#codmelaka

#FastRepost from @GIVEAWAY IPHONE 5 | LELONG CNY by @fastrepost_app
•••
LELONG CNY DAH MULA GUYS 😍 CEPAT GRAB SEKARANG DAPATKAN HARGA KAW KAW MURAH 😱
•
Dah lah harga murah . Original . Dapat lagi 10 Freegift tauu 😘
•
FOLLOW - LIKE - COMMENT - BE ACTIVE TO WIN GIVEAWAY CONTEST IPHONE 5 🔥🔥🔥
•
#iphonemurahmalaysia #iphonemelaka #iphonemurahmelaka #iphonereadystock #iphone7murah #powerbank #codmelaka #foodmelaka #melaka #  #actioncam # iphonemurahkl #iphonemurahkelantan #iphonekl #giveawayiphone  #semogadiberkati
jojo lielo

#FastRepost from @GIVEAWAY IPHONE 5 | LELONG CNY by @fastrepost_app
•••
LELONG CNY DAH MULA GUYS 😍 CEPAT GRAB SEKARANG DAPATKAN HARGA KAW KAW MURAH 😱

Dah lah harga murah . Original . Dapat lagi 10 Freegift tauu 😘

FOLLOW - LIKE - COMMENT - BE ACTIVE TO WIN GIVEAWAY CONTEST IPHONE 5 🔥🔥🔥

#iphonemurahmalaysia #iphonemelaka #iphonemurahmelaka #iphonereadystock #iphone7murah #powerbank #codmelaka #foodmelaka #melaka # #actioncam # iphonemurahkl #iphonemurahkelantan #iphonekl #giveawayiphone #semogadiberkati

💬 0Normal

Saya jual saya pakai hehe🤣dolly brown ni tersangat lah cantik sis tak tipu ✨

Yang nak order please whatsapp yee dekat link diatas😘

#sayajual#sayajuallens#sayajualcontactlens#codmelaka#contactlensmelaka
HIGH QUALITY ORIGINAL LENS

Saya jual saya pakai hehe🤣dolly brown ni tersangat lah cantik sis tak tipu ✨

Yang nak order please whatsapp yee dekat link diatas😘

#sayajual#sayajuallens#sayajualcontactlens#codmelaka#contactlensmelaka

💬 0Normal

Bestnya bila sentuh muka dah tak terasa melekit berminyak lagi!
Plus..kulit muka semakin lembut selepas dicuci.

#ricemilksoap mengandungi bahan bahan seperti :-
-rice seed -organic soap base
-glycerine
-coconut oil

#ricemilksoap dihasilkan daripada susu beras terpilih untuk kesihatan kulit.

FUNGSINYA :- -menanggalkan mekap termasuk waterproof mekap & mekap tebal
-menjimatkan masa menanggalkan solekan untuk solat
-menjadikan kulit sihat,gebu,cerah & lembut dengan pemakaian yang konsisten
-jerawat makin kecut -mengecilkan pori pori
-boleh hilangkan bau badan
-boleh guna pada muka & badan

Paling best bila uollss boleh potong #ricemilksoap ni jadi ketulan kecil untuk lebih menjimatkan..syokknyaaa!! RM 18 *harga tidak termasuk postage 📲 011 23755617

#ricemilksoap
#temyraclebeauty
#temyraclesayamesticari
#agenttemyracle
#temyraclemelaka
#agenttemyraclemelaka
#sayajualtemyracle
#sayajualsayapakai
#uitmlendu
#uitmbandaraya
#uitmjasin
#utem
#possetiaphari
#posseluruhmalaysia
#codkotabharu
#codmelaka
#codbandarayamelaka
#like
#like4like
#likeforlike
#likeforfollow
TEMYRACLE MELAKA

Bestnya bila sentuh muka dah tak terasa melekit berminyak lagi!
Plus..kulit muka semakin lembut selepas dicuci.

#ricemilksoap mengandungi bahan bahan seperti :-
-rice seed -organic soap base
-glycerine
-coconut oil

#ricemilksoap dihasilkan daripada susu beras terpilih untuk kesihatan kulit.

FUNGSINYA :- -menanggalkan mekap termasuk waterproof mekap & mekap tebal
-menjimatkan masa menanggalkan solekan untuk solat
-menjadikan kulit sihat,gebu,cerah & lembut dengan pemakaian yang konsisten
-jerawat makin kecut -mengecilkan pori pori
-boleh hilangkan bau badan
-boleh guna pada muka & badan

Paling best bila uollss boleh potong #ricemilksoap ni jadi ketulan kecil untuk lebih menjimatkan..syokknyaaa!! RM 18 *harga tidak termasuk postage 📲 011 23755617

#ricemilksoap
#temyraclebeauty
#temyraclesayamesticari
#agenttemyracle
#temyraclemelaka
#agenttemyraclemelaka
#sayajualtemyracle
#sayajualsayapakai
#uitmlendu
#uitmbandaraya
#uitmjasin
#utem
#possetiaphari
#posseluruhmalaysia
#codkotabharu
#codmelaka
#codbandarayamelaka
#like
#like4like
#likeforlike
#likeforfollow

💬 2Normal
At Kolej Kediaman Keempat Universiti Malaya

FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp admin 📲017-9057103
Whatsapp admin 📲017-9057103
Whatsapp admin 📲017-9057103
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyshahalam
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng
Set Makeup Dyxy

FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp admin 📲017-9057103
Whatsapp admin 📲017-9057103
Whatsapp admin 📲017-9057103
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyshahalam
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng

💬 0Normal

PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp admin 📲019-2156022 
Whatsapp admin 📲019-2156022 
Whatsapp admin 📲019-2156022 .
‼️Dropship & agent wanted‼️
📲Calling Me Now 📲
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyshahalam
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng
DYXY STOKIS

PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp admin 📲019-2156022
Whatsapp admin 📲019-2156022
Whatsapp admin 📲019-2156022 .
‼️Dropship & agent wanted‼️
📲Calling Me Now 📲
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyshahalam
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng

💬 0Normal

PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp admin 📲019-2156022 
Whatsapp admin 📲019-2156022 
Whatsapp admin 📲019-2156022 .
‼️Dropship & agent wanted‼️
📲Calling Me Now 📲
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyshahalam
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng
DYXY STOKIS

PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp admin 📲019-2156022
Whatsapp admin 📲019-2156022
Whatsapp admin 📲019-2156022 .
‼️Dropship & agent wanted‼️
📲Calling Me Now 📲
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyshahalam
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng

💬 0Normal

PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp admin 📲019-2156022 
Whatsapp admin 📲019-2156022 
Whatsapp admin 📲019-2156022 .
‼️Dropship & agent wanted‼️
📲Calling Me Now 📲
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyshahalam
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng
DYXY STOKIS

PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp admin 📲019-2156022
Whatsapp admin 📲019-2156022
Whatsapp admin 📲019-2156022 .
‼️Dropship & agent wanted‼️
📲Calling Me Now 📲
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyshahalam
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng

💬 0Normal

Best sangat sangat pakai #faraalipbutter ni tau! utk si isteri yg tak rajin nak bersiap dalam rumah utk suami, pakai la #faraalipbutter ni sejuk hati suami tengok bibir dia sihat merah berseri tak pucat lesu. cantik je 💋yelah takkan nk pakai lipstick/lipmatte 24 jam kan!
.
.
Sape kata isteri yg duduk rumah tu tak boleh na cecantik? Calitkan aja #faraalipbutter ni agar muka nampak segar.. baru suami terpikat..lagi2 tang bibir tu.. auwwchh 🙈🙊#
.
.
#raalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbuttermelaka 
#codmelaka #codbatuberendam #faraalipbutterbest #faraalipteammelaka #faraalipbutterbynur #faraalipbutterteamizati #faraalipbutterteam #jomcantik #letscantik
#melaka #jomlawa #bibirkering  #bibirsihat  #bibirmerah #mesrasolat #naturalproduct #faraalipbutterbyciknur .
.
More info lets ws :📱01114363037
CikNur

Best sangat sangat pakai #faraalipbutter ni tau! utk si isteri yg tak rajin nak bersiap dalam rumah utk suami, pakai la #faraalipbutter ni sejuk hati suami tengok bibir dia sihat merah berseri tak pucat lesu. cantik je 💋yelah takkan nk pakai lipstick/lipmatte 24 jam kan!
.
.
Sape kata isteri yg duduk rumah tu tak boleh na cecantik? Calitkan aja #faraalipbutter ni agar muka nampak segar.. baru suami terpikat..lagi2 tang bibir tu.. auwwchh 🙈🙊#
.
.
#raalipbuttersquad #faraalipbutter #faraalipbuttermelaka
#codmelaka #codbatuberendam #faraalipbutterbest #faraalipteammelaka #faraalipbutterbynur #faraalipbutterteamizati #faraalipbutterteam #jomcantik #letscantik
#melaka #jomlawa #bibirkering #bibirsihat #bibirmerah #mesrasolat #naturalproduct #faraalipbutterbyciknur .
.
More info lets ws :📱01114363037

💬 0Normal

.
Selamat malam❤️
.
.

Perbanyakkan lah Amalan yang baik2 bukan Amalan yang tidak baik. Buang perasaan dengki atau benci dekat seseorang kerana tiada seorang pun yang layak untuk dibenci..
.
Jangan Lupa Niat tahajjud 😘
Good night🌹
. 
#qibtiyyahexclusive #qibtiyyahexclusivemelaka #stokisqibtiyyahexclusivemelaka #stokisqibtiyyahexclusive #QeVengersMelaka #codmelaka #QibtiyyahWarriors #niqab #niqabqibtiyyah #friends #melaka #malaysia #teamqemiera #bukitrambai #goodnight #ootd #terapiinstagram #ajimaura #niqabajwa
Stokis Qibtiyyah Exclusive

.
Selamat malam❤️
.
.

Perbanyakkan lah Amalan yang baik2 bukan Amalan yang tidak baik. Buang perasaan dengki atau benci dekat seseorang kerana tiada seorang pun yang layak untuk dibenci..
.
Jangan Lupa Niat tahajjud 😘
Good night🌹
.
#qibtiyyahexclusive #qibtiyyahexclusivemelaka #stokisqibtiyyahexclusivemelaka #stokisqibtiyyahexclusive #QeVengersMelaka #codmelaka #QibtiyyahWarriors #niqab #niqabqibtiyyah #friends #melaka #malaysia #teamqemiera #bukitrambai #goodnight #ootd #terapiinstagram #ajimaura #niqabajwa

💬 1Lo-fi
At Malakka

🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.
Whatsapp 📲📲 0172394518
#teamfl 
#teamliana 
#codmelaka 
#codmelakatengah 
#codmelakasentral 
#dyxymelaka 
#dyxymelakatengah 
#codalorgajah 
#dyxykelantan 
#dyxynilai 
#dyxypahang 
#dyxynegerisembilan 
#dyxyselangor
#dyxyselayang 
#dyxypenang 
#dyxyperak 
#dyxyperlis 
#dyxypetalingjaya 
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#foundationmurah 
#dyxyviral 
#bccreambydyana 
#muamelaka 
#weddingplanner 
#muabellaz 
#dyxyoriginal 
#dyxyseremban 
#dyxyklang 
#midvalleymegamall 
#putrajaya
DYXY MELAKA COD🚘🚘

🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.
Whatsapp 📲📲 0172394518
#teamfl
#teamliana
#codmelaka
#codmelakatengah
#codmelakasentral
#dyxymelaka
#dyxymelakatengah
#codalorgajah
#dyxykelantan
#dyxynilai
#dyxypahang
#dyxynegerisembilan
#dyxyselangor
#dyxyselayang
#dyxypenang
#dyxyperak
#dyxyperlis
#dyxypetalingjaya
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#foundationmurah
#dyxyviral
#bccreambydyana
#muamelaka
#weddingplanner
#muabellaz
#dyxyoriginal
#dyxyseremban
#dyxyklang
#midvalleymegamall
#putrajaya

💬 0Normal

Kalau nak tahu Harika ni lebih kepada katering aiskrim tau. .
Untuk sebarang event Harika boleh menyerikan lagi suasana. .
Orang kata kalau u matahari, Harika ni aiskrim. Asal u pandang je, Harika cair... melting gituu!
.
So orang #melakau kalau nak buat event, boleh terus roger Harika. .
Serendah rm150 je gais. So, u all wassap je, nanti Harika layan dengan penuh kasih dan sayang!😉
.
Eh, kena booking cepat ya. Sebab ramai sangat rebut-rebut tarikh dah ni. . 
Nak tahu tarikh korang available ke tak, terus wassap di ;
.
0183653384 - cik gembira.
.
Jangan lupa ya!
.
#AiskrimKifayahDurianTunggal .
#kateringaiskrim .
#kateringaiskrimmelaka .
#kateringaiskrimseluruhmelaka .
#cateringicecream .
#icecreamlover .
#icecream .
#icecreamcatering .
#aiskrimsedap .
#superpremiumquality .
#superpremiumdurian .
#aiskrimmelaka .
#aiskrimjb .
#codmelaka .
#codjb .
Harika Ice Cream

Kalau nak tahu Harika ni lebih kepada katering aiskrim tau. .
Untuk sebarang event Harika boleh menyerikan lagi suasana. .
Orang kata kalau u matahari, Harika ni aiskrim. Asal u pandang je, Harika cair... melting gituu!
.
So orang #melakau kalau nak buat event, boleh terus roger Harika. .
Serendah rm150 je gais. So, u all wassap je, nanti Harika layan dengan penuh kasih dan sayang!😉
.
Eh, kena booking cepat ya. Sebab ramai sangat rebut-rebut tarikh dah ni. .
Nak tahu tarikh korang available ke tak, terus wassap di ;
.
0183653384 - cik gembira.
.
Jangan lupa ya!
.
#AiskrimKifayahDurianTunggal .
#kateringaiskrim .
#kateringaiskrimmelaka .
#kateringaiskrimseluruhmelaka .
#cateringicecream .
#icecreamlover .
#icecream .
#icecreamcatering .
#aiskrimsedap .
#superpremiumquality .
#superpremiumdurian .
#aiskrimmelaka .
#aiskrimjb .
#codmelaka .
#codjb .

💬 0Normal
At Malacca

Hai assalamualaikum bawal lovers 🙋
.
.
Layan mohabbatein kee tuu😝 , Sambil sambil layan hindustan tu mai laa cuci cuci mata tgok tudung bawal berlian by Syazwaniies.co 😍😍
.
.
Confirm harga mampu milik ++ free gift yang berbaloi 😱😱
.
.
Mcm mana nak order ?? Klik link ni kayy
www.wasap.my/60196079845
.
.
#bawallovers #bawalmelaka #codmelaka #bawaltabur #bawalbeads #bawalmurahmalaysia #bazarpaknil #bawalberliannama #bawalbee #dataran1malaysia #dataran1malaysiaklebang #dataranpahlawan #melaka
YOUR BAWAL EXPERT 🎀

Hai assalamualaikum bawal lovers 🙋
.
.
Layan mohabbatein kee tuu😝 , Sambil sambil layan hindustan tu mai laa cuci cuci mata tgok tudung bawal berlian by Syazwaniies.co 😍😍
.
.
Confirm harga mampu milik ++ free gift yang berbaloi 😱😱
.
.
Mcm mana nak order ?? Klik link ni kayy
www.wasap.my/60196079845
.
.
#bawallovers #bawalmelaka #codmelaka #bawaltabur #bawalbeads #bawalmurahmalaysia #bazarpaknil #bawalberliannama #bawalbee #dataran1malaysia #dataran1malaysiaklebang #dataranpahlawan #melaka

💬 0Normal

Waaaaa tangan akak da krem! Dr ptg tadi asyik reply wassup jek...fuhhh hebat btol penangan #Meeracle kali ni

Apa tidaknya 2 set combo MEERACLE RM 200
3 botol serum MEERACLE RM 200

Jimat ke jimat dikkk oiii??? Rugi x rebut peluang ni...bukan selalu Hq nk bagi promosi mcm ni..beli byk2 buat stokkk...x rugi mana pun dikk..sbb barang mmg kite guna pun😘

Jom WhatssAP akak laju2
0173637904
Readystock❤

#codmelaka #possetiaphari #meeraclegemstonebeauty
Khairiyah Mustami

Waaaaa tangan akak da krem! Dr ptg tadi asyik reply wassup jek...fuhhh hebat btol penangan #Meeracle kali ni

Apa tidaknya 2 set combo MEERACLE RM 200
3 botol serum MEERACLE RM 200

Jimat ke jimat dikkk oiii??? Rugi x rebut peluang ni...bukan selalu Hq nk bagi promosi mcm ni..beli byk2 buat stokkk...x rugi mana pun dikk..sbb barang mmg kite guna pun😘

Jom WhatssAP akak laju2
0173637904
Readystock❤

#codmelaka #possetiaphari #meeraclegemstonebeauty

💬 0Normal

🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.
Whatsapp 📲📲 0172394518
#teamfl 
#teamliana 
#codmelaka 
#codmelakatengah 
#codmelakasentral 
#dyxymelaka 
#dyxymelakatengah 
#codalorgajah 
#dyxykelantan 
#dyxynilai 
#dyxypahang 
#dyxynegerisembilan 
#dyxyselangor
#dyxyselayang 
#dyxypenang 
#dyxyperak 
#dyxyperlis 
#dyxypetalingjaya 
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#foundationmurah 
#dyxyviral 
#bccreambydyana 
#muamelaka 
#weddingplanner 
#muabellaz 
#dyxyoriginal 
#dyxyseremban 
#dyxyklang 
#midvalleymegamall 
#putrajaya
DYXY MELAKA COD🚘🚘

🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.
Whatsapp 📲📲 0172394518
#teamfl
#teamliana
#codmelaka
#codmelakatengah
#codmelakasentral
#dyxymelaka
#dyxymelakatengah
#codalorgajah
#dyxykelantan
#dyxynilai
#dyxypahang
#dyxynegerisembilan
#dyxyselangor
#dyxyselayang
#dyxypenang
#dyxyperak
#dyxyperlis
#dyxypetalingjaya
#dyxybccreamfoundationmalaysia
#foundationmurah
#dyxyviral
#bccreambydyana
#muamelaka
#weddingplanner
#muabellaz
#dyxyoriginal
#dyxyseremban
#dyxyklang
#midvalleymegamall
#putrajaya

💬 0Normal

Aktiviti hari ni 💪🏼💪🏼💪🏼 Fancycookies katanya😅
.
.
Creativity! Critical thingking! Patient! Long hours! Passionate!
.
Waaa....😩not easy need more focus. Bcoz deco 1 persatu.. prosess yg lama.. so hrganya pun huhu termurah di pasaran iols rm2.50 to rm3.50 depending on d design. Minimum order 30 pcs. Its Individually packed with ribbon 🎀 too.

WA 📲0126115557 for more details ya😘😘😘 if keen✌🏻
.
#melaka #bazarmelaka #codmelaka #kekmelaka #delivrrymelaka #weddingmelaka #melakabakers #melakakek #cookiesmelaka #cakemelaka #aqiqah #kenduri #tunang #majliskawin #birthdaybash
ManisMacs

Aktiviti hari ni 💪🏼💪🏼💪🏼 Fancycookies katanya😅
.
.
Creativity! Critical thingking! Patient! Long hours! Passionate!
.
Waaa....😩not easy need more focus. Bcoz deco 1 persatu.. prosess yg lama.. so hrganya pun huhu termurah di pasaran iols rm2.50 to rm3.50 depending on d design. Minimum order 30 pcs. Its Individually packed with ribbon 🎀 too.

WA 📲0126115557 for more details ya😘😘😘 if keen✌🏻
.
#melaka #bazarmelaka #codmelaka #kekmelaka #delivrrymelaka #weddingmelaka #melakabakers #melakakek #cookiesmelaka #cakemelaka #aqiqah #kenduri #tunang #majliskawin #birthdaybash

💬 0Normal

*PROMOSI NEW YEAR PEMBUKA TAHUN 2018 HANYA SEKALI SAHAJA !!!! DYXY Membuat IMPIAN anda jadi KENYATAAN!!
.
.
Bagaimana DYXY boleh Bantu Anda?
✔Bc cream menampakkan kulit awak lebih licin walaupun hanya calit sikit sahaja
✔Bc cream mengandungi Arbutin
✔Bc cream mempunyai teksture yang sekata dan mudah meresap
✔DYXY facemist mempuyai VITAMIN E yang mampu melembapkan kulit muka
✔DYXY facemist mampu mengawal kulit yang berminyak
.
. .
Tak Sabar Nak Pakai DYXY? 😍
.
TAK SEMPAT GRAB? jangan risau hara TERIMA BOOKING SERENDAH RM20 sahaja , AFTER gaji awak dah boleh settlekan payment 😁
.
Apa tunggu lagi jom grab SET COMBO + FREE GIFT LIMITED DARI @dyxy_melakabyfatin
.
.
.
Berminat whatsap now! 0187724070
📣DROPSHIP & AGENT WANTED!!!
.
.
.
 #dyxycosmetics
 #dyxymelaka
 #dyxykl
 #dyxyseremban
 #dyxyselangor
 #muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
 #muamelaka
 #dyxykelantan
 #teamfl
 #dyxyjohor
 #mycoffeeprince
 #dekatkanjarakkita
 #hudalipstickmalaysia
 #nyxoriginal
 #bccreambydyana
 #greenteafacemist
 #facemistdyxy
 #bccreammurah
 #dyxymurah
 #codmelaka
 #dyxyalorgajah
 #uitmlendu
 #uitmmelakabandarraya
 #uthm
 #masjidtanah
 #tescocheng
dyxy_melaka

*PROMOSI NEW YEAR PEMBUKA TAHUN 2018 HANYA SEKALI SAHAJA !!!! DYXY Membuat IMPIAN anda jadi KENYATAAN!!
.
.
Bagaimana DYXY boleh Bantu Anda?
✔Bc cream menampakkan kulit awak lebih licin walaupun hanya calit sikit sahaja
✔Bc cream mengandungi Arbutin
✔Bc cream mempunyai teksture yang sekata dan mudah meresap
✔DYXY facemist mempuyai VITAMIN E yang mampu melembapkan kulit muka
✔DYXY facemist mampu mengawal kulit yang berminyak
.
. .
Tak Sabar Nak Pakai DYXY? 😍
.
TAK SEMPAT GRAB? jangan risau hara TERIMA BOOKING SERENDAH RM20 sahaja , AFTER gaji awak dah boleh settlekan payment 😁
.
Apa tunggu lagi jom grab SET COMBO + FREE GIFT LIMITED DARI @dyxy_melakabyfatin
.
.
.
Berminat whatsap now! 0187724070
📣DROPSHIP & AGENT WANTED!!!
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah
#tescocheng

💬 2Normal

TESTIMONIAL FROM OUR FOUNDER HERSELF 😍 Can you spot the differences in the photo above? No more dull and uneven skin tone! Plus her skin is becoming glowing and flawless too! .
You too can have a flawless and healthy skin with AINAA SERUM just like @syafiqahaina ❤️
.
Fret not, pre-order is still open until the serum is officially launced 😉Hit us up now at 013-4352732 or just simply click the link in the bio above🤩
.
#nsabeauty #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautyagentmelaka #nsabeautyagentkl #nsabeau #nsabeautyserum #nsabeautyserumkl #nsabeautyserummelaka #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaaserummelaka #bazar #bazaronline #bazarpaknil #sayajual #sayajualserum #sayajualainaaserum #cod #codmelaka #codkl #syafiqahaina #hafizmahamad #syafiqahainaxhafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #neelofa
SYAFIQAH AINA SERUM ❤️

TESTIMONIAL FROM OUR FOUNDER HERSELF 😍 Can you spot the differences in the photo above? No more dull and uneven skin tone! Plus her skin is becoming glowing and flawless too! .
You too can have a flawless and healthy skin with AINAA SERUM just like @syafiqahaina ❤️
.
Fret not, pre-order is still open until the serum is officially launced 😉Hit us up now at 013-4352732 or just simply click the link in the bio above🤩
.
#nsabeauty #nsabeautyofficial #nsabeautyagent #nsabeautyagentmelaka #nsabeautyagentkl #nsabeau #nsabeautyserum #nsabeautyserumkl #nsabeautyserummelaka #ainaaserum #ainaaserumkl #ainaaserummelaka #bazar #bazaronline #bazarpaknil #sayajual #sayajualserum #sayajualainaaserum #cod #codmelaka #codkl #syafiqahaina #hafizmahamad #syafiqahainaxhafizmahamad #hafizmahamadxsyafiqahaina #neelofa

💬 0Normal
At Melaka

*PROMOSI NEW YEAR PEMBUKA TAHUN 2018 HANYA SEKALI SAHAJA !!!! DYXY Membuat IMPIAN anda jadi KENYATAAN!!
.
.
Bagaimana DYXY boleh Bantu Anda?
✔Bc cream menampakkan kulit awak lebih licin walaupun hanya calit sikit sahaja
✔Bc cream mengandungi Arbutin
✔Bc cream mempunyai teksture yang sekata dan mudah meresap
✔DYXY facemist mempuyai VITAMIN E yang mampu melembapkan kulit muka
✔DYXY facemist mampu mengawal kulit yang berminyak
.
. .
Tak Sabar Nak Pakai DYXY? 😍
.
TAK SEMPAT GRAB? jangan risau ika TERIMA BOOKING SERENDAH RM20 sahaja , AFTER gaji awak dah boleh settlekan payment 😁
.
Apa tunggu lagi jom grab SET COMBO + FREE GIFT LIMITED DARI @dyxy_princesshara
.
.
.
Berminat whatsap now! 👉📲01110823843
📣DROPSHIP & AGENT WANTED!!!
.
.
.
 #dyxycosmetics
 #dyxymelaka
 #dyxykl
 #dyxyseremban
 #dyxyselangor
 #muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
 #muamelaka
 #dyxykelantan
 #teamfl
 #dyxyjohor
 #mycoffeeprince
 #dekatkanjarakkita
 #hudalipstickmalaysia
 #nyxoriginal
 #bccreambydyana
 #greenteafacemist
 #facemistdyxy
 #bccreammurah
 #dyxymurah
 #codmelaka
 #dyxyalorgajah
 #uitmlendu
 #uitmmelakabandarraya
 #uthm
 #masjidtanah #tescocheng
DYXY EKSLUSIF CANTIKKN ANDA💕

*PROMOSI NEW YEAR PEMBUKA TAHUN 2018 HANYA SEKALI SAHAJA !!!! DYXY Membuat IMPIAN anda jadi KENYATAAN!!
.
.
Bagaimana DYXY boleh Bantu Anda?
✔Bc cream menampakkan kulit awak lebih licin walaupun hanya calit sikit sahaja
✔Bc cream mengandungi Arbutin
✔Bc cream mempunyai teksture yang sekata dan mudah meresap
✔DYXY facemist mempuyai VITAMIN E yang mampu melembapkan kulit muka
✔DYXY facemist mampu mengawal kulit yang berminyak
.
. .
Tak Sabar Nak Pakai DYXY? 😍
.
TAK SEMPAT GRAB? jangan risau ika TERIMA BOOKING SERENDAH RM20 sahaja , AFTER gaji awak dah boleh settlekan payment 😁
.
Apa tunggu lagi jom grab SET COMBO + FREE GIFT LIMITED DARI @dyxy_princesshara
.
.
.
Berminat whatsap now! 👉📲01110823843
📣DROPSHIP & AGENT WANTED!!!
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng

💬 0Normal

FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
PAKAI DYXY JIMAT MASA!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
.
Wassap sekarang📲0109515051
wassap sekarang📲0109515051
.
.
‼️Dropship & agent wanted‼️
📲Calling Me Now 📲
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyshahalam
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng
Dyxy melaka byNia

FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
PAKAI DYXY JIMAT MASA!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
.
Wassap sekarang📲0109515051
wassap sekarang📲0109515051
.
.
‼️Dropship & agent wanted‼️
📲Calling Me Now 📲
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyshahalam
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng

💬 0Normal

"HABIS KAT SITU JE, XPAYAH PAKAI BEDAK"
.
Apa yang habis kat situ? Hikhik
Maknanya.. Lepas pakai Natural Mousse Foundation ni, xpayah pakai bedak lagi lepas tu.. Sebab.. 👇👇👇
.
✔TAK BERMINYAK
✔TAK MELEKIT
✔TEKSTUR RINGAN
✔TERASA GEBU SEPERTI MEMAKAI BEDAK
.
Apa yang pija nak tekan disini adalah, Natural Mousse Foundation sangat sesuai untuk #perempuancantek kat luar sana yang xnak spend lama untuk bermakeup. Nak simple tapi tetap cantek. 😘
.
SAPA YANG TAK NAK KAN?
.
Whatsapp Pija sekarang untuk order 👇👇👇
📱0196312270
📱0196312270
📱0196312270
.
#trendingmalaysia #fatzura #kahwin #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #uitmmelaka #uitmlendu #codalorgajah #codmelaka #freecod #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #produkkecantikan #kulitcerah #serummalaysia #serumcantik #melaka #alorgajah #utemmelaka
PEREMPUAN CANTEK 😘

"HABIS KAT SITU JE, XPAYAH PAKAI BEDAK"
.
Apa yang habis kat situ? Hikhik
Maknanya.. Lepas pakai Natural Mousse Foundation ni, xpayah pakai bedak lagi lepas tu.. Sebab.. 👇👇👇
.
✔TAK BERMINYAK
✔TAK MELEKIT
✔TEKSTUR RINGAN
✔TERASA GEBU SEPERTI MEMAKAI BEDAK
.
Apa yang pija nak tekan disini adalah, Natural Mousse Foundation sangat sesuai untuk #perempuancantek kat luar sana yang xnak spend lama untuk bermakeup. Nak simple tapi tetap cantek. 😘
.
SAPA YANG TAK NAK KAN?
.
Whatsapp Pija sekarang untuk order 👇👇👇
📱0196312270
📱0196312270
📱0196312270
.
#trendingmalaysia #fatzura #kahwin #kulitcantik #produk #kecantikan #awekmelayu #gadiscantik #modelmalaysia #uitmmelaka #uitmlendu #codalorgajah #codmelaka #freecod #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #produkkecantikan #kulitcerah #serummalaysia #serumcantik #melaka #alorgajah #utemmelaka

💬 0Normal

CONFIRM NAK REPEAT LAGI 😘😘
. 
Alhamdulillah 😊 positive feedback lagi dari pengguna-pengguna DYXY COSMETICS 💕💕
.
Rugi tau uolls tak cuba set #dyxycosmetics ni. Sekarang tengah sale gila gila 😍😍😍
.
.
 Jom dapatkan satu set sekarang 😆😆 tunggu apa lagi tu??
.
.
ORDER NOW !!
Whatsapp 📲📲 0172394518
#teamfl 
#teamliana 
#dropshipwanted
#dyxymelakacod 
#dyxymelaka 
#dyxymelakatengah 
#codmelakatengah 
#codmelaka 
#codmelakasentral 
#dyxynilai 
#dyxyseremban2
#klcc 
#melaka_foodtruck
#vendormelaka 
#dyxynegeri9 
#dyxyperak 
#dyxypasirgudang 
#dyxyjohor 
#dyxypasirmas 
#dyxykedah 
#dyxykualaterengganu 
#okayafoundation 
#muabellaz 
#bccreambydyana 
#dyxyfacemist 
#dyxybrushgemok 
#dyxylipstickmatte 
#dyxyselangor 
#dyxyoriginal
DYXY MELAKA COD🚘🚘

CONFIRM NAK REPEAT LAGI 😘😘
.
Alhamdulillah 😊 positive feedback lagi dari pengguna-pengguna DYXY COSMETICS 💕💕
.
Rugi tau uolls tak cuba set #dyxycosmetics ni. Sekarang tengah sale gila gila 😍😍😍
.
.
Jom dapatkan satu set sekarang 😆😆 tunggu apa lagi tu??
.
.
ORDER NOW !!
Whatsapp 📲📲 0172394518
#teamfl
#teamliana
#dropshipwanted
#dyxymelakacod
#dyxymelaka
#dyxymelakatengah
#codmelakatengah
#codmelaka
#codmelakasentral
#dyxynilai
#dyxyseremban2
#klcc
#melaka_foodtruck
#vendormelaka
#dyxynegeri9
#dyxyperak
#dyxypasirgudang
#dyxyjohor
#dyxypasirmas
#dyxykedah
#dyxykualaterengganu
#okayafoundation
#muabellaz
#bccreambydyana
#dyxyfacemist
#dyxybrushgemok
#dyxylipstickmatte
#dyxyselangor
#dyxyoriginal

💬 0Normal

CARI PERBEZAAN.....
.
Dengan maskara norafurla ofkos buatkan mata uols lagi fresh! Tak rugi calit mvmnorafurla 😍
.
Whatsapp Sue 0176158760 untuk order or details k loves 😘
.
#mvmnorafurla 
#mvmnorafurlamelaka 
#calitlentiksampailangit 
#gengsuesayang 
#maskara 
#codmelaka
PROMO DISKAUN RM30!

CARI PERBEZAAN.....
.
Dengan maskara norafurla ofkos buatkan mata uols lagi fresh! Tak rugi calit mvmnorafurla 😍
.
Whatsapp Sue 0176158760 untuk order or details k loves 😘
.
#mvmnorafurla
#mvmnorafurlamelaka
#calitlentiksampailangit
#gengsuesayang
#maskara
#codmelaka

💬 2Normal
At Bukit Beruang

Apa yang best sangat pretty caked vitamin E serum ni? Haa uols nampak tak pink beads dalam serum ni? Beads tu adalah vitamin E tau! Bila uols sapu dekat muka dia akan pecah dan keluarkan vitamin E yang akan melembapkan, melicinkan kulit dan meratakan warna kulit tak sekata. Kalau uols ada jerawat, letak je serum ni as a spot treatment dekat jerawat dan inshaaAllah esoknya jerawat akan kecut! Wahhh bestnya! Jangan lupa kita juga jual loose item kalau uols nak beli serum sahaja! Rm55 only exc postage okay!
.
Pretty Caked skincare.
Reduce acne ✅ 
Shrinks pores ✅
Brighten skins ✅ 
Soothes sunburn ✅
Lighten blemishes ✅
.
Grab yours now pretty 😉
💌 DM
📲 WHATSAPP : 014-8270397
SKINCARE&FOUNDATION MELETOPSS

Apa yang best sangat pretty caked vitamin E serum ni? Haa uols nampak tak pink beads dalam serum ni? Beads tu adalah vitamin E tau! Bila uols sapu dekat muka dia akan pecah dan keluarkan vitamin E yang akan melembapkan, melicinkan kulit dan meratakan warna kulit tak sekata. Kalau uols ada jerawat, letak je serum ni as a spot treatment dekat jerawat dan inshaaAllah esoknya jerawat akan kecut! Wahhh bestnya! Jangan lupa kita juga jual loose item kalau uols nak beli serum sahaja! Rm55 only exc postage okay!
.
Pretty Caked skincare.
Reduce acne ✅
Shrinks pores ✅
Brighten skins ✅
Soothes sunburn ✅
Lighten blemishes ✅
.
Grab yours now pretty 😉
💌 DM
📲 WHATSAPP : 014-8270397

💬 2Normal

Rahsia disebalik kesedapan sebotol GLOW SKIN COLLAGEN 😍
/
Ini la khasiat yg terdpt dlam botol pink comel tuh smpai awak boleh dpt kesan GLOWING & FLAWLESS tau 💕
/
Nak cantik? DM/WS ke 010-4595931 /
Follow @mimpimika_bykhai for more info 
#mimpimika #agentmelaka #codmelaka #teatoxmalaysia #teatoxmurahmalaysia #teatoxmimpimika #sayajualonline #bazaarpaknil #skinnyteatoxmurah #skinnylegmalaysia #skinnylegmimpimika #whiteningseriesmimpimika #glowingskincollagen #gscmm #musicallymalaysia #serumwajah #reviewmalaysia
MUDAH SGT NK KURUS & CANTIK ❤️

Rahsia disebalik kesedapan sebotol GLOW SKIN COLLAGEN 😍
/
Ini la khasiat yg terdpt dlam botol pink comel tuh smpai awak boleh dpt kesan GLOWING & FLAWLESS tau 💕
/
Nak cantik? DM/WS ke 010-4595931 /
Follow @mimpimika_bykhai for more info
#mimpimika #agentmelaka #codmelaka #teatoxmalaysia #teatoxmurahmalaysia #teatoxmimpimika #sayajualonline #bazaarpaknil #skinnyteatoxmurah #skinnylegmalaysia #skinnylegmimpimika #whiteningseriesmimpimika #glowingskincollagen #gscmm #musicallymalaysia #serumwajah #reviewmalaysia

💬 2Normal
At Melaka

Siapa tak kenal bellaaaaaaz
.
.
Slide sebelah, hampa tengok feedback bella 😍
.
.
KANDUNGAN DAN FUNGSI DIANZ VITAMIN C & E PLUS .
✔ Vitamin C berasaskan oren untuk merawat parut/jerawat/jeragat
✔ Vitamin E berasaskan MAQUIBERRY untuk melembapkan kulit
✔ Kolagen asli berasaskan IKAN TALAPIA untuk kulit lembut dan gebu
✔ Extra GLUTATHIONE sebagai antioksida dan menggandakan kesan pencerahan
✔ Extra ASCORBIC ACID untuk lebih kuasa penyerapan vitamin dalam tubuh
🌺
🌺
KELEBIHAN DIANZ VITAMIN C & E PLUS .
.
✔ 5 kali ganda lebih cepat penyerapan dengan extra GLUTATHIONE dan ASCORBIC ACID
✔ Berperisa BERRY (masam masam manis)
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun dan ke atas
✔ Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu bayi
✔ Sesuai untuk mereka yang berkulit sensatif
✔ Boleh diambil ketika period dan dalam pantang
✔ Baik untuk tumit kaki, rambut dan kuku
✔ Selamat dan berkesan
✔ Tiada gelatin dan 100% halal
✔ Produk muslim dan kilang bertaraf GMP
✔ Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah AKTA FARMASI (MAL16095012NC)
.
WhatsApp kakmira / tinggalkan no WA ☺
🍇0136275740
.
FAST RESPON~>KLIK LINK WASAP DI BIO 👆🏼 #codmelaka #dianzvitaminmelaka #agentmelakadianzvitamin 
#nanolightenercream #nanoremovalcream  #vitamilk 
#hisaphisapteruscantik #cod #vendormelaka #butik #melakatengah  #melakasentral #dropshipwanted
#tamingsari #codmelaka #dianzvitaminmurah #bazaarpaknil #ootd #tudungmurah #cantikputih #jerawathilang #codklebang #bachangmelaka #bachang #malim #dianzperfumemelaka #dianzmelaka #dianzperfume #mitc #cheng
Leader Melaka Dian Legacy

Siapa tak kenal bellaaaaaaz
.
.
Slide sebelah, hampa tengok feedback bella 😍
.
.
KANDUNGAN DAN FUNGSI DIANZ VITAMIN C & E PLUS .
✔ Vitamin C berasaskan oren untuk merawat parut/jerawat/jeragat
✔ Vitamin E berasaskan MAQUIBERRY untuk melembapkan kulit
✔ Kolagen asli berasaskan IKAN TALAPIA untuk kulit lembut dan gebu
✔ Extra GLUTATHIONE sebagai antioksida dan menggandakan kesan pencerahan
✔ Extra ASCORBIC ACID untuk lebih kuasa penyerapan vitamin dalam tubuh
🌺
🌺
KELEBIHAN DIANZ VITAMIN C & E PLUS .
.
✔ 5 kali ganda lebih cepat penyerapan dengan extra GLUTATHIONE dan ASCORBIC ACID
✔ Berperisa BERRY (masam masam manis)
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun dan ke atas
✔ Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu bayi
✔ Sesuai untuk mereka yang berkulit sensatif
✔ Boleh diambil ketika period dan dalam pantang
✔ Baik untuk tumit kaki, rambut dan kuku
✔ Selamat dan berkesan
✔ Tiada gelatin dan 100% halal
✔ Produk muslim dan kilang bertaraf GMP
✔ Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah AKTA FARMASI (MAL16095012NC)
.
WhatsApp kakmira / tinggalkan no WA ☺
🍇0136275740
.
FAST RESPON~>KLIK LINK WASAP DI BIO 👆🏼 #codmelaka #dianzvitaminmelaka #agentmelakadianzvitamin
#nanolightenercream #nanoremovalcream #vitamilk
#hisaphisapteruscantik #cod #vendormelaka #butik #melakatengah #melakasentral #dropshipwanted
#tamingsari #codmelaka #dianzvitaminmurah #bazaarpaknil #ootd #tudungmurah #cantikputih #jerawathilang #codklebang #bachangmelaka #bachang #malim #dianzperfumemelaka #dianzmelaka #dianzperfume #mitc #cheng

💬 0Normal

FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp admin 📲019-4377550
Whatsapp admin 📲019-4377550
Whatsapp admin 📲019-4377550 📲Calling Me Now 📲
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyshahalam
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng
Its Natural ' Its beauty 😉👍

FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp admin 📲019-4377550
Whatsapp admin 📲019-4377550
Whatsapp admin 📲019-4377550 📲Calling Me Now 📲
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyshahalam
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng

💬 0Normal

FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp admin 📲019-4377550
Whatsapp admin 📲019-4377550
Whatsapp admin 📲019-4377550 📲Calling Me Now 📲
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyshahalam
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng
Its Natural ' Its beauty 😉👍

FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp admin 📲019-4377550
Whatsapp admin 📲019-4377550
Whatsapp admin 📲019-4377550 📲Calling Me Now 📲
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyshahalam
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng

💬 0Normal

FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp admin 📲019-4377550
Whatsapp admin 📲019-4377550
Whatsapp admin 📲019-4377550 📲Calling Me Now 📲
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyshahalam
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng
Its Natural ' Its beauty 😉👍

FRESH FEEDBACK ‼️‼️
.
.
PAKAI DYXY JIMAT DUIT!!
.
.
"Pakai set #dyxycosmetics mmg PANTAS"
.
Alhamdulillah semakin ramai yang sukakan foundation BC CREAM❤️
.
🌸Makin cantik
🌸Makin flawless
🌸Makin glowing
🌸Makin berseri 🌸Makin confident
.
🙅🏼Tak perlu nak mencari concealer yang lain.
🙅🏼Tak perlu nk touch up lagi
🙋🏻tahan selama 8jam
🙋🏻UV protection SPF50 hokayyy byk tu
.
HARGA OFFER discount RM35-RM80 per set combo nak bg uolss plus MORE FREEGIFT‼️
.
Whatsapp admin 📲019-4377550
Whatsapp admin 📲019-4377550
Whatsapp admin 📲019-4377550 📲Calling Me Now 📲
.
.
.
.
#dyxycosmetics
#dyxymelaka
#dyxykl
#dyxyseremban
#dyxyselangor
#muakl #dyxybangi #dyxynegeri9
#muamelaka
#dyxykelantan
#teamfl
#dyxyshahalam
#dyxyjohor
#mycoffeeprince
#dekatkanjarakkita
#hudalipstickmalaysia
#nyxoriginal
#bccreambydyana
#greenteafacemist
#facemistdyxy
#bccreammurah
#dyxymurah
#codmelaka
#dyxyalorgajah
#uitmlendu
#uitmmelakabandarraya
#uthm
#masjidtanah #tescocheng

💬 0Normal