#ejendiperlukan

Kelebihan Minyak Kayu Putih (Eucalyptus).
.
Minyak aromatik ini bertindak sebagai ‘expectorant’ untuk merawat mukus dan kahak yang lama terpendam. .
Minyak ini mempunyai sifat antivirus, anticatarrhal dan anti-bakteria yang menjadikannya "Anda Patut Memiliki" bagi persediaan pengubatan. Ia boleh digunakan untuk resdung, selsema, batuk teruk, laryngitis (saluran pernafasan) dan bronkitis (penyakit datang dari hidung). .
Lagi faedah minyak ini adalah berupaya untuk mengeringkan gangguan urogenital seperti leucorrhea dan cystitis. Juga dapat menghalang kelembapan pada tubuh. .
Minyak ini telah digunakan berabad lamanya sebagai analgesic neuralgia (menenangkan rasa kesakitan otot yang lebih teruk dalam keadaan cuaca lembap/sejuk). .
Manfaat Minyak Kayu Putih (Eucalyptus) Untuk Emosi dan Minda
.
+ Menyegarkan Minda Anda – Buat pemikiran lebih jelas, optimis dan positif
.
Setelah membaca, eucalyptus mempunyai reputasi yang sekian lama di arena Penyembuhan, ianya juga dikenali sebagai "herba perlindungan". .
Cara Penggunaan
.
+ menambah beberapa titik pati minyak untuk sebotol (anggaran botol perfume) atau sebagai botol berbentuk roll  sangat elok dalam perubahan hidup anda! .
CUBA LAH IVMIST.
Whatsapp 0173752748

#ivmist 
#ivmistmagicoil 
#ivmistmurah 
#ivmistmujarab 
#ivmistsembursembursegar 
#resdung 
#resdungkronik 
#resdungmujarab 
#penawarresdungno1 
#rawatresdung 
#migraine 
#migrain  #kemaman#visitterengganu #ejendiperlukan #ejendiperlukan #like4like #dropshipmalaysia #stokisivmistkmn
Ubat resdung mujarab

Kelebihan Minyak Kayu Putih (Eucalyptus).
.
Minyak aromatik ini bertindak sebagai ‘expectorant’ untuk merawat mukus dan kahak yang lama terpendam. .
Minyak ini mempunyai sifat antivirus, anticatarrhal dan anti-bakteria yang menjadikannya "Anda Patut Memiliki" bagi persediaan pengubatan. Ia boleh digunakan untuk resdung, selsema, batuk teruk, laryngitis (saluran pernafasan) dan bronkitis (penyakit datang dari hidung). .
Lagi faedah minyak ini adalah berupaya untuk mengeringkan gangguan urogenital seperti leucorrhea dan cystitis. Juga dapat menghalang kelembapan pada tubuh. .
Minyak ini telah digunakan berabad lamanya sebagai analgesic neuralgia (menenangkan rasa kesakitan otot yang lebih teruk dalam keadaan cuaca lembap/sejuk). .
Manfaat Minyak Kayu Putih (Eucalyptus) Untuk Emosi dan Minda
.
+ Menyegarkan Minda Anda – Buat pemikiran lebih jelas, optimis dan positif
.
Setelah membaca, eucalyptus mempunyai reputasi yang sekian lama di arena Penyembuhan, ianya juga dikenali sebagai "herba perlindungan". .
Cara Penggunaan
.
+ menambah beberapa titik pati minyak untuk sebotol (anggaran botol perfume) atau sebagai botol berbentuk roll sangat elok dalam perubahan hidup anda! .
CUBA LAH IVMIST.
Whatsapp 0173752748

#ivmist
#ivmistmagicoil
#ivmistmurah
#ivmistmujarab
#ivmistsembursembursegar
#resdung
#resdungkronik
#resdungmujarab
#penawarresdungno1
#rawatresdung
#migraine
#migrain #kemaman#visitterengganu #ejendiperlukan #ejendiperlukan #like4like #dropshipmalaysia #stokisivmistkmn

💬 0Normal

Seronok tau jual #ivmist .
sebab bleh jual kepada semua orang.. tak perlu pilih orang sangat.. dan orang pun mcm perlu je ivmist nih.. cuma kena bagitau dia je.. - tak kira lah dia lelaki ke.. pompuan ke.. cantik ke.. kerapu ke.. kaya ke.. sederhana ke.. - putih ke.. hitam ke.. tinggal dikampung ke.. tinggal di bandar ke..
.
- kurus ke.. gemuk ke.. - kerja cikgu ke.. askar ke.. apa2 pekerjaan ke..
.
- kanak2 ke.. dewasa ke.. .
sebab apa?

sebab semua ni berpotensi utk sakit kepala, resdung, sakit gigi, luka kecil, lenguh, selsema, berkahak, migrain, 20 jenis lagi masalah kecil luaran yang sentiasa bermain bersama2 mereka

Wasap:0132083239

#stokisivmistkangarperlis #ivmist #ivmistteammarsha #ivmistterbaik #ivmistpenawarresdungdanserbaguna 
#sembursembursegar #sembursembursembuh #resdung #resdungkronik #ivmistpelbagaiguna #seisikeluarga #penawarresdung #penawarresdungno1 #ibumengandung #sakitlutut #sakitsendi 
#bazarpaknil #bazarpaknilmurah #moodrepublik #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu 
#ejendiperlukan #ejendropshipdiperlukan #janaincome #janapendapatan #sayapakaisayajual
IVMIST PENAWAR RESDUNG NO.1

Seronok tau jual #ivmist .
sebab bleh jual kepada semua orang.. tak perlu pilih orang sangat.. dan orang pun mcm perlu je ivmist nih.. cuma kena bagitau dia je.. - tak kira lah dia lelaki ke.. pompuan ke.. cantik ke.. kerapu ke.. kaya ke.. sederhana ke.. - putih ke.. hitam ke.. tinggal dikampung ke.. tinggal di bandar ke..
.
- kurus ke.. gemuk ke.. - kerja cikgu ke.. askar ke.. apa2 pekerjaan ke..
.
- kanak2 ke.. dewasa ke.. .
sebab apa?

sebab semua ni berpotensi utk sakit kepala, resdung, sakit gigi, luka kecil, lenguh, selsema, berkahak, migrain, 20 jenis lagi masalah kecil luaran yang sentiasa bermain bersama2 mereka

Wasap:0132083239

#stokisivmistkangarperlis #ivmist #ivmistteammarsha #ivmistterbaik #ivmistpenawarresdungdanserbaguna
#sembursembursegar #sembursembursembuh #resdung #resdungkronik #ivmistpelbagaiguna #seisikeluarga #penawarresdung #penawarresdungno1 #ibumengandung #sakitlutut #sakitsendi
#bazarpaknil #bazarpaknilmurah #moodrepublik #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu
#ejendiperlukan #ejendropshipdiperlukan #janaincome #janapendapatan #sayapakaisayajual

💬 0Normal
At Perlis, Perlis, Malaysia

.
Saya syorkan kawan-kawan semua wajib guna #IVMist kerana 👇👇👇 1. Produk laku keras
2. Harga mampu beli 
3. Produk kegunaan seisi keluarga
4. Kadar repeat order tinggi
5. Terbukti berkesan.. testimoni cukup byk
6. Ia digabungkan dengan 10 herba terbaik
2. Makin lama makin bagus digunakan
3. Wangi sudah tentu
4. Memberi kesegaran kepada pengguna
5. Membantu melegakan 32 jenis masalah luaran
6. Walaupun ia bukan ubat tapi dianggap ubat
7. Harga berpatutan
8. Banyak kegunaan dikala perlu
9. Anda cuba di beberapa bahagian tubuh anda akan merasainya
10. Wajib ada setiap rumah
11. Wajib ada dibawa bersama kemana mana
12. Senang dibawa
13. Senang anda menjual
14. Ingin anda jadi ejen dan stokis 
15. Boleh penuhi poket anda dengan duit

Tanya kawan anda dan jiran anda share peluang bersama mereka. 😉

Berderetnye list 😂
Ade lagi nak senaraikan takut tak lalu nak baca terlalu banyak.

Rugi sangat kalau tak grab peluang untuk jana income. Jom sertai team saya sekarang. Kita bantu sampai berjaya.

WhatsApp 017-3538924

#ivmist #ivmistmujarab #ivmistmurah #ivmistteamzahirah #sayapakaisayajual #sayajualivmist #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #ruangrezekihanania #kekasihpaksarela #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #stokisivmistipoh
Resdung | Selsema | Migrain

.
Saya syorkan kawan-kawan semua wajib guna #IVMist kerana 👇👇👇 1. Produk laku keras
2. Harga mampu beli
3. Produk kegunaan seisi keluarga
4. Kadar repeat order tinggi
5. Terbukti berkesan.. testimoni cukup byk
6. Ia digabungkan dengan 10 herba terbaik
2. Makin lama makin bagus digunakan
3. Wangi sudah tentu
4. Memberi kesegaran kepada pengguna
5. Membantu melegakan 32 jenis masalah luaran
6. Walaupun ia bukan ubat tapi dianggap ubat
7. Harga berpatutan
8. Banyak kegunaan dikala perlu
9. Anda cuba di beberapa bahagian tubuh anda akan merasainya
10. Wajib ada setiap rumah
11. Wajib ada dibawa bersama kemana mana
12. Senang dibawa
13. Senang anda menjual
14. Ingin anda jadi ejen dan stokis
15. Boleh penuhi poket anda dengan duit

Tanya kawan anda dan jiran anda share peluang bersama mereka. 😉

Berderetnye list 😂
Ade lagi nak senaraikan takut tak lalu nak baca terlalu banyak.

Rugi sangat kalau tak grab peluang untuk jana income. Jom sertai team saya sekarang. Kita bantu sampai berjaya.

WhatsApp 017-3538924

#ivmist #ivmistmujarab #ivmistmurah #ivmistteamzahirah #sayapakaisayajual #sayajualivmist #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #ruangrezekihanania #kekasihpaksarela #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #stokisivmistipoh

💬 0Normal

Pernah dengar tak PEMUTIH GIGI HERBA IVTBRIGHT?
.
#IVTBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
.
🌱 Meninggalkan plak/karat
.
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
.
🌱 Meredakan gigi sensitif
.
🌱 Mengurangkan nafas berbau
.
🌱 Mengelakkan air liur rosak
.
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
Jom putihkan gigi..nafas segar sepanjang hari.
.
WhatsApp 📲 016-6748905 💕 linda💓 utk info lanjut.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my .
#IvTBright #ubatgigiherba
#pemutihgigi #gusisihat
#ubatgigi #sakitgigi 
#gigibersih #ivmist
#ejendiperlukan #teethwhitening
016-6748905
🌟 IVmist Aromatic Nano Oil 🌟

Pernah dengar tak PEMUTIH GIGI HERBA IVTBRIGHT?
.
#IVTBright ialah Ubat Gigi Pemutih Herba yang berfungsi untuk:
.
🌱 Meninggalkan plak/karat
.
🌱 Membuang kesan kuning akibat rokok, kopi & teh
.
🌱 Meredakan gigi sensitif
.
🌱 Mengurangkan nafas berbau
.
🌱 Mengelakkan air liur rosak
.
🌱 Meredakan simptom radang gusi & skurvi (pendarahan pada gusi)
.
Jom putihkan gigi..nafas segar sepanjang hari.
.
WhatsApp 📲 016-6748905 💕 linda💓 utk info lanjut.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my .
#IvTBright #ubatgigiherba
#pemutihgigi #gusisihat
#ubatgigi #sakitgigi
#gigibersih #ivmist
#ejendiperlukan #teethwhitening
016-6748905

💬 0Normal

- In shaa Allah produk senang jual.
Sebabnya #ivmist merupakan produk kegunaan seisi rumah. Satu keluarga daripada kanak-kanak sehingga orang tua memerlukannya.
.
1) Produk laku keras
2) Harga mampu beli 
3) Produk kegunaan seisi keluarga
4) Kadar repeat order tinggi
5) Terbukti berkesan. Testimoni cukup banyak untuk dikongsi bersama.
.
Jalan dah ada, cuma ikut sahaja.
.
Nak pilih produk macam mana lagi untuk anda mula bertapak?
.
Inilah peluang anda untuk mulakan business anda. Jana pendapatan sampingan, dengan main HP je pun boleh jana pendapatan.
.
Nak tak nak je.
.
Modal permulaan serendah RM190 sahaja.
Tiada yuran Keahlian.

Berminat wsap 010-9209585

#ivmist #ejendiperlukan #readystock #posseluruhmalaysia #agendiperlukan #resdung #moodrepublik #bazaarpaknil #ejendiperlukan #simplelife #usahawankecil #businesscasual #duitbelanja #resdung #stokistIvmistSgBesar #sembursapujer #trustedseller #codsgbesar #ajendcari #wasap0109209585#stokistIvmistSgBesar 
#sembursapujer
 #trustedseller
 #codsgbesar 
#ajendcari
 #wasap0109209585
STOKIST IVmist SG.BESAR

- In shaa Allah produk senang jual.
Sebabnya #ivmist merupakan produk kegunaan seisi rumah. Satu keluarga daripada kanak-kanak sehingga orang tua memerlukannya.
.
1) Produk laku keras
2) Harga mampu beli
3) Produk kegunaan seisi keluarga
4) Kadar repeat order tinggi
5) Terbukti berkesan. Testimoni cukup banyak untuk dikongsi bersama.
.
Jalan dah ada, cuma ikut sahaja.
.
Nak pilih produk macam mana lagi untuk anda mula bertapak?
.
Inilah peluang anda untuk mulakan business anda. Jana pendapatan sampingan, dengan main HP je pun boleh jana pendapatan.
.
Nak tak nak je.
.
Modal permulaan serendah RM190 sahaja.
Tiada yuran Keahlian.

Berminat wsap 010-9209585

#ivmist #ejendiperlukan #readystock #posseluruhmalaysia #agendiperlukan #resdung #moodrepublik #bazaarpaknil #ejendiperlukan #simplelife #usahawankecil #businesscasual #duitbelanja #resdung #stokistIvmistSgBesar #sembursapujer #trustedseller #codsgbesar #ajendcari #wasap0109209585#stokistIvmistSgBesar
#sembursapujer
#trustedseller
#codsgbesar
#ajendcari
#wasap0109209585

💬 0Normal

Ivsoap - Sabun TERBAIK untuk RESDUNG
. ✔️ Merawat dan menghilangkan jerawat , jeragat, bintik-bintik hitam dan parut nipis di muka /badan
✔️ Mengurangkan kegatalan pada mata dan muka
✔️ Mengurangkan dan mengawal kulit berminyak
✔️ Membunuh parasit yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu yg tumbuh dimuka
✔️ Memudarkan parut jerawat hodoh dan sekaligus menghaluskan kulit wajah
. 
Cara guna :
Basahkan IVSOAP sehingga keluar buih. Sapu serata wajah dan gosokkan dengan lembut ke seluruh muka/badan. Biarkan seketika dan bilas sehingga bersih.
. 
Kelembapan dan kelembutan akan terasa di wajah anda. . 
Sesuai untuk semua jenis kulit. Kanak-kanak pun boleh guna.
.
Whatsapp ke 013-3305857 untuk info dan order.
.
#stokisivmistklang #ivmistteamerza #ivmistklang #IVSoap #ivsoapklang #jerawathilang #jerawat  #jeragatpudar #jeragat #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #student #sideincome #mudahmy #onlinesale #shoppingonlinemalaysiamurah  #terapiinstagram #onlinebusiness #likesforlikes #followforfollow
Resdung Migrain Ivmist

Ivsoap - Sabun TERBAIK untuk RESDUNG
. ✔️ Merawat dan menghilangkan jerawat , jeragat, bintik-bintik hitam dan parut nipis di muka /badan
✔️ Mengurangkan kegatalan pada mata dan muka
✔️ Mengurangkan dan mengawal kulit berminyak
✔️ Membunuh parasit yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu yg tumbuh dimuka
✔️ Memudarkan parut jerawat hodoh dan sekaligus menghaluskan kulit wajah
.
Cara guna :
Basahkan IVSOAP sehingga keluar buih. Sapu serata wajah dan gosokkan dengan lembut ke seluruh muka/badan. Biarkan seketika dan bilas sehingga bersih.
.
Kelembapan dan kelembutan akan terasa di wajah anda. .
Sesuai untuk semua jenis kulit. Kanak-kanak pun boleh guna.
.
Whatsapp ke 013-3305857 untuk info dan order.
.
#stokisivmistklang #ivmistteamerza #ivmistklang #IVSoap #ivsoapklang #jerawathilang #jerawat #jeragatpudar #jeragat #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #student #sideincome #mudahmy #onlinesale #shoppingonlinemalaysiamurah #terapiinstagram #onlinebusiness #likesforlikes #followforfollow

💬 0Normal
At Ivmist Ivkids KLANG 0133305857

Anda seorang yang rabun sehingga kaca mata anda sudah jadi sebahagian dari hidup anda dan hidup anda tidak sempurna tanpa nya?
.
👉🏼Anda pernah kehilangannya dan pada hari itu kehidupan anda tidak terurus dengan baik?
👉🏼Anda pernah mengeluh ketika kehilangannya dan berkata "Kan bagus kalau boleh hidup tanpa kaca mata"
.
🌺 Produk kami Eye Beauty telah banyak membantu insan yang mempunyai masalah rabun seperti anda dan akhirnya mereka sudah tidak memerlukan kaca mata lagi.
.
Adakah setelah mengetahui berita baik ini anda akan bertindak atau terus berdiam diri?
.
"Saya pakai dan saya jual"
.
Wasap 0177559585
.
#ejendiperlukan #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #teamainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #neelofa #matamerah #cumicumi #ubatmata #bazarpaknil #fattzura #jannanick #zizanrazak #kulitputih #uitm #lafazkankalimahcintamu #ctdk #hijab #syurgayangkedua #naelofarhijab #instaseleb
Ainun Beauty @ Eye Beauty JB

Anda seorang yang rabun sehingga kaca mata anda sudah jadi sebahagian dari hidup anda dan hidup anda tidak sempurna tanpa nya?
.
👉🏼Anda pernah kehilangannya dan pada hari itu kehidupan anda tidak terurus dengan baik?
👉🏼Anda pernah mengeluh ketika kehilangannya dan berkata "Kan bagus kalau boleh hidup tanpa kaca mata"
.
🌺 Produk kami Eye Beauty telah banyak membantu insan yang mempunyai masalah rabun seperti anda dan akhirnya mereka sudah tidak memerlukan kaca mata lagi.
.
Adakah setelah mengetahui berita baik ini anda akan bertindak atau terus berdiam diri?
.
"Saya pakai dan saya jual"
.
Wasap 0177559585
.
#ejendiperlukan #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #teamainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #neelofa #matamerah #cumicumi #ubatmata #bazarpaknil #fattzura #jannanick #zizanrazak #kulitputih #uitm #lafazkankalimahcintamu #ctdk #hijab #syurgayangkedua #naelofarhijab #instaseleb

💬 0Normal

Anda seorang yang rabun sehingga kaca mata anda sudah jadi sebahagian dari hidup anda dan hidup anda tidak sempurna tanpa nya?
.
👉🏼Anda pernah kehilangannya dan pada hari itu kehidupan anda tidak terurus dengan baik?
👉🏼Anda pernah mengeluh ketika kehilangannya dan berkata "Kan bagus kalau boleh hidup tanpa kaca mata"
.
🌺 Produk kami Eye Beauty telah banyak membantu insan yang mempunyai masalah rabun seperti anda dan akhirnya mereka sudah tidak memerlukan kaca mata lagi.
.
Adakah setelah mengetahui berita baik ini anda akan bertindak atau terus berdiam diri?
.
"Saya pakai dan saya jual"
.
Wasap 0177559585
.
#ejendiperlukan #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #teamainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #neelofa #matamerah #cumicumi #ubatmata #bazarpaknil #fattzura #jannanick #zizanrazak #kulitputih #uitm #lafazkankalimahcintamu #ctdk #hijab #syurgayangkedua #naelofarhijab #instaseleb
Ainun Beauty @ Eye Beauty JB

Anda seorang yang rabun sehingga kaca mata anda sudah jadi sebahagian dari hidup anda dan hidup anda tidak sempurna tanpa nya?
.
👉🏼Anda pernah kehilangannya dan pada hari itu kehidupan anda tidak terurus dengan baik?
👉🏼Anda pernah mengeluh ketika kehilangannya dan berkata "Kan bagus kalau boleh hidup tanpa kaca mata"
.
🌺 Produk kami Eye Beauty telah banyak membantu insan yang mempunyai masalah rabun seperti anda dan akhirnya mereka sudah tidak memerlukan kaca mata lagi.
.
Adakah setelah mengetahui berita baik ini anda akan bertindak atau terus berdiam diri?
.
"Saya pakai dan saya jual"
.
Wasap 0177559585
.
#ejendiperlukan #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #teamainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #neelofa #matamerah #cumicumi #ubatmata #bazarpaknil #fattzura #jannanick #zizanrazak #kulitputih #uitm #lafazkankalimahcintamu #ctdk #hijab #syurgayangkedua #naelofarhijab #instaseleb

💬 0Normal

Anda seorang yang rabun sehingga kaca mata anda sudah jadi sebahagian dari hidup anda dan hidup anda tidak sempurna tanpa nya?
.
👉🏼Anda pernah kehilangannya dan pada hari itu kehidupan anda tidak terurus dengan baik?
👉🏼Anda pernah mengeluh ketika kehilangannya dan berkata "Kan bagus kalau boleh hidup tanpa kaca mata"
.
🌺 Produk kami Eye Beauty telah banyak membantu insan yang mempunyai masalah rabun seperti anda dan akhirnya mereka sudah tidak memerlukan kaca mata lagi.
.
Adakah setelah mengetahui berita baik ini anda akan bertindak atau terus berdiam diri?
.
"Saya pakai dan saya jual"
.
Wasap 0177559585
.
#ejendiperlukan #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #teamainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #neelofa #matamerah #cumicumi #ubatmata #bazarpaknil #fattzura #jannanick #zizanrazak #kulitputih #uitm #lafazkankalimahcintamu #ctdk #hijab #syurgayangkedua #naelofarhijab #instaseleb
Ainun Beauty @ Eye Beauty JB

Anda seorang yang rabun sehingga kaca mata anda sudah jadi sebahagian dari hidup anda dan hidup anda tidak sempurna tanpa nya?
.
👉🏼Anda pernah kehilangannya dan pada hari itu kehidupan anda tidak terurus dengan baik?
👉🏼Anda pernah mengeluh ketika kehilangannya dan berkata "Kan bagus kalau boleh hidup tanpa kaca mata"
.
🌺 Produk kami Eye Beauty telah banyak membantu insan yang mempunyai masalah rabun seperti anda dan akhirnya mereka sudah tidak memerlukan kaca mata lagi.
.
Adakah setelah mengetahui berita baik ini anda akan bertindak atau terus berdiam diri?
.
"Saya pakai dan saya jual"
.
Wasap 0177559585
.
#ejendiperlukan #dropshipneeded #ainunbeauty #ainunbeautyjb #teamainunbeautyJB #eyebeautypremium #eyefood #rawatrabun #rabun #silaumalam #katarak #selaputmata #rabunjauh #rabundekat #neelofa #matamerah #cumicumi #ubatmata #bazarpaknil #fattzura #jannanick #zizanrazak #kulitputih #uitm #lafazkankalimahcintamu #ctdk #hijab #syurgayangkedua #naelofarhijab #instaseleb

💬 0Normal

Ramainya wanita yg ada masalah ni...disamping rawatan moden, jgn pula sombong dgn rawatan alternatif. 😊😊
.
BYK TESTIMONI PROVEN diterima.
APRIKOT NDLIFE HALAL & LULUS KKM
.
RM58 (SM)
RM62 (SS)
.
📲️ whatsapp 017 7559585
📲 whatsapp 017 7559585
.
#ndlife #ejendiperlukan #aprikotndlife #ndlifejb #aprikotndlifejb #periodtakstabil #haidtakstabil #bijiaprikot #keputihan #senggugut #cyst #fibroid #tiroid #kanser #nakhamil #rawatkanser #vitaminb17 #kanserpayudara #kulitcantik #kanserrahim #syurgayangkedua #zizanrazak #bazarpaknil #kekasihpaksarela #testimonindlife #jannanick #cumicumi #naelofarhijab #meletops #lafazkankalimahcintamu
stokis|aprikot|ndlife.jb

Ramainya wanita yg ada masalah ni...disamping rawatan moden, jgn pula sombong dgn rawatan alternatif. 😊😊
.
BYK TESTIMONI PROVEN diterima.
APRIKOT NDLIFE HALAL & LULUS KKM
.
RM58 (SM)
RM62 (SS)
.
📲️ whatsapp 017 7559585
📲 whatsapp 017 7559585
.
#ndlife #ejendiperlukan #aprikotndlife #ndlifejb #aprikotndlifejb #periodtakstabil #haidtakstabil #bijiaprikot #keputihan #senggugut #cyst #fibroid #tiroid #kanser #nakhamil #rawatkanser #vitaminb17 #kanserpayudara #kulitcantik #kanserrahim #syurgayangkedua #zizanrazak #bazarpaknil #kekasihpaksarela #testimonindlife #jannanick #cumicumi #naelofarhijab #meletops #lafazkankalimahcintamu

💬 0Normal

Ramainya wanita yg ada masalah ni...disamping rawatan moden, jgn pula sombong dgn rawatan alternatif. 😊😊
.
BYK TESTIMONI PROVEN diterima.
APRIKOT NDLIFE HALAL & LULUS KKM
.
RM58 (SM)
RM62 (SS)
.
📲️ whatsapp 017 7559585
📲 whatsapp 017 7559585
.
#ndlife #ejendiperlukan #aprikotndlife #ndlifejb #aprikotndlifejb #periodtakstabil #haidtakstabil #bijiaprikot #keputihan #senggugut #cyst #fibroid #tiroid #kanser #nakhamil #rawatkanser #vitaminb17 #kanserpayudara #kulitcantik #kanserrahim #syurgayangkedua #zizanrazak #bazarpaknil #kekasihpaksarela #testimonindlife #jannanick #cumicumi #naelofarhijab #meletops #lafazkankalimahcintamu
stokis|aprikot|ndlife.jb

Ramainya wanita yg ada masalah ni...disamping rawatan moden, jgn pula sombong dgn rawatan alternatif. 😊😊
.
BYK TESTIMONI PROVEN diterima.
APRIKOT NDLIFE HALAL & LULUS KKM
.
RM58 (SM)
RM62 (SS)
.
📲️ whatsapp 017 7559585
📲 whatsapp 017 7559585
.
#ndlife #ejendiperlukan #aprikotndlife #ndlifejb #aprikotndlifejb #periodtakstabil #haidtakstabil #bijiaprikot #keputihan #senggugut #cyst #fibroid #tiroid #kanser #nakhamil #rawatkanser #vitaminb17 #kanserpayudara #kulitcantik #kanserrahim #syurgayangkedua #zizanrazak #bazarpaknil #kekasihpaksarela #testimonindlife #jannanick #cumicumi #naelofarhijab #meletops #lafazkankalimahcintamu

💬 0Normal

Ranking CartaTerkini Popia Ni Mengikut Kegemaran Ramai Tau :😉😋
.
1⃣ Nescafe Choc
.
2⃣ Chocolate .
3⃣ Original
.
4⃣ Strawberry Choc
.
5⃣ White Choc
.
6⃣ Pandan Choc
.
📢📢📢📢📢
*Memperkenalkan Perisa TERBARU!!!*
.
POPIA ROLL KAK J PERISA COKLAT *NESCAFE* 😋😋😋
[Dilancarkan Sejak Januari 2018]
.
.
👉🏻 Klik Link Whatsapp Di Bio Utk Tempahan Melalui [IG] Atau Klik Link Whatsapp Ini Utk Tempahan Melalui [FB] & [WA] http://www.wasap.my/60189584826/NakPopiaRollKakJ
.
.
#PopiaRollKakJ 
#PopiaNestum_Original
#PopiaNestumBersalutCoklat_1Malaysia
#PopiaNestumBersalutCoklat_Chocolate
#PopiaNestumBersalutCoklat_Strawberry
#PopiaNestumBersalutCoklat_Nescafe
#PopiaNestumBersalutCoklat_Pandan
#PopiaNestumBersalutCoklat_White
#KrupKrupRangupnya
#LetsKrupKrup
#PopiaNestumSedap
#PopiaNestumViral
#PopiaNestumRare
#PopiaCoklatNestum
#Homemade
#PengeposanSeluruhMalaysia
#EjenDiperlukan
#EjenSeluruhMalaysia
Popia Roll Kak J

Ranking CartaTerkini Popia Ni Mengikut Kegemaran Ramai Tau :😉😋
.
1⃣ Nescafe Choc
.
2⃣ Chocolate .
3⃣ Original
.
4⃣ Strawberry Choc
.
5⃣ White Choc
.
6⃣ Pandan Choc
.
📢📢📢📢📢
*Memperkenalkan Perisa TERBARU!!!*
.
POPIA ROLL KAK J PERISA COKLAT *NESCAFE* 😋😋😋
[Dilancarkan Sejak Januari 2018]
.
.
👉🏻 Klik Link Whatsapp Di Bio Utk Tempahan Melalui [IG] Atau Klik Link Whatsapp Ini Utk Tempahan Melalui [FB] & [WA] http://www.wasap.my/60189584826/NakPopiaRollKakJ
.
.
#PopiaRollKakJ
#PopiaNestum_Original
#PopiaNestumBersalutCoklat_1Malaysia
#PopiaNestumBersalutCoklat_Chocolate
#PopiaNestumBersalutCoklat_Strawberry
#PopiaNestumBersalutCoklat_Nescafe
#PopiaNestumBersalutCoklat_Pandan
#PopiaNestumBersalutCoklat_White
#KrupKrupRangupnya
#LetsKrupKrup
#PopiaNestumSedap
#PopiaNestumViral
#PopiaNestumRare
#PopiaCoklatNestum
#Homemade
#PengeposanSeluruhMalaysia
#EjenDiperlukan
#EjenSeluruhMalaysia

💬 0Normal

SEMUA JENIS KANSER MEMERLUKAN BIJI APRIKOT sebagai usaha rawatan. Lagi banyak kita ambil, lagi cepat sel2 kanser mati.
.
Juga sesuai sebagai supplement harian utk pencegahan 😊
.
BYK TESTIMONI PROVEN diterima.
HALAL & LULUS KKM
.
RM58 (SM)
RM62 (SS)
.
📲️ whatsapp 017 7559585
📲 whatsapp 017 7559585
.
#ndlife #ejendiperlukan #aprikotndlife #ndlifejb #aprikotndlifejb #periodtakstabil #haidtakstabil #bijiaprikot #keputihan #senggugut #cyst #fibroid #tiroid #kanser #nakhamil #rawatkanser #vitaminb17 #kanserpayudara #kulitcantik #kanserrahim #cumicumi #zizanrazak #bazarpaknil #kekasihpaksarela #testimonindlife #jannanick #ctdk #naelofarhijab #meletops #zonlawak
stokis|aprikot|ndlife.jb

SEMUA JENIS KANSER MEMERLUKAN BIJI APRIKOT sebagai usaha rawatan. Lagi banyak kita ambil, lagi cepat sel2 kanser mati.
.
Juga sesuai sebagai supplement harian utk pencegahan 😊
.
BYK TESTIMONI PROVEN diterima.
HALAL & LULUS KKM
.
RM58 (SM)
RM62 (SS)
.
📲️ whatsapp 017 7559585
📲 whatsapp 017 7559585
.
#ndlife #ejendiperlukan #aprikotndlife #ndlifejb #aprikotndlifejb #periodtakstabil #haidtakstabil #bijiaprikot #keputihan #senggugut #cyst #fibroid #tiroid #kanser #nakhamil #rawatkanser #vitaminb17 #kanserpayudara #kulitcantik #kanserrahim #cumicumi #zizanrazak #bazarpaknil #kekasihpaksarela #testimonindlife #jannanick #ctdk #naelofarhijab #meletops #zonlawak

💬 0Normal

Haaa tau tak beg merah ni boleh jana income RM 10 ribu sebulan tau 😍
.
.
Siapa yang nak tau macamana nak buat dgn beg merah ni. 
Boleh daftar ke KELAS PREVIEW BISNES MOBILE SPA

Boleh 📲 WA 0123452860 @ malas nak save no tekan link di bio 😊
.
💕Go Beauté - Turning RAW 💎 to REAL 💎 💕
.
#jomcantik #gobeauté #mobilespamalaysia #mobilespa #mobilespakl #mobilespamy #mobilespaid #homefacial #ejendiperlukan #malaysia #kualalumpur #fattzura #instashop #neelofa #spatanpakedai #gobeaute #spabergerak
MasterCoach Mobile Home Facial

Haaa tau tak beg merah ni boleh jana income RM 10 ribu sebulan tau 😍
.
.
Siapa yang nak tau macamana nak buat dgn beg merah ni.
Boleh daftar ke KELAS PREVIEW BISNES MOBILE SPA

Boleh 📲 WA 0123452860 @ malas nak save no tekan link di bio 😊
.
💕Go Beauté - Turning RAW 💎 to REAL 💎 💕
.
#jomcantik #gobeauté #mobilespamalaysia #mobilespa #mobilespakl #mobilespamy #mobilespaid #homefacial #ejendiperlukan #malaysia #kualalumpur #fattzura #instashop #neelofa #spatanpakedai #gobeaute #spabergerak

💬 0Normal

JOM DAPATKAN IV MIST SEGERA
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.
✔Kesan sepantas 2 hari penggunaan😱 .
✔Selamat & tanpa kesan sampingan👍 .
✔Kandungan 100% drpd herba kayu  terpilih 👏 .
✔Jimat (1 botol : 120-130 semburan)☺ .
✔Boleh bertindak sebagai aromaterapi utk tidur lebih lena😴😴 .
✔Dihasilkan dari kilang speenuhnya milik Muslim bertaraf GMP 💞 .
✔Ivmist tidak berminyak seperti minyak urut lain kerana ivmist menggunakan teknologi nano,jadi ia mudah meresap ke dalam kulit😙 .
✔Sesuai utk semua peringkat umur👶👦👧👨👩👴👵 .
✔Mampu menyembuhkan pelbagai masalh kesihatan seperti selesema,resdung,sakit sendi,sakit sendi dan pelbagai lagi👍 . .
.
WhatsApp sy 👉0129589279

Yang penting..banyak giler TESTIMONI dia!!Alhamdulillah..😱😱
.
#ivmist #ivmistmurah #IVMistTeamHazliani👏👏👏 #sayajualivmist #ejendiperlukan
Nurul Jannah Bt Sulaini.

JOM DAPATKAN IV MIST SEGERA
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.
✔Kesan sepantas 2 hari penggunaan😱 .
✔Selamat & tanpa kesan sampingan👍 .
✔Kandungan 100% drpd herba kayu terpilih 👏 .
✔Jimat (1 botol : 120-130 semburan)☺ .
✔Boleh bertindak sebagai aromaterapi utk tidur lebih lena😴😴 .
✔Dihasilkan dari kilang speenuhnya milik Muslim bertaraf GMP 💞 .
✔Ivmist tidak berminyak seperti minyak urut lain kerana ivmist menggunakan teknologi nano,jadi ia mudah meresap ke dalam kulit😙 .
✔Sesuai utk semua peringkat umur👶👦👧👨👩👴👵 .
✔Mampu menyembuhkan pelbagai masalh kesihatan seperti selesema,resdung,sakit sendi,sakit sendi dan pelbagai lagi👍 . .
.
WhatsApp sy 👉0129589279

Yang penting..banyak giler TESTIMONI dia!!Alhamdulillah..😱😱
.
#ivmist #ivmistmurah #IVMistTeamHazliani👏👏👏 #sayajualivmist #ejendiperlukan

💬 0Normal

GARLIC BALM CARA  LEBIH SELAMAT MENGHILANGKAN BATUK & SELSEMA ANAK.

Sebelum berkenalan dengan Garlic Balm, Ummi pun ada pengalaman rawat anak-anak yang batuk dan selsema dengan minyak bawang yang dibakar dan dicampurkan dengan minyak zaitun.

Petua tradisional nenek moyang dan berkesan. 
Tapi sejak Ummi kenal Garlic Balm lebih memudahkan urusan dan JIMAT kan masa.

X Perlu lenyek bawang
X Perlu bakar bawang 
X Perlu hadap kotor

Calit dan sapu, insyaallah melegakan.

Harga: RM25 sebotol

Anak-anak tak dapat tidur sebab hidung tersumbat akibat selsema? Jom rawat cara selamat.
Whatsapp 019-6760119
.
#GarlicBalm
#penawarselsema#ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #kualaselangor #tanjungkarang #trustedseller #surirumah #parttime #teamkhairiza #whatsapp0196760119
RAWAT BATUK SELSEMA TANPA UBAT

GARLIC BALM CARA LEBIH SELAMAT MENGHILANGKAN BATUK & SELSEMA ANAK.

Sebelum berkenalan dengan Garlic Balm, Ummi pun ada pengalaman rawat anak-anak yang batuk dan selsema dengan minyak bawang yang dibakar dan dicampurkan dengan minyak zaitun.

Petua tradisional nenek moyang dan berkesan.
Tapi sejak Ummi kenal Garlic Balm lebih memudahkan urusan dan JIMAT kan masa.

X Perlu lenyek bawang
X Perlu bakar bawang
X Perlu hadap kotor

Calit dan sapu, insyaallah melegakan.

Harga: RM25 sebotol

Anak-anak tak dapat tidur sebab hidung tersumbat akibat selsema? Jom rawat cara selamat.
Whatsapp 019-6760119
.
#GarlicBalm
#penawarselsema#ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #kualaselangor #tanjungkarang #trustedseller #surirumah #parttime #teamkhairiza #whatsapp0196760119

💬 0Normal

.
KUATNYA CINTA KITA
- KCK Skincare -
Sesuai untuk semua jenis kulit normal,  kering atau berminyak
.
Kandungannya adalah bahan bermutu tinggi iaitu:
Aloe Vera , Green Tea, Apple Stem Cell dan Collagen
. 
Harga satu kotak 
RM120  SM
RM123  SS
.
Set Lengkap:
1) Kck glow soap
2) Kck night cream
3) Kck day cream (SPF 25)
.
Kebaikan:
● memelihara kejelitaan kulit
● menjadikan tona kulit lebih sekata
● mencerahkan kulit wajah secara semula jadi
● mengatasi masalah pigmentasi yang berpunca dari radang dan pancaran matahari
● mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut, bintik - bintik hitam dan kulit yang kusam
● menyingkirkan kotoran dan kesan minyak pada wajah
● mengekalkan kelembapan kulit
● mengekalkan keremajaan kulit
● mencegah proses penuaan
● menghaluskan kulit wajah tanpa pengelupasan
.
HOTLINE 📲0129131297
HOTLINE 📲0129131297
HOTLINE 📲0129131297
.

Untuk dapatkan produk kak km,
Walk in terus ke: .
KM Beauty House
No.8 Ground Floor
Jalan SS19/1D, Subang Jaya Selangor  47500
Tel: 03-56355879 /
0194884296
.

#kckskincare #setmuka #cantikberseri 
#kuatnyacintakita #jerawat #jeragat #kulitkusam 
#sekaliterusgebu #lakusangat #kakkm #makincantikbodyku #lianarosli
#janganpernahtinggal  #kmbeautyhouse #bykm #shahalam #bukitraja #damansara #subangjaya #klang #sabah #sarawak #johor #penang #perak #kedah #ejendiperlukan #dropship
KcK Skincare

.
KUATNYA CINTA KITA
- KCK Skincare -
Sesuai untuk semua jenis kulit normal, kering atau berminyak
.
Kandungannya adalah bahan bermutu tinggi iaitu:
Aloe Vera , Green Tea, Apple Stem Cell dan Collagen
.
Harga satu kotak
RM120 SM
RM123 SS
.
Set Lengkap:
1) Kck glow soap
2) Kck night cream
3) Kck day cream (SPF 25)
.
Kebaikan:
● memelihara kejelitaan kulit
● menjadikan tona kulit lebih sekata
● mencerahkan kulit wajah secara semula jadi
● mengatasi masalah pigmentasi yang berpunca dari radang dan pancaran matahari
● mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut, bintik - bintik hitam dan kulit yang kusam
● menyingkirkan kotoran dan kesan minyak pada wajah
● mengekalkan kelembapan kulit
● mengekalkan keremajaan kulit
● mencegah proses penuaan
● menghaluskan kulit wajah tanpa pengelupasan
.
HOTLINE 📲0129131297
HOTLINE 📲0129131297
HOTLINE 📲0129131297
.

Untuk dapatkan produk kak km,
Walk in terus ke: .
KM Beauty House
No.8 Ground Floor
Jalan SS19/1D, Subang Jaya Selangor 47500
Tel: 03-56355879 /
0194884296
.

#kckskincare #setmuka #cantikberseri
#kuatnyacintakita #jerawat #jeragat #kulitkusam
#sekaliterusgebu #lakusangat #kakkm #makincantikbodyku #lianarosli
#janganpernahtinggal #kmbeautyhouse #bykm #shahalam #bukitraja #damansara #subangjaya #klang #sabah #sarawak #johor #penang #perak #kedah #ejendiperlukan #dropship

💬 0Normal

.
.
KUATNYA CINTA KITA
- KCK Skincare -
Sesuai untuk semua jenis kulit normal,  kering atau berminyak
.
Kandungannya adalah bahan bermutu tinggi iaitu:
Aloe Vera , Green Tea, Apple Stem Cell dan Collagen
. 
Harga satu kotak 
RM120  SM
RM123  SS
.
Set Lengkap:
1) Kck glow soap
2) Kck night cream
3) Kck day cream (SPF 25)
.
Kebaikan:
● memelihara kejelitaan kulit
● menjadikan tona kulit lebih sekata
● mencerahkan kulit wajah secara semula jadi
● mengatasi masalah pigmentasi yang berpunca dari radang dan pancaran matahari
● mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut, bintik - bintik hitam dan kulit yang kusam
● menyingkirkan kotoran dan kesan minyak pada wajah
● mengekalkan kelembapan kulit
● mengekalkan keremajaan kulit
● mencegah proses penuaan
● menghaluskan kulit wajah tanpa pengelupasan
.
HOTLINE 📲0129131297
HOTLINE 📲0129131297
HOTLINE 📲0129131297
.

Untuk dapatkan produk kak km,
Walk in terus ke: .
KM Beauty House
No.8 Ground Floor
Jalan SS19/1D, Subang Jaya Selangor  47500
Tel: 03-56355879 /
0194884296
.

#kckskincare #setmuka #cantikberseri 
#kuatnyacintakita #jerawat #jeragat #kulitkusam 
#sekaliterusgebu #lakusangat #kakkm #makincantikbodyku #lianarosli
#janganpernahtinggal  #kmbeautyhouse #bykm #shahalam #bukitraja #damansara #subangjaya #klang #sabah #sarawak #johor #penang #perak #kedah #ejendiperlukan #dropship
KcK Skincare

.
.
KUATNYA CINTA KITA
- KCK Skincare -
Sesuai untuk semua jenis kulit normal, kering atau berminyak
.
Kandungannya adalah bahan bermutu tinggi iaitu:
Aloe Vera , Green Tea, Apple Stem Cell dan Collagen
.
Harga satu kotak
RM120 SM
RM123 SS
.
Set Lengkap:
1) Kck glow soap
2) Kck night cream
3) Kck day cream (SPF 25)
.
Kebaikan:
● memelihara kejelitaan kulit
● menjadikan tona kulit lebih sekata
● mencerahkan kulit wajah secara semula jadi
● mengatasi masalah pigmentasi yang berpunca dari radang dan pancaran matahari
● mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut, bintik - bintik hitam dan kulit yang kusam
● menyingkirkan kotoran dan kesan minyak pada wajah
● mengekalkan kelembapan kulit
● mengekalkan keremajaan kulit
● mencegah proses penuaan
● menghaluskan kulit wajah tanpa pengelupasan
.
HOTLINE 📲0129131297
HOTLINE 📲0129131297
HOTLINE 📲0129131297
.

Untuk dapatkan produk kak km,
Walk in terus ke: .
KM Beauty House
No.8 Ground Floor
Jalan SS19/1D, Subang Jaya Selangor 47500
Tel: 03-56355879 /
0194884296
.

#kckskincare #setmuka #cantikberseri
#kuatnyacintakita #jerawat #jeragat #kulitkusam
#sekaliterusgebu #lakusangat #kakkm #makincantikbodyku #lianarosli
#janganpernahtinggal #kmbeautyhouse #bykm #shahalam #bukitraja #damansara #subangjaya #klang #sabah #sarawak #johor #penang #perak #kedah #ejendiperlukan #dropship

💬 0Normal

Barissssss..... Sediaaa!!! .
.
Popia Roll Kak J Perisa Original Dah Ready....Ejen2 Kak J Dah Menanti.😘
.
Pendaftaran Ejen Kak J 2018 Kini Dibuka. .
.
👉🏻 Klik Link Whatsapp Di Bio Utk Tempahan Melalui [IG] Atau Klik Link Whatsapp Ini Utk Tempahan Melalui [FB] & [WA] http://www.wasap.my/60189584826/NakPopiaRollKakJ
.
.
#PopiaRollKakJ 
#PopiaNestum_Original
#PopiaNestumBersalutCoklat_1Malaysia
#PopiaNestumBersalutCoklat_Chocolate
#PopiaNestumBersalutCoklat_Strawberry
#PopiaNestumBersalutCoklat_Nescafe
#PopiaNestumBersalutCoklat_Pandan
#PopiaNestumBersalutCoklat_White
#KrupKrupRangupnya
#LetsKrupKrup
#PopiaNestumSedap
#PopiaNestumViral
#PopiaNestumRare
#PopiaCoklatNestum
#Homemade
#PengeposanSeluruhMalaysia
#EjenDiperlukan
#EjenSeluruhMalaysia
Popia Roll Kak J

Barissssss..... Sediaaa!!! .
.
Popia Roll Kak J Perisa Original Dah Ready....Ejen2 Kak J Dah Menanti.😘
.
Pendaftaran Ejen Kak J 2018 Kini Dibuka. .
.
👉🏻 Klik Link Whatsapp Di Bio Utk Tempahan Melalui [IG] Atau Klik Link Whatsapp Ini Utk Tempahan Melalui [FB] & [WA] http://www.wasap.my/60189584826/NakPopiaRollKakJ
.
.
#PopiaRollKakJ
#PopiaNestum_Original
#PopiaNestumBersalutCoklat_1Malaysia
#PopiaNestumBersalutCoklat_Chocolate
#PopiaNestumBersalutCoklat_Strawberry
#PopiaNestumBersalutCoklat_Nescafe
#PopiaNestumBersalutCoklat_Pandan
#PopiaNestumBersalutCoklat_White
#KrupKrupRangupnya
#LetsKrupKrup
#PopiaNestumSedap
#PopiaNestumViral
#PopiaNestumRare
#PopiaCoklatNestum
#Homemade
#PengeposanSeluruhMalaysia
#EjenDiperlukan
#EjenSeluruhMalaysia

💬 0Normal

Produk eksklusif dengan harga mampu milik.
.
Mahukan sesuatu yang elegant , eksklusif namun dalam masa yang sama senang apply, tahan lama dan pelbagai fungsi? .
Jom bertukar kepada Cellfipro! .
Mai lekaihh pakat cantik sesama!. ⬇⬇⬇
Whatsapp ke 013-3305857 erza
.
#cellfieproklang #ccteamerza #Cellfipro #jerawat #jeragat #kulitkusam #calitcalicomey #kulitcantik #kulitberminyak #kulitkusam #ccteamerza
#cellfiproklang #wanitahebat #wanitabekerjaya #surirumahbergaji #ejendiperlukan #onlinesale #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #onlineshopping  #terapiinstagram
Resdung Migrain Ivmist

Produk eksklusif dengan harga mampu milik.
.
Mahukan sesuatu yang elegant , eksklusif namun dalam masa yang sama senang apply, tahan lama dan pelbagai fungsi? .
Jom bertukar kepada Cellfipro! .
Mai lekaihh pakat cantik sesama!. ⬇⬇⬇
Whatsapp ke 013-3305857 erza
.
#cellfieproklang #ccteamerza #Cellfipro #jerawat #jeragat #kulitkusam #calitcalicomey #kulitcantik #kulitberminyak #kulitkusam #ccteamerza
#cellfiproklang #wanitahebat #wanitabekerjaya #surirumahbergaji #ejendiperlukan #onlinesale #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #onlineshopping #terapiinstagram

💬 0Normal
At Cellfipro Klang 0133305857 Erza Buanna

Sedikit perkongsian produk yg Waniey gunakan utk facial customer. Award winning skincare of ETERNAL BEAUTY + ELYSYLE UPII
.
Skincare for anti aging-perbaiki DNA kulit dari dalam.hanya dengan ekstrak bunga sakura dari negara Jepun .
✔ machine Eternal Beauty dari teknologi terkini South Korea... kulit anda akan nampak lebih muda, tegang, putih dan licin! ✔ Memelihara tahap pH ideal kulit.
✔ Melindungi kulit daripada penuaan.
✔ Menyediakan kulit untuk penyerapan maksimum bahan-bahan pelembapan dan pengkhasiatan.
✔ Meningkatkan tahap kelembapan optimum kulit.
✔ Menyingkirkan sel kulit mati.
✔ Meningkatkan kecerahan kulit.
✔ Mencairkan pencemar berasaskan air dan minyak dengan berkesan untuk menyingkirkan kekotoran dan mekap.
✔ Melindungi dan memelihara kulit supaya lembut dan licin.
✔ Mengekalkan kelembapan kulit untuk kulit yang terasa lembap dan segar.
✔ Menghantar bahan-bahan pelembapan dan pengkhasiatan ke sel-sel.
✔ Membekalkan pelindungan anti-penuaan dan penghidratan berkekalan sepanjang hari.
✔ Memperbaiki dan memperbaharui kulit dengan bahan-bahan aktif berkhasiat yang membantu untuk mengurangkan garisan halus dan kedutan dengan ketara dalam satu sesi home spa je!
.
Wow! Penjagaan kulit yang sempurna .
Tapi anda akn dpt belaian istimewa dgn set ini
 1 sesi dalam 1 jam. woww best kan🎶
.
.
Sis hanya perlu DM atau Whatsapp waniey 📲0142679368
.
💙🔝 Facial Home Spa💙
.
#wanieybeautycartel #facialhomespa #beautycartel #facial #facialspa #testimonifacial #antijerawat #duittambahan #collagen #skincare #duittepi #duitraya #mmbc #muslimah #ejendiperlukan #pakejkahwin #ejendiperlukanseluruhmalaysia #antiaging #incometambahan #makeup #bisnesonline #facelift #dermahydra #usahawanonline #mua #jeragathilang  #ramadan2017 #raya2017 #shoppingraya #double8 .
❤ Beauty Cartel No.1 🇲🇾 ❤
🌹🌹🌸FACIAL HOME SPA NO 1🌸🌹🌹

Sedikit perkongsian produk yg Waniey gunakan utk facial customer. Award winning skincare of ETERNAL BEAUTY + ELYSYLE UPII
.
Skincare for anti aging-perbaiki DNA kulit dari dalam.hanya dengan ekstrak bunga sakura dari negara Jepun .
✔ machine Eternal Beauty dari teknologi terkini South Korea... kulit anda akan nampak lebih muda, tegang, putih dan licin! ✔ Memelihara tahap pH ideal kulit.
✔ Melindungi kulit daripada penuaan.
✔ Menyediakan kulit untuk penyerapan maksimum bahan-bahan pelembapan dan pengkhasiatan.
✔ Meningkatkan tahap kelembapan optimum kulit.
✔ Menyingkirkan sel kulit mati.
✔ Meningkatkan kecerahan kulit.
✔ Mencairkan pencemar berasaskan air dan minyak dengan berkesan untuk menyingkirkan kekotoran dan mekap.
✔ Melindungi dan memelihara kulit supaya lembut dan licin.
✔ Mengekalkan kelembapan kulit untuk kulit yang terasa lembap dan segar.
✔ Menghantar bahan-bahan pelembapan dan pengkhasiatan ke sel-sel.
✔ Membekalkan pelindungan anti-penuaan dan penghidratan berkekalan sepanjang hari.
✔ Memperbaiki dan memperbaharui kulit dengan bahan-bahan aktif berkhasiat yang membantu untuk mengurangkan garisan halus dan kedutan dengan ketara dalam satu sesi home spa je!
.
Wow! Penjagaan kulit yang sempurna .
Tapi anda akn dpt belaian istimewa dgn set ini
1 sesi dalam 1 jam. woww best kan🎶
.
.
Sis hanya perlu DM atau Whatsapp waniey 📲0142679368
.
💙🔝 Facial Home Spa💙
.
#wanieybeautycartel #facialhomespa #beautycartel #facial #facialspa #testimonifacial #antijerawat #duittambahan #collagen #skincare #duittepi #duitraya #mmbc #muslimah #ejendiperlukan #pakejkahwin #ejendiperlukanseluruhmalaysia #antiaging #incometambahan #makeup #bisnesonline #facelift #dermahydra #usahawanonline #mua #jeragathilang #ramadan2017 #raya2017 #shoppingraya #double8 .
❤ Beauty Cartel No.1 🇲🇾 ❤

💬 0Normal

BAKAR LEMAK KAW-KAW.
INGAT LEMAK INGAT #CARBOFLEX #DEFLEX
.
.
SIAPA YG MESTI DPTKAN CARBOFLEX , DEFLEX, OILFLEX DAN LAIN2 ADAVE PRODUCT ?
.
[+] Mereka yg nak kecilkan lengan & paha.
.
[+] Mereka yg nak kempiskan perut buncit.
.
[+] Mereka yg nak 'cut selera makan'
.
[+] Mereka yg nak dptkan berat badan ideal.
.
[+] Mereka yg nak 'KURUS'
.
_________________
ADAVE PRODUCT
=============
[+] - CARBOFLEX
[+] - DEFLEX
[+] - OILFLEX
[+] - SHE SO SOLID
[+] - SLIMMEX
[+] - BEAUTIFLEX
[+] - CELLEX
.
.
_________________________
🎁 FREE GIFT
🎁 FREE GIFT
📦 FREE POSTAGE
📦 FREE POSTAGE .
.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
.
BERMINAT ?
. 
WHATSAPP 📲  012.963.5450
WHATSAPP 📲  012.963.5450
WHATSAPP 📲  012.963.5450
.
📲 ATAU… Tekan link bio di profile utk 'Direct Whatsapp'
.
.
🌐 Lebih INFO : carboflexdeflex.blogspot.my
.
💰💰💰 NAK BUAT DUIT ? 💰💰💰
EJEN DIALU-ALUKAN !
.
.
#carboflex #oilflex #adavecarboflex #deflex #carboflextestimoni #adave #carboflexwithcla #carboflexstokis #bakarlemak #bakarlemakkawkaw #carboflexharga #carboflexcla #carboflexagent #carboflexdeflex #carboflexonline
Carboflex Stokis

BAKAR LEMAK KAW-KAW.
INGAT LEMAK INGAT #CARBOFLEX #DEFLEX
.
.
SIAPA YG MESTI DPTKAN CARBOFLEX , DEFLEX, OILFLEX DAN LAIN2 ADAVE PRODUCT ?
.
[+] Mereka yg nak kecilkan lengan & paha.
.
[+] Mereka yg nak kempiskan perut buncit.
.
[+] Mereka yg nak 'cut selera makan'
.
[+] Mereka yg nak dptkan berat badan ideal.
.
[+] Mereka yg nak 'KURUS'
.
_________________
ADAVE PRODUCT
=============
[+] - CARBOFLEX
[+] - DEFLEX
[+] - OILFLEX
[+] - SHE SO SOLID
[+] - SLIMMEX
[+] - BEAUTIFLEX
[+] - CELLEX
.
.
_________________________
🎁 FREE GIFT
🎁 FREE GIFT
📦 FREE POSTAGE
📦 FREE POSTAGE .
.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
.
BERMINAT ?
.
WHATSAPP 📲 012.963.5450
WHATSAPP 📲 012.963.5450
WHATSAPP 📲 012.963.5450
.
📲 ATAU… Tekan link bio di profile utk 'Direct Whatsapp'
.
.
🌐 Lebih INFO : carboflexdeflex.blogspot.my
.
💰💰💰 NAK BUAT DUIT ? 💰💰💰
EJEN DIALU-ALUKAN !
.
.
#carboflex #oilflex #adavecarboflex #deflex #carboflextestimoni #adave #carboflexwithcla #carboflexstokis #bakarlemak #bakarlemakkawkaw #carboflexharga #carboflexcla #carboflexagent #carboflexdeflex #carboflexonline

💬 1Normal

IV KIDS - PENYAKIT YANG DIRAWAT SERTA CARA PENGGUNAANNYA👶🏻👶🏻
.
PENGGUNAAN UMUM
.
1. Baca Al-Fatihah
2. Selawat atas Nabi
3. Buat seperti yang disarankan dibawah
4. Sudahi  bacaan Bismillahitawalkaltualallah
.
✅ASMA, SEMPUT, HIDUNG TERSUMBAT & SELSEMA
Cara Rawatan :  Sapu di dada, leher dan tepi hidung serta tapak kaki
. ✅ DEMAM
1. Sembur ke air mandian yang telah dicampurkan dengan hirisan lemon. Mandikan bayi seperti biasa.
2. Spray ke tuala kecil dan letakkan pada dahi bayi .
✅GATAL-GATAL, RUAM DAN KURAP
Cara Rawatan :  Spray dan sapu sapu di tempat bermasalah.
.
✅KEMBUNG PERUT:
Spray dan sapu pada perut .
✅BATUK:
Spray dan sapu pada dada dan sekitar leher .
✅SAKIT GIGI
Cara Rawatan :  Spray atau sapu di pipi kawasan sakit gigi dan jika gigi berlubang, letakkan IV Kids pada putik kapas dan sapukan pada gusi atau di lubang gigi yang sakit.
.
SEMOGA BERMANFAAT
.
Whatsapp ke 013 3305857 erza
.
#stokisivmistklang #ivmistteamerza #ivmistklang #ivkids #ivkidsklang #ejendiperlukan #sideincomemalaysia #onlinemarket #baby #babyshower  #terlajaklaris #terapiinstagram #mudahmy #liketofollow #followforfollow
🌼Stokis IV Mist Klang😘😘

IV KIDS - PENYAKIT YANG DIRAWAT SERTA CARA PENGGUNAANNYA👶🏻👶🏻
.
PENGGUNAAN UMUM
.
1. Baca Al-Fatihah
2. Selawat atas Nabi
3. Buat seperti yang disarankan dibawah
4. Sudahi bacaan Bismillahitawalkaltualallah
.
✅ASMA, SEMPUT, HIDUNG TERSUMBAT & SELSEMA
Cara Rawatan : Sapu di dada, leher dan tepi hidung serta tapak kaki
. ✅ DEMAM
1. Sembur ke air mandian yang telah dicampurkan dengan hirisan lemon. Mandikan bayi seperti biasa.
2. Spray ke tuala kecil dan letakkan pada dahi bayi .
✅GATAL-GATAL, RUAM DAN KURAP
Cara Rawatan : Spray dan sapu sapu di tempat bermasalah.
.
✅KEMBUNG PERUT:
Spray dan sapu pada perut .
✅BATUK:
Spray dan sapu pada dada dan sekitar leher .
✅SAKIT GIGI
Cara Rawatan : Spray atau sapu di pipi kawasan sakit gigi dan jika gigi berlubang, letakkan IV Kids pada putik kapas dan sapukan pada gusi atau di lubang gigi yang sakit.
.
SEMOGA BERMANFAAT
.
Whatsapp ke 013 3305857 erza
.
#stokisivmistklang #ivmistteamerza #ivmistklang #ivkids #ivkidsklang #ejendiperlukan #sideincomemalaysia #onlinemarket #baby #babyshower #terlajaklaris #terapiinstagram #mudahmy #liketofollow #followforfollow

💬 0Normal
At Ivmist Ivkids KLANG 0133305857

.
Lebih jimat dgn pembelian 10btl #ivmist
.
NAK TAMBAH PENDAPATAN SAMPINGAN? Bermula dengan Ejen Modal yg rendah

Kelebihan join ivmist team kami
👉Dimasukkan ke group coaching
👉Semua info pasal produk akan diberi
👉Ilmu marketing free
👉Rewards setiap bulan bagi yg capai target
👉Produk serba guna mampu milik

WhatsApp sekarang ke 017-3538924

#ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #ivmistteamzahirah #sayapakaisayajual #sayajualivmist #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #kekasihpaksarela #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #stokisivmistipoh
Resdung | Selsema | Migrain

.
Lebih jimat dgn pembelian 10btl #ivmist
.
NAK TAMBAH PENDAPATAN SAMPINGAN? Bermula dengan Ejen Modal yg rendah

Kelebihan join ivmist team kami
👉Dimasukkan ke group coaching
👉Semua info pasal produk akan diberi
👉Ilmu marketing free
👉Rewards setiap bulan bagi yg capai target
👉Produk serba guna mampu milik

WhatsApp sekarang ke 017-3538924

#ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #ivmistteamzahirah #sayapakaisayajual #sayajualivmist #bazaarpaknil #ruangrezekihanania #kekasihpaksarela #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #stokisivmistipoh

💬 0Normal

'Saya da tua la. X layak buat bisnes on9 ni.' 'Umur saya baru 20 tahun,  muda lagi nak berniaga, enjoy dulu laa.' Jika usia menjadi ukuran untuk anda terus berjaya.. Teruskan dengan mengukur usia itu. 
Sebab kejayaan tidak mengira usia.
Semua orang berhak untuk berjaya. 
Dalam keluarga besar RICCO sendiri mempunyai pelbagai peringkat umur dan mereka juga sudah berjaya. 
Anda tunggu apa lagi?! Jom sertai keluarga besar RICCO Perfumes dan kita berjaya sama-sama. Saya bantu anda, anda bantu diri anda sendiri 😊

Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai RICCO Perfumes?? Hubungi atau whatsapp hotline kami!
012-6258055

Atau klik link di bawah
http://wasap.my/60126258055/RICCOperfumes

#riccoperfumes
#ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropship #teamriccoalia #ejenperfumes #dropshipperfume #minyakwangimalaysia
Syairahscarf (002605333-W)

'Saya da tua la. X layak buat bisnes on9 ni.' 'Umur saya baru 20 tahun, muda lagi nak berniaga, enjoy dulu laa.' Jika usia menjadi ukuran untuk anda terus berjaya.. Teruskan dengan mengukur usia itu.
Sebab kejayaan tidak mengira usia.
Semua orang berhak untuk berjaya.
Dalam keluarga besar RICCO sendiri mempunyai pelbagai peringkat umur dan mereka juga sudah berjaya.
Anda tunggu apa lagi?! Jom sertai keluarga besar RICCO Perfumes dan kita berjaya sama-sama. Saya bantu anda, anda bantu diri anda sendiri 😊

Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai RICCO Perfumes?? Hubungi atau whatsapp hotline kami!
012-6258055

Atau klik link di bawah
http://wasap.my/60126258055/RICCOperfumes

#riccoperfumes
#ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #agentwanted #dropship #teamriccoalia #ejenperfumes #dropshipperfume #minyakwangimalaysia

💬 0Normal

TEKNIK MUDAH APPLY MVM SUPAYA LEBIH LEBAT DAN MATA LEBIH BESAR.

1. Apply eyeliner putih di bahagian bawah mata. Tujuannya nak besarkan mata@utk nampak jelas sikit bulu mata bawah.

2. Guna curler jika ingin lebih lentik (ikut dalam video)

3. Calit maskara dari kanan mata, buat kaedah pusing sambil calit. Biarkan 15-20 saat, buat lagi calitan kedua dan seterusnya.

4. Bulu mata bawah, calit mcm biasa.. atas-bawah-atas-bawah.

5. DONE ! ❤️
.
#mascaradouya #maskaradouyaoriginal #mvmnorafurla #norafurlaoriginal #kecutkanjerawat #hilangkanjerawat #mvmnorafurla #norafurla #norafurlanilai #norafurlabangi #norafurlaantaragapi #calitlentiksampailangit #teamnorafurla #Agentwanted #dropshipwanted #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #dropshipzeromodal #maskaraletop #mvmmascara #mascaranorafurla #bazaarpaknil #gegarvaganza2017 #datosrivida #abangterlajaklaris #lenscolour #lensmurah #neelofa #yearendsale #bulumatapalsu
AGENT WANTED MASCARA NORAFURLA

TEKNIK MUDAH APPLY MVM SUPAYA LEBIH LEBAT DAN MATA LEBIH BESAR.

1. Apply eyeliner putih di bahagian bawah mata. Tujuannya nak besarkan mata@utk nampak jelas sikit bulu mata bawah.

2. Guna curler jika ingin lebih lentik (ikut dalam video)

3. Calit maskara dari kanan mata, buat kaedah pusing sambil calit. Biarkan 15-20 saat, buat lagi calitan kedua dan seterusnya.

4. Bulu mata bawah, calit mcm biasa.. atas-bawah-atas-bawah.

5. DONE ! ❤️
.
#mascaradouya #maskaradouyaoriginal #mvmnorafurla #norafurlaoriginal #kecutkanjerawat #hilangkanjerawat #mvmnorafurla #norafurla #norafurlanilai #norafurlabangi #norafurlaantaragapi #calitlentiksampailangit #teamnorafurla #Agentwanted #dropshipwanted #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #dropshipzeromodal #maskaraletop #mvmmascara #mascaranorafurla #bazaarpaknil #gegarvaganza2017 #datosrivida #abangterlajaklaris #lenscolour #lensmurah #neelofa #yearendsale #bulumatapalsu

💬 0Normal

.
Selamat Tengah Hari Semua 😍
Selamat menjamu makan tengah hari..
.
Just nak bagitau, Susu Kambing Rayyan perisa Asli sesuai utk bayi berumur 3 bulan ke atas tau.
.
Jadi, mak2 yg tengah survey2 nak cari susu yg sesuai dgn baby apa kata cuba Susu Kambing R-Rayyan.
.
Yang penting memenuhi spesifikasi #RNI Malaysia. So, mak2 jgn bimbang ye, nutrisi yg ada dlm Susu Kambing R-Rayyan cukup utk diberi pada anak2.
.
So, tunggu apa lagi, jom ikhtiar dgn R-Rayyan
Ins Shaa Allah Serasi.
Tak cuba tak tau. 😊😊
.

Berminat???
Whatsapp ke:
www.wasap.my/+60125282009
www.wasap.my/+60125482009

#khaimarlegacy #susukambing #susukambingrrayyan #susukambingrrayyanjohorbahru
#susukambingterbaik #susukambingoriginal #susukambingmurah #susukambingsedap #susukambingmalaysia #susuuntukbayi3bulan #codjohor #codjb #johor #ejendiperlukan
Nor Marsilah Marjunet

.
Selamat Tengah Hari Semua 😍
Selamat menjamu makan tengah hari..
.
Just nak bagitau, Susu Kambing Rayyan perisa Asli sesuai utk bayi berumur 3 bulan ke atas tau.
.
Jadi, mak2 yg tengah survey2 nak cari susu yg sesuai dgn baby apa kata cuba Susu Kambing R-Rayyan.
.
Yang penting memenuhi spesifikasi #RNI Malaysia. So, mak2 jgn bimbang ye, nutrisi yg ada dlm Susu Kambing R-Rayyan cukup utk diberi pada anak2.
.
So, tunggu apa lagi, jom ikhtiar dgn R-Rayyan
Ins Shaa Allah Serasi.
Tak cuba tak tau. 😊😊
.

Berminat???
Whatsapp ke:
www.wasap.my/+60125282009
www.wasap.my/+60125482009

#khaimarlegacy #susukambing #susukambingrrayyan #susukambingrrayyanjohorbahru
#susukambingterbaik #susukambingoriginal #susukambingmurah #susukambingsedap #susukambingmalaysia #susuuntukbayi3bulan #codjohor #codjb #johor #ejendiperlukan

💬 0Normal

- Testimoni Panas
.
Hati ibu mana yang tidak resah apabila anak kita tidak sihat. .
Batuk anak ini  makin menjadi-jadi hinggakan tidak boleh tidur malam dan datang semput. Jadi ibu ini menghubungi yana untuk mendapatkan ivmist dengan kadar segera. .
Dan inilah hasilnya ⤵️⤵️⤵️
.
Alhamdulillah
.
Whatsapp 📲 0184054575

#ivkids #ivmist #ivsoap #stokisivmistbukitmertajam💐
#ivmistmagicoil #dropshipdiperlukan #batuk
#ivmistterbaik👍🏼👍🏼👍🏼 #ejendiperlukan #stokisdiperlukan
mieraafrina_82

- Testimoni Panas
.
Hati ibu mana yang tidak resah apabila anak kita tidak sihat. .
Batuk anak ini makin menjadi-jadi hinggakan tidak boleh tidur malam dan datang semput. Jadi ibu ini menghubungi yana untuk mendapatkan ivmist dengan kadar segera. .
Dan inilah hasilnya ⤵️⤵️⤵️
.
Alhamdulillah
.
Whatsapp 📲 0184054575

#ivkids #ivmist #ivsoap #stokisivmistbukitmertajam💐
#ivmistmagicoil #dropshipdiperlukan #batuk
#ivmistterbaik👍🏼👍🏼👍🏼 #ejendiperlukan #stokisdiperlukan

💬 0Normal

Testimoni #ivtbright
.
Gigi dah putih. Bau mulut tiada.. memang sesuai saya guna.😲
.
Nak try whatsapp je .
WhatsApp 📲 016-6748905 💕 linda💓 utk info lanjut.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my .
#IvTBright
#pemutihgigi
#ubatgigi
#sakitgigi
#gigibersih
#ivmist
#ejendiperlukan #teethwhitening
016-6748905
🌟 IVmist Aromatic Nano Oil 🌟

Testimoni #ivtbright
.
Gigi dah putih. Bau mulut tiada.. memang sesuai saya guna.😲
.
Nak try whatsapp je .
WhatsApp 📲 016-6748905 💕 linda💓 utk info lanjut.
.
Utk fast response klik link wsp d bwh
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my
http://Lindaivmist.wasap.my .
#IvTBright
#pemutihgigi
#ubatgigi
#sakitgigi
#gigibersih
#ivmist
#ejendiperlukan #teethwhitening
016-6748905

💬 0Normal