#darinashowerscrub

Apa istimewanya #DarinaShowerScrub ni?
.
Sangat istimewa tau sebab Darina Shower Scrub adalah gel mandian + mix dengan scrub. Biasanya korang kena beli scrub dan gel mandian asing-asing kan?
.
Haaa ni kita dah siap-siap mix untuk korang yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki dan kotoran.
.
Ada orang cakap,
.
"Mana boleh scrub hari-hari. Seminggu 2 3 kali je scrub badan ni."
.
Jangan risau, scrub Darina ni halus-halus je biji scrub dia. Kita nak sesuaikan untuk kegunaan harian. Bau dia pun tak payah cakap lah. Wangi ya amattt! Tak setaraf dengan harga dia yang RM29 tu.
.
1 rumah 1 Darina Shower Scrub.
Rumah korang dah ada Darina?
😚

#darinashowerscrub 
#KulitCantik 
#kulitlembut 
#BuangDaki 
#putih 
#yusufdance 
#kekasihpaksarela 
#wasap0199550827
Platinum Stokis Darina

Apa istimewanya #DarinaShowerScrub ni?
.
Sangat istimewa tau sebab Darina Shower Scrub adalah gel mandian + mix dengan scrub. Biasanya korang kena beli scrub dan gel mandian asing-asing kan?
.
Haaa ni kita dah siap-siap mix untuk korang yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki dan kotoran.
.
Ada orang cakap,
.
"Mana boleh scrub hari-hari. Seminggu 2 3 kali je scrub badan ni."
.
Jangan risau, scrub Darina ni halus-halus je biji scrub dia. Kita nak sesuaikan untuk kegunaan harian. Bau dia pun tak payah cakap lah. Wangi ya amattt! Tak setaraf dengan harga dia yang RM29 tu.
.
1 rumah 1 Darina Shower Scrub.
Rumah korang dah ada Darina?
😚

#darinashowerscrub
#KulitCantik
#kulitlembut
#BuangDaki
#putih
#yusufdance
#kekasihpaksarela
#wasap0199550827

💬 0Normal

Apa istimewanya #DarinaShowerScrub ni?
.
Sangat istimewa tau sebab Darina Shower Scrub adalah gel mandian + mix dengan scrub. Biasanya korang kena beli scrub dan gel mandian asing-asing kan?
.
Haaa ni kita dah siap-siap mix untuk korang yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki dan kotoran.
.
Ada orang cakap,
.
"Mana boleh scrub hari-hari. Seminggu 2 3 kali je scrub badan ni."
.
Jangan risau, scrub Darina ni halus-halus je biji scrub dia. Kita nak sesuaikan untuk kegunaan harian. Bau dia pun tak payah cakap lah. Wangi ya amattt! Tak setaraf dengan harga dia yang RM29 tu.
.
1 rumah 1 Darina Shower Scrub.
Rumah korang dah ada Darina?
😚

#darinashowerscrub 
#KulitCantik 
#kulitlembut 
#BuangDaki 
#putih 
#yusufdance 
#kekasihpaksarela 
#wasap0199550827
Platinum Stokis Darina

Apa istimewanya #DarinaShowerScrub ni?
.
Sangat istimewa tau sebab Darina Shower Scrub adalah gel mandian + mix dengan scrub. Biasanya korang kena beli scrub dan gel mandian asing-asing kan?
.
Haaa ni kita dah siap-siap mix untuk korang yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki dan kotoran.
.
Ada orang cakap,
.
"Mana boleh scrub hari-hari. Seminggu 2 3 kali je scrub badan ni."
.
Jangan risau, scrub Darina ni halus-halus je biji scrub dia. Kita nak sesuaikan untuk kegunaan harian. Bau dia pun tak payah cakap lah. Wangi ya amattt! Tak setaraf dengan harga dia yang RM29 tu.
.
1 rumah 1 Darina Shower Scrub.
Rumah korang dah ada Darina?
😚

#darinashowerscrub
#KulitCantik
#kulitlembut
#BuangDaki
#putih
#yusufdance
#kekasihpaksarela
#wasap0199550827

💬 0Normal

Apa istimewanya #DarinaShowerScrub ni?
.
Sangat istimewa tau sebab Darina Shower Scrub adalah gel mandian + mix dengan scrub. Biasanya korang kena beli scrub dan gel mandian asing-asing kan?
.
Haaa ni kita dah siap-siap mix untuk korang yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki dan kotoran.
.
Ada orang cakap,
.
"Mana boleh scrub hari-hari. Seminggu 2 3 kali je scrub badan ni."
.
Jangan risau, scrub Darina ni halus-halus je biji scrub dia. Kita nak sesuaikan untuk kegunaan harian. Bau dia pun tak payah cakap lah. Wangi ya amattt! Tak setaraf dengan harga dia yang RM29 tu.
.
1 rumah 1 Darina Shower Scrub.
Rumah korang dah ada Darina?
😚

#darinashowerscrub 
#KulitCantik 
#kulitlembut 
#BuangDaki 
#putih 
#yusufdance 
#kekasihpaksarela 
#wasap0199550827
Platinum Stokis Darina

Apa istimewanya #DarinaShowerScrub ni?
.
Sangat istimewa tau sebab Darina Shower Scrub adalah gel mandian + mix dengan scrub. Biasanya korang kena beli scrub dan gel mandian asing-asing kan?
.
Haaa ni kita dah siap-siap mix untuk korang yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki dan kotoran.
.
Ada orang cakap,
.
"Mana boleh scrub hari-hari. Seminggu 2 3 kali je scrub badan ni."
.
Jangan risau, scrub Darina ni halus-halus je biji scrub dia. Kita nak sesuaikan untuk kegunaan harian. Bau dia pun tak payah cakap lah. Wangi ya amattt! Tak setaraf dengan harga dia yang RM29 tu.
.
1 rumah 1 Darina Shower Scrub.
Rumah korang dah ada Darina?
😚

#darinashowerscrub
#KulitCantik
#kulitlembut
#BuangDaki
#putih
#yusufdance
#kekasihpaksarela
#wasap0199550827

💬 0Normal

2 TAHUN DERITA GATAL KAKI SEMBUH DENGAN #DARINA😱😱😱
.
"Terima kasih byk2 kenalkan akk dgn darina 😍😍.."..Allahu..terharu sangat bila customer bagi feedback yang sangat positif selepas sebulan guna #DarinaShowerScrub ni..seisi keluarga guna dan berpuas hati dengan kesan yang mereka alami sekarang ni..saya pun tumpang gembira..😍😊
.
Betul lah..bila kita berniaga sekaligus dapat berikan manfaat kepada orang lain, rasa bahagia tu tak dapat digambarkan dengan kata2..
.
Syukur Allah ketemukan kami semua dengan Darina..yang dah banyak membantu ramai orang walaupun baru hanya sebulan berada di pasaran..Alhamdulillah☺
.
#DarinaLovers#darina #kulitsehat #kulitsihat #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat # #0199550827
#kekasihpaksarela 
#yusufdance
Platinum Stokis Darina

2 TAHUN DERITA GATAL KAKI SEMBUH DENGAN #DARINA😱😱😱
.
"Terima kasih byk2 kenalkan akk dgn darina 😍😍.."..Allahu..terharu sangat bila customer bagi feedback yang sangat positif selepas sebulan guna #DarinaShowerScrub ni..seisi keluarga guna dan berpuas hati dengan kesan yang mereka alami sekarang ni..saya pun tumpang gembira..😍😊
.
Betul lah..bila kita berniaga sekaligus dapat berikan manfaat kepada orang lain, rasa bahagia tu tak dapat digambarkan dengan kata2..
.
Syukur Allah ketemukan kami semua dengan Darina..yang dah banyak membantu ramai orang walaupun baru hanya sebulan berada di pasaran..Alhamdulillah☺
.
#DarinaLovers#darina #kulitsehat #kulitsihat #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat # #0199550827
#kekasihpaksarela
#yusufdance

💬 0Normal

2 TAHUN DERITA GATAL KAKI SEMBUH DENGAN #DARINA😱😱😱
.
"Terima kasih byk2 kenalkan akk dgn darina 😍😍.."..Allahu..terharu sangat bila customer bagi feedback yang sangat positif selepas sebulan guna #DarinaShowerScrub ni..seisi keluarga guna dan berpuas hati dengan kesan yang mereka alami sekarang ni..saya pun tumpang gembira..😍😊
.
Betul lah..bila kita berniaga sekaligus dapat berikan manfaat kepada orang lain, rasa bahagia tu tak dapat digambarkan dengan kata2..
.
Syukur Allah ketemukan kami semua dengan Darina..yang dah banyak membantu ramai orang walaupun baru hanya sebulan berada di pasaran..Alhamdulillah☺
.
#DarinaLovers#darina #kulitsehat #kulitsihat #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #wasap0199550827 
#kekasihpaksarela 
#yusufdance
Platinum Stokis Darina

2 TAHUN DERITA GATAL KAKI SEMBUH DENGAN #DARINA😱😱😱
.
"Terima kasih byk2 kenalkan akk dgn darina 😍😍.."..Allahu..terharu sangat bila customer bagi feedback yang sangat positif selepas sebulan guna #DarinaShowerScrub ni..seisi keluarga guna dan berpuas hati dengan kesan yang mereka alami sekarang ni..saya pun tumpang gembira..😍😊
.
Betul lah..bila kita berniaga sekaligus dapat berikan manfaat kepada orang lain, rasa bahagia tu tak dapat digambarkan dengan kata2..
.
Syukur Allah ketemukan kami semua dengan Darina..yang dah banyak membantu ramai orang walaupun baru hanya sebulan berada di pasaran..Alhamdulillah☺
.
#DarinaLovers#darina #kulitsehat #kulitsihat #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #wasap0199550827
#kekasihpaksarela
#yusufdance

💬 0Normal

2 TAHUN DERITA GATAL KAKI SEMBUH DENGAN #DARINA😱😱😱
.
"Terima kasih byk2 kenalkan akk dgn darina 😍😍.."..Allahu..terharu sangat bila customer bagi feedback yang sangat positif selepas sebulan guna #DarinaShowerScrub ni..seisi keluarga guna dan berpuas hati dengan kesan yang mereka alami sekarang ni..saya pun tumpang gembira..😍😊
.
Betul lah..bila kita berniaga sekaligus dapat berikan manfaat kepada orang lain, rasa bahagia tu tak dapat digambarkan dengan kata2..
.
Syukur Allah ketemukan kami semua dengan Darina..yang dah banyak membantu ramai orang walaupun baru hanya sebulan berada di pasaran..Alhamdulillah☺
.
#DarinaLovers#darina #kulitsehat #kulitsihat #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat # #0199550827
#kekasihpaksarela 
#yusufdance
Platinum Stokis Darina

2 TAHUN DERITA GATAL KAKI SEMBUH DENGAN #DARINA😱😱😱
.
"Terima kasih byk2 kenalkan akk dgn darina 😍😍.."..Allahu..terharu sangat bila customer bagi feedback yang sangat positif selepas sebulan guna #DarinaShowerScrub ni..seisi keluarga guna dan berpuas hati dengan kesan yang mereka alami sekarang ni..saya pun tumpang gembira..😍😊
.
Betul lah..bila kita berniaga sekaligus dapat berikan manfaat kepada orang lain, rasa bahagia tu tak dapat digambarkan dengan kata2..
.
Syukur Allah ketemukan kami semua dengan Darina..yang dah banyak membantu ramai orang walaupun baru hanya sebulan berada di pasaran..Alhamdulillah☺
.
#DarinaLovers#darina #kulitsehat #kulitsihat #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat # #0199550827
#kekasihpaksarela
#yusufdance

💬 0Normal

Seronok tak bile sentuh kulit badan, rase lembut,halus, geboo, cerah , wangi, bersih dan sihat ? .
Bukan sebab baru lepas mandi je tapi lepas guna #darinashowerscrub
.
Lagi syokkk  takyah gune sabun mandi dah lepastu, bodyscrub ni dah terlebih cukup buat badan wangi tau. Memang terbaekk wak. Murah pun murah, haishhh.. Kalau tak skrub badan ni,rase berdose sangat tau. Sebab bagi peluang kat daki-daki melekat dan bermaharajalela kat badan. 
Whatsapp 0179811908
.

#PlatinumStokisDarina #darinashowerscrub #darina #bodycare #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #kulitcantik #paruthilang #selulithilang #dropshipwanted #ejenwanted #instashop#ajimaura
Darina Shower Scrub Kuantan

Seronok tak bile sentuh kulit badan, rase lembut,halus, geboo, cerah , wangi, bersih dan sihat ? .
Bukan sebab baru lepas mandi je tapi lepas guna #darinashowerscrub
.
Lagi syokkk takyah gune sabun mandi dah lepastu, bodyscrub ni dah terlebih cukup buat badan wangi tau. Memang terbaekk wak. Murah pun murah, haishhh.. Kalau tak skrub badan ni,rase berdose sangat tau. Sebab bagi peluang kat daki-daki melekat dan bermaharajalela kat badan.
Whatsapp 0179811908
.

#PlatinumStokisDarina #darinashowerscrub #darina #bodycare #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #kulitcantik #paruthilang #selulithilang #dropshipwanted #ejenwanted #instashop#ajimaura

💬 0Normal

BELI 10 BOTOL DARINA DAPAT FREE 1 BOTOL . <3
Sebelum ni beli 100 Botol Darina baru dapat jadi STOKIS tau.
.
.
TAPIIIIIIIIIIIIIII SEKARANG 😱😱😱😱😱
.
.
SEMPENA BIRTHDAY FOUNDER 🎈🎈#DARINASHOWERSCRUB

BELI 10 BOTOL jer dah jadi STOKIS tu pun dengan HARGA RM 230 jer .. wuhuuuuuuu 😘😍
.
.
Dapat masuk group TEAM WASSAP #DARINA yang super awesome. Haa tak mau lagi ka ampa..? HARGA MURAH + FREE 1 BOTOL + JADI STOKIS DARINA + FREE ILMU masya ALLAH.. rugi rugi sapa tak grab memang rugi.. Cepat wasap sis!
Sementara peluang masih dibuka,jom wasap sis lelaju ke
Www.wasap.my/0179811908
Darina Shower Scrub Kuantan

BELI 10 BOTOL DARINA DAPAT FREE 1 BOTOL . <3
Sebelum ni beli 100 Botol Darina baru dapat jadi STOKIS tau.
.
.
TAPIIIIIIIIIIIIIII SEKARANG 😱😱😱😱😱
.
.
SEMPENA BIRTHDAY FOUNDER 🎈🎈#DARINASHOWERSCRUB

BELI 10 BOTOL jer dah jadi STOKIS tu pun dengan HARGA RM 230 jer .. wuhuuuuuuu 😘😍
.
.
Dapat masuk group TEAM WASSAP #DARINA yang super awesome. Haa tak mau lagi ka ampa..? HARGA MURAH + FREE 1 BOTOL + JADI STOKIS DARINA + FREE ILMU masya ALLAH.. rugi rugi sapa tak grab memang rugi.. Cepat wasap sis!
Sementara peluang masih dibuka,jom wasap sis lelaju ke
Www.wasap.my/0179811908

💬 0Normal

KHASIAT ALOE VERA UNTUK KULIT KITA 
1. Gel Aloe Vera / lidah buaya adalah bagus untuk pelembab.
♥ Popular digunakan sebagai pelembap oleh wanita yang menggunakan mineral make-up secara berkala, Aloe Vera sangat sesuai digunakan pada wajah. Menggunakan Aloe Vera pada kulit sebelum mengenakan make-up boleh mencegah kulit daripada kekeringan.
Bagi lelaki: Aloe vera boleh digunakan sebagai pelembut sebelum bercukur. Sifat-sifat penyembuhan itu boleh merawat luka kecil yang disebabkan oleh bercukur.

2. Aloe Vera adalah bagus untuk merawat jerawat.
♥ Aloe Vera mempunyai sifat antimikrobial yang membunuh bakteria dan ciri-ciri anti-radang yang mengurangkan keradangan kulit. Ia membolehkan kulit untuk sembuh dengan cepat dan secara semula jadi dengan minimum parut. Aloe vera adalah pelembab tetapi tidak memberi kulit rasa berminyak, jadi ia sesuai untuk sesiapa yang mempunyai kulit berminyak.

3. Aloe Vera membantu melawan masalah biasa penuaan kulit.
♥ Semua orang mula bimbang tentang kemunculan garis dan kehilangan keanjalan pada kulit wajah.Vitamin C dan E yang hadir dalam gel aloe vera boleh memperbaiki kulit kita secara semulajadi dan menjaga kulit kita dari terhidrat.

4. Aloe Vera boleh mengurangkan penglihatan "stretch mark".
♥ Sama ada kerana perubahan berat badan, atau mengandung - ramai daripada kita yang dibelenggu dengan stretch mark hodoh. Tanda-tanda ini muncul disebabkan oleh air mata kecil di lapisan kulit yang disebabkan oleh secara tiba-tiba dan berlebihan regangan. GelAloe Vera boleh membantu menyembunyikan stretch mark dengan penyembuhan luka.(tetapi perlulah dicegah lebih awal)

5. Aloe Vera boleh digunakan untuk merawat selaran matahari.
♥ Aloe Vera juga bertindak sebagai lapisan pelindung pada kulit dan membantu menambah kelembapan. Apabila kulit terhidrat, maka ia akan pulih lebih cepat daripada selaran matahari.
.

#StokisPlatinumDarinaPelindung#DARINASHOWERSCRUB #fattahamin #fattzura #hilangkandaki #neelofa 
#redvelvet #scrubbadan #putihkankulit#bodyscrub
#bodywhitening#flawless
Darina Shower Scrub Kuantan

KHASIAT ALOE VERA UNTUK KULIT KITA
1. Gel Aloe Vera / lidah buaya adalah bagus untuk pelembab.
♥ Popular digunakan sebagai pelembap oleh wanita yang menggunakan mineral make-up secara berkala, Aloe Vera sangat sesuai digunakan pada wajah. Menggunakan Aloe Vera pada kulit sebelum mengenakan make-up boleh mencegah kulit daripada kekeringan.
Bagi lelaki: Aloe vera boleh digunakan sebagai pelembut sebelum bercukur. Sifat-sifat penyembuhan itu boleh merawat luka kecil yang disebabkan oleh bercukur.

2. Aloe Vera adalah bagus untuk merawat jerawat.
♥ Aloe Vera mempunyai sifat antimikrobial yang membunuh bakteria dan ciri-ciri anti-radang yang mengurangkan keradangan kulit. Ia membolehkan kulit untuk sembuh dengan cepat dan secara semula jadi dengan minimum parut. Aloe vera adalah pelembab tetapi tidak memberi kulit rasa berminyak, jadi ia sesuai untuk sesiapa yang mempunyai kulit berminyak.

3. Aloe Vera membantu melawan masalah biasa penuaan kulit.
♥ Semua orang mula bimbang tentang kemunculan garis dan kehilangan keanjalan pada kulit wajah.Vitamin C dan E yang hadir dalam gel aloe vera boleh memperbaiki kulit kita secara semulajadi dan menjaga kulit kita dari terhidrat.

4. Aloe Vera boleh mengurangkan penglihatan "stretch mark".
♥ Sama ada kerana perubahan berat badan, atau mengandung - ramai daripada kita yang dibelenggu dengan stretch mark hodoh. Tanda-tanda ini muncul disebabkan oleh air mata kecil di lapisan kulit yang disebabkan oleh secara tiba-tiba dan berlebihan regangan. GelAloe Vera boleh membantu menyembunyikan stretch mark dengan penyembuhan luka.(tetapi perlulah dicegah lebih awal)

5. Aloe Vera boleh digunakan untuk merawat selaran matahari.
♥ Aloe Vera juga bertindak sebagai lapisan pelindung pada kulit dan membantu menambah kelembapan. Apabila kulit terhidrat, maka ia akan pulih lebih cepat daripada selaran matahari.
.

#StokisPlatinumDarinaPelindung#DARINASHOWERSCRUB #fattahamin #fattzura #hilangkandaki #neelofa
#redvelvet #scrubbadan #putihkankulit#bodyscrub
#bodywhitening#flawless

💬 0Normal

Nampak Je Sebotol #Darina Ni Kecil Comel. Tapi Kalau Guna Picit Sekali Satu Badan Boleh Sapu. Jimat , Kulit Pun Lembut..Jerawat, Daki Semua Boleh Tanggal. Sebab Tu Mandian Darina Ni Menjadi Pilihan. Mandi-mandi Je Dah Dapat Kulit Cantik. .
Cuaca Sejuk Pun Asyik Ingat Nak Mandi. 😙💜
.
#DarinaShowerScrub
darinashahalampasirputeh

Nampak Je Sebotol #Darina Ni Kecil Comel. Tapi Kalau Guna Picit Sekali Satu Badan Boleh Sapu. Jimat , Kulit Pun Lembut..Jerawat, Daki Semua Boleh Tanggal. Sebab Tu Mandian Darina Ni Menjadi Pilihan. Mandi-mandi Je Dah Dapat Kulit Cantik. .
Cuaca Sejuk Pun Asyik Ingat Nak Mandi. 😙💜
.
#DarinaShowerScrub

💬 0Normal

Alhamdulillah. Parut dan kesan2 hitam kat badan makin pudar. .
Selalu ramai yang fokus kat muka saja kan. Kulit badan terbiar tak ramai yang nak ambil berat sangat. Darina all in one membantu mencerahkan, buang daki, buang selulit, hilangkan parut dan kesan2 hitam pada badan. Mesti cuba.
.
.
APA YG BEST SANGAT2  DARINA NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK PAKAI?🤔
.
.
KELEBIHAN DARINA SHOWER SCRUB
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn 💎Membantu memudarkan parut di badan.
💎Membantu mengatasi masalah selulit.
💎melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
💎Menghilangkan bau badan
💎Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💎Buang sel kulit mati
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan .
.
Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja daki hilang putih berseri-seri 😍
Rugi sangat2 uols kalau x cuba 😘PROMO RM29.JE.
.
Meh cecepat Whatsapp sis 0133801718.Psttt..Ada promo kaw2 lagi tau.Nak tau cpt2 wssap sis..Sis tunggu😘

Jom dptkn #darina pd harga PROMO!🎁
www.wasap.my/60133801718/Darina

#darinashowerscrub
www.wasap.my/60133801718/Darina
#trustedseller #pantaidalam #kualalumpur #bangsar #kerinchi #bodyshower #showertime #showergel #showerscrubmalaysia #ruangniagahanania #hilangkansunburn #hilangkangatal #hilangkanparut #hilangkanstretchmark #hilangkanselulit
Hilangkan Daki/Selulit/Parut

Alhamdulillah. Parut dan kesan2 hitam kat badan makin pudar. .
Selalu ramai yang fokus kat muka saja kan. Kulit badan terbiar tak ramai yang nak ambil berat sangat. Darina all in one membantu mencerahkan, buang daki, buang selulit, hilangkan parut dan kesan2 hitam pada badan. Mesti cuba.
.
.
APA YG BEST SANGAT2 DARINA NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK PAKAI?🤔
.
.
KELEBIHAN DARINA SHOWER SCRUB
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn 💎Membantu memudarkan parut di badan.
💎Membantu mengatasi masalah selulit.
💎melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
💎Menghilangkan bau badan
💎Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💎Buang sel kulit mati
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan .
.
Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja daki hilang putih berseri-seri 😍
Rugi sangat2 uols kalau x cuba 😘PROMO RM29.JE.
.
Meh cecepat Whatsapp sis 0133801718.Psttt..Ada promo kaw2 lagi tau.Nak tau cpt2 wssap sis..Sis tunggu😘

Jom dptkn #darina pd harga PROMO!🎁
www.wasap.my/60133801718/Darina

#darinashowerscrub
www.wasap.my/60133801718/Darina
#trustedseller #pantaidalam #kualalumpur #bangsar #kerinchi #bodyshower #showertime #showergel #showerscrubmalaysia #ruangniagahanania #hilangkansunburn #hilangkangatal #hilangkanparut #hilangkanstretchmark #hilangkanselulit

💬 1Normal

Baru try sample #darinashowerscrub dah kata best pakai..wangi sangat..
Siap nk kumpul duit sekolah rm1 sehari 😉😉 Jom la try.. InsyAllah puas hati..
Setiap pembelian seunit #darina melayakkan anda jadi dropship CikDa tau.. Www.wasap.my/60133796290
#DarinaTeamCikDa #dropshipwanted #Agentwanted #hilangkandaki #hilangkanparut #bodyshower #scrubbadan
Special Stokis Dungun, Trg

Baru try sample #darinashowerscrub dah kata best pakai..wangi sangat..
Siap nk kumpul duit sekolah rm1 sehari 😉😉 Jom la try.. InsyAllah puas hati..
Setiap pembelian seunit #darina melayakkan anda jadi dropship CikDa tau.. Www.wasap.my/60133796290
#DarinaTeamCikDa #dropshipwanted #Agentwanted #hilangkandaki #hilangkanparut #bodyshower #scrubbadan

💬 0Normal

PENCARIAN STOKIS DARINA TEAM RAFIDAH
MODAL SERENDAH RM 230 UNTUK 10 UNIT DARINA.
BELIAN ASAL 100 UNIT.BERMINAT  WHATSAPP 01128529067.TAWARAN TERHAD!

FUNGSIA SHOWER SCRUB
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸mengurangkan parut
🌸melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
🌸 Menghilangkan bau badan
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung 💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Darina lah jawapannya.
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! Whatsapp 01128529067 Rafidah
.
@ click link ini
www.wasap.my/601128529067

#darinashowerscrub #darinalovers #instagram #instafamouse #instashop #bazaronline #bazarmurah #moderepublic #onlinemarket #oneshop #fattzuralovers #
PAKAR KECANTIKAN KULIT🍁

PENCARIAN STOKIS DARINA TEAM RAFIDAH
MODAL SERENDAH RM 230 UNTUK 10 UNIT DARINA.
BELIAN ASAL 100 UNIT.BERMINAT WHATSAPP 01128529067.TAWARAN TERHAD!

FUNGSIA SHOWER SCRUB
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸mengurangkan parut
🌸melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
🌸 Menghilangkan bau badan
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung 💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Darina lah jawapannya.
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! Whatsapp 01128529067 Rafidah
.
@ click link ini
www.wasap.my/601128529067

#darinashowerscrub #darinalovers #instagram #instafamouse #instashop #bazaronline #bazarmurah #moderepublic #onlinemarket #oneshop #fattzuralovers #

💬 0Normal

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/60123482466
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder
Darina Body Scrub Puchong

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/60123482466
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder

💬 0Normal
At Ruvena Villa Apartment, Putra Perdana

Nak hitamkan Kulit tu senang je kan? Keluar rumah, jalan jalan kejap dah sunburn. Betul x?

Nak kata tak mandi, hari2 kita mandi pakai sabun lagi , tapi kulit masih berdaki. Nak pergi spa setiap bulan memang payahlah kan.

Dah jangan risau lagi. Dengan adanya #darinashowerscrub semuanya menjadi lebih mudah. Buat dekat rumah je.Masa mandi, sabun satu badan, gosok lembut sikit, kemudian bilas! Daki mudah tanggal, kulit pula makin putih!

Tak percaya? Cuba lah sekarang. Tak cuba taktahu. Ramai dah beri positive feedback tau. Ada yang beli sebotol repeat 10 botol terus tau

Whatsapp 0126304654 marshaena sekarang untuk dapatkan promosi sempena besday founder

Ejen dan stokis diperlukan
#darinateammarsha
RESDUNG BERSIN IVMIST

Nak hitamkan Kulit tu senang je kan? Keluar rumah, jalan jalan kejap dah sunburn. Betul x?

Nak kata tak mandi, hari2 kita mandi pakai sabun lagi , tapi kulit masih berdaki. Nak pergi spa setiap bulan memang payahlah kan.

Dah jangan risau lagi. Dengan adanya #darinashowerscrub semuanya menjadi lebih mudah. Buat dekat rumah je.Masa mandi, sabun satu badan, gosok lembut sikit, kemudian bilas! Daki mudah tanggal, kulit pula makin putih!

Tak percaya? Cuba lah sekarang. Tak cuba taktahu. Ramai dah beri positive feedback tau. Ada yang beli sebotol repeat 10 botol terus tau

Whatsapp 0126304654 marshaena sekarang untuk dapatkan promosi sempena besday founder

Ejen dan stokis diperlukan
#darinateammarsha

💬 2Normal
At Yao Mountain

Kebaikan Minyak Zaitun
.
🌸kulit cantik
.
🌸anti penuaan
.
🌸baik untuk organ dalaman
.
🌸rambut cantik
.
🌸hilangkan sakit sendi
.
🌸baik untuk jantung
.
🌸kuatkn imune bdn
.
Minyak zaitun bukanlah minyak sembarangan, Allah SWT dan Rasulullah SAW telah menyebutkan berkali-kali ehwal minyak zaitun ini. Byk kandungan yang istimewa dalam minyak tersebut.
.
Diriwayatkan dari Umar bin Khattab RA. bahwa Rasullullah Shallallahu ‘Alaihi wa Sallam bersabda
.
“Makan dan berminyaklah dengan zaitun kerana ia berasal dari pohon yang diberkati (HR. Tirmidzi)”.
.
.
Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
.
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60166810015&text=Boleh+bagi+details+darina
.
.
#darinashowerscrub #scrubs #darinateamshims
#assalamualaikum #terapiinstagram
Ummu Rahman

Kebaikan Minyak Zaitun
.
🌸kulit cantik
.
🌸anti penuaan
.
🌸baik untuk organ dalaman
.
🌸rambut cantik
.
🌸hilangkan sakit sendi
.
🌸baik untuk jantung
.
🌸kuatkn imune bdn
.
Minyak zaitun bukanlah minyak sembarangan, Allah SWT dan Rasulullah SAW telah menyebutkan berkali-kali ehwal minyak zaitun ini. Byk kandungan yang istimewa dalam minyak tersebut.
.
Diriwayatkan dari Umar bin Khattab RA. bahwa Rasullullah Shallallahu ‘Alaihi wa Sallam bersabda
.
“Makan dan berminyaklah dengan zaitun kerana ia berasal dari pohon yang diberkati (HR. Tirmidzi)”.
.
.
Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
.
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60166810015&text=Boleh+bagi+details+darina
.
.
#darinashowerscrub #scrubs #darinateamshims
#assalamualaikum #terapiinstagram

💬 3Normal

DARINA shower SCRUB

Ada 6 bahan premium utama yang mempunyai banyak khasiat untuk kulit yang kita gabungkan iaitu 🌹Extrak aloe vera
🌹Ekstrak walnut shell powder
🌹Extract sejenis rumpai
🌹Extrack passion fruit
🌹Ekstak olive oil
🌹Ekstrak kelapa 💜Boleh menghilangkan daki 💜Buang sel kulit mati
💜Cantikkan kulit 
ada vitamin c
💜Cerahkan kulit
💜Lembapkan kulit
💜Bau wangi
halal utk solat

#darinashowerscrub
Darina.Shower.Scrub

DARINA shower SCRUB

Ada 6 bahan premium utama yang mempunyai banyak khasiat untuk kulit yang kita gabungkan iaitu 🌹Extrak aloe vera
🌹Ekstrak walnut shell powder
🌹Extract sejenis rumpai
🌹Extrack passion fruit
🌹Ekstak olive oil
🌹Ekstrak kelapa 💜Boleh menghilangkan daki 💜Buang sel kulit mati
💜Cantikkan kulit
ada vitamin c
💜Cerahkan kulit
💜Lembapkan kulit
💜Bau wangi
halal utk solat

#darinashowerscrub

💬 0Normal

#DARINASHOWERSCRUB

Darina Shower Scrub ni agak unik sebab bau manis buah markisa dan dia adalah gel mandian yang mempunyai 6 bahan premium seperti :
✔extract aloe vera
✔extract walnut shell powder
✔extract coconut oil
✔extract bladderwrack
✔extract olive oil
✔extract markisa

Biasanya kalau gel mandian yang ada scrub ni dia ada 1 atau 2 bahan je kan? Haaa yang ni ada 6 bahan. Sebab tu ianya unik!

Dia punya scrub walaupun halus tapi cubalah sental kat badan tu...memang hilang habis daki-daki tau..Ia juga dapat buang sel kulit mati, mencantikkan kulit sebab ada vitamin c, cerahkan dan bersihkan kulit, lembapkan kulit, bau yang sangat wangi dan halal utk solat.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
Untuk pertanyaan:
Whatsapp📲0132083239

#darinateammarsha #darinabodyscrub #showerscrub #sabunmandi #gelmandian #darinashowerscrub #sentalsentalgebu 
#gebugebas #sental #daki #selulit #hilangdaki #strechmarks #skrub #skrubbadan#bodyscrubs 
#scrubs #ejendiperlukan #stokisdiperlukan 
#readystock #cod #kangar #seriab #beseri #giantkangar #unimap #uitm #uitmarau
BUANG SELULIT/DAKI

#DARINASHOWERSCRUB

Darina Shower Scrub ni agak unik sebab bau manis buah markisa dan dia adalah gel mandian yang mempunyai 6 bahan premium seperti :
✔extract aloe vera
✔extract walnut shell powder
✔extract coconut oil
✔extract bladderwrack
✔extract olive oil
✔extract markisa

Biasanya kalau gel mandian yang ada scrub ni dia ada 1 atau 2 bahan je kan? Haaa yang ni ada 6 bahan. Sebab tu ianya unik!

Dia punya scrub walaupun halus tapi cubalah sental kat badan tu...memang hilang habis daki-daki tau..Ia juga dapat buang sel kulit mati, mencantikkan kulit sebab ada vitamin c, cerahkan dan bersihkan kulit, lembapkan kulit, bau yang sangat wangi dan halal utk solat.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
Untuk pertanyaan:
Whatsapp📲0132083239

#darinateammarsha #darinabodyscrub #showerscrub #sabunmandi #gelmandian #darinashowerscrub #sentalsentalgebu
#gebugebas #sental #daki #selulit #hilangdaki #strechmarks #skrub #skrubbadan#bodyscrubs
#scrubs #ejendiperlukan #stokisdiperlukan
#readystock #cod #kangar #seriab #beseri #giantkangar #unimap #uitm #uitmarau

💬 3Normal
At Perlis, Perlis, Malaysia

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/0199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder  #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
Platinum Stokis Darina

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/0199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki

💬 0Normal

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/0199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder  #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
#kekasihpaksarela
#yusufdance
Platinum Stokis Darina

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/0199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
#kekasihpaksarela
#yusufdance

💬 0Normal

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/0199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder  #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
#kekasihpaksarela
#yusufdance
Platinum Stokis Darina

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/0199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
#kekasihpaksarela
#yusufdance

💬 0Normal

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/0199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder  #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
Special stokis ivmist paka

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/0199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki

💬 0Normal

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/60199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder  #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
#kekasihpaksarela 
#yusufdance
Special stokis ivmist paka

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/60199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
#kekasihpaksarela
#yusufdance

💬 0Normal

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/60199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder  #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
#yusufdance
#kekasihpaksarela
Special stokis ivmist paka

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/60199550827
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki
#yusufdance
#kekasihpaksarela

💬 0Normal

Sebenarnya ramai yang pandang remeh pada scrub ni terutama skrub badankan.

Ingat muka je ke nak kena jaga? Badan tak perlu?

Tak segan ke bila orang tengok muka putih melepak tapi tangan kaki kusam je. Tak segan?

Skrub  sangat la penting untuk kita sebenarnya. Skrub ni boleh bantu kita untuk tanggalkan sel-sel kulit mati pada badan. Secara tak sengaja, parut pun akan jadi lebih pudar dan kulit makin bersih.

Segala daki degil pun boleh hilang tau kalau guna skrub ni.

Biasa kalau nak berskrub bagai ni kena pergi spa kan? Dah la mahal.

Sekarang tidak perlu ke spa pun takpe. Korang berspa kat rumah je. Hanya dengan Darina shower scrub serendah RM29 sahaja.

Ehh! Tercerah tanpa sengaja pulak dengan #darinashowerscrub

Meh Laju2 wassp hakak kalo nak cerah tanpa sengaja  0132083239

#darinashowerscrub #darinateammarsha #darinabodyscrub #bodywhitening #scrubs #bodyscrub #skrubbadan #gelmandian #kulitputih #kulitcantik #kulitkering #kulitkasar #gatalkulit #kulitgatal #parutpudar #hilangparut 
#bazarpaknil #moodrepublik #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #bazaronline
BUANG SELULIT/DAKI

Sebenarnya ramai yang pandang remeh pada scrub ni terutama skrub badankan.

Ingat muka je ke nak kena jaga? Badan tak perlu?

Tak segan ke bila orang tengok muka putih melepak tapi tangan kaki kusam je. Tak segan?

Skrub sangat la penting untuk kita sebenarnya. Skrub ni boleh bantu kita untuk tanggalkan sel-sel kulit mati pada badan. Secara tak sengaja, parut pun akan jadi lebih pudar dan kulit makin bersih.

Segala daki degil pun boleh hilang tau kalau guna skrub ni.

Biasa kalau nak berskrub bagai ni kena pergi spa kan? Dah la mahal.

Sekarang tidak perlu ke spa pun takpe. Korang berspa kat rumah je. Hanya dengan Darina shower scrub serendah RM29 sahaja.

Ehh! Tercerah tanpa sengaja pulak dengan #darinashowerscrub

Meh Laju2 wassp hakak kalo nak cerah tanpa sengaja 0132083239

#darinashowerscrub #darinateammarsha #darinabodyscrub #bodywhitening #scrubs #bodyscrub #skrubbadan #gelmandian #kulitputih #kulitcantik #kulitkering #kulitkasar #gatalkulit #kulitgatal #parutpudar #hilangparut
#bazarpaknil #moodrepublik #kekasihpaksarela #lafazkankalimahcintamu #bazaronline

💬 0Normal
At Perlis, Perlis, Malaysia

😱KULIT BADAN MAKIN LICIN😱

Mandi2 je wak.. APA YG BEST SGT DARINA NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK GUNA ?🤔
.
.
KELEBIHAN DARINA SHOWER SCRUB
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk muka,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn 💎Membantu memudarkan parut di badan.
💎Membantu mengatasi masalah selulit.
💎melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
💎Menghilangkan bau badan
💎Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💎Buang sel kulit mati
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan .

Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja daki hilang kulut cera berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘

Psttt...Sis ada buat YES tau.Potongan harga sehingga RM12.90 tau..Jom wssap sis 0133801718.Utk pembelian hari ni sis nak bagi 🎁 bg stp pembelian #Darinashowerscrub😱😱
Whatsapp 0133801718

#DarinaTeamSuki #darinashowerscrubpantaidalam #Darinashowerscrub #pantaidalam #bangsar #kerinchi #kualalumpur #kualititerbaik #kulitlembut #kulitcerahberseri #hilangkandaki #hilangkanstretchmark #bazarpaknil #bazaaronlinemalaysia #aurainsta #terapiinstagram #mandianskrub #mandianscrub #mandian #scrub #scrubbadan
#StokisDiperlukan #kelantan #pahang #kedah #perak
Hilangkan Daki/Selulit/Parut

😱KULIT BADAN MAKIN LICIN😱

Mandi2 je wak.. APA YG BEST SGT DARINA NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK GUNA ?🤔
.
.
KELEBIHAN DARINA SHOWER SCRUB
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk muka,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn 💎Membantu memudarkan parut di badan.
💎Membantu mengatasi masalah selulit.
💎melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
💎Menghilangkan bau badan
💎Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💎Buang sel kulit mati
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan .

Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja daki hilang kulut cera berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘

Psttt...Sis ada buat YES tau.Potongan harga sehingga RM12.90 tau..Jom wssap sis 0133801718.Utk pembelian hari ni sis nak bagi 🎁 bg stp pembelian #Darinashowerscrub😱😱
Whatsapp 0133801718

#DarinaTeamSuki #darinashowerscrubpantaidalam #Darinashowerscrub #pantaidalam #bangsar #kerinchi #kualalumpur #kualititerbaik #kulitlembut #kulitcerahberseri #hilangkandaki #hilangkanstretchmark #bazarpaknil #bazaaronlinemalaysia #aurainsta #terapiinstagram #mandianskrub #mandianscrub #mandian #scrub #scrubbadan
#StokisDiperlukan #kelantan #pahang #kedah #perak

💬 0Normal

Testimoni Darina
.
.
Ada 6 bahan premium utama yang mempunyai banyak khasiat untuk kulit yang kita gabungkan iaitu
.
.
extrak aloe vera
ekstrak walnut shell powder
extract sejenis rumpai
extrack passion fruit
ekstak olive oil
ekstrak kelapa
.
.
💜boleh menghilangkan daki
💜Buang sel kulit mati
💜cantikkan kulit, ada vitamin c
💜cerahkan kulit
💜lembapkan kulit
💜bau wangi
🍀halal utk salat
.
.
Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
.
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60166810015&text=Boleh+bagi+details+darina
.
.
#darinashowerscrub #scrubs #darinateamshims
#assalamualaikum #terapiinstagram
Ummu Rahman

Testimoni Darina
.
.
Ada 6 bahan premium utama yang mempunyai banyak khasiat untuk kulit yang kita gabungkan iaitu
.
.
extrak aloe vera
ekstrak walnut shell powder
extract sejenis rumpai
extrack passion fruit
ekstak olive oil
ekstrak kelapa
.
.
💜boleh menghilangkan daki
💜Buang sel kulit mati
💜cantikkan kulit, ada vitamin c
💜cerahkan kulit
💜lembapkan kulit
💜bau wangi
🍀halal utk salat
.
.
Boleh klik link di bwh utk direct wassap, hassle free
.
.
https://api.whatsapp.com/send?phone=60166810015&text=Boleh+bagi+details+darina
.
.
#darinashowerscrub #scrubs #darinateamshims
#assalamualaikum #terapiinstagram

💬 1Normal

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/0192659212
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder #darinateamnadeela #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki #fazurafattah #codselayangbatucavesgombakkualalumpur
Darina Stokis Selayang

Jom grab offer sempena bulan birthday founder Darina Shower Scrub.
Tawaran berakhir sehingga 31 Januari 2018.
Belian 10 botol hanya RM230 dan dapat PERCUMA sebotol Darina Shower Scrub.
Harga asal ejen sebelum ni 10 botol RM250 TETAPI bagi sesiapa yang grab offer ini, akan terus diupgrade dan kekal dengan harga stokis!
.
Jom sape yang berminat, wasap sis segera ke
.
Www.wasap.my/0192659212
.
#DarinaShowerScrub #PromosiBirthdayFounder #darinateamnadeela #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #buangdaki #fazurafattah #codselayangbatucavesgombakkualalumpur

💬 0Normal

#DarinaShowerScrub
.
Darina Shower Scrub ni agak unik sebab ia adalah gel mandian yang mempunyai 6 bahan premium seperti :
.
✔extract aloe vera
✔extract walnut shell powder
✔extract coconut oil
✔extract bladderwrack
✔extract olive oil
✔extract markisa
.
Biasanya kalau gel mandian yang ada scrub ni dia ada 1 atau 2 bahan je kan? Haaa yang ni ada 6 bahan. Sebab tu ianya unik!
.
Dia punya scrub walaupun halus tapi cubalah sental kat badan tu...memang hilang habis daki-daki tau..Ia juga dapat buang sel kulit mati, mencantikkan kulit sebab ada vitamin c, cerahkan dan bersihkan kulit, lembapkan kulit, bau yang sangat wangi dan halal utk solat.
.

Wasap 01133042124

#darinashowerscrubsemenyih
#teamAyu
#scrubbadan #putihkankulit - #regrann
muhammad mahusin

#DarinaShowerScrub
.
Darina Shower Scrub ni agak unik sebab ia adalah gel mandian yang mempunyai 6 bahan premium seperti :
.
✔extract aloe vera
✔extract walnut shell powder
✔extract coconut oil
✔extract bladderwrack
✔extract olive oil
✔extract markisa
.
Biasanya kalau gel mandian yang ada scrub ni dia ada 1 atau 2 bahan je kan? Haaa yang ni ada 6 bahan. Sebab tu ianya unik!
.
Dia punya scrub walaupun halus tapi cubalah sental kat badan tu...memang hilang habis daki-daki tau..Ia juga dapat buang sel kulit mati, mencantikkan kulit sebab ada vitamin c, cerahkan dan bersihkan kulit, lembapkan kulit, bau yang sangat wangi dan halal utk solat.
.

Wasap 01133042124

#darinashowerscrubsemenyih
#teamAyu
#scrubbadan #putihkankulit - #regrann

💬 0Normal

Follow ig @darina_bodyscrub_ijok 
Jauh darina berjalan sampai ke China itu.

Meh sini hakak nak habak APA YG BEST SGT DARINA NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK PAKAI ?🤔
.
.
KELEBIHAN DARINA SHOWER SCRUB
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn 💎Membantu memudarkan parut di badan.
💎Membantu mengatasi masalah selulit.
💎melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
💎Menghilangkan bau badan
💎Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💎Buang sel kulit mati
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan .

Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja daki hilang putih berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘

Whatsapp 0126304654 
#darinateamMarsha #bodyscrubmalaysia #bodyscrub #sabunmandi #darinashowerscrub #darinateammarsha #ejendiperlukan #sakab8 #terapiinstagram #bodyscrub #usahawan
RESDUNG BERSIN IVMIST

Follow ig @darina_bodyscrub_ijok
Jauh darina berjalan sampai ke China itu.

Meh sini hakak nak habak APA YG BEST SGT DARINA NI SAMPAI RAMAI YG BEREBUT-REBUT NAK PAKAI ?🤔
.
.
KELEBIHAN DARINA SHOWER SCRUB
💎mampu menghilangkan daki berkerak yang degil
💎blh mencerahkan kulit termasuk muka ,bwh ketiak ,celah2 peha ,leher,lutut,siku dan semua bahagian2 yang gelap
💎mampu merawat sunburn 💎Membantu memudarkan parut di badan.
💎Membantu mengatasi masalah selulit.
💎melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
💎Menghilangkan bau badan
💎Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💎Buang sel kulit mati
💎mampu mengurangkan strecthmark sekaligus menghaluskan kulit seperti kulit bayi
💎sesuai digunakan oleh semua peringkat umur tidak kira lelaki @ perempuan .

Kulit gelap kini tiada lagi ..sental-sental sahaja daki hilang putih berseri 😍
Rugi kalau x cuba 😘

Whatsapp 0126304654
#darinateamMarsha #bodyscrubmalaysia #bodyscrub #sabunmandi #darinashowerscrub #darinateammarsha #ejendiperlukan #sakab8 #terapiinstagram #bodyscrub #usahawan

💬 0Normal

Feedback lagiii. !!!~ Jatuh cinta ngan wangian manggis #darinashowerscrub.

Rugi sangat lambat grab tau.. ramai dok beronok-ronok ngan wangian si Darina ni ... makin cantik la kulit depa 😍

Korang nak tengok je ke... nak join sekali berwangi-wangian ?? mai le wasap akak share harga terbaekkk utk korang.

Info whatsapp 0123978781 
#darinabodyscrub 
#wangi  #clean #renew 
#nourish #harum #purple 
#rejuvenate #naturalingredients  #bodyperfume
#oliveoil #walnutshellpowder 
#aloevera #bladderwrack #markisafruit 
#coconutoil #mandian 
#segar #spa #flowers
#bodyshower #bodywhitening #scrubbadan #buangdaki #dakileher #mrhijab
#terapiinstagram #redvelvet
aslinda ivmist

Feedback lagiii. !!!~ Jatuh cinta ngan wangian manggis #darinashowerscrub.

Rugi sangat lambat grab tau.. ramai dok beronok-ronok ngan wangian si Darina ni ... makin cantik la kulit depa 😍

Korang nak tengok je ke... nak join sekali berwangi-wangian ?? mai le wasap akak share harga terbaekkk utk korang.

Info whatsapp 0123978781
#darinabodyscrub
#wangi #clean #renew
#nourish #harum #purple
#rejuvenate #naturalingredients #bodyperfume
#oliveoil #walnutshellpowder
#aloevera #bladderwrack #markisafruit
#coconutoil #mandian
#segar #spa #flowers
#bodyshower #bodywhitening #scrubbadan #buangdaki #dakileher #mrhijab
#terapiinstagram #redvelvet

💬 0Normal

.
New Feedback “KULIT JADI LEMBUT & MASALAH #eczema KURANG

KELEBIHAN DARINA SHOWER SCRUB
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸mengurangkan parut
🌸melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
🌸 Menghilangkan bau badan
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki
💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Ingin memiliki kulit yang cantik dan selembut bayi . WhatsApp laju2 untuk dapatkan promosi jimat RM10 . WhatsApp 017-3538924

#darinashowerscrubbody #darinashowerscrub #showerscrubpalingbest #showerscrub #showerscrubmalaysia #showerscrubmurah #sentalsentaldahcantik #sentaldaki #kulitputihgebu #kulitputih #putihgebu #stretchmark #daki #selulit #wangi #parut #lembut #kekasihpaksarela
Daki | Selulit | Parut | Putih

.
New Feedback “KULIT JADI LEMBUT & MASALAH #eczema KURANG

KELEBIHAN DARINA SHOWER SCRUB
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸mengurangkan parut
🌸melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
🌸 Menghilangkan bau badan
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki
💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Ingin memiliki kulit yang cantik dan selembut bayi . WhatsApp laju2 untuk dapatkan promosi jimat RM10 . WhatsApp 017-3538924

#darinashowerscrubbody #darinashowerscrub #showerscrubpalingbest #showerscrub #showerscrubmalaysia #showerscrubmurah #sentalsentaldahcantik #sentaldaki #kulitputihgebu #kulitputih #putihgebu #stretchmark #daki #selulit #wangi #parut #lembut #kekasihpaksarela

💬 0Normal