#faraalipbuttersquad

Assalamualaikum & goodmorning #malaysia ❀❀❀
.
Ramai yg tanya founder kita farahanimrazakk apa kandungan rahsia yg ada dalam #faraalipbutter sampai terlampau ramai yg repeat order. okay ni !akak anim share di bawah :
.
Olive oil
🌸membantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan.
.
Jojoba oil
🌸Diperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman.
.
Beeswax
🌸memberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas.
.
Sunflower seeds
🌸membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter
Stokis FaraaLipButter KL | KB

Assalamualaikum & goodmorning #malaysia ❀❀❀
.
Ramai yg tanya founder kita farahanimrazakk apa kandungan rahsia yg ada dalam #faraalipbutter sampai terlampau ramai yg repeat order. okay ni !akak anim share di bawah :
.
Olive oil
🌸membantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan.
.
Jojoba oil
🌸Diperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman.
.
Beeswax
🌸memberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas.
.
Sunflower seeds
🌸membuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu
#faraalipbutter
#lipbutter

πŸ’¬ 0Normal

Faraa Antioksidan Lip Butter diformulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan-bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. .
Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. Semuanya dpt membuang sel kulit mati pd bibir, menyempurnakan aliran darah pd bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering, mengelupas serta berdarah.
.
Yang pasti dpt menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna adalah penyeri wajahπŸ’‹
.
www.wasap.my/+60197657658/Faraalipbutter
www.wasap.my/+60197657658/Faraalipbutter
www.wasap.my/+60197657658/Faraalipbutter
.
Follow ig @venderina.co
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquadseluruhmalaysia  #faraalipbuttersquadjb #faraalipbuttersquadjohorbahru #sayajualonline #lokalah #rahsiabibircantik #bazarpaknil #bazarkarat #fattzura #lipstickikutwarnadarah #naturallipstick
Venderina Collections

Faraa Antioksidan Lip Butter diformulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan-bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. .
Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. Semuanya dpt membuang sel kulit mati pd bibir, menyempurnakan aliran darah pd bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering, mengelupas serta berdarah.
.
Yang pasti dpt menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna adalah penyeri wajahπŸ’‹
.
www.wasap.my/+60197657658/Faraalipbutter
www.wasap.my/+60197657658/Faraalipbutter
www.wasap.my/+60197657658/Faraalipbutter
.
Follow ig @venderina.co
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquadseluruhmalaysia #faraalipbuttersquadjb #faraalipbuttersquadjohorbahru #sayajualonline #lokalah #rahsiabibircantik #bazarpaknil #bazarkarat #fattzura #lipstickikutwarnadarah #naturallipstick

πŸ’¬ 0Normal

Morning everyone! Wish you all a bless day today. Oles faraalipbutter sebelum ke tempat kerja/belajar πŸ˜‰
.
Pastikan bibir sentiasa lembap segar dan cantik semulajadi. Ceriakan hari uolls dengan faraalipbutter.😁
.
.
Whatsapp 013-3332749 OR click link in bio πŸ‘†πŸ»
Faraa Antioxidant Lip Butter

Morning everyone! Wish you all a bless day today. Oles faraalipbutter sebelum ke tempat kerja/belajar πŸ˜‰
.
Pastikan bibir sentiasa lembap segar dan cantik semulajadi. Ceriakan hari uolls dengan faraalipbutter.😁
.
.
Whatsapp 013-3332749 OR click link in bio πŸ‘†πŸ»

πŸ’¬ 1Normal

FARAA LIP BUTTER πŸ’‹
.
πŸ’„ Melembapkan Bibir Kering.
πŸ’„ Merawat Bibir Sensitif & Merekah.
πŸ’„ Membuang Sel Kulit Kering Pada Bibir.
πŸ’„ Menghilangkan Kesan Kehitaman Pada Bibir.
πŸ’„ Menyegarkan & Menyihatkan Bibir.
πŸ’„ Memberi Warna Kemerahan Semulajadi Pd Bibir.
.
Nak order atau nak tahu lebih lanjut? Wassap terus 0139743214 atau klik link pada bio 😘 .
Saya akan REPLY SECEPAT MUNGKIN!
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbyshahirah #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterkualanerus #organic #mesrasolat #mesrawuduk #luluskkm #beauty #beauty #codkualaterengganu #codfaraalipbutterktrg #codkualanerus #posseluruhmalaysia
Faraalipbutter

FARAA LIP BUTTER πŸ’‹
.
πŸ’„ Melembapkan Bibir Kering.
πŸ’„ Merawat Bibir Sensitif & Merekah.
πŸ’„ Membuang Sel Kulit Kering Pada Bibir.
πŸ’„ Menghilangkan Kesan Kehitaman Pada Bibir.
πŸ’„ Menyegarkan & Menyihatkan Bibir.
πŸ’„ Memberi Warna Kemerahan Semulajadi Pd Bibir.
.
Nak order atau nak tahu lebih lanjut? Wassap terus 0139743214 atau klik link pada bio 😘 .
Saya akan REPLY SECEPAT MUNGKIN!
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbyshahirah #faraalipbutterterengganu #faraalipbutterkualaterengganu #faraalipbutterkualanerus #organic #mesrasolat #mesrawuduk #luluskkm #beauty #beauty #codkualaterengganu #codfaraalipbutterktrg #codkualanerus #posseluruhmalaysia

πŸ’¬ 0Normal

Ramai sangat yang bertanya:.
.
β€œPekat tak color Faraa Lip Butter kalau apply kat bibir?”.
.
β€œBerapa jenis warna ada untuk Faraa Lip Butter?”.
.
Haa kalau uolls nak tahu, warna dia actually ikut suhu badan uolls je sayang. Ada orang akan pekat dibibir, ada yang mcm pink pink pastel tu. Kalau uolls taknak pekat sangat colornya calit sikit sikit pun okay tau.
.
Dan buat masa sekarang #faraalipbuttersquad hanya ada sejenis sahaja Faraa Lip Butter iaitu Caramel Mint 😘
.
Untuk order atau sebarang info lanjut
Wassap terus 01119443873 atau klik link pada bio.
.
#dropshipfaraalipbutter #faraalipbutterbytyra #teamkakteh #faraalipbuttersquad #faraalipbutterterengganu #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipsticknatural #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #bebaskimia #antioxidant #lipmatte #oliveoil #codkualaterengganu #codkualanerus #viral #meletop #terengganu
🌿NATURAL & ORGANIC BEAUTY

Ramai sangat yang bertanya:.
.
β€œPekat tak color Faraa Lip Butter kalau apply kat bibir?”.
.
β€œBerapa jenis warna ada untuk Faraa Lip Butter?”.
.
Haa kalau uolls nak tahu, warna dia actually ikut suhu badan uolls je sayang. Ada orang akan pekat dibibir, ada yang mcm pink pink pastel tu. Kalau uolls taknak pekat sangat colornya calit sikit sikit pun okay tau.
.
Dan buat masa sekarang #faraalipbuttersquad hanya ada sejenis sahaja Faraa Lip Butter iaitu Caramel Mint 😘
.
Untuk order atau sebarang info lanjut
Wassap terus 01119443873 atau klik link pada bio.
.
#dropshipfaraalipbutter #faraalipbutterbytyra #teamkakteh #faraalipbuttersquad #faraalipbutterterengganu #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipsticknatural #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #bebaskimia #antioxidant #lipmatte #oliveoil #codkualaterengganu #codkualanerus #viral #meletop #terengganu

πŸ’¬ 0Clarendon

Hai ! Ada yang tak tidur lagi? Cuma nak ingatkan. Sebelum tidur, mimpi #FaraaLipButter dulu.
.
Lepas tu esok kalau bangun teringat ingat #FaraaLipButter tanda nya kena cuba lahh uolls! πŸ’‹ Good Night ! 😍
.
Untuk order atau sebarang info lanjut
Wassap terus 01119443873 atau klik link pada bio.
.
#dropshipfaraalipbutter #faraalipbutterbytyra #teamkakteh #faraalipbuttersquad #faraalipbutterterengganu #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipsticknatural #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #bebaskimia #antioxidant #lipmatte #oliveoil #codkualaterengganu #codkualanerus #viral #meletop #terengganu
🌿NATURAL & ORGANIC BEAUTY

Hai ! Ada yang tak tidur lagi? Cuma nak ingatkan. Sebelum tidur, mimpi #FaraaLipButter dulu.
.
Lepas tu esok kalau bangun teringat ingat #FaraaLipButter tanda nya kena cuba lahh uolls! πŸ’‹ Good Night ! 😍
.
Untuk order atau sebarang info lanjut
Wassap terus 01119443873 atau klik link pada bio.
.
#dropshipfaraalipbutter #faraalipbutterbytyra #teamkakteh #faraalipbuttersquad #faraalipbutterterengganu #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipsticknatural #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #bebaskimia #antioxidant #lipmatte #oliveoil #codkualaterengganu #codkualanerus #viral #meletop #terengganu

πŸ’¬ 0Normal

Faraa Antioxidant Lip Butter. By Farahanim Razak .
.
" SEBAB BEST SANGAT TAK SANGGUP NAK BUANG WALAUPUN DAH HABISπŸ˜… "
.
" LIP BUTTER NI TAHAN 5-6 BULAN WALAUPUN AWAK PAKAI PAGI PETANG SIANG MALAM " .
.
" BIBIR MEMANG TAK KERING LANGSUNG SEJAK KENAL LIP BUTTER " .
.
" LIPSTIK 2IN1. PAKAI LIPSTIK BUKAN UNTUK WARNA YANG CANTIK SEMATA MATA, TETAPI UNTUK MENJAGA BIBIR DRPD BERMASALAH "
.
Untuk order atau sebarang info lanjut
Wassap terus 01119443873 atau klik link pada bio.
.
#dropshipfaraalipbutter #faraalipbutterbytyra #teamkakteh #faraalipbuttersquad #faraalipbutterterengganu #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipsticknatural #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #bebaskimia #antioxidant #lipmatte #oliveoil #codkualaterengganu #codkualanerus #viral #meletop #terengganu
🌿NATURAL & ORGANIC BEAUTY

Faraa Antioxidant Lip Butter. By Farahanim Razak .
.
" SEBAB BEST SANGAT TAK SANGGUP NAK BUANG WALAUPUN DAH HABISπŸ˜… "
.
" LIP BUTTER NI TAHAN 5-6 BULAN WALAUPUN AWAK PAKAI PAGI PETANG SIANG MALAM " .
.
" BIBIR MEMANG TAK KERING LANGSUNG SEJAK KENAL LIP BUTTER " .
.
" LIPSTIK 2IN1. PAKAI LIPSTIK BUKAN UNTUK WARNA YANG CANTIK SEMATA MATA, TETAPI UNTUK MENJAGA BIBIR DRPD BERMASALAH "
.
Untuk order atau sebarang info lanjut
Wassap terus 01119443873 atau klik link pada bio.
.
#dropshipfaraalipbutter #faraalipbutterbytyra #teamkakteh #faraalipbuttersquad #faraalipbutterterengganu #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipsticknatural #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #bebaskimia #antioxidant #lipmatte #oliveoil #codkualaterengganu #codkualanerus #viral #meletop #terengganu

πŸ’¬ 1Normal

@Regranned from @faraalipbutter -  Simple simple simple! Sebelum tido oles sikit Faraa Antioxidant Lip Butter okay? Jangan lupaa. Selamat malam dan mimpi indah 😘
.
.
To order w.app sis tehah ya 0174747588 .
.
RM55 (postage semenanjung 7 ss rm11)
.
* ada FREE GIFT untuk setiap pembelian.
.
Buy 2pcs FREE POSTAGE.
.
COD🚘 .
#PENANG 🌸 SEBERANG JAYA 🌸 KEPALA BATAS 🌸BERTAM 🌸 PENAGA 🌸 TELUK AIR TAWAR 🌸BUTTERWORTH 🌸 JURU 🌸 NIBONG TEBAL .
#KEDAH 🌸 SERDANG 🌸BANDAR BAHARU
.
#PERAK 🌸 PARIT BUNTAR
.
(kawasan berdekatan)
..
#faraalipbuttersquad
#faraalipbutterlovers
#faraalipbutterpenang
#tipsbibirsihat #tipbibircantik #kosmetikhahal #lipstikajaib
#posmalaysia #bibirpink
#fallinlove #cintaselamanya
faraalipbutter_penang

@Regranned from @faraalipbutter - Simple simple simple! Sebelum tido oles sikit Faraa Antioxidant Lip Butter okay? Jangan lupaa. Selamat malam dan mimpi indah 😘
.
.
To order w.app sis tehah ya 0174747588 .
.
RM55 (postage semenanjung 7 ss rm11)
.
* ada FREE GIFT untuk setiap pembelian.
.
Buy 2pcs FREE POSTAGE.
.
COD🚘 .
#PENANG 🌸 SEBERANG JAYA 🌸 KEPALA BATAS 🌸BERTAM 🌸 PENAGA 🌸 TELUK AIR TAWAR 🌸BUTTERWORTH 🌸 JURU 🌸 NIBONG TEBAL .
#KEDAH 🌸 SERDANG 🌸BANDAR BAHARU
.
#PERAK 🌸 PARIT BUNTAR
.
(kawasan berdekatan)
..
#faraalipbuttersquad
#faraalipbutterlovers
#faraalipbutterpenang
#tipsbibirsihat #tipbibircantik #kosmetikhahal #lipstikajaib
#posmalaysia #bibirpink
#fallinlove #cintaselamanya

πŸ’¬ 0Normal

#feedbackcustomers
" Bau wangi, moist, yg penting tak berkilat sgt. Just nice❀ "

Wah wah..suka sgt sis kita nie dpt #faraalipbutter πŸ’„
Yg berminat @ ingin memiliki Faraa Lip Butter boleh πŸ“² dm or ws sis wani 01152260271 πŸ“ͺ RM55 (pos semenanjung rm7 ss rm11) dgn pembelian 2 item free pos and yg best ada free gift 😍 πŸ’„#farahanimrazak πŸ’„#faraalipbutter πŸ’„#faraalipbuttersquad πŸ’„#faraalipbutterpenang πŸ’„#faraalipbutterlovers πŸ’„#faraalipbutter_sweet πŸ’„#kosmetikhalal πŸ’„#rahsiabibirpink πŸ’‹
faraa lip butter kedah

#feedbackcustomers
" Bau wangi, moist, yg penting tak berkilat sgt. Just nice❀ "

Wah wah..suka sgt sis kita nie dpt #faraalipbutter πŸ’„
Yg berminat @ ingin memiliki Faraa Lip Butter boleh πŸ“² dm or ws sis wani 01152260271 πŸ“ͺ RM55 (pos semenanjung rm7 ss rm11) dgn pembelian 2 item free pos and yg best ada free gift 😍 πŸ’„#farahanimrazak πŸ’„#faraalipbutter πŸ’„#faraalipbuttersquad πŸ’„#faraalipbutterpenang πŸ’„#faraalipbutterlovers πŸ’„#faraalipbutter_sweet πŸ’„#kosmetikhalal πŸ’„#rahsiabibirpink πŸ’‹

πŸ’¬ 0Normal

[16012018] My lovely customers. ❀️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter πŸ’„
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat #faraalipbuttersquad #faralipbutterbyfarahanimrazak #batucaves #selayang #gombak #kl #ampang #klcc #rawang #lrtgombak #lrtkelanajaya #lrtbangsar
Prettyyogiyo

[16012018] My lovely customers. ❀️
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter πŸ’„
.
Hope you enjoy it! 😘
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat #faraalipbuttersquad #faralipbutterbyfarahanimrazak #batucaves #selayang #gombak #kl #ampang #klcc #rawang #lrtgombak #lrtkelanajaya #lrtbangsar

πŸ’¬ 0Normal

Wanna Try our Antioxidant Organic Lip Butter? PM now πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ #lipdetox #lipbutterorganicpenang #faraalipbutterpenangcod #faraalipbuttersquad
faraalipbutter_penangcod

Wanna Try our Antioxidant Organic Lip Butter? PM now πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ #lipdetox #lipbutterorganicpenang #faraalipbutterpenangcod #faraalipbuttersquad

πŸ’¬ 0Normal

Wanna Try our Antioxidant Organic Lip Butter? PM now πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ #lipdetox #lipbutterorganicpenang #faraalipbutterpenangcod #faraalipbuttersquad
faraalipbutter_penangcod

Wanna Try our Antioxidant Organic Lip Butter? PM now πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ #lipdetox #lipbutterorganicpenang #faraalipbutterpenangcod #faraalipbuttersquad

πŸ’¬ 0Normal

Kalau i open untuk dropship agak-agak ada yang nak tak eh? πŸ€” #faraalipbuttersquad #faraalipbutterpenangisland #faraalipbutter
AGENT FARAALIPBUTTER πŸ•Š

Kalau i open untuk dropship agak-agak ada yang nak tak eh? πŸ€” #faraalipbuttersquad #faraalipbutterpenangisland #faraalipbutter

πŸ’¬ 0Normal

.
Biar gambar berbicara.. Chewaahh.. πŸ™ˆ
Thank youuu awakk kerana suka dan percayakan Faraa Lip Butter .. πŸ˜˜πŸ’• .
Rasai kesegaran Mint pada bibir awak.. Seriuss tersangatlah dingin bak cuaca kita sekarang β„β„πŸ˜†
.
Whatsapp sis okeh : 011-26459337
.
#Faraalipbuttersquadperlis #faraalipbutterperlis #faraalipbuttersquad #byfarahanimrazak #bestlipbalmever #careyourlips #beautylips #jojobaoils #doctor #host #pilotlife #picoftheday #teachers #Malaysian #cabincrew #Stewardess #unisex #beautyinyou #16012018
Stokis FaraaLipButterPerlis

.
Biar gambar berbicara.. Chewaahh.. πŸ™ˆ
Thank youuu awakk kerana suka dan percayakan Faraa Lip Butter .. πŸ˜˜πŸ’• .
Rasai kesegaran Mint pada bibir awak.. Seriuss tersangatlah dingin bak cuaca kita sekarang β„β„πŸ˜†
.
Whatsapp sis okeh : 011-26459337
.
#Faraalipbuttersquadperlis #faraalipbutterperlis #faraalipbuttersquad #byfarahanimrazak #bestlipbalmever #careyourlips #beautylips #jojobaoils #doctor #host #pilotlife #picoftheday #teachers #Malaysian #cabincrew #Stewardess #unisex #beautyinyou #16012018

πŸ’¬ 0Normal

Being happy doesn't mean everything's perfect. It means you've decided to look beyond the imperfections. πŸ’•
.
Berbunga-bunga squirrel ni, Comel sangat. 
Comel lagi bila pakai lip butter dekat bibir awak yang mungil tu. 😘
.

#faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faralipbuttershahalam  #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterkl #faralipbutterselangor #faralipbutterputrajaya #farahanimrazak #faraalipbutterlovers #faraalipbuttersubangbestari #kekalberseri
Be Your Own Kind of Beautiful

Being happy doesn't mean everything's perfect. It means you've decided to look beyond the imperfections. πŸ’•
.
Berbunga-bunga squirrel ni, Comel sangat.
Comel lagi bila pakai lip butter dekat bibir awak yang mungil tu. 😘
.

#faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faralipbuttershahalam #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterkl #faralipbutterselangor #faralipbutterputrajaya #farahanimrazak #faraalipbutterlovers #faraalipbuttersubangbestari #kekalberseri

πŸ’¬ 0Normal

#agentneeded #agentwanted , peluang masih dibuka ye, #jangancakapakaktakpayung ye, mst korang nak cr wet nak melatam time raya nanti, hahπŸ˜‰ ni lah masanyeee..smpt lg ni msh bln 1πŸ˜†
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquadmelaka #faraalipbutter
Faraalipbutter Melaka Stokis

#agentneeded #agentwanted , peluang masih dibuka ye, #jangancakapakaktakpayung ye, mst korang nak cr wet nak melatam time raya nanti, hahπŸ˜‰ ni lah masanyeee..smpt lg ni msh bln 1πŸ˜†
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquadmelaka #faraalipbutter

πŸ’¬ 1Normal

Sure you will love it too😘
.
Yg belum cuba jom cepat2 dm or wa 0189152815
.
Nak walk in butik @rumoda pun boleh. Ad tester tauπŸ˜‰
.
.
#faraalipbutter #faraalipbutterbangi #faraalipbuttersquad #sayapakaisayajual #lipbutter #lipstick #natural #sayajual #igshopmalaysia #kedaionline #malaysiaonlineshop #feedback #positive #testimoni #bangi #bangisentral #putrajaya #dungun #ootd #love
Chia Seeds Malaysia

Sure you will love it too😘
.
Yg belum cuba jom cepat2 dm or wa 0189152815
.
Nak walk in butik @rumoda pun boleh. Ad tester tauπŸ˜‰
.
.
#faraalipbutter #faraalipbutterbangi #faraalipbuttersquad #sayapakaisayajual #lipbutter #lipstick #natural #sayajual #igshopmalaysia #kedaionline #malaysiaonlineshop #feedback #positive #testimoni #bangi #bangisentral #putrajaya #dungun #ootd #love

πŸ’¬ 1Normal

Faraalipbutter ni 3 in 1; boleh dijadikan primer, lipbalm and lipstick harian 😊
.
Yang bestnye lagi faraalipbutter ni memberikan kesegaran dan tahan lama jugak tau.
.
Tips untuk bibir nampak cantik dan memberikan warna yang terbaik oles faraalipbutter sebelum uollss apply lipmatte or lipstick. Takde nak kering jugak nanti bibir tu. πŸ˜‰
.
Any enquiry boleh whatsapp 013-3332749 OR click link in bio πŸ‘†πŸ»πŸ€—
Faraa Antioxidant Lip Butter

Faraalipbutter ni 3 in 1; boleh dijadikan primer, lipbalm and lipstick harian 😊
.
Yang bestnye lagi faraalipbutter ni memberikan kesegaran dan tahan lama jugak tau.
.
Tips untuk bibir nampak cantik dan memberikan warna yang terbaik oles faraalipbutter sebelum uollss apply lipmatte or lipstick. Takde nak kering jugak nanti bibir tu. πŸ˜‰
.
Any enquiry boleh whatsapp 013-3332749 OR click link in bio πŸ‘†πŸ»πŸ€—

πŸ’¬ 1Normal

Memang ramai yg dah repeat order tau. Sebab apa? Sebab faraalipbutter ni best sgt2. Boleh selesaikan masalah bagi awak yg ada masalah bibir kering, kusam & tak bermaya tu. Siapa yg belum cuba or nak repeat order, cepat2 whatsapp sis okay! 😘
.
Rm55 (tak termasuk postage). COD available within KL area tertentu. Dm/whatsapp 0126366915 utk dptkan sekarang sebelum kehabisan stok! πŸ™ˆ
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterkualalumpur #faraalipbutterklcc #faraalipbutterampangpark #faraalipbuttertamanmelati #faraalipbutterwangsamaju #faraalipbutterdanau #faraalipbuttermelawati #faraalipbuttergombak
πŸ’„Agent Faraalipbutter

Memang ramai yg dah repeat order tau. Sebab apa? Sebab faraalipbutter ni best sgt2. Boleh selesaikan masalah bagi awak yg ada masalah bibir kering, kusam & tak bermaya tu. Siapa yg belum cuba or nak repeat order, cepat2 whatsapp sis okay! 😘
.
Rm55 (tak termasuk postage). COD available within KL area tertentu. Dm/whatsapp 0126366915 utk dptkan sekarang sebelum kehabisan stok! πŸ™ˆ
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterkl #faraalipbutterkualalumpur #faraalipbutterklcc #faraalipbutterampangpark #faraalipbuttertamanmelati #faraalipbutterwangsamaju #faraalipbutterdanau #faraalipbuttermelawati #faraalipbuttergombak

πŸ’¬ 0Normal

#feedbackcustomer " sejuk je kat bibir. . Best pakai. . "
Sejuk tu sebab flavour mint mint, memang fresh je rasa😍
.
.
πŸŽŠπŸŽŠπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽˆπŸŽˆπŸŽˆ
Nak order? Jom WA  0179214276 sekarang!!
COD Available πŸ’‹ ❀
.
#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutterπŸ’„πŸ’„ #FaraaLipButterpahang #faraalipbuttersquad
 #sayajualmurah  #makeupartist #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #jerantut  #mentakab #kualakrau #lanchang #benta #kualalipis #tudungruffle #shawl #baju #kasut #testimoni #goldenglow #rosetyara #cpg #nars
heyy heyy youu youu ^β€’^

#feedbackcustomer " sejuk je kat bibir. . Best pakai. . "
Sejuk tu sebab flavour mint mint, memang fresh je rasa😍
.
.
πŸŽŠπŸŽŠπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽˆπŸŽˆπŸŽˆ
Nak order? Jom WA 0179214276 sekarang!!
COD Available πŸ’‹ ❀
.
#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutterπŸ’„πŸ’„ #FaraaLipButterpahang #faraalipbuttersquad
#sayajualmurah #makeupartist #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #jerantut #mentakab #kualakrau #lanchang #benta #kualalipis #tudungruffle #shawl #baju #kasut #testimoni #goldenglow #rosetyara #cpg #nars

πŸ’¬ 1Normal

Sebelum pakai lipstick, (kalau tak boleh tinggal lipstick) jangan lupa oles kan dulu Faraa Antioxidant Lip Butter supaya bibir dilindungi dan dihidrasi secukupnya okay? tak lah bibir tu kering seharian nanti. πŸ’‹πŸ’„
.
Rm55 exclude postage + free gift 😘
.
Whatsap 013 920 10 58
.
#faraalipbuttersquad #teamfaraalipbutterkelantan
FARAHANIMRAZAK 🌈

Sebelum pakai lipstick, (kalau tak boleh tinggal lipstick) jangan lupa oles kan dulu Faraa Antioxidant Lip Butter supaya bibir dilindungi dan dihidrasi secukupnya okay? tak lah bibir tu kering seharian nanti. πŸ’‹πŸ’„
.
Rm55 exclude postage + free gift 😘
.
Whatsap 013 920 10 58
.
#faraalipbuttersquad #teamfaraalipbutterkelantan

πŸ’¬ 1Normal

#feedbackcustomers " Best sangat. Bibir tak kering dan warna bibir ikut warna darah. Rasa sejuk " 
Ingin memiliki #faraalipbutter πŸ“² boleh dm or ws sis wani 01152260271 πŸ“ͺ RM55 (postage semenanjung RM7 SS RM11) beli 2 item free postage 🚘 
COD #penang seberang jaya, kepala batas, butterworth,juru #kedah serdang, bandar baharu #perak parit buntar 😊

#farahanimrazak #faraalipbutter πŸ’„ #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers πŸ’„ #faraalipbutter_sweet #rahsiabibirpink πŸ’‹
faraa lip butter kedah

#feedbackcustomers " Best sangat. Bibir tak kering dan warna bibir ikut warna darah. Rasa sejuk "
Ingin memiliki #faraalipbutter πŸ“² boleh dm or ws sis wani 01152260271 πŸ“ͺ RM55 (postage semenanjung RM7 SS RM11) beli 2 item free postage 🚘
COD #penang seberang jaya, kepala batas, butterworth,juru #kedah serdang, bandar baharu #perak parit buntar 😊

#farahanimrazak #faraalipbutter πŸ’„ #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers πŸ’„ #faraalipbutter_sweet #rahsiabibirpink πŸ’‹

πŸ’¬ 0Normal

Faraa Lip Butter

DROPSHIP WANTED

Anda student ? Atau bekerja ? Nk duit poket tambahan? Jom join mira . Mira nk bg kerja senang ni πŸ™„ anda tk faham apa itu dropship ? Ws mira . Mira explain . Tkde hal lahh πŸ˜‚

Keistimewaan DROPSHIP:
● tk perlu pegang barang
● tk perlu cod or poskn
● akan diberi gambar dan video utk tujuan promosi
● yuran permulaan : ADA
● komisyen yg tinggi dan sgt berbaloi . Bukan RM5 dan bukan RM6 πŸ€”

AGENT WANTED

Keistimewaan AGENT:
β–  boleh pegang barang
β–  boleh cod sendiri pada customer
β–  boleh pos and packing sndiri utk customer
β–  boleh restock bila2 masa sahaja
β–  akan diberi gambar dan video utk tujuan promosi
β–  keuntungan minimum RM10 πŸ˜‰

Ws 0172602745
Atau klik link di bio

#FaraaLipButtersquad #faraalipbutternegerisembilan #faraalipbutterkualapilah #faraalipbuttern9 #faraalipbutterseremban #faraalipbutterpagoh #agentwanted #agentfaraalipbutter
STOKIS FARAA LIP BUTTER N9

Faraa Lip Butter

DROPSHIP WANTED

Anda student ? Atau bekerja ? Nk duit poket tambahan? Jom join mira . Mira nk bg kerja senang ni πŸ™„ anda tk faham apa itu dropship ? Ws mira . Mira explain . Tkde hal lahh πŸ˜‚

Keistimewaan DROPSHIP:
● tk perlu pegang barang
● tk perlu cod or poskn
● akan diberi gambar dan video utk tujuan promosi
● yuran permulaan : ADA
● komisyen yg tinggi dan sgt berbaloi . Bukan RM5 dan bukan RM6 πŸ€”

AGENT WANTED

Keistimewaan AGENT:
β–  boleh pegang barang
β–  boleh cod sendiri pada customer
β–  boleh pos and packing sndiri utk customer
β–  boleh restock bila2 masa sahaja
β–  akan diberi gambar dan video utk tujuan promosi
β–  keuntungan minimum RM10 πŸ˜‰

Ws 0172602745
Atau klik link di bio

#FaraaLipButtersquad #faraalipbutternegerisembilan #faraalipbutterkualapilah #faraalipbuttern9 #faraalipbutterseremban #faraalipbutterpagoh #agentwanted #agentfaraalipbutter

πŸ’¬ 0Normal

Dah la bibir cantiikk . Mata mesti la kene cantik jugaa kannn . Mira nk bg free gift nii . Korg boleh pilih

Flavour : Caramel Mint
Colour : Pinkish (plus ikut colour darah)

Postage termurahhh:
Semenanjung RM5
Sabah/Sarawak RM10

Ws 017-2602745 (STOKIS FLB N9)
Atau klik link di bio

#FaraaLipButtersquad #faraalipbutternegerisembilan #faraalipbutterkualapilah #faraalipbuttern9 #faraalipbutterseremban #faraalipbutterpagoh  #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterseremban2 #faraalipbuttersenawang #faraalipbutterampangan #faraalipbuttersenaling #faraalipbutterparoi #faraalipbutterseremban3 #faraalipbuttertampin #faraalipbutterjuasseh
STOKIS FARAA LIP BUTTER N9

Dah la bibir cantiikk . Mata mesti la kene cantik jugaa kannn . Mira nk bg free gift nii . Korg boleh pilih

Flavour : Caramel Mint
Colour : Pinkish (plus ikut colour darah)

Postage termurahhh:
Semenanjung RM5
Sabah/Sarawak RM10

Ws 017-2602745 (STOKIS FLB N9)
Atau klik link di bio

#FaraaLipButtersquad #faraalipbutternegerisembilan #faraalipbutterkualapilah #faraalipbuttern9 #faraalipbutterseremban #faraalipbutterpagoh #faraalipbutterfreepostage #faraalipbutterseremban2 #faraalipbuttersenawang #faraalipbutterampangan #faraalipbuttersenaling #faraalipbutterparoi #faraalipbutterseremban3 #faraalipbuttertampin #faraalipbutterjuasseh

πŸ’¬ 0Normal