#dropshipdiperlukan

[INFO PRODUK]

Tahu x apa tu Set Nona Manis 🤔?
.
Set nona manis adalah satu gabungan set treatment meletop 😄antara Foundation & bedak asas ajaib!!!
.
Pakar dalam perawatan masalah jerawat & jeragat degil, Merawat masalah kulit kusam, membantu memudarkan parut2 jerawat & the best merawat masalah kulit sunburn😍. set nona manis adalah set yang Paling hot you olls, Kombinasi hebat ❤. Foundation spf15
👉🏻 *BEBAS SILIKON*
👉🏻 *BEBAS PARABEN*
👉🏻 *MESRA SOLAT*

Starglow laser scrub
*Umpama rawatan laser di facial spa*

#teamsyazana
#setnonamanis
#bestseller
#sethot
#charmsshahalam
#CHARMSelangor #charmsfoundationmalaysia #agentcharmsshahalam #sejadahuntukdia #mochakaubahagia #stokischarmstelukintan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #lelakiitupemilikhatiku #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #anugerahkurnia #misilaksadanlaksam #fattzura #cintahatibatu #kisahyanghilang #diatv3  #syurgayangkedua
CHARMS_Starglow.Nilai

[INFO PRODUK]

Tahu x apa tu Set Nona Manis 🤔?
.
Set nona manis adalah satu gabungan set treatment meletop 😄antara Foundation & bedak asas ajaib!!!
.
Pakar dalam perawatan masalah jerawat & jeragat degil, Merawat masalah kulit kusam, membantu memudarkan parut2 jerawat & the best merawat masalah kulit sunburn😍. set nona manis adalah set yang Paling hot you olls, Kombinasi hebat ❤. Foundation spf15
👉🏻 *BEBAS SILIKON*
👉🏻 *BEBAS PARABEN*
👉🏻 *MESRA SOLAT*

Starglow laser scrub
*Umpama rawatan laser di facial spa*

#teamsyazana
#setnonamanis
#bestseller
#sethot
#charmsshahalam
#CHARMSelangor #charmsfoundationmalaysia #agentcharmsshahalam #sejadahuntukdia #mochakaubahagia #stokischarmstelukintan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #lelakiitupemilikhatiku #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #anugerahkurnia #misilaksadanlaksam #fattzura #cintahatibatu #kisahyanghilang #diatv3 #syurgayangkedua

💬 0Normal

Wey wey wey guys! Abam-abam pon boleh guna baby hulk hijo jugak tau. 😎

Takkan akak-akak ja nak peloles kan. Bebas minyak, jerawat, parut jerawat semua. Nampak bersih suci muka ala-ala baby face jambu at the same time masculin gituu😏 
Takda la segan tersipu malu nak pi beraya rumah bakal mertua nanti. Hihi 🙊

Picit no di link profile ya 😘
SCRUB MUKA ORGANIK TERBAIK

Wey wey wey guys! Abam-abam pon boleh guna baby hulk hijo jugak tau. 😎

Takkan akak-akak ja nak peloles kan. Bebas minyak, jerawat, parut jerawat semua. Nampak bersih suci muka ala-ala baby face jambu at the same time masculin gituu😏
Takda la segan tersipu malu nak pi beraya rumah bakal mertua nanti. Hihi 🙊

Picit no di link profile ya 😘

💬 1Normal

❤️ DROPSHIP Naelofar Thread and Lilies UNTUK 100 ORANG SAHAJA!❤️
.
- untuk yang ingin cari side income
- untuk yang nak tambah produk jualan
- untuk yang nak bantu suami
- untuk yang ingin berdikari
- untuk surirumah yang tidak bekerja
- untuk student yang ingin duit belanja
.
dan akhir sekali :
.
- untuk bekas-bekas Dropship yang dah tak aktif sebab KEKANGAN MASA, tapi ingin AKTIF semula. (yang ni amat digalakkan)
.
==================
5 Kriterian menjadi dropship
==================
.
🌸 RAJIN
🌸BOLEH BEKERJASAMA
🌸MESRA & BOLEH BERKOMUNIKASI DGN BAIK
🌸ADA FB & SMART PHONE UNTUK TUJUAN BERIKLAN
🌸JUJUR & AMANAH
.
Whatapps > www.wasap.my/60189609784
Whatapps > www.wasap.my/60189609784
Whatapps > www.wasap.my/60189609784

#dropshipdiperlukan #dropshipnaelofarhijab
#dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipdianzvitamin #dropshipwanted #dropshipmalaysia
.
NaelofarHijab_puchong

❤️ DROPSHIP Naelofar Thread and Lilies UNTUK 100 ORANG SAHAJA!❤️
.
- untuk yang ingin cari side income
- untuk yang nak tambah produk jualan
- untuk yang nak bantu suami
- untuk yang ingin berdikari
- untuk surirumah yang tidak bekerja
- untuk student yang ingin duit belanja
.
dan akhir sekali :
.
- untuk bekas-bekas Dropship yang dah tak aktif sebab KEKANGAN MASA, tapi ingin AKTIF semula. (yang ni amat digalakkan)
.
==================
5 Kriterian menjadi dropship
==================
.
🌸 RAJIN
🌸BOLEH BEKERJASAMA
🌸MESRA & BOLEH BERKOMUNIKASI DGN BAIK
🌸ADA FB & SMART PHONE UNTUK TUJUAN BERIKLAN
🌸JUJUR & AMANAH
.
Whatapps > www.wasap.my/60189609784
Whatapps > www.wasap.my/60189609784
Whatapps > www.wasap.my/60189609784

#dropshipdiperlukan #dropshipnaelofarhijab
#dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipdianzvitamin #dropshipwanted #dropshipmalaysia
.

💬 0Normal

N'deel Booster Botox Serum
😍😍😍😍😍😍
Serum Booster Botox Viral
Syukur alhamdulilah sangat setiap hari ada je yang Tanya serum viral dan kesan 3 Hari dapat perubahan pada kulit wajah pengguna .
.
Yg dak cuba pasti akan repeat lagi 
Yang belum Cuba meh lekaih beli serum viral 
15 ml bole tahan 2 minggu penggunaan
.
.
Whatsapp kak ju untuk oder 
www.wasap.my/60182604789
www.wasap.my/60182604789

#ndeelboosterbotoxserumklang
#nderlboosterbotoxshahalam #boosterbotox #boosterbotoxserumklang #codklang #codshahalam #codlangkawi 
#serumwajahberkesan #serumviral #serummuka #produkterlajaklaris #produkterbaik #wanteddropship #dropshipdiperlukan #dropshipneededmalaysia #
QanDees Shoppe

N'deel Booster Botox Serum
😍😍😍😍😍😍
Serum Booster Botox Viral
Syukur alhamdulilah sangat setiap hari ada je yang Tanya serum viral dan kesan 3 Hari dapat perubahan pada kulit wajah pengguna .
.
Yg dak cuba pasti akan repeat lagi
Yang belum Cuba meh lekaih beli serum viral
15 ml bole tahan 2 minggu penggunaan
.
.
Whatsapp kak ju untuk oder
www.wasap.my/60182604789
www.wasap.my/60182604789

#ndeelboosterbotoxserumklang
#nderlboosterbotoxshahalam #boosterbotox #boosterbotoxserumklang #codklang #codshahalam #codlangkawi
#serumwajahberkesan #serumviral #serummuka #produkterlajaklaris #produkterbaik #wanteddropship #dropshipdiperlukan #dropshipneededmalaysia #

💬 0Normal

🔥BRAND : MORPHE
✅TYPE :EYESHADOW 📦EXC POSTAGE
____________________________________________________
CARA NAK ORDER 👇🏻💕.
1️⃣Screenshoot item yg korang nak.
2️⃣Klik whatsapp link in bio @igstore_byrose .
3️⃣Hantar gmbr yg korang dah ss tu kat sy.
____________________________________________________
#kosmetik #bazaaronlinemurah#sayajualmurah #kosmetikborong #sayajualborong #sayajualkosmetikmurah #sayajual #murah #makeupmurahmalaysia #kosmetikmurah #jualmurah #kosmetik #spec #setcosmeticmurah #setmurah #setmakeupmurah #setmakeupmurahmalaysia #muamalaysia #thewetsethighlighter #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #narsfoundationmurah #kylieeyeshadowmurah #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipper #begmakeupmurah #seliparmurah #kasutmurah
KOSMETIK INSPIRED MURAH

🔥BRAND : MORPHE
✅TYPE :EYESHADOW 📦EXC POSTAGE
____________________________________________________
CARA NAK ORDER 👇🏻💕.
1️⃣Screenshoot item yg korang nak.
2️⃣Klik whatsapp link in bio @igstore_byrose .
3️⃣Hantar gmbr yg korang dah ss tu kat sy.
____________________________________________________
#kosmetik #bazaaronlinemurah#sayajualmurah #kosmetikborong #sayajualborong #sayajualkosmetikmurah #sayajual #murah #makeupmurahmalaysia #kosmetikmurah #jualmurah #kosmetik #spec #setcosmeticmurah #setmurah #setmakeupmurah #setmakeupmurahmalaysia #muamalaysia #thewetsethighlighter #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #narsfoundationmurah #kylieeyeshadowmurah #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipper #begmakeupmurah #seliparmurah #kasutmurah

💬 0Normal

.
PAHANG, KEDAH & KUALA LUMPUR Dalam Bahaya!

Kajian mendapati 6 negeri mempunyai prevalen lebih 50%. Pahang (56.2%) menjadi negeri pertama dalam kedudukan, diikuti dengan Kedah (53.5%) dan Kuala Lumpur (52.9%). Kajian terbaharu NHMS daripada IKU, KKM mendapati 9.6 JUTA penduduk Malaysia yang berumur 17 tahun ke atas, mempunyai paras kolesterol yang tinggi dalam darah.

Sumber : NHMS IKU, KKM.

Adakah ANDA Tergolong Dalam Statistik Ini?

Renung-renungkan !

#kolestroltinggi
#kolestroldalamdarah
#lanchar
#rahsiakesihatan
#patipembersihkolestrol
#juslanchar #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #kurus2018
AGEN & DROPSHIP DIPERLUKAN

.
PAHANG, KEDAH & KUALA LUMPUR Dalam Bahaya!

Kajian mendapati 6 negeri mempunyai prevalen lebih 50%. Pahang (56.2%) menjadi negeri pertama dalam kedudukan, diikuti dengan Kedah (53.5%) dan Kuala Lumpur (52.9%). Kajian terbaharu NHMS daripada IKU, KKM mendapati 9.6 JUTA penduduk Malaysia yang berumur 17 tahun ke atas, mempunyai paras kolesterol yang tinggi dalam darah.

Sumber : NHMS IKU, KKM.

Adakah ANDA Tergolong Dalam Statistik Ini?

Renung-renungkan !

#kolestroltinggi
#kolestroldalamdarah
#lanchar
#rahsiakesihatan
#patipembersihkolestrol
#juslanchar #dropshipdiperlukan #agendiperlukan #kurus2018

💬 0Ludwig

Nak cantik flawless macam Syafiqah Aina? Rahsia kulit halus mulus berseri terbongkar!

Hanya dengan AINAA SERUM! .
Whatsapp 019 766 5110 to order (boleh click link whatsapp di bio)
.
.
STOCK SANGAT LIMITED. SECURE YOUR SERUM with me now 😍🌸 Jom cantik sama-sama!

______________________________ .
.
. "Jangan risau bila kulit banyak scars, berjerawat, kasar, kusam... Sebab... AINAA SERUM kan ada😍" Aina dulu pun ada masalah kulit kusam dan sensitif. Normal mcm you guys jugak, ada scars, jerawat.
.
.

Tapi bila start pakai AINAA SERUM, chinggg!, kulit Aina slowly recover. Scars hilang, jerawat jarang tumbuh, and natural glowing ✨

Semua orang pun boleh cantik, flawless. Yang penting kena rajin sapu AINAA SERUM kat muka kita.

So sekarang semua orang pun boleh cantik macam Aina kan? ✨☺✨ .
.
AINAA SERUM
15ml
RM 65
Postage: RM8 sm, RM12 ss .
🌸 WHATSAPP 019 766 5110 🌸
.
.

#nsabeauty #nsabeautyserum#syafiqahaina #nsabeautyagent#nsabeautyofficialagent #nsabeautyjohor#nsabeautysegamat#nsabeautyuitmsegamat#nsabeautybaefeedback#nsabeautyfeedback #nsabeautytestimoni #nsapenang #nsakepalabatas #nsabertamperdana #nsajelutong #nsabayanlepas #serumviral #dropshipdiperlukan #serumcodpenang #merawatjerawat #codpenaga
❌ SERUM VIRAL SYAFIQAH AINA ❌

Nak cantik flawless macam Syafiqah Aina? Rahsia kulit halus mulus berseri terbongkar!

Hanya dengan AINAA SERUM! .
Whatsapp 019 766 5110 to order (boleh click link whatsapp di bio)
.
.
STOCK SANGAT LIMITED. SECURE YOUR SERUM with me now 😍🌸 Jom cantik sama-sama!

______________________________ .
.
. "Jangan risau bila kulit banyak scars, berjerawat, kasar, kusam... Sebab... AINAA SERUM kan ada😍" Aina dulu pun ada masalah kulit kusam dan sensitif. Normal mcm you guys jugak, ada scars, jerawat.
.
.

Tapi bila start pakai AINAA SERUM, chinggg!, kulit Aina slowly recover. Scars hilang, jerawat jarang tumbuh, and natural glowing ✨

Semua orang pun boleh cantik, flawless. Yang penting kena rajin sapu AINAA SERUM kat muka kita.

So sekarang semua orang pun boleh cantik macam Aina kan? ✨☺✨ .
.
AINAA SERUM
15ml
RM 65
Postage: RM8 sm, RM12 ss .
🌸 WHATSAPP 019 766 5110 🌸
.
.

#nsabeauty #nsabeautyserum#syafiqahaina #nsabeautyagent#nsabeautyofficialagent #nsabeautyjohor#nsabeautysegamat#nsabeautyuitmsegamat#nsabeautybaefeedback#nsabeautyfeedback #nsabeautytestimoni #nsapenang #nsakepalabatas #nsabertamperdana #nsajelutong #nsabayanlepas #serumviral #dropshipdiperlukan #serumcodpenang #merawatjerawat #codpenaga

💬 0Normal

[INFO PRODUK]

Tahu x apa tu Set Nona Manis 🤔?
.
Set nona manis adalah satu gabungan set treatment meletop 😄antara Foundation & bedak asas ajaib!!!
.
Pakar dalam perawatan masalah jerawat & jeragat degil, Merawat masalah kulit kusam, membantu memudarkan parut2 jerawat & the best merawat masalah kulit sunburn😍. set nona manis adalah set yang Paling hot you olls, Kombinasi hebat ❤. Foundation spf15
👉🏻 *BEBAS SILIKON*
👉🏻 *BEBAS PARABEN*
👉🏻 *MESRA SOLAT*

Starglow laser scrub
*Umpama rawatan laser di facial spa*

#teamsyazana
#setnonamanis
#bestseller
#sethot
#charmsshahalam
#CHARMSelangor #charmsfoundationmalaysia #agentcharmsshahalam #sejadahuntukdia #mochakaubahagia #stokischarmstelukintan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #lelakiitupemilikhatiku #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #anugerahkurnia #misilaksadanlaksam #fattzura #cintahatibatu #kisahyanghilang #diatv3  #syurgayangkedua
CHARMS_Starglow.Nilai

[INFO PRODUK]

Tahu x apa tu Set Nona Manis 🤔?
.
Set nona manis adalah satu gabungan set treatment meletop 😄antara Foundation & bedak asas ajaib!!!
.
Pakar dalam perawatan masalah jerawat & jeragat degil, Merawat masalah kulit kusam, membantu memudarkan parut2 jerawat & the best merawat masalah kulit sunburn😍. set nona manis adalah set yang Paling hot you olls, Kombinasi hebat ❤. Foundation spf15
👉🏻 *BEBAS SILIKON*
👉🏻 *BEBAS PARABEN*
👉🏻 *MESRA SOLAT*

Starglow laser scrub
*Umpama rawatan laser di facial spa*

#teamsyazana
#setnonamanis
#bestseller
#sethot
#charmsshahalam
#CHARMSelangor #charmsfoundationmalaysia #agentcharmsshahalam #sejadahuntukdia #mochakaubahagia #stokischarmstelukintan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #lelakiitupemilikhatiku #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #anugerahkurnia #misilaksadanlaksam #fattzura #cintahatibatu #kisahyanghilang #diatv3 #syurgayangkedua

💬 0Normal

SYATILA PLAIN BLOUSE
Code: 3570

Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55

Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) 🌟Tangan Getah
🌟Belakang Zip Sorok 🌟Fishtail

RM60 📫 POS RM7 SM/RM11 SS 📌SILA UKUR SEBELUM BUAT PEMBELIAN📌

Berminat? click link ni👇
http://www.wasap.my/60134807386 ❗️ig : click link whatsapp kt pRofile ig sy

#sayajualmurah# #blouse# #rashidahumairahrk# #blouselabuh# #blousemuslimah# #topmuslimah#  #blousecantik# #topmurah# #blousebutang# #blouseplussize# #faridkamil# #fesyenmuslimah#  #casualblouse# #hafizroshdi# #dropshipneeded# #dropshipdiperlukan##agenbaju#  #rcollections# #dropshipbaju# #blousejeans# #mirafilzah# #blouseplainmalaysia# #neelofa# #faridkamil# #blouseplain#  #drama# #plussizemalaysia#
RASHIDAH UMAIRAH ENTERPRISE

SYATILA PLAIN BLOUSE
Code: 3570

Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55

Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) 🌟Tangan Getah
🌟Belakang Zip Sorok 🌟Fishtail

RM60 📫 POS RM7 SM/RM11 SS 📌SILA UKUR SEBELUM BUAT PEMBELIAN📌

Berminat? click link ni👇
http://www.wasap.my/60134807386 ❗️ig : click link whatsapp kt pRofile ig sy

#sayajualmurah# #blouse# #rashidahumairahrk# #blouselabuh# #blousemuslimah# #topmuslimah# #blousecantik# #topmurah# #blousebutang# #blouseplussize# #faridkamil# #fesyenmuslimah# #casualblouse# #hafizroshdi# #dropshipneeded# #dropshipdiperlukan##agenbaju# #rcollections# #dropshipbaju# #blousejeans# #mirafilzah# #blouseplainmalaysia# #neelofa# #faridkamil# #blouseplain# #drama# #plussizemalaysia#

💬 0Normal

.
⚠ AGENTS/DROPSHIPPERS WANTED ⚠ .
✔ NO REQUIREMENTS
✔ NO RESIT/TAG
✔ YOUR CUSTOMER, YOU AS SENDER INFORMATION .
.
COLOR: BLACK, RED & GOLD
.
MATERIAL: QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
.
MEASUREMENT: 32CM (L) X 16CM (W) X 26CM (W)
.
GRED: AAA
.
WHAT IN PACKAGE:
i. 1 X SHOULDER BAG
ii. 1 X SLINGBAG
.
. KEY CHAIN MAYBE DIFFERENT FROM THE PHOTO
.
 PLEASE NOTE THAT DUE TO LIMITATIONS IN PHOTOGRAPHY AND THE INEVITABLE DIFFERENCES IN MONITOR SETTING, THE COLORS MAY NOT CORRESPOND 💯% TO THOSE IN THE ITEMS THEMSELVES.
.
PRICE INC POSTAGE:
.
💳 RM85 SM (GDEX/SKYNET)(POSLAJU + RM5)
💳 RM95 SS (POSLAJU)
.
ORDER⤵⤵
.
☎ +6016 584 0083
☎ +6016 584 0083
☎ +6016 584 0083
.
. 
#2in1#borong #borongbag #handbagmurahmalaysia #handbag #handbags #handbagmurah #handbagmalaysia #slingbag #slingbagcantik #slingbagmurah #begtangan #begtanganmurah #begtanganmalaysia #begwanita #begwanitamalaysia #begwanitacombo #buy1get2 #clutchmurah #clutch #dropshipdiperlukan #dropshipwanted
borongbagmurah

.
⚠ AGENTS/DROPSHIPPERS WANTED ⚠ .
✔ NO REQUIREMENTS
✔ NO RESIT/TAG
✔ YOUR CUSTOMER, YOU AS SENDER INFORMATION .
.
COLOR: BLACK, RED & GOLD
.
MATERIAL: QUALITY ARTIFICIAL LEATHER
.
MEASUREMENT: 32CM (L) X 16CM (W) X 26CM (W)
.
GRED: AAA
.
WHAT IN PACKAGE:
i. 1 X SHOULDER BAG
ii. 1 X SLINGBAG
.
. KEY CHAIN MAYBE DIFFERENT FROM THE PHOTO
.
PLEASE NOTE THAT DUE TO LIMITATIONS IN PHOTOGRAPHY AND THE INEVITABLE DIFFERENCES IN MONITOR SETTING, THE COLORS MAY NOT CORRESPOND 💯% TO THOSE IN THE ITEMS THEMSELVES.
.
PRICE INC POSTAGE:
.
💳 RM85 SM (GDEX/SKYNET)(POSLAJU + RM5)
💳 RM95 SS (POSLAJU)
.
ORDER⤵⤵
.
☎ +6016 584 0083
☎ +6016 584 0083
☎ +6016 584 0083
.
.
#2in1#borong #borongbag #handbagmurahmalaysia #handbag #handbags #handbagmurah #handbagmalaysia #slingbag #slingbagcantik #slingbagmurah #begtangan #begtanganmurah #begtanganmalaysia #begwanita #begwanitamalaysia #begwanitacombo #buy1get2 #clutchmurah #clutch #dropshipdiperlukan #dropshipwanted

💬 0Normal

Seseorang yg mengalami eczema , kulit kering, suka menggaru sangat digalakkan menggunakan #serumnajlaaa. 
#Serum mengandungi  #gliserin tumbuhan.

Gliserin bersifat #humefektan. Ia mengembalikan kelembapan kulit. 
Sangat sesuai digunakan bagi anda yang mempunyai masalah #kulitkering. 
Gliserin juga berkerja utk menjaga kelembutan dan kekenyalan kulit dimana manfaat ini mengatasi kulit yang kasar ataupun mengelupas dan bersisik.

#trialsetnajlaa #settrial #budget #foundernajlaa #najlaababyskincare #najlaa #babyskincare #skincare #najlaababyskincarekuantan #vendor #yes #bazaarpaknill #codkuantan #codbeserah #kuantan #pahang #polisas #kyp #miniagendiperlukan #dropshipdiperlukan  #organik #selamat #halal
NAJLAA & BIJAKSANA BIJAKSINI

Seseorang yg mengalami eczema , kulit kering, suka menggaru sangat digalakkan menggunakan #serumnajlaaa.
#Serum mengandungi #gliserin tumbuhan.

Gliserin bersifat #humefektan. Ia mengembalikan kelembapan kulit.
Sangat sesuai digunakan bagi anda yang mempunyai masalah #kulitkering.
Gliserin juga berkerja utk menjaga kelembutan dan kekenyalan kulit dimana manfaat ini mengatasi kulit yang kasar ataupun mengelupas dan bersisik.

#trialsetnajlaa #settrial #budget #foundernajlaa #najlaababyskincare #najlaa #babyskincare #skincare #najlaababyskincarekuantan #vendor #yes #bazaarpaknill #codkuantan #codbeserah #kuantan #pahang #polisas #kyp #miniagendiperlukan #dropshipdiperlukan #organik #selamat #halal

💬 0Normal

Online seller perlu RAJIN

Rajin ni merangkumi apa?rajin study info produk,rajin promot,rajin bertanya,rajin cari info tambahan dll. Biasa dgr istilah "spoon feed" kan? Jadi elakkanlah. Nak berjaya xboleh malas. Jangan jd pahat yer. Sekali ketuk,sekali gerak😊 sebab tu dlm team slalu tekankan big why. Rasa nk down je,rasa nk mls je fkir big why awk. Macamana nk rajin?kena ada disiplinlah. Buat jadual/to do list,follow betul2.

Bekerja secara online ni kena gigih. Kena rajin promote, kena rajin update status walaupun sekadar memberi salam. Barulah nampak hasilnya. Kalau malas, habuk pun tak sudi nak lekat kat kita. 😂😂 Faham ke farham?😊 Semoga bermanfaat👍

#serimenantibeauty
#stokisnurraysabandarseriputra
#dropshipdiperlukan
#executivepartnerdiperlukan
#NurraysaSeniorPartner
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan
STOKIS BANDAR SERI PUTRA BANGI

Online seller perlu RAJIN

Rajin ni merangkumi apa?rajin study info produk,rajin promot,rajin bertanya,rajin cari info tambahan dll. Biasa dgr istilah "spoon feed" kan? Jadi elakkanlah. Nak berjaya xboleh malas. Jangan jd pahat yer. Sekali ketuk,sekali gerak😊 sebab tu dlm team slalu tekankan big why. Rasa nk down je,rasa nk mls je fkir big why awk. Macamana nk rajin?kena ada disiplinlah. Buat jadual/to do list,follow betul2.

Bekerja secara online ni kena gigih. Kena rajin promote, kena rajin update status walaupun sekadar memberi salam. Barulah nampak hasilnya. Kalau malas, habuk pun tak sudi nak lekat kat kita. 😂😂 Faham ke farham?😊 Semoga bermanfaat👍

#serimenantibeauty
#stokisnurraysabandarseriputra
#dropshipdiperlukan
#executivepartnerdiperlukan
#NurraysaSeniorPartner
#ApaSa
#NurraysaPenerajuProdukMesraWudukNo1DiMalaysia
#ProdukMesraWuduk
#KosmetikMudahDitanggalkan
#UsahawanJutawan

💬 1Normal
At Bandar Seri Putra/Bukit Mahkota

Nak cantik flawless macam Syafiqah Aina? Rahsia kulit halus mulus berseri terbongkar!

Hanya dengan AINAA SERUM! .
Whatsapp 019 766 5110 to order (boleh click link whatsapp di bio)
.
.
STOCK SANGAT LIMITED. SECURE YOUR SERUM with me now 😍🌸 Jom cantik sama-sama!

______________________________ .
.
. "Jangan risau bila kulit banyak scars, berjerawat, kasar, kusam... Sebab... AINAA SERUM kan ada😍" Aina dulu pun ada masalah kulit kusam dan sensitif. Normal mcm you guys jugak, ada scars, jerawat.
.
.

Tapi bila start pakai AINAA SERUM, chinggg!, kulit Aina slowly recover. Scars hilang, jerawat jarang tumbuh, and natural glowing ✨

Semua orang pun boleh cantik, flawless. Yang penting kena rajin sapu AINAA SERUM kat muka kita.

So sekarang semua orang pun boleh cantik macam Aina kan? ✨☺✨ .
.
AINAA SERUM
15ml
RM 65
Postage: RM8 sm, RM12 ss .
🌸 WHATSAPP 019 766 5110 🌸
.
.

#nsabeauty #nsabeautyserum#syafiqahaina #nsabeautyagent#nsabeautyofficialagent #nsabeautyjohor#nsabeautysegamat#nsabeautyuitmsegamat#nsabeautybaefeedback#nsabeautyfeedback #nsabeautytestimoni #nsapenang #nsakepalabatas #nsabertamperdana #nsajelutong #nsabayanlepas #serumviral #dropshipdiperlukan #serumcodpenang #merawatjerawat #codpenaga
❌ SERUM VIRAL SYAFIQAH AINA ❌

Nak cantik flawless macam Syafiqah Aina? Rahsia kulit halus mulus berseri terbongkar!

Hanya dengan AINAA SERUM! .
Whatsapp 019 766 5110 to order (boleh click link whatsapp di bio)
.
.
STOCK SANGAT LIMITED. SECURE YOUR SERUM with me now 😍🌸 Jom cantik sama-sama!

______________________________ .
.
. "Jangan risau bila kulit banyak scars, berjerawat, kasar, kusam... Sebab... AINAA SERUM kan ada😍" Aina dulu pun ada masalah kulit kusam dan sensitif. Normal mcm you guys jugak, ada scars, jerawat.
.
.

Tapi bila start pakai AINAA SERUM, chinggg!, kulit Aina slowly recover. Scars hilang, jerawat jarang tumbuh, and natural glowing ✨

Semua orang pun boleh cantik, flawless. Yang penting kena rajin sapu AINAA SERUM kat muka kita.

So sekarang semua orang pun boleh cantik macam Aina kan? ✨☺✨ .
.
AINAA SERUM
15ml
RM 65
Postage: RM8 sm, RM12 ss .
🌸 WHATSAPP 019 766 5110 🌸
.
.

#nsabeauty #nsabeautyserum#syafiqahaina #nsabeautyagent#nsabeautyofficialagent #nsabeautyjohor#nsabeautysegamat#nsabeautyuitmsegamat#nsabeautybaefeedback#nsabeautyfeedback #nsabeautytestimoni #nsapenang #nsakepalabatas #nsabertamperdana #nsajelutong #nsabayanlepas #serumviral #dropshipdiperlukan #serumcodpenang #merawatjerawat #codpenaga

💬 0Normal

Sekali cuba pasti jatuh cinta dengan Biggest ni.
Rata2 customer yg beli akan repeat order.
Mana tak nya produk ni sgt membantu masalah batin lelaki.
_
Lelaki dan masalah batin sgt sinonim.
Jadi kami tampil dengan produk yg sangat bagus ini untuk anda.
Sama2 kita cegah sebelum terlambat.
Mencegah lebih baik dari merawat kan?
_
Follow 👇
@biggest.enlargement
@biggest.enlargement
@biggest.enlargement
.
Order dan pertanyaan👇
Whatsapp 0143646425
Whtasapp 0143646425
_
#BiggestEnlargementOil
#MinyakPembesarZakar
#PembesarZakar
#PenisEnlargementOil
#AbangSapuSayangSedap
#BiggestAlwaysKing
#LulusKKM_NOT170900001K
#DropshipDiperlukan
Paid Review (FREE 1 Slot!!) 😎

Sekali cuba pasti jatuh cinta dengan Biggest ni.
Rata2 customer yg beli akan repeat order.
Mana tak nya produk ni sgt membantu masalah batin lelaki.
_
Lelaki dan masalah batin sgt sinonim.
Jadi kami tampil dengan produk yg sangat bagus ini untuk anda.
Sama2 kita cegah sebelum terlambat.
Mencegah lebih baik dari merawat kan?
_
Follow 👇
@biggest.enlargement
@biggest.enlargement
@biggest.enlargement
.
Order dan pertanyaan👇
Whatsapp 0143646425
Whtasapp 0143646425
_
#BiggestEnlargementOil
#MinyakPembesarZakar
#PembesarZakar
#PenisEnlargementOil
#AbangSapuSayangSedap
#BiggestAlwaysKing
#LulusKKM_NOT170900001K
#DropshipDiperlukan

💬 0Normal

[INFO PRODUK]

Tahu x apa tu Set Nona Manis 🤔?
.
Set nona manis adalah satu gabungan set treatment meletop 😄antara Foundation & bedak asas ajaib!!!
.
Pakar dalam perawatan masalah jerawat & jeragat degil, Merawat masalah kulit kusam, membantu memudarkan parut2 jerawat & the best merawat masalah kulit sunburn😍. set nona manis adalah set yang Paling hot you olls, Kombinasi hebat ❤. Foundation spf15
👉🏻 *BEBAS SILIKON*
👉🏻 *BEBAS PARABEN*
👉🏻 *MESRA SOLAT*

Starglow laser scrub
*Umpama rawatan laser di facial spa*

#teamsyazana
#setnonamanis
#bestseller
#sethot
#charmsshahalam
#CHARMSelangor #charmsfoundationmalaysia #agentcharmsshahalam #sejadahuntukdia #mochakaubahagia #stokischarmstelukintan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #lelakiitupemilikhatiku #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #anugerahkurnia #misilaksadanlaksam #fattzura #cintahatibatu #kisahyanghilang #diatv3  #syurgayangkedua
CHARMS_Starglow.Nilai

[INFO PRODUK]

Tahu x apa tu Set Nona Manis 🤔?
.
Set nona manis adalah satu gabungan set treatment meletop 😄antara Foundation & bedak asas ajaib!!!
.
Pakar dalam perawatan masalah jerawat & jeragat degil, Merawat masalah kulit kusam, membantu memudarkan parut2 jerawat & the best merawat masalah kulit sunburn😍. set nona manis adalah set yang Paling hot you olls, Kombinasi hebat ❤. Foundation spf15
👉🏻 *BEBAS SILIKON*
👉🏻 *BEBAS PARABEN*
👉🏻 *MESRA SOLAT*

Starglow laser scrub
*Umpama rawatan laser di facial spa*

#teamsyazana
#setnonamanis
#bestseller
#sethot
#charmsshahalam
#CHARMSelangor #charmsfoundationmalaysia #agentcharmsshahalam #sejadahuntukdia #mochakaubahagia #stokischarmstelukintan #dropshipdiperlukan #janganpadamrindu #foundationmesrasolat #lelakiitupemilikhatiku #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #anugerahkurnia #misilaksadanlaksam #fattzura #cintahatibatu #kisahyanghilang #diatv3 #syurgayangkedua

💬 0Normal

“Sesiapa yang ingin menghafal Hadith hendaklah ia kerap memakan anggur kering”
-Imam Zuhdi.
.
Kismis mempunyai banyak khasiat pemakanan, serat, antioksidan, vitamin dan kalsium yang merupakan nutrien penting untuk badan.
.
InsyaAllah boleh membantu meningkatkan kecerdasan minda yang lemah dan pelupa.
.
Kandungan kismis didalam supplement Effira insyaAllah dapat membantu menguatkan lagi daya ingatan uolls 🧠
.
WS kak Pija utk pertanyaan.
📱0129216744
🎁free gift n consultation
🍯agent n dropship diperlukan.
.
#effirasupplement #agenteffirakelantan #effirakelantan #effirakotabharu #kotabharu #muar #bakri #tangkak #sunnah #supplementsunnah #testimonieffira #makanansunnah #effiratangkak #effirabakri #effiramuar #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan
EFFIRA SUPPLEMENT

“Sesiapa yang ingin menghafal Hadith hendaklah ia kerap memakan anggur kering”
-Imam Zuhdi.
.
Kismis mempunyai banyak khasiat pemakanan, serat, antioksidan, vitamin dan kalsium yang merupakan nutrien penting untuk badan.
.
InsyaAllah boleh membantu meningkatkan kecerdasan minda yang lemah dan pelupa.
.
Kandungan kismis didalam supplement Effira insyaAllah dapat membantu menguatkan lagi daya ingatan uolls 🧠
.
WS kak Pija utk pertanyaan.
📱0129216744
🎁free gift n consultation
🍯agent n dropship diperlukan.
.
#effirasupplement #agenteffirakelantan #effirakelantan #effirakotabharu #kotabharu #muar #bakri #tangkak #sunnah #supplementsunnah #testimonieffira #makanansunnah #effiratangkak #effirabakri #effiramuar #dropshipmalaysia #dropshipdiperlukan

💬 0Normal

MH PRINTING....!!!!!👕👕
Tempahan boleh dibuat melalui nombor talian : 0129047287
Harga Promosi sempena Tahun Baru 2018.....
🔸Kedai Printing Tshirt Cawangan Johor @tshirtprinting_ih 🔸Menjual Pakaian Lelaki & Wanita
🔸Baju Kelas 🔸Baju Family Day 🔸Baju Korporat 🔸Baju Kelab & Persatuan

#tshirtprintingih #printingbajujohor #printingbajukulai #cetakbajumurah #dropshipdiperlukan #cetakbajukelas #bajupersatuan #bajumurahjohor #printingjohor #jdt #jualbajumurah #feldainas #kulaijohor #stickermurah #labelsticker #stickerbulat #roundedstickers #lokalah #kamijual #tshirtmurah #jualtshirt #cetaktshirtmurah #tshirtonline #raglan #raglanmurah #raglantshirt #jualmurah
MH PRINTING BAJU (KATALOG)

MH PRINTING....!!!!!👕👕
Tempahan boleh dibuat melalui nombor talian : 0129047287
Harga Promosi sempena Tahun Baru 2018.....
🔸Kedai Printing Tshirt Cawangan Johor @tshirtprinting_ih 🔸Menjual Pakaian Lelaki & Wanita
🔸Baju Kelas 🔸Baju Family Day 🔸Baju Korporat 🔸Baju Kelab & Persatuan

#tshirtprintingih #printingbajujohor #printingbajukulai #cetakbajumurah #dropshipdiperlukan #cetakbajukelas #bajupersatuan #bajumurahjohor #printingjohor #jdt #jualbajumurah #feldainas #kulaijohor #stickermurah #labelsticker #stickerbulat #roundedstickers #lokalah #kamijual #tshirtmurah #jualtshirt #cetaktshirtmurah #tshirtonline #raglan #raglanmurah #raglantshirt #jualmurah

💬 0Normal

SYATILA PLAIN BLOUSE
Code: 3570

Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55

Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) 🌟Tangan Getah
🌟Belakang Zip Sorok 🌟Fishtail

RM60 📫 POS RM7 SM/RM11 SS 📌SILA UKUR SEBELUM BUAT PEMBELIAN📌

Berminat? click link ni👇
http://www.wasap.my/60134807386 ❗️ig : click link whatsapp kt pRofile ig sy

#sayajualmurah# #blouse# #rashidahumairahrk# #blouselabuh# #blousemuslimah# #topmuslimah#  #blousecantik# #topmurah# #blousebutang# #blouseplussize# #faridkamil# #fesyenmuslimah#  #casualblouse# #hafizroshdi# #dropshipneeded# #dropshipdiperlukan##agenbaju#  #rcollections# #dropshipbaju# #blousejeans# #mirafilzah# #blouseplainmalaysia# #neelofa# #faridkamil# #blouseplain#  #drama# #plussizemalaysia#
RASHIDAH UMAIRAH ENTERPRISE

SYATILA PLAIN BLOUSE
Code: 3570

Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55

Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai) 🌟Tangan Getah
🌟Belakang Zip Sorok 🌟Fishtail

RM60 📫 POS RM7 SM/RM11 SS 📌SILA UKUR SEBELUM BUAT PEMBELIAN📌

Berminat? click link ni👇
http://www.wasap.my/60134807386 ❗️ig : click link whatsapp kt pRofile ig sy

#sayajualmurah# #blouse# #rashidahumairahrk# #blouselabuh# #blousemuslimah# #topmuslimah# #blousecantik# #topmurah# #blousebutang# #blouseplussize# #faridkamil# #fesyenmuslimah# #casualblouse# #hafizroshdi# #dropshipneeded# #dropshipdiperlukan##agenbaju# #rcollections# #dropshipbaju# #blousejeans# #mirafilzah# #blouseplainmalaysia# #neelofa# #faridkamil# #blouseplain# #drama# #plussizemalaysia#

💬 0Normal

Taknak cakap panjang lebo. Dianz Vitamin ni hisap hisap je, tak perlu nak susah bancuh. Tapi kesan dia tiptop tau! 😍
.
Lihat sendiri keberkesanan #DianzVitamin2017. 5 kali lebih berkesan berbanding yang lama, tapi masih dalam Bajet kita semua tau. Wait no more, lambat sayonara 👋🏻
.
HOTLINE +60173413769 📞
.
#sayajual #bazarpaknil #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #jerawatnanah #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitbersih #kulitcantik #terapiinstagram #kitagunani #pushdei #takgamakdah #kotawarisan #klia #klia2 #sepang #nilai #cyberjaya #putrajaya #bangi #kajang #serdang
DROPSHIP DIBUKA 💰

Taknak cakap panjang lebo. Dianz Vitamin ni hisap hisap je, tak perlu nak susah bancuh. Tapi kesan dia tiptop tau! 😍
.
Lihat sendiri keberkesanan #DianzVitamin2017. 5 kali lebih berkesan berbanding yang lama, tapi masih dalam Bajet kita semua tau. Wait no more, lambat sayonara 👋🏻
.
HOTLINE +60173413769 📞
.
#sayajual #bazarpaknil #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #jerawatnanah #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitbersih #kulitcantik #terapiinstagram #kitagunani #pushdei #takgamakdah #kotawarisan #klia #klia2 #sepang #nilai #cyberjaya #putrajaya #bangi #kajang #serdang

💬 0Normal
At DIANZ Vitamin Lovelyllah

.
Dulu ingatkan #ivmist ni untuk resdung dan selsema je.. Bila dah guna baru tahu banyaknya kegunaan lain.

Sakit perut guna ivmist.
Kembung perut guna ivmist.
Lenguh2 guna ivmist
Sakit gigi guna ivmist
Gigit nyamuk guna ivmist.

Eh banyak pula nak list. Boleh guna head to toe la senang cerita. #ivmist

Harga 1 botol=RM28
Harga 2 botol=RM50
Harga 3 botol=RM75 (free postage)
.
WhatsApp 017-3538924
.
#ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #ivmistteamzahirah #sayapakaisayajual #sayajualivmist #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #ruangrezekihanania #kekasihpaksarela #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #stokisivmistipoh
Resdung | Selsema | Migrain

.
Dulu ingatkan #ivmist ni untuk resdung dan selsema je.. Bila dah guna baru tahu banyaknya kegunaan lain.

Sakit perut guna ivmist.
Kembung perut guna ivmist.
Lenguh2 guna ivmist
Sakit gigi guna ivmist
Gigit nyamuk guna ivmist.

Eh banyak pula nak list. Boleh guna head to toe la senang cerita. #ivmist

Harga 1 botol=RM28
Harga 2 botol=RM50
Harga 3 botol=RM75 (free postage)
.
WhatsApp 017-3538924
.
#ivmist #ivmistmurah #ivmistmujarab #ivmistteamzahirah #sayapakaisayajual #sayajualivmist #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #ruangrezekihanania #kekasihpaksarela #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #stokisivmistipoh

💬 0Normal

Taknak cakap panjang lebo. Dianz Vitamin ni hisap hisap je, tak perlu nak susah bancuh. Tapi kesan dia tiptop tau! 😍
.
Lihat sendiri keberkesanan #DianzVitamin2017. 5 kali lebih berkesan berbanding yang lama, tapi masih dalam Bajet kita semua tau. Wait no more, lambat sayonara 👋🏻
.
HOTLINE +60173413769 📞
.
#sayajual #bazarpaknil #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #jerawatnanah #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitbersih #kulitcantik #terapiinstagram #kitagunani #pushdei #takgamakdah #kotawarisan #klia #klia2 #sepang #nilai #cyberjaya #putrajaya #bangi #kajang #serdang
DROPSHIP DIBUKA 💰

Taknak cakap panjang lebo. Dianz Vitamin ni hisap hisap je, tak perlu nak susah bancuh. Tapi kesan dia tiptop tau! 😍
.
Lihat sendiri keberkesanan #DianzVitamin2017. 5 kali lebih berkesan berbanding yang lama, tapi masih dalam Bajet kita semua tau. Wait no more, lambat sayonara 👋🏻
.
HOTLINE +60173413769 📞
.
#sayajual #bazarpaknil #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #jerawatnanah #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitbersih #kulitcantik #terapiinstagram #kitagunani #pushdei #takgamakdah #kotawarisan #klia #klia2 #sepang #nilai #cyberjaya #putrajaya #bangi #kajang #serdang

💬 0Normal
At DIANZ Vitamin Lovelyllah

Taknak cakap panjang lebo. Dianz Vitamin ni hisap hisap je, tak perlu nak susah bancuh. Tapi kesan dia tiptop tau! 😍
.
Lihat sendiri keberkesanan #DianzVitamin2017. 5 kali lebih berkesan berbanding yang lama, tapi masih dalam Bajet kita semua tau. Wait no more, lambat sayonara 👋🏻
.
HOTLINE +60173413769 📞
.
#sayajual #bazarpaknil #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #jerawatnanah #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitbersih #kulitcantik #terapiinstagram #kitagunani #pushdei #takgamakdah #kotawarisan #klia #klia2 #sepang #nilai #cyberjaya #putrajaya #bangi #kajang #serdang
DROPSHIP DIBUKA 💰

Taknak cakap panjang lebo. Dianz Vitamin ni hisap hisap je, tak perlu nak susah bancuh. Tapi kesan dia tiptop tau! 😍
.
Lihat sendiri keberkesanan #DianzVitamin2017. 5 kali lebih berkesan berbanding yang lama, tapi masih dalam Bajet kita semua tau. Wait no more, lambat sayonara 👋🏻
.
HOTLINE +60173413769 📞
.
#sayajual #bazarpaknil #dianzvitamin #dianzvitaminmurah #dropshipdiperlukan #dropshipmalaysia #jerawatnanah #jerawatbatu #jerawatpasir #kulitbersih #kulitcantik #terapiinstagram #kitagunani #pushdei #takgamakdah #kotawarisan #klia #klia2 #sepang #nilai #cyberjaya #putrajaya #bangi #kajang #serdang

💬 0Normal
At DIANZ Vitamin Lovelyllah

Cemuihhh haihhh asyik Kurung Moden, asyik-asyik Kurung Pahang jeeee...😒😒 Takdak design lain ke?? Hihihi, meh sini meh sayang2, kita toraiii Kebaya Cotton pulak..😍😍
_
_
HARGA OFFER Sepasang RM65 je ampo weyyy.. Murah yakmatttt dah tu.. Design Kebaya ni bukan kurung biasa2 naaaa.. Harga Asal RM70😱😱
_
_
Ciri - Ciri Kebaya Cotton :
**************************
🌺 Material 100% ENGLISH COTTON.
🌺 Warna Yang Cantik & Memukau.
Rambang Mata Dibuatnya.
🌺 Design Kebaya Moden Anggun.
🌺 Kain tidak mengecut.
🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak.
🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur.
🌺 Saiz XS, S, M, L, XL.
🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik)
🌺 Dart bahagian depan dan belakang.
🌺 Zip bahagian depan. (Friendly bfeed)
🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi)
🌺 Tidak jarang.
🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍
🌺 Available 39 DESIGN HOT
_
_
HARGA ASAL : RM70
🔴 HARGA OFFER : RM65 🔴
📮 Postage : rm7 sm / rm10 ss
_
To place order, please klik link whatsapp zati pada bio, thanks ❤
_
#kurungcotton #kurungmodencotton #kurungpahangcotton #kurungbridesmaid #kurungcottonbridesmaid #sedondonbridesmaid #bridesmaid #terapiinstagram #instafamous #neelofa #seminar #artisMalaysia #nurraysa #bazarpaknil #girl #love #cikgu #sekolah #pulaulangkawi #pulaupangkor #pulautioman #pulauperhentian #melancong #ipg #ipt #ipta #ipts #usahawan #sayajual #dropshipdiperlukan
MEGA SALE EXTEND - 18/02/18 💞

Cemuihhh haihhh asyik Kurung Moden, asyik-asyik Kurung Pahang jeeee...😒😒 Takdak design lain ke?? Hihihi, meh sini meh sayang2, kita toraiii Kebaya Cotton pulak..😍😍
_
_
HARGA OFFER Sepasang RM65 je ampo weyyy.. Murah yakmatttt dah tu.. Design Kebaya ni bukan kurung biasa2 naaaa.. Harga Asal RM70😱😱
_
_
Ciri - Ciri Kebaya Cotton :
**************************
🌺 Material 100% ENGLISH COTTON.
🌺 Warna Yang Cantik & Memukau.
Rambang Mata Dibuatnya.
🌺 Design Kebaya Moden Anggun.
🌺 Kain tidak mengecut.
🌺 Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak.
🌺 Mudah Iron & Tak Mudah Luntur.
🌺 Saiz XS, S, M, L, XL.
🌺 Kain Selisih Depan (lipat batik)
🌺 Dart bahagian depan dan belakang.
🌺 Zip bahagian depan. (Friendly bfeed)
🌺 Pinggang Bergetah separuh (zip bahagian tepi)
🌺 Tidak jarang.
🌺 Dijamin berkualiti👍👍👍
🌺 Available 39 DESIGN HOT
_
_
HARGA ASAL : RM70
🔴 HARGA OFFER : RM65 🔴
📮 Postage : rm7 sm / rm10 ss
_
To place order, please klik link whatsapp zati pada bio, thanks ❤
_
#kurungcotton #kurungmodencotton #kurungpahangcotton #kurungbridesmaid #kurungcottonbridesmaid #sedondonbridesmaid #bridesmaid #terapiinstagram #instafamous #neelofa #seminar #artisMalaysia #nurraysa #bazarpaknil #girl #love #cikgu #sekolah #pulaulangkawi #pulaupangkor #pulautioman #pulauperhentian #melancong #ipg #ipt #ipta #ipts #usahawan #sayajual #dropshipdiperlukan

💬 0Normal

Sapa kata Ainaa Serum ini utk perempuan jer?
.
Hello ! Lelaki pon boleh tau. Hihi. Zaman skrg laki pon nak kulit cantik dan flawless macam @hafizmahamad . Dia punya skin flawless kalah orang pmpuan. Hihi.
.
Sape nak kulit cantik, bersih, bebas jerawat dan cerah meh ws sis .Sis sedia membantu.
.
AINAA SERUM
1 botol RM 65 exclude postage
FREE CONSULTAN SAMPAI CANTIK 😍
.
#teamnsakaksha 
#nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #stokisnsabeauty #comingsoon #faceserum #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #fabulousNSA #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #nsabeautyfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #malaysia #stokistselangor
NSA BEAUTY BY SYAFIQAH AINA🌸

Sapa kata Ainaa Serum ini utk perempuan jer?
.
Hello ! Lelaki pon boleh tau. Hihi. Zaman skrg laki pon nak kulit cantik dan flawless macam @hafizmahamad . Dia punya skin flawless kalah orang pmpuan. Hihi.
.
Sape nak kulit cantik, bersih, bebas jerawat dan cerah meh ws sis .Sis sedia membantu.
.
AINAA SERUM
1 botol RM 65 exclude postage
FREE CONSULTAN SAMPAI CANTIK 😍
.
#teamnsakaksha
#nsabeauty #nsabeautyserum #syafiqahaina #stokisnsabeauty #comingsoon #faceserum #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #fabulousNSA #serum #assalamualaikum #naturalproduct #kkmapprove #antijerawat #flawless #beautiful #cantik #awesome #ainaaserumfeedback #nsabeautyfeedback #women #ladies #boys #girls #instadaily #ootd #cosmetics #malaysia #stokistselangor

💬 6Normal

Customer ni dah 2 tahun guna CL. Lama la kann

Sebelum ni dah pakai macam2. Pakai CL terus puas hati. Terpaksa la setia dengan CL kann ^_^

Nak cuba..?? grab cepat.!!
Kini sedang berlangsung jualan YES CL!! .
✔Beli 2 botol, percuma 1 botol bernilai rm35.90.😍 ✔Beli 10 botol, percuma 5 botol bernilai rm179😱😍 . .
Wassap segera 😉
0134813594
0134813594
0134813594
.
#stokiscelebritylass 
#nyahkanbaubadankakiketiak
#sepantas3saat
#MasterOdourless
#deodorantkakiketiak
#ketiakhitam
#baupeluh
#baubadan
#peluhpuntakmasam
#pakarhilangbau #hapak
#kakitravel #perfume #deodorant
#zumba #odour #tawas
#dropshipDiperlukan
#ejenDiperlukan
#stokisDiperlukan
#Seremban 
#Senawang
#Paroi
#SetiaAlam
#ShahAlam
#Klang
#terapiinstagram
#ajimaura
#fattzura
Celebritylass Terengganu

Customer ni dah 2 tahun guna CL. Lama la kann

Sebelum ni dah pakai macam2. Pakai CL terus puas hati. Terpaksa la setia dengan CL kann ^_^

Nak cuba..?? grab cepat.!!
Kini sedang berlangsung jualan YES CL!! .
✔Beli 2 botol, percuma 1 botol bernilai rm35.90.😍 ✔Beli 10 botol, percuma 5 botol bernilai rm179😱😍 . .
Wassap segera 😉
0134813594
0134813594
0134813594
.
#stokiscelebritylass
#nyahkanbaubadankakiketiak
#sepantas3saat
#MasterOdourless
#deodorantkakiketiak
#ketiakhitam
#baupeluh
#baubadan
#peluhpuntakmasam
#pakarhilangbau #hapak
#kakitravel #perfume #deodorant
#zumba #odour #tawas
#dropshipDiperlukan
#ejenDiperlukan
#stokisDiperlukan
#Seremban
#Senawang
#Paroi
#SetiaAlam
#ShahAlam
#Klang
#terapiinstagram
#ajimaura
#fattzura

💬 3Normal

Kan best macam ni.
Buat kejutan untuk bini.
Bila lama x bersama kan tiba2 bukak seluar keluar anaconda.
Bini mana yang x seronok.
Biasa keluar ulat daun je.
Jom sape nak upgrade bertindak sekarang!!!
_
#BiggestEnlargementOil
#MinyakPembesarZakar
#PembesarZakar
#PenisEnlargementOil
#AbangSapuSayangSedap
#BiggestAlwaysKing
#LulusKKM(NOT170900001K)
#DropshipDiperlukan
MINYAK ZAKAR BERSAIZ XXL🍆

Kan best macam ni.
Buat kejutan untuk bini.
Bila lama x bersama kan tiba2 bukak seluar keluar anaconda.
Bini mana yang x seronok.
Biasa keluar ulat daun je.
Jom sape nak upgrade bertindak sekarang!!!
_
#BiggestEnlargementOil
#MinyakPembesarZakar
#PembesarZakar
#PenisEnlargementOil
#AbangSapuSayangSedap
#BiggestAlwaysKing
#LulusKKM(NOT170900001K)
#DropshipDiperlukan

💬 0Normal

Yuran Pakej Assistant Manager
.
RM100
((FREE MODAL RM40))
.
Jimat rm40 dekat situ. Boleh guna untuk topupkan orang terus modal RM40 yang saya kasi tu. Tak payah nak bank in modal lain dah😉
.
Nak tahu lebih lanjut? DM/ Whatsapp hazira di 011-15767759 or nak senang just klik link whatsapp dekat bio🤗
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted
Agent Topup

Yuran Pakej Assistant Manager
.
RM100
((FREE MODAL RM40))
.
Jimat rm40 dekat situ. Boleh guna untuk topupkan orang terus modal RM40 yang saya kasi tu. Tak payah nak bank in modal lain dah😉
.
Nak tahu lebih lanjut? DM/ Whatsapp hazira di 011-15767759 or nak senang just klik link whatsapp dekat bio🤗
#agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupwanted #ukm #uitm #upm #kptm #kptmbangi #kptmipoh #politeknik #puo #uia #kuis #dropship #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #dropshipwanted

💬 0Normal
At Ipoh, Perak

3MINGGU BOLEH KURUS
------------------------------------ Wow!😱
Terkejut tengok. Macam tak caya je dalam masa 3 minggu dah kurus.

Memang susah nak caya tapi dah banyak inchloss. Peha pun dah kecik. 
Lagi satu pembuangan jadi lawas. Sekaligus perut pun jadi kempis.

Haa.. Ni semua terjadi sebab hari-hari duk sental dengan #SabunZumba. Maka terkurus tanpa sengaja.😉 Best ke best? Tengok pengakuan kastemer kat komen.⤵️ http://www.wasap.my/60132483929
Tak perlu save number,just tekan link ni :) #teampearlgojes
#SabunZumbaSlimmingBooster
#sabunsentallemak
#kurussihat 
#dropshipdiperlukan 
#detox
sabunzumba (sabunsentallemak)

3MINGGU BOLEH KURUS
------------------------------------ Wow!😱
Terkejut tengok. Macam tak caya je dalam masa 3 minggu dah kurus.

Memang susah nak caya tapi dah banyak inchloss. Peha pun dah kecik.
Lagi satu pembuangan jadi lawas. Sekaligus perut pun jadi kempis.

Haa.. Ni semua terjadi sebab hari-hari duk sental dengan #SabunZumba. Maka terkurus tanpa sengaja.😉 Best ke best? Tengok pengakuan kastemer kat komen.⤵️ http://www.wasap.my/60132483929
Tak perlu save number,just tekan link ni :) #teampearlgojes
#SabunZumbaSlimmingBooster
#sabunsentallemak
#kurussihat
#dropshipdiperlukan
#detox

💬 0Normal

🔩READY STOCK🔩
.
💐 *CLEARANCE SALE*
.
CODE :KRS
ADIDAS MASTERMIND 
READY STOCK 
SIZE :43,44,45
PRICE : RM 75 FREE POSTAGE
SS ADD RM10
.
*** SILA BAGI CODE SEMASA MEMBUAT SEBARANG PERTANYAAN/ORDER... TQ ***
.
WHATSAPP ME FOR PURCHASE OR MORE DETAILS 013 7225656 💋

#kasutbola #kasutfutsal #kakibolakakifutsal #bazaarpaknil #ootd #kasutmurah #lokalah #kasutrunning #kasuthiking  #kasutjogging #mencasual #kasutcasual #kasutraya #uitm #uthm #msu #kzonsale #ajimaura #terapiinstagram #bangkitbersama #sneakersmurah #ukm #uitm #uthm #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipkasut #followers #paidreviewmalaysia #servicefollowers #paidreviewmurah #sneakersmurah #sayajualkasut
🎁Kasut Sangat Murah💐

🔩READY STOCK🔩
.
💐 *CLEARANCE SALE*
.
CODE :KRS
ADIDAS MASTERMIND
READY STOCK
SIZE :43,44,45
PRICE : RM 75 FREE POSTAGE
SS ADD RM10
.
*** SILA BAGI CODE SEMASA MEMBUAT SEBARANG PERTANYAAN/ORDER... TQ ***
.
WHATSAPP ME FOR PURCHASE OR MORE DETAILS 013 7225656 💋

#kasutbola #kasutfutsal #kakibolakakifutsal #bazaarpaknil #ootd #kasutmurah #lokalah #kasutrunning #kasuthiking #kasutjogging #mencasual #kasutcasual #kasutraya #uitm #uthm #msu #kzonsale #ajimaura #terapiinstagram #bangkitbersama #sneakersmurah #ukm #uitm #uthm #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #dropshipkasut #followers #paidreviewmalaysia #servicefollowers #paidreviewmurah #sneakersmurah #sayajualkasut

💬 0Normal