#darinalovers

Alhamdulillah 
4 #darinashowerscrub post out esok. 📦

Isipadu: 120ml

Harga asal: RM39.90
Promosi: RM29 shj

Postage SM RM7

Utk join order boleh klik :

www.wasap.my/60107977789/darinashowerscrub 
#shower #scrubs #darina #therapy #spa #skincareluxury #flawlessskin #buangdaki #darinalovers #wudhufriendly #bazaar #bazaarpaknil #rubyshop
Ruby Shop

Alhamdulillah
4 #darinashowerscrub post out esok. 📦

Isipadu: 120ml

Harga asal: RM39.90
Promosi: RM29 shj

Postage SM RM7

Utk join order boleh klik :

www.wasap.my/60107977789/darinashowerscrub
#shower #scrubs #darina #therapy #spa #skincareluxury #flawlessskin #buangdaki #darinalovers #wudhufriendly #bazaar #bazaarpaknil #rubyshop

💬 1Normal

<<DARINA SHOWER SCRUB>>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman manggis yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Whatsapp 0133282699 
#DarinaShowerScrub 
#DarinaLovers 
#Darina #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc
shower scrub kulit cerah

<>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman manggis yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Whatsapp 0133282699
#DarinaShowerScrub
#DarinaLovers
#Darina #darinashowerscrub #inadarina #darinamelaka #showerscrub #aloevera #bladderwrack #oliveoil #codayerkeroh #codmelaka #coconutoil #serbukkulitwalnut #walnutshellpowder #vitaminc

💬 0Normal

<DARINA SHOWER SCRUB>>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Www.wasap.my/60124624329

#DarinaShowerScrub 
#DarinaLovers 
#DarinaTeamMizan
💋Noora

>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Www.wasap.my/60124624329

#DarinaShowerScrub
#DarinaLovers
#DarinaTeamMizan

💬 0Normal
At Noora Beauty Solutions

💜DARINA SHOWER SCRUB💜
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
.
📮 POSTAGE - ISNIN _ JUMAAT
✔ C.O.D area kajang,bangi & semenyih sahaja.
▶ ( Lain2 tempat POSLAJU )
.
👥👥 DROPSHIP / AGENT / STOKIS  diperlukan.
.
isi kandungan 120ml
Harga asal rm39.90
Harga PROMOSI PENGENALAN rm29 + free gift🎁
.
🚗💨free cod area berdekatan
.
📮📬poslaju seluruh malaysia
.
#DarinaShowerScrub #Poslaju
#DarinaLovers 
whatsup segera
http://ocm.wasap.my

#codsgbesi
#codsripetaling
Darina Shower Scrub

💜DARINA SHOWER SCRUB💜
.
🌹 Boleh Menghilangkan Daki 🌹 Membuang Sel Kulit Mati
🌹 Mencantikkan Kulit 🌹 Mencerahkan Kulit
🌹 Melembapkan Kulit
🌹 Mengandungi Vitamin C
🌹 Berbau Wangi
🌹 Halal Utk Solat
🌹 Boleh Menghilangkan Parut Nipis
🌹 Menghilangkan Selulit
🌹 Membuang Lemak
.
📮 POSTAGE - ISNIN _ JUMAAT
✔ C.O.D area kajang,bangi & semenyih sahaja.
▶ ( Lain2 tempat POSLAJU )
.
👥👥 DROPSHIP / AGENT / STOKIS diperlukan.
.
isi kandungan 120ml
Harga asal rm39.90
Harga PROMOSI PENGENALAN rm29 + free gift🎁
.
🚗💨free cod area berdekatan
.
📮📬poslaju seluruh malaysia
.
#DarinaShowerScrub #Poslaju
#DarinaLovers
whatsup segera
http://ocm.wasap.my

#codsgbesi
#codsripetaling

💬 0Normal

Malu nak berenang dikolam. 
Badan ada banyak parut akibat diabetes. 
Terutama kat bahagian belakang. Lepas 12 kali pakai #Darina Parut hilang, badan licin dan jadi cerah. ✔ Feedback pengguna DARINA.
.
Alhamdulillah.
.
Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan MENCANTIKKAN kulit dengan sekata ‼

Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan.

DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Shower Scrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT DARINA SHOWER SCRUB* .
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .

Whatsapp 0107977789

Atau pun klik shj www.wasap.my/60107977789/darinashowerscrub

Harga Asal RM39.90
PROMOSI RM29 sahaja sebotol (120ml)
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! .
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* . 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
#DarinaShowerScrub
#DarinaLovers #scrub #shower #spa #organic #flawleskin #bath #bathtimefun #skincare #bazaarpaknil #rubyshop
Ruby Shop

Malu nak berenang dikolam.
Badan ada banyak parut akibat diabetes.
Terutama kat bahagian belakang. Lepas 12 kali pakai #Darina Parut hilang, badan licin dan jadi cerah. ✔ Feedback pengguna DARINA.
.
Alhamdulillah.
.
Darina Shower Scrub ialah gel mandian & skrub yang mampu MELEMBUTKAN dan MENCANTIKKAN kulit dengan sekata ‼

Jom CANTIKKAN KULIT BADAN dengan Darina Shower Scrub. 100% organik!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta badan bebas bau badan.

DARINA ni bukan shower scrub biasa2. Biasanya shower scrub kat pasaran hanya ada 1 atau 2 bahan premium. Tapi Darina Shower Scrub ada 6 bahan premium semulajadi dicampurkan untuk bagi kesan terbaik pada kulit.
.
*FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT DARINA SHOWER SCRUB* .
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .

Whatsapp 0107977789

Atau pun klik shj www.wasap.my/60107977789/darinashowerscrub

Harga Asal RM39.90
PROMOSI RM29 sahaja sebotol (120ml)
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! .
*CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB* . 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
#DarinaShowerScrub
#DarinaLovers #scrub #shower #spa #organic #flawleskin #bath #bathtimefun #skincare #bazaarpaknil #rubyshop

💬 0Normal

<<DARINA SHOWER SCRUB>>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman manggis yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Www.wasap.my/60123970434
#DarinaShowerScrub 
#DarinaLovers 
#Darina
DarinaShowerScrubPutrajaya

<>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman manggis yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Www.wasap.my/60123970434
#DarinaShowerScrub
#DarinaLovers
#Darina

💬 0Normal

<<DARINA SHOWER SCRUB>>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman manggis yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Www.wasap.my/60123970434
#DarinaShowerScrub 
#DarinaLovers 
#Darina
STOKIS IVMIST & CELL-FIE-PRO

<>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman manggis yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Www.wasap.my/60123970434
#DarinaShowerScrub
#DarinaLovers
#Darina

💬 0Normal

@Regranned from @seri_jaafar99 - <<DARINA SHOWER SCRUB>>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Www.wasap.my/601121256898

#DarinaShowerScrub 
#DarinaLovers 
#darinateammarsha
PAKAR BUANG DAKI / SELULIT

@Regranned from @seri_jaafar99 - <>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Www.wasap.my/601121256898

#DarinaShowerScrub
#DarinaLovers
#darinateammarsha

💬 0Normal

Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian shower dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran kan
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak tak?
.
#DarinaLovers
#DarinaShowerScrub
darinashahalampasirputeh

Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian shower dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran kan
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak tak?
.
#DarinaLovers
#DarinaShowerScrub

💬 0Normal

<<DARINA SHOWER SCRUB>>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Www.wasap.my/601121256898

#DarinaShowerScrub 
#DarinaLovers 
#darinateammarsha
PENAWAR RESDUNG MUJARAB

<>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Www.wasap.my/601121256898

#DarinaShowerScrub
#DarinaLovers
#darinateammarsha

💬 1Normal

Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian shower dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran kan
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak tak?
.
#DarinaLovers
#DarinaShowerScrub
darina shower scrub

Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian shower dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran kan
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak tak?
.
#DarinaLovers
#DarinaShowerScrub

💬 0Normal

Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian shower dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran kan
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak tak?

Wasap 0199550827
.
#DarinaLovers
#DarinaShowerScrub
#buangdaki 
#KulitCantik 
#kulitlembut 
#bodyshower 
#bazarpaknil 
#yusufdance 
#kekasihpaksarela
Platinum Stokis Darina

Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian shower dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran kan
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak tak?

Wasap 0199550827
.
#DarinaLovers
#DarinaShowerScrub
#buangdaki
#KulitCantik
#kulitlembut
#bodyshower
#bazarpaknil
#yusufdance
#kekasihpaksarela

💬 0Normal

Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian shower dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran kan
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak tak?

Wasap 0199550827
.
#DarinaLovers
#DarinaShowerScrub
#buangdaki 
#KulitCantik 
#kulitlembut 
#bodyshower 
#bazarpaknil 
#yusufdance 
#kekasihpaksarela
Platinum Stokis Darina

Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian shower dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran kan
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak tak?

Wasap 0199550827
.
#DarinaLovers
#DarinaShowerScrub
#buangdaki
#KulitCantik
#kulitlembut
#bodyshower
#bazarpaknil
#yusufdance
#kekasihpaksarela

💬 0Normal

Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian shower dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran kan
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak tak?

Wasap 0199550827
.
#DarinaLovers
#DarinaShowerScrub
#buangdaki 
#KulitCantik 
#kulitlembut 
#bodyshower 
#bazarpaknil 
#yusufdance 
#kekasihpaksarela
Platinum Stokis Darina

Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian shower dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran kan
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak tak?

Wasap 0199550827
.
#DarinaLovers
#DarinaShowerScrub
#buangdaki
#KulitCantik
#kulitlembut
#bodyshower
#bazarpaknil
#yusufdance
#kekasihpaksarela

💬 0Normal

Tekstur scrub yang kasar memang menyakitkan😭
.
Jom tukar kepada Darina Shower Scrub yang halus dan boleh digunakan sebagai shower gel...lepas ni tak payah nak beli gel mandian lain. Darina ini 2 dalam 1 tau. Best sesangat..lebih jimat di musim ekonomi sekarang ni☺

Darina Shower Scrub 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.. Jom alami sendiri PERUBAHANNYA
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 01116009434

Aura positif hati pun berbunga-bunga
🌸🌸🌸
#DarinaShowerScrub
#DarinaTeamHazliani
#DarinaLovers
Darina Shower Scrub

Tekstur scrub yang kasar memang menyakitkan😭
.
Jom tukar kepada Darina Shower Scrub yang halus dan boleh digunakan sebagai shower gel...lepas ni tak payah nak beli gel mandian lain. Darina ini 2 dalam 1 tau. Best sesangat..lebih jimat di musim ekonomi sekarang ni☺

Darina Shower Scrub 100% natural!! Untuk kecantikan kulit semulajadi serta bebas bau badan.. Jom alami sendiri PERUBAHANNYA
🌸Menghilangkan daki dan menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
mencerahkan kulit
- menanggalkan sel kulit mati
- mengandungi Vitamin C
- kulit lebih sihat dan berseri
🌸Selamat digunakan oleh kanak- kanak dan ibu-ibu yang mengandung.

CARA PENGGUNAAN DARINA SHOWER SCRUB 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari). Harga asal rm39.90
Harga pengenalan hanya rm29 shj 120ml

Whatsapp 01116009434

Aura positif hati pun berbunga-bunga
🌸🌸🌸
#DarinaShowerScrub
#DarinaTeamHazliani
#DarinaLovers

💬 0Normal

<<DARINA SHOWER SCRUB>>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman manggis yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Www.wasap.my/60196879343
#DarinaShowerScrub 
#DarinaLovers 
#Darina
*Suzana Sulaiman*

<>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman manggis yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Www.wasap.my/60196879343
#DarinaShowerScrub
#DarinaLovers
#Darina

💬 0Normal

<<DARINA SHOWER SCRUB>>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman manggis yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Www.wasap.my/60142960267

#DarinaShowerScrub 
#DarinaLovers 
#Darina
DARINA SHOWER SCRUB HQ

<>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman manggis yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Www.wasap.my/60142960267

#DarinaShowerScrub
#DarinaLovers
#Darina

💬 1Normal

Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian shower dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran kan
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak tak?
.
#DarinaLovers
#DarinaShowerScrub #whatsapp01116300836 
#codKajangBangiSemenyih #poslajuseluruhmalaysia
🌸Stokis IVMIST & DARINA🌸

Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian shower dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran kan
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak tak?
.
#DarinaLovers
#DarinaShowerScrub #whatsapp01116300836
#codKajangBangiSemenyih #poslajuseluruhmalaysia

💬 0Normal

Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian shower dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran kan
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak tak?
.
#DarinaLovers
#DarinaShowerScrub #DarinaTeamNadeela #buangdaki #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #codselayangbatucavesgombakkualalumpur
Darina Stokis Selayang

Ni maksud shower scrub wak
.
Dia gel mandian shower dan dia mix dengan scrub.
.
Biasanya kena beli scrub asing dan mandian asing
.
Ni kita mix utk mereka yang suka ber spa di rumah. Sental semua daki daki kotoran kan
.
Lepas tu scrub ni tak boleh guna setiap hari hanya 2 3 hari seminggu, jadi kita haluskan sedikit biji scrub dia dan sesuai kegunaan harian
.
Best kan?
.
Nak tak?
.
#DarinaLovers
#DarinaShowerScrub #DarinaTeamNadeela #buangdaki #kulitcantik #kulitlembut #kulitlicin #codselayangbatucavesgombakkualalumpur

💬 0Normal

<<DARINA SHOWER SCRUB>>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman manggis yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
.
Info whatsapp 0123978781
.
#darinasrirampai
#DarinaShowerScrub 
#DarinaLovers 
#Darina
aslinda ivmist

<>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman manggis yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
.
Info whatsapp 0123978781
.
#darinasrirampai
#DarinaShowerScrub
#DarinaLovers
#Darina

💬 0Normal

<<DARINA SHOWER SCRUB>>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman manggis yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Www.wasap.my/60179728509
#DarinaShowerScrub 
#DarinaLovers 
#Darina
Founder Darina Shower Scrub

<>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman manggis yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Www.wasap.my/60179728509
#DarinaShowerScrub
#DarinaLovers
#Darina

💬 0Clarendon

<<DARINA SHOWER SCRUB>>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman manggis yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Www.wasap.my/60179728509
#DarinaShowerScrub 
#DarinaLovers 
#Darina
Founder Darina Shower Scrub

<>
.
Mandi dengan darina shower scrub kat rumah je pun,,Tapi feel dia macam pi spa. Lepas mandi halus mulus kulit. Bau wangi satu bilik air. .
Untuk mak mak yang bizi jaga anak tu. Yang tak dan nak pegi spa manja-manja kan diri😍😍😍
.
Dapat bersihkan diri pun dah me time yang ohsem dah. Hilang stress gosok-gosok badan dengan darina shower scrub ni. Manik halus yang tak menyakitkan. Boleh di gunakan sebagai mandian harian. .
.
Haruman manggis yang manis memikat. Rasa macam pegi spa harum je. Haih. Cube rasai sendiri la baru tau camne feel nye tu. .
.
Mengandungi 6 bahan premium yang membuatkan kulit halus mulus dan nampak cerah berseri. .👍👍
.
Untuk masa terhad ni. Ada promosi harga terbaek untuk belian 10 botol. Ada free gift juga. .
Promosi harga pengenalan sebotol hanya rm29..jimat sebanyak Rm10 dari harga asal Rm39.90😱
Www.wasap.my/60179728509
#DarinaShowerScrub
#DarinaLovers
#Darina

💬 1Normal

Siapa suka guna scrub?🙋Pernah tak blend beras buat scrub sendiri kat rumah?😀
.
Salah satu cara untuk pilih #scrub, cari scrub yang bertekstur halus. Ia dapat melindungi kulit dari kerengsaan. Ada sesetengah orang kulit mudah terasa perit bila tekstur skrub kasar. Boleh luka dan calar kulit. Offcoz tak sesuai untuk anak2. .
Part paling best mengenai #darinashowerscrub ialah scrub dia halus dibuat dari bahan semulajadi → wallnut shell powder. Boleh sental daki kat badan anak2. Halus tapi sangat berkesan. 😉
.
#DarinaLovers 
#scrubmoden #buangdaki #kulitcantik #kulitbersih 
#bazarpaknil #yusufdance 
#kekasihpaksarela 
#darinaputrajaya
#wasap0196879343
*Suzana Sulaiman*

Siapa suka guna scrub?🙋Pernah tak blend beras buat scrub sendiri kat rumah?😀
.
Salah satu cara untuk pilih #scrub, cari scrub yang bertekstur halus. Ia dapat melindungi kulit dari kerengsaan. Ada sesetengah orang kulit mudah terasa perit bila tekstur skrub kasar. Boleh luka dan calar kulit. Offcoz tak sesuai untuk anak2. .
Part paling best mengenai #darinashowerscrub ialah scrub dia halus dibuat dari bahan semulajadi → wallnut shell powder. Boleh sental daki kat badan anak2. Halus tapi sangat berkesan. 😉
.
#DarinaLovers
#scrubmoden #buangdaki #kulitcantik #kulitbersih
#bazarpaknil #yusufdance
#kekasihpaksarela
#darinaputrajaya
#wasap0196879343

💬 0Normal

Tau tak, Darina shower scrub bau seakan buah manggis ? .
Memang syiokk gosok-gosok daki, bau wangii sedapp je. Buat pula cik abang suka makan manggis, habis la..hikhikhik
.
Dengan darina shower scrub anda tak payah susah susah dah pergi spa.
🐝Mandi dan ratakan scrub mandian ini ke seluruh badan.
🐝Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang.
.
Bukan saja kulit badan rasa bersih malah rasa halus mulus dan berseri.
.
Terdapat pelbagai kelebihan #Darina ni
Antaranye seperti yang kk ikin kongsikn ni
.
Jimat masa, jimat wang dengan Darina .
.untuk dapatkan harga promosi. Boleh whatsapp 01136763585
.
#fattahamin #fattzura #hilangkandaki #redvelvet #scrubbadan #putihkankulit
#DarinaLovers
Darina Shower Scrub

Tau tak, Darina shower scrub bau seakan buah manggis ? .
Memang syiokk gosok-gosok daki, bau wangii sedapp je. Buat pula cik abang suka makan manggis, habis la..hikhikhik
.
Dengan darina shower scrub anda tak payah susah susah dah pergi spa.
🐝Mandi dan ratakan scrub mandian ini ke seluruh badan.
🐝Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang.
.
Bukan saja kulit badan rasa bersih malah rasa halus mulus dan berseri.
.
Terdapat pelbagai kelebihan #Darina ni
Antaranye seperti yang kk ikin kongsikn ni
.
Jimat masa, jimat wang dengan Darina .
.untuk dapatkan harga promosi. Boleh whatsapp 01136763585
.
#fattahamin #fattzura #hilangkandaki #redvelvet #scrubbadan #putihkankulit
#DarinaLovers

💬 0Normal
At Bota

Skrg ni pagi² mesti nak mandi dgn #darina. Sbb darina beri kesegaran & bantu selesaikan masalah kulit saya. Alhamdulillah💜💜💜
.
#DarinaLovers #whatsapp0126725578 #DarinaShowerScrub #Darina #yusufdance
#ctdk
MOHD LOKMAN MOHAMED YUSOFF

Skrg ni pagi² mesti nak mandi dgn #darina. Sbb darina beri kesegaran & bantu selesaikan masalah kulit saya. Alhamdulillah💜💜💜
.
#DarinaLovers #whatsapp0126725578 #DarinaShowerScrub #Darina #yusufdance
#ctdk

💬 0Normal
At Kuala Lumpur, Malaysia

Skrg ni pagi² mesti nak mandi dgn #darina. Sbb darina beri kesegaran & bantu selesaikan masalah kulit saya. Alhamdulillah💜💜💜
.
#DarinaLovers #whatsapp01116300836 #DarinaShowerScrub #Darina #codkajangbangisemenyih
🌸Stokis IVMIST & DARINA🌸

Skrg ni pagi² mesti nak mandi dgn #darina. Sbb darina beri kesegaran & bantu selesaikan masalah kulit saya. Alhamdulillah💜💜💜
.
#DarinaLovers #whatsapp01116300836 #DarinaShowerScrub #Darina #codkajangbangisemenyih

💬 0Normal

Skrg ni pagi² mesti nak mandi dgn #darina. Sbb darina beri kesegaran & bantu selesaikan masalah kulit saya. Alhamdulillah💜💜💜
.
#DarinaLovers #whatsapp01116300836 #DarinaShowerScrub #Darina #codkajangbangisemenyih
DARINA SHOWER SCRUB

Skrg ni pagi² mesti nak mandi dgn #darina. Sbb darina beri kesegaran & bantu selesaikan masalah kulit saya. Alhamdulillah💜💜💜
.
#DarinaLovers #whatsapp01116300836 #DarinaShowerScrub #Darina #codkajangbangisemenyih

💬 0Normal

Bau badan pun wangi..pakai darina shower scrub dekat muka pun boleh? Biar betul 😱😱😱😱...ya! Inilah perkongsian dari testimoni yang telah mencubanya sendiri. Alhamdulillah!Tak Percaya ke? Anda kena cuba dulu baru tahu kesannya!
.
Jom dapatkan darina shower scrub sekarang!!Belian terus 10 botol, anda layak sebagai ejen Darina dan dapat free woven bag Darina!
.
Woww...tunggu apa lagi??
Wasap sis segera ke no 
Hp : 0129007314
.
#DARINASHOWERSCRUB #bodyscrub #DarinaLovers
Master Stokis Darina

Bau badan pun wangi..pakai darina shower scrub dekat muka pun boleh? Biar betul 😱😱😱😱...ya! Inilah perkongsian dari testimoni yang telah mencubanya sendiri. Alhamdulillah!Tak Percaya ke? Anda kena cuba dulu baru tahu kesannya!
.
Jom dapatkan darina shower scrub sekarang!!Belian terus 10 botol, anda layak sebagai ejen Darina dan dapat free woven bag Darina!
.
Woww...tunggu apa lagi??
Wasap sis segera ke no
Hp : 0129007314
.
#DARINASHOWERSCRUB #bodyscrub #DarinaLovers

💬 0Normal

Bau badan pun wangi..pakai darina shower scrub dekat muka pun boleh? Biar betul 😱😱😱😱...ya! Inilah perkongsian dari testimoni yang telah mencubanya sendiri. Alhamdulillah!Tak Percaya ke? Anda kena cuba dulu baru tahu kesannya!
.
Jom dapatkan darina shower scrub sekarang!!Belian terus 10 botol, anda layak sebagai ejen Darina dan dapat free woven bag Darina!
.
Woww...tunggu apa lagi??
Wasap sis segera ke no 
Hp : 0129007314
.
#DARINASHOWERSCRUB #bodyscrub #DarinaLovers
Master Stokis Darina

Bau badan pun wangi..pakai darina shower scrub dekat muka pun boleh? Biar betul 😱😱😱😱...ya! Inilah perkongsian dari testimoni yang telah mencubanya sendiri. Alhamdulillah!Tak Percaya ke? Anda kena cuba dulu baru tahu kesannya!
.
Jom dapatkan darina shower scrub sekarang!!Belian terus 10 botol, anda layak sebagai ejen Darina dan dapat free woven bag Darina!
.
Woww...tunggu apa lagi??
Wasap sis segera ke no
Hp : 0129007314
.
#DARINASHOWERSCRUB #bodyscrub #DarinaLovers

💬 0Normal

2 TAHUN DERITA GATAL KAKI SEMBUH DENGAN #DARINA😱😱😱
.
"Terima kasih byk2 kenalkan akk dgn darina 😍😍.."..Allahu..terharu sangat bila customer bagi feedback yang sangat positif selepas sebulan guna #DarinaShowerScrub ni..seisi keluarga guna dan berpuas hati dengan kesan yang mereka alami sekarang ni..saya pun tumpang gembira..😍😊
.
Betul lah..bila kita berniaga sekaligus dapat berikan manfaat kepada orang lain, rasa bahagia tu tak dapat digambarkan dengan kata2..
.
Syukur Allah ketemukan kami semua dengan Darina..yang dah banyak membantu ramai orang walaupun baru hanya sebulan berada di pasaran..Alhamdulillah☺
.
#DarinaLovers#darina #kulitsehat #kulitsihat #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat # #0199550827
#kekasihpaksarela 
#yusufdance
Platinum Stokis Darina

2 TAHUN DERITA GATAL KAKI SEMBUH DENGAN #DARINA😱😱😱
.
"Terima kasih byk2 kenalkan akk dgn darina 😍😍.."..Allahu..terharu sangat bila customer bagi feedback yang sangat positif selepas sebulan guna #DarinaShowerScrub ni..seisi keluarga guna dan berpuas hati dengan kesan yang mereka alami sekarang ni..saya pun tumpang gembira..😍😊
.
Betul lah..bila kita berniaga sekaligus dapat berikan manfaat kepada orang lain, rasa bahagia tu tak dapat digambarkan dengan kata2..
.
Syukur Allah ketemukan kami semua dengan Darina..yang dah banyak membantu ramai orang walaupun baru hanya sebulan berada di pasaran..Alhamdulillah☺
.
#DarinaLovers#darina #kulitsehat #kulitsihat #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat # #0199550827
#kekasihpaksarela
#yusufdance

💬 0Normal

2 TAHUN DERITA GATAL KAKI SEMBUH DENGAN #DARINA😱😱😱
.
"Terima kasih byk2 kenalkan akk dgn darina 😍😍.."..Allahu..terharu sangat bila customer bagi feedback yang sangat positif selepas sebulan guna #DarinaShowerScrub ni..seisi keluarga guna dan berpuas hati dengan kesan yang mereka alami sekarang ni..saya pun tumpang gembira..😍😊
.
Betul lah..bila kita berniaga sekaligus dapat berikan manfaat kepada orang lain, rasa bahagia tu tak dapat digambarkan dengan kata2..
.
Syukur Allah ketemukan kami semua dengan Darina..yang dah banyak membantu ramai orang walaupun baru hanya sebulan berada di pasaran..Alhamdulillah☺
.
#DarinaLovers#darina #kulitsehat #kulitsihat #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #wasap0199550827 
#kekasihpaksarela 
#yusufdance
Platinum Stokis Darina

2 TAHUN DERITA GATAL KAKI SEMBUH DENGAN #DARINA😱😱😱
.
"Terima kasih byk2 kenalkan akk dgn darina 😍😍.."..Allahu..terharu sangat bila customer bagi feedback yang sangat positif selepas sebulan guna #DarinaShowerScrub ni..seisi keluarga guna dan berpuas hati dengan kesan yang mereka alami sekarang ni..saya pun tumpang gembira..😍😊
.
Betul lah..bila kita berniaga sekaligus dapat berikan manfaat kepada orang lain, rasa bahagia tu tak dapat digambarkan dengan kata2..
.
Syukur Allah ketemukan kami semua dengan Darina..yang dah banyak membantu ramai orang walaupun baru hanya sebulan berada di pasaran..Alhamdulillah☺
.
#DarinaLovers#darina #kulitsehat #kulitsihat #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #wasap0199550827
#kekasihpaksarela
#yusufdance

💬 0Normal

2 TAHUN DERITA GATAL KAKI SEMBUH DENGAN #DARINA😱😱😱
.
"Terima kasih byk2 kenalkan akk dgn darina 😍😍.."..Allahu..terharu sangat bila customer bagi feedback yang sangat positif selepas sebulan guna #DarinaShowerScrub ni..seisi keluarga guna dan berpuas hati dengan kesan yang mereka alami sekarang ni..saya pun tumpang gembira..😍😊
.
Betul lah..bila kita berniaga sekaligus dapat berikan manfaat kepada orang lain, rasa bahagia tu tak dapat digambarkan dengan kata2..
.
Syukur Allah ketemukan kami semua dengan Darina..yang dah banyak membantu ramai orang walaupun baru hanya sebulan berada di pasaran..Alhamdulillah☺
.
#DarinaLovers#darina #kulitsehat #kulitsihat #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat # #0199550827
#kekasihpaksarela 
#yusufdance
Platinum Stokis Darina

2 TAHUN DERITA GATAL KAKI SEMBUH DENGAN #DARINA😱😱😱
.
"Terima kasih byk2 kenalkan akk dgn darina 😍😍.."..Allahu..terharu sangat bila customer bagi feedback yang sangat positif selepas sebulan guna #DarinaShowerScrub ni..seisi keluarga guna dan berpuas hati dengan kesan yang mereka alami sekarang ni..saya pun tumpang gembira..😍😊
.
Betul lah..bila kita berniaga sekaligus dapat berikan manfaat kepada orang lain, rasa bahagia tu tak dapat digambarkan dengan kata2..
.
Syukur Allah ketemukan kami semua dengan Darina..yang dah banyak membantu ramai orang walaupun baru hanya sebulan berada di pasaran..Alhamdulillah☺
.
#DarinaLovers#darina #kulitsehat #kulitsihat #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat # #0199550827
#kekasihpaksarela
#yusufdance

💬 0Normal

PENCARIAN STOKIS DARINA TEAM RAFIDAH
MODAL SERENDAH RM 230 UNTUK 10 UNIT DARINA.
BELIAN ASAL 100 UNIT.BERMINAT  WHATSAPP 01128529067.TAWARAN TERHAD!

FUNGSIA SHOWER SCRUB
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸mengurangkan parut
🌸melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
🌸 Menghilangkan bau badan
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung 💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Darina lah jawapannya.
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! Whatsapp 01128529067 Rafidah
.
@ click link ini
www.wasap.my/601128529067

#darinashowerscrub #darinalovers #instagram #instafamouse #instashop #bazaronline #bazarmurah #moderepublic #onlinemarket #oneshop #fattzuralovers #
PAKAR KECANTIKAN KULIT🍁

PENCARIAN STOKIS DARINA TEAM RAFIDAH
MODAL SERENDAH RM 230 UNTUK 10 UNIT DARINA.
BELIAN ASAL 100 UNIT.BERMINAT WHATSAPP 01128529067.TAWARAN TERHAD!

FUNGSIA SHOWER SCRUB
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸mengurangkan parut
🌸melembutkan tumit kaki pecah dan melembutkan tumit kaki
🌸 Menghilangkan bau badan
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung 💜 Boleh menghilangkan daki 💜 Buang sel kulit mati
💜 Cantikkan kulit - ada vitamin c
💜 Cerahkan kulit
💜 Lembapkan kulit
💜 Bau wangi
.
Nak kulit cantik, bersih, cerah tanpa daki? .
Darina lah jawapannya.
.
Jom alami sendiri PERUBAHANNYA!! Whatsapp 01128529067 Rafidah
.
@ click link ini
www.wasap.my/601128529067

#darinashowerscrub #darinalovers #instagram #instafamouse #instashop #bazaronline #bazarmurah #moderepublic #onlinemarket #oneshop #fattzuralovers #

💬 1Normal