#faraalipbutter

Assalamualaikum & goodmorning #malaysia โคโคโค
.
Ramai yg tanya founder kita farahanimrazakk apa kandungan rahsia yg ada dalam #faraalipbutter sampai terlampau ramai yg repeat order. okay ni !akak anim share di bawah :
.
Olive oil
๐ŸŒธmembantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan.
.
Jojoba oil
๐ŸŒธDiperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman.
.
Beeswax
๐ŸŒธmemberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas.
.
Sunflower seeds
๐ŸŒธmembuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves 
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu 
#faraalipbutter
#lipbutter
Stokis FaraaLipButter KL | KB

Assalamualaikum & goodmorning #malaysia โคโคโค
.
Ramai yg tanya founder kita farahanimrazakk apa kandungan rahsia yg ada dalam #faraalipbutter sampai terlampau ramai yg repeat order. okay ni !akak anim share di bawah :
.
Olive oil
๐ŸŒธmembantu aliran darah semulajadi pada bibir supaya bibir cantik kemerahan.
.
Jojoba oil
๐ŸŒธDiperkaya dengan agen antioksidan untuk menyihatkan bibir yg kehitaman.
.
Beeswax
๐ŸŒธmemberikan 24 jam kelembapan semulajadi pada bibir supaya tidak kering menggelupas.
.
Sunflower seeds
๐ŸŒธmembuang sel kulit mati pada bibir untuk bibir yg segar dan lembut.
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbutterbatucaves
#faraalipbutterfreepostage
#faraalipbutterkotabharu
#faraalipbutter
#lipbutter

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Faraa Antioksidan Lip Butter diformulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan-bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. .
Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. Semuanya dpt membuang sel kulit mati pd bibir, menyempurnakan aliran darah pd bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering, mengelupas serta berdarah.
.
Yang pasti dpt menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna adalah penyeri wajah๐Ÿ’‹
.
www.wasap.my/+60197657658/Faraalipbutter
www.wasap.my/+60197657658/Faraalipbutter
www.wasap.my/+60197657658/Faraalipbutter
.
Follow ig @venderina.co
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquadseluruhmalaysia  #faraalipbuttersquadjb #faraalipbuttersquadjohorbahru #sayajualonline #lokalah #rahsiabibircantik #bazarpaknil #bazarkarat #fattzura #lipstickikutwarnadarah #naturallipstick
Venderina Collections

Faraa Antioksidan Lip Butter diformulasi istimewa lain dari pasaran biasa. Kami formulasi kan bahan-bahan hanya yg berkualiti tinggi mempunyai agen antioksidan utk kesihatan bibir. .
Antaranya ialah olive oil, sunflower seeds, jojoba oil & beeswax. Semuanya dpt membuang sel kulit mati pd bibir, menyempurnakan aliran darah pd bibir, melembapkan bibir, menghilangkan bibir hitam, seterusnya mengelakkan bibir dari kering, mengelupas serta berdarah.
.
Yang pasti dpt menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah. Bibir yg sihat sempurna adalah penyeri wajah๐Ÿ’‹
.
www.wasap.my/+60197657658/Faraalipbutter
www.wasap.my/+60197657658/Faraalipbutter
www.wasap.my/+60197657658/Faraalipbutter
.
Follow ig @venderina.co
.
#faraalipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquadseluruhmalaysia #faraalipbuttersquadjb #faraalipbuttersquadjohorbahru #sayajualonline #lokalah #rahsiabibircantik #bazarpaknil #bazarkarat #fattzura #lipstickikutwarnadarah #naturallipstick

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Pagi-pagi jangan lupa oleskan sikit bibir yang pucat tu dengan Faralipbutter. Sis dah. Korang?
.
Berminat?
DM atau klik link di bio sekarang
.
COD available area Subang Jaya/Kelana Jaya/Shah alam
๐Ÿ’‹
#faralipbuttersquad #faraalipbutter #bibircantik  #bibirpink #kisssikit
faralipbutter.my

Pagi-pagi jangan lupa oleskan sikit bibir yang pucat tu dengan Faralipbutter. Sis dah. Korang?
.
Berminat?
DM atau klik link di bio sekarang
.
COD available area Subang Jaya/Kelana Jaya/Shah alam
๐Ÿ’‹
#faralipbuttersquad #faraalipbutter #bibircantik #bibirpink #kisssikit

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Morning everyone! Wish you all a bless day today. Oles faraalipbutter sebelum ke tempat kerja/belajar ๐Ÿ˜‰
.
Pastikan bibir sentiasa lembap segar dan cantik semulajadi. Ceriakan hari uolls dengan faraalipbutter.๐Ÿ˜
.
.
Whatsapp 013-3332749 OR click link in bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป
Faraa Antioxidant Lip Butter

Morning everyone! Wish you all a bless day today. Oles faraalipbutter sebelum ke tempat kerja/belajar ๐Ÿ˜‰
.
Pastikan bibir sentiasa lembap segar dan cantik semulajadi. Ceriakan hari uolls dengan faraalipbutter.๐Ÿ˜
.
.
Whatsapp 013-3332749 OR click link in bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป

๐Ÿ’ฌ 1Normal

Morning love ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#faraalipbutter
#morningquote
#breakfast
#skincarebymeme
by SIMAASYAMIMI

Morning love ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#faraalipbutter
#morningquote
#breakfast
#skincarebymeme

๐Ÿ’ฌ 0Normal

๐ŸŒน BC CREAM FOUNDATION ๐ŸŒน
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
๐ŸŒนMAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
๐ŸŒนSPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
๐ŸŒนKESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
๐ŸŒนTEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
๐ŸŒนANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
๐ŸŒนTAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
๐ŸŒนTEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
๐ŸŒทSesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
๐ŸŒผMINERAL
๐ŸŒผWATERBASED
๐ŸŒผEKSTRAK ARBUTIN
๐ŸŒผVITAMIN E
.
.
๐Ÿ’ Beige utk kulit cerah
๐Ÿ’ Natural utk kulit sederhana cerah
.
Ayu-0136282877 . 
#dyxy#dyxybccream#dyxybrush#dyxyteam#dyxyteamfl#dyxykajang#dyxybangi#dyxyperak#dyxypenang#dyxykl#dyxysabah#dyxycosmetics#lipstick#dyxymurah#foundation#foundationmurahmalaysia#mua#muakl#muaselangor#tutorialmakeup#ootd#duckscarves#moracosmetics#faraalipbutter#maleenalovers #kosmetikmurahmalaysia#norafurla#omgmascara#sephora#lens
DYXY | TEAMFL | KOSMETIK

๐ŸŒน BC CREAM FOUNDATION ๐ŸŒน
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
๐ŸŒนMAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
๐ŸŒนSPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
๐ŸŒนKESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
๐ŸŒนTEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
๐ŸŒนANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
๐ŸŒนTAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
๐ŸŒนTEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
๐ŸŒทSesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
๐ŸŒผMINERAL
๐ŸŒผWATERBASED
๐ŸŒผEKSTRAK ARBUTIN
๐ŸŒผVITAMIN E
.
.
๐Ÿ’ Beige utk kulit cerah
๐Ÿ’ Natural utk kulit sederhana cerah
.
Ayu-0136282877 .
#dyxy#dyxybccream#dyxybrush#dyxyteam#dyxyteamfl#dyxykajang#dyxybangi#dyxyperak#dyxypenang#dyxykl#dyxysabah#dyxycosmetics#lipstick#dyxymurah#foundation#foundationmurahmalaysia#mua#muakl#muaselangor#tutorialmakeup#ootd#duckscarves#moracosmetics#faraalipbutter#maleenalovers #kosmetikmurahmalaysia#norafurla#omgmascara#sephora#lens

๐Ÿ’ฌ 2Normal

Hai ! Ada yang tak tidur lagi? Cuma nak ingatkan. Sebelum tidur, mimpi #FaraaLipButter dulu.
.
Lepas tu esok kalau bangun teringat ingat #FaraaLipButter tanda nya kena cuba lahh uolls! ๐Ÿ’‹ Good Night ! ๐Ÿ˜
.
Untuk order atau sebarang info lanjut
Wassap terus 01119443873 atau klik link pada bio.
.
#dropshipfaraalipbutter #faraalipbutterbytyra #teamkakteh #faraalipbuttersquad #faraalipbutterterengganu #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipsticknatural #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #bebaskimia #antioxidant #lipmatte #oliveoil #codkualaterengganu #codkualanerus #viral #meletop #terengganu
๐ŸŒฟNATURAL & ORGANIC BEAUTY

Hai ! Ada yang tak tidur lagi? Cuma nak ingatkan. Sebelum tidur, mimpi #FaraaLipButter dulu.
.
Lepas tu esok kalau bangun teringat ingat #FaraaLipButter tanda nya kena cuba lahh uolls! ๐Ÿ’‹ Good Night ! ๐Ÿ˜
.
Untuk order atau sebarang info lanjut
Wassap terus 01119443873 atau klik link pada bio.
.
#dropshipfaraalipbutter #faraalipbutterbytyra #teamkakteh #faraalipbuttersquad #faraalipbutterterengganu #farahanimrazak #mesrasolat #organic #lipbalm #bibircantik #bibirhitam #bibirpink #lipsticknatural #lipstickbase #sayajual #sayapakai #organicbeauty #naturalbeauty #pelembab #bebaskimia #antioxidant #lipmatte #oliveoil #codkualaterengganu #codkualanerus #viral #meletop #terengganu

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Hai cantik, hai hensem๐Ÿ˜‰

Adakah anda tahu, kulit bibir tidak memiliki pelindung terhadap sinar UV, perubahan suhu, angin dan sebagainya . . 
Tidak seperti bahagian kulit lain, kulit bibir tidak memiliki melanin (pigmen pewarna kulit sekaligus pelindung kulit) . .

Oleh kerana itu kita perlu sentiasa menjaga kesihatan bibir kita . .

Nantikan kebaikan Faraalipbutter buat anda semua๐Ÿ’‹

#rawatbibirkering #rawatbibirhitam #bibirsihatdanlembut #bibirmenggelupas #bibirgelap #atasidengan #faraalipbutter #faraaantioxidantlipbutter #lipbutter
Faraalipbutter Here๐Ÿ’„

Hai cantik, hai hensem๐Ÿ˜‰

Adakah anda tahu, kulit bibir tidak memiliki pelindung terhadap sinar UV, perubahan suhu, angin dan sebagainya . .
Tidak seperti bahagian kulit lain, kulit bibir tidak memiliki melanin (pigmen pewarna kulit sekaligus pelindung kulit) . .

Oleh kerana itu kita perlu sentiasa menjaga kesihatan bibir kita . .

Nantikan kebaikan Faraalipbutter buat anda semua๐Ÿ’‹

#rawatbibirkering #rawatbibirhitam #bibirsihatdanlembut #bibirmenggelupas #bibirgelap #atasidengan #faraalipbutter #faraaantioxidantlipbutter #lipbutter

๐Ÿ’ฌ 0Clarendon

#feedbackcustomers
" Bau wangi, moist, yg penting tak berkilat sgt. Just niceโค "

Wah wah..suka sgt sis kita nie dpt #faraalipbutter ๐Ÿ’„
Yg berminat @ ingin memiliki Faraa Lip Butter boleh ๐Ÿ“ฒ dm or ws sis wani 01152260271 ๐Ÿ“ช RM55 (pos semenanjung rm7 ss rm11) dgn pembelian 2 item free pos and yg best ada free gift ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’„#farahanimrazak ๐Ÿ’„#faraalipbutter ๐Ÿ’„#faraalipbuttersquad ๐Ÿ’„#faraalipbutterpenang ๐Ÿ’„#faraalipbutterlovers ๐Ÿ’„#faraalipbutter_sweet ๐Ÿ’„#kosmetikhalal ๐Ÿ’„#rahsiabibirpink ๐Ÿ’‹
faraa lip butter kedah

#feedbackcustomers
" Bau wangi, moist, yg penting tak berkilat sgt. Just niceโค "

Wah wah..suka sgt sis kita nie dpt #faraalipbutter ๐Ÿ’„
Yg berminat @ ingin memiliki Faraa Lip Butter boleh ๐Ÿ“ฒ dm or ws sis wani 01152260271 ๐Ÿ“ช RM55 (pos semenanjung rm7 ss rm11) dgn pembelian 2 item free pos and yg best ada free gift ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’„#farahanimrazak ๐Ÿ’„#faraalipbutter ๐Ÿ’„#faraalipbuttersquad ๐Ÿ’„#faraalipbutterpenang ๐Ÿ’„#faraalipbutterlovers ๐Ÿ’„#faraalipbutter_sweet ๐Ÿ’„#kosmetikhalal ๐Ÿ’„#rahsiabibirpink ๐Ÿ’‹

๐Ÿ’ฌ 0Normal

[16012018] My lovely customers. โค๏ธ
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter ๐Ÿ’„
.
Hope you enjoy it! ๐Ÿ˜˜
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat #faraalipbuttersquad #faralipbutterbyfarahanimrazak #batucaves #selayang #gombak #kl #ampang #klcc #rawang #lrtgombak #lrtkelanajaya #lrtbangsar
Prettyyogiyo

[16012018] My lovely customers. โค๏ธ
.
Thank you for purchasing Faraa Lip Butter ๐Ÿ’„
.
Hope you enjoy it! ๐Ÿ˜˜
.
#faraalipbutter #farahanim #bibirsihat #oliveoil #jolobaoil #bibirsihat #faraalipbuttersquad #faralipbutterbyfarahanimrazak #batucaves #selayang #gombak #kl #ampang #klcc #rawang #lrtgombak #lrtkelanajaya #lrtbangsar

๐Ÿ’ฌ 0Normal

#reviewjujurfaraalipbutter

Nampak tak positive feedback from #faraalipbutterlovers tu hehe. Uolls semua bila lagi? Meh cuba dulu. Insha Allah berbaloi-baloi.

Dm Tira for order or details. Untuk whatsapp boleh klik link di bio ya.

#faraalipbutter #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter #faraalipbutterbyfarahanimrazak
Sephia & Faraa Lip Butter

#reviewjujurfaraalipbutter

Nampak tak positive feedback from #faraalipbutterlovers tu hehe. Uolls semua bila lagi? Meh cuba dulu. Insha Allah berbaloi-baloi.

Dm Tira for order or details. Untuk whatsapp boleh klik link di bio ya.

#faraalipbutter #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter #faraalipbutterbyfarahanimrazak

๐Ÿ’ฌ 0Normal

๐Ÿ’„Faraa Lip Butter ๐Ÿ’‹

Harga : RM55 seunit ๐Ÿ’„ *Harga tidak termasuk pos
*Pos RM8 SM I RM12 SS ๐Ÿ’„

Jom cepat2 dm Tira untuk dapatkan FLB by Farahanim Razak ni๐Ÿ˜‰ klik link di bio untuk terus whatsapp ya
#faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterlovers #faraaantioxidantlipbutter #farahanimrazak #faraalipbutter
Sephia & Faraa Lip Butter

๐Ÿ’„Faraa Lip Butter ๐Ÿ’‹

Harga : RM55 seunit ๐Ÿ’„ *Harga tidak termasuk pos
*Pos RM8 SM I RM12 SS ๐Ÿ’„

Jom cepat2 dm Tira untuk dapatkan FLB by Farahanim Razak ni๐Ÿ˜‰ klik link di bio untuk terus whatsapp ya
#faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterlovers #faraaantioxidantlipbutter #farahanimrazak #faraalipbutter

๐Ÿ’ฌ 0Normal

READY STOCK!!! ๐Ÿ’‹ Bah jom apa lagi!!!
The phenomenal lipstick is here!!! Faraalipbutter RM55 only
Postage
RM4 - Semenanjung
RM10 - Sabah/Sarawak 
Exclusively brought to you by @get_hypnotized ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’„
#muasabah #muasabahan #muapenang #gethypnotized #makeupmalaysia #faraalipbutter
Focallure Beauty

READY STOCK!!! ๐Ÿ’‹ Bah jom apa lagi!!!
The phenomenal lipstick is here!!! Faraalipbutter RM55 only
Postage
RM4 - Semenanjung
RM10 - Sabah/Sarawak
Exclusively brought to you by @get_hypnotized ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’„
#muasabah #muasabahan #muapenang #gethypnotized #makeupmalaysia #faraalipbutter

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Thank you si cantik manis @uyainaarshad pinkish gittew bibirnyaa ๐Ÿ˜ .
.
.

#faraalipbutter 
#lipbutter
#lipbalm
#lipstick 
#mua
#makeup 
#fashion 
#beautiful 
#fattzura
#fattahamin
#ctdk
#mycoffeeprince
#yusufdance
#laraalanaa
#aaisyahdhiarana
#kekasihpaksarela
faraalipbutter_organic

Thank you si cantik manis @uyainaarshad pinkish gittew bibirnyaa ๐Ÿ˜ .
.
.

#faraalipbutter
#lipbutter
#lipbalm
#lipstick
#mua
#makeup
#fashion
#beautiful
#fattzura
#fattahamin
#ctdk
#mycoffeeprince
#yusufdance
#laraalanaa
#aaisyahdhiarana
#kekasihpaksarela

๐Ÿ’ฌ 2Normal

Nak bibir cantik macam Kak Nim? Boleh je, pakai FLB je tau. Kelebihan FLB ni mengandungi 4 bahan utama yang mengadungi vitamin E yang baik untuk bibir๐Ÿ’‹. Antaranya:
1๏ธโƒฃBeeswax
2๏ธโƒฃJojoba Oil
3๏ธโƒฃSunflower seed
4๏ธโƒฃOlive Oil ๐Ÿ’„

Meh dm Tira untuk order or detail atau klik link di bio untuk terus direct whatsapp๐Ÿ˜‰

#faraalipbutter #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter #faraalipbutterlovers #faraalipbutterbyfarahanimrazak
Sephia & Faraa Lip Butter

Nak bibir cantik macam Kak Nim? Boleh je, pakai FLB je tau. Kelebihan FLB ni mengandungi 4 bahan utama yang mengadungi vitamin E yang baik untuk bibir๐Ÿ’‹. Antaranya:
1๏ธโƒฃBeeswax
2๏ธโƒฃJojoba Oil
3๏ธโƒฃSunflower seed
4๏ธโƒฃOlive Oil ๐Ÿ’„

Meh dm Tira untuk order or detail atau klik link di bio untuk terus direct whatsapp๐Ÿ˜‰

#faraalipbutter #farahanimrazak #faraaantioxidantlipbutter #faraalipbutterlovers #faraalipbutterbyfarahanimrazak

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Kalau i open untuk dropship agak-agak ada yang nak tak eh? ๐Ÿค” #faraalipbuttersquad #faraalipbutterpenangisland #faraalipbutter
AGENT FARAALIPBUTTER ๐Ÿ•Š

Kalau i open untuk dropship agak-agak ada yang nak tak eh? ๐Ÿค” #faraalipbuttersquad #faraalipbutterpenangisland #faraalipbutter

๐Ÿ’ฌ 0Normal

READY STOCK!!! ๐Ÿ’‹
The phenomenal lipstick is here!!! faraalipbutter RM55 only
Postage
RM4 - Semenanjung
RM10 - Sabah/Sarawak 
Exclusively brought to you by @get_hypnotized ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’„
#muasabah #muasabahan #muapenang #gethypnotized #makeupmalaysia #faraalipbutter
Focallure Beauty

READY STOCK!!! ๐Ÿ’‹
The phenomenal lipstick is here!!! faraalipbutter RM55 only
Postage
RM4 - Semenanjung
RM10 - Sabah/Sarawak
Exclusively brought to you by @get_hypnotized ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’„
#muasabah #muasabahan #muapenang #gethypnotized #makeupmalaysia #faraalipbutter

๐Ÿ’ฌ 0Normal

READY STOCK!!! ๐Ÿ’‹ Bah jom apa. Lagi!!! The phenomenal lipstick is here!!! Faraalipbutter RM55 only
Postage
RM4 - Semenanjung
RM10 - Sabah/Sarawak 
Exclusively brought to you by @get_hypnotized ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’„
#muasabah #muasabahan #muapenang #gethypnotized #makeupmalaysia #faraalipbutter
Focallure Beauty

READY STOCK!!! ๐Ÿ’‹ Bah jom apa. Lagi!!! The phenomenal lipstick is here!!! Faraalipbutter RM55 only
Postage
RM4 - Semenanjung
RM10 - Sabah/Sarawak
Exclusively brought to you by @get_hypnotized ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’„
#muasabah #muasabahan #muapenang #gethypnotized #makeupmalaysia #faraalipbutter

๐Ÿ’ฌ 0Normal

READY STOCK!!! ๐Ÿ’‹
The phenomenal lipstick is here!!! faraalipbutter RM55 only
Postage
RM4 - Semenanjung
RM10 - Sabah/Sarawak 
Exclusively brought to you by @get_hypnotized ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’„
#muasabah #muasabahan #muapenang #gethypnotized #makeupmalaysia #faraalipbutter
Focallure Beauty

READY STOCK!!! ๐Ÿ’‹
The phenomenal lipstick is here!!! faraalipbutter RM55 only
Postage
RM4 - Semenanjung
RM10 - Sabah/Sarawak
Exclusively brought to you by @get_hypnotized ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’„ ๐Ÿ’„
#muasabah #muasabahan #muapenang #gethypnotized #makeupmalaysia #faraalipbutter

๐Ÿ’ฌ 0Normal

Being happy doesn't mean everything's perfect. It means you've decided to look beyond the imperfections. ๐Ÿ’•
.
Berbunga-bunga squirrel ni, Comel sangat. 
Comel lagi bila pakai lip butter dekat bibir awak yang mungil tu. ๐Ÿ˜˜
.

#faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faralipbuttershahalam  #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterkl #faralipbutterselangor #faralipbutterputrajaya #farahanimrazak #faraalipbutterlovers #faraalipbuttersubangbestari #kekalberseri
Be Your Own Kind of Beautiful

Being happy doesn't mean everything's perfect. It means you've decided to look beyond the imperfections. ๐Ÿ’•
.
Berbunga-bunga squirrel ni, Comel sangat.
Comel lagi bila pakai lip butter dekat bibir awak yang mungil tu. ๐Ÿ˜˜
.

#faraalipbuttersquad #faraalipbutter #faralipbuttershahalam #faraalipbutterbyfarahanimrazak #faraalipbutterkl #faralipbutterselangor #faralipbutterputrajaya #farahanimrazak #faraalipbutterlovers #faraalipbuttersubangbestari #kekalberseri

๐Ÿ’ฌ 0Normal

#agentneeded #agentwanted , peluang masih dibuka ye, #jangancakapakaktakpayung ye, mst korang nak cr wet nak melatam time raya nanti, hah๐Ÿ˜‰ ni lah masanyeee..smpt lg ni msh bln 1๐Ÿ˜†
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquadmelaka #faraalipbutter
Faraalipbutter Melaka Stokis

#agentneeded #agentwanted , peluang masih dibuka ye, #jangancakapakaktakpayung ye, mst korang nak cr wet nak melatam time raya nanti, hah๐Ÿ˜‰ ni lah masanyeee..smpt lg ni msh bln 1๐Ÿ˜†
.
#faraalipbuttersquad #faraalipbuttersquadmelaka #faraalipbutter

๐Ÿ’ฌ 1Normal

Sure you will love it too๐Ÿ˜˜
.
Yg belum cuba jom cepat2 dm or wa 0189152815
.
Nak walk in butik @rumoda pun boleh. Ad tester tau๐Ÿ˜‰
.
.
#faraalipbutter #faraalipbutterbangi #faraalipbuttersquad #sayapakaisayajual #lipbutter #lipstick #natural #sayajual #igshopmalaysia #kedaionline #malaysiaonlineshop #feedback #positive #testimoni #bangi #bangisentral #putrajaya #dungun #ootd #love
Chia Seeds Malaysia

Sure you will love it too๐Ÿ˜˜
.
Yg belum cuba jom cepat2 dm or wa 0189152815
.
Nak walk in butik @rumoda pun boleh. Ad tester tau๐Ÿ˜‰
.
.
#faraalipbutter #faraalipbutterbangi #faraalipbuttersquad #sayapakaisayajual #lipbutter #lipstick #natural #sayajual #igshopmalaysia #kedaionline #malaysiaonlineshop #feedback #positive #testimoni #bangi #bangisentral #putrajaya #dungun #ootd #love

๐Ÿ’ฌ 1Normal

Faraalipbutter ni 3 in 1; boleh dijadikan primer, lipbalm and lipstick harian ๐Ÿ˜Š
.
Yang bestnye lagi faraalipbutter ni memberikan kesegaran dan tahan lama jugak tau.
.
Tips untuk bibir nampak cantik dan memberikan warna yang terbaik oles faraalipbutter sebelum uollss apply lipmatte or lipstick. Takde nak kering jugak nanti bibir tu. ๐Ÿ˜‰
.
Any enquiry boleh whatsapp 013-3332749 OR click link in bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿค—
Faraa Antioxidant Lip Butter

Faraalipbutter ni 3 in 1; boleh dijadikan primer, lipbalm and lipstick harian ๐Ÿ˜Š
.
Yang bestnye lagi faraalipbutter ni memberikan kesegaran dan tahan lama jugak tau.
.
Tips untuk bibir nampak cantik dan memberikan warna yang terbaik oles faraalipbutter sebelum uollss apply lipmatte or lipstick. Takde nak kering jugak nanti bibir tu. ๐Ÿ˜‰
.
Any enquiry boleh whatsapp 013-3332749 OR click link in bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿค—

๐Ÿ’ฌ 1Normal

BC CREAM DYXY

CODE : BEIGE & NATURAL

HARGA : RM85
๐Ÿ“ฎPostage add RM5 SM
๐Ÿ“ฎ Postage add RM10 SS

for MORE info & order whatsapp
๐Ÿ“ฒ 0132005561
๐Ÿ“ฒ 0132005561
๐Ÿ“ฒ 0132005561
.
. 
#dyxybccream 
#dyxygreenteafacemist 
#teamdyxy 
#bccreambydyana
#bccreambydyanaagen
#dyxyterengganu
#byamierateam #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurahmurah #lipgloss #lipmatte
#lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu
#goBYAMIERATEAM
#goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi
DYXY SALE 2018 !!!!

BC CREAM DYXY

CODE : BEIGE & NATURAL

HARGA : RM85
๐Ÿ“ฎPostage add RM5 SM
๐Ÿ“ฎ Postage add RM10 SS

for MORE info & order whatsapp
๐Ÿ“ฒ 0132005561
๐Ÿ“ฒ 0132005561
๐Ÿ“ฒ 0132005561
.
.
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#teamdyxy
#bccreambydyana
#bccreambydyanaagen
#dyxyterengganu
#byamierateam #faraalipbutter #dropship #lipstick #lipstickmurah #menawan #murahmurahmurah #lipgloss #lipmatte
#lipstick #bibircantik #malaysia #pantaitimur #antioxcidant #mesrawudhuk #igshop #terengganu
#goBYAMIERATEAM
#goBYAMIERATEAM #produkkecantikan #promosi

๐Ÿ’ฌ 0Normal

โ€ข
.
Hi dolls ๐Ÿ’•
.
โ–ฃ Rose Gold Brush โ–ฃ
.
Cantik tengok brush, cantik lagi bila uols pakai this brush untuk solek muka uols nanti tau. Sesiapa kulit sensitif pun boleh pakai our brush, sebab bristle brush ni sangat la soft ya ampun. Best sangat! Let's try darls. ๐ŸŒผ
.
๐Ÿ’ต RM 35 โ€ข
๐Ÿ“ฎ Add RM 8 SM | RM 12 SS โ€ข
.
โ–ฃ Material & Quantity โ–ฃ
โ€ข Quantity : 7 PCS โ€ข
โ€ข Material : Soft | High Quality Synthetic โ€ข
.
Cara nak order : โ†’
โ€ข Screenshot gambar item โ€ข
๐Ÿ“ฒ Whatsapp : +6011-100-82547 @ click link at bio for fast response โ€ข
.
#PipiPink #ObsessCosmetic #HudaBeauty #Pony #ArganOil #HoneyBeeVenom #Promosi #MUA #CODKL #MUABellaz #DyxyKL #Blackpink #BTS #MakeupMurah #MakeupBorong #MakeUpTutorial #BrushMekapMurah #RizzSkin #BihanGirlyMakeup #FerraRosa #Trudolly #Trulooks #Bellaz #Nay #FaraaLipButter #FaraLipButter #Fattzura #Dexandra #TeamBeyya #Gilermakeup
B R U S H M E K A P L A W A

โ€ข
.
Hi dolls ๐Ÿ’•
.
โ–ฃ Rose Gold Brush โ–ฃ
.
Cantik tengok brush, cantik lagi bila uols pakai this brush untuk solek muka uols nanti tau. Sesiapa kulit sensitif pun boleh pakai our brush, sebab bristle brush ni sangat la soft ya ampun. Best sangat! Let's try darls. ๐ŸŒผ
.
๐Ÿ’ต RM 35 โ€ข
๐Ÿ“ฎ Add RM 8 SM | RM 12 SS โ€ข
.
โ–ฃ Material & Quantity โ–ฃ
โ€ข Quantity : 7 PCS โ€ข
โ€ข Material : Soft | High Quality Synthetic โ€ข
.
Cara nak order : โ†’
โ€ข Screenshot gambar item โ€ข
๐Ÿ“ฒ Whatsapp : +6011-100-82547 @ click link at bio for fast response โ€ข
.
#PipiPink #ObsessCosmetic #HudaBeauty #Pony #ArganOil #HoneyBeeVenom #Promosi #MUA #CODKL #MUABellaz #DyxyKL #Blackpink #BTS #MakeupMurah #MakeupBorong #MakeUpTutorial #BrushMekapMurah #RizzSkin #BihanGirlyMakeup #FerraRosa #Trudolly #Trulooks #Bellaz #Nay #FaraaLipButter #FaraLipButter #Fattzura #Dexandra #TeamBeyya #Gilermakeup

๐Ÿ’ฌ 1Normal

#feedbackcustomers " Best sangat. Bibir tak kering dan warna bibir ikut warna darah. Rasa sejuk " 
Ingin memiliki #faraalipbutter ๐Ÿ“ฒ boleh dm or ws sis wani 01152260271 ๐Ÿ“ช RM55 (postage semenanjung RM7 SS RM11) beli 2 item free postage ๐Ÿš˜ 
COD #penang seberang jaya, kepala batas, butterworth,juru #kedah serdang, bandar baharu #perak parit buntar ๐Ÿ˜Š

#farahanimrazak #faraalipbutter ๐Ÿ’„ #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers ๐Ÿ’„ #faraalipbutter_sweet #rahsiabibirpink ๐Ÿ’‹
faraa lip butter kedah

#feedbackcustomers " Best sangat. Bibir tak kering dan warna bibir ikut warna darah. Rasa sejuk "
Ingin memiliki #faraalipbutter ๐Ÿ“ฒ boleh dm or ws sis wani 01152260271 ๐Ÿ“ช RM55 (postage semenanjung RM7 SS RM11) beli 2 item free postage ๐Ÿš˜
COD #penang seberang jaya, kepala batas, butterworth,juru #kedah serdang, bandar baharu #perak parit buntar ๐Ÿ˜Š

#farahanimrazak #faraalipbutter ๐Ÿ’„ #faraalipbuttersquad #faraalipbutterlovers ๐Ÿ’„ #faraalipbutter_sweet #rahsiabibirpink ๐Ÿ’‹

๐Ÿ’ฌ 0Normal