit dan membuatnya bersinar

Jika konsisten memakai lotion setiap kali selepas mandi, kulit akan terhindar dari kusam dan membuat kulit lebih bersinar. Lagi2 kalau kita rajin pakai lotion time kulit rasa kering maka kulit akan selalu sehat dan bersinar.

4) Aromanya memberi ketenangan

Kulit kita tidak hanya lembut, tubuh akan menjadi lebih rileks dan tenang kerana lotion selalunya dibuat dengan aroma yang menyenangkan. Macam have faith in skin lotion ni bau honeydew. Jangan ade yang nak makan diri sendiri sudah😁😁 Dengan semua manfaat itu, jangan lupa memakai Have Faith In Skin Lotion furaiha setiap selesai mandi atau bila2 masa yang memerlukan😉
DROPSHIP WANTED!

Dalam kita menjaga kecantikan kulit wajah dan dalaman. Kita terlupa akan kepentingan pemakaian lotion ni. So ieqa nak share kenapa kita perlu pemakaian lotion ni.

1) Menjaga kelembapan kulit

Fungsi utama dari adalah menjaga kelembapan kulit. Selalu lepas je kita mandi dan sabun badan, kulit kita akan kehilangan kelembapan semula jadi. So pemakaian lotion akan mengganti kelembapan yang hilang sekaligus membantu menjaga kelembapan kulit sepanjang hari.

2) Mencegah kulit bersisik dan kusam

Walaupun kadang2 kita rasa kulit kita normal, pasti ada beberapa bahagian badan yang kering. Pemakaian lotion membantu menjaga kelembapan bahagian yang lebih kering contohnya dekat kaki, lutut dan siku yang tampak lebih kusam dan gelap dibanding bahagian lain. Pemakaian lotion secara teratur akan mencegah kulit bersisik dan kusam.

3) Melembutkan kulit dan membuatnya bersinar

Jika konsisten memakai lotion setiap kali selepas mandi, kulit akan terhindar dari kusam dan membuat kulit lebih bersinar. Lagi2 kalau kita rajin pakai lotion time kulit rasa kering maka kulit akan selalu sehat dan bersinar.

4) Aromanya memberi ketenangan

Kulit kita tidak hanya lembut, tubuh akan menjadi lebih rileks dan tenang kerana lotion selalunya dibuat dengan aroma yang menyenangkan. Macam have faith in skin lotion ni bau honeydew. Jangan ade yang nak makan diri sendiri sudah😁😁 Dengan semua manfaat itu, jangan lupa memakai Have Faith In Skin Lotion furaiha setiap selesai mandi atau bila2 masa yang memerlukan😉

💬 2Normal

Hai, assalamualaikum..Ekonomi semakin gawat sekarang yaa, so ada tak yang berminat untuk tingkatkan pendapatan sampingan? Jom join sebagai agen Syifa Soap 2 in 1? 😊 Modal pun rendah jee, cuma RM110 SM/ RM125 SS sahaja.. Berminat boleh whatsapp sis ye💁
.
📲Whatsapp 0142468150 .
📲Whatsapp 0142468150
📲Whatsapp 0142468150
atau klik link di BIO

#cantik #petua #kulitgebu #kulitlicin #wajahberseri #arganoil #maduasli #kulitcerah #sabunviral #sabunpencerah #sabunhalal #sabunwangi #masalahkulit #uitm #terbaik #parutpudar #parutjerawat #parut #utm #sabuncollagen #viral #instafamous #instashop #ajimaura #sabuncerah #skincareorganik #sabunwajah #testimoni #bebasmerkuri #kulitlembut
Kulit Cantik, Wajah Berseri

Hai, assalamualaikum..Ekonomi semakin gawat sekarang yaa, so ada tak yang berminat untuk tingkatkan pendapatan sampingan? Jom join sebagai agen Syifa Soap 2 in 1? 😊 Modal pun rendah jee, cuma RM110 SM/ RM125 SS sahaja.. Berminat boleh whatsapp sis ye💁
.
📲Whatsapp 0142468150 .
📲Whatsapp 0142468150
📲Whatsapp 0142468150
atau klik link di BIO

#cantik #petua #kulitgebu #kulitlicin #wajahberseri #arganoil #maduasli #kulitcerah #sabunviral #sabunpencerah #sabunhalal #sabunwangi #masalahkulit #uitm #terbaik #parutpudar #parutjerawat #parut #utm #sabuncollagen #viral #instafamous #instashop #ajimaura #sabuncerah #skincareorganik #sabunwajah #testimoni #bebasmerkuri #kulitlembut

💬 1Normal

-
Lahirnya seorang anak dalam sebuah keluarga memang merupakan kebahagiaan sekaligus kebanggaan tersendiri bagi setiap pasangan suami istri.

Namun tidak ada yang tahu berapa lama mereka harus menantikan kehadiran sang bayi. Cukup banyak pasangan suami istri yang berpisah karena mereka tidak kunjung dikaruniai buah hati

Bahkan ada juga suami yg menikah lagi dg alasan ingin mendapatkan keturunan.
-
Yuk follow
@rahasia_cepatt_hamil
@rahasia_cepatt_hamil
@rahasia_cepatt_hamil
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
️✔ contact person :
📲Wa: 085791064262
-
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!
KONSULTAN KEHAMILAN

-
Lahirnya seorang anak dalam sebuah keluarga memang merupakan kebahagiaan sekaligus kebanggaan tersendiri bagi setiap pasangan suami istri.

Namun tidak ada yang tahu berapa lama mereka harus menantikan kehadiran sang bayi. Cukup banyak pasangan suami istri yang berpisah karena mereka tidak kunjung dikaruniai buah hati

Bahkan ada juga suami yg menikah lagi dg alasan ingin mendapatkan keturunan.
-
Yuk follow
@rahasia_cepatt_hamil
@rahasia_cepatt_hamil
@rahasia_cepatt_hamil
-
untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar kehamilan silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
️✔ contact person :
📲Wa: 085791064262
-
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!!

💬 1Normal

KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
Utk pertanyaan lanjut atau order sila Whatsapp 019-5952359
.
#DS0123
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
KURUS.SLIM.DETOX.PUTIH.CANTIK

KATAKAN TIDAK PADA WARNA KULIT GELAP & TAK SEKATA 🙅🏻.
.
Kekal putih dengan #SureGlowLotion , sekali sapu je dah putih melepak. .
Tiada lagi masalah muka je putih tp tangan hitam 💁🏻
.
Dapatkan #SureGlowLotion skrg selagi stok masih ada!
.
Utk pertanyaan lanjut atau order sila Whatsapp 019-5952359
.
#DS0123
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

💬 0Normal

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/0199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder  #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
Platinum Stokis Darina

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/0199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki

💬 0Normal

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/0199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder  #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
#kekasihpaksarela
#yusufdance
Platinum Stokis Darina

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/0199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
#kekasihpaksarela
#yusufdance

💬 0Normal

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/0199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder  #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
#kekasihpaksarela
#yusufdance
Platinum Stokis Darina

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/0199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
#kekasihpaksarela
#yusufdance

💬 0Normal

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/0199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder  #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
Special stokis ivmist paka

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/0199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki

💬 0Normal

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/60199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder  #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
#kekasihpaksarela 
#yusufdance
Special stokis ivmist paka

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/60199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
#kekasihpaksarela
#yusufdance

💬 0Normal

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/60199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder  #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
#yusufdance
#kekasihpaksarela
Special stokis ivmist paka

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/60199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
#yusufdance
#kekasihpaksarela

💬 0Normal

DARIPADA BUANG UANG BUANG WAKTU TREATMENT KE SALON, KENAPA GA TREATMENT SENDIRI DI RUMAH???
.
Di rumah bisa sambil jagain anak, jaga warung, ga capek pula mesti siap2 nyalon 😂
.
AYOK MILIKI GALVA-MU SENDIRI 😍😍
.
Jangan tunggu lagi, ya, ORDER SEKARANG JUGA!! Galva wajib banget jadi sahabat baru kamu loh!!
.
Kenapa?
🔹Bisa menghemat perawatan kecantikan mu di klinik spa, hemat
🔹Alat bisa dipakai sekeluarga, efesies
🔹Bisa digunakan kapan dan dimana saja, efektif
🔹Gak butuh waktu lama, no ribet
🔹1 alat bisa dipakai di wajah, badan dan rambut, komplit
🔹Bisa jadi bisnis sampingan, wow

Soal manfaat?? Jangan ditanya!!
.
Manfaat Galvanic Spa untuk Wajah :
1. Mengencangkan wajah
2. Menghilangkan keriput
3. Menghilangkan flek2
4. Mencerahkan wajah
5. Mengangkat kelopak mata
6. Memudarkan kantung mata
7. Meratakan tekstur kulit yg berlubang bekas jerawat

Manfaat Galvanic Spa untuk Tubuh :
1. Menghancurkan lemak
2. Mengencangkan lengan yg bergelambir
3. Membentuk tubuh
4. Menghilangkan selulit
5. Memudarkan strechmark
6. Memudarkan keloid

Manfaat Galvanic Spa untuk Rambut :
1. Menyuburkan rambut
2. Meningkatkan volume rambut
3. Menguatkan akar rambut
4. Menyehatkan rambut dan kulit kepala
5. Meratakan pertumbuhan rambut

Informasi dan FREE konsultasi :
WA : 0895614447220 (selalu on)
Line : @bad5359a (jangan lupa tambahkan @ yah )

#perawatanalami #perawatanmuka #antiaging #awetmuda #pemutihkulit #penghaluskulit #mataindah #perawatanwajah #wajah #pembersihwajah #perawatankulit #pemutihkulit #lulurwajah #bekasjerawat #kulitlembut #kulitcerah #pengecangwajah
sari kosmetik impor

DARIPADA BUANG UANG BUANG WAKTU TREATMENT KE SALON, KENAPA GA TREATMENT SENDIRI DI RUMAH???
.
Di rumah bisa sambil jagain anak, jaga warung, ga capek pula mesti siap2 nyalon 😂
.
AYOK MILIKI GALVA-MU SENDIRI 😍😍
.
Jangan tunggu lagi, ya, ORDER SEKARANG JUGA!! Galva wajib banget jadi sahabat baru kamu loh!!
.
Kenapa?
🔹Bisa menghemat perawatan kecantikan mu di klinik spa, hemat
🔹Alat bisa dipakai sekeluarga, efesies
🔹Bisa digunakan kapan dan dimana saja, efektif
🔹Gak butuh waktu lama, no ribet
🔹1 alat bisa dipakai di wajah, badan dan rambut, komplit
🔹Bisa jadi bisnis sampingan, wow

Soal manfaat?? Jangan ditanya!!
.
Manfaat Galvanic Spa untuk Wajah :
1. Mengencangkan wajah
2. Menghilangkan keriput
3. Menghilangkan flek2
4. Mencerahkan wajah
5. Mengangkat kelopak mata
6. Memudarkan kantung mata
7. Meratakan tekstur kulit yg berlubang bekas jerawat

Manfaat Galvanic Spa untuk Tubuh :
1. Menghancurkan lemak
2. Mengencangkan lengan yg bergelambir
3. Membentuk tubuh
4. Menghilangkan selulit
5. Memudarkan strechmark
6. Memudarkan keloid

Manfaat Galvanic Spa untuk Rambut :
1. Menyuburkan rambut
2. Meningkatkan volume rambut
3. Menguatkan akar rambut
4. Menyehatkan rambut dan kulit kepala
5. Meratakan pertumbuhan rambut

Informasi dan FREE konsultasi :
WA : 0895614447220 (selalu on)
Line : @bad5359a (jangan lupa tambahkan @ yah )

#perawatanalami #perawatanmuka #antiaging #awetmuda #pemutihkulit #penghaluskulit #mataindah #perawatanwajah #wajah #pembersihwajah #perawatankulit #pemutihkulit #lulurwajah #bekasjerawat #kulitlembut #kulitcerah #pengecangwajah

💬 0Normal

😱KULIT BADAN MAKIN LICIN😱

Mandi2 je wak.. APA YG BEST SGT DARINA NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK GUNA ?🤔
.
.
KELEBIHAN DARINA SHOWER SCRUB
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk muka,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn 💎Membantu memudarkan parut di badan.
💎Membantu mengatasi masalah selulit.
💎melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
💎Menghilangkan bau badan
💎Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💎Buang sel kulit mati
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan .

Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja daki hilang kulut cera berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘

Psttt...Sis ada buat YES tau.Potongan harga sehingga RM12.90 tau..Jom wssap sis 0133801718.Utk pembelian hari ni sis nak bagi 🎁 bg stp pembelian #Darinashowerscrub😱😱
Whatsapp 0133801718

#DarinaTeamSuki #darinashowerscrubpantaidalam #Darinashowerscrub #pantaidalam #bangsar #kerinchi #kualalumpur #kualititerbaik #kulitlembut #kulitcerahberseri #hilangkandaki #hilangkanstretchmark #bazarpaknil #bazaaronlinemalaysia #aurainsta #terapiinstagram #mandianskrub #mandianscrub #mandian #scrub #scrubbadan
#StokisDiperlukan #kelantan #pahang #kedah #perak
Hilangkan Daki/Selulit/Parut

😱KULIT BADAN MAKIN LICIN😱

Mandi2 je wak.. APA YG BEST SGT DARINA NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK GUNA ?🤔
.
.
KELEBIHAN DARINA SHOWER SCRUB
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk muka,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn 💎Membantu memudarkan parut di badan.
💎Membantu mengatasi masalah selulit.
💎melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
💎Menghilangkan bau badan
💎Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💎Buang sel kulit mati
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan .

Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja daki hilang kulut cera berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘

Psttt...Sis ada buat YES tau.Potongan harga sehingga RM12.90 tau..Jom wssap sis 0133801718.Utk pembelian hari ni sis nak bagi 🎁 bg stp pembelian #Darinashowerscrub😱😱
Whatsapp 0133801718

#DarinaTeamSuki #darinashowerscrubpantaidalam #Darinashowerscrub #pantaidalam #bangsar #kerinchi #kualalumpur #kualititerbaik #kulitlembut #kulitcerahberseri #hilangkandaki #hilangkanstretchmark #bazarpaknil #bazaaronlinemalaysia #aurainsta #terapiinstagram #mandianskrub #mandianscrub #mandian #scrub #scrubbadan
#StokisDiperlukan #kelantan #pahang #kedah #perak

💬 0Normal

DARIPADA BUANG UANG BUANG WAKTU TREATMENT KE SALON, KENAPA GA TREATMENT SENDIRI DI RUMAH???
.
Di rumah bisa sambil jagain anak, jaga warung, ga capek pula mesti siap2 nyalon 😂
.
AYOK MILIKI GALVA-MU SENDIRI 😍😍
.
Jangan tunggu lagi, ya, ORDER SEKARANG JUGA!! Galva wajib banget jadi sahabat baru kamu loh!!
.
Kenapa?
🔹Bisa menghemat perawatan kecantikan mu di klinik spa, hemat
🔹Alat bisa dipakai sekeluarga, efesies
🔹Bisa digunakan kapan dan dimana saja, efektif
🔹Gak butuh waktu lama, no ribet
🔹1 alat bisa dipakai di wajah, badan dan rambut, komplit
🔹Bisa jadi bisnis sampingan, wow

Soal manfaat?? Jangan ditanya!!
.
Manfaat Galvanic Spa untuk Wajah :
1. Mengencangkan wajah
2. Menghilangkan keriput
3. Menghilangkan flek2
4. Mencerahkan wajah
5. Mengangkat kelopak mata
6. Memudarkan kantung mata
7. Meratakan tekstur kulit yg berlubang bekas jerawat

Manfaat Galvanic Spa untuk Tubuh :
1. Menghancurkan lemak
2. Mengencangkan lengan yg bergelambir
3. Membentuk tubuh
4. Menghilangkan selulit
5. Memudarkan strechmark
6. Memudarkan keloid

Manfaat Galvanic Spa untuk Rambut :
1. Menyuburkan rambut
2. Meningkatkan volume rambut
3. Menguatkan akar rambut
4. Menyehatkan rambut dan kulit kepala
5. Meratakan pertumbuhan rambut

Informasi dan FREE konsultasi :
WA : 0895614447220 (selalu on)
Line : @bad5359a (jangan lupa tambahkan @ yah )

#pembersihwajah #pembersihalami #masker #maskerlumpur #maskerwajah #maskerkomedo #pengangkatkomedo #antiaging #awetmuda #perawatankulit #lotionpemutih #pemutihkulit #penghaluskulit #krimpemutih #pemutih #bodylotion #lotion #kulitbayi #kulitlembut #kulitcerah #wajahglowing #pemutihwajah
sari kosmetik impor

DARIPADA BUANG UANG BUANG WAKTU TREATMENT KE SALON, KENAPA GA TREATMENT SENDIRI DI RUMAH???
.
Di rumah bisa sambil jagain anak, jaga warung, ga capek pula mesti siap2 nyalon 😂
.
AYOK MILIKI GALVA-MU SENDIRI 😍😍
.
Jangan tunggu lagi, ya, ORDER SEKARANG JUGA!! Galva wajib banget jadi sahabat baru kamu loh!!
.
Kenapa?
🔹Bisa menghemat perawatan kecantikan mu di klinik spa, hemat
🔹Alat bisa dipakai sekeluarga, efesies
🔹Bisa digunakan kapan dan dimana saja, efektif
🔹Gak butuh waktu lama, no ribet
🔹1 alat bisa dipakai di wajah, badan dan rambut, komplit
🔹Bisa jadi bisnis sampingan, wow

Soal manfaat?? Jangan ditanya!!
.
Manfaat Galvanic Spa untuk Wajah :
1. Mengencangkan wajah
2. Menghilangkan keriput
3. Menghilangkan flek2
4. Mencerahkan wajah
5. Mengangkat kelopak mata
6. Memudarkan kantung mata
7. Meratakan tekstur kulit yg berlubang bekas jerawat

Manfaat Galvanic Spa untuk Tubuh :
1. Menghancurkan lemak
2. Mengencangkan lengan yg bergelambir
3. Membentuk tubuh
4. Menghilangkan selulit
5. Memudarkan strechmark
6. Memudarkan keloid

Manfaat Galvanic Spa untuk Rambut :
1. Menyuburkan rambut
2. Meningkatkan volume rambut
3. Menguatkan akar rambut
4. Menyehatkan rambut dan kulit kepala
5. Meratakan pertumbuhan rambut

Informasi dan FREE konsultasi :
WA : 0895614447220 (selalu on)
Line : @bad5359a (jangan lupa tambahkan @ yah )

#pembersihwajah #pembersihalami #masker #maskerlumpur #maskerwajah #maskerkomedo #pengangkatkomedo #antiaging #awetmuda #perawatankulit #lotionpemutih #pemutihkulit #penghaluskulit #krimpemutih #pemutih #bodylotion #lotion #kulitbayi #kulitlembut #kulitcerah #wajahglowing #pemutihwajah

💬 0Normal

Macam MAGIC je Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
-
Ramai yg tnya " Sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
-
Tentulah boleh sbb dlm Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
-
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
-
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
-
Whatsapp #SUREGLOW ke 017-9230307 .
-
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
JOM KURUS SEAWAL 2 MINGGU!!!

Macam MAGIC je Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
-
Ramai yg tnya " Sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
-
Tentulah boleh sbb dlm Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
-
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
-
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
-
Whatsapp #SUREGLOW ke 017-9230307 .
-
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

💬 0Normal

Jom tengok sampai habis macam mana adik ni dapat kulit putih, lembut & gebu dengan hanya sekali sapuan #SureGlowLotion .
-
Haaa takperlu nak cucuk sana cucuk sini tau utk dapat kulit cantik. Apa susahhh sapu je #SureGlowLotion macam adik manis ni buat. Tup tup terus dapat kulit putih.😍
-
Teringin nak kulit putih macam awek Korea?
Meh Whatsapp 017-9230307 now!💝
-
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
JOM KURUS SEAWAL 2 MINGGU!!!

Jom tengok sampai habis macam mana adik ni dapat kulit putih, lembut & gebu dengan hanya sekali sapuan #SureGlowLotion .
-
Haaa takperlu nak cucuk sana cucuk sini tau utk dapat kulit cantik. Apa susahhh sapu je #SureGlowLotion macam adik manis ni buat. Tup tup terus dapat kulit putih.😍
-
Teringin nak kulit putih macam awek Korea?
Meh Whatsapp 017-9230307 now!💝
-
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

💬 1Normal

Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻.
-
Fungsi Sure Glow Lotion :
🍓Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
🍓Menghaluskan kulit
🍓Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
Memberi kelembapan berpanjangan
🍓Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
🍓Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
🍓Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
🍓Menjadikan kulit selembut kulit bayi
🍓Membuang daki2 lama
-
Sebarang pertanyaan atau order boleh Whatsapp 017-9230307 .
-
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 017-9230307 okay👌🏻.
-
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
JOM KURUS SEAWAL 2 MINGGU!!!

Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻.
-
Fungsi Sure Glow Lotion :
🍓Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
🍓Menghaluskan kulit
🍓Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
Memberi kelembapan berpanjangan
🍓Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
🍓Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
🍓Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
🍓Menjadikan kulit selembut kulit bayi
🍓Membuang daki2 lama
-
Sebarang pertanyaan atau order boleh Whatsapp 017-9230307 .
-
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 017-9230307 okay👌🏻.
-
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

💬 0Normal

DARIPADA BUANG UANG BUANG WAKTU TREATMENT KE SALON, KENAPA GA TREATMENT SENDIRI DI RUMAH???
.
Di rumah bisa sambil jagain anak, jaga warung, ga capek pula mesti siap2 nyalon 😂
.
AYOK MILIKI GALVA-MU SENDIRI 😍😍
.
Jangan tunggu lagi, ya, ORDER SEKARANG JUGA!! Galva wajib banget jadi sahabat baru kamu loh!!
.
Kenapa?
🔹Bisa menghemat perawatan kecantikan mu di klinik spa, hemat
🔹Alat bisa dipakai sekeluarga, efesies
🔹Bisa digunakan kapan dan dimana saja, efektif
🔹Gak butuh waktu lama, no ribet
🔹1 alat bisa dipakai di wajah, badan dan rambut, komplit
🔹Bisa jadi bisnis sampingan, wow

Soal manfaat?? Jangan ditanya!!
.
Manfaat Galvanic Spa untuk Wajah :
1. Mengencangkan wajah
2. Menghilangkan keriput
3. Menghilangkan flek2
4. Mencerahkan wajah
5. Mengangkat kelopak mata
6. Memudarkan kantung mata
7. Meratakan tekstur kulit yg berlubang bekas jerawat

Manfaat Galvanic Spa untuk Tubuh :
1. Menghancurkan lemak
2. Mengencangkan lengan yg bergelambir
3. Membentuk tubuh
4. Menghilangkan selulit
5. Memudarkan strechmark
6. Memudarkan keloid

Manfaat Galvanic Spa untuk Rambut :
1. Menyuburkan rambut
2. Meningkatkan volume rambut
3. Menguatkan akar rambut
4. Menyehatkan rambut dan kulit kepala
5. Meratakan pertumbuhan rambut

Informasi dan FREE konsultasi :
WA : 0895614447220 (selalu on)
Line : @bad5359a (jangan lupa tambahkan @ yah )

#antiaging #awetmuda #pemutihkulit #penghaluskulit #pembersihwajah #pembersihalami #antiaging #awetmuda #perawatankulit #lotionpemutih #pemutihkulit #penghaluskulit #krimpemutih #pemutih #bodylotion #lotion #kulitbayi #kulitlembut #kulitcerah #wajahglowing #pemutihwajah #pembersihjerawat
sari kosmetik impor

DARIPADA BUANG UANG BUANG WAKTU TREATMENT KE SALON, KENAPA GA TREATMENT SENDIRI DI RUMAH???
.
Di rumah bisa sambil jagain anak, jaga warung, ga capek pula mesti siap2 nyalon 😂
.
AYOK MILIKI GALVA-MU SENDIRI 😍😍
.
Jangan tunggu lagi, ya, ORDER SEKARANG JUGA!! Galva wajib banget jadi sahabat baru kamu loh!!
.
Kenapa?
🔹Bisa menghemat perawatan kecantikan mu di klinik spa, hemat
🔹Alat bisa dipakai sekeluarga, efesies
🔹Bisa digunakan kapan dan dimana saja, efektif
🔹Gak butuh waktu lama, no ribet
🔹1 alat bisa dipakai di wajah, badan dan rambut, komplit
🔹Bisa jadi bisnis sampingan, wow

Soal manfaat?? Jangan ditanya!!
.
Manfaat Galvanic Spa untuk Wajah :
1. Mengencangkan wajah
2. Menghilangkan keriput
3. Menghilangkan flek2
4. Mencerahkan wajah
5. Mengangkat kelopak mata
6. Memudarkan kantung mata
7. Meratakan tekstur kulit yg berlubang bekas jerawat

Manfaat Galvanic Spa untuk Tubuh :
1. Menghancurkan lemak
2. Mengencangkan lengan yg bergelambir
3. Membentuk tubuh
4. Menghilangkan selulit
5. Memudarkan strechmark
6. Memudarkan keloid

Manfaat Galvanic Spa untuk Rambut :
1. Menyuburkan rambut
2. Meningkatkan volume rambut
3. Menguatkan akar rambut
4. Menyehatkan rambut dan kulit kepala
5. Meratakan pertumbuhan rambut

Informasi dan FREE konsultasi :
WA : 0895614447220 (selalu on)
Line : @bad5359a (jangan lupa tambahkan @ yah )

#antiaging #awetmuda #pemutihkulit #penghaluskulit #pembersihwajah #pembersihalami #antiaging #awetmuda #perawatankulit #lotionpemutih #pemutihkulit #penghaluskulit #krimpemutih #pemutih #bodylotion #lotion #kulitbayi #kulitlembut #kulitcerah #wajahglowing #pemutihwajah #pembersihjerawat

💬 0Normal

Macam MAGIC je Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
-
Ramai yg tnya " Sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
-
Tentulah boleh sbb dlm Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
-
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
-
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
-
Whatsapp #SUREGLOW ke 017-9230307 .
-
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
JOM KURUS SEAWAL 2 MINGGU!!!

Macam MAGIC je Sureglowlotion ni. Tau-tau dah putih. 3 saat je uolss😍
-
Ramai yg tnya " Sureglowlotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
-
Tentulah boleh sbb dlm Sureglowlotion ni takde mercury atau bahan2 yg boleh membahayakan kulit, malahan kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #SureGlowLotion .
-
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
-
NAK PUTIH DALAM MASA 3 SAAT?
-
Whatsapp #SUREGLOW ke 017-9230307 .
-
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

💬 0Normal

Jom tengok sampai habis macam mana adik ni dapat kulit putih, lembut & gebu dengan hanya sekali sapuan #SureGlowLotion .
-
Haaa takperlu nak cucuk sana cucuk sini tau utk dapat kulit cantik. Apa susahhh sapu je #SureGlowLotion macam adik manis ni buat. Tup tup terus dapat kulit putih.😍
-
Teringin nak kulit putih macam awek Korea?
Meh Whatsapp 017-9230307 now!💝
-
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
JOM KURUS SEAWAL 2 MINGGU!!!

Jom tengok sampai habis macam mana adik ni dapat kulit putih, lembut & gebu dengan hanya sekali sapuan #SureGlowLotion .
-
Haaa takperlu nak cucuk sana cucuk sini tau utk dapat kulit cantik. Apa susahhh sapu je #SureGlowLotion macam adik manis ni buat. Tup tup terus dapat kulit putih.😍
-
Teringin nak kulit putih macam awek Korea?
Meh Whatsapp 017-9230307 now!💝
-
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

💬 0Normal

Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻.
-
Fungsi Sure Glow Lotion :
🍓Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
🍓Menghaluskan kulit
🍓Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
Memberi kelembapan berpanjangan
🍓Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
🍓Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
🍓Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
🍓Menjadikan kulit selembut kulit bayi
🍓Membuang daki2 lama
-
Sebarang pertanyaan atau order boleh Whatsapp 017-9230307 .
-
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 017-9230307 okay👌🏻.
-
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
 #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri
JOM KURUS SEAWAL 2 MINGGU!!!

Sebelum keluar rumah wajib sapu #SureGlowLotion , lindungi kulit anda dari sinaran cahaya matahari. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh. Dlm losyen ni ada susu so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada uolls. So putih berkekalan la nnti kulit uolls 👍🏻.
-
Fungsi Sure Glow Lotion :
🍓Memutihkan kulit dgn sekali sapu (3saat je terus putih)
🍓Menghaluskan kulit
🍓Mencerahkan warna tona kulit yg x sekata
Memberi kelembapan berpanjangan
🍓Memulihkan struktur kulit yg rosak akibat sinaran matahari
🍓Melindungi kulit dari sinaran cahaya matahari
🍓Putih yg berkekalan (kalau selalu guna)
🍓Menjadikan kulit selembut kulit bayi
🍓Membuang daki2 lama
-
Sebarang pertanyaan atau order boleh Whatsapp 017-9230307 .
-
Nak join #Dropship under Syahmimi Beauty??
Whatsapp 017-9230307 okay👌🏻.
-
#SureGlowLotion #SureGlowTestimoni #jomputih #losyenputihajaib #Losyenputihgebu #sayanakputih #SureGlowFeedback #SureGlowLotionTestimoni
#SayangiKulitAnda #sapusaputerusputihh #putihcepat #putihsehat #tipsputih #nakputih
#putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri

💬 0Normal

Pengen langsing? Plus muka mulus glowing kulit lembab???? Yuuukk kepoin si imut satu ini 😘😘😘 PEMESANAN DAN KONSULTASI SILAHKAN LANGSUNG CHAT WA

#jeans #skinnyjeans #rippedjeans #tegreenmurah #tegreen97 #promoskincare #promotegreen #kulitlembut #kulithalus #nuskinjogja #nuskinungaran #nuskinsalatiga #nuskinsalatigamurah #nuskinmedan #nuskinsolo #nuskinsolomurah #nuskinlampung #lapakcantik #nuskinbpom #promonuskin
Galvanicspa TR90 tegreen r2

Pengen langsing? Plus muka mulus glowing kulit lembab???? Yuuukk kepoin si imut satu ini 😘😘😘 PEMESANAN DAN KONSULTASI SILAHKAN LANGSUNG CHAT WA

#jeans #skinnyjeans #rippedjeans #tegreenmurah #tegreen97 #promoskincare #promotegreen #kulitlembut #kulithalus #nuskinjogja #nuskinungaran #nuskinsalatiga #nuskinsalatigamurah #nuskinmedan #nuskinsolo #nuskinsolomurah #nuskinlampung #lapakcantik #nuskinbpom #promonuskin

💬 0Normal

Pengen langsing? Plus muka mulus glowing kulit lembab???? Yuuukk kepoin si imut satu ini 😘😘😘 PEMESANAN DAN KONSULTASI SILAHKAN LANGSUNG CHAT WA

#jeans #skinnyjeans #rippedjeans #tegreenmurah #tegreen97 #promoskincare #promotegreen #kulitlembut #kulithalus #nuskinjogja #nuskinungaran #nuskinsalatiga #nuskinsalatigamurah #nuskinmedan #nuskinsolo #nuskinsolomurah #nuskinlampung #lapakcantik #nuskinbpom #promonuskin
Cantik Awet Muda Glowi Nuskin

Pengen langsing? Plus muka mulus glowing kulit lembab???? Yuuukk kepoin si imut satu ini 😘😘😘 PEMESANAN DAN KONSULTASI SILAHKAN LANGSUNG CHAT WA

#jeans #skinnyjeans #rippedjeans #tegreenmurah #tegreen97 #promoskincare #promotegreen #kulitlembut #kulithalus #nuskinjogja #nuskinungaran #nuskinsalatiga #nuskinsalatigamurah #nuskinmedan #nuskinsolo #nuskinsolomurah #nuskinlampung #lapakcantik #nuskinbpom #promonuskin

💬 0Normal