#bawalmurah

Warna dah tak banyak gaiss , cepat grab mana mana warna yang masih ada tu 😏
.
🎉 JANUARI SALE 🎉
🎊 12/1 - 10/2 🎊
.
🌸 Boleh MIX BIDANG 50 & 55 🌸
🌸 BUY 4 PIECES RM100 EXC POS 🌸
.
💜 Boleh MIX BIDANG 50 & 55 💜
💜 BUY 3 PIECES RM87 EXC POS 💜
.
❤Postage❤
SEMENANJUNG: RM10
SABAH: RM14
SARAWAK: RM12
.
❤ Beli 1-2 helai . Ikut NORM PRICE ❤
B50: RM30
B55: RM33
.
To get further details and for fast respond jugak boleh lah lawat ig saya ataupun contact saya 😊
.
019-4600461 🌸
019-4600461 🌸
.
#bawalaritachi#bawalmurah#tanpastarch#mudahbentuk#mudahgosok#tiptop#bidang50#bidang55#promosibulanan#hargamurah#beliankombo#tampakcantik#bergaya
asyaawardrobe

Warna dah tak banyak gaiss , cepat grab mana mana warna yang masih ada tu 😏
.
🎉 JANUARI SALE 🎉
🎊 12/1 - 10/2 🎊
.
🌸 Boleh MIX BIDANG 50 & 55 🌸
🌸 BUY 4 PIECES RM100 EXC POS 🌸
.
💜 Boleh MIX BIDANG 50 & 55 💜
💜 BUY 3 PIECES RM87 EXC POS 💜
.
❤Postage❤
SEMENANJUNG: RM10
SABAH: RM14
SARAWAK: RM12
.
❤ Beli 1-2 helai . Ikut NORM PRICE ❤
B50: RM30
B55: RM33
.
To get further details and for fast respond jugak boleh lah lawat ig saya ataupun contact saya 😊
.
019-4600461 🌸
019-4600461 🌸
.
#bawalaritachi#bawalmurah#tanpastarch#mudahbentuk#mudahgosok#tiptop#bidang50#bidang55#promosibulanan#hargamurah#beliankombo#tampakcantik#bergaya

💬 0Normal

Haaaaa amacam gais ? Harga dah cun dah tu nak cun lagi meh beli bawal chiffon by iyliascarves. Harga combo lagi jimat uolss . Pakat pakat la share dengan kengkawan kan dah boleh jimat banyak. Boleh la pilih warna apa yg menarik perhatian uolls .
.
.
#bawalbidang45 #bawalmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #teamIM #iyliamalekteam
PALAZZO | BLOUSE | SCARVES |

Haaaaa amacam gais ? Harga dah cun dah tu nak cun lagi meh beli bawal chiffon by iyliascarves. Harga combo lagi jimat uolss . Pakat pakat la share dengan kengkawan kan dah boleh jimat banyak. Boleh la pilih warna apa yg menarik perhatian uolls .
.
.
#bawalbidang45 #bawalmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #teamIM #iyliamalekteam

💬 0Normal

.
COMBO SALE 1/2/5 .
BACA DULU GIRLS..RUGINYA KALAU SCROLL SAJA 😂 .
PROMOSI COMBO SALE BAWAL MANIK!! Jom cepat2 pilih COMBO SALE yang menarik lagi MURAH ni..yang penting semua dah INCLUDE POSTAGE uollsss😚😚 .
Nak tengok lagi banyak pilihan corak & warna boleh terus je whatsapp cik ika okeyy..😊 .
.
*HARGA COMBO SALE HANYA UNTUK BIDANG 45 SAHAJA..pertanyaan utk bidang 55/60 boleh pm terus 😊 .
.
💎BAWAL BEADS💎.
.
💚 Mudah dibentuk,selesa dan tak jarang.
💚 Material cotton voile premium .
💚 Color boleh request .
💚Boleh request bidang 45/55/60 .
💚Boleh request jenis beads.
💚Bawal custom made .
.
Pm atau klik terus ke link whatsapp di atas.
.
#combosale#promosale#combosalebawalmanik#salebawalmanik#promobawalmanik#bawalmanik#bawalviral#bawallovers#maniktabur#manikcrown#manikbeads#manikkeliling#manikcrowdfull#maniktaburdiamond#maniktaburbunga#bawalcottonvoile#bawalcantik#bawalmurah#manikcantik#airispremium#artiepremium#cottonvoile#hijab#hijabistar#hijabstyle#dropshiptudung#dropshipbawal#dropshippenang
NEW BAWAL CHIFFON PRINTED🎉🎉🎉

.
COMBO SALE 1/2/5 .
BACA DULU GIRLS..RUGINYA KALAU SCROLL SAJA 😂 .
PROMOSI COMBO SALE BAWAL MANIK!! Jom cepat2 pilih COMBO SALE yang menarik lagi MURAH ni..yang penting semua dah INCLUDE POSTAGE uollsss😚😚 .
Nak tengok lagi banyak pilihan corak & warna boleh terus je whatsapp cik ika okeyy..😊 .
.
*HARGA COMBO SALE HANYA UNTUK BIDANG 45 SAHAJA..pertanyaan utk bidang 55/60 boleh pm terus 😊 .
.
💎BAWAL BEADS💎.
.
💚 Mudah dibentuk,selesa dan tak jarang.
💚 Material cotton voile premium .
💚 Color boleh request .
💚Boleh request bidang 45/55/60 .
💚Boleh request jenis beads.
💚Bawal custom made .
.
Pm atau klik terus ke link whatsapp di atas.
.
#combosale#promosale#combosalebawalmanik#salebawalmanik#promobawalmanik#bawalmanik#bawalviral#bawallovers#maniktabur#manikcrown#manikbeads#manikkeliling#manikcrowdfull#maniktaburdiamond#maniktaburbunga#bawalcottonvoile#bawalcantik#bawalmurah#manikcantik#airispremium#artiepremium#cottonvoile#hijab#hijabistar#hijabstyle#dropshiptudung#dropshipbawal#dropshippenang

💬 0Normal

Awak suka pakai tudung bawal chiffon ??😊
.
Item: Bawal Chiffon Basic IM
Harga: RM18 exclude postage
Bidang: 45”
.
.
Nak lagi jimat??
6 pcs RM100 with postage!(SS RM110)😱😱
.
Cepat grab sekarang sementara stok masih ada!
.
📲WHATSAPP +60145386902
📲WHATSAPP +60145386902
📲WHATSAPP +60145386902
.
#bawalchiffon #bawalmurah #tudungonline #tudungbawal #teamiyliamalek #bawalbidang45
PALAZZO | SKIRT BUNGA | BAWAL

Awak suka pakai tudung bawal chiffon ??😊
.
Item: Bawal Chiffon Basic IM
Harga: RM18 exclude postage
Bidang: 45”
.
.
Nak lagi jimat??
6 pcs RM100 with postage!(SS RM110)😱😱
.
Cepat grab sekarang sementara stok masih ada!
.
📲WHATSAPP +60145386902
📲WHATSAPP +60145386902
📲WHATSAPP +60145386902
.
#bawalchiffon #bawalmurah #tudungonline #tudungbawal #teamiyliamalek #bawalbidang45

💬 0Normal

Thank you @ashaahaszlan ❤️❤️❤️❤️❤️ #bawalmurah#bawalplatinum#bawalcantik#bawalcotton#voile#sajat#cumicumi#abangnaktegur#murahteruk
wanurhanis

Thank you @ashaahaszlan ❤️❤️❤️❤️❤️ #bawalmurah#bawalplatinum#bawalcantik#bawalcotton#voile#sajat#cumicumi#abangnaktegur#murahteruk

💬 0Normal

💎DESIGN CROWN BARU💎
Serius lawa dengan kilauan batu lip lap lip lap😎.
.
.
😍BERMINAT? PM atau Whatsapp Sis Ira 👉 http://www.wasap.my/60194957994/BawalDiamond 👈
.
.
.
#bawalbatu  #bawalbatutabur #bawal  #kangaroo #airis #cantik #murah #bawalmurah #bawalbatutabur  #bawalbatumurah #malaysia #perak  #bawalbatutepi #baju #tudungbawal #tudung  #tudungmurah  #lawa #borong #bawaldiamond #bawalborong #bazaar #bazaronline
Athirah. T

💎DESIGN CROWN BARU💎
Serius lawa dengan kilauan batu lip lap lip lap😎.
.
.
😍BERMINAT? PM atau Whatsapp Sis Ira 👉 http://www.wasap.my/60194957994/BawalDiamond 👈
.
.
.
#bawalbatu  #bawalbatutabur #bawal  #kangaroo #airis #cantik #murah #bawalmurah #bawalbatutabur  #bawalbatumurah #malaysia #perak  #bawalbatutepi #baju #tudungbawal #tudung  #tudungmurah  #lawa #borong #bawaldiamond #bawalborong #bazaar #bazaronline

💬 0Normal

Thank you adik manis borong tdung ngan kite.. Basic sq bawal ni i'Allah senang bentuk.. Meh try selai.. Baru tau best tak material die.. Sembang kencang pon x de guna kalau x try sndri kann.. 😉😉 📲01139890998
📲01139890998

#agenthebatbs  #bawalchiffon #bawalmurah #bawalsenangbentuk  #tudungbawalbest  #tudubgbawalmurah
Bellezzasofia_seremban

Thank you adik manis borong tdung ngan kite.. Basic sq bawal ni i'Allah senang bentuk.. Meh try selai.. Baru tau best tak material die.. Sembang kencang pon x de guna kalau x try sndri kann.. 😉😉 📲01139890998
📲01139890998

#agenthebatbs #bawalchiffon #bawalmurah #bawalsenangbentuk #tudungbawalbest #tudubgbawalmurah

💬 0Normal

🌸 SHAWL CHIFFON 🌸
.
.
✅ Mudah Bentuk
✅ Kain Berkualiti
✅ Tak Jarang
✅ Heavy Chiffon

Harga : RM 10
Postage :
Semenanjung 
RM8 ( 1-4 helai )
Rm9 ( 5-7 helai )

Sabah/Sarawak
RM 10 ( 1-3helai )
RM 12 ( 4-7 helai )
. 📲 WS 0137868488

#bawalplain #bawalairis #bawalvoile #bawalchiffon #tudungbawalmurah #shawlchiffon #shawlkeknis #shawlmurah #bawalmurah
Tudung Bawal Murah !

🌸 SHAWL CHIFFON 🌸
.
.
✅ Mudah Bentuk
✅ Kain Berkualiti
✅ Tak Jarang
✅ Heavy Chiffon

Harga : RM 10
Postage :
Semenanjung
RM8 ( 1-4 helai )
Rm9 ( 5-7 helai )

Sabah/Sarawak
RM 10 ( 1-3helai )
RM 12 ( 4-7 helai )
. 📲 WS 0137868488

#bawalplain #bawalairis #bawalvoile #bawalchiffon #tudungbawalmurah #shawlchiffon #shawlkeknis #shawlmurah #bawalmurah

💬 0Normal

HOT PALAZZO CREPE RESTOCK!
.
🌸Free size fit from S untill L,
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang kecuali white (digalakkan pakai baju labuh)
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah .
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
How to order❓
SIMPLY CLICK LINK ON BIO 😎
.
___
#palazzo #palazzocantik #palazzomurah #sale #pants #palazzopants #blouse #blousecantik #blousemurah #skirtmurah #skirt #palazzo #palazzocantik #palazzomurah #sale #bawal #bawalmurah #blouse #blousecantik #blousemurah #skirtmurah #skirt #aliannabawal #alianna #tudungbawal #tudungmurah #tudungcantikmurah
PALAZO 3 HELAI RM100!

HOT PALAZZO CREPE RESTOCK!
.
🌸Free size fit from S untill L,
🌸cutting straight cut
🌸pocket dikedua dua belah seluar
🌸tak jarang kecuali white (digalakkan pakai baju labuh)
🌸Material poly crepe
🌸Sesuai 165 cm ke bawah .
🌸Bahagian pinggang full getah
.
Mesurement :
Waist : 26 -42 inch
Length : 39 inch
Ukur lilit pinggul : 40 inch
Ukur lilit peha : 26 inch
.
How to order❓
SIMPLY CLICK LINK ON BIO 😎
.
___
#palazzo #palazzocantik #palazzomurah #sale #pants #palazzopants #blouse #blousecantik #blousemurah #skirtmurah #skirt #palazzo #palazzocantik #palazzomurah #sale #bawal #bawalmurah #blouse #blousecantik #blousemurah #skirtmurah #skirt #aliannabawal #alianna #tudungbawal #tudungmurah #tudungcantikmurah

💬 1Normal

MEMPERKENALKAN BAWAL KELUARAN effiraexclusive😄😄
.
tudung bawal ni datang dalam 2 kategori. Samaada korang nak yang plain atau yang ada batu a.k.a bawal batu tabur😊
.
Harga sehelai dijual adalah RM 38 sahaja. Korang boleh jimat banyak tau sebab sekarang ada CLEARANCE SALE so, harga untuk 3 helai adalah RM 110 termasuk postage😇. Siapa nak?🙌
.
Dengan harga yang berkali ganda jimat, korang dapat miliki tudung bawal yang cun, labuh dan patuh syariat ni gituh😍😍
.
Jom whatsapp aini di 0136211685 kalau berkenan nak buat koleksi~😙
.
.
#dropship #tudungbawalmurah #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawallovers #bawalmurah #bajukurungmurah #sayajualbajukurung #tudunglabuh #handsockmurah #handsockcantik #instantshawl #instantshawlmurah #tudungcantik #bawalcotton #bawalheavychiffon #bawalmurah #bawalsenangbentuk #satumalaysia #onlineshopping
aini.attire97

MEMPERKENALKAN BAWAL KELUARAN effiraexclusive😄😄
.
tudung bawal ni datang dalam 2 kategori. Samaada korang nak yang plain atau yang ada batu a.k.a bawal batu tabur😊
.
Harga sehelai dijual adalah RM 38 sahaja. Korang boleh jimat banyak tau sebab sekarang ada CLEARANCE SALE so, harga untuk 3 helai adalah RM 110 termasuk postage😇. Siapa nak?🙌
.
Dengan harga yang berkali ganda jimat, korang dapat miliki tudung bawal yang cun, labuh dan patuh syariat ni gituh😍😍
.
Jom whatsapp aini di 0136211685 kalau berkenan nak buat koleksi~😙
.
.
#dropship #tudungbawalmurah #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawallovers #bawalmurah #bajukurungmurah #sayajualbajukurung #tudunglabuh #handsockmurah #handsockcantik #instantshawl #instantshawlmurah #tudungcantik #bawalcotton #bawalheavychiffon #bawalmurah #bawalsenangbentuk #satumalaysia #onlineshopping

💬 0Normal

Nah Kak El belanja yummy colours for our Sophie Classiqué. Boleh start shopping 21/1/18 ni tau. This Sunday je #SazukAngels 😍
•••••
Confirm #BawalAntiStarch ❤️
•••••
Confirm #BawalOnPoint ❤️
•••••
#tutorialshawl #tutorialhijab #bawal #bawalplain #bawalmurah #bawalovers #bawalonline #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 -
#SAZUK®
SAZUK® SCARF “Wear To Inspire”

Nah Kak El belanja yummy colours for our Sophie Classiqué. Boleh start shopping 21/1/18 ni tau. This Sunday je #SazukAngels 😍
•••••
Confirm #BawalAntiStarch ❤️
•••••
Confirm #BawalOnPoint ❤️
•••••
#tutorialshawl #tutorialhijab #bawal #bawalplain #bawalmurah #bawalovers #bawalonline #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 -
#SAZUK®

💬 0Normal

Asalamualaikum dan hi! Penat dah pakai shawl? Jom try #bawalchiffon square kami! 🌸
.
✔️Mudah bentuk
✔️Tidak panas
✔️Terletak elok
.
Material: Chiffon 
Size: 45
Price: RM15
Postage: RM8
.
.
.
#bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #shawlmurah #shawlkeknis #sayajual #tudungmurah #bawalmurah #bawal50 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawal45 #bawalchiffon45
Basically all TUDUNG BAWAL.

Asalamualaikum dan hi! Penat dah pakai shawl? Jom try #bawalchiffon square kami! 🌸
.
✔️Mudah bentuk
✔️Tidak panas
✔️Terletak elok
.
Material: Chiffon
Size: 45
Price: RM15
Postage: RM8
.
.
.
#bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonmurah #shawlmurah #shawlkeknis #sayajual #tudungmurah #bawalmurah #bawal50 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawal45 #bawalchiffon45

💬 0Normal

MEMPERKENALKAN BAWAL KELUARAN effiraexclusive😄😄
.
tudung bawal ni datang dalam 2 kategori. Samaada korang nak yang plain atau yang ada batu a.k.a bawal batu tabur😊
.
Harga sehelai dijual adalah RM 38 sahaja. Korang boleh jimat banyak tau sebab sekarang ada CLEARANCE SALE so, harga untuk 3 helai adalah RM 110 termasuk postage😇. Siapa nak?🙌
.
Dengan harga yang berkali ganda jimat, korang dapat miliki tudung bawal yang cun, labuh dan patuh syariat ni gituh😍😍
.
Jom whatsapp aini di 0136211685 kalau berkenan nak buat koleksi~😙
.
.
#dropship #tudungbawalmurah #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawallovers #bawalmurah #bajukurungmurah #sayajualbajukurung #tudunglabuh #handsockmurah #handsockcantik #instantshawl #instantshawlmurah #tudungcantik #bawalcotton #bawalheavychiffon #bawalmurah #bawalsenangbentuk #satumalaysia #onlineshopping
aini.attire97

MEMPERKENALKAN BAWAL KELUARAN effiraexclusive😄😄
.
tudung bawal ni datang dalam 2 kategori. Samaada korang nak yang plain atau yang ada batu a.k.a bawal batu tabur😊
.
Harga sehelai dijual adalah RM 38 sahaja. Korang boleh jimat banyak tau sebab sekarang ada CLEARANCE SALE so, harga untuk 3 helai adalah RM 110 termasuk postage😇. Siapa nak?🙌
.
Dengan harga yang berkali ganda jimat, korang dapat miliki tudung bawal yang cun, labuh dan patuh syariat ni gituh😍😍
.
Jom whatsapp aini di 0136211685 kalau berkenan nak buat koleksi~😙
.
.
#dropship #tudungbawalmurah #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawallovers #bawalmurah #bajukurungmurah #sayajualbajukurung #tudunglabuh #handsockmurah #handsockcantik #instantshawl #instantshawlmurah #tudungcantik #bawalcotton #bawalheavychiffon #bawalmurah #bawalsenangbentuk #satumalaysia #onlineshopping

💬 0Normal

RESTOK🎉 ...RESTOK 🎉
.
BAWAL CHIFFON BIDANG 45
.
🍒heavy chiffon
🍒jahitan baby seam
🍒110cm x110cm
🍒RM11 SEHELAI
.
📌kain senang  bentuk,tak jarang dipakai,lembut,terletak je bila dipakai..
.
.
 BERMINAT WHATSUP 01131728245 @ Click link di bio
.

#bawalchiffon #bawal #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalplain #bawalchiffonmurahmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonlovers #bawalplainmurah 
#bawallovers #borongmurah #borongbawal #borongbawalchiffon #borongbawalchiffonmurah 
#sayajualonline #sayajualtudungonline #sayajualmurah #sayajualbawalchiffon #sayajualbawalmurah #bawalmalaysia #tudungmalaysiamurahmurah
TUDUNG MURAH | BORONG | RETAIL

RESTOK🎉 ...RESTOK 🎉
.
BAWAL CHIFFON BIDANG 45
.
🍒heavy chiffon
🍒jahitan baby seam
🍒110cm x110cm
🍒RM11 SEHELAI
.
📌kain senang bentuk,tak jarang dipakai,lembut,terletak je bila dipakai..
.
.
BERMINAT WHATSUP 01131728245 @ Click link di bio
.

#bawalchiffon #bawal #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalplain #bawalchiffonmurahmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonlovers #bawalplainmurah
#bawallovers #borongmurah #borongbawal #borongbawalchiffon #borongbawalchiffonmurah
#sayajualonline #sayajualtudungonline #sayajualmurah #sayajualbawalchiffon #sayajualbawalmurah #bawalmalaysia #tudungmalaysiamurahmurah

💬 0Normal

RESTOK🎉 ...RESTOK 🎉
.
BAWAL CHIFFON BIDANG 45
.
🍒heavy chiffon
🍒jahitan baby seam
🍒110cm x110cm
🍒RM11 SEHELAI
.
📌kain senang  bentuk,tak jarang dipakai,lembut,terletak je bila dipakai..
.
.
 BERMINAT WHATSUP 01131728245 @ Click link di bio
.

#bawalchiffon #bawal #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalplain #bawalchiffonmurahmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonlovers #bawalplainmurah 
#bawallovers #borongmurah #borongbawal #borongbawalchiffon #borongbawalchiffonmurah 
#sayajualonline #sayajualtudungonline #sayajualmurah #sayajualbawalchiffon #sayajualbawalmurah #bawalmalaysia #tudungmalaysiamurahmurah
TUDUNG MURAH | BORONG | RETAIL

RESTOK🎉 ...RESTOK 🎉
.
BAWAL CHIFFON BIDANG 45
.
🍒heavy chiffon
🍒jahitan baby seam
🍒110cm x110cm
🍒RM11 SEHELAI
.
📌kain senang bentuk,tak jarang dipakai,lembut,terletak je bila dipakai..
.
.
BERMINAT WHATSUP 01131728245 @ Click link di bio
.

#bawalchiffon #bawal #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalplain #bawalchiffonmurahmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonlovers #bawalplainmurah
#bawallovers #borongmurah #borongbawal #borongbawalchiffon #borongbawalchiffonmurah
#sayajualonline #sayajualtudungonline #sayajualmurah #sayajualbawalchiffon #sayajualbawalmurah #bawalmalaysia #tudungmalaysiamurahmurah

💬 0Normal

RESTOK🎉 ...RESTOK 🎉
.
BAWAL CHIFFON BIDANG 45
.
🍒heavy chiffon
🍒jahitan baby seam
🍒110cm x110cm
🍒RM11 SEHELAI
.
📌kain senang  bentuk,tak jarang dipakai,lembut,terletak je bila dipakai..
.
.
 BERMINAT WHATSUP 01131728245 @ Click link di bio
.

#bawalchiffon #bawal #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalplain #bawalchiffonmurahmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonlovers #bawalplainmurah 
#bawallovers #borongmurah #borongbawal #borongbawalchiffon #borongbawalchiffonmurah 
#sayajualonline #sayajualtudungonline #sayajualmurah #sayajualbawalchiffon #sayajualbawalmurah #bawalmalaysia #tudungmalaysiamurahmurah
TUDUNG MURAH | BORONG | RETAIL

RESTOK🎉 ...RESTOK 🎉
.
BAWAL CHIFFON BIDANG 45
.
🍒heavy chiffon
🍒jahitan baby seam
🍒110cm x110cm
🍒RM11 SEHELAI
.
📌kain senang bentuk,tak jarang dipakai,lembut,terletak je bila dipakai..
.
.
BERMINAT WHATSUP 01131728245 @ Click link di bio
.

#bawalchiffon #bawal #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalplain #bawalchiffonmurahmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonlovers #bawalplainmurah
#bawallovers #borongmurah #borongbawal #borongbawalchiffon #borongbawalchiffonmurah
#sayajualonline #sayajualtudungonline #sayajualmurah #sayajualbawalchiffon #sayajualbawalmurah #bawalmalaysia #tudungmalaysiamurahmurah

💬 0Normal

MEMPERKENALKAN BAWAL KELUARAN effiraexclusive😄😄
.
tudung bawal ni datang dalam 2 kategori. Samaada korang nak yang plain atau yang ada batu a.k.a bawal batu tabur😊
.
Harga sehelai dijual adalah RM 38 sahaja. Korang boleh jimat banyak tau sebab sekarang ada CLEARANCE SALE so, harga untuk 3 helai adalah RM 110 termasuk postage😇. Siapa nak?🙌
.
Dengan harga yang berkali ganda jimat, korang dapat miliki tudung bawal yang cun, labuh dan patuh syariat ni gituh😍😍
.
Jom whatsapp aini di 0136211685 kalau berkenan nak buat koleksi~😙
.
.
#dropship #tudungbawalmurah #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawallovers #bawalmurah #bajukurungmurah #sayajualbajukurung #tudunglabuh #handsockmurah #handsockcantik #instantshawl #instantshawlmurah #tudungcantik #bawalcotton #bawalheavychiffon #bawalmurah #bawalsenangbentuk #satumalaysia #onlineshopping
aini.attire97

MEMPERKENALKAN BAWAL KELUARAN effiraexclusive😄😄
.
tudung bawal ni datang dalam 2 kategori. Samaada korang nak yang plain atau yang ada batu a.k.a bawal batu tabur😊
.
Harga sehelai dijual adalah RM 38 sahaja. Korang boleh jimat banyak tau sebab sekarang ada CLEARANCE SALE so, harga untuk 3 helai adalah RM 110 termasuk postage😇. Siapa nak?🙌
.
Dengan harga yang berkali ganda jimat, korang dapat miliki tudung bawal yang cun, labuh dan patuh syariat ni gituh😍😍
.
Jom whatsapp aini di 0136211685 kalau berkenan nak buat koleksi~😙
.
.
#dropship #tudungbawalmurah #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawallovers #bawalmurah #bajukurungmurah #sayajualbajukurung #tudunglabuh #handsockmurah #handsockcantik #instantshawl #instantshawlmurah #tudungcantik #bawalcotton #bawalheavychiffon #bawalmurah #bawalsenangbentuk #satumalaysia #onlineshopping

💬 0Normal

RESTOK🎉 ...RESTOK 🎉
.
BAWAL CHIFFON BIDANG 45
.
🍒heavy chiffon
🍒jahitan baby seam
🍒110cm x110cm
🍒RM11 SEHELAI
.
📌kain senang  bentuk,tak jarang dipakai,lembut,terletak je bila dipakai..
.
.
 BERMINAT WHATSUP 01131728245 @ Click link di bio
.

#bawalchiffon #bawal #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalplain #bawalchiffonmurahmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonlovers #bawalplainmurah 
#bawallovers #borongmurah #borongbawal #borongbawalchiffon #borongbawalchiffonmurah 
#sayajualonline #sayajualtudungonline #sayajualmurah #sayajualbawalchiffon #sayajualbawalmurah #bawalmalaysia #tudungmalaysiamurahmurah
TUDUNG MURAH | BORONG | RETAIL

RESTOK🎉 ...RESTOK 🎉
.
BAWAL CHIFFON BIDANG 45
.
🍒heavy chiffon
🍒jahitan baby seam
🍒110cm x110cm
🍒RM11 SEHELAI
.
📌kain senang bentuk,tak jarang dipakai,lembut,terletak je bila dipakai..
.
.
BERMINAT WHATSUP 01131728245 @ Click link di bio
.

#bawalchiffon #bawal #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalplain #bawalchiffonmurahmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonlovers #bawalplainmurah
#bawallovers #borongmurah #borongbawal #borongbawalchiffon #borongbawalchiffonmurah
#sayajualonline #sayajualtudungonline #sayajualmurah #sayajualbawalchiffon #sayajualbawalmurah #bawalmalaysia #tudungmalaysiamurahmurah

💬 0Normal

MEMPERKENALKAN BAWAL KELUARAN effiraexclusive😄😄
.
tudung bawal ni datang dalam 2 kategori. Samaada korang nak yang plain atau yang ada batu a.k.a bawal batu tabur😊
.
Harga sehelai dijual adalah RM 38 sahaja. Korang boleh jimat banyak tau sebab sekarang ada CLEARANCE SALE so, harga untuk 3 helai adalah RM 110 termasuk postage😇. Siapa nak?🙌
.
Dengan harga yang berkali ganda jimat, korang dapat miliki tudung bawal yang cun, labuh dan patuh syariat ni gituh😍😍
.
Jom whatsapp aini di 0136211685 kalau berkenan nak buat koleksi~😙
.
.
#dropship #tudungbawalmurah #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawallovers #bawalmurah #bajukurungmurah #sayajualbajukurung #tudunglabuh #handsockmurah #handsockcantik #instantshawl #instantshawlmurah #tudungcantik #bawalcotton #bawalheavychiffon #bawalmurah #bawalsenangbentuk #satumalaysia #onlineshopping
aini.attire97

MEMPERKENALKAN BAWAL KELUARAN effiraexclusive😄😄
.
tudung bawal ni datang dalam 2 kategori. Samaada korang nak yang plain atau yang ada batu a.k.a bawal batu tabur😊
.
Harga sehelai dijual adalah RM 38 sahaja. Korang boleh jimat banyak tau sebab sekarang ada CLEARANCE SALE so, harga untuk 3 helai adalah RM 110 termasuk postage😇. Siapa nak?🙌
.
Dengan harga yang berkali ganda jimat, korang dapat miliki tudung bawal yang cun, labuh dan patuh syariat ni gituh😍😍
.
Jom whatsapp aini di 0136211685 kalau berkenan nak buat koleksi~😙
.
.
#dropship #tudungbawalmurah #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawallovers #bawalmurah #bajukurungmurah #sayajualbajukurung #tudunglabuh #handsockmurah #handsockcantik #instantshawl #instantshawlmurah #tudungcantik #bawalcotton #bawalheavychiffon #bawalmurah #bawalsenangbentuk #satumalaysia #onlineshopping

💬 0Normal

Nah Kak El belanja yummy colours for our Sophie Classiqué. Boleh start shopping 21/1/18 ni tau. This Sunday je #SazukAngels 😍
•••••
Confirm #BawalAntiStarch ❤️
•••••
Confirm #BawalOnPoint ❤️
•••••
#tutorialshawl #tutorialhijab #bawal #bawalplain #bawalmurah #bawalovers #bawalonline #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 -
#SAZUK®
SAZUK® SCARF “Wear To Inspire”

Nah Kak El belanja yummy colours for our Sophie Classiqué. Boleh start shopping 21/1/18 ni tau. This Sunday je #SazukAngels 😍
•••••
Confirm #BawalAntiStarch ❤️
•••••
Confirm #BawalOnPoint ❤️
•••••
#tutorialshawl #tutorialhijab #bawal #bawalplain #bawalmurah #bawalovers #bawalonline #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonbidang45 -
#SAZUK®

💬 0Normal

🔥BAWAL EXCLUSIVE 🔥
.
. ◾Bidang 45
. ◾Cotton Satin
. ◾Senang bentuk okayy 😘😘
.
💜  RM20 saja 💜
.
📲 Ws 0134108853 okayy .
#bawalmurah #bawalexclusive #cottonsatin
#bawal20
Bawal Murah RM20

🔥BAWAL EXCLUSIVE 🔥
.
. ◾Bidang 45
. ◾Cotton Satin
. ◾Senang bentuk okayy 😘😘
.
💜 RM20 saja 💜
.
📲 Ws 0134108853 okayy .
#bawalmurah #bawalexclusive #cottonsatin
#bawal20

💬 0Normal

RESTOK🎉 ...RESTOK 🎉
.
BAWAL CHIFFON BIDANG 45
.
🍒heavy chiffon
🍒jahitan baby seam
🍒110cm x110cm
🍒RM11 SEHELAI
.
📌kain senang  bentuk,tak jarang dipakai,lembut,terletak je bila dipakai..
.
.
 BERMINAT WHATSUP 01131728245 @ Click link di bio
.

#bawalchiffon #bawal #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalplain #bawalchiffonmurahmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonlovers #bawalplainmurah 
#bawallovers #borongmurah #borongbawal #borongbawalchiffon #borongbawalchiffonmurah 
#sayajualonline #sayajualtudungonline #sayajualmurah #sayajualbawalchiffon #sayajualbawalmurah #bawalmalaysia #tudungmalaysiamurahmurah
TUDUNG MURAH | BORONG | RETAIL

RESTOK🎉 ...RESTOK 🎉
.
BAWAL CHIFFON BIDANG 45
.
🍒heavy chiffon
🍒jahitan baby seam
🍒110cm x110cm
🍒RM11 SEHELAI
.
📌kain senang bentuk,tak jarang dipakai,lembut,terletak je bila dipakai..
.
.
BERMINAT WHATSUP 01131728245 @ Click link di bio
.

#bawalchiffon #bawal #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalplain #bawalchiffonmurahmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonlovers #bawalplainmurah
#bawallovers #borongmurah #borongbawal #borongbawalchiffon #borongbawalchiffonmurah
#sayajualonline #sayajualtudungonline #sayajualmurah #sayajualbawalchiffon #sayajualbawalmurah #bawalmalaysia #tudungmalaysiamurahmurah

💬 0Normal

SUAMI REQUEST PAKAI BAWAL TAPI AWNING SUSAH NAK JAGA🤦🏻‍♀️LAMA DEPAN CERMIN SAT LAGI KENE TINGGAL VROOM VROOM PULAK😭.
---
🔥READY STOCK🔥
—-
FENOMENA INI TAKKAN REDA SELAGI ANDA BELUM MEMILIKI AARA BASIC❗️LETAK LETAK TERUS TERBENTUK✨.
.
==========================
APA KELEBIHAN AARA BASIC?
==========================
.
👉🏻AWNING BEHAVE 200%
MA sangat teliti dalam memastikan material yang dipilih sangat mudah dibentuk! Takpayah tanggung kos beli penyembur starch✨.
.
👉🏻CHIFFON ARITACHI
Material paling femes dan semestinya sejuk selesa ja bila sarung kat kepala!.
.
👉🏻BIDANG 50 & 60
Kalau anda baru nak berjinak jinak dengan tudung labuh and berbadan kecik molek, boleh grab bidang 50 sehelai! .
👉🏻24 WARNA MENGGUGAH IMAN
Semua 24 warna dijamin memenuhi citarasa nitizen! Mohon jangan pengsan dulu sebelum ampa grab sehelai😜.
.
👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
Sama ada nak bucu tajam atau bulat depan belakang boleh lah pilih! Best kan ;).
.
HAAA TERUJA TAK😜 JANGAN MENGALAH SCROLL BACA SMPAI HABIS❗️.
.
💰HARGA AARA BASIC💰
.
BIDANG 50
👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE.
.
BIDANG 60
👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE.
.
TAPI KALAU AMPAA BELI BANYAK LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️.
.
‼️HARGA COMBO GEGILA‼️.
.
BIDANG 50
🎉4 PCS RM130 FREE POSTAGE🎉.
.
BIDANG 60
🎉4 PCS RM150 FREE POSTAGE🎉.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 019-3437780
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 019-3437780
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 019-3437780
.
.
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #fattzura #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
Couture by Humaira 👗

SUAMI REQUEST PAKAI BAWAL TAPI AWNING SUSAH NAK JAGA🤦🏻‍♀️LAMA DEPAN CERMIN SAT LAGI KENE TINGGAL VROOM VROOM PULAK😭.
---
🔥READY STOCK🔥
—-
FENOMENA INI TAKKAN REDA SELAGI ANDA BELUM MEMILIKI AARA BASIC❗️LETAK LETAK TERUS TERBENTUK✨.
.
==========================
APA KELEBIHAN AARA BASIC?
==========================
.
👉🏻AWNING BEHAVE 200%
MA sangat teliti dalam memastikan material yang dipilih sangat mudah dibentuk! Takpayah tanggung kos beli penyembur starch✨.
.
👉🏻CHIFFON ARITACHI
Material paling femes dan semestinya sejuk selesa ja bila sarung kat kepala!.
.
👉🏻BIDANG 50 & 60
Kalau anda baru nak berjinak jinak dengan tudung labuh and berbadan kecik molek, boleh grab bidang 50 sehelai! .
👉🏻24 WARNA MENGGUGAH IMAN
Semua 24 warna dijamin memenuhi citarasa nitizen! Mohon jangan pengsan dulu sebelum ampa grab sehelai😜.
.
👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
Sama ada nak bucu tajam atau bulat depan belakang boleh lah pilih! Best kan ;).
.
HAAA TERUJA TAK😜 JANGAN MENGALAH SCROLL BACA SMPAI HABIS❗️.
.
💰HARGA AARA BASIC💰
.
BIDANG 50
👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE.
.
BIDANG 60
👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE.
.
TAPI KALAU AMPAA BELI BANYAK LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️.
.
‼️HARGA COMBO GEGILA‼️.
.
BIDANG 50
🎉4 PCS RM130 FREE POSTAGE🎉.
.
BIDANG 60
🎉4 PCS RM150 FREE POSTAGE🎉.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 019-3437780
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 019-3437780
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 019-3437780
.
.
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #fattzura #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

💬 0Normal

MEMPERKENALKAN BAWAL KELUARAN effiraexclusive😄😄
.
tudung bawal ni datang dalam 2 kategori. Samaada korang nak yang plain atau yang ada batu a.k.a bawal batu tabur😊
.
Harga sehelai dijual adalah RM 38 sahaja. Korang boleh jimat banyak tau sebab sekarang ada CLEARANCE SALE so, harga untuk 3 helai adalah RM 110 termasuk postage😇. Siapa nak?🙌
.
Dengan harga yang berkali ganda jimat, korang dapat miliki tudung bawal yang cun, labuh dan patuh syariat ni gituh😍😍
.
Jom whatsapp aini di 0136211685 kalau berkenan nak buat koleksi~😙
.
.
#dropship #tudungbawalmurah #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawallovers #bawalmurah #bajukurungmurah #sayajualbajukurung #tudunglabuh #handsockmurah #handsockcantik #instantshawl #instantshawlmurah #tudungcantik #bawalcotton #bawalheavychiffon #bawalmurah #bawalsenangbentuk #satumalaysia #onlineshopping
aini.attire97

MEMPERKENALKAN BAWAL KELUARAN effiraexclusive😄😄
.
tudung bawal ni datang dalam 2 kategori. Samaada korang nak yang plain atau yang ada batu a.k.a bawal batu tabur😊
.
Harga sehelai dijual adalah RM 38 sahaja. Korang boleh jimat banyak tau sebab sekarang ada CLEARANCE SALE so, harga untuk 3 helai adalah RM 110 termasuk postage😇. Siapa nak?🙌
.
Dengan harga yang berkali ganda jimat, korang dapat miliki tudung bawal yang cun, labuh dan patuh syariat ni gituh😍😍
.
Jom whatsapp aini di 0136211685 kalau berkenan nak buat koleksi~😙
.
.
#dropship #tudungbawalmurah #bawalbidang45 #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawallovers #bawalmurah #bajukurungmurah #sayajualbajukurung #tudunglabuh #handsockmurah #handsockcantik #instantshawl #instantshawlmurah #tudungcantik #bawalcotton #bawalheavychiffon #bawalmurah #bawalsenangbentuk #satumalaysia #onlineshopping

💬 0Normal

Bawal Chiffon Bidang 50 RM15 RM15 RM15
(BELI 3 PERCUMA 1 🤩)
-Postage : RM8(sm) / RM12(ss)
-Size : 127cm X 127cm / 50' X 50'
-Material : Chiffon Voile
-High Quality Chiffon & Awning Mudah Bentuk
-Labuh & Menutup Aurat ( In Shaa Allah )
.
📲 www.wasap.my/60136343956 / 013-6343956
.
#bawalchiffonbidang50 #bawalchiffon #bawalchiffonbidang50murah #bawalchiffonborong #bawalchiffonborongmurah #bawalchiffonbidang50murah #bawalchiffonplain #bawalmuslimah #bawalmurah #bawalmurahcantik #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoilebidang50 #bawalchiffonvoileborong #bawalchiffonvoilemurahmalaysia
BAWAL CHIFFON BIDANG 50 RM15

Bawal Chiffon Bidang 50 RM15 RM15 RM15
(BELI 3 PERCUMA 1 🤩)
-Postage : RM8(sm) / RM12(ss)
-Size : 127cm X 127cm / 50' X 50'
-Material : Chiffon Voile
-High Quality Chiffon & Awning Mudah Bentuk
-Labuh & Menutup Aurat ( In Shaa Allah )
.
📲 www.wasap.my/60136343956 / 013-6343956
.
#bawalchiffonbidang50 #bawalchiffon #bawalchiffonbidang50murah #bawalchiffonborong #bawalchiffonborongmurah #bawalchiffonbidang50murah #bawalchiffonplain #bawalmuslimah #bawalmurah #bawalmurahcantik #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoilebidang50 #bawalchiffonvoileborong #bawalchiffonvoilemurahmalaysia

💬 0Normal

Pening kepala dlm dok cari tudung nikah atau utk bridesmaid ⁉️ Lai..lai..lai.. pilih jaa dari deretan Basic Wideshawl kami 😉
Confirm puas hati dengan apa yang ada.
Dari yang warna pastel, sampai laa ke warna bold.. semuanya hado🔥 🔥🔥
.
.
.
.
Basic Wideshawl by @milala.attire diperbuat daripada Heavy Chiffon Georgette yang flowy dan mudah dibentuk.
.
🌷2m x 0.7m
🌷Jahitan Kelim gred AAA
🌷Opacity 4/5.
.
Degup jantung lebih laju lepas tengok 32 warna mengancam BW? Tunggu apa lagi😘 Eh! Harga pulak macam mana?.
.
👉🏻SEHELAI HANYA RM29 EXC POSTAGE.
.
💥TAPI KALAU GRAB HARGA COMBO LAGI BERBALOI SAVE💥.
.
🎉4 HELAI RM110 FREE POSTAGE🎉
🎉4 HELAI RM110 FREE POSTAGE🎉
🎉4 HELAI RM110 FREE POSTAGE🎉.
.
LEBIH BAIK BERTINDAK SEKARANG SEBELUM WARNA/TUDUNG KEGEMARAN HABIS DISAMBAR🤦🏻‍♀️❗️.
.
WHATSAPP ADMIN SEBELUM HP ADMIN JAMMED⚠️.
.
📲019-6081534
📲019-6081534
📲019-6081534
.
📌Atau anda boleh terus layari www.milalaattire.com untuk pembelian secara pantas. (PEMBAYARAN HENDAKLAH MENGGUNAKA SENANG PAY).
.
‼️WARNING‼️
JANGAN SPAM WS ADMIN BERKALI KALI TAW. WS AWAK AKAN NAIK KE ATAS DAN AKAN LAMBAT DIREPLY. Kami reply dari bawah yaa😊.
.
.
.
#milalaattire #teamilala1260 #teamilala #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #pinggantakretaknasitakdingin #keranaterpaksaakurelakan #kekasihpaksarela #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
by Cik Rara Halim 🌷

Pening kepala dlm dok cari tudung nikah atau utk bridesmaid ⁉️ Lai..lai..lai.. pilih jaa dari deretan Basic Wideshawl kami 😉
Confirm puas hati dengan apa yang ada.
Dari yang warna pastel, sampai laa ke warna bold.. semuanya hado🔥 🔥🔥
.
.
.
.
Basic Wideshawl by @milala.attire diperbuat daripada Heavy Chiffon Georgette yang flowy dan mudah dibentuk.
.
🌷2m x 0.7m
🌷Jahitan Kelim gred AAA
🌷Opacity 4/5.
.
Degup jantung lebih laju lepas tengok 32 warna mengancam BW? Tunggu apa lagi😘 Eh! Harga pulak macam mana?.
.
👉🏻SEHELAI HANYA RM29 EXC POSTAGE.
.
💥TAPI KALAU GRAB HARGA COMBO LAGI BERBALOI SAVE💥.
.
🎉4 HELAI RM110 FREE POSTAGE🎉
🎉4 HELAI RM110 FREE POSTAGE🎉
🎉4 HELAI RM110 FREE POSTAGE🎉.
.
LEBIH BAIK BERTINDAK SEKARANG SEBELUM WARNA/TUDUNG KEGEMARAN HABIS DISAMBAR🤦🏻‍♀️❗️.
.
WHATSAPP ADMIN SEBELUM HP ADMIN JAMMED⚠️.
.
📲019-6081534
📲019-6081534
📲019-6081534
.
📌Atau anda boleh terus layari www.milalaattire.com untuk pembelian secara pantas. (PEMBAYARAN HENDAKLAH MENGGUNAKA SENANG PAY).
.
‼️WARNING‼️
JANGAN SPAM WS ADMIN BERKALI KALI TAW. WS AWAK AKAN NAIK KE ATAS DAN AKAN LAMBAT DIREPLY. Kami reply dari bawah yaa😊.
.
.
.
#milalaattire #teamilala1260 #teamilala #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #pinggantakretaknasitakdingin #keranaterpaksaakurelakan #kekasihpaksarela #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

💬 0Normal
At Stadium Mini Jasin.

RESTOK🎉 ...RESTOK 🎉
.
BAWAL CHIFFON BIDANG 45
.
🍒heavy chiffon
🍒jahitan baby seam
🍒110cm x110cm
🍒RM11 SEHELAI
.
📌kain senang  bentuk,tak jarang dipakai,lembut,terletak je bila dipakai..
.
.
 BERMINAT WHATSUP 01131728245 @ Click link di bio
.

#bawalchiffon #bawal #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalplain #bawalchiffonmurahmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonlovers #bawalplainmurah 
#bawallovers #borongmurah #borongbawal #borongbawalchiffon #borongbawalchiffonmurah 
#sayajualonline #sayajualtudungonline #sayajualmurah #sayajualbawalchiffon #sayajualbawalmurah #bawalmalaysia #tudungmalaysiamurahmurah
TUDUNG MURAH | BORONG | RETAIL

RESTOK🎉 ...RESTOK 🎉
.
BAWAL CHIFFON BIDANG 45
.
🍒heavy chiffon
🍒jahitan baby seam
🍒110cm x110cm
🍒RM11 SEHELAI
.
📌kain senang bentuk,tak jarang dipakai,lembut,terletak je bila dipakai..
.
.
BERMINAT WHATSUP 01131728245 @ Click link di bio
.

#bawalchiffon #bawal #bawalmurah #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalplain #bawalchiffonmurahmurah #bawalchiffonbidang45 #bawalchiffonlovers #bawalplainmurah
#bawallovers #borongmurah #borongbawal #borongbawalchiffon #borongbawalchiffonmurah
#sayajualonline #sayajualtudungonline #sayajualmurah #sayajualbawalchiffon #sayajualbawalmurah #bawalmalaysia #tudungmalaysiamurahmurah

💬 0Normal

SUAMI REQUEST PAKAI BAWAL TAPI AWNING SUSAH NAK JAGA🤦🏻‍♀️LAMA DEPAN CERMIN SAT LAGI KENE TINGGAL VROOM VROOM PULAK😭.
---
🔥READY STOCK🔥
—-
FENOMENA INI TAKKAN REDA SELAGI ANDA BELUM MEMILIKI AARA BASIC❗️LETAK LETAK TERUS TERBENTUK✨.
.
==========================
APA KELEBIHAN AARA BASIC?
==========================
.
👉🏻AWNING BEHAVE 200%
MA sangat teliti dalam memastikan material yang dipilih sangat mudah dibentuk! Takpayah tanggung kos beli penyembur starch✨.
.
👉🏻CHIFFON ARITACHI
Material paling femes dan semestinya sejuk selesa ja bila sarung kat kepala!.
.
👉🏻BIDANG 50 & 60
Kalau anda baru nak berjinak jinak dengan tudung labuh and berbadan kecik molek, boleh grab bidang 50 sehelai! .
👉🏻24 WARNA MENGGUGAH IMAN
Semua 24 warna dijamin memenuhi citarasa nitizen! Mohon jangan pengsan dulu sebelum ampa grab sehelai😜.
.
👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
Sama ada nak bucu tajam atau bulat depan belakang boleh lah pilih! Best kan ;).
.
HAAA TERUJA TAK😜 JANGAN MENGALAH SCROLL BACA SMPAI HABIS❗️.
.
💰HARGA AARA BASIC💰
.
BIDANG 50
👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE.
.
BIDANG 60
👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE.
.
TAPI KALAU AMPAA BELI BANYAK LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️.
.
‼️HARGA COMBO GEGILA‼️.
.
BIDANG 50
🎉4 PCS RM130 FREE POSTAGE🎉.
.
BIDANG 60
🎉4 PCS RM150 FREE POSTAGE🎉.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 019-3437780
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 019-3437780
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 019-3437780
.
.
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #fattzura #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop
Couture by Humaira 👗

SUAMI REQUEST PAKAI BAWAL TAPI AWNING SUSAH NAK JAGA🤦🏻‍♀️LAMA DEPAN CERMIN SAT LAGI KENE TINGGAL VROOM VROOM PULAK😭.
---
🔥READY STOCK🔥
—-
FENOMENA INI TAKKAN REDA SELAGI ANDA BELUM MEMILIKI AARA BASIC❗️LETAK LETAK TERUS TERBENTUK✨.
.
==========================
APA KELEBIHAN AARA BASIC?
==========================
.
👉🏻AWNING BEHAVE 200%
MA sangat teliti dalam memastikan material yang dipilih sangat mudah dibentuk! Takpayah tanggung kos beli penyembur starch✨.
.
👉🏻CHIFFON ARITACHI
Material paling femes dan semestinya sejuk selesa ja bila sarung kat kepala!.
.
👉🏻BIDANG 50 & 60
Kalau anda baru nak berjinak jinak dengan tudung labuh and berbadan kecik molek, boleh grab bidang 50 sehelai! .
👉🏻24 WARNA MENGGUGAH IMAN
Semua 24 warna dijamin memenuhi citarasa nitizen! Mohon jangan pengsan dulu sebelum ampa grab sehelai😜.
.
👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
Sama ada nak bucu tajam atau bulat depan belakang boleh lah pilih! Best kan ;).
.
HAAA TERUJA TAK😜 JANGAN MENGALAH SCROLL BACA SMPAI HABIS❗️.
.
💰HARGA AARA BASIC💰
.
BIDANG 50
👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE.
.
BIDANG 60
👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE.
.
TAPI KALAU AMPAA BELI BANYAK LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️.
.
‼️HARGA COMBO GEGILA‼️.
.
BIDANG 50
🎉4 PCS RM130 FREE POSTAGE🎉.
.
BIDANG 60
🎉4 PCS RM150 FREE POSTAGE🎉.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 019-3437780
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 019-3437780
📲WHATSAPP "AARA BASIC MILALA" KE 019-3437780
.
.
.
.
#aarabasicma #milalaattire #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50
#bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #coffeeprince #fattzura #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

💬 0Normal

Bawal Chiffon Bidang 50 RM15 RM15 RM15
(BELI 3 PERCUMA 1 🤩)
-Postage : RM8(sm) / RM12(ss)
-Size : 127cm X 127cm / 50' X 50'
-Material : Chiffon Voile
-High Quality Chiffon & Awning Mudah Bentuk
-Labuh & Menutup Aurat ( In Shaa Allah )
.
📲 www.wasap.my/60136343956 / 013-6343956
.
#bawalchiffonbidang50 #bawalchiffon #bawalchiffonbidang50murah #bawalchiffonborong #bawalchiffonborongmurah #bawalchiffonbidang50murah #bawalchiffonplain #bawalmuslimah #bawalmurah #bawalmurahcantik #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoilebidang50 #bawalchiffonvoileborong #bawalchiffonvoilemurahmalaysia
BAWAL CHIFFON BIDANG 50 RM15

Bawal Chiffon Bidang 50 RM15 RM15 RM15
(BELI 3 PERCUMA 1 🤩)
-Postage : RM8(sm) / RM12(ss)
-Size : 127cm X 127cm / 50' X 50'
-Material : Chiffon Voile
-High Quality Chiffon & Awning Mudah Bentuk
-Labuh & Menutup Aurat ( In Shaa Allah )
.
📲 www.wasap.my/60136343956 / 013-6343956
.
#bawalchiffonbidang50 #bawalchiffon #bawalchiffonbidang50murah #bawalchiffonborong #bawalchiffonborongmurah #bawalchiffonbidang50murah #bawalchiffonplain #bawalmuslimah #bawalmurah #bawalmurahcantik #bawalchiffonvoile #bawalchiffonvoilebidang50 #bawalchiffonvoileborong #bawalchiffonvoilemurahmalaysia

💬 0Normal