#ekstrakmarkisa

KENAPA PENTINGNYA SCRUB BADAN???
.
💜 Membersihkan dan menyingkirkan sel kulit mati.
.
💜 Membantu kulit untuk bernafas.
.
💜 Menjadikan kulit cantik, halus, gebu dan cerah.
.
💜 Menanggalkan daki pada badan.
.
💜 Memutihkan dan mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut, siku dan celah ketiak.
.
💜 Mengurangkan keletihan.
.
💜 Menghindarkan bau badan dan peluh berbau.
.
💜 Memperbaiki tekstur kulit.
.
💜 Mengurangkan dehidrasi.
.
Jangan lupa guna #showerscrubpalingbest DARINA 👍
.
#darinashowerscrub #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan

whatsup segera
http://ocm.wasap.my

#codsgbesi
#codsripetaling
Darina Shower Scrub

KENAPA PENTINGNYA SCRUB BADAN???
.
💜 Membersihkan dan menyingkirkan sel kulit mati.
.
💜 Membantu kulit untuk bernafas.
.
💜 Menjadikan kulit cantik, halus, gebu dan cerah.
.
💜 Menanggalkan daki pada badan.
.
💜 Memutihkan dan mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut, siku dan celah ketiak.
.
💜 Mengurangkan keletihan.
.
💜 Menghindarkan bau badan dan peluh berbau.
.
💜 Memperbaiki tekstur kulit.
.
💜 Mengurangkan dehidrasi.
.
Jangan lupa guna #showerscrubpalingbest DARINA 👍
.
#darinashowerscrub #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan

whatsup segera
http://ocm.wasap.my

#codsgbesi
#codsripetaling

💬 0Normal

KENAPA PENTINGNYA SCRUB BADAN???
.
💜 Membersihkan dan menyingkirkan sel kulit mati.
.
💜 Membantu kulit untuk bernafas.
.
💜 Menjadikan kulit cantik, halus, gebu dan cerah.
.
💜 Menanggalkan daki pada badan.
.
💜 Memutihkan dan mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut, siku dan celah ketiak.
.
💜 Mengurangkan keletihan.
.
💜 Menghindarkan bau badan dan peluh berbau.
.
💜 Memperbaiki tekstur kulit.
.
💜 Mengurangkan dehidrasi.
.
Jangan lupa guna #showerscrubpalingbest DARINA 👍
.
#openorder sekarang!
Whatsapp 0133282699 .
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan
shower scrub kulit cerah

KENAPA PENTINGNYA SCRUB BADAN???
.
💜 Membersihkan dan menyingkirkan sel kulit mati.
.
💜 Membantu kulit untuk bernafas.
.
💜 Menjadikan kulit cantik, halus, gebu dan cerah.
.
💜 Menanggalkan daki pada badan.
.
💜 Memutihkan dan mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi seperti pelipat paha, lutut, siku dan celah ketiak.
.
💜 Mengurangkan keletihan.
.
💜 Menghindarkan bau badan dan peluh berbau.
.
💜 Memperbaiki tekstur kulit.
.
💜 Mengurangkan dehidrasi.
.
Jangan lupa guna #showerscrubpalingbest DARINA 👍
.
#openorder sekarang!
Whatsapp 0133282699 .
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan

💬 1Normal

Kacang Walnut adalah salah satu jenis kacang terbaik untuk merawat kulit Anda di rumah. Scrub dari kacang walnut dapat digunakan untuk menyingkirkan lingkaran hitam, kulit kering dan bahkan jerawat.

Berikut adalah beberapa cara terbaik dan manfaat keindahan kenari, seperti dilansir Boldsky, Rabu (2/9). Untuk Kulit Keriput, kacang walnut dapat mengatasi kulit keriput dan mengurangi garis-garis yang terdapat di wajah Anda.  Gunakanlah scrub kacang walnut dua kali dalam seminggu untuk menghilangkan kulit keriput, sehingga Anda tampak awet muda.

Untuk Jerawat, membuat pasta dari bubuk kacang walnut dan susu. Gunakan Pasta ini dengan menutupi area jerawat di wajah. Oleskan pasta pada jerawat dua kali dalam seminggu, untuk menyingkirkan juga bekas-bekas jerawat agar wajah Anda bersinar lagi. 
Whatsapp 0179811908
#darinashowerscrub #StokisPlatinumDarinaPelindung#showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil  #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu  #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #darinalovers
Darina Shower Scrub Kuantan

Kacang Walnut adalah salah satu jenis kacang terbaik untuk merawat kulit Anda di rumah. Scrub dari kacang walnut dapat digunakan untuk menyingkirkan lingkaran hitam, kulit kering dan bahkan jerawat.

Berikut adalah beberapa cara terbaik dan manfaat keindahan kenari, seperti dilansir Boldsky, Rabu (2/9). Untuk Kulit Keriput, kacang walnut dapat mengatasi kulit keriput dan mengurangi garis-garis yang terdapat di wajah Anda.  Gunakanlah scrub kacang walnut dua kali dalam seminggu untuk menghilangkan kulit keriput, sehingga Anda tampak awet muda.

Untuk Jerawat, membuat pasta dari bubuk kacang walnut dan susu. Gunakan Pasta ini dengan menutupi area jerawat di wajah. Oleskan pasta pada jerawat dua kali dalam seminggu, untuk menyingkirkan juga bekas-bekas jerawat agar wajah Anda bersinar lagi.
Whatsapp 0179811908
#darinashowerscrub #StokisPlatinumDarinaPelindung#showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #darinalovers

💬 0Normal

AMAZINGNYER!! Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan
MENCANTIKKAN kulit dengan sekata ‼ Di tambah dengan bahan rahsia kasih sayang.

Kalau korang takut nak telan mana-mana kapsul tak kira lah kapsul branded ke tak janji untuk cantikkan kulit, korang boleh je MANDI dengan Darina Shower Scrub ni. 
Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan.

DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Shower Scrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* 🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸mengurangkan parut
🌸melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
🌸 Menghilangkan bau badan
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Darina lah jawapannya.
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darina
shower scrub kulit cerah

AMAZINGNYER!! Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan
MENCANTIKKAN kulit dengan sekata ‼ Di tambah dengan bahan rahsia kasih sayang.

Kalau korang takut nak telan mana-mana kapsul tak kira lah kapsul branded ke tak janji untuk cantikkan kulit, korang boleh je MANDI dengan Darina Shower Scrub ni.
Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan.

DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Shower Scrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* 🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸mengurangkan parut
🌸melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
🌸 Menghilangkan bau badan
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Darina lah jawapannya.
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darina

💬 0Normal

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS  diperlukan.
❤ Berminat WhatsApp 0133282699 .
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela
shower scrub kulit cerah

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS diperlukan.
❤ Berminat WhatsApp 0133282699 .
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela

💬 0Normal

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan  melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699 
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers
CL ivmist & Darina Melaka

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

💬 0Normal

Sebenarnya ramai yang pandang remeh pada scrub ni terutama skrub badankan.

Ingat muka je ke nak kena jaga? Badan tak perlu?

Tak segan ke bila orang tengok muka putih melepak tapi tangan kaki kusam je. Tak segan?

Skrub  sangat la penting untuk kita sebenarnya. Skrub ni boleh bantu kita untuk tanggalkan sel-sel kulit mati pada badan. Secara tak sengaja, parut pun akan jadi lebih pudar dan kulit makin bersih.

Segala daki degil pun boleh hilang tau kalau guna skrub ni.

Biasa kalau nak berskrub bagai ni kena pergi spa kan? Dah la mahal.

Sekarang tidak perlu ke spa pun takpe. Korang berspa kat rumah je. Hanya dengan Darina shower scrub serendah RM29 sahaja.

Ehh! Tercerah tanpa sengaja pulak dengan #darinashowerscrub

Meh Laju2 wassp hakak kalo nak cerah tanpa sengaja  0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3
shower scrub kulit cerah

Sebenarnya ramai yang pandang remeh pada scrub ni terutama skrub badankan.

Ingat muka je ke nak kena jaga? Badan tak perlu?

Tak segan ke bila orang tengok muka putih melepak tapi tangan kaki kusam je. Tak segan?

Skrub sangat la penting untuk kita sebenarnya. Skrub ni boleh bantu kita untuk tanggalkan sel-sel kulit mati pada badan. Secara tak sengaja, parut pun akan jadi lebih pudar dan kulit makin bersih.

Segala daki degil pun boleh hilang tau kalau guna skrub ni.

Biasa kalau nak berskrub bagai ni kena pergi spa kan? Dah la mahal.

Sekarang tidak perlu ke spa pun takpe. Korang berspa kat rumah je. Hanya dengan Darina shower scrub serendah RM29 sahaja.

Ehh! Tercerah tanpa sengaja pulak dengan #darinashowerscrub

Meh Laju2 wassp hakak kalo nak cerah tanpa sengaja 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3

💬 0Normal

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS  diperlukan.
❤ Berminat WhatsApp 0133282699 .
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela
CL ivmist & Darina Melaka

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS diperlukan.
❤ Berminat WhatsApp 0133282699 .
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela

💬 0Normal

Kacang Walnut adalah salah satu jenis kacang terbaik untuk merawat kulit Anda di rumah. Scrub dari kacang walnut dapat digunakan untuk menyingkirkan lingkaran hitam, kulit kering dan bahkan jerawat.

Berikut adalah beberapa cara terbaik dan manfaat keindahan kenari, seperti dilansir Boldsky, Rabu (2/9). Untuk Kulit Keriput, kacang walnut dapat mengatasi kulit keriput dan mengurangi garis-garis yang terdapat di wajah Anda.  Gunakanlah scrub kacang walnut dua kali dalam seminggu untuk menghilangkan kulit keriput, sehingga Anda tampak awet muda.

Untuk Jerawat, membuat pasta dari bubuk kacang walnut dan susu. Gunakan Pasta ini dengan menutupi area jerawat di wajah. Oleskan pasta pada jerawat dua kali dalam seminggu, untuk menyingkirkan juga bekas-bekas jerawat agar wajah Anda bersinar lagi. 
Whatsapp 0133282699 
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #darinalovers
shower scrub kulit cerah

Kacang Walnut adalah salah satu jenis kacang terbaik untuk merawat kulit Anda di rumah. Scrub dari kacang walnut dapat digunakan untuk menyingkirkan lingkaran hitam, kulit kering dan bahkan jerawat.

Berikut adalah beberapa cara terbaik dan manfaat keindahan kenari, seperti dilansir Boldsky, Rabu (2/9). Untuk Kulit Keriput, kacang walnut dapat mengatasi kulit keriput dan mengurangi garis-garis yang terdapat di wajah Anda.  Gunakanlah scrub kacang walnut dua kali dalam seminggu untuk menghilangkan kulit keriput, sehingga Anda tampak awet muda.

Untuk Jerawat, membuat pasta dari bubuk kacang walnut dan susu. Gunakan Pasta ini dengan menutupi area jerawat di wajah. Oleskan pasta pada jerawat dua kali dalam seminggu, untuk menyingkirkan juga bekas-bekas jerawat agar wajah Anda bersinar lagi.
Whatsapp 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #darinalovers

💬 0Normal

Alhamdulillah😀😀😀
Bila custemer puas hati
Kita pun happy😙😙😙
Memang x rugi grab darina
Nak guna boleh
Nak jadikan income pun boleh
Mcm mana...
Meh kita talk2 kat no ni☎️☎️☎️
☎️☎️Whatsapp 0133282699 
Kita bantu yang minat2 je😉😉😉 #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers
shower scrub kulit cerah

Alhamdulillah😀😀😀
Bila custemer puas hati
Kita pun happy😙😙😙
Memang x rugi grab darina
Nak guna boleh
Nak jadikan income pun boleh
Mcm mana...
Meh kita talk2 kat no ni☎️☎️☎️
☎️☎️Whatsapp 0133282699
Kita bantu yang minat2 je😉😉😉 #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

💬 0Normal

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS  diperlukan.
❤ Berminat WhatsApp 0133282699 .
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela
shower scrub kulit cerah

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS diperlukan.
❤ Berminat WhatsApp 0133282699 .
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela

💬 0Normal

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan  melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

#darinashowerscrubbody #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

whatsup segera
http://ocm.wasap.my

#codsgbesi
#codsripetaling
Darina Shower Scrub

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

#darinashowerscrubbody #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

whatsup segera
http://ocm.wasap.my

#codsgbesi
#codsripetaling

💬 0Normal

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan  melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699 
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers
shower scrub kulit cerah

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

💬 0Normal

YaAllah gebu gebunya isi manggis ni
.
Sape sini suke makan manggis...queen of the fruit...korang penah try bau manggis dak? Baunye tak setajam bau durian kan kan...kate pon queen lembut je baunye...feeling cool gitu....hilang stress....boleh lupe dunia kalau ngadap sebakul manggis depan mate btl tak?
.
Kalau korang nak tau bau #darinashowerscrub seharum selembut bau manggis ni tau. Betapa seronoknya time mandi uols dengan bau harum bukan main...scrub2 halus menyental daki daki kat badan tu...naknye ibu ibu skarang bkn takat duduk rumah jage anak jage suami kan...we are super busy woman....kite sekarang wanita bekerjaya, businesswoman so now korang dah takde alasan x boleh nak jage penampilan...x sempat nak ke spa la, takdan nak scrub bodyla....korang guna je darina umpama setiap hari korang ke spa🤩🤩jimat duit jimat masa gitu... Nak try pm je kat wassap sis yee 0133282699 
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #darina #kekasihpaksarela #mycoffeeprince
shower scrub kulit cerah

YaAllah gebu gebunya isi manggis ni
.
Sape sini suke makan manggis...queen of the fruit...korang penah try bau manggis dak? Baunye tak setajam bau durian kan kan...kate pon queen lembut je baunye...feeling cool gitu....hilang stress....boleh lupe dunia kalau ngadap sebakul manggis depan mate btl tak?
.
Kalau korang nak tau bau #darinashowerscrub seharum selembut bau manggis ni tau. Betapa seronoknya time mandi uols dengan bau harum bukan main...scrub2 halus menyental daki daki kat badan tu...naknye ibu ibu skarang bkn takat duduk rumah jage anak jage suami kan...we are super busy woman....kite sekarang wanita bekerjaya, businesswoman so now korang dah takde alasan x boleh nak jage penampilan...x sempat nak ke spa la, takdan nak scrub bodyla....korang guna je darina umpama setiap hari korang ke spa🤩🤩jimat duit jimat masa gitu... Nak try pm je kat wassap sis yee 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #darina #kekasihpaksarela #mycoffeeprince

💬 0Normal

Malu nak berenang dikolam. Badan ada banyak parut akibat diabetes. Terutama kat bahagian belakang. Lepas 12 kali pakai #Darina Parut hilang, badan licin dan jadi cerah.
- Feedback pengguna DARINA.
.
Alhamdulillah.
.
Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan MENCANTIKKAN kulit dengan sekata ‼

Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan.

DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Shower Scrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT DARINA SHOWER SCRUB* .
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Whatsapp segera 0133282699 
Harga Asal RM39.90
PROMOSI RM29 sahaja sebotol (120ml)
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! .
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* .
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers
shower scrub kulit cerah

Malu nak berenang dikolam. Badan ada banyak parut akibat diabetes. Terutama kat bahagian belakang. Lepas 12 kali pakai #Darina Parut hilang, badan licin dan jadi cerah.
- Feedback pengguna DARINA.
.
Alhamdulillah.
.
Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan MENCANTIKKAN kulit dengan sekata ‼

Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan.

DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Shower Scrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT DARINA SHOWER SCRUB* .
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Whatsapp segera 0133282699
Harga Asal RM39.90
PROMOSI RM29 sahaja sebotol (120ml)
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! .
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* .
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

💬 0Normal

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan  melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699 
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers
shower scrub kulit cerah

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

💬 0Normal

Malu nak berenang dikolam. Badan ada banyak parut akibat diabetes. Terutama kat bahagian belakang. Lepas 12 kali pakai #DarinaShowerScrub. Parut hilang, badan licin dan jadi cerah.
- Feedback pengguna DARINA.
.
Alhamdulillah.
.
Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan MENCANTIKKAN kulit dengan sekata ‼

Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan.

DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Shower Scrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT DARINA SHOWER SCRUB* .
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Whatsapp segera 0133282699 
Whatsapp segera 0133282699 
Whatsapp segera 0133282699 .
Harga Asal RM39.90
PROMOSI RM29 sahaja sebotol (120ml)
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! .
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* .
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.

#DarinaLovers #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan
shower scrub kulit cerah

Malu nak berenang dikolam. Badan ada banyak parut akibat diabetes. Terutama kat bahagian belakang. Lepas 12 kali pakai #DarinaShowerScrub. Parut hilang, badan licin dan jadi cerah.
- Feedback pengguna DARINA.
.
Alhamdulillah.
.
Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan MENCANTIKKAN kulit dengan sekata ‼

Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan.

DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Shower Scrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT DARINA SHOWER SCRUB* .
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Whatsapp segera 0133282699
Whatsapp segera 0133282699
Whatsapp segera 0133282699 .
Harga Asal RM39.90
PROMOSI RM29 sahaja sebotol (120ml)
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! .
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* .
🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.

#DarinaLovers #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan

💬 0Normal

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan  melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699 
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers
shower scrub kulit cerah

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

💬 0Normal

Antara khasiat yang terkandung dalam buah MARKISA adalah:-
.
1. Mempunyai serat yang tinggi - dapat melawaskan sistem penghadaman dan ejen membersih usus.
.
2. Kaya dengan antioksidan - terdapat beta-karotina yang boleh menghalang pertumbuhan sel-sel kanser dalam badan.
.
3. Sangat baik bagi pesakit insomnia -  mempunyai kesan relaksasi / menenangkan fikiran (migrain) dan nyenyak tidur.
.
4. Sangat baik bagi pesakit asma - buah yang kaya dengan Vitamin C, berkesan menyekat histamin yang menyebabksn gejala asma.
.
5. Sumber pemakanan yang baik - satu hidangan 100 g buah markisa mengandungi 1275 IU Vitamin A untuk penglihatan, melawan jangkitan, kulit yang sihat bersinar dan 30 mg Vitamin C untuk meningkatkan kekebalan tubuh.
.
6. Terdapat sumber kalium (348 mg dalam 100 g), zat besi, magnesium dan kalsium - berkesan menyihatkan dan membantu fungsi jantung serta aliran dan tekanan darah dalam tubuh.
.
7. Sangat baik bagi yang sedang diet - mempunyai kalori yang rendah 97 kalori per 100 g, rendah sodium dan lemak, terdapat karbohidrat dan gula alami yang baik. Nutrisi buah ini dapat menurunkan kadar kolesterol dalam tubuh dan terasa kenyang.
.
8. Menyelesaikan masalah sukar tidur - dengan satu sudu teh daun pokok markisa yang mengandungi alkaloid dan harman bertindak merendahkan tekanan darah, sedatif dan antispasma.
.
9. Membantu melawaskan dan mengatur urus perjalanan haid wanita dan mengembalikan bagi yang menopaus.
.
10. Bunga pokok markisa - dikatakan mengandungi harmala bersifat perangsang rahim, melegakan kesakitan, membunuh kulat dan bakteria dalam merawat luka.
.
11. Kulit buah markisa - dikatakan mampu memperbaiki simptom asma, sukar bernafas dan termengah-mengah.
.
Walau bagaimana pun penggunaannya perlu mendapat nasihat daripada pengamal perubatan bagi mengelakkan kemudaratan pada kemudian hari.

Whatsapp 0133282699 
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu
shower scrub kulit cerah

Antara khasiat yang terkandung dalam buah MARKISA adalah:-
.
1. Mempunyai serat yang tinggi - dapat melawaskan sistem penghadaman dan ejen membersih usus.
.
2. Kaya dengan antioksidan - terdapat beta-karotina yang boleh menghalang pertumbuhan sel-sel kanser dalam badan.
.
3. Sangat baik bagi pesakit insomnia - mempunyai kesan relaksasi / menenangkan fikiran (migrain) dan nyenyak tidur.
.
4. Sangat baik bagi pesakit asma - buah yang kaya dengan Vitamin C, berkesan menyekat histamin yang menyebabksn gejala asma.
.
5. Sumber pemakanan yang baik - satu hidangan 100 g buah markisa mengandungi 1275 IU Vitamin A untuk penglihatan, melawan jangkitan, kulit yang sihat bersinar dan 30 mg Vitamin C untuk meningkatkan kekebalan tubuh.
.
6. Terdapat sumber kalium (348 mg dalam 100 g), zat besi, magnesium dan kalsium - berkesan menyihatkan dan membantu fungsi jantung serta aliran dan tekanan darah dalam tubuh.
.
7. Sangat baik bagi yang sedang diet - mempunyai kalori yang rendah 97 kalori per 100 g, rendah sodium dan lemak, terdapat karbohidrat dan gula alami yang baik. Nutrisi buah ini dapat menurunkan kadar kolesterol dalam tubuh dan terasa kenyang.
.
8. Menyelesaikan masalah sukar tidur - dengan satu sudu teh daun pokok markisa yang mengandungi alkaloid dan harman bertindak merendahkan tekanan darah, sedatif dan antispasma.
.
9. Membantu melawaskan dan mengatur urus perjalanan haid wanita dan mengembalikan bagi yang menopaus.
.
10. Bunga pokok markisa - dikatakan mengandungi harmala bersifat perangsang rahim, melegakan kesakitan, membunuh kulat dan bakteria dalam merawat luka.
.
11. Kulit buah markisa - dikatakan mampu memperbaiki simptom asma, sukar bernafas dan termengah-mengah.
.
Walau bagaimana pun penggunaannya perlu mendapat nasihat daripada pengamal perubatan bagi mengelakkan kemudaratan pada kemudian hari.

Whatsapp 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu

💬 0Normal

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan  melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699 
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers
shower scrub kulit cerah

Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu menanggalkan daki dan sel kulit mati serta melembapkan dan melicinkan kulit dengan sekata ‼️ Darina Shower Scrub. 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.

Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!!
KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

💬 0Normal

#DARINASHOWERSCRUB
.
Darina Shower Scrub ni agak unik sebab ia adalah gel mandian yang mempunyai 6 bahan premium seperti :
.
✔extract aloe vera
✔extract walnut shell powder
✔extract coconut oil
✔extract bladderwrack
✔extract olive oil
✔extract markisa
.
Biasanya kalau gel mandian yang ada scrub ni dia ada 1 atau 2 bahan je kan? Haaa yang ni ada 6 bahan. Sebab tu ianya unik!
.
Dia punya scrub walaupun halus tapi cubalah sental kat badan tu...memang hilang habis daki-daki tau..Ia juga dapat buang sel kulit mati, mencantikkan kulit sebab ada vitamin c, cerahkan dan bersihkan kulit, lembapkan kulit, bau yang sangat wangi dan halal utk solat.
.

Wasap ke 0133282699 
#putihgebu1badan #darinashowerscrub
#readystock #lulurmoden #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers
shower scrub kulit cerah

#DARINASHOWERSCRUB
.
Darina Shower Scrub ni agak unik sebab ia adalah gel mandian yang mempunyai 6 bahan premium seperti :
.
✔extract aloe vera
✔extract walnut shell powder
✔extract coconut oil
✔extract bladderwrack
✔extract olive oil
✔extract markisa
.
Biasanya kalau gel mandian yang ada scrub ni dia ada 1 atau 2 bahan je kan? Haaa yang ni ada 6 bahan. Sebab tu ianya unik!
.
Dia punya scrub walaupun halus tapi cubalah sental kat badan tu...memang hilang habis daki-daki tau..Ia juga dapat buang sel kulit mati, mencantikkan kulit sebab ada vitamin c, cerahkan dan bersihkan kulit, lembapkan kulit, bau yang sangat wangi dan halal utk solat.
.

Wasap ke 0133282699
#putihgebu1badan #darinashowerscrub
#readystock #lulurmoden #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

💬 1Normal

#DarinaShowerScrub,mandian terbaik yg menggabungkn bahan2 berkualiti terbaik untuk kulit kita.

Antara fdback & testimoni darina yg kami terima DARINA boleh ✔ cantikkan kulit
✔gebu gebas
✔parut makin pudar
✔selulit makin pudar
✔ketiak yang bau masyam boleh hilang bau
✔kulit jadi makin sihat
✔hilang stress balik keje dengan bau darina
✔menyegarkan badan
✔ilang  bau  badan
✔ kulit jadi lembut dan lembap

Kami juga  dapat fdback bahawa DARINA depa pakai kat muka 😱😱😱 What?? Biar betoiii

Feedback dah dapat ni, boleh ✔hilangkan blackhead
✔kecutkan jerawat
✔muka lebih lembap
✔muka jadi lebih licin ✔  Muka jadi lebih cerah

Wowww..bonus untuk Darina😍😍.Mandian boleh juga buat pencuci muka!Ni BETUL2 WOWW💃💃 Whatsapp 0133282699

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #cintahatibatu
shower scrub kulit cerah

#DarinaShowerScrub,mandian terbaik yg menggabungkn bahan2 berkualiti terbaik untuk kulit kita.

Antara fdback & testimoni darina yg kami terima DARINA boleh ✔ cantikkan kulit
✔gebu gebas
✔parut makin pudar
✔selulit makin pudar
✔ketiak yang bau masyam boleh hilang bau
✔kulit jadi makin sihat
✔hilang stress balik keje dengan bau darina
✔menyegarkan badan
✔ilang bau badan
✔ kulit jadi lembut dan lembap

Kami juga dapat fdback bahawa DARINA depa pakai kat muka 😱😱😱 What?? Biar betoiii

Feedback dah dapat ni, boleh ✔hilangkan blackhead
✔kecutkan jerawat
✔muka lebih lembap
✔muka jadi lebih licin ✔ Muka jadi lebih cerah

Wowww..bonus untuk Darina😍😍.Mandian boleh juga buat pencuci muka!Ni BETUL2 WOWW💃💃 Whatsapp 0133282699

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #cintahatibatu

💬 1Normal

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS  diperlukan.
❤ Berminat WhatsApp 0133282699 .
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela
shower scrub kulit cerah

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS diperlukan.
❤ Berminat WhatsApp 0133282699 .
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela

💬 0Normal

Kenapa kena pilih darina shower scrub??
.
🐝Shower gel 2in1 (sabun & scrub) .
🌸Scrub yang lebih halus sesuai untuk kegunaan harian .
🐝Satu keluarga boleh guna dari kanak-kanak hingga dewasa.
.
🌸Selamat digunakan oleh wanita mengandung
.
🐝6 bahan premium berkualiti khas untuk penjagaan kulit badan. .

Whatsapp 0196879343
#darinashowerscrub  #darinaputrajaya#showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil  #coconutoil #serbukkulitwalnut #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0196879343 #masterstokisputrajaya #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela #inhumans #melodi
*Suzana Sulaiman*

Kenapa kena pilih darina shower scrub??
.
🐝Shower gel 2in1 (sabun & scrub) .
🌸Scrub yang lebih halus sesuai untuk kegunaan harian .
🐝Satu keluarga boleh guna dari kanak-kanak hingga dewasa.
.
🌸Selamat digunakan oleh wanita mengandung
.
🐝6 bahan premium berkualiti khas untuk penjagaan kulit badan. .

Whatsapp 0196879343
#darinashowerscrub #darinaputrajaya#showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #coconutoil #serbukkulitwalnut #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0196879343 #masterstokisputrajaya #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela #inhumans #melodi

💬 0Normal

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS  diperlukan.
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrubbody #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela

whatsup segera
http://ocm.wasap.my

#codsgbesi
#codsripetaling
Darina Shower Scrub

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS diperlukan.
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrubbody #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela

whatsup segera
http://ocm.wasap.my

#codsgbesi
#codsripetaling

💬 0Normal

💓KHASIAT RUMPAI LAUT💓
.
👸️Menjadikan kulit anjal, tegang.
.
👸️Mengurangkan garis halus dan kedutan kulit.
.
👸Warna kulit seimbang.
.
👸️Kulit bersinar, cerah, muda.
.
👸Mengurangkan pigmentasi kulit.
.
👸️Mencerahkan kulit.
.
👸️Kulit lebih lembap.
.
👸Kulit lebih halus

Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja daki hilang putih berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘

Whatsapp 0133282699 
#fattahamin #fattzura #hilangkandaki #neelofa # redvelvet #scrubbadan #putihkankulit #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan
shower scrub kulit cerah

💓KHASIAT RUMPAI LAUT💓
.
👸️Menjadikan kulit anjal, tegang.
.
👸️Mengurangkan garis halus dan kedutan kulit.
.
👸Warna kulit seimbang.
.
👸️Kulit bersinar, cerah, muda.
.
👸Mengurangkan pigmentasi kulit.
.
👸️Mencerahkan kulit.
.
👸️Kulit lebih lembap.
.
👸Kulit lebih halus

Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja daki hilang putih berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘

Whatsapp 0133282699
#fattahamin #fattzura #hilangkandaki #neelofa # redvelvet #scrubbadan #putihkankulit #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan

💬 0Normal

Kenapa kena pilih darina shower scrub??
.
🐝Shower gel 2in1 (sabun & scrub) .
🌸Scrub yang lebih halus sesuai untuk kegunaan harian .
🐝Satu keluarga boleh guna dari kanak-kanak hingga dewasa.
.
🌸Selamat digunakan oleh wanita mengandung
.
🐝6 bahan premium berkualiti khas untuk penjagaan kulit badan. .

Whatsapp 0133282699 
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela #inhumans #melodi
shower scrub kulit cerah

Kenapa kena pilih darina shower scrub??
.
🐝Shower gel 2in1 (sabun & scrub) .
🌸Scrub yang lebih halus sesuai untuk kegunaan harian .
🐝Satu keluarga boleh guna dari kanak-kanak hingga dewasa.
.
🌸Selamat digunakan oleh wanita mengandung
.
🐝6 bahan premium berkualiti khas untuk penjagaan kulit badan. .

Whatsapp 0133282699
#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela #inhumans #melodi

💬 1Normal

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS  diperlukan. ❤ 🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu  #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

whatsup segera
http://ocm.wasap.my

#codsgbesi
#codsripetaling
Darina Shower Scrub

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS diperlukan. ❤ 🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers

whatsup segera
http://ocm.wasap.my

#codsgbesi
#codsripetaling

💬 0Normal

WOW AMAZINGNYER!!
Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan
MENCANTIKKAN kulit dengan sekata ‼ Di tambah dengan bahan rahsia kasih sayang.

Kalau korang takut nak telan mana-mana kapsul tak kira lah kapsul branded ke tak janji untuk cantikkan kulit, korang boleh je MANDI dengan Darina Shower Scrub ni. 
Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan.

DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Shower Scrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* 🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸mengurangkan parut
🌸melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
🌸 Menghilangkan bau badan
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Darina lah jawapannya.
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari)
Whatsapp 0133282699

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3
shower scrub kulit cerah

WOW AMAZINGNYER!!
Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan
MENCANTIKKAN kulit dengan sekata ‼ Di tambah dengan bahan rahsia kasih sayang.

Kalau korang takut nak telan mana-mana kapsul tak kira lah kapsul branded ke tak janji untuk cantikkan kulit, korang boleh je MANDI dengan Darina Shower Scrub ni.
Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan.

DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Shower Scrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.
.
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAT DARINA SHOWER SCRUB* 🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸mengurangkan parut
🌸melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
🌸 Menghilangkan bau badan
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Darina lah jawapannya.
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! *CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari)
Whatsapp 0133282699

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3

💬 0Normal

JOM SEGARKAN KULIT BADAN DENGAN DARINA SHOWER SCRUB
🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿 Darina Shower Scrub ni agak unik sebab bau manis buah markisa dan ia adalah gel mandian yang mempunyai 6 bahan premium utama.😱😍 Biasanya kalau gel mandian yang ada scrub ni dia ada 1 atau 2 bahan je kan? Haaa yang ni ada *6 bahan utama*. Sebab tu ianya unik!😍 Scrub #darina walaupun halus tapi cubalah sental kat badan tu...memang *hilang habis daki-daki* tau..Ia juga dapat *buang sel kulit mati*, *mencantikkan kulit* sebab kaya dengan vitamin c, *mencerahkan* dan *bersihkan kulit*, *lembapkan kulit*, *bau yang sangat wangi* dan *halal utk solat*. Lulus KKM👍
🔖 *NOT171104168*

Berminat untuk mencuba kehebatan #darinashowerscrub?

WA➡ 0111-6639414 ( Nisa )

#darinashowerscrub #darinaraub #darinateamida #kulitsihat #ekstrakmarkisa #bahansemulajadi #bebasbahankimia
#segarkandirimu #bizonline #bodyscrub #bodycare #ejendropshipdiperlukan
DARINA Shower Scrub Raub

JOM SEGARKAN KULIT BADAN DENGAN DARINA SHOWER SCRUB
🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿🚿 Darina Shower Scrub ni agak unik sebab bau manis buah markisa dan ia adalah gel mandian yang mempunyai 6 bahan premium utama.😱😍 Biasanya kalau gel mandian yang ada scrub ni dia ada 1 atau 2 bahan je kan? Haaa yang ni ada *6 bahan utama*. Sebab tu ianya unik!😍 Scrub #darina walaupun halus tapi cubalah sental kat badan tu...memang *hilang habis daki-daki* tau..Ia juga dapat *buang sel kulit mati*, *mencantikkan kulit* sebab kaya dengan vitamin c, *mencerahkan* dan *bersihkan kulit*, *lembapkan kulit*, *bau yang sangat wangi* dan *halal utk solat*. Lulus KKM👍
🔖 *NOT171104168*

Berminat untuk mencuba kehebatan #darinashowerscrub?

WA➡ 0111-6639414 ( Nisa )

#darinashowerscrub #darinaraub #darinateamida #kulitsihat #ekstrakmarkisa #bahansemulajadi #bebasbahankimia
#segarkandirimu #bizonline #bodyscrub #bodycare #ejendropshipdiperlukan

💬 0Normal

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS  diperlukan.
❤ Berminat WhatsApp 0133282699 .
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela
shower scrub kulit cerah

DARINA SHOWER SCRUB
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
. .
👥👥 DROPSHIP / AGEN / STOKIS diperlukan.
❤ Berminat WhatsApp 0133282699 .
🚗💨free cod area berdekatan
📮📬poslaju seluruh malaysia

#darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc #baumanggis #harumanmanggis #ekstrakmarkisa #kulitlembut #kulitcerahbersih #kulitgebu #whatsapp0133282699 #specialstokisdarinamelaka #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #darinalovers #dekatkanjarakkita #diatv3 #kekasihpaksarela

💬 0Normal