Johor Darul Ta'zim

MUHD SYAKUAN

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Johor Darul Ta'zim

๐Ÿƒ๐Ÿ‚๐Ÿƒ๐Ÿ‚
Kutuliskan kenangan tentang
Caraku menemukan dirimu
Tentang apa yang membuatku mudah
Berikan hatiku padamu - Virgoun
#lagutu #thejourney #sf โค๏ธ
The Luqman Hakim

๐Ÿƒ๐Ÿ‚๐Ÿƒ๐Ÿ‚
Kutuliskan kenangan tentang
Caraku menemukan dirimu
Tentang apa yang membuatku mudah
Berikan hatiku padamu - Virgoun
#lagutu #thejourney #sf โค๏ธ

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Johor Darul Ta'zim

๐Ÿฅค
There are some people in life that make you laugh a little louder, smile a little bigger and just live a little bit better.
.
Let us cheer our housemate-love-hate-relationship last forever and ever after. Thank you bruh!
.
Azlan Ahmad
Parit Bengkok (โ€˜15-โ€˜18)
Taman Bintang (โ€˜12-โ€˜14)
Parit Hj Rais (โ€˜09-โ€˜โ€™10)
Azlan Ahmad

๐Ÿฅค
There are some people in life that make you laugh a little louder, smile a little bigger and just live a little bit better.
.
Let us cheer our housemate-love-hate-relationship last forever and ever after. Thank you bruh!
.
Azlan Ahmad
Parit Bengkok (โ€˜15-โ€˜18)
Taman Bintang (โ€˜12-โ€˜14)
Parit Hj Rais (โ€˜09-โ€˜โ€™10)

๐Ÿ’ฌ 3Inkwell
At Johor Darul Ta'zim

Make me smile๐Ÿ˜Š Aii ๐Ÿ’ช๐Ÿผ
Salim Boboq SB

Make me smile๐Ÿ˜Š Aii ๐Ÿ’ช๐Ÿผ

๐Ÿ’ฌ 0Juno
At Johor Darul Ta'zim

Sometimes, you just need a break. In a beautiful place. Alone. To figure everything out๐Ÿ’ฏ.
Lubini Murugan

Sometimes, you just need a break. In a beautiful place. Alone. To figure everything out๐Ÿ’ฏ.

๐Ÿ’ฌ 6Normal
At Johor Darul Ta'zim

Giveaway CONTEST ! CONTEST ! CONTEST ! 
Tag & Like pic @shoes.fam kasut PERCUMA akan diberikan kepada followers terbaik ๐Ÿ’ช๐Ÿป
=========================================== E.Q.T. BLACK GREEN ๐ŸŒŸGRED COPY-ORI๐ŸŒŸ !!
๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘ ๐Ÿ”๐ŸŽ ๐ŸŽข PROMOSI CLEARANCE STOCK : ๐Ÿท** //: ๐ŸดSize 4.5-10.5uk onlyโœจ
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พReady Stock
๐ŸทRm 85 ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸดGred Copy-Ori ๐ŸŒŸ
๐Ÿ‘’whatsapp : +6014 5070 349 (daus) โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €Barang Baru Masuk lagi, tapi dah banyak stok habis, buyers banyak beli ikut kedai terus. Kasut high gred sahaja boss, bila pakai mmg ada feel bila berjalan mahupun berlari pecut! Kasut super stylo sudah tentu. Tinggal berapa stok sahaja lagi..terus whatsapp laju laju ok ! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#kasutvansmurah 
#kasutmurah
#kasutrm100
๐Ÿ’• KASUT MURAH SERENDAH RM 50 ๐Ÿ’•

Giveaway CONTEST ! CONTEST ! CONTEST !
Tag & Like pic @shoes.fam kasut PERCUMA akan diberikan kepada followers terbaik ๐Ÿ’ช๐Ÿป
=========================================== E.Q.T. BLACK GREEN ๐ŸŒŸGRED COPY-ORI๐ŸŒŸ !!
๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘ ๐Ÿ”๐ŸŽ ๐ŸŽข PROMOSI CLEARANCE STOCK : ๐Ÿท** //: ๐ŸดSize 4.5-10.5uk onlyโœจ
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พReady Stock
๐ŸทRm 85 ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸดGred Copy-Ori ๐ŸŒŸ
๐Ÿ‘’whatsapp : +6014 5070 349 (daus) โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €Barang Baru Masuk lagi, tapi dah banyak stok habis, buyers banyak beli ikut kedai terus. Kasut high gred sahaja boss, bila pakai mmg ada feel bila berjalan mahupun berlari pecut! Kasut super stylo sudah tentu. Tinggal berapa stok sahaja lagi..terus whatsapp laju laju ok ! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#kasutvansmurah
#kasutmurah
#kasutrm100

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Johor Darul Ta'zim

hai sis ๐Ÿ™‹ jom lepak. hahaha
Siti Nurzulaiha

hai sis ๐Ÿ™‹ jom lepak. hahaha

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Johor Darul Ta'zim

shv.fec

๐Ÿ’ฌ 0Gingham
At Johor Darul Ta'zim

๐ŸŒบ๐ŸŒทBlooming Peonies One Touch Set๐ŸŒท๐ŸŒบ
..
Set exclusive dan sangatยฒ special release sempena Chinese New Year 2018 .. Ika falling love tengok set ni .. Anda macam mana? ๐Ÿ™ˆ
..
Set One touch ini memang best dan terbaik sebab :
๐ŸŒบCorak yang menarik
๐ŸŒทSenang digunakan
๐ŸŒบKedap udara ๐ŸŒทKedap cecair
๐ŸŒบDapat mengekalkan rasa dan tekstur makanan
๐ŸŒทMakanan tahan lebih lama
..
Amacam , berminat ke nak ORDER? Harga promosi serendah RM248.80 sahaja ni .. Hah ๐Ÿคฆโ€โ™€ Nak harga special ..? Meh PM/Whatsapp Ika๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.
.
.
DM/Whatsapp Ika 014-3575258
IG : @tupperwarejohorbahru_ika
FB : Ika Junaidi
.
.
.
.
#tupperwarebrands #tupperwarejohorbahru #tupperwarejohor #tupperwarepasirgudang #tupperwarekotakinabalu #tupperwarepromo #pasirgudang #kotamasai #bukitdahlia #tamanmolek #skudai #kulai #johorbahru #permasjaya #permas #bukitindah #tebrau #larkin #bandarbaruuda #tamanpelangi #kotakinabalu #kl #shahalam #petalingjaya #selangor #kelanajaya #cheras #runnerkl #runnerpj #runnerselangor
Tupperwarejohorbahru_Ika

๐ŸŒบ๐ŸŒทBlooming Peonies One Touch Set๐ŸŒท๐ŸŒบ
..
Set exclusive dan sangatยฒ special release sempena Chinese New Year 2018 .. Ika falling love tengok set ni .. Anda macam mana? ๐Ÿ™ˆ
..
Set One touch ini memang best dan terbaik sebab :
๐ŸŒบCorak yang menarik
๐ŸŒทSenang digunakan
๐ŸŒบKedap udara ๐ŸŒทKedap cecair
๐ŸŒบDapat mengekalkan rasa dan tekstur makanan
๐ŸŒทMakanan tahan lebih lama
..
Amacam , berminat ke nak ORDER? Harga promosi serendah RM248.80 sahaja ni .. Hah ๐Ÿคฆโ€โ™€ Nak harga special ..? Meh PM/Whatsapp Ika๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.
.
.
DM/Whatsapp Ika 014-3575258
IG : @tupperwarejohorbahru_ika
FB : Ika Junaidi
.
.
.
.
#tupperwarebrands #tupperwarejohorbahru #tupperwarejohor #tupperwarepasirgudang #tupperwarekotakinabalu #tupperwarepromo #pasirgudang #kotamasai #bukitdahlia #tamanmolek #skudai #kulai #johorbahru #permasjaya #permas #bukitindah #tebrau #larkin #bandarbaruuda #tamanpelangi #kotakinabalu #kl #shahalam #petalingjaya #selangor #kelanajaya #cheras #runnerkl #runnerpj #runnerselangor

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Johor Darul Ta'zim

Aduh orang nak duduk kat situ selfie pulak ... makan kuih tu sampai habis
ainnursyuhadah

Aduh orang nak duduk kat situ selfie pulak ... makan kuih tu sampai habis

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Johor Darul Ta'zim

Andai dunia ini tiada warna ๐ŸŒ‘
Kim Kim

Andai dunia ini tiada warna ๐ŸŒ‘

๐Ÿ’ฌ 4Willow
At Johor Darul Ta'zim

CLEARANCE STOCK PROCESS ๐ŸŽซ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ GRADE A+ READY STOCK SNEAKERS ๐ŸŽ–โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € IG SHOP SNEAKERS PALING BRANDED ๐Ÿ‘Ÿ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €ALWAYS READY STOCK ๐ŸŽซSENTIASA 24/7 ON WHATSAPP UNTUK ORDER PELANGGAN ๐Ÿ‡๐Ÿ’จโ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € (Firdaus) : +6014 5070 349๐Ÿ€ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
HARGA YANG KAMI TAWARKAN ADALAH TIDAK MELEBIHI RM60
๐Ÿ’ต๐Ÿ’ด๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ด๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ท๐Ÿ’ท๐Ÿ’ท๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ต๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ท๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €๐ŸŽฏinstagram.com/shoes.fam
๐Ÿ’• KASUT MURAH SERENDAH RM 50 ๐Ÿ’•

CLEARANCE STOCK PROCESS ๐ŸŽซ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ GRADE A+ READY STOCK SNEAKERS ๐ŸŽ–โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € IG SHOP SNEAKERS PALING BRANDED ๐Ÿ‘Ÿ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €ALWAYS READY STOCK ๐ŸŽซSENTIASA 24/7 ON WHATSAPP UNTUK ORDER PELANGGAN ๐Ÿ‡๐Ÿ’จโ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € (Firdaus) : +6014 5070 349๐Ÿ€ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
HARGA YANG KAMI TAWARKAN ADALAH TIDAK MELEBIHI RM60
๐Ÿ’ต๐Ÿ’ด๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ด๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ท๐Ÿ’ท๐Ÿ’ท๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ต๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ท๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €๐ŸŽฏinstagram.com/shoes.fam

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Johor Darul Ta'zim

Giveaway CONTEST ! CONTEST ! CONTEST ! 
Tag & Like pic @shoes.fam kasut PERCUMA akan diberikan kepada followers terbaik ๐Ÿ’ช๐Ÿป
=========================================== CONVERSE ALL BLACK ๐ŸŒŸGRED COPY-ORI๐ŸŒŸ !!
๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘ ๐Ÿ”๐ŸŽ ๐ŸŽข PROMOSI CLEARANCE STOCK : ๐Ÿท** //: ๐ŸดSize 4.5-10.5uk onlyโœจ
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พReady Stock
๐ŸทRm 55 ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸดGred Copy-Ori ๐ŸŒŸ
๐Ÿ‘’whatsapp : +6014 5070 349 (daus) โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €Barang Baru Masuk lagi, tapi dah banyak stok habis, buyers banyak beli ikut kedai terus. Kasut high gred sahaja boss, bila pakai mmg ada feel bila berjalan mahupun berlari pecut! Kasut super stylo sudah tentu. Tinggal berapa stok sahaja lagi..terus whatsapp laju laju ok ! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#kasutvansmurah 
#kasutmurah
#kasutrm100
๐Ÿ’• KASUT MURAH SERENDAH RM 50 ๐Ÿ’•

Giveaway CONTEST ! CONTEST ! CONTEST !
Tag & Like pic @shoes.fam kasut PERCUMA akan diberikan kepada followers terbaik ๐Ÿ’ช๐Ÿป
=========================================== CONVERSE ALL BLACK ๐ŸŒŸGRED COPY-ORI๐ŸŒŸ !!
๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘ ๐Ÿ”๐ŸŽ ๐ŸŽข PROMOSI CLEARANCE STOCK : ๐Ÿท** //: ๐ŸดSize 4.5-10.5uk onlyโœจ
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พReady Stock
๐ŸทRm 55 ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸดGred Copy-Ori ๐ŸŒŸ
๐Ÿ‘’whatsapp : +6014 5070 349 (daus) โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €Barang Baru Masuk lagi, tapi dah banyak stok habis, buyers banyak beli ikut kedai terus. Kasut high gred sahaja boss, bila pakai mmg ada feel bila berjalan mahupun berlari pecut! Kasut super stylo sudah tentu. Tinggal berapa stok sahaja lagi..terus whatsapp laju laju ok ! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#kasutvansmurah
#kasutmurah
#kasutrm100

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Johor Darul Ta'zim

Giveaway CONTEST ! CONTEST ! CONTEST ! 
Tag & Like pic @shoes.fam kasut PERCUMA akan diberikan kepada followers terbaik ๐Ÿ’ช๐Ÿป
=========================================== CONVERSE MAROON ๐ŸŒŸGRED COPY-ORI๐ŸŒŸ !!
๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘ ๐Ÿ”๐ŸŽ ๐ŸŽข PROMOSI CLEARANCE STOCK : ๐Ÿท** //: ๐ŸดSize 4.5-10.5uk onlyโœจ
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พReady Stock
๐ŸทRm 55 ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸดGred Copy-Ori ๐ŸŒŸ
๐Ÿ‘’whatsapp : +6014 5070 349 (daus) โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €Barang Baru Masuk lagi, tapi dah banyak stok habis, buyers banyak beli ikut kedai terus. Kasut high gred sahaja boss, bila pakai mmg ada feel bila berjalan mahupun berlari pecut! Kasut super stylo sudah tentu. Tinggal berapa stok sahaja lagi..terus whatsapp laju laju ok ! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#kasutvansmurah 
#kasutmurah
#kasutrm100
๐Ÿ’• KASUT MURAH SERENDAH RM 50 ๐Ÿ’•

Giveaway CONTEST ! CONTEST ! CONTEST !
Tag & Like pic @shoes.fam kasut PERCUMA akan diberikan kepada followers terbaik ๐Ÿ’ช๐Ÿป
=========================================== CONVERSE MAROON ๐ŸŒŸGRED COPY-ORI๐ŸŒŸ !!
๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘ ๐Ÿ”๐ŸŽ ๐ŸŽข PROMOSI CLEARANCE STOCK : ๐Ÿท** //: ๐ŸดSize 4.5-10.5uk onlyโœจ
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พReady Stock
๐ŸทRm 55 ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸดGred Copy-Ori ๐ŸŒŸ
๐Ÿ‘’whatsapp : +6014 5070 349 (daus) โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €Barang Baru Masuk lagi, tapi dah banyak stok habis, buyers banyak beli ikut kedai terus. Kasut high gred sahaja boss, bila pakai mmg ada feel bila berjalan mahupun berlari pecut! Kasut super stylo sudah tentu. Tinggal berapa stok sahaja lagi..terus whatsapp laju laju ok ! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#kasutvansmurah
#kasutmurah
#kasutrm100

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Johor Darul Ta'zim

Giveaway CONTEST ! CONTEST ! CONTEST ! 
Tag & Like pic @shoes.fam kasut PERCUMA akan diberikan kepada followers terbaik ๐Ÿ’ช๐Ÿป
=========================================== CONVERSE WHITE CREAM ๐ŸŒŸGRED COPY-ORI๐ŸŒŸ !!
๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘ ๐Ÿ”๐ŸŽ ๐ŸŽข PROMOSI CLEARANCE STOCK : ๐Ÿท** //: ๐ŸดSize 4.5-10.5uk onlyโœจ
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พReady Stock
๐ŸทRm 55 ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸดGred Copy-Ori ๐ŸŒŸ
๐Ÿ‘’whatsapp : +6014 5070 349 (daus) โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €Barang Baru Masuk lagi, tapi dah banyak stok habis, buyers banyak beli ikut kedai terus. Kasut high gred sahaja boss, bila pakai mmg ada feel bila berjalan mahupun berlari pecut! Kasut super stylo sudah tentu. Tinggal berapa stok sahaja lagi..terus whatsapp laju laju ok ! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#kasutvansmurah 
#kasutmurah
#kasutrm100
๐Ÿ’• KASUT MURAH SERENDAH RM 50 ๐Ÿ’•

Giveaway CONTEST ! CONTEST ! CONTEST !
Tag & Like pic @shoes.fam kasut PERCUMA akan diberikan kepada followers terbaik ๐Ÿ’ช๐Ÿป
=========================================== CONVERSE WHITE CREAM ๐ŸŒŸGRED COPY-ORI๐ŸŒŸ !!
๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘ ๐Ÿ”๐ŸŽ ๐ŸŽข PROMOSI CLEARANCE STOCK : ๐Ÿท** //: ๐ŸดSize 4.5-10.5uk onlyโœจ
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พReady Stock
๐ŸทRm 55 ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸดGred Copy-Ori ๐ŸŒŸ
๐Ÿ‘’whatsapp : +6014 5070 349 (daus) โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €Barang Baru Masuk lagi, tapi dah banyak stok habis, buyers banyak beli ikut kedai terus. Kasut high gred sahaja boss, bila pakai mmg ada feel bila berjalan mahupun berlari pecut! Kasut super stylo sudah tentu. Tinggal berapa stok sahaja lagi..terus whatsapp laju laju ok ! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#kasutvansmurah
#kasutmurah
#kasutrm100

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Johor Darul Ta'zim

Giveaway CONTEST ! CONTEST ! CONTEST ! 
Tag & Like pic @shoes.fam kasut PERCUMA akan diberikan kepada followers terbaik ๐Ÿ’ช๐Ÿป
=========================================== CONVERSE BLACK WHITE ๐ŸŒŸGRED COPY-ORI๐ŸŒŸ !!
๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘ ๐Ÿ”๐ŸŽ ๐ŸŽข PROMOSI CLEARANCE STOCK : ๐Ÿท** //: ๐ŸดSize 4.5-10.5uk onlyโœจ
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พReady Stock
๐ŸทRm 55 ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸดGred Copy-Ori ๐ŸŒŸ
๐Ÿ‘’whatsapp : +6014 5070 349 (daus) โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €Barang Baru Masuk lagi, tapi dah banyak stok habis, buyers banyak beli ikut kedai terus. Kasut high gred sahaja boss, bila pakai mmg ada feel bila berjalan mahupun berlari pecut! Kasut super stylo sudah tentu. Tinggal berapa stok sahaja lagi..terus whatsapp laju laju ok ! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#kasutvansmurah 
#kasutmurah
#kasutrm100
๐Ÿ’• KASUT MURAH SERENDAH RM 50 ๐Ÿ’•

Giveaway CONTEST ! CONTEST ! CONTEST !
Tag & Like pic @shoes.fam kasut PERCUMA akan diberikan kepada followers terbaik ๐Ÿ’ช๐Ÿป
=========================================== CONVERSE BLACK WHITE ๐ŸŒŸGRED COPY-ORI๐ŸŒŸ !!
๐Ÿ‘ž๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘ข๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘ ๐Ÿ”๐ŸŽ ๐ŸŽข PROMOSI CLEARANCE STOCK : ๐Ÿท** //: ๐ŸดSize 4.5-10.5uk onlyโœจ
๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พReady Stock
๐ŸทRm 55 ๐Ÿ˜ฑ
๐ŸดGred Copy-Ori ๐ŸŒŸ
๐Ÿ‘’whatsapp : +6014 5070 349 (daus) โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €Barang Baru Masuk lagi, tapi dah banyak stok habis, buyers banyak beli ikut kedai terus. Kasut high gred sahaja boss, bila pakai mmg ada feel bila berjalan mahupun berlari pecut! Kasut super stylo sudah tentu. Tinggal berapa stok sahaja lagi..terus whatsapp laju laju ok ! โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#kasutvansmurah
#kasutmurah
#kasutrm100

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Johor Darul Ta'zim

0630hrs
RedzuanMNor

0630hrs

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Johor Darul Ta'zim

lajak itu hobi kami

๐Ÿ’ฌ 0Moon
At Johor Darul Ta'zim

CLEARANCE STOCK PROCESS ๐ŸŽซ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ GRADE A+ READY STOCK SNEAKERS ๐ŸŽ–โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € IG SHOP SNEAKERS PALING BRANDED ๐Ÿ‘Ÿ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €ALWAYS READY STOCK ๐ŸŽซSENTIASA 24/7 ON WHATSAPP UNTUK ORDER PELANGGAN ๐Ÿ‡๐Ÿ’จโ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € (Firdaus) : +6014 5070 349๐Ÿ€ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
HARGA YANG KAMI TAWARKAN ADALAH TIDAK MELEBIHI RM60
๐Ÿ’ต๐Ÿ’ด๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ด๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ท๐Ÿ’ท๐Ÿ’ท๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ต๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ท๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €๐ŸŽฏinstagram.com/shoes.fam
๐Ÿ’• KASUT MURAH SERENDAH RM 50 ๐Ÿ’•

CLEARANCE STOCK PROCESS ๐ŸŽซ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ GRADE A+ READY STOCK SNEAKERS ๐ŸŽ–โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € IG SHOP SNEAKERS PALING BRANDED ๐Ÿ‘Ÿ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €ALWAYS READY STOCK ๐ŸŽซSENTIASA 24/7 ON WHATSAPP UNTUK ORDER PELANGGAN ๐Ÿ‡๐Ÿ’จโ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € (Firdaus) : +6014 5070 349๐Ÿ€ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
HARGA YANG KAMI TAWARKAN ADALAH TIDAK MELEBIHI RM60
๐Ÿ’ต๐Ÿ’ด๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ด๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ท๐Ÿ’ท๐Ÿ’ท๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ต๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ด๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ท๐Ÿ’ท๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ด โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €๐ŸŽฏinstagram.com/shoes.fam

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Johor Darul Ta'zim

Alhamdulillah...dpt juga kuar peluh..
#jogging la katakan
#taman merdeka
shafikah

Alhamdulillah...dpt juga kuar peluh..
#jogging la katakan
#taman merdeka

๐Ÿ’ฌ 4Normal
At Johor Darul Ta'zim

๐ŸŽ’๐Ÿฉ
Dea Amanda_

๐ŸŽ’๐Ÿฉ

๐Ÿ’ฌ 0Normal
At Johor Darul Ta'zim

Assalamulaikum, ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’„Jannah Cosmeticsโœจ
๐Ÿ’„Lip Matteโœจ
#magnoliafoundation #jannahcosmetics
.
. ๐Ÿ’‹Lip Matte Janeโœจ
๐Ÿ’‹RM 29.90 โœจ(exclude postage) ๐Ÿ’„Olive Oil ๐Ÿ’„Collagen ๐Ÿ’„Moisturize
.
. ๐Ÿ’‹ Quantity 3ml
๐Ÿ“ฒDM for any required
๐Ÿ“ฒ WS for fast respon -  010 6665304 (Syu)
.
.
.
.

#jannahcosmetic #segamat #johor #foundation #lipmatte #magnoliafoundation #oliveoil #letscantik #lipmattjane #lipmattejasmine #lipmattejusticia #johor #selangor #bawalcantik #bawalmurah #mh.coo #mh.coo #mh.coo #jannahcosmeticlegacy
MH.coo

Assalamulaikum, ๐Ÿ˜Š ๐Ÿ’„Jannah Cosmeticsโœจ
๐Ÿ’„Lip Matteโœจ
#magnoliafoundation #jannahcosmetics
.
. ๐Ÿ’‹Lip Matte Janeโœจ
๐Ÿ’‹RM 29.90 โœจ(exclude postage) ๐Ÿ’„Olive Oil ๐Ÿ’„Collagen ๐Ÿ’„Moisturize
.
. ๐Ÿ’‹ Quantity 3ml
๐Ÿ“ฒDM for any required
๐Ÿ“ฒ WS for fast respon - 010 6665304 (Syu)
.
.
.
.

#jannahcosmetic #segamat #johor #foundation #lipmatte #magnoliafoundation #oliveoil #letscantik #lipmattjane #lipmattejasmine #lipmattejusticia #johor #selangor #bawalcantik #bawalmurah #mh.coo #mh.coo #mh.coo #jannahcosmeticlegacy

๐Ÿ’ฌ 1Normal
At Johor Darul Ta'zim