#klcc

.
Beli mana2 set Dyxy, FREE Set Makeup Brush Hello Kitty 7 in 1..😍
.
Assalamualaikum. Hii uolls💕🌸 .
PROMOTION❗❗
SPEND RM 4.00 SAHAJA DAPAT BELI FULL SET DYXY COSMETICS?? 😱Wahhh
.
.
Spend RM4.00 sahaja sehari da boleh dapatkan 1 set DYXY COSMETIC? Yeke?  Murahnyaaaa?😱
.
Iye uolls kite tak tipu❌ Semudah itu untuk grab 1 set DYXY ni. Sekarang kite tengah buat offer meletop letop tau..😍💃🏻
.
Ribuan testimoni yg berpuas hati dengan DYXY BC CREAM👍🏻 Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati😘
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖.
Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi😍
.
📲 Fa - 019.334.3575
💗 Dropship needed
.
#bccreamfoundation 
#bccream 
#bccreambydyana 
#dyxygreenteafacemist 
#putihkankulit 
#dyxybccream 
#dyxymurah 
#wangsamaju 
#klcc
#muaampang 
#teamfl 
#foundation 
#foundationmalaysia 
#dropshipwanted 
#dropshipneeded 
#dyxyselangor 
#dyxyampang 
#gombak 
#ampang 
#dyxycheras 
#dyxykl 
#muaserikembangan 
#muacheras
DYXY | MAKE UP | KOSMETIK

.
Beli mana2 set Dyxy, FREE Set Makeup Brush Hello Kitty 7 in 1..😍
.
Assalamualaikum. Hii uolls💕🌸 .
PROMOTION❗❗
SPEND RM 4.00 SAHAJA DAPAT BELI FULL SET DYXY COSMETICS?? 😱Wahhh
.
.
Spend RM4.00 sahaja sehari da boleh dapatkan 1 set DYXY COSMETIC? Yeke? Murahnyaaaa?😱
.
Iye uolls kite tak tipu❌ Semudah itu untuk grab 1 set DYXY ni. Sekarang kite tengah buat offer meletop letop tau..😍💃🏻
.
Ribuan testimoni yg berpuas hati dengan DYXY BC CREAM👍🏻 Rugi sgt korang tak cuba. Produk DYXY wajib cuba confirm puas hati😘
.
Apa tunggu lagi jom grab 1 set💖.
Ada FREE GIFT best2 tau kite nak bagi😍
.
📲 Fa - 019.334.3575
💗 Dropship needed
.
#bccreamfoundation
#bccream
#bccreambydyana
#dyxygreenteafacemist
#putihkankulit
#dyxybccream
#dyxymurah
#wangsamaju
#klcc
#muaampang
#teamfl
#foundation
#foundationmalaysia
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dyxyselangor
#dyxyampang
#gombak
#ampang
#dyxycheras
#dyxykl
#muaserikembangan
#muacheras

💬 0Normal

Feels new year holiday di negeri jiran.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#happynewyear #happyholiday #mytrip #myvacation #malaysia #twintower #petronastower #klcc #bukitcaves #chinatown #pavilion #enjoy #love #happy #latepost
Siti Halimah

Feels new year holiday di negeri jiran.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#happynewyear #happyholiday #mytrip #myvacation #malaysia #twintower #petronastower #klcc #bukitcaves #chinatown #pavilion #enjoy #love #happy #latepost

💬 8Normal
At Kuala Lumpur, Malaysia

Looking for nice handphone numbers for business? We have Maxis, Digi, Celcom, Tunetalk VIP NUMBER FOR SALE 
Kindly call/whatsapp at 0168039797 if interested.
For more numbers pls visit my blog at
www.supervipnumber.blogspot.com

COD : Bangsar Shopping Centre
Poslaju RM10

#plazadamas #hartamas #solaris #publika #jalanduta #bangsar #vipmobile #vip #klcc #maxis #digi #celcom #umobile #tunetalk #hotlink #buzzme #prepaid #mobileprepaid #kualalumpur #malaysia #prepaidjimat #internetlaju #4glte #bazaarpaknil #fattzura #rotikaya #damansara
vipmobilenumber

Looking for nice handphone numbers for business? We have Maxis, Digi, Celcom, Tunetalk VIP NUMBER FOR SALE
Kindly call/whatsapp at 0168039797 if interested.
For more numbers pls visit my blog at
www.supervipnumber.blogspot.com

COD : Bangsar Shopping Centre
Poslaju RM10

#plazadamas #hartamas #solaris #publika #jalanduta #bangsar #vipmobile #vip #klcc #maxis #digi #celcom #umobile #tunetalk #hotlink #buzzme #prepaid #mobileprepaid #kualalumpur #malaysia #prepaidjimat #internetlaju #4glte #bazaarpaknil #fattzura #rotikaya #damansara

💬 1Normal
At Isabel restaurant and bar

KECEWA TENGOK MUKA BERMINYAK SETIAP PAGI.

ye..kakbee keciwa sangat. Bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin..sadis..
Tak boleh nak senyum sebab muka sangat kusam dan berminyak.
Haihh...spoil my morning.. Lalu, ditonyoh2 muka dengan air. Sental kuat2. Kengkonon dapat lah membersihkan minyak2 di kulit muka. Okey lah..hilang sekejap. Tapi muka, still kusam dan tak berseri.

Selesai cuci muka, tepek pulak dengan moisturizer dan compact powder. Dengan harapan, muka tampak lebih berseri. Ternyata, masih tak dapat muka berseri2 idaman hati. Haihh lagi... Tapi itu, cerita 5 tahun dulu. Cerita ketika kak bee belum reti nak jaga pengambilan makanan yang sihat setiap hari. Kak bee cuma titik beratkan penggunaan kosmetik luaran je. Just nak tutup kekurangan yang ada tanpa merawat masalah dalaman nya. Sehinggalah kak bee bertemu dengan suplemen Shaklee.

Jeng jeng jeng.. kulit muka kak bee dah tak berminyak lagi. Kak bee dah boleh senyum tiap pagi bangun tidur tengok muka kat cermin. Syukur sesangat. Tell me..wanita mana yang tak sukakan kulit muka cantik?

Apapun, kak bee puas hati sangat dengan kulit muka kak bee sekarang ni kalau nak compare dengan dulu. Sekarang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah...yang penting bagi kak bee, keanjalan itu yang harus di maintain kan. Tak mo lah muka berkedut2 dan 'jatuh' cepat sangat sebelum usia..tak giteww? ;) kak bee dah amalkan collagen powder shaklee. Korang bila pula?
.
Ready stock.
Percuma postage.
Percuma shaker.
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar 
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee  #shaklee
#produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress
Produk Kecantikan Dalaman

KECEWA TENGOK MUKA BERMINYAK SETIAP PAGI.

ye..kakbee keciwa sangat. Bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin..sadis..
Tak boleh nak senyum sebab muka sangat kusam dan berminyak.
Haihh...spoil my morning.. Lalu, ditonyoh2 muka dengan air. Sental kuat2. Kengkonon dapat lah membersihkan minyak2 di kulit muka. Okey lah..hilang sekejap. Tapi muka, still kusam dan tak berseri.

Selesai cuci muka, tepek pulak dengan moisturizer dan compact powder. Dengan harapan, muka tampak lebih berseri. Ternyata, masih tak dapat muka berseri2 idaman hati. Haihh lagi... Tapi itu, cerita 5 tahun dulu. Cerita ketika kak bee belum reti nak jaga pengambilan makanan yang sihat setiap hari. Kak bee cuma titik beratkan penggunaan kosmetik luaran je. Just nak tutup kekurangan yang ada tanpa merawat masalah dalaman nya. Sehinggalah kak bee bertemu dengan suplemen Shaklee.

Jeng jeng jeng.. kulit muka kak bee dah tak berminyak lagi. Kak bee dah boleh senyum tiap pagi bangun tidur tengok muka kat cermin. Syukur sesangat. Tell me..wanita mana yang tak sukakan kulit muka cantik?

Apapun, kak bee puas hati sangat dengan kulit muka kak bee sekarang ni kalau nak compare dengan dulu. Sekarang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah...yang penting bagi kak bee, keanjalan itu yang harus di maintain kan. Tak mo lah muka berkedut2 dan 'jatuh' cepat sangat sebelum usia..tak giteww? ;) kak bee dah amalkan collagen powder shaklee. Korang bila pula?
.
Ready stock.
Percuma postage.
Percuma shaker.
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee #shaklee
#produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress

💬 0Normal

KECEWA TENGOK MUKA BERMINYAK SETIAP PAGI.

ye..kakbee keciwa sangat. Bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin..sadis..
Tak boleh nak senyum sebab muka sangat kusam dan berminyak.
Haihh...spoil my morning.. Lalu, ditonyoh2 muka dengan air. Sental kuat2. Kengkonon dapat lah membersihkan minyak2 di kulit muka. Okey lah..hilang sekejap. Tapi muka, still kusam dan tak berseri.

Selesai cuci muka, tepek pulak dengan moisturizer dan compact powder. Dengan harapan, muka tampak lebih berseri. Ternyata, masih tak dapat muka berseri2 idaman hati. Haihh lagi... Tapi itu, cerita 5 tahun dulu. Cerita ketika kak bee belum reti nak jaga pengambilan makanan yang sihat setiap hari. Kak bee cuma titik beratkan penggunaan kosmetik luaran je. Just nak tutup kekurangan yang ada tanpa merawat masalah dalaman nya. Sehinggalah kak bee bertemu dengan suplemen Shaklee.

Jeng jeng jeng.. kulit muka kak bee dah tak berminyak lagi. Kak bee dah boleh senyum tiap pagi bangun tidur tengok muka kat cermin. Syukur sesangat. Tell me..wanita mana yang tak sukakan kulit muka cantik?

Apapun, kak bee puas hati sangat dengan kulit muka kak bee sekarang ni kalau nak compare dengan dulu. Sekarang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah...yang penting bagi kak bee, keanjalan itu yang harus di maintain kan. Tak mo lah muka berkedut2 dan 'jatuh' cepat sangat sebelum usia..tak giteww? ;) kak bee dah amalkan collagen powder shaklee. Korang bila pula?
.
Ready stock.
Percuma postage.
Percuma shaker.
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar 
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee  #shaklee
#produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress
Produk Kecantikan Dalaman

KECEWA TENGOK MUKA BERMINYAK SETIAP PAGI.

ye..kakbee keciwa sangat. Bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin..sadis..
Tak boleh nak senyum sebab muka sangat kusam dan berminyak.
Haihh...spoil my morning.. Lalu, ditonyoh2 muka dengan air. Sental kuat2. Kengkonon dapat lah membersihkan minyak2 di kulit muka. Okey lah..hilang sekejap. Tapi muka, still kusam dan tak berseri.

Selesai cuci muka, tepek pulak dengan moisturizer dan compact powder. Dengan harapan, muka tampak lebih berseri. Ternyata, masih tak dapat muka berseri2 idaman hati. Haihh lagi... Tapi itu, cerita 5 tahun dulu. Cerita ketika kak bee belum reti nak jaga pengambilan makanan yang sihat setiap hari. Kak bee cuma titik beratkan penggunaan kosmetik luaran je. Just nak tutup kekurangan yang ada tanpa merawat masalah dalaman nya. Sehinggalah kak bee bertemu dengan suplemen Shaklee.

Jeng jeng jeng.. kulit muka kak bee dah tak berminyak lagi. Kak bee dah boleh senyum tiap pagi bangun tidur tengok muka kat cermin. Syukur sesangat. Tell me..wanita mana yang tak sukakan kulit muka cantik?

Apapun, kak bee puas hati sangat dengan kulit muka kak bee sekarang ni kalau nak compare dengan dulu. Sekarang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah...yang penting bagi kak bee, keanjalan itu yang harus di maintain kan. Tak mo lah muka berkedut2 dan 'jatuh' cepat sangat sebelum usia..tak giteww? ;) kak bee dah amalkan collagen powder shaklee. Korang bila pula?
.
Ready stock.
Percuma postage.
Percuma shaker.
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee #shaklee
#produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress

💬 0Normal

KECEWA TENGOK MUKA BERMINYAK SETIAP PAGI.

ye..kakbee keciwa sangat. Bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin..sadis..
Tak boleh nak senyum sebab muka sangat kusam dan berminyak.
Haihh...spoil my morning.. Lalu, ditonyoh2 muka dengan air. Sental kuat2. Kengkonon dapat lah membersihkan minyak2 di kulit muka. Okey lah..hilang sekejap. Tapi muka, still kusam dan tak berseri.

Selesai cuci muka, tepek pulak dengan moisturizer dan compact powder. Dengan harapan, muka tampak lebih berseri. Ternyata, masih tak dapat muka berseri2 idaman hati. Haihh lagi... Tapi itu, cerita 5 tahun dulu. Cerita ketika kak bee belum reti nak jaga pengambilan makanan yang sihat setiap hari. Kak bee cuma titik beratkan penggunaan kosmetik luaran je. Just nak tutup kekurangan yang ada tanpa merawat masalah dalaman nya. Sehinggalah kak bee bertemu dengan suplemen Shaklee.

Jeng jeng jeng.. kulit muka kak bee dah tak berminyak lagi. Kak bee dah boleh senyum tiap pagi bangun tidur tengok muka kat cermin. Syukur sesangat. Tell me..wanita mana yang tak sukakan kulit muka cantik?

Apapun, kak bee puas hati sangat dengan kulit muka kak bee sekarang ni kalau nak compare dengan dulu. Sekarang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah...yang penting bagi kak bee, keanjalan itu yang harus di maintain kan. Tak mo lah muka berkedut2 dan 'jatuh' cepat sangat sebelum usia..tak giteww? ;) kak bee dah amalkan collagen powder shaklee. Korang bila pula?
.
Ready stock.
Percuma postage.
Percuma shaker.
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar 
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee  #shaklee
#produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress
Produk Kecantikan Dalaman

KECEWA TENGOK MUKA BERMINYAK SETIAP PAGI.

ye..kakbee keciwa sangat. Bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin..sadis..
Tak boleh nak senyum sebab muka sangat kusam dan berminyak.
Haihh...spoil my morning.. Lalu, ditonyoh2 muka dengan air. Sental kuat2. Kengkonon dapat lah membersihkan minyak2 di kulit muka. Okey lah..hilang sekejap. Tapi muka, still kusam dan tak berseri.

Selesai cuci muka, tepek pulak dengan moisturizer dan compact powder. Dengan harapan, muka tampak lebih berseri. Ternyata, masih tak dapat muka berseri2 idaman hati. Haihh lagi... Tapi itu, cerita 5 tahun dulu. Cerita ketika kak bee belum reti nak jaga pengambilan makanan yang sihat setiap hari. Kak bee cuma titik beratkan penggunaan kosmetik luaran je. Just nak tutup kekurangan yang ada tanpa merawat masalah dalaman nya. Sehinggalah kak bee bertemu dengan suplemen Shaklee.

Jeng jeng jeng.. kulit muka kak bee dah tak berminyak lagi. Kak bee dah boleh senyum tiap pagi bangun tidur tengok muka kat cermin. Syukur sesangat. Tell me..wanita mana yang tak sukakan kulit muka cantik?

Apapun, kak bee puas hati sangat dengan kulit muka kak bee sekarang ni kalau nak compare dengan dulu. Sekarang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah...yang penting bagi kak bee, keanjalan itu yang harus di maintain kan. Tak mo lah muka berkedut2 dan 'jatuh' cepat sangat sebelum usia..tak giteww? ;) kak bee dah amalkan collagen powder shaklee. Korang bila pula?
.
Ready stock.
Percuma postage.
Percuma shaker.
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee #shaklee
#produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress

💬 0Normal

KECEWA TENGOK MUKA BERMINYAK SETIAP PAGI.

ye..kakbee keciwa sangat. Bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin..sadis..
Tak boleh nak senyum sebab muka sangat kusam dan berminyak.
Haihh...spoil my morning.. Lalu, ditonyoh2 muka dengan air. Sental kuat2. Kengkonon dapat lah membersihkan minyak2 di kulit muka. Okey lah..hilang sekejap. Tapi muka, still kusam dan tak berseri.

Selesai cuci muka, tepek pulak dengan moisturizer dan compact powder. Dengan harapan, muka tampak lebih berseri. Ternyata, masih tak dapat muka berseri2 idaman hati. Haihh lagi... Tapi itu, cerita 5 tahun dulu. Cerita ketika kak bee belum reti nak jaga pengambilan makanan yang sihat setiap hari. Kak bee cuma titik beratkan penggunaan kosmetik luaran je. Just nak tutup kekurangan yang ada tanpa merawat masalah dalaman nya. Sehinggalah kak bee bertemu dengan suplemen Shaklee.

Jeng jeng jeng.. kulit muka kak bee dah tak berminyak lagi. Kak bee dah boleh senyum tiap pagi bangun tidur tengok muka kat cermin. Syukur sesangat. Tell me..wanita mana yang tak sukakan kulit muka cantik?

Apapun, kak bee puas hati sangat dengan kulit muka kak bee sekarang ni kalau nak compare dengan dulu. Sekarang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah...yang penting bagi kak bee, keanjalan itu yang harus di maintain kan. Tak mo lah muka berkedut2 dan 'jatuh' cepat sangat sebelum usia..tak giteww? ;) kak bee dah amalkan collagen powder shaklee. Korang bila pula?
.
Ready stock.
Percuma postage.
Percuma shaker.
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar 
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee  #shaklee
#produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress
Produk Kecantikan Dalaman

KECEWA TENGOK MUKA BERMINYAK SETIAP PAGI.

ye..kakbee keciwa sangat. Bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin..sadis..
Tak boleh nak senyum sebab muka sangat kusam dan berminyak.
Haihh...spoil my morning.. Lalu, ditonyoh2 muka dengan air. Sental kuat2. Kengkonon dapat lah membersihkan minyak2 di kulit muka. Okey lah..hilang sekejap. Tapi muka, still kusam dan tak berseri.

Selesai cuci muka, tepek pulak dengan moisturizer dan compact powder. Dengan harapan, muka tampak lebih berseri. Ternyata, masih tak dapat muka berseri2 idaman hati. Haihh lagi... Tapi itu, cerita 5 tahun dulu. Cerita ketika kak bee belum reti nak jaga pengambilan makanan yang sihat setiap hari. Kak bee cuma titik beratkan penggunaan kosmetik luaran je. Just nak tutup kekurangan yang ada tanpa merawat masalah dalaman nya. Sehinggalah kak bee bertemu dengan suplemen Shaklee.

Jeng jeng jeng.. kulit muka kak bee dah tak berminyak lagi. Kak bee dah boleh senyum tiap pagi bangun tidur tengok muka kat cermin. Syukur sesangat. Tell me..wanita mana yang tak sukakan kulit muka cantik?

Apapun, kak bee puas hati sangat dengan kulit muka kak bee sekarang ni kalau nak compare dengan dulu. Sekarang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah...yang penting bagi kak bee, keanjalan itu yang harus di maintain kan. Tak mo lah muka berkedut2 dan 'jatuh' cepat sangat sebelum usia..tak giteww? ;) kak bee dah amalkan collagen powder shaklee. Korang bila pula?
.
Ready stock.
Percuma postage.
Percuma shaker.
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee #shaklee
#produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress

💬 0Normal

KECEWA TENGOK MUKA BERMINYAK SETIAP PAGI.

ye..kakbee keciwa sangat. Bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin..sadis..
Tak boleh nak senyum sebab muka sangat kusam dan berminyak.
Haihh...spoil my morning.. Lalu, ditonyoh2 muka dengan air. Sental kuat2. Kengkonon dapat lah membersihkan minyak2 di kulit muka. Okey lah..hilang sekejap. Tapi muka, still kusam dan tak berseri.

Selesai cuci muka, tepek pulak dengan moisturizer dan compact powder. Dengan harapan, muka tampak lebih berseri. Ternyata, masih tak dapat muka berseri2 idaman hati. Haihh lagi... Tapi itu, cerita 5 tahun dulu. Cerita ketika kak bee belum reti nak jaga pengambilan makanan yang sihat setiap hari. Kak bee cuma titik beratkan penggunaan kosmetik luaran je. Just nak tutup kekurangan yang ada tanpa merawat masalah dalaman nya. Sehinggalah kak bee bertemu dengan suplemen Shaklee.

Jeng jeng jeng.. kulit muka kak bee dah tak berminyak lagi. Kak bee dah boleh senyum tiap pagi bangun tidur tengok muka kat cermin. Syukur sesangat. Tell me..wanita mana yang tak sukakan kulit muka cantik?

Apapun, kak bee puas hati sangat dengan kulit muka kak bee sekarang ni kalau nak compare dengan dulu. Sekarang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah...yang penting bagi kak bee, keanjalan itu yang harus di maintain kan. Tak mo lah muka berkedut2 dan 'jatuh' cepat sangat sebelum usia..tak giteww? ;) kak bee dah amalkan collagen powder shaklee. Korang bila pula?
.
Ready stock.
Percuma postage.
Percuma shaker.
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar 
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee  #shaklee
#produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress
Produk Kecantikan Dalaman

KECEWA TENGOK MUKA BERMINYAK SETIAP PAGI.

ye..kakbee keciwa sangat. Bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin..sadis..
Tak boleh nak senyum sebab muka sangat kusam dan berminyak.
Haihh...spoil my morning.. Lalu, ditonyoh2 muka dengan air. Sental kuat2. Kengkonon dapat lah membersihkan minyak2 di kulit muka. Okey lah..hilang sekejap. Tapi muka, still kusam dan tak berseri.

Selesai cuci muka, tepek pulak dengan moisturizer dan compact powder. Dengan harapan, muka tampak lebih berseri. Ternyata, masih tak dapat muka berseri2 idaman hati. Haihh lagi... Tapi itu, cerita 5 tahun dulu. Cerita ketika kak bee belum reti nak jaga pengambilan makanan yang sihat setiap hari. Kak bee cuma titik beratkan penggunaan kosmetik luaran je. Just nak tutup kekurangan yang ada tanpa merawat masalah dalaman nya. Sehinggalah kak bee bertemu dengan suplemen Shaklee.

Jeng jeng jeng.. kulit muka kak bee dah tak berminyak lagi. Kak bee dah boleh senyum tiap pagi bangun tidur tengok muka kat cermin. Syukur sesangat. Tell me..wanita mana yang tak sukakan kulit muka cantik?

Apapun, kak bee puas hati sangat dengan kulit muka kak bee sekarang ni kalau nak compare dengan dulu. Sekarang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah...yang penting bagi kak bee, keanjalan itu yang harus di maintain kan. Tak mo lah muka berkedut2 dan 'jatuh' cepat sangat sebelum usia..tak giteww? ;) kak bee dah amalkan collagen powder shaklee. Korang bila pula?
.
Ready stock.
Percuma postage.
Percuma shaker.
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee #shaklee
#produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress

💬 0Normal

KECEWA TENGOK MUKA BERMINYAK SETIAP PAGI.

ye..kakbee keciwa sangat. Bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin..sadis..
Tak boleh nak senyum sebab muka sangat kusam dan berminyak.
Haihh...spoil my morning.. Lalu, ditonyoh2 muka dengan air. Sental kuat2. Kengkonon dapat lah membersihkan minyak2 di kulit muka. Okey lah..hilang sekejap. Tapi muka, still kusam dan tak berseri.

Selesai cuci muka, tepek pulak dengan moisturizer dan compact powder. Dengan harapan, muka tampak lebih berseri. Ternyata, masih tak dapat muka berseri2 idaman hati. Haihh lagi... Tapi itu, cerita 5 tahun dulu. Cerita ketika kak bee belum reti nak jaga pengambilan makanan yang sihat setiap hari. Kak bee cuma titik beratkan penggunaan kosmetik luaran je. Just nak tutup kekurangan yang ada tanpa merawat masalah dalaman nya. Sehinggalah kak bee bertemu dengan suplemen Shaklee.

Jeng jeng jeng.. kulit muka kak bee dah tak berminyak lagi. Kak bee dah boleh senyum tiap pagi bangun tidur tengok muka kat cermin. Syukur sesangat. Tell me..wanita mana yang tak sukakan kulit muka cantik?

Apapun, kak bee puas hati sangat dengan kulit muka kak bee sekarang ni kalau nak compare dengan dulu. Sekarang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah...yang penting bagi kak bee, keanjalan itu yang harus di maintain kan. Tak mo lah muka berkedut2 dan 'jatuh' cepat sangat sebelum usia..tak giteww? ;) kak bee dah amalkan collagen powder shaklee. Korang bila pula?
.
Ready stock.
Percuma postage.
Percuma shaker.
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar 
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee  #shaklee
#produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress
Produk Kecantikan Dalaman

KECEWA TENGOK MUKA BERMINYAK SETIAP PAGI.

ye..kakbee keciwa sangat. Bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin..sadis..
Tak boleh nak senyum sebab muka sangat kusam dan berminyak.
Haihh...spoil my morning.. Lalu, ditonyoh2 muka dengan air. Sental kuat2. Kengkonon dapat lah membersihkan minyak2 di kulit muka. Okey lah..hilang sekejap. Tapi muka, still kusam dan tak berseri.

Selesai cuci muka, tepek pulak dengan moisturizer dan compact powder. Dengan harapan, muka tampak lebih berseri. Ternyata, masih tak dapat muka berseri2 idaman hati. Haihh lagi... Tapi itu, cerita 5 tahun dulu. Cerita ketika kak bee belum reti nak jaga pengambilan makanan yang sihat setiap hari. Kak bee cuma titik beratkan penggunaan kosmetik luaran je. Just nak tutup kekurangan yang ada tanpa merawat masalah dalaman nya. Sehinggalah kak bee bertemu dengan suplemen Shaklee.

Jeng jeng jeng.. kulit muka kak bee dah tak berminyak lagi. Kak bee dah boleh senyum tiap pagi bangun tidur tengok muka kat cermin. Syukur sesangat. Tell me..wanita mana yang tak sukakan kulit muka cantik?

Apapun, kak bee puas hati sangat dengan kulit muka kak bee sekarang ni kalau nak compare dengan dulu. Sekarang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah...yang penting bagi kak bee, keanjalan itu yang harus di maintain kan. Tak mo lah muka berkedut2 dan 'jatuh' cepat sangat sebelum usia..tak giteww? ;) kak bee dah amalkan collagen powder shaklee. Korang bila pula?
.
Ready stock.
Percuma postage.
Percuma shaker.
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee #shaklee
#produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress

💬 0Normal

.
.
M A D E L I N E  S U I T
.
🌸Item: Madeline Suit
🌸Size: XS - XL
🌸Color: Black - Nude - Pink
🌸Normal Price: RM149
.
ORDER SEKARANG!
🤗PS.POOJA
👍CC131
👌0133268221
.
#zalora #fattahamin #neelofa #fazura #fattzura #fashionvalet #poplook #poplookootd #calacara #calacaraagent #gegarvaganza #meletop #erafm #hotfm #lazada #laudiachintyabella #errafazira #fashion #fashionblogger #klcc #hm #uniqlo #cottonon #padini #brandsoutlet
calacara_shawlpublika

.
.
M A D E L I N E S U I T
.
🌸Item: Madeline Suit
🌸Size: XS - XL
🌸Color: Black - Nude - Pink
🌸Normal Price: RM149
.
ORDER SEKARANG!
🤗PS.POOJA
👍CC131
👌0133268221
.
#zalora #fattahamin #neelofa #fazura #fattzura #fashionvalet #poplook #poplookootd #calacara #calacaraagent #gegarvaganza #meletop #erafm #hotfm #lazada #laudiachintyabella #errafazira #fashion #fashionblogger #klcc #hm #uniqlo #cottonon #padini #brandsoutlet

💬 0Normal

KECEWA TENGOK MUKA BERMINYAK SETIAP PAGI.

ye..kakbee keciwa sangat. Bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin..sadis..
Tak boleh nak senyum sebab muka sangat kusam dan berminyak.
Haihh...spoil my morning.. Lalu, ditonyoh2 muka dengan air. Sental kuat2. Kengkonon dapat lah membersihkan minyak2 di kulit muka. Okey lah..hilang sekejap. Tapi muka, still kusam dan tak berseri.

Selesai cuci muka, tepek pulak dengan moisturizer dan compact powder. Dengan harapan, muka tampak lebih berseri. Ternyata, masih tak dapat muka berseri2 idaman hati. Haihh lagi... Tapi itu, cerita 5 tahun dulu. Cerita ketika kak bee belum reti nak jaga pengambilan makanan yang sihat setiap hari. Kak bee cuma titik beratkan penggunaan kosmetik luaran je. Just nak tutup kekurangan yang ada tanpa merawat masalah dalaman nya. Sehinggalah kak bee bertemu dengan suplemen Shaklee.

Jeng jeng jeng.. kulit muka kak bee dah tak berminyak lagi. Kak bee dah boleh senyum tiap pagi bangun tidur tengok muka kat cermin. Syukur sesangat. Tell me..wanita mana yang tak sukakan kulit muka cantik?

Apapun, kak bee puas hati sangat dengan kulit muka kak bee sekarang ni kalau nak compare dengan dulu. Sekarang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah...yang penting bagi kak bee, keanjalan itu yang harus di maintain kan. Tak mo lah muka berkedut2 dan 'jatuh' cepat sangat sebelum usia..tak giteww? ;) kak bee dah amalkan collagen powder shaklee. Korang bila pula?
.
Ready stock.
Percuma postage.
Percuma shaker.
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar 
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee  #shaklee
#produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress
Produk Kecantikan Dalaman

KECEWA TENGOK MUKA BERMINYAK SETIAP PAGI.

ye..kakbee keciwa sangat. Bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin..sadis..
Tak boleh nak senyum sebab muka sangat kusam dan berminyak.
Haihh...spoil my morning.. Lalu, ditonyoh2 muka dengan air. Sental kuat2. Kengkonon dapat lah membersihkan minyak2 di kulit muka. Okey lah..hilang sekejap. Tapi muka, still kusam dan tak berseri.

Selesai cuci muka, tepek pulak dengan moisturizer dan compact powder. Dengan harapan, muka tampak lebih berseri. Ternyata, masih tak dapat muka berseri2 idaman hati. Haihh lagi... Tapi itu, cerita 5 tahun dulu. Cerita ketika kak bee belum reti nak jaga pengambilan makanan yang sihat setiap hari. Kak bee cuma titik beratkan penggunaan kosmetik luaran je. Just nak tutup kekurangan yang ada tanpa merawat masalah dalaman nya. Sehinggalah kak bee bertemu dengan suplemen Shaklee.

Jeng jeng jeng.. kulit muka kak bee dah tak berminyak lagi. Kak bee dah boleh senyum tiap pagi bangun tidur tengok muka kat cermin. Syukur sesangat. Tell me..wanita mana yang tak sukakan kulit muka cantik?

Apapun, kak bee puas hati sangat dengan kulit muka kak bee sekarang ni kalau nak compare dengan dulu. Sekarang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah...yang penting bagi kak bee, keanjalan itu yang harus di maintain kan. Tak mo lah muka berkedut2 dan 'jatuh' cepat sangat sebelum usia..tak giteww? ;) kak bee dah amalkan collagen powder shaklee. Korang bila pula?
.
Ready stock.
Percuma postage.
Percuma shaker.
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee #shaklee
#produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress

💬 0Normal

KECEWA TENGOK MUKA BERMINYAK SETIAP PAGI.

ye..kakbee keciwa sangat. Bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin..sadis..
Tak boleh nak senyum sebab muka sangat kusam dan berminyak.
Haihh...spoil my morning.. Lalu, ditonyoh2 muka dengan air. Sental kuat2. Kengkonon dapat lah membersihkan minyak2 di kulit muka. Okey lah..hilang sekejap. Tapi muka, still kusam dan tak berseri.

Selesai cuci muka, tepek pulak dengan moisturizer dan compact powder. Dengan harapan, muka tampak lebih berseri. Ternyata, masih tak dapat muka berseri2 idaman hati. Haihh lagi... Tapi itu, cerita 5 tahun dulu. Cerita ketika kak bee belum reti nak jaga pengambilan makanan yang sihat setiap hari. Kak bee cuma titik beratkan penggunaan kosmetik luaran je. Just nak tutup kekurangan yang ada tanpa merawat masalah dalaman nya. Sehinggalah kak bee bertemu dengan suplemen Shaklee.

Jeng jeng jeng.. kulit muka kak bee dah tak berminyak lagi. Kak bee dah boleh senyum tiap pagi bangun tidur tengok muka kat cermin. Syukur sesangat. Tell me..wanita mana yang tak sukakan kulit muka cantik?

Apapun, kak bee puas hati sangat dengan kulit muka kak bee sekarang ni kalau nak compare dengan dulu. Sekarang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah...yang penting bagi kak bee, keanjalan itu yang harus di maintain kan. Tak mo lah muka berkedut2 dan 'jatuh' cepat sangat sebelum usia..tak giteww? ;) kak bee dah amalkan collagen powder shaklee. Korang bila pula?
.
Ready stock.
Percuma postage.
Percuma shaker.
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar 
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee  #shaklee
#produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress
Produk Kecantikan Dalaman

KECEWA TENGOK MUKA BERMINYAK SETIAP PAGI.

ye..kakbee keciwa sangat. Bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin..sadis..
Tak boleh nak senyum sebab muka sangat kusam dan berminyak.
Haihh...spoil my morning.. Lalu, ditonyoh2 muka dengan air. Sental kuat2. Kengkonon dapat lah membersihkan minyak2 di kulit muka. Okey lah..hilang sekejap. Tapi muka, still kusam dan tak berseri.

Selesai cuci muka, tepek pulak dengan moisturizer dan compact powder. Dengan harapan, muka tampak lebih berseri. Ternyata, masih tak dapat muka berseri2 idaman hati. Haihh lagi... Tapi itu, cerita 5 tahun dulu. Cerita ketika kak bee belum reti nak jaga pengambilan makanan yang sihat setiap hari. Kak bee cuma titik beratkan penggunaan kosmetik luaran je. Just nak tutup kekurangan yang ada tanpa merawat masalah dalaman nya. Sehinggalah kak bee bertemu dengan suplemen Shaklee.

Jeng jeng jeng.. kulit muka kak bee dah tak berminyak lagi. Kak bee dah boleh senyum tiap pagi bangun tidur tengok muka kat cermin. Syukur sesangat. Tell me..wanita mana yang tak sukakan kulit muka cantik?

Apapun, kak bee puas hati sangat dengan kulit muka kak bee sekarang ni kalau nak compare dengan dulu. Sekarang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah...yang penting bagi kak bee, keanjalan itu yang harus di maintain kan. Tak mo lah muka berkedut2 dan 'jatuh' cepat sangat sebelum usia..tak giteww? ;) kak bee dah amalkan collagen powder shaklee. Korang bila pula?
.
Ready stock.
Percuma postage.
Percuma shaker.
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee #shaklee
#produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress

💬 0Normal

KECEWA TENGOK MUKA BERMINYAK SETIAP PAGI.

ye..kakbee keciwa sangat. Bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin..sadis..
Tak boleh nak senyum sebab muka sangat kusam dan berminyak.
Haihh...spoil my morning.. Lalu, ditonyoh2 muka dengan air. Sental kuat2. Kengkonon dapat lah membersihkan minyak2 di kulit muka. Okey lah..hilang sekejap. Tapi muka, still kusam dan tak berseri.

Selesai cuci muka, tepek pulak dengan moisturizer dan compact powder. Dengan harapan, muka tampak lebih berseri. Ternyata, masih tak dapat muka berseri2 idaman hati. Haihh lagi... Tapi itu, cerita 5 tahun dulu. Cerita ketika kak bee belum reti nak jaga pengambilan makanan yang sihat setiap hari. Kak bee cuma titik beratkan penggunaan kosmetik luaran je. Just nak tutup kekurangan yang ada tanpa merawat masalah dalaman nya. Sehinggalah kak bee bertemu dengan suplemen Shaklee.

Jeng jeng jeng.. kulit muka kak bee dah tak berminyak lagi. Kak bee dah boleh senyum tiap pagi bangun tidur tengok muka kat cermin. Syukur sesangat. Tell me..wanita mana yang tak sukakan kulit muka cantik?

Apapun, kak bee puas hati sangat dengan kulit muka kak bee sekarang ni kalau nak compare dengan dulu. Sekarang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah...yang penting bagi kak bee, keanjalan itu yang harus di maintain kan. Tak mo lah muka berkedut2 dan 'jatuh' cepat sangat sebelum usia..tak giteww? ;) kak bee dah amalkan collagen powder shaklee. Korang bila pula?
.
Ready stock.
Percuma postage.
Percuma shaker.
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar 
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee  #shaklee
#produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress
Produk Kecantikan Dalaman

KECEWA TENGOK MUKA BERMINYAK SETIAP PAGI.

ye..kakbee keciwa sangat. Bangun tidur, masuk bilik air, tengok cermin..sadis..
Tak boleh nak senyum sebab muka sangat kusam dan berminyak.
Haihh...spoil my morning.. Lalu, ditonyoh2 muka dengan air. Sental kuat2. Kengkonon dapat lah membersihkan minyak2 di kulit muka. Okey lah..hilang sekejap. Tapi muka, still kusam dan tak berseri.

Selesai cuci muka, tepek pulak dengan moisturizer dan compact powder. Dengan harapan, muka tampak lebih berseri. Ternyata, masih tak dapat muka berseri2 idaman hati. Haihh lagi... Tapi itu, cerita 5 tahun dulu. Cerita ketika kak bee belum reti nak jaga pengambilan makanan yang sihat setiap hari. Kak bee cuma titik beratkan penggunaan kosmetik luaran je. Just nak tutup kekurangan yang ada tanpa merawat masalah dalaman nya. Sehinggalah kak bee bertemu dengan suplemen Shaklee.

Jeng jeng jeng.. kulit muka kak bee dah tak berminyak lagi. Kak bee dah boleh senyum tiap pagi bangun tidur tengok muka kat cermin. Syukur sesangat. Tell me..wanita mana yang tak sukakan kulit muka cantik?

Apapun, kak bee puas hati sangat dengan kulit muka kak bee sekarang ni kalau nak compare dengan dulu. Sekarang lebih baik dari dulu. Alhamdulillah...yang penting bagi kak bee, keanjalan itu yang harus di maintain kan. Tak mo lah muka berkedut2 dan 'jatuh' cepat sangat sebelum usia..tak giteww? ;) kak bee dah amalkan collagen powder shaklee. Korang bila pula?
.
Ready stock.
Percuma postage.
Percuma shaker.
.
Nak order?
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
📞 whatsapp 0165952771
.
#baizurabahar
#pengedarShakleeChemor #ipoh #perak
#setCantikShaklee #shaklee
#produkkecantikan #terlajaklaris #vivixOffer #vivix #energizingsoyprotein
#collagenPowderShaklee
#sayajual #sayajualonline #bazaarpaknil
#siscuba #wanitabekerjaya #klcc #penang #bajumengandungmurah
#bajumenyusu #jubahmenyusu #nursingdress

💬 0Normal

SOLUSI yg sudah dibutuhkan banyak orang.. Pemutih kulit, Maker penghilang jerawat, pembesar payudara, peninggi badan, pelangsing, penggemuk, sudah sertifikasi BPOM dan Halal MUI
.
More info:
*Pembesar Payudara
*Paket peninggi 2-15 cm
*Paket pelangsing 5-15 kg
*Paket penggemuk 2-15 kg
*Paket pemutih alami seluruh badan
*Paket masker herbal atasi jerawat

Respon Cepat hubungi::
WA: 082295750795
Pin BB: DABE33C4
Banyak diskon harga+gratis ongkir prefer bbm aja langsung yah untuk info detailnya.
Free Konsul! Chat aja

#jakarta #medan #bandung #jambi #bali #babel #palembang #lampung #bekasi #kalimantan #sulawesi #aceh #indonesia
#jogja #pembesarpayudara #lombok #hijab
#tasori #maskerspirulina #lsm #klcc #paris #hijab #makeup #olshopmurahbanget #gratisongkir
DISTRIBUTOR TIENS&TER-PERCAYA😊

SOLUSI yg sudah dibutuhkan banyak orang.. Pemutih kulit, Maker penghilang jerawat, pembesar payudara, peninggi badan, pelangsing, penggemuk, sudah sertifikasi BPOM dan Halal MUI
.
More info:
*Pembesar Payudara
*Paket peninggi 2-15 cm
*Paket pelangsing 5-15 kg
*Paket penggemuk 2-15 kg
*Paket pemutih alami seluruh badan
*Paket masker herbal atasi jerawat

Respon Cepat hubungi::
WA: 082295750795
Pin BB: DABE33C4
Banyak diskon harga+gratis ongkir prefer bbm aja langsung yah untuk info detailnya.
Free Konsul! Chat aja

#jakarta #medan #bandung #jambi #bali #babel #palembang #lampung #bekasi #kalimantan #sulawesi #aceh #indonesia
#jogja #pembesarpayudara #lombok #hijab
#tasori #maskerspirulina #lsm #klcc #paris #hijab #makeup #olshopmurahbanget #gratisongkir

💬 0Normal

💓💓💓 FEEDBACK CUSTOMER ALHAMDULILLAH💓💓💓 ♐ Customer dah dapat parcel ✅
♐ Siapa yang nak order terus whatsapp ummu tau 💜
♐ Meh beli makeup dan sama sama cantik😘
♐ Beli makeup murah murah jer 🔛
♐ Beli makeup dapat free gift pulak 😉
♐ Nak tengok feedback customer yang dah order & beli dengan ummu boleh click #ummuqoishfeedback 💓
♐ Yang dah order jom share feedback kat ummu ✅
♐ Nak beli makeup murah meh order ♐Makeup bajet tapi lawoo 💜
♐ Whatsapp 014-6231-473
♐ Save number ummuqoish tau 😉

#readystock #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bandarsaujanaputra #codbandarsaujanaputra #putrajayavendor #puchongperdana #putraheight #jalankebun #jalankebunshahalam #persiaranrimbayu #kotakemuning #puncakalam #uitmpuncakalam #uiagombak #uitmpuncakperdana #jualmurahmurah #klcc #bangisentral #ukmbangi ️❤️❤️
PEMBORONG PRODUK KOSMETIK KL

💓💓💓 FEEDBACK CUSTOMER ALHAMDULILLAH💓💓💓 ♐ Customer dah dapat parcel ✅
♐ Siapa yang nak order terus whatsapp ummu tau 💜
♐ Meh beli makeup dan sama sama cantik😘
♐ Beli makeup murah murah jer 🔛
♐ Beli makeup dapat free gift pulak 😉
♐ Nak tengok feedback customer yang dah order & beli dengan ummu boleh click #ummuqoishfeedback 💓
♐ Yang dah order jom share feedback kat ummu ✅
♐ Nak beli makeup murah meh order ♐Makeup bajet tapi lawoo 💜
♐ Whatsapp 014-6231-473
♐ Save number ummuqoish tau 😉

#readystock #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bandarsaujanaputra #codbandarsaujanaputra #putrajayavendor #puchongperdana #putraheight #jalankebun #jalankebunshahalam #persiaranrimbayu #kotakemuning #puncakalam #uitmpuncakalam #uiagombak #uitmpuncakperdana #jualmurahmurah #klcc #bangisentral #ukmbangi ️❤️❤️

💬 0Normal
At Bandar Saujana Putra

SOLUSI yg sudah dibutuhkan banyak orang.. Pemutih kulit, Maker penghilang jerawat, pembesar payudara, peninggi badan, pelangsing, penggemuk, sudah sertifikasi BPOM dan Halal MUI
.
More info:
*Pembesar Payudara
*Paket peninggi 2-15 cm
*Paket pelangsing 5-15 kg
*Paket penggemuk 2-15 kg
*Paket pemutih alami seluruh badan
*Paket masker herbal atasi jerawat

Respon Cepat hubungi::
WA: 082295750795
Pin BB: DABE33C4
Banyak diskon harga+gratis ongkir prefer bbm aja langsung yah untuk info detailnya.
Free Konsul! Chat aja

#jakarta #medan #bandung #jambi #bali #babel #palembang #lampung #bekasi #kalimantan #sulawesi #aceh #indonesia
#jogja #pembesarpayudara #lombok #hijab
#tasori #maskerspirulina #lsm #klcc #paris #hijab #makeup #olshopmurahbanget #gratisongkir
DISTRIBUTOR TIENS&TER-PERCAYA😊

SOLUSI yg sudah dibutuhkan banyak orang.. Pemutih kulit, Maker penghilang jerawat, pembesar payudara, peninggi badan, pelangsing, penggemuk, sudah sertifikasi BPOM dan Halal MUI
.
More info:
*Pembesar Payudara
*Paket peninggi 2-15 cm
*Paket pelangsing 5-15 kg
*Paket penggemuk 2-15 kg
*Paket pemutih alami seluruh badan
*Paket masker herbal atasi jerawat

Respon Cepat hubungi::
WA: 082295750795
Pin BB: DABE33C4
Banyak diskon harga+gratis ongkir prefer bbm aja langsung yah untuk info detailnya.
Free Konsul! Chat aja

#jakarta #medan #bandung #jambi #bali #babel #palembang #lampung #bekasi #kalimantan #sulawesi #aceh #indonesia
#jogja #pembesarpayudara #lombok #hijab
#tasori #maskerspirulina #lsm #klcc #paris #hijab #makeup #olshopmurahbanget #gratisongkir

💬 0Normal

SOLUSI yg sudah dibutuhkan banyak orang.. Pemutih kulit, Maker penghilang jerawat, pembesar payudara, peninggi badan, pelangsing, penggemuk, sudah sertifikasi BPOM dan Halal MUI
.
More info:
*Pembesar Payudara
*Paket peninggi 2-15 cm
*Paket pelangsing 5-15 kg
*Paket penggemuk 2-15 kg
*Paket pemutih alami seluruh badan
*Paket masker herbal atasi jerawat

Respon Cepat hubungi::
WA: 082295750795
Pin BB: DABE33C4
Banyak diskon harga+gratis ongkir prefer bbm aja langsung yah untuk info detailnya.
Free Konsul! Chat aja

#jakarta #medan #bandung #jambi #bali #babel #palembang #lampung #bekasi #kalimantan #sulawesi #aceh #indonesia
#jogja #pembesarpayudara #lombok #hijab
#tasori #maskerspirulina #lsm #klcc #paris #hijab #makeup #olshopmurahbanget #gratisongkir
DISTRIBUTOR TIENS&TER-PERCAYA😊

SOLUSI yg sudah dibutuhkan banyak orang.. Pemutih kulit, Maker penghilang jerawat, pembesar payudara, peninggi badan, pelangsing, penggemuk, sudah sertifikasi BPOM dan Halal MUI
.
More info:
*Pembesar Payudara
*Paket peninggi 2-15 cm
*Paket pelangsing 5-15 kg
*Paket penggemuk 2-15 kg
*Paket pemutih alami seluruh badan
*Paket masker herbal atasi jerawat

Respon Cepat hubungi::
WA: 082295750795
Pin BB: DABE33C4
Banyak diskon harga+gratis ongkir prefer bbm aja langsung yah untuk info detailnya.
Free Konsul! Chat aja

#jakarta #medan #bandung #jambi #bali #babel #palembang #lampung #bekasi #kalimantan #sulawesi #aceh #indonesia
#jogja #pembesarpayudara #lombok #hijab
#tasori #maskerspirulina #lsm #klcc #paris #hijab #makeup #olshopmurahbanget #gratisongkir

💬 0Normal

💓💓💓 FEEDBACK CUSTOMER ALHAMDULILLAH💓💓💓 ♐ Customer dah dapat parcel ✅
♐ Siapa yang nak order terus whatsapp ummu tau 💜
♐ Meh beli makeup dan sama sama cantik😘
♐ Beli makeup murah murah jer 🔛
♐ Beli makeup dapat free gift pulak 😉
♐ Nak tengok feedback customer yang dah order & beli dengan ummu boleh click #ummuqoishfeedback 💓
♐ Yang dah order jom share feedback kat ummu ✅
♐ Nak beli makeup murah meh order ♐Makeup bajet tapi lawoo 💜
♐ Whatsapp 014-6231-473
♐ Save number ummuqoish tau 😉

#readystock #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bandarsaujanaputra #codbandarsaujanaputra #putrajayavendor #puchongperdana #putraheight #jalankebun #jalankebunshahalam #persiaranrimbayu #kotakemuning #puncakalam #uitmpuncakalam #uiagombak #uitmpuncakperdana #jualmurahmurah #klcc #bangisentral #ukmbangi ️❤️❤️
PEMBORONG PRODUK KOSMETIK KL

💓💓💓 FEEDBACK CUSTOMER ALHAMDULILLAH💓💓💓 ♐ Customer dah dapat parcel ✅
♐ Siapa yang nak order terus whatsapp ummu tau 💜
♐ Meh beli makeup dan sama sama cantik😘
♐ Beli makeup murah murah jer 🔛
♐ Beli makeup dapat free gift pulak 😉
♐ Nak tengok feedback customer yang dah order & beli dengan ummu boleh click #ummuqoishfeedback 💓
♐ Yang dah order jom share feedback kat ummu ✅
♐ Nak beli makeup murah meh order ♐Makeup bajet tapi lawoo 💜
♐ Whatsapp 014-6231-473
♐ Save number ummuqoish tau 😉

#readystock #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bandarsaujanaputra #codbandarsaujanaputra #putrajayavendor #puchongperdana #putraheight #jalankebun #jalankebunshahalam #persiaranrimbayu #kotakemuning #puncakalam #uitmpuncakalam #uiagombak #uitmpuncakperdana #jualmurahmurah #klcc #bangisentral #ukmbangi ️❤️❤️

💬 0Normal
At Bandar Saujana Putra

SOLUSI yg sudah dibutuhkan banyak orang.. Pemutih kulit, Maker penghilang jerawat, pembesar payudara, peninggi badan, pelangsing, penggemuk, sudah sertifikasi BPOM dan Halal MUI
.
More info:
*Pembesar Payudara
*Paket peninggi 2-15 cm
*Paket pelangsing 5-15 kg
*Paket penggemuk 2-15 kg
*Paket pemutih alami seluruh badan
*Paket masker herbal atasi jerawat

Respon Cepat hubungi::
WA: 082295750795
Pin BB: DABE33C4
Banyak diskon harga+gratis ongkir prefer bbm aja langsung yah untuk info detailnya.
Free Konsul! Chat aja

#jakarta #medan #bandung #jambi #bali #babel #palembang #lampung #bekasi #kalimantan #sulawesi #aceh #indonesia
#jogja #pembesarpayudara #lombok #hijab
#tasori #maskerspirulina #lsm #klcc #paris #hijab #makeup #olshopmurahbanget #gratisongkir
DISTRIBUTOR TIENS&TER-PERCAYA😊

SOLUSI yg sudah dibutuhkan banyak orang.. Pemutih kulit, Maker penghilang jerawat, pembesar payudara, peninggi badan, pelangsing, penggemuk, sudah sertifikasi BPOM dan Halal MUI
.
More info:
*Pembesar Payudara
*Paket peninggi 2-15 cm
*Paket pelangsing 5-15 kg
*Paket penggemuk 2-15 kg
*Paket pemutih alami seluruh badan
*Paket masker herbal atasi jerawat

Respon Cepat hubungi::
WA: 082295750795
Pin BB: DABE33C4
Banyak diskon harga+gratis ongkir prefer bbm aja langsung yah untuk info detailnya.
Free Konsul! Chat aja

#jakarta #medan #bandung #jambi #bali #babel #palembang #lampung #bekasi #kalimantan #sulawesi #aceh #indonesia
#jogja #pembesarpayudara #lombok #hijab
#tasori #maskerspirulina #lsm #klcc #paris #hijab #makeup #olshopmurahbanget #gratisongkir

💬 0Normal

Happy Birthday lagi Lissa😂
Dah x ingat berapa kali Farzana order kek.
Terima Kasih banyak2!

#desserts #medovikcakekl #medovikcake #russianhoneycake #klcc #danaukota #gombak #melawati #desserts #homebaker #klbaker #foodie #instafood
Wardah

Happy Birthday lagi Lissa😂
Dah x ingat berapa kali Farzana order kek.
Terima Kasih banyak2!

#desserts #medovikcakekl #medovikcake #russianhoneycake #klcc #danaukota #gombak #melawati #desserts #homebaker #klbaker #foodie #instafood

💬 0Normal

SOLUSI yg sudah dibutuhkan banyak orang.. Pemutih kulit, Maker penghilang jerawat, pembesar payudara, peninggi badan, pelangsing, penggemuk, sudah sertifikasi BPOM dan Halal MUI
.
More info:
*Pembesar Payudara
*Paket peninggi 2-15 cm
*Paket pelangsing 5-15 kg
*Paket penggemuk 2-15 kg
*Paket pemutih alami seluruh badan
*Paket masker herbal atasi jerawat

Respon Cepat hubungi::
WA: 082295750795
Pin BB: DABE33C4
Banyak diskon harga+gratis ongkir prefer bbm aja langsung yah untuk info detailnya.
Free Konsul! Chat aja

#jakarta #medan #bandung #jambi #bali #babel #palembang #lampung #bekasi #kalimantan #sulawesi #aceh #indonesia
#jogja #pembesarpayudara #lombok #hijab
#tasori #maskerspirulina #lsm #klcc #paris #hijab #makeup #olshopmurahbanget #gratisongkir
DISTRIBUTOR TIENS&TER-PERCAYA😊

SOLUSI yg sudah dibutuhkan banyak orang.. Pemutih kulit, Maker penghilang jerawat, pembesar payudara, peninggi badan, pelangsing, penggemuk, sudah sertifikasi BPOM dan Halal MUI
.
More info:
*Pembesar Payudara
*Paket peninggi 2-15 cm
*Paket pelangsing 5-15 kg
*Paket penggemuk 2-15 kg
*Paket pemutih alami seluruh badan
*Paket masker herbal atasi jerawat

Respon Cepat hubungi::
WA: 082295750795
Pin BB: DABE33C4
Banyak diskon harga+gratis ongkir prefer bbm aja langsung yah untuk info detailnya.
Free Konsul! Chat aja

#jakarta #medan #bandung #jambi #bali #babel #palembang #lampung #bekasi #kalimantan #sulawesi #aceh #indonesia
#jogja #pembesarpayudara #lombok #hijab
#tasori #maskerspirulina #lsm #klcc #paris #hijab #makeup #olshopmurahbanget #gratisongkir

💬 0Normal

SOLUSI yg sudah dibutuhkan banyak orang.. Pemutih kulit, Maker penghilang jerawat, pembesar payudara, peninggi badan, pelangsing, penggemuk, sudah sertifikasi BPOM dan Halal MUI
.
More info:
*Pembesar Payudara
*Paket peninggi 2-15 cm
*Paket pelangsing 5-15 kg
*Paket penggemuk 2-15 kg
*Paket pemutih alami seluruh badan
*Paket masker herbal atasi jerawat

Respon Cepat hubungi::
WA: 082295750795
Pin BB: DABE33C4
Banyak diskon harga+gratis ongkir prefer bbm aja langsung yah untuk info detailnya.
Free Konsul! Chat aja

#jakarta #medan #bandung #jambi #bali #babel #palembang #lampung #bekasi #kalimantan #sulawesi #aceh #indonesia
#jogja #pembesarpayudara #lombok #hijab
#tasori #maskerspirulina #lsm #klcc #paris #hijab #makeup #olshopmurahbanget #gratisongkir
DISTRIBUTOR TIENS&TER-PERCAYA😊

SOLUSI yg sudah dibutuhkan banyak orang.. Pemutih kulit, Maker penghilang jerawat, pembesar payudara, peninggi badan, pelangsing, penggemuk, sudah sertifikasi BPOM dan Halal MUI
.
More info:
*Pembesar Payudara
*Paket peninggi 2-15 cm
*Paket pelangsing 5-15 kg
*Paket penggemuk 2-15 kg
*Paket pemutih alami seluruh badan
*Paket masker herbal atasi jerawat

Respon Cepat hubungi::
WA: 082295750795
Pin BB: DABE33C4
Banyak diskon harga+gratis ongkir prefer bbm aja langsung yah untuk info detailnya.
Free Konsul! Chat aja

#jakarta #medan #bandung #jambi #bali #babel #palembang #lampung #bekasi #kalimantan #sulawesi #aceh #indonesia
#jogja #pembesarpayudara #lombok #hijab
#tasori #maskerspirulina #lsm #klcc #paris #hijab #makeup #olshopmurahbanget #gratisongkir

💬 0Normal