#patiminyakzaitun

Shayangggg shangattttt ngn Pati Minyak Zaitun Olive House..😍😍
.
Duluuuuuuuuuuuu..
Nak membuang..punya susah..2 3 hari baru boleh membuang air besor..😳
.
Duluuuuuuuuuuu..
Nak tido pon susah...3 4 pagi belum tentu tido..silap2 x tido..😪
.
Duluuuuuuuuuuu..
Sendi2 selalu sengal2..sakit..masa berpantang x jaga..😷
.
Duluuuuuuuuuu..
Kulit muka bertampok kalernya..kusam ajer..muka nampak suram jer...
.
Ituuuuuuuu...
Duluuuuuuuuuu..
.
Sekarang NO NO NO..TIDAK LAGI..
.
ALHAMDULILLAH..
Tak rugi beramal..Baginda Nabi Muhammad SAW pun amalkan untuk kesihatan Baginda..Kenapa kita tidak mahu beramal dengannya?Rasai akan khasiatnya..Allahu..In sha Allah..NIKMAT pada tubuh badan kita..
.
Jom hidupkan salah satu Sunnah Baginda SAW dengan mengamalkan QURANIC FOOD dari OLIVE HOUSE yg halal lagi suci dan diuji dari sudut saintifik serta diiktiraf dunia..
.
#evoo #olivie30 #jomsihat #naksihat #flawless #kulitsihat #healthyfood #organik #olivehousecikpidah #patiminyakzaitun #halal #makananquran #sunnah
.
WE BEGIN WITH NATURE...🌿🌿🌿
Olive House ~ DEAZ

Shayangggg shangattttt ngn Pati Minyak Zaitun Olive House..😍😍
.
Duluuuuuuuuuuuu..
Nak membuang..punya susah..2 3 hari baru boleh membuang air besor..😳
.
Duluuuuuuuuuuu..
Nak tido pon susah...3 4 pagi belum tentu tido..silap2 x tido..😪
.
Duluuuuuuuuuuu..
Sendi2 selalu sengal2..sakit..masa berpantang x jaga..😷
.
Duluuuuuuuuuu..
Kulit muka bertampok kalernya..kusam ajer..muka nampak suram jer...
.
Ituuuuuuuu...
Duluuuuuuuuuu..
.
Sekarang NO NO NO..TIDAK LAGI..
.
ALHAMDULILLAH..
Tak rugi beramal..Baginda Nabi Muhammad SAW pun amalkan untuk kesihatan Baginda..Kenapa kita tidak mahu beramal dengannya?Rasai akan khasiatnya..Allahu..In sha Allah..NIKMAT pada tubuh badan kita..
.
Jom hidupkan salah satu Sunnah Baginda SAW dengan mengamalkan QURANIC FOOD dari OLIVE HOUSE yg halal lagi suci dan diuji dari sudut saintifik serta diiktiraf dunia..
.
#evoo #olivie30 #jomsihat #naksihat #flawless #kulitsihat #healthyfood #organik #olivehousecikpidah #patiminyakzaitun #halal #makananquran #sunnah
.
WE BEGIN WITH NATURE...🌿🌿🌿

💬 5Normal

Ini antara produk Olive House. 
Boleh tengok tengok, ada harga siap disitu. Kalau berkenan boleh DM @ WhatsApp admin ya. .

Kami boleh pos ke SELURUH Malaysia. .

Kalau nak cuba 5 produk sekaligus dalam 1 harga pun boleh jugak. (Swipe pic ke kiri sampai yang TERAKHIR) .

Stater Pack 5 dalam 1 hanya RM100. 
WhatsApp: 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #SayaJual #MinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti #PatiMinyakZaitun #Olivie #Olivie30 #OliviePlus #OliviePlus30x #StaterPack #JusDelimaOrganik #TehDaunZaitun #SerbukKayuManisCeylon #MiniOlivie30 #MaduKyrgyzstan
PRODUK OLIVE HOUSE

Ini antara produk Olive House.
Boleh tengok tengok, ada harga siap disitu. Kalau berkenan boleh DM @ WhatsApp admin ya. .

Kami boleh pos ke SELURUH Malaysia. .

Kalau nak cuba 5 produk sekaligus dalam 1 harga pun boleh jugak. (Swipe pic ke kiri sampai yang TERAKHIR) .

Stater Pack 5 dalam 1 hanya RM100.
WhatsApp: 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #SayaJual #MinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti #PatiMinyakZaitun #Olivie #Olivie30 #OliviePlus #OliviePlus30x #StaterPack #JusDelimaOrganik #TehDaunZaitun #SerbukKayuManisCeylon #MiniOlivie30 #MaduKyrgyzstan

💬 0Normal

Ramai yang bertanya apa beza #OliviePlus30x dengan #PatiMinyakZaitun  yang lain? .

Ini jawapannya👇 .

Kandungan khasiat #OliviePlus30x berlipat ganda lebih tinggi dari pati minyak zaitun biasa. .

Ini terjadi akibat tanah yang kering dan persekitaran gurun yang teruk telah menyebabkan pohon zaitun mengeluarkan lebih bahan pertahanan dalam selnya dan seterusnya membawa buah zaitun tersebut kepada satu aras peningkatan nilai khasiat 25 ke 30 kali ganda lebih tinggi hydroytyrosol dan 10 kali ganda lebih tinggi dari jumlah polyphenol. .

#OliveHouse
#Aafiyatlifestyle #MinyakZaitunBerkualiti #Olivie30 #OliviePlus #OliviePlus30 #OliviePlus30x #TheGoldenOil #SayaJual
PRODUK OLIVE HOUSE

Ramai yang bertanya apa beza #OliviePlus30x dengan #PatiMinyakZaitun yang lain? .

Ini jawapannya👇 .

Kandungan khasiat #OliviePlus30x berlipat ganda lebih tinggi dari pati minyak zaitun biasa. .

Ini terjadi akibat tanah yang kering dan persekitaran gurun yang teruk telah menyebabkan pohon zaitun mengeluarkan lebih bahan pertahanan dalam selnya dan seterusnya membawa buah zaitun tersebut kepada satu aras peningkatan nilai khasiat 25 ke 30 kali ganda lebih tinggi hydroytyrosol dan 10 kali ganda lebih tinggi dari jumlah polyphenol. .

#OliveHouse
#Aafiyatlifestyle #MinyakZaitunBerkualiti #Olivie30 #OliviePlus #OliviePlus30 #OliviePlus30x #TheGoldenOil #SayaJual

💬 0Normal

.
🌼Kesihatan dalaman (sebagai makanan tambahan) :
.
🌾sangat bagus diamalkan ibu hamil untuk memudahkan kelahiran.
.
🌾memperbaiki kandungan asid di dalam rahim wanita.
.
🌾melambatkan menopuase untuk wanita.
.
🌾menstabilkan kitaran haid dan hormon.
.
🌾meningkatkan kesuburan bagi lelaki dan wanita.
.
🌾mengurangi masalah sengugut.
.
🌾membantu sistem penghadaman dalam pencernaan dalam mengoptimumkan penyerapan asid amino dan vitamin.
.
🌾membantu menghilangkan keletihan dan badan yang selalu lesu dan mengantuk.
.
🌾meningkatkan daya tahan fizikal dan mental.
.
🌾melindungi tubuh dari risiko kanser, sakit jantung, tekanan darah tinggi, kolestrol berlebihan dll. 🌾menguatkan gigi dan tulang, melindungi diri dari serangan osteoporosis.
.
🌾membantu mengurangkan berat badan dan meningkatkan metabolisme.
.
🌾membekalkan tenaga segera.
.
🌾melegakan pernafasan.
.
🌾melawaskan pembuangan air kecil dan besar.
.
🌾mengurangakan keadaan mudah lapar (bagus untuk mereka yang berpuasa).
.
🌾memusnahkan virus, kulat, bakteria (keracunan makanan)
.
.
.
🌼Kegunaan luaran (sapuan pada kulit / tempat bermasalah) :
.
🌾menanggalkan sel-sel kulit mati dan menggalakkan sel-sel kulit baru yang sihat.
.
🌾mengekalkan kelembapan kulit, menjauhi kekeringan dan menyebabkan kulit anjal.
.
🌾sangat bagus untukmasalah jerawat,memudarkan jeragat serta parut-parut lama.
.
🌾mengurangkan infeksi, kegatalan pada kulit.
.
🌾mengatasi masalah kulit berminyak.
.
🌾mengurangkan kedutan halus dan kesan regangan kulit/ strecthmark.
.
#minyakkelapadara
#extravirgincoconutoil
#evco
#produkkesitan
#produkmuslim
#makanansunnah
#naksihat
#hananainfo
#minyakkelapadaramurah
#minyakelapadaramalaysia
#patiminyakzaitun
#minyakzaitunmurah
#patidelimagulsan
#patidelimamurah
#hananaevco
Hanana Food Industries

.
🌼Kesihatan dalaman (sebagai makanan tambahan) :
.
🌾sangat bagus diamalkan ibu hamil untuk memudahkan kelahiran.
.
🌾memperbaiki kandungan asid di dalam rahim wanita.
.
🌾melambatkan menopuase untuk wanita.
.
🌾menstabilkan kitaran haid dan hormon.
.
🌾meningkatkan kesuburan bagi lelaki dan wanita.
.
🌾mengurangi masalah sengugut.
.
🌾membantu sistem penghadaman dalam pencernaan dalam mengoptimumkan penyerapan asid amino dan vitamin.
.
🌾membantu menghilangkan keletihan dan badan yang selalu lesu dan mengantuk.
.
🌾meningkatkan daya tahan fizikal dan mental.
.
🌾melindungi tubuh dari risiko kanser, sakit jantung, tekanan darah tinggi, kolestrol berlebihan dll. 🌾menguatkan gigi dan tulang, melindungi diri dari serangan osteoporosis.
.
🌾membantu mengurangkan berat badan dan meningkatkan metabolisme.
.
🌾membekalkan tenaga segera.
.
🌾melegakan pernafasan.
.
🌾melawaskan pembuangan air kecil dan besar.
.
🌾mengurangakan keadaan mudah lapar (bagus untuk mereka yang berpuasa).
.
🌾memusnahkan virus, kulat, bakteria (keracunan makanan)
.
.
.
🌼Kegunaan luaran (sapuan pada kulit / tempat bermasalah) :
.
🌾menanggalkan sel-sel kulit mati dan menggalakkan sel-sel kulit baru yang sihat.
.
🌾mengekalkan kelembapan kulit, menjauhi kekeringan dan menyebabkan kulit anjal.
.
🌾sangat bagus untukmasalah jerawat,memudarkan jeragat serta parut-parut lama.
.
🌾mengurangkan infeksi, kegatalan pada kulit.
.
🌾mengatasi masalah kulit berminyak.
.
🌾mengurangkan kedutan halus dan kesan regangan kulit/ strecthmark.
.
#minyakkelapadara
#extravirgincoconutoil
#evco
#produkkesitan
#produkmuslim
#makanansunnah
#naksihat
#hananainfo
#minyakkelapadaramurah
#minyakelapadaramalaysia
#patiminyakzaitun
#minyakzaitunmurah
#patidelimagulsan
#patidelimamurah
#hananaevco

💬 1Normal

Alhamdulillah.

Pati Minyak Zaitun (PMZ) sesuai juga untuk mereka yang ada masalah Ekzema. .

Alhamdulillah Puan Rashidah ini telah mengamalkan PMZ ni untuk anak Ekzemanya istiqomah 4 bulan. Syukur ada perubahan positif. 😊 .

Kepada mereka yang ada anak ekzema, bila anda membeli dengan kami, anda boleh join Group OH Support Khusus untuk ibu ibu yang ada anak ekzema. Kami akan bantu & cuba bimbing bersama. .

Sebarang pertanyaan boleh DM @ WhatsApp kami: 0178623537 .

Harga PMZ:
RM44.90 SM
RM49.90 SS .

Penafian: Tak semua orang serasi dengan minyak zaitun. Tapi kebanyakannya ok Alhamdulillah. .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #PatiMinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti #PMZ #Ekzema #Eczema #EczemaFighter #Organic #NaturalRemedies #Natural #TSW
PRODUK OLIVE HOUSE

Alhamdulillah.

Pati Minyak Zaitun (PMZ) sesuai juga untuk mereka yang ada masalah Ekzema. .

Alhamdulillah Puan Rashidah ini telah mengamalkan PMZ ni untuk anak Ekzemanya istiqomah 4 bulan. Syukur ada perubahan positif. 😊 .

Kepada mereka yang ada anak ekzema, bila anda membeli dengan kami, anda boleh join Group OH Support Khusus untuk ibu ibu yang ada anak ekzema. Kami akan bantu & cuba bimbing bersama. .

Sebarang pertanyaan boleh DM @ WhatsApp kami: 0178623537 .

Harga PMZ:
RM44.90 SM
RM49.90 SS .

Penafian: Tak semua orang serasi dengan minyak zaitun. Tapi kebanyakannya ok Alhamdulillah. .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #PatiMinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti #PMZ #Ekzema #Eczema #EczemaFighter #Organic #NaturalRemedies #Natural #TSW

💬 0Normal

MINYAK ZAITUN MEMBANTU MENGELAKKAN KANSER USUS COLON .

Minyak zaitun melindungi dari kanser usus. Ia mempengaruhi  metabolisme hempedu dalam usus besar dan seterusnya, mungkin mempengaruhi metabolisme poliamina dalam sel-sel enterocytes pada saluran usus kolon. Ini akan menghalang perkembangan dari mukosa biasa untuk menjadi sel-sel adenoma dan karsinoma yang menyebabkan kanser usus kolon. .

Rujuk: "Olive oil, diet and colorectal cancer: an ecological study and a hypothesis", Michael Stoneham, Michael Goldacre, Valerie Seagroatt, Leicester Gill;  J Epidemiol Community Health 2000;54:756-760. . (Petikan dari Facebook Dr Zubaidi) .

Note: amal minyak zaitun 1-2 sudu setiap hari. .

Pati Minyak Zaitun Olive House:
RM44.90 SM
RM49.90 SS .

DM @ WhatsApp: 0178623537 .

#OliveHouse #MinyakZaitun #Oliveoil #ExtraVirginoliveoil #evoo #SayaJual #PatiMinyakZaitun #PMZ #Aafiyatlifestyle
PRODUK OLIVE HOUSE

MINYAK ZAITUN MEMBANTU MENGELAKKAN KANSER USUS COLON .

Minyak zaitun melindungi dari kanser usus. Ia mempengaruhi metabolisme hempedu dalam usus besar dan seterusnya, mungkin mempengaruhi metabolisme poliamina dalam sel-sel enterocytes pada saluran usus kolon. Ini akan menghalang perkembangan dari mukosa biasa untuk menjadi sel-sel adenoma dan karsinoma yang menyebabkan kanser usus kolon. .

Rujuk: "Olive oil, diet and colorectal cancer: an ecological study and a hypothesis", Michael Stoneham, Michael Goldacre, Valerie Seagroatt, Leicester Gill; J Epidemiol Community Health 2000;54:756-760. . (Petikan dari Facebook Dr Zubaidi) .

Note: amal minyak zaitun 1-2 sudu setiap hari. .

Pati Minyak Zaitun Olive House:
RM44.90 SM
RM49.90 SS .

DM @ WhatsApp: 0178623537 .

#OliveHouse #MinyakZaitun #Oliveoil #ExtraVirginoliveoil #evoo #SayaJual #PatiMinyakZaitun #PMZ #Aafiyatlifestyle

💬 0Normal

Kenapa Kyrgyzstan?

2017 sekali lagi pembekal Madu Gunung Kyrgyzstan edaran eksklusif Olive House dinobatkan pemenang Pingat Emas "World Bee Keeping Awards" di Persidangan Apimondia yang berlansung di Istanbul, Turkey September 2017 lepas.

Persekitaran yang bersih tanpa pencemaran, udara yang segar, air yang bersih, ribuan spesis flora dan berada 1000 kaki di atas paras laut menjadikan Kyrgyzstan dianggap sebagai "The Kingdom Of Bee". Lebah liar menghasilkan madu segar dengan tekstur, warna dan rasa yang unik tersendiri. 
Anda peminat madu?
Pastikan anda memiliki dan merasai keunikan Madu Gunung Kyrgyzstan ini. Dengan pengeluaran terhad setiap tahun, ia menjadi rebutan dunia. 
Kami mudahkan segalanya. Dapatkan dari rangkaian Ejen Olive House seluruh Malaysia dengan diskaun 15% untuk tempoh terhad 16-31 Disember 2017.

Olive House - kepakaran kami memberikan hanya yang terbaik dan terpilih untuk pengguna. "Scientifically researched and proven!" - Ini janji kami.

Sama-sama kita amalkan gaya hidup Aafiyat

#MaduKyrgyzstan
#YearEndSalesDEODORANT PENYEBAB GELAP BAWAH LENGAN 😱😱😱 ‘
Ohhh Tidakkk!!!!
‘
 Jom kita baca petua ni nak hindar .. boleh buat sendiri jer🤫

#astroaosis #olivehouse #olivehousekuantan #olivehousebalok #wargakuantan #wargabalok
#kuantan #balok #madukyrgyzstan #olivie30 #minyakzaitun #minyakzaitun30x #patiminyakzaitun #ceyloncinnamon #ubatgigiolivehouse #cukateen #buahtin #cukabuahteen #jusdelima #patidelima #pahang #miniolivie #miniolivie30 #tehdaunzaitun #luckydrawkuantan #produkorganik #produksemulajadi #olivehousebalok #wargakuantan 
#wargabalok
OLIVE HOUSE ALQUDSI MART BALOK

Kenapa Kyrgyzstan?

2017 sekali lagi pembekal Madu Gunung Kyrgyzstan edaran eksklusif Olive House dinobatkan pemenang Pingat Emas "World Bee Keeping Awards" di Persidangan Apimondia yang berlansung di Istanbul, Turkey September 2017 lepas.

Persekitaran yang bersih tanpa pencemaran, udara yang segar, air yang bersih, ribuan spesis flora dan berada 1000 kaki di atas paras laut menjadikan Kyrgyzstan dianggap sebagai "The Kingdom Of Bee". Lebah liar menghasilkan madu segar dengan tekstur, warna dan rasa yang unik tersendiri.
Anda peminat madu?
Pastikan anda memiliki dan merasai keunikan Madu Gunung Kyrgyzstan ini. Dengan pengeluaran terhad setiap tahun, ia menjadi rebutan dunia.
Kami mudahkan segalanya. Dapatkan dari rangkaian Ejen Olive House seluruh Malaysia dengan diskaun 15% untuk tempoh terhad 16-31 Disember 2017.

Olive House - kepakaran kami memberikan hanya yang terbaik dan terpilih untuk pengguna. "Scientifically researched and proven!" - Ini janji kami.

Sama-sama kita amalkan gaya hidup Aafiyat

#MaduKyrgyzstan
#YearEndSalesDEODORANT PENYEBAB GELAP BAWAH LENGAN 😱😱😱 ‘
Ohhh Tidakkk!!!!

Jom kita baca petua ni nak hindar .. boleh buat sendiri jer🤫

#astroaosis #olivehouse #olivehousekuantan #olivehousebalok #wargakuantan #wargabalok
#kuantan #balok #madukyrgyzstan #olivie30 #minyakzaitun #minyakzaitun30x #patiminyakzaitun #ceyloncinnamon #ubatgigiolivehouse #cukateen #buahtin #cukabuahteen #jusdelima #patidelima #pahang #miniolivie #miniolivie30 #tehdaunzaitun #luckydrawkuantan #produkorganik #produksemulajadi #olivehousebalok #wargakuantan
#wargabalok

💬 0Normal

🌳 MINYAK ZAITUN DI PASARAN
.
.
.
.
Sememangnya terdapat berbagai jenis dan jenama minyak zaitun di pasaran hari ini. .
Anda sebagai pengguna dan pelanggan bijak pastinya dapat memilih yang terbaik diantara yang baik. Ini kerana perbezaan antara yang cukup berkualiti dengan yang tidak berkualiti sedikit sangat perbezaan pada harganya.
.
.
.
Pilihlah yang disahkan 'EXTRA VIRGIN OIL'
.
.
.
APA ITU EXTRA VIRGIN ??
.
Extra Virgin ialah Minyak Zaitun yang mempunyai kualiti yang terbaik. Minyak Zaitun hanya dianggap Extra Virgin jika proses mengeluarkan minyak zaitun dilakukan dengan mengisar buah zaitun secara semulajadi tanpa melibatkan bahan kimia ataupun pemanasan. .
Proses semulajadi ini dipanggil "MECHANICALLY COLD PRESSED".
.
.
.
KENAPA MESTI TIDAK DITAPIS ??
.
Minyak Zaitun yang tidak ditapis mengandungi lebih 30% "POLIPHENOLS" berbanding minyak zaitun yang ditapis. Poliphenols adalah sistem pertahanan semulajadi bagi pokok zaitun. .
Apabila manusia meminum Poliphenols, ia akan melindungi sel manusia dari serangan free radical, virus, dan bakteria.
.
.
.
Keistimewaan Pati Minyak Zaitun Olive House
.
¤ 100% pati minyak zaitun
¤ Tidak ditapis
¤ Tidak menggunakan proses pemanasan
¤ Tidak dicampur dengan minyak sayuran yang lain
.
.
.
Apakah khasiatnya ??
.
1. Menggalakkan kesihatan jantung
2. Mengurangkan risiko kanser
3. Mengawal paras gula dalam darah
4. Mempunyai ciri-ciri anti-radang
5. Membantu untuk mengurangkan lemak
6. Menggalakkan pembentukan tulang yang sihat
7. Menggalakkan kebolehan kognitif
8. Membantu sistem penghadaman
9. Melambatkan proses penuaan
10. Meningkatkan imuniti/metabolisme dalam badan
.
.
.
Ini hanya sebahagian daripada khasiat minyak zaitun yang disenaraikan. Terdapat banyak lagi kelebihan yang ada pada minyak zaitun yang perlu kita jadikan amalan dalam kehidupan seharian.
.
'Sama-sama Kita Amalkan Gaya Hidup Aafiyat.'
.
.
.
#PatiMinyakZaitun
#OliveHouse
#ProdukTerbaikDunia 🍃 We Begin With Nature
ANISAFABULOUS • NONA ROGUY

🌳 MINYAK ZAITUN DI PASARAN
.
.
.
.
Sememangnya terdapat berbagai jenis dan jenama minyak zaitun di pasaran hari ini. .
Anda sebagai pengguna dan pelanggan bijak pastinya dapat memilih yang terbaik diantara yang baik. Ini kerana perbezaan antara yang cukup berkualiti dengan yang tidak berkualiti sedikit sangat perbezaan pada harganya.
.
.
.
Pilihlah yang disahkan 'EXTRA VIRGIN OIL'
.
.
.
APA ITU EXTRA VIRGIN ??
.
Extra Virgin ialah Minyak Zaitun yang mempunyai kualiti yang terbaik. Minyak Zaitun hanya dianggap Extra Virgin jika proses mengeluarkan minyak zaitun dilakukan dengan mengisar buah zaitun secara semulajadi tanpa melibatkan bahan kimia ataupun pemanasan. .
Proses semulajadi ini dipanggil "MECHANICALLY COLD PRESSED".
.
.
.
KENAPA MESTI TIDAK DITAPIS ??
.
Minyak Zaitun yang tidak ditapis mengandungi lebih 30% "POLIPHENOLS" berbanding minyak zaitun yang ditapis. Poliphenols adalah sistem pertahanan semulajadi bagi pokok zaitun. .
Apabila manusia meminum Poliphenols, ia akan melindungi sel manusia dari serangan free radical, virus, dan bakteria.
.
.
.
Keistimewaan Pati Minyak Zaitun Olive House
.
¤ 100% pati minyak zaitun
¤ Tidak ditapis
¤ Tidak menggunakan proses pemanasan
¤ Tidak dicampur dengan minyak sayuran yang lain
.
.
.
Apakah khasiatnya ??
.
1. Menggalakkan kesihatan jantung
2. Mengurangkan risiko kanser
3. Mengawal paras gula dalam darah
4. Mempunyai ciri-ciri anti-radang
5. Membantu untuk mengurangkan lemak
6. Menggalakkan pembentukan tulang yang sihat
7. Menggalakkan kebolehan kognitif
8. Membantu sistem penghadaman
9. Melambatkan proses penuaan
10. Meningkatkan imuniti/metabolisme dalam badan
.
.
.
Ini hanya sebahagian daripada khasiat minyak zaitun yang disenaraikan. Terdapat banyak lagi kelebihan yang ada pada minyak zaitun yang perlu kita jadikan amalan dalam kehidupan seharian.
.
'Sama-sama Kita Amalkan Gaya Hidup Aafiyat.'
.
.
.
#PatiMinyakZaitun
#OliveHouse
#ProdukTerbaikDunia 🍃 We Begin With Nature

💬 0Normal

🌳 MINYAK ZAITUN DI PASARAN .
.

Sememangnya terdapat berbagai jenis dan jenama minyak zaitun di pasaran hari ini. 
Anda sebagai pengguna dan pelanggan bijak pastinya dapat memilih yang terbaik diantara yang baik. Ini kerana perbezaan antara yang cukup berkualiti dengan yang tidak berkualiti sedikit sangat perbezaan pada harganya. .

Pilihlah yang disahkan 'EXTRA VIRGIN OIL' .

APA ITU EXTRA VIRGIN ?? Extra Virgin ialah Minyak Zaitun yang mempunyai kualiti yang terbaik. Minyak Zaitun hanya dianggap Extra Virgin jika proses mengeluarkan minyak zaitun dilakukan dengan mengisar buah zaitun secara semulajadi tanpa melibatkan bahan kimia ataupun pemanasan. 
Proses semulajadi ini dipanggil "MECHANICALLY COLD PRESSED". .

KENAPA MESTI TIDAK DITAPIS ?? Minyak Zaitun yang tidak ditapis mengandungi lebih 30% "POLIPHENOLS" berbanding minyak zaitun yang ditapis. Poliphenols adalah sistem pertahanan semulajadi bagi pokok zaitun. 
Apabila manusia meminum Poliphenols, ia akan melindungi sel manusia dari serangan free radical, virus, dan bakteria. .

Keistimewaan Pati Minyak Zaitun Olive House ¤ 100% pati minyak zaitun
¤ Tidak ditapis
¤ Tidak menggunakan proses pemanasan
¤ Tidak dicampur dengan minyak sayuran yang lain .

Apakah khasiatnya ?? 1. Menggalakkan kesihatan jantung
2. Mengurangkan risiko kanser
3. Mengawal paras gula dalam darah
4. Mempunyai ciri-ciri anti-radang
5. Membantu untuk mengurangkan lemak
6. Menggalakkan pembentukan tulang yang sihat
7. Menggalakkan kebolehan kognitif
8. Membantu sistem penghadaman
9. Melambatkan proses penuaan
10. Meningkatkan imuniti/metabolisme dalam badan .

Ini hanya sebahagian daripada khasiat minyak zaitun yang disenaraikan. Terdapat banyak lagi kelebihan yang ada pada minyak zaitun yang perlu kita jadikan amalan dalam kehidupan seharian. 'Sama-sama Kita Amalkan Gaya Hidup Aafiyat.' .

#PatiMinyakZaitun
#OliveHouse
#ProdukTerbaikDunia 🍃 We Begin With Nature
Nor Yusoff

🌳 MINYAK ZAITUN DI PASARAN .
.

Sememangnya terdapat berbagai jenis dan jenama minyak zaitun di pasaran hari ini.
Anda sebagai pengguna dan pelanggan bijak pastinya dapat memilih yang terbaik diantara yang baik. Ini kerana perbezaan antara yang cukup berkualiti dengan yang tidak berkualiti sedikit sangat perbezaan pada harganya. .

Pilihlah yang disahkan 'EXTRA VIRGIN OIL' .

APA ITU EXTRA VIRGIN ?? Extra Virgin ialah Minyak Zaitun yang mempunyai kualiti yang terbaik. Minyak Zaitun hanya dianggap Extra Virgin jika proses mengeluarkan minyak zaitun dilakukan dengan mengisar buah zaitun secara semulajadi tanpa melibatkan bahan kimia ataupun pemanasan.
Proses semulajadi ini dipanggil "MECHANICALLY COLD PRESSED". .

KENAPA MESTI TIDAK DITAPIS ?? Minyak Zaitun yang tidak ditapis mengandungi lebih 30% "POLIPHENOLS" berbanding minyak zaitun yang ditapis. Poliphenols adalah sistem pertahanan semulajadi bagi pokok zaitun.
Apabila manusia meminum Poliphenols, ia akan melindungi sel manusia dari serangan free radical, virus, dan bakteria. .

Keistimewaan Pati Minyak Zaitun Olive House ¤ 100% pati minyak zaitun
¤ Tidak ditapis
¤ Tidak menggunakan proses pemanasan
¤ Tidak dicampur dengan minyak sayuran yang lain .

Apakah khasiatnya ?? 1. Menggalakkan kesihatan jantung
2. Mengurangkan risiko kanser
3. Mengawal paras gula dalam darah
4. Mempunyai ciri-ciri anti-radang
5. Membantu untuk mengurangkan lemak
6. Menggalakkan pembentukan tulang yang sihat
7. Menggalakkan kebolehan kognitif
8. Membantu sistem penghadaman
9. Melambatkan proses penuaan
10. Meningkatkan imuniti/metabolisme dalam badan .

Ini hanya sebahagian daripada khasiat minyak zaitun yang disenaraikan. Terdapat banyak lagi kelebihan yang ada pada minyak zaitun yang perlu kita jadikan amalan dalam kehidupan seharian. 'Sama-sama Kita Amalkan Gaya Hidup Aafiyat.' .

#PatiMinyakZaitun
#OliveHouse
#ProdukTerbaikDunia 🍃 We Begin With Nature

💬 0Normal

AYUH!!! Dapatkan sebotol minyak zaitun premium keluaran Olive House hari ini. Boleh DM @ WhatsApp admin untuk maklumat lanjut. .

#OliveHouse #AafiyatLifestyle #MinyakZaitun #OliveOil #SayaJual #EjenOliveHouse #PatiMinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti
PRODUK OLIVE HOUSE

AYUH!!! Dapatkan sebotol minyak zaitun premium keluaran Olive House hari ini. Boleh DM @ WhatsApp admin untuk maklumat lanjut. .

#OliveHouse #AafiyatLifestyle #MinyakZaitun #OliveOil #SayaJual #EjenOliveHouse #PatiMinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti

💬 0Normal

.
Nak kulit cantik n ploles..Minum la Pati Minyak Zaitun..Sungguh..x tipu uolssss..
.
Pastu bila nak mekap, cukup tepek BB cream jer...xyah pondesyen tebai2..nak g keje je kottt...pastu calit2kan aiseydow,blusher,eyeliner,lepsetik..
.
Nak rasa kelainan kulit uols,meh DM Cik Pidah ok..Mwahhhh3..
.
#evoo #patiminyakzaitun #organik #jomcantik #jomsihat
.
WE BEGIN WITH NATURE...🌿🌿🌿
Olive House ~ DEAZ

.
Nak kulit cantik n ploles..Minum la Pati Minyak Zaitun..Sungguh..x tipu uolssss..
.
Pastu bila nak mekap, cukup tepek BB cream jer...xyah pondesyen tebai2..nak g keje je kottt...pastu calit2kan aiseydow,blusher,eyeliner,lepsetik..
.
Nak rasa kelainan kulit uols,meh DM Cik Pidah ok..Mwahhhh3..
.
#evoo #patiminyakzaitun #organik #jomcantik #jomsihat
.
WE BEGIN WITH NATURE...🌿🌿🌿

💬 5Normal

Tak mampu beli saiz biasa, boleh beli saiz mini 😊 .

Sesuai untuk travel,  untuk percubaan, nak hadiahkan pada yang tersayang pun boleh. 😊 .

Hanya:

RM29.90 SM,
RM34.90 SS .

Klik disini untuk pembelian: NakOliveHouse.wasap.my .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle
#MiniOliviePlus30x #OliviePlus30x #OliviePlus30 #OliviePlus #Olivie30 #Olivie #PatiMinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti #ExtraVirginOliveOil #Evoo #Organic #Natural #Morocco #PosKeSeluruhMalaysia #SayaJual
PRODUK OLIVE HOUSE

Tak mampu beli saiz biasa, boleh beli saiz mini 😊 .

Sesuai untuk travel, untuk percubaan, nak hadiahkan pada yang tersayang pun boleh. 😊 .

Hanya:

RM29.90 SM,
RM34.90 SS .

Klik disini untuk pembelian: NakOliveHouse.wasap.my .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle
#MiniOliviePlus30x #OliviePlus30x #OliviePlus30 #OliviePlus #Olivie30 #Olivie #PatiMinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti #ExtraVirginOliveOil #Evoo #Organic #Natural #Morocco #PosKeSeluruhMalaysia #SayaJual

💬 0Normal

Bila umur da 3posen ni, Abg tetap nak fit mcm dulu². Kadang² layan budak² muda rasa tercabar gak. Hahahaha.

Korang da pernah check up kesihatan? Yup.. Korang la...sapa lagi... Tak salah gi check up, sekurang-kurangnya korang tahu tahap kondisi kesihatan korang.

Abg kongsi tips biasa² je. Makan makanan yang baik², berpada dan korang tahu apa y sesuai untuk bdn korang. Bersenam dan cuba elakkn diri dari stress.

#OlivehouseTampoi #OliveHouseJDT #OliveHouse #AafiyatLifestyle #WeBeginWithNature #QuranicFood #SuperFood #HumanFood #RealFood #OlivieLover #AgentOliveHouse #PatiMinyakZaitun #SariCukaTeen #JusDelima #MaduKyrgyztan #OliviePlus30x #Organik #Natural #KeepFit #GayaHidupSihat
helmyfiqry

Bila umur da 3posen ni, Abg tetap nak fit mcm dulu². Kadang² layan budak² muda rasa tercabar gak. Hahahaha.

Korang da pernah check up kesihatan? Yup.. Korang la...sapa lagi... Tak salah gi check up, sekurang-kurangnya korang tahu tahap kondisi kesihatan korang.

Abg kongsi tips biasa² je. Makan makanan yang baik², berpada dan korang tahu apa y sesuai untuk bdn korang. Bersenam dan cuba elakkn diri dari stress.

#OlivehouseTampoi #OliveHouseJDT #OliveHouse #AafiyatLifestyle #WeBeginWithNature #QuranicFood #SuperFood #HumanFood #RealFood #OlivieLover #AgentOliveHouse #PatiMinyakZaitun #SariCukaTeen #JusDelima #MaduKyrgyztan #OliviePlus30x #Organik #Natural #KeepFit #GayaHidupSihat

💬 0Normal

Ini antara produk Olive House. 
Boleh tengok tengok, ada harga siap disitu. Kalau berkenan boleh DM @ WhatsApp admin ya. .

Kami boleh pos ke SELURUH Malaysia. .

Kalau nak cuba 5 produk sekaligus dalam 1 harga pun boleh jugak. (Swipe pic ke kiri sampai yang TERAKHIR) .

Stater Pack 5 dalam 1 hanya RM100. 
WhatsApp: 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #SayaJual #MinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti #PatiMinyakZaitun #Olivie #Olivie30 #OliviePlus #OliviePlus30x #StaterPack #JusDelimaOrganik #TehDaunZaitun #SerbukKayuManisCeylon #MiniOlivie30 #MaduKyrgyzstan
PRODUK OLIVE HOUSE

Ini antara produk Olive House.
Boleh tengok tengok, ada harga siap disitu. Kalau berkenan boleh DM @ WhatsApp admin ya. .

Kami boleh pos ke SELURUH Malaysia. .

Kalau nak cuba 5 produk sekaligus dalam 1 harga pun boleh jugak. (Swipe pic ke kiri sampai yang TERAKHIR) .

Stater Pack 5 dalam 1 hanya RM100.
WhatsApp: 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #SayaJual #MinyakZaitun #MinyakZaitunBerkualiti #PatiMinyakZaitun #Olivie #Olivie30 #OliviePlus #OliviePlus30x #StaterPack #JusDelimaOrganik #TehDaunZaitun #SerbukKayuManisCeylon #MiniOlivie30 #MaduKyrgyzstan

💬 0Normal

🌳 MINYAK ZAITUN DI PASARAN .
.

Sememangnya terdapat berbagai jenis dan jenama minyak zaitun di pasaran hari ini. 
Anda sebagai pengguna dan pelanggan bijak pastinya dapat memilih yang terbaik diantara yang baik. Ini kerana perbezaan antara yang cukup berkualiti dengan yang tidak berkualiti sedikit sangat perbezaan pada harganya. .

Pilihlah yang disahkan 'EXTRA VIRGIN OIL' .

APA ITU EXTRA VIRGIN ?? Extra Virgin ialah Minyak Zaitun yang mempunyai kualiti yang terbaik. Minyak Zaitun hanya dianggap Extra Virgin jika proses mengeluarkan minyak zaitun dilakukan dengan mengisar buah zaitun secara semulajadi tanpa melibatkan bahan kimia ataupun pemanasan. 
Proses semulajadi ini dipanggil "MECHANICALLY COLD PRESSED". .

KENAPA MESTI TIDAK DITAPIS ?? Minyak Zaitun yang tidak ditapis mengandungi lebih 30% "POLIPHENOLS" berbanding minyak zaitun yang ditapis. Poliphenols adalah sistem pertahanan semulajadi bagi pokok zaitun. 
Apabila manusia meminum Poliphenols, ia akan melindungi sel manusia dari serangan free radical, virus, dan bakteria. .

Keistimewaan Pati Minyak Zaitun Olive House ¤ 100% pati minyak zaitun
¤ Tidak ditapis
¤ Tidak menggunakan proses pemanasan
¤ Tidak dicampur dengan minyak sayuran yang lain .

Apakah khasiatnya ?? 1. Menggalakkan kesihatan jantung
2. Mengurangkan risiko kanser
3. Mengawal paras gula dalam darah
4. Mempunyai ciri-ciri anti-radang
5. Membantu untuk mengurangkan lemak
6. Menggalakkan pembentukan tulang yang sihat
7. Menggalakkan kebolehan kognitif
8. Membantu sistem penghadaman
9. Melambatkan proses penuaan
10. Meningkatkan imuniti/metabolisme dalam badan .

Ini hanya sebahagian daripada khasiat minyak zaitun yang disenaraikan. Terdapat banyak lagi kelebihan yang ada pada minyak zaitun yang perlu kita jadikan amalan dalam kehidupan seharian. 'Sama-sama Kita Amalkan Gaya Hidup Aafiyat.' .

#PatiMinyakZaitun
#OliveHouse
#ProdukTerbaikDunia 🍃 We Begin With Nature
Ahmad Kamal Bin Ali

🌳 MINYAK ZAITUN DI PASARAN .
.

Sememangnya terdapat berbagai jenis dan jenama minyak zaitun di pasaran hari ini.
Anda sebagai pengguna dan pelanggan bijak pastinya dapat memilih yang terbaik diantara yang baik. Ini kerana perbezaan antara yang cukup berkualiti dengan yang tidak berkualiti sedikit sangat perbezaan pada harganya. .

Pilihlah yang disahkan 'EXTRA VIRGIN OIL' .

APA ITU EXTRA VIRGIN ?? Extra Virgin ialah Minyak Zaitun yang mempunyai kualiti yang terbaik. Minyak Zaitun hanya dianggap Extra Virgin jika proses mengeluarkan minyak zaitun dilakukan dengan mengisar buah zaitun secara semulajadi tanpa melibatkan bahan kimia ataupun pemanasan.
Proses semulajadi ini dipanggil "MECHANICALLY COLD PRESSED". .

KENAPA MESTI TIDAK DITAPIS ?? Minyak Zaitun yang tidak ditapis mengandungi lebih 30% "POLIPHENOLS" berbanding minyak zaitun yang ditapis. Poliphenols adalah sistem pertahanan semulajadi bagi pokok zaitun.
Apabila manusia meminum Poliphenols, ia akan melindungi sel manusia dari serangan free radical, virus, dan bakteria. .

Keistimewaan Pati Minyak Zaitun Olive House ¤ 100% pati minyak zaitun
¤ Tidak ditapis
¤ Tidak menggunakan proses pemanasan
¤ Tidak dicampur dengan minyak sayuran yang lain .

Apakah khasiatnya ?? 1. Menggalakkan kesihatan jantung
2. Mengurangkan risiko kanser
3. Mengawal paras gula dalam darah
4. Mempunyai ciri-ciri anti-radang
5. Membantu untuk mengurangkan lemak
6. Menggalakkan pembentukan tulang yang sihat
7. Menggalakkan kebolehan kognitif
8. Membantu sistem penghadaman
9. Melambatkan proses penuaan
10. Meningkatkan imuniti/metabolisme dalam badan .

Ini hanya sebahagian daripada khasiat minyak zaitun yang disenaraikan. Terdapat banyak lagi kelebihan yang ada pada minyak zaitun yang perlu kita jadikan amalan dalam kehidupan seharian. 'Sama-sama Kita Amalkan Gaya Hidup Aafiyat.' .

#PatiMinyakZaitun
#OliveHouse
#ProdukTerbaikDunia 🍃 We Begin With Nature

💬 0Normal

10 FAKTA MENARIK TENTANG OLIVIE PLUS 30X .

1- Produk yang berasal dari Morocco yang dikenali di seluruh dunia dipasarkan oleh syarikat Atlas Olive Oils sejak tahun 1800-an. .

2- Olive House menjadi wakil tunggal di Asia Pasifik kerana dicadangkan sendiri oleh Prof. Dr Muhammad Faid (Penasihat Olive House). .

3- Buku Olivie Plus 30X iaitu "OLIVE OIL ANTIOXYDANTS - A Treasure For Your Health" asalnya di dalam bahasa Perancis tetapi telah diterjemahkan oleh Olive House ke dalam bahasa Inggeris serta turut akan diterbitkan di pasaran ke dalam bahasa Malaysia. .

Antara individu yang terlibat dalam penulisan buku ini ialah "Bapa Kanser Dunia", Prof Henry Joyeux. Ia adalah satu rekod kajian ilmiah tentang penyakit kronik dan fungsi minyak zaitun dalam membantu mencegah dan merawatnya. .

4- Pohon-pohon Zaitun di Morocco ditanam di kawasan pergunungan Atlas, dalam kuantiti hampir sejuta batang pokok. .

5- Pokok yang ditanam di tanah Morocco tersebut terkenal dengan kandungan Hydroxytyrosol yang 30 kali ganda melebihi kandungan minyak Zaitun biasa. .

6- Tumbuhan seperti pegaga, teh hijau dan biji anggur turut mengandungi khasiat anti-oksidan. Namun anti-oksidan yang terdapat pada Olivie Plus 30X yang dikenali dengan nama Hydroxytyrosol adalah antioksidan yang paling hebat (dikenali sebagai super antioksidan). .

7- Olivie Plus 30X dihasilkan dari perahan buah zaitun hijau yang ditanam di persekitaran gurun, tanah yang berbatu dan kekurangan air. .

8- Olivie Plus 30X adalah produk terbaik dunia dengan harga mampu milik dan berpatutan. .

9- Olivie Plus 30X diiktiraf oleh bapa kanser dunia, Prof Henry Joyeux sebagai Golden Oil dan sangat disarankan kepada setiap pesakit beliau. .

10- Produk di pasaran kebanyakannya adalah melalui pengekstrakan bukan alami (semulajadi) untuk mendapatkan khasiat Hydroxytyrosol yang tinggi. .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #OliviePlus30x #OliviePlus30 #OliviePlus #Olivie30 #Olivie #SayaJual #MinyakZaitunBerkualiti #PatiMinyakZaitun
PRODUK OLIVE HOUSE

10 FAKTA MENARIK TENTANG OLIVIE PLUS 30X .

1- Produk yang berasal dari Morocco yang dikenali di seluruh dunia dipasarkan oleh syarikat Atlas Olive Oils sejak tahun 1800-an. .

2- Olive House menjadi wakil tunggal di Asia Pasifik kerana dicadangkan sendiri oleh Prof. Dr Muhammad Faid (Penasihat Olive House). .

3- Buku Olivie Plus 30X iaitu "OLIVE OIL ANTIOXYDANTS - A Treasure For Your Health" asalnya di dalam bahasa Perancis tetapi telah diterjemahkan oleh Olive House ke dalam bahasa Inggeris serta turut akan diterbitkan di pasaran ke dalam bahasa Malaysia. .

Antara individu yang terlibat dalam penulisan buku ini ialah "Bapa Kanser Dunia", Prof Henry Joyeux. Ia adalah satu rekod kajian ilmiah tentang penyakit kronik dan fungsi minyak zaitun dalam membantu mencegah dan merawatnya. .

4- Pohon-pohon Zaitun di Morocco ditanam di kawasan pergunungan Atlas, dalam kuantiti hampir sejuta batang pokok. .

5- Pokok yang ditanam di tanah Morocco tersebut terkenal dengan kandungan Hydroxytyrosol yang 30 kali ganda melebihi kandungan minyak Zaitun biasa. .

6- Tumbuhan seperti pegaga, teh hijau dan biji anggur turut mengandungi khasiat anti-oksidan. Namun anti-oksidan yang terdapat pada Olivie Plus 30X yang dikenali dengan nama Hydroxytyrosol adalah antioksidan yang paling hebat (dikenali sebagai super antioksidan). .

7- Olivie Plus 30X dihasilkan dari perahan buah zaitun hijau yang ditanam di persekitaran gurun, tanah yang berbatu dan kekurangan air. .

8- Olivie Plus 30X adalah produk terbaik dunia dengan harga mampu milik dan berpatutan. .

9- Olivie Plus 30X diiktiraf oleh bapa kanser dunia, Prof Henry Joyeux sebagai Golden Oil dan sangat disarankan kepada setiap pesakit beliau. .

10- Produk di pasaran kebanyakannya adalah melalui pengekstrakan bukan alami (semulajadi) untuk mendapatkan khasiat Hydroxytyrosol yang tinggi. .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #OliviePlus30x #OliviePlus30 #OliviePlus #Olivie30 #Olivie #SayaJual #MinyakZaitunBerkualiti #PatiMinyakZaitun

💬 0Lo-fi

PETUA UNTUK KURUS MELALUI PEMAKANAN

1. 1 sudu teh cinnamon ceylon
2. 3/4 cawan Pati Minyak Zaitun OLIVE HOUSE
3. 1/2 cawan Madu multiflora Kyrgyzstan .

Gaulkan semua bahan sehingga menjadi serasi dan sekata. Simpan ramuan ini. Setiap pagi apabila ingin minum kopi, masukkan ramuan ini sebanyak 1-2 sudu teh ke dalam kopi. .

Petua ini adalah untuk meningkatkan metabolisma badan. Secara natural akan menurunkan berat badan. Selamat mencuba. .

Dapatkan produk Olive House di sini NakOliveHouse.wasap.my .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle  #PatiMinyakZaitun #MaduKyrgyzstan #SerbukKayuManisCeylon #PetuaKurusDenganOliveHouse #SayaJual
PRODUK OLIVE HOUSE

PETUA UNTUK KURUS MELALUI PEMAKANAN

1. 1 sudu teh cinnamon ceylon
2. 3/4 cawan Pati Minyak Zaitun OLIVE HOUSE
3. 1/2 cawan Madu multiflora Kyrgyzstan .

Gaulkan semua bahan sehingga menjadi serasi dan sekata. Simpan ramuan ini. Setiap pagi apabila ingin minum kopi, masukkan ramuan ini sebanyak 1-2 sudu teh ke dalam kopi. .

Petua ini adalah untuk meningkatkan metabolisma badan. Secara natural akan menurunkan berat badan. Selamat mencuba. .

Dapatkan produk Olive House di sini NakOliveHouse.wasap.my .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #PatiMinyakZaitun #MaduKyrgyzstan #SerbukKayuManisCeylon #PetuaKurusDenganOliveHouse #SayaJual

💬 0Normal

*[[ BIRTHDAY MAK ABAH DAH DEKAT. TAK TAHU NAK BAGI HADIAH APA TAHUN NI ? ]]* Starter Kit produk kesihatan OLIVE HOUSE dalam pek yang sangat cantik dan awesome adalah jawapannya 🎉👏 Sangat sesuai dijadikan hadiah untuk mak abah tersayang kerana pek lengkap ini mengandungi 5 supplement berkhasiat dari sumber alami, mudah kan?? 🙂

Sangat membantu untuk tingkatkan stamina dan kesihatan mak abah uolls dengan lebih baik.. 5 produk dalam 1 bekas : ✔ Mini Olivie Plus 30x ( minyak zaitun yang diiktiraf terbaik di dunia, kandungan khasiatnya yang lebih berganda berbanding minyak zaitun biasa yang ada di pasaran ) ✔ Madu Gunung Multifloral ( madu 100% asli dari kawasan pergunungan Kyrgyzstan yang terhindar dari pencemaran, dan mendapat anugerah 'Penyimpanan Madu Terbaik Dunia') ✔ Serbuk Kayu Manis Ceylon Cinnamon ( memang sesuai untuk mak abah uolls yang ada masalah darah tinggi + kencing manis ) ✔ Jus Delima (100% asli, sangat sesuai untuk yang ada masalah hormon tak seimbang, masalah kurang darah. Yang dah menopause sangat2 digalakkan ) ✔ Teh Zaitun + Bunga Hawthorn ( Teh Daun Zaitun pertama di Malaysia, boleh turunkan kolesterol dan tingkatkan sistem imuniti tubuh.) 1 pek boleh share mak abah untuk pek permulaan. Lepas ni kalau mak abah dah fall in love dengan produk Olive House, boleh je cari admin 👍👍 Rugi tak grab tau sebab ada 5 barang dalam 1 pek ‼️ Memang super jimat la terutama bagi yang nak travel ke mana mana destinasi duniaa..😉 Jom order sekarang selagi stok masih ada

Jadi 50 orang yang terawal untuk dapatkan *FREE postage*

Komen " NAK " bagi yang berminat dan admin akan bantu korang semua ye😊

#astroaosis #olivehouse #olivehousekuantan #olivehousebalok
#wargakuantan #wargabalok
#kuantan #balok #madukyrgyzstan #olivie30 #minyakzaitun #minyakzaitun30x #patiminyakzaitun #ceyloncinnamon #ubatgigiolivehouse #cukateen #buahtin #cukabuahteen #jusdelima #patidelima #pahang #miniolivie #miniolivie30 #tehdaunzaitun #luckydrawkuantan #produkorganik #produksemulajadi
OLIVE HOUSE ALQUDSI MART BALOK

*[[ BIRTHDAY MAK ABAH DAH DEKAT. TAK TAHU NAK BAGI HADIAH APA TAHUN NI ? ]]* Starter Kit produk kesihatan OLIVE HOUSE dalam pek yang sangat cantik dan awesome adalah jawapannya 🎉👏 Sangat sesuai dijadikan hadiah untuk mak abah tersayang kerana pek lengkap ini mengandungi 5 supplement berkhasiat dari sumber alami, mudah kan?? 🙂

Sangat membantu untuk tingkatkan stamina dan kesihatan mak abah uolls dengan lebih baik.. 5 produk dalam 1 bekas : ✔ Mini Olivie Plus 30x ( minyak zaitun yang diiktiraf terbaik di dunia, kandungan khasiatnya yang lebih berganda berbanding minyak zaitun biasa yang ada di pasaran ) ✔ Madu Gunung Multifloral ( madu 100% asli dari kawasan pergunungan Kyrgyzstan yang terhindar dari pencemaran, dan mendapat anugerah 'Penyimpanan Madu Terbaik Dunia') ✔ Serbuk Kayu Manis Ceylon Cinnamon ( memang sesuai untuk mak abah uolls yang ada masalah darah tinggi + kencing manis ) ✔ Jus Delima (100% asli, sangat sesuai untuk yang ada masalah hormon tak seimbang, masalah kurang darah. Yang dah menopause sangat2 digalakkan ) ✔ Teh Zaitun + Bunga Hawthorn ( Teh Daun Zaitun pertama di Malaysia, boleh turunkan kolesterol dan tingkatkan sistem imuniti tubuh.) 1 pek boleh share mak abah untuk pek permulaan. Lepas ni kalau mak abah dah fall in love dengan produk Olive House, boleh je cari admin 👍👍 Rugi tak grab tau sebab ada 5 barang dalam 1 pek ‼️ Memang super jimat la terutama bagi yang nak travel ke mana mana destinasi duniaa..😉 Jom order sekarang selagi stok masih ada

Jadi 50 orang yang terawal untuk dapatkan *FREE postage*

Komen " NAK " bagi yang berminat dan admin akan bantu korang semua ye😊

#astroaosis #olivehouse #olivehousekuantan #olivehousebalok
#wargakuantan #wargabalok
#kuantan #balok #madukyrgyzstan #olivie30 #minyakzaitun #minyakzaitun30x #patiminyakzaitun #ceyloncinnamon #ubatgigiolivehouse #cukateen #buahtin #cukabuahteen #jusdelima #patidelima #pahang #miniolivie #miniolivie30 #tehdaunzaitun #luckydrawkuantan #produkorganik #produksemulajadi

💬 0Normal
At Product Muslim - Al-Qudsi Mart

BEZA PMZ & OLIVIE PLUS 30X .

1. PMZ, diambil dari tanah Izmir, Turki - perahan adalah daripada buah zaitun berwarna gelap yang mana lebih kaya dengan Beta Carotene. .

Beta Carotene sangat-sangat baik untuk kulit, sistem imuniti - contohnya meningkatkan sel darah putih & baik untuk mata. .

2. PMZ kaya dengan serat yang sangat membantu dalam pembersihan usus. Maka pengguna dengan masalah usus WAJIB ambil PMZ. Dan sebenarnya kalau boleh jangan ditinggalkan PMZ setiap pagi. .

OLIVIE PLUS 30X

1. OLIVIE, didatangkan dari tanah gersang Gurun Sahara Morocco, perahannya daripada buah zaitun berwarna hijau muda. .

Juga oleh kerana :- 1. Zaitun ditanam di kawasan gurun, tanahnya gersang yang berbatu .

2. Suhu yang sangat panas (50 darjah celcius ketika musim panas), serta kekurangan sumber air .

Kesemua faktor ini menyebabkan pohon zaitun menghasilkan survival instinct dimana pokok zaitun berjuang untuk hidup dikala tiada tumbuhan lain yang mampu hidup subur bahkan berbuah elok sepertinya SETERUSNYA memberi peningkatan penghasilan polyphenol serta Hydroxytyrosol (HT) & Tyrosol (T) yang mana HT daripada Olivie Plus 30x adalah 30 kali ganda lebih tinggi berbanding zaitun dari tanah biasa .

HT dalam EXTRA VIRGIN OLIVE OIL LAIN --> 7mg/Kg

HT dalam OLIVIE PLUS 30x --> 233mg/Kg .

Antioksida yang sangat hebat ini, sangat perlu untuk melindungi tubuh terutamanya bertindak sebagai anti kanser, anti diabetes dll. .

Jadi kesimpulannya kekuatan utama PMZ adalah pada serat serta Beta Carotene nya manakala Olivie pada kandungan antioksida nya yang luar biasa. .

PMZ juga baik untuk diamalkan kanak-kanak (bawah 12 tahun), seawal 6 bulan keatas..dan Olivie Plus 30x lebih sesuai kepada orang dewasa. .

Oleh itu cadangan sinergi PMZ & Olivie perlu kerana keduanya masing-masing ada peranan berbeza. .

Semoga bermanfaat (Kredit to Syamila Romli
Mubbasyir Olive House) .

Dapatkan Olivie Plus 30 & PMZ disini NakOliveHouse.wasap.my .

Atau WhatsApp ke 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #OliviePlus30x #OliviePlus30 #OliviePlus #Olivie30 #Olivie #ExtraVirgin #ExtraVirginOliveOil #Evoo  #PatiMinyakZaitun #PosKeSeluruhMalaysia #SayaJual
PRODUK OLIVE HOUSE

BEZA PMZ & OLIVIE PLUS 30X .

1. PMZ, diambil dari tanah Izmir, Turki - perahan adalah daripada buah zaitun berwarna gelap yang mana lebih kaya dengan Beta Carotene. .

Beta Carotene sangat-sangat baik untuk kulit, sistem imuniti - contohnya meningkatkan sel darah putih & baik untuk mata. .

2. PMZ kaya dengan serat yang sangat membantu dalam pembersihan usus. Maka pengguna dengan masalah usus WAJIB ambil PMZ. Dan sebenarnya kalau boleh jangan ditinggalkan PMZ setiap pagi. .

OLIVIE PLUS 30X

1. OLIVIE, didatangkan dari tanah gersang Gurun Sahara Morocco, perahannya daripada buah zaitun berwarna hijau muda. .

Juga oleh kerana :- 1. Zaitun ditanam di kawasan gurun, tanahnya gersang yang berbatu .

2. Suhu yang sangat panas (50 darjah celcius ketika musim panas), serta kekurangan sumber air .

Kesemua faktor ini menyebabkan pohon zaitun menghasilkan survival instinct dimana pokok zaitun berjuang untuk hidup dikala tiada tumbuhan lain yang mampu hidup subur bahkan berbuah elok sepertinya SETERUSNYA memberi peningkatan penghasilan polyphenol serta Hydroxytyrosol (HT) & Tyrosol (T) yang mana HT daripada Olivie Plus 30x adalah 30 kali ganda lebih tinggi berbanding zaitun dari tanah biasa .

HT dalam EXTRA VIRGIN OLIVE OIL LAIN --> 7mg/Kg

HT dalam OLIVIE PLUS 30x --> 233mg/Kg .

Antioksida yang sangat hebat ini, sangat perlu untuk melindungi tubuh terutamanya bertindak sebagai anti kanser, anti diabetes dll. .

Jadi kesimpulannya kekuatan utama PMZ adalah pada serat serta Beta Carotene nya manakala Olivie pada kandungan antioksida nya yang luar biasa. .

PMZ juga baik untuk diamalkan kanak-kanak (bawah 12 tahun), seawal 6 bulan keatas..dan Olivie Plus 30x lebih sesuai kepada orang dewasa. .

Oleh itu cadangan sinergi PMZ & Olivie perlu kerana keduanya masing-masing ada peranan berbeza. .

Semoga bermanfaat (Kredit to Syamila Romli
Mubbasyir Olive House) .

Dapatkan Olivie Plus 30 & PMZ disini NakOliveHouse.wasap.my .

Atau WhatsApp ke 0178623537 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #OliviePlus30x #OliviePlus30 #OliviePlus #Olivie30 #Olivie #ExtraVirgin #ExtraVirginOliveOil #Evoo #PatiMinyakZaitun #PosKeSeluruhMalaysia #SayaJual

💬 0Normal

Kulit kering ekzema boleh ikhtiarkan dengan Pati Minyak Zaitun OLIVE HOUSE (PMZ) untuk lembapkan. .

Ini adalah kaki anak Puan Ros. Beliau memang sentiasa lembapkan dengan PMZ bila kulit mula mengering. .

Selain tu bagi anak consume secara direct untuk kuatkan pertahanan badan anak dan membantu lembabkan kulit dari dalam ke luar. In shaa Allah. . 
Dapatkan PMZ di NakOliveHouse.wasap.my

Atau terus WhatsApp 017 862 3537 . 
Swipe ke Kiri untuk melihat harga PMZ .

#OliveHouse  #AafiyatLifestyle #PatiMinyakZaitun #PatiMinyakZaitunExtraVirgin #Ekzema #KulitKering #PosKeSeluruhMalaysia #SayaJual #EczemaFighter
PRODUK OLIVE HOUSE

Kulit kering ekzema boleh ikhtiarkan dengan Pati Minyak Zaitun OLIVE HOUSE (PMZ) untuk lembapkan. .

Ini adalah kaki anak Puan Ros. Beliau memang sentiasa lembapkan dengan PMZ bila kulit mula mengering. .

Selain tu bagi anak consume secara direct untuk kuatkan pertahanan badan anak dan membantu lembabkan kulit dari dalam ke luar. In shaa Allah. .
Dapatkan PMZ di NakOliveHouse.wasap.my

Atau terus WhatsApp 017 862 3537 .
Swipe ke Kiri untuk melihat harga PMZ .

#OliveHouse #AafiyatLifestyle #PatiMinyakZaitun #PatiMinyakZaitunExtraVirgin #Ekzema #KulitKering #PosKeSeluruhMalaysia #SayaJual #EczemaFighter

💬 0Normal

Setahun bersama team Olive House, masih jauh perjalanan yang perlu ku tempuhi. Masih banyak yang perlu aku pelajari. Bermula sebagai pengguna dan kini ejen , berada bersama Team yang sentiasa inginkan kejayaan dan positif. 
Jika anda inginkan kehidupan yang sihat, maka perlu amalkan gaya hidup yang sihat. Ubah tabiat buruk anda kepada tabiat yang lebih baik. Kalau bukan diri kita sendiri yang menyayangi diri ini siapa lagi.

#OlivehouseTampoi #OliveHouseJDT #OliveHouse #AafiyatLifestyle #WeBeginWithNature #QuranicFood #SuperFood #HumanFood #RealFood #OlivieLover #AgentOliveHouse #PatiMinyakZaitun #SariCukaTeen #JusDelima #MaduKyrgyztan #OliviePlus30x #Organik #Natural #KeepFit #GayaHidupSihat
helmyfiqry

Setahun bersama team Olive House, masih jauh perjalanan yang perlu ku tempuhi. Masih banyak yang perlu aku pelajari. Bermula sebagai pengguna dan kini ejen , berada bersama Team yang sentiasa inginkan kejayaan dan positif.
Jika anda inginkan kehidupan yang sihat, maka perlu amalkan gaya hidup yang sihat. Ubah tabiat buruk anda kepada tabiat yang lebih baik. Kalau bukan diri kita sendiri yang menyayangi diri ini siapa lagi.

#OlivehouseTampoi #OliveHouseJDT #OliveHouse #AafiyatLifestyle #WeBeginWithNature #QuranicFood #SuperFood #HumanFood #RealFood #OlivieLover #AgentOliveHouse #PatiMinyakZaitun #SariCukaTeen #JusDelima #MaduKyrgyztan #OliviePlus30x #Organik #Natural #KeepFit #GayaHidupSihat

💬 0Clarendon
At Crystal Crown Hotel Johor Bahru

PATI MINYAK ZAITUN (PMZ) OLIVE HOUSE ialah pati minyak zaitun EXTRA VIRGIN yang TIDAK DI TAPIS dan ianya TIDAK DI CAMPUR dengan minyak yang lain. .

Minyak zaitun yang tidak di tapis mengandungi 30% POLIFENOL iaitu sejenis bahan perlindungan semula jadi yang membantu melindungi sel manusia dari serangan radikal bebas, virus dan bakteria. .

Hanya 2 sudu setiap hari untuk kesihatan diri kita!

Cubalah hari ini! .

Pati Minyak Zaitun Olive House

RM 44.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 49.90 (Sabah/Sarawak) . .

Dapatkan nya segera dari kami di: NakOliveHouse.wasap.my .

#Olivehouse #Aafiyatlifestyle #SayaJual #Ejenolivehouse #PatiMinyakZaitun #PMZ #OliveOil #MinyakZaitunTerbaik #EVOO #Turki #extravirginoliveoil
PRODUK OLIVE HOUSE

PATI MINYAK ZAITUN (PMZ) OLIVE HOUSE ialah pati minyak zaitun EXTRA VIRGIN yang TIDAK DI TAPIS dan ianya TIDAK DI CAMPUR dengan minyak yang lain. .

Minyak zaitun yang tidak di tapis mengandungi 30% POLIFENOL iaitu sejenis bahan perlindungan semula jadi yang membantu melindungi sel manusia dari serangan radikal bebas, virus dan bakteria. .

Hanya 2 sudu setiap hari untuk kesihatan diri kita!

Cubalah hari ini! .

Pati Minyak Zaitun Olive House

RM 44.90 (Semenanjung Malaysia)
RM 49.90 (Sabah/Sarawak) . .

Dapatkan nya segera dari kami di: NakOliveHouse.wasap.my .

#Olivehouse #Aafiyatlifestyle #SayaJual #Ejenolivehouse #PatiMinyakZaitun #PMZ #OliveOil #MinyakZaitunTerbaik #EVOO #Turki #extravirginoliveoil

💬 0Normal

Berminat dengan Produk Olive House? .

Boleh dapatkan dengan kami, SELURUH Malaysia kami boleh poskan. In shaa Allah. .

Nak free postage? Boleh..PM tepi k? .

Klik link di bio untuk pembelian. 💖 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #Olivie30 #PatiMinyakZaitun #JusDelimaOrganik #PatiDelimaOrganik #MaduKyrgyzstan #BuahTeenSeparaSegar #SariCukaTeen #TehDaunZaitun #SerbukKayuManisCeylon #SayaJual
PRODUK OLIVE HOUSE

Berminat dengan Produk Olive House? .

Boleh dapatkan dengan kami, SELURUH Malaysia kami boleh poskan. In shaa Allah. .

Nak free postage? Boleh..PM tepi k? .

Klik link di bio untuk pembelian. 💖 .

#OliveHouse #Aafiyatlifestyle #Olivie30 #PatiMinyakZaitun #JusDelimaOrganik #PatiDelimaOrganik #MaduKyrgyzstan #BuahTeenSeparaSegar #SariCukaTeen #TehDaunZaitun #SerbukKayuManisCeylon #SayaJual

💬 1Normal