#bibirsihat

Selamat malam semua. ❤️🤣
HOMEMADE • NATURAL • ORGANIC

Selamat malam semua. ❤️🤣

💬 1Normal

Nak bibir merah,licin, tak birat dah?

Nak bibir yang gelap kembali cerah dan menarik? Rasa tak best dengan bibir yang kusam?

So apa lagi, jum grab #moistlipscrub RM20
______________________________

Ingredients
✅Virgin Olive oil
✅Pure Cocoa butter
✅Organic jojoba oil
✅Almond oil

Very effective to for:
+Dry lips
+Chapped lips
+Darker lips

How to use #moistlipscrub properly

1)Take a small amount of lipscrub
2)Then scrub slowly with circle motion upper and lower lips.
3)Wipe off your lips or rinse off without cleanser, let oils in lipscrub moisture your lips as well -After that you can apply #bonitaliptint and then dont forget to apply #homemadelipbalm and DONE! Beautiful smile, beautiful lips
.
.
______________________
Produk Organichana di jamin tidak mengandungi kimia berbahaya seperti Mercury, Hydroquinon, paraben, Phenoxyethanol, Petroleaum jelly, PABA, Coal Tar, Butylated Compounds (BHA) , MICA, Polyacrylamide, Phthalates, talc, Synthetic Musks, SLS dan bahan-bahan berbahaya yang lain yang bersifat ‘Carcinogen’ dan membawa kepada cancer
.
.
#bibir
#bibirsihatdanlembut
#bibirsehat
#bibirseksi
#bibirangelinajolie
#bibirglammereciks
#bibirsihat
#bibircantikmenawan
#bibirpecahhilang
#bibirmengelupas
#bibirlembap
#bibirmungil
#bibirmerekah
#bibirmerahmerona
#bibirmerahsemulajadi
#bibirglammerecik
#bibirmenyerlah
#bibirku
#bibirkl
#bibirbengkak
#bibirlembut
#bibircerah
#bibirlebam
#bibirpinkish
HOMEMADE • NATURAL • ORGANIC

Nak bibir merah,licin, tak birat dah?

Nak bibir yang gelap kembali cerah dan menarik? Rasa tak best dengan bibir yang kusam?

So apa lagi, jum grab #moistlipscrub RM20
______________________________

Ingredients
✅Virgin Olive oil
✅Pure Cocoa butter
✅Organic jojoba oil
✅Almond oil

Very effective to for:
+Dry lips
+Chapped lips
+Darker lips

How to use #moistlipscrub properly

1)Take a small amount of lipscrub
2)Then scrub slowly with circle motion upper and lower lips.
3)Wipe off your lips or rinse off without cleanser, let oils in lipscrub moisture your lips as well -After that you can apply #bonitaliptint and then dont forget to apply #homemadelipbalm and DONE! Beautiful smile, beautiful lips
.
.
______________________
Produk Organichana di jamin tidak mengandungi kimia berbahaya seperti Mercury, Hydroquinon, paraben, Phenoxyethanol, Petroleaum jelly, PABA, Coal Tar, Butylated Compounds (BHA) , MICA, Polyacrylamide, Phthalates, talc, Synthetic Musks, SLS dan bahan-bahan berbahaya yang lain yang bersifat ‘Carcinogen’ dan membawa kepada cancer
.
.
#bibir
#bibirsihatdanlembut
#bibirsehat
#bibirseksi
#bibirangelinajolie
#bibirglammereciks
#bibirsihat
#bibircantikmenawan
#bibirpecahhilang
#bibirmengelupas
#bibirlembap
#bibirmungil
#bibirmerekah
#bibirmerahmerona
#bibirmerahsemulajadi
#bibirglammerecik
#bibirmenyerlah
#bibirku
#bibirkl
#bibirbengkak
#bibirlembut
#bibircerah
#bibirlebam
#bibirpinkish

💬 0Normal

Hai ladys.esok pegi kerja nak pakai lipstik kaler apa ye?apa kata cuba lipstik dari mary kay ni..best tau sebab sambil pakai lipstik sambil merawat bibir..ada vitamin untuk perawatan bibir sekali..
Beauty consultant 
Ws 01123226539..
Free consultation

#lipstikmarykay 
#merawatbibir
#bibirmunggil
#bibirseksi 
#bibirsihat
#makeupbridal
#makeupartis
KURUS.PUTIH.JERAGAT.KETAT

Hai ladys.esok pegi kerja nak pakai lipstik kaler apa ye?apa kata cuba lipstik dari mary kay ni..best tau sebab sambil pakai lipstik sambil merawat bibir..ada vitamin untuk perawatan bibir sekali..
Beauty consultant
Ws 01123226539..
Free consultation

#lipstikmarykay
#merawatbibir
#bibirmunggil
#bibirseksi
#bibirsihat
#makeupbridal
#makeupartis

💬 0Normal

Kadang kadang diri kita malas nak mekap kan?  Mcm huda la... Mari mood malas mmg malas nk mekap... Hehehe... Walau malas mekap,  #faraalipbutter tetap pakai uolls... Xpyah pakai lipstik daa... Pakai faraa lip ni pun dah Mudah dan cepat... Terus nampak bibir lawo gitewww... Hehehe... Berminat dapatkan faraalipbutter?  Meh DM tepi ya? 😘

#cod#bangi#kajang#pos#putrajaya#alamanda#ioi#kl#upm#ukm#kuim#usm#uum#umt#unikl#prof#uniten#sekolah#cikgu#bibir#bibirsihat#bibirsensitif#sensitif#lipbalm#lipbutter#kusam#gelupas#bibirkering#kering
faraalipbutter. agent. bangi

Kadang kadang diri kita malas nak mekap kan? Mcm huda la... Mari mood malas mmg malas nk mekap... Hehehe... Walau malas mekap, #faraalipbutter tetap pakai uolls... Xpyah pakai lipstik daa... Pakai faraa lip ni pun dah Mudah dan cepat... Terus nampak bibir lawo gitewww... Hehehe... Berminat dapatkan faraalipbutter? Meh DM tepi ya? 😘

#cod#bangi#kajang#pos#putrajaya#alamanda#ioi#kl#upm#ukm#kuim#usm#uum#umt#unikl#prof#uniten#sekolah#cikgu#bibir#bibirsihat#bibirsensitif#sensitif#lipbalm#lipbutter#kusam#gelupas#bibirkering#kering

💬 0Normal

KHASIAT BEETROOOT PADA BIBIR 💋💋💋
.
.
Antara function utama - Dapat memerahkan bibir yg gelap bin hitam😆
.
Warna Beetroot yang merah cantik ni dah menunjukkan betapa tingginya antioksida yang dia ada. Kajian menunjukkan Beetroot sememangnya mempunyai agent bleachjng semulajadi yang dapat menghakis warna bibir yang gelap. .
.
Sebab tulah kak syeeda letak dalam lipscrub ni sekali. Dapat berganda2 kebaikan dia.
Antaranya dapat :
💋Memerahkan bibir
💋Melembutkan bibir
💋Melembapkan bibir
💋Membuang sel mati pada bibir
💋Menghilangkan Hitam pada bibir
💋Menghasilkan sel baru pada bibir
💋Membuang sisa plumbum pada bibir

Cara Guna: Basahkan bibir, ambil secubit lips scrub dan gosok di bibir dalam gerakan membulat selama seminit dan bilas dengan air. .
.
.
Bahan-bahan:
💯 Organik dari Beetroot, Madu lebah, organic brown sugar, olive oil , sweet almond oil & strawberry oil.
.
.
UNTUK ORDER BOLEH TERUS WHATSAPP👇👇👇
📲017-4206461
📲017-4206461
📲017-4206461
. . #bibirsihat #homemadecosmeticmalaysia #homemadelipscrub #lipscrubhoneybeet #osaproducts #osabeauty #organiclipcare #lipcaremalaysia #rawatbibir  #organicbeetroot #beetrootmalaysia #purehoney #pureessentialoil #organicsyeedaali
HOMEMADE LIPSTICK MALAYSIA

KHASIAT BEETROOOT PADA BIBIR 💋💋💋
.
.
Antara function utama - Dapat memerahkan bibir yg gelap bin hitam😆
.
Warna Beetroot yang merah cantik ni dah menunjukkan betapa tingginya antioksida yang dia ada. Kajian menunjukkan Beetroot sememangnya mempunyai agent bleachjng semulajadi yang dapat menghakis warna bibir yang gelap. .
.
Sebab tulah kak syeeda letak dalam lipscrub ni sekali. Dapat berganda2 kebaikan dia.
Antaranya dapat :
💋Memerahkan bibir
💋Melembutkan bibir
💋Melembapkan bibir
💋Membuang sel mati pada bibir
💋Menghilangkan Hitam pada bibir
💋Menghasilkan sel baru pada bibir
💋Membuang sisa plumbum pada bibir

Cara Guna: Basahkan bibir, ambil secubit lips scrub dan gosok di bibir dalam gerakan membulat selama seminit dan bilas dengan air. .
.
.
Bahan-bahan:
💯 Organik dari Beetroot, Madu lebah, organic brown sugar, olive oil , sweet almond oil & strawberry oil.
.
.
UNTUK ORDER BOLEH TERUS WHATSAPP👇👇👇
📲017-4206461
📲017-4206461
📲017-4206461
. . #bibirsihat #homemadecosmeticmalaysia #homemadelipscrub #lipscrubhoneybeet #osaproducts #osabeauty #organiclipcare #lipcaremalaysia #rawatbibir #organicbeetroot #beetrootmalaysia #purehoney #pureessentialoil #organicsyeedaali

💬 0Normal

BEETROOT BOLEH BLEACHING BIBIR HITAM
.
Korang pernah tak tengok beetroot? @ ubi bit merah? Buah ni kalau nak beli sebijik je pun dah mahal. Sebab khasiat dia mmg meletop2 uolls! .
.
Bukan boleh buat minum je, tp boleh pulihkan warna bibir yg hitam. Kaya antioksida, ada natural bleaching untuk hakis bibir gelap, memerahkan bibir semulajadi and macam2 lagi.
. . #bibirsihat #homemadecosmeticmalaysia #homemadelipscrub #lipscrubhoneybeet #osaproducts #osabeauty #organiclipcare #lipcaremalaysia #rawatbibir  #organicbeetroot #beetrootmalaysia #purehoney #pureessentialoil #organicsyeedaali
HOMEMADE LIPSTICK MALAYSIA

BEETROOT BOLEH BLEACHING BIBIR HITAM
.
Korang pernah tak tengok beetroot? @ ubi bit merah? Buah ni kalau nak beli sebijik je pun dah mahal. Sebab khasiat dia mmg meletop2 uolls! .
.
Bukan boleh buat minum je, tp boleh pulihkan warna bibir yg hitam. Kaya antioksida, ada natural bleaching untuk hakis bibir gelap, memerahkan bibir semulajadi and macam2 lagi.
. . #bibirsihat #homemadecosmeticmalaysia #homemadelipscrub #lipscrubhoneybeet #osaproducts #osabeauty #organiclipcare #lipcaremalaysia #rawatbibir #organicbeetroot #beetrootmalaysia #purehoney #pureessentialoil #organicsyeedaali

💬 0Perpetua

Yeayyyy honeybeet lipscrub kini dalam pack trial. 💋💋💋
.
Kak syeeda tau korang nak try honeybeet lipscrub ni, even budak2 sekola pun teringin nak pakai tau. .
.
Sekarang lipscrub honeybeet available dalam pack trial rm8 shj okeyh utk 5g 😘
.
.
Scrub bibir ni bukan hari2 tau. Tapi 2x seminggu sahaja. Tujuannya untuk buang sel kulit mati, dan galakkan blood circulation di bibir. .
Sambil scrub, korang dapat merasai kenikmatan bauan strawberry sebenar. Kalau tertelan pun takde masalah. Sebab dalam ni takde bahan pengawet, tiada pewangi, tiada pewarna n tiada chemical tau!
.
Warna merah ni semulajadi dari beetroot. Antara function beetroot ni dapat bleaching warna bibir yang gelap tau. Fuhh! Mmg rugila kalau tak cuba and tak amalkan sekarang. Jangan heran kalau kengkawan puji kenapa muka makin berseri 💋💋💋😘 .
. #bibirsihat #homemadecosmeticmalaysia #homemadelipscrub #lipscrubhoneybeet #osaproducts #osabeauty #organiclipcare #lipcaremalaysia #rawatbibir  #organicbeetroot #beetrootmalaysia #purehoney #pureessentialoil #organicsyeedaali
HOMEMADE LIPSTICK MALAYSIA

Yeayyyy honeybeet lipscrub kini dalam pack trial. 💋💋💋
.
Kak syeeda tau korang nak try honeybeet lipscrub ni, even budak2 sekola pun teringin nak pakai tau. .
.
Sekarang lipscrub honeybeet available dalam pack trial rm8 shj okeyh utk 5g 😘
.
.
Scrub bibir ni bukan hari2 tau. Tapi 2x seminggu sahaja. Tujuannya untuk buang sel kulit mati, dan galakkan blood circulation di bibir. .
Sambil scrub, korang dapat merasai kenikmatan bauan strawberry sebenar. Kalau tertelan pun takde masalah. Sebab dalam ni takde bahan pengawet, tiada pewangi, tiada pewarna n tiada chemical tau!
.
Warna merah ni semulajadi dari beetroot. Antara function beetroot ni dapat bleaching warna bibir yang gelap tau. Fuhh! Mmg rugila kalau tak cuba and tak amalkan sekarang. Jangan heran kalau kengkawan puji kenapa muka makin berseri 💋💋💋😘 .
. #bibirsihat #homemadecosmeticmalaysia #homemadelipscrub #lipscrubhoneybeet #osaproducts #osabeauty #organiclipcare #lipcaremalaysia #rawatbibir #organicbeetroot #beetrootmalaysia #purehoney #pureessentialoil #organicsyeedaali

💬 0Juno

Hihihi. Nak bibir mungil persis Angelina Jolie? Jom pakai SoBella hari hari 😁😍❤️ #sobellacosmetics #bibirsihat #cantiktanpasuntik
🔰SoBella #S006 ❤️Wongi Lotion

Hihihi. Nak bibir mungil persis Angelina Jolie? Jom pakai SoBella hari hari 😁😍❤️ #sobellacosmetics #bibirsihat #cantiktanpasuntik

💬 2Normal
At IOI City Mall

Eskrem tersedap abad ni.. Jom sejukkan bibir yang dah lama mengering dan tandus tu. Lepas ni kemain laa bibir lembap dan munggil 💋. Uish! Jeles kak tijah taw lepas ni.. Ada dua warna taw! RedApple dan PinkGuava. Pilih lerr dalim.. 😘

#sosue #socantiksobeauty #OshareMalaysia #oshareohsem #osharelipatint #Osharelipkissestint #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #liptint #cantiksambilmerawat #bibirmunggil #bibirsihat #pinksemulajadi #instastory #kosmetikori #bibircantik #lipkissestint #liptintaiskrim
Produk Hot Viral @SoSue ⬇⬇⬇⬇

Eskrem tersedap abad ni.. Jom sejukkan bibir yang dah lama mengering dan tandus tu. Lepas ni kemain laa bibir lembap dan munggil 💋. Uish! Jeles kak tijah taw lepas ni.. Ada dua warna taw! RedApple dan PinkGuava. Pilih lerr dalim.. 😘

#sosue #socantiksobeauty #OshareMalaysia #oshareohsem #osharelipatint #Osharelipkissestint #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #liptint #cantiksambilmerawat #bibirmunggil #bibirsihat #pinksemulajadi #instastory #kosmetikori #bibircantik #lipkissestint #liptintaiskrim

💬 0Normal

Eskrem tersedap abad ni.. Jom sejukkan bibir yang dah lama mengering dan tandus tu. Lepas ni kemain laa bibir lembap dan munggil 💋. Uish! Jeles kak tijah taw lepas ni.. Ada dua warna taw! RedApple dan PinkGuava. Pilih lerr dalim.. 😘

#sosue #socantiksobeauty #OshareMalaysia #oshareohsem #osharelipatint #Osharelipkissestint #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #liptint #cantiksambilmerawat #bibirmunggil #bibirsihat #pinksemulajadi #instastory #kosmetikori #bibircantik #lipkissestint #liptintaiskrim
Produk Hot Viral @SoSue ⬇⬇⬇⬇

Eskrem tersedap abad ni.. Jom sejukkan bibir yang dah lama mengering dan tandus tu. Lepas ni kemain laa bibir lembap dan munggil 💋. Uish! Jeles kak tijah taw lepas ni.. Ada dua warna taw! RedApple dan PinkGuava. Pilih lerr dalim.. 😘

#sosue #socantiksobeauty #OshareMalaysia #oshareohsem #osharelipatint #Osharelipkissestint #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #liptint #cantiksambilmerawat #bibirmunggil #bibirsihat #pinksemulajadi #instastory #kosmetikori #bibircantik #lipkissestint #liptintaiskrim

💬 1Normal

Eskrem tersedap abad ni.. Jom sejukkan bibir yang dah lama mengering dan tandus tu. Lepas ni kemain laa bibir lembap dan munggil 💋. Uish! Jeles kak tijah taw lepas ni.. Ada dua warna taw! RedApple dan PinkGuava. Pilih lerr dalim.. 😘

#sosue #socantiksobeauty #OshareMalaysia #oshareohsem #osharelipatint #Osharelipkissestint #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #liptint #cantiksambilmerawat #bibirmunggil #bibirsihat #pinksemulajadi #instastory #kosmetikori #bibircantik #lipkissestint #liptintaiskrim
Produk Hot Viral @SoSue ⬇⬇⬇⬇

Eskrem tersedap abad ni.. Jom sejukkan bibir yang dah lama mengering dan tandus tu. Lepas ni kemain laa bibir lembap dan munggil 💋. Uish! Jeles kak tijah taw lepas ni.. Ada dua warna taw! RedApple dan PinkGuava. Pilih lerr dalim.. 😘

#sosue #socantiksobeauty #OshareMalaysia #oshareohsem #osharelipatint #Osharelipkissestint #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #liptint #cantiksambilmerawat #bibirmunggil #bibirsihat #pinksemulajadi #instastory #kosmetikori #bibircantik #lipkissestint #liptintaiskrim

💬 1Normal
At SoSue

Laneige Lip Sleeping Mask in Berry
👉🏻FULL SIZE only👈🏻
Rp 210.000,- .
What's Inside the box:
- Berry Lip Mask 20gr (Full Size)
- Spatula
- Kertas Petunjuk Penggunaan
.
.

Contact us :
Line@ : @tha7506d
Or 
DM us for Whatsapp Number
Or
Tokopedia : Luna’s Little Pot
______________________________________
Masker tidur untuk bibir, membantu menghapus sel-sel kulit mati, membantu bibir menjadi lebih lembab dan kenyal di pagi hari.

Kaya akan vitamin C dari Berry Mix Complex™, mengandung ekstrak raspberry, strawberry, cranberry, dan blueberry yang membantu menghapus kulit mati yang kering dan terkelupas selama Anda tidur dan memberikan bibir yang terasa lembut dan kenyal di pagi hari.
1. Berry Mix Complex™
Ekstrak buah berry yang banyak terkandung pada vitamin C dan anti oksidan membuat bibir yang terasa kering dan kasar menjadi terasa halus dan kenyal.
2. Moisture Wrap™
Jaringan Hyaluronic Acid Mineral membentuk lapisan pelembap yang membantu mengunci bahan aktif dan membantu penyerapan pada kulit dan menjaga kelembapan sepanjang malam.
3. Aroma yang manis dar buah berry
Aroma yang manis dan menenangkan terasa nikmat mengingatkan akan buah berry asli.

Cara Penggunaan
LANGKAH 1.
Sebelum tidur, aplikasikan dengan jumlah secukupnya menggunakan spatula yang tersedia pada kemasan.
Hasil: Melumerkan sel-sel kulit mati pada bibir sepanjang malam dan memberikan kelembapan menyeluruh pada bibir.
LANGKAH 2.
Usap perlahan bibir yang telah menggunakan Lip Sleeping Mask menggunakan tissue atau kapas di pagi hari.
Hasil: Membuat bibir terasa lembut dan elastis.
Luna’s Little Pot

Laneige Lip Sleeping Mask in Berry
👉🏻FULL SIZE only👈🏻
Rp 210.000,- .
What's Inside the box:
- Berry Lip Mask 20gr (Full Size)
- Spatula
- Kertas Petunjuk Penggunaan
.
.

Contact us :
Line@ : @tha7506d
Or
DM us for Whatsapp Number
Or
Tokopedia : Luna’s Little Pot
______________________________________
Masker tidur untuk bibir, membantu menghapus sel-sel kulit mati, membantu bibir menjadi lebih lembab dan kenyal di pagi hari.

Kaya akan vitamin C dari Berry Mix Complex™, mengandung ekstrak raspberry, strawberry, cranberry, dan blueberry yang membantu menghapus kulit mati yang kering dan terkelupas selama Anda tidur dan memberikan bibir yang terasa lembut dan kenyal di pagi hari.
1. Berry Mix Complex™
Ekstrak buah berry yang banyak terkandung pada vitamin C dan anti oksidan membuat bibir yang terasa kering dan kasar menjadi terasa halus dan kenyal.
2. Moisture Wrap™
Jaringan Hyaluronic Acid Mineral membentuk lapisan pelembap yang membantu mengunci bahan aktif dan membantu penyerapan pada kulit dan menjaga kelembapan sepanjang malam.
3. Aroma yang manis dar buah berry
Aroma yang manis dan menenangkan terasa nikmat mengingatkan akan buah berry asli.

Cara Penggunaan
LANGKAH 1.
Sebelum tidur, aplikasikan dengan jumlah secukupnya menggunakan spatula yang tersedia pada kemasan.
Hasil: Melumerkan sel-sel kulit mati pada bibir sepanjang malam dan memberikan kelembapan menyeluruh pada bibir.
LANGKAH 2.
Usap perlahan bibir yang telah menggunakan Lip Sleeping Mask menggunakan tissue atau kapas di pagi hari.
Hasil: Membuat bibir terasa lembut dan elastis.

💬 2Normal

💞NEW ROLL-ON💞
.
GOJESS LIP AND CHEEK STAIN by AmoyLinn
.
💋 Melembapkan bibir
💋 Warna tahan lama di bibir
💋 Tidak melekit
💋 Tidak menggelapkan bibir
💋 Tidak berminyak
💋 Meresap pada bibir
💋 Mesra wuduk
💋 Boleh dijadikan blusher/pemerah pipi dan eyeshadow
💋 Homemade with Love
.
Diperbuat daripada Stevia, Pewarna Mica (pewarna makanan,halal dan selamat), Madu Kelulut, Jojoba Oil dan air ditapis.
.
Ada 4 warna:
- CHILI
- ORANGE
- ROSE
.
🍓LIPTINT - RM25
exc pos

#liptint #liptintbyamoylinn #lipmatte #lipbalmmadu #lipcare #bibirsihat #lipbalmmadukelulut
BIBIR CANTIK TERAWAT

💞NEW ROLL-ON💞
.
GOJESS LIP AND CHEEK STAIN by AmoyLinn
.
💋 Melembapkan bibir
💋 Warna tahan lama di bibir
💋 Tidak melekit
💋 Tidak menggelapkan bibir
💋 Tidak berminyak
💋 Meresap pada bibir
💋 Mesra wuduk
💋 Boleh dijadikan blusher/pemerah pipi dan eyeshadow
💋 Homemade with Love
.
Diperbuat daripada Stevia, Pewarna Mica (pewarna makanan,halal dan selamat), Madu Kelulut, Jojoba Oil dan air ditapis.
.
Ada 4 warna:
- CHILI
- ORANGE
- ROSE
.
🍓LIPTINT - RM25
exc pos

#liptint #liptintbyamoylinn #lipmatte #lipbalmmadu #lipcare #bibirsihat #lipbalmmadukelulut

💬 0Normal

💞NEW ROLL-ON💞
.
GOJESS LIP AND CHEEK STAIN by AmoyLinn
.
💋 Melembapkan bibir
💋 Warna tahan lama di bibir
💋 Tidak melekit
💋 Tidak menggelapkan bibir
💋 Tidak berminyak
💋 Meresap pada bibir
💋 Mesra wuduk
💋 Boleh dijadikan blusher/pemerah pipi dan eyeshadow
💋 Homemade with Love
.
Diperbuat daripada Stevia, Pewarna Mica (pewarna makanan,halal dan selamat), Madu Kelulut, Jojoba Oil dan air ditapis.
.
Ada 4 warna:
- CHILI
- ORANGE
- ROSE
.
🍓LIPTINT - RM25
exc pos

#liptint #liptintbyamoylinn #lipmatte #lipbalmmadu #lipcare #bibirsihat #lipbalmmadukelulut
BIBIR CANTIK TERAWAT

💞NEW ROLL-ON💞
.
GOJESS LIP AND CHEEK STAIN by AmoyLinn
.
💋 Melembapkan bibir
💋 Warna tahan lama di bibir
💋 Tidak melekit
💋 Tidak menggelapkan bibir
💋 Tidak berminyak
💋 Meresap pada bibir
💋 Mesra wuduk
💋 Boleh dijadikan blusher/pemerah pipi dan eyeshadow
💋 Homemade with Love
.
Diperbuat daripada Stevia, Pewarna Mica (pewarna makanan,halal dan selamat), Madu Kelulut, Jojoba Oil dan air ditapis.
.
Ada 4 warna:
- CHILI
- ORANGE
- ROSE
.
🍓LIPTINT - RM25
exc pos

#liptint #liptintbyamoylinn #lipmatte #lipbalmmadu #lipcare #bibirsihat #lipbalmmadukelulut

💬 0Normal

Lipscrub Temyracle yang baru ni very juicy dan tekstur nya lembut.. Memang best uollss.. Scrub scrub bibir lembut dan masalah bibir merekah, kering, gelap dan merekah dah tiada

Nak cuba wasap elly 01121520711
#lipscrubtemyracle #bibirsihat #scrubbibir #bibirlembut #scrubhomemade #bebaskimia #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold
TEMYRACLE KELANTAN

Lipscrub Temyracle yang baru ni very juicy dan tekstur nya lembut.. Memang best uollss.. Scrub scrub bibir lembut dan masalah bibir merekah, kering, gelap dan merekah dah tiada

Nak cuba wasap elly 01121520711
#lipscrubtemyracle #bibirsihat #scrubbibir #bibirlembut #scrubhomemade #bebaskimia #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold

💬 0Normal

Assalammualaikum & Selamat pagi.😉
.

SOBELLA HONEYMATTE, SEMPURNAKAN SENYUMANMU !😊
.
"Ina, u pakai apa lipstick apa eh ? I tengok you makin berseri je. Bibir makin gebu. Dulu i perasan yang bibir u selalu kering and merekah je. Tengok skrg makin helokk je. U cucuk eh 😂😂 ? "
.
Alahai, tak pasal-pasal kena tuduh cucuk bibir. kan ? Rahsianya hanya lah Sobella Honeymatte Liquid. Bukan sahaja cantik tapi mampu :
.
- Merawat bibir kering
- Bibir tidak menggelupas
- Bibir yang hitam makin gebu kemerahan
- Mengawal kelembapan bibir
.
Dah ramai yang pakai Sobella lipmatte, tak kira lah, Love Edition ke, Eid Edition ke atau 2.0 Edition sekalipun rata-rata lebih dari 99% berpuas hati dengan kualiti Sobella. .

Takkan nak biar orang lain je bibir gebu, uols tak nak ke ?
Kalau nak boleh whatsapp cepat-cepat. Sebab stok limited tau.
.
Klik link dibawah untuk pembelian :
.
https://www.wasap.my/60164267406
.

#lipstickmalaysia #lipstickmatte #lipstik  #❤️igersmalaysia #eyeshadow #lipstikmurahmalaysia #gincu 
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #bibirsihat 
#viralatasinstagram #igshopmalaysia #makeuplover #jualmakeupori  #codbangi #codkajang #fattzura #bandarbarubangi  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #fazura #codklcc #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #murahmurahmurah #faridkamil
LIPMATTE🌼SERUM🌼EYESHADOW STICK

Assalammualaikum & Selamat pagi.😉
.

SOBELLA HONEYMATTE, SEMPURNAKAN SENYUMANMU !😊
.
"Ina, u pakai apa lipstick apa eh ? I tengok you makin berseri je. Bibir makin gebu. Dulu i perasan yang bibir u selalu kering and merekah je. Tengok skrg makin helokk je. U cucuk eh 😂😂 ? "
.
Alahai, tak pasal-pasal kena tuduh cucuk bibir. kan ? Rahsianya hanya lah Sobella Honeymatte Liquid. Bukan sahaja cantik tapi mampu :
.
- Merawat bibir kering
- Bibir tidak menggelupas
- Bibir yang hitam makin gebu kemerahan
- Mengawal kelembapan bibir
.
Dah ramai yang pakai Sobella lipmatte, tak kira lah, Love Edition ke, Eid Edition ke atau 2.0 Edition sekalipun rata-rata lebih dari 99% berpuas hati dengan kualiti Sobella. .

Takkan nak biar orang lain je bibir gebu, uols tak nak ke ?
Kalau nak boleh whatsapp cepat-cepat. Sebab stok limited tau.
.
Klik link dibawah untuk pembelian :
.
https://www.wasap.my/60164267406
.

#lipstickmalaysia #lipstickmatte #lipstik #❤️igersmalaysia #eyeshadow #lipstikmurahmalaysia #gincu
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar #lipmatte #bibirsihat
#viralatasinstagram #igshopmalaysia #makeuplover #jualmakeupori #codbangi #codkajang #fattzura #bandarbarubangi #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #fazura #codklcc #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #murahmurahmurah #faridkamil

💬 1Normal

Lipbalm paling best!! #Lipbalmmadukelulut 😀👍 tiada bahan kimia dan membantu mengatasi masalah bibir kering, lebam&sensitif. Khasiat madu kelulut asli membantu merawat sambil memyerikan wajah anda.. xkan xsuka kan? 😍jom cuba! Pasti jatuh hati! ❤💋 🎨5 colours
👉sexylipmoist
👉pinkcute
👉juicyOrange
👉redhot
👉rubyViolet

#homemadelipbalm #lipbalmbest #lipbalmhomemade #lipbalmmadu #lipbalmmadukelulut #organic #organiclipbalm #madukelulut #honeylipbalm #lipmoist #pelembapbibir #bibirsihat #bibircantik #lips #mattelipbalm #halal #organicproduct #homemade #madu #honeybee #malaysia #homemadewithlove
Akma

Lipbalm paling best!! #Lipbalmmadukelulut 😀👍 tiada bahan kimia dan membantu mengatasi masalah bibir kering, lebam&sensitif. Khasiat madu kelulut asli membantu merawat sambil memyerikan wajah anda.. xkan xsuka kan? 😍jom cuba! Pasti jatuh hati! ❤💋 🎨5 colours
👉sexylipmoist
👉pinkcute
👉juicyOrange
👉redhot
👉rubyViolet

#homemadelipbalm #lipbalmbest #lipbalmhomemade #lipbalmmadu #lipbalmmadukelulut #organic #organiclipbalm #madukelulut #honeylipbalm #lipmoist #pelembapbibir #bibirsihat #bibircantik #lips #mattelipbalm #halal #organicproduct #homemade #madu #honeybee #malaysia #homemadewithlove

💬 0Normal

Jom sharing maklumat 😊 💋 Lipmatte 😘

Lipmatte memiliki hasil akhir halus dan tanpa kilap. Lipmatte cenderung lebih pigmented berbanding jenis lipstick lain. Selain itu, lipmatte memiliki daya lekat yang lebih sempurna. Lipmatte kurang sesuai bagi pemilik bibir kering dan pecah. Maka lipsbalm perlu digunakan sebelum menggunakan lipmatte.

#hauracollection #sobella #sobellasolawa #sobellahoneymatteliquidlipstick #honeymatteliquidlipstick #liquidlipstick #lipmatte #honeymatte #lipstik #lipstick #lipcare #bibirmenawan #bibirsihat #teambiesabila #sobellaliptint #liptint #sobellaloveedition #loveedition #love #dearrose #dearmumtaz #dearjuliet
Haura's Collection

Jom sharing maklumat 😊 💋 Lipmatte 😘

Lipmatte memiliki hasil akhir halus dan tanpa kilap. Lipmatte cenderung lebih pigmented berbanding jenis lipstick lain. Selain itu, lipmatte memiliki daya lekat yang lebih sempurna. Lipmatte kurang sesuai bagi pemilik bibir kering dan pecah. Maka lipsbalm perlu digunakan sebelum menggunakan lipmatte.

#hauracollection #sobella #sobellasolawa #sobellahoneymatteliquidlipstick #honeymatteliquidlipstick #liquidlipstick #lipmatte #honeymatte #lipstik #lipstick #lipcare #bibirmenawan #bibirsihat #teambiesabila #sobellaliptint #liptint #sobellaloveedition #loveedition #love #dearrose #dearmumtaz #dearjuliet

💬 0Normal

Jom sharing maklumat 😊 👄 Liptint 💄

Dikenali juga sebagai lip stain, liptint belakangan ini sangat popular terutama di kalangan pencinta kosmetik Asia. Liptint memiliki variasi warna yang jauh lebih sedikit dibandingkan dengan lipstick. Hal ini kerana lip tint digunakan untuk meningkatkan warna semulajadi bibir. Warna yang sering digunakan adalah merah, pink, atau peach.

#hauracollection #sobella #sobellasolawa #sobellahoneymatteliquidlipstick #honeymatteliquidlipstick #liquidlipstick #lipmatte #honeymatte #lipstik #lipstick #lipcare #bibirmenawan #bibirsihat #teambiesabila #sobellaliptint #liptint #sobellaloveedition #loveedition #love #dearrose #dearmumtaz #dearjuliet
Haura's Collection

Jom sharing maklumat 😊 👄 Liptint 💄

Dikenali juga sebagai lip stain, liptint belakangan ini sangat popular terutama di kalangan pencinta kosmetik Asia. Liptint memiliki variasi warna yang jauh lebih sedikit dibandingkan dengan lipstick. Hal ini kerana lip tint digunakan untuk meningkatkan warna semulajadi bibir. Warna yang sering digunakan adalah merah, pink, atau peach.

#hauracollection #sobella #sobellasolawa #sobellahoneymatteliquidlipstick #honeymatteliquidlipstick #liquidlipstick #lipmatte #honeymatte #lipstik #lipstick #lipcare #bibirmenawan #bibirsihat #teambiesabila #sobellaliptint #liptint #sobellaloveedition #loveedition #love #dearrose #dearmumtaz #dearjuliet

💬 0Normal

Jom sharing maklumat 😊 💄 Lipstick 💋

Lipstick adalah produk pewarna bibir pertama yang ditemui. Manfaatnya digunakan secara sederhana untuk mengubah warna bibir. Oleh kerana itu lipstick memiliki variasi warna  bermula dari merah, ungu, orange, dan sebagainya.

#hauracollection #sobella #sobellasolawa #sobellahoneymatteliquidlipstick #honeymatteliquidlipstick #liquidlipstick #lipmatte #honeymatte #lipstik #lipstick #lipcare #bibirmenawan #bibirsihat #teambiesabila #sobellaliptint #liptint #sobellaloveedition #loveedition #love #dearrose #dearmumtaz #dearjuliet
Haura's Collection

Jom sharing maklumat 😊 💄 Lipstick 💋

Lipstick adalah produk pewarna bibir pertama yang ditemui. Manfaatnya digunakan secara sederhana untuk mengubah warna bibir. Oleh kerana itu lipstick memiliki variasi warna bermula dari merah, ungu, orange, dan sebagainya.

#hauracollection #sobella #sobellasolawa #sobellahoneymatteliquidlipstick #honeymatteliquidlipstick #liquidlipstick #lipmatte #honeymatte #lipstik #lipstick #lipcare #bibirmenawan #bibirsihat #teambiesabila #sobellaliptint #liptint #sobellaloveedition #loveedition #love #dearrose #dearmumtaz #dearjuliet

💬 0Normal

#feedbacksobellalipmatte
-
" LEPAS MAKAN PUN LIPSTICK TAK TANGGAL "
.
Ehh, mestilah tak tanggal. Kalau cepat tanggal takkan customer ramai bagi feedback puas hati dan repeat order. 😍 Uolls tak percaya lagi ke? Hmm, tak tahu la nak cakap apa. Nanti kalau tengok Sobella lovers yang lain cantik bersobella jangan jeles pulak ye 😂
.
Sobella Love Edition harga combo masih ada tauu. Jom whatsapp tieya cepat 014-8379015
.
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobella #sobellasolawa #lipmatte #lipstick #bibirmenawan #bibircantik #bibirpink #bibirsihat #teammyra #teammyrajerung #jomcuba #sayajual #sayajuallipstick #sayajuallipmatte #igshop #tipskecantikan #tipsbibirmerah
KURUS.CANTIK.CERAH.MENAWAN.

#feedbacksobellalipmatte
-
" LEPAS MAKAN PUN LIPSTICK TAK TANGGAL "
.
Ehh, mestilah tak tanggal. Kalau cepat tanggal takkan customer ramai bagi feedback puas hati dan repeat order. 😍 Uolls tak percaya lagi ke? Hmm, tak tahu la nak cakap apa. Nanti kalau tengok Sobella lovers yang lain cantik bersobella jangan jeles pulak ye 😂
.
Sobella Love Edition harga combo masih ada tauu. Jom whatsapp tieya cepat 014-8379015
.
#sobellalipmatte #sobellacosmetics #sobella #sobellasolawa #lipmatte #lipstick #bibirmenawan #bibircantik #bibirpink #bibirsihat #teammyra #teammyrajerung #jomcuba #sayajual #sayajuallipstick #sayajuallipmatte #igshop #tipskecantikan #tipsbibirmerah

💬 1Normal

Lipstick code: Dear Rose + Cornflake Madu.
Eyeshadow: Majestic Mermaid Quick Eyeshadow Stick (Code:Coconut +Goldiva).
.

Boleh click link whatsapp di bawah ni untuk pembelian.
.

https://www.wasap.my/60164267406
https://www.wasap.my/60164267406
https://www.wasap.my/60164267406
.

#lipstickmalaysia #lipstickmatte #lipstik  #❤️igersmalaysia #eyeshadow #lipstikmurahmalaysia #gincu 
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar  #lipmatte #bibirsihat 
#viralatasinstagram #igshopmalaysia #makeuplover #jualmakeupori  #codbangi #codkajang #fattzura #bandarbarubangi  #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #fazura #codklcc #viralmalaysia  #viralmalaysia2017  #murahmurahmurah #faridkamil
LIPMATTE🌼SERUM🌼EYESHADOW STICK

Lipstick code: Dear Rose + Cornflake Madu.
Eyeshadow: Majestic Mermaid Quick Eyeshadow Stick (Code:Coconut +Goldiva).
.

Boleh click link whatsapp di bawah ni untuk pembelian.
.

https://www.wasap.my/60164267406
https://www.wasap.my/60164267406
https://www.wasap.my/60164267406
.

#lipstickmalaysia #lipstickmatte #lipstik #❤️igersmalaysia #eyeshadow #lipstikmurahmalaysia #gincu
#muamalaysiamakeupartist #Kosmetikmalaysia #makeuplovers #lipmattemurah
#bazaar #lipmatte #bibirsihat
#viralatasinstagram #igshopmalaysia #makeuplover #jualmakeupori #codbangi #codkajang #fattzura #bandarbarubangi #lofattah💕💕💕#bazaarpaknilmurah #fazura #codklcc #viralmalaysia #viralmalaysia2017 #murahmurahmurah #faridkamil

💬 0Normal

ANASISM lover mana ?? Jom rebut peluang utk dapatkan PROMO FREE POSTAGE😍
.
PROMO berakhir esok ye semua ! Jangan lepaskan peluang !

Whatsapp 📲0139353652 (klik link di bio)

#dropshipperanasismrevival #anas009lp17 #anasmalaysia #promoday #bibirsihat #bibirmunggil #girls #makeuplover #showyourtruecolour
DROPSHIPPER ANASISM_REVIVAL

ANASISM lover mana ?? Jom rebut peluang utk dapatkan PROMO FREE POSTAGE😍
.
PROMO berakhir esok ye semua ! Jangan lepaskan peluang !

Whatsapp 📲0139353652 (klik link di bio)

#dropshipperanasismrevival #anas009lp17 #anasmalaysia #promoday #bibirsihat #bibirmunggil #girls #makeuplover #showyourtruecolour

💬 0Normal

TERBAIK LIPSCRUB NI👍🏻 Lipscrub temyracle meme cenggini👍🏻licin atau smooth jer bila pakai lipstick or lipmatte.

Sebab tu kita kena scrub dulu bibir untuk dapatkan bibir yang cantik dan lembap jer, bila pakai lipstick or lipmatte pun tak crack dia akan smooth jer.

Scrub la bibir uolss sekurang-kurangnya 2-3 kali seminggu dengan lipscrub temyracle yang super duper best ni.

Harga hanya RM9 sahaja tidak termasuk postage.
Berminat Whatsapp 0139955241.

#lipscrub #lipscrubtemyracle #sayajuallipscrub #sayajual#makeup#makeupforever #makeuartist#bibircantik#bibirsihat#pasirmas#kelantan#fattzura#temyraclesayamesticari #bestseller#scrub
STOKIS SOBELLA

TERBAIK LIPSCRUB NI👍🏻 Lipscrub temyracle meme cenggini👍🏻licin atau smooth jer bila pakai lipstick or lipmatte.

Sebab tu kita kena scrub dulu bibir untuk dapatkan bibir yang cantik dan lembap jer, bila pakai lipstick or lipmatte pun tak crack dia akan smooth jer.

Scrub la bibir uolss sekurang-kurangnya 2-3 kali seminggu dengan lipscrub temyracle yang super duper best ni.

Harga hanya RM9 sahaja tidak termasuk postage.
Berminat Whatsapp 0139955241.

#lipscrub #lipscrubtemyracle #sayajuallipscrub #sayajual#makeup#makeupforever #makeuartist#bibircantik#bibirsihat#pasirmas#kelantan#fattzura#temyraclesayamesticari #bestseller#scrub

💬 1Normal

Dah pakai lipbutter ke belum? Kalau belum jangan lupa pakai tau sebelum keluar rumah nak duduk rumah pun mesti pakai supaya bibir tu tak kering dan cantik😍😍
.

To order : 📲 WA : 0198819532
🚗 COD USIM, CHEMOR & KLEBANG
🚚 POSTAGE EVERYDAY

#faraalipbuttersquad #teambangsar #Faraalipbutter #wudhukfriendly #kkmapproved #100%organic #codusim #codchemor #codklebang #bibirsihat #igshop #sayapakaisayajual
💄NOT170202458K

Dah pakai lipbutter ke belum? Kalau belum jangan lupa pakai tau sebelum keluar rumah nak duduk rumah pun mesti pakai supaya bibir tu tak kering dan cantik😍😍
.

To order : 📲 WA : 0198819532
🚗 COD USIM, CHEMOR & KLEBANG
🚚 POSTAGE EVERYDAY

#faraalipbuttersquad #teambangsar #Faraalipbutter #wudhukfriendly #kkmapproved #100%organic #codusim #codchemor #codklebang #bibirsihat #igshop #sayapakaisayajual

💬 0Normal