EDITORS' PICKS

#PressPlay: #ChrisBrown reacts to #DonaldTrump’s State of the Union speech 😩 #Roommates, did you tune in?
The Shade Room

#PressPlay: #ChrisBrown reacts to #DonaldTrump’s State of the Union speech 😩 #Roommates, did you tune in?

💬 16Normal

CAPTION THIS 💯😂😂😂 #FATBOYGANG
YUNG FAT$

CAPTION THIS 💯😂😂😂 #FATBOYGANG

💬 29Normal

Anggota Brimob Polda Sulawesi Tenggara harus berurusan dengan kesatuannya. Gara-gara lambat dilayani saat hendak membeli rokok di sebuah warung di Desa Pewutaa, Kecamatan Angata, Kabupaten Konawe Selatan, Brigadir Nuralam melepaskan tembakan dua kali.

Tidak hanya menembak dua kali, anggota Brimob tersebut juga mengancam pemilik warung yang diketahui bernama Herdin. Nuralam yang dalam kondisi mabuk, sempat menendang Herdin.

Peristiwa ini terjadi pada Minggu, 28 Januari 2018, sekitar pukul 01.00 Wita. Kejadian ini sempat memancing perhatian banyak warga kampung. Karena merasa diancam, warga kemudian melapor ke polisi. Tidak berapa lama, mobil patroli datang dan mengamankan warga serta anggota Brimob.
⠀
"Saya sementara makan waktu kejadian. Dia tidak mau sabar sampai saya selesai makan karena saya lihat dia dalam kondisi mabuk," ujar Herdin, Selasa (30/1/2018). Sebelum Nuralam mengeluarkan tembakan sebanyak dua kali, Herdin sempat memintanya masuk ke dalam rumah. Namun, Nuralam menolak dan sempat memaki.

Brigadir Nuralam sementara melakukan pengamanan khusus di wilayah Desa Pewutaa. Bersama sejumlah rekannya, Nuralam sudah beberapa minggu bertugas di wilayah itu. "Dia dapat tugas khusus, sehari-harinya memang berbelanja di sekitar sini," ujar Suaeb, warga di lokasi kejadian.

Suaeb mengatakan, Nuralam adalah warga desa yang sehari-harinya suka bersosialisasi. Namun, entah kenapa malam itu berubah dan mengancam Herdin. "Dia warga kampung sini, tapi alasannya kenapa membeli di warung sampai keluarkan senjata itu yang saya tidak mengerti," ujar Suaeb.

Adapun Kepala Satuan (Brimob) Polda Sulawesi Tenggara (Sultra), Kombes Pol Kasero Manggolo mengatakan, pihaknya sudah melakukan penyelidikan terkait kasus itu. Tim juga sudah diturunkan untuk memeriksa anggotanya yang diduga terlibat.
⠀
"Tidak ada masalah, tak perlu dilebih-lebihkan ya. Mereka sudah kami periksa, sudah didamaikan," ujar Kasero Manggolo, Selasa (30/1). Kasero menjelaskan, antara anggotanya dan pemilik warung sebenarnya keluarga. Sehingga, masalah seperti itu diselesaikan secara kekeluargaan.
⠀
"Sudah aman itu, tidak ada masalah antara mereka," ujarnya. (Source: Liputan6)
⠀
#kamuharustau #indozone
INDOZONE - INDOZONEMEDIA

Anggota Brimob Polda Sulawesi Tenggara harus berurusan dengan kesatuannya. Gara-gara lambat dilayani saat hendak membeli rokok di sebuah warung di Desa Pewutaa, Kecamatan Angata, Kabupaten Konawe Selatan, Brigadir Nuralam melepaskan tembakan dua kali.

Tidak hanya menembak dua kali, anggota Brimob tersebut juga mengancam pemilik warung yang diketahui bernama Herdin. Nuralam yang dalam kondisi mabuk, sempat menendang Herdin.

Peristiwa ini terjadi pada Minggu, 28 Januari 2018, sekitar pukul 01.00 Wita. Kejadian ini sempat memancing perhatian banyak warga kampung. Karena merasa diancam, warga kemudian melapor ke polisi. Tidak berapa lama, mobil patroli datang dan mengamankan warga serta anggota Brimob.

"Saya sementara makan waktu kejadian. Dia tidak mau sabar sampai saya selesai makan karena saya lihat dia dalam kondisi mabuk," ujar Herdin, Selasa (30/1/2018). Sebelum Nuralam mengeluarkan tembakan sebanyak dua kali, Herdin sempat memintanya masuk ke dalam rumah. Namun, Nuralam menolak dan sempat memaki.

Brigadir Nuralam sementara melakukan pengamanan khusus di wilayah Desa Pewutaa. Bersama sejumlah rekannya, Nuralam sudah beberapa minggu bertugas di wilayah itu. "Dia dapat tugas khusus, sehari-harinya memang berbelanja di sekitar sini," ujar Suaeb, warga di lokasi kejadian.

Suaeb mengatakan, Nuralam adalah warga desa yang sehari-harinya suka bersosialisasi. Namun, entah kenapa malam itu berubah dan mengancam Herdin. "Dia warga kampung sini, tapi alasannya kenapa membeli di warung sampai keluarkan senjata itu yang saya tidak mengerti," ujar Suaeb.

Adapun Kepala Satuan (Brimob) Polda Sulawesi Tenggara (Sultra), Kombes Pol Kasero Manggolo mengatakan, pihaknya sudah melakukan penyelidikan terkait kasus itu. Tim juga sudah diturunkan untuk memeriksa anggotanya yang diduga terlibat.

"Tidak ada masalah, tak perlu dilebih-lebihkan ya. Mereka sudah kami periksa, sudah didamaikan," ujar Kasero Manggolo, Selasa (30/1). Kasero menjelaskan, antara anggotanya dan pemilik warung sebenarnya keluarga. Sehingga, masalah seperti itu diselesaikan secara kekeluargaan.

"Sudah aman itu, tidak ada masalah antara mereka," ujarnya. (Source: Liputan6)

#kamuharustau #indozone

💬 1Normal

#hypebeastmusic: Drake just surpassed JAY Z as the rapper with the most Top 10 singles on the Billboard charts.
Photo: @kevinmazur
HYPEBEAST

#hypebeastmusic: Drake just surpassed JAY Z as the rapper with the most Top 10 singles on the Billboard charts.
Photo: @kevinmazur

💬 115Normal

Murdered R8 💀
Follow @amazing_cars for more!
By @am.vi
Amazing Cars

Murdered R8 💀
Follow @amazing_cars for more!
By @am.vi

💬 5Normal
At Like & Follow

Bombshell 💣💥
@badasscassfit_
Boss Girls

Bombshell 💣💥
@badasscassfit_

💬 5Normal

Taco Tuesday + Carne Asada Fries! 😱🤤🌮🍟🥑🔥
Love food?  Follow us: @foodyfetish❣️
pc: @hungryhugh
Tag a Taco Lover! 👇🏼
Foody Fetish

Taco Tuesday + Carne Asada Fries! 😱🤤🌮🍟🥑🔥
Love food? Follow us: @foodyfetish❣️
pc: @hungryhugh
Tag a Taco Lover! 👇🏼

💬 91Normal

Loving this picture of @thebeauparlour’s Powder Puff Lippie collection! 😍💄 Comment down below what your favorite shade to rock is! 💃🏻 || #nyxcosmetics #nyxprofessionalmakeup
NYX Professional Makeup

Loving this picture of @thebeauparlour’s Powder Puff Lippie collection! 😍💄 Comment down below what your favorite shade to rock is! 💃🏻 || #nyxcosmetics #nyxprofessionalmakeup

💬 53Normal

Seorang pemuda berinisial FN, 28, tega membunuh tetangganya sendiri Iis Aisyah, 32, karena tersinggung selalu ditanya kapan nikah. Warga Kampung Pasir Jonge Desa Sukawangi Kecamatan Singajaya Kabupaten Garut, itu gelap mata membunuh Iis yang sedang hamil delapan bulan.

Dilansir dari Jawapos, pelaku yang sempat melarikan diri selama enam hari akhirnya diringkus Satreskrim Polres Garut di tempat persembunyiannya di Kalideres, Jakarta Barat, Sabtu (27/1) lalu.

Kapolres Garut AKBP Budi Satria Wiguna menjelaskan, pembunuhan terhadap korban terjadi pada Jumat (19/1). Kepada penyidik, pelaku mengaku sakit hati oleh korban yang menyindirnya ketika melintas di depan rumahnya. Saat itu pelaku sedang duduk di depan rumah.
⠀
“Geura kawin, era ku batur, batur mah geus boga budak, ai maneh teu kawin-kawin (cepat nikah, malu sama teman. Teman lain sudah punya anak, kamu belum juga nikah),” kata Budi menirukan perkataan korban kepada pelaku saat ekspos pembunuhan di Mapolres Garut Senin (29/1).
⠀
Mendengar perkataan itu, pelaku merasa sakit hati. Niat untuk membunuh korban pun muncul. Pelaku kemudian melancarkan aksi dengan berpura-pura bertamu ke rumah korban. Setelah dipersilakan masuk oleh korban, pelaku langsung masuk ke dalam kamar dan mendorong korban hingga tersungkur ke ranjang.
⠀
“Pelaku mencekik korban sekuat tenaga dan menggigit jari korban karena melawan saat sedang dicekik,” paparnya.

Tak puas, lanjutnya, pelaku kemudian menginjak leher korban hingga tewas. Pelaku kemudian mengambil uang Rp 800 ribu dan satu unit telepon genggam milik korban. “Saat itu juga pelaku langsung melarikan diri ke Jakarta untuk menghindari petugas,” terangnya.

Atas kejahatan tersebut, FN dijerat Pasal 340 KUHP Juncto Pasal 338 KUHP dan Pasal 365 KUHP ayat 1, 2 dan ayat 3 dengan ancaman hukuman maksimal seumur hidup. (Source: Jawapos)
⠀
Follow, like, komentar dan tag temanmu untuk ikut bersama kita guys! #kamuharustau #indozone
➖➖➖
#indonesia #jakarta #medan #surabaya #bandung #jogja #makassar #bali #aceh #papua #kalimantan #sulawesi #video #indovidgram #love #instagood #photooftheday #tbt #cute #instadaily #followme #happy #follow #selfie #picoftheday #menikah #jomblo #kill
INDOZONE - INDOZONEMEDIA

Seorang pemuda berinisial FN, 28, tega membunuh tetangganya sendiri Iis Aisyah, 32, karena tersinggung selalu ditanya kapan nikah. Warga Kampung Pasir Jonge Desa Sukawangi Kecamatan Singajaya Kabupaten Garut, itu gelap mata membunuh Iis yang sedang hamil delapan bulan.

Dilansir dari Jawapos, pelaku yang sempat melarikan diri selama enam hari akhirnya diringkus Satreskrim Polres Garut di tempat persembunyiannya di Kalideres, Jakarta Barat, Sabtu (27/1) lalu.

Kapolres Garut AKBP Budi Satria Wiguna menjelaskan, pembunuhan terhadap korban terjadi pada Jumat (19/1). Kepada penyidik, pelaku mengaku sakit hati oleh korban yang menyindirnya ketika melintas di depan rumahnya. Saat itu pelaku sedang duduk di depan rumah.

“Geura kawin, era ku batur, batur mah geus boga budak, ai maneh teu kawin-kawin (cepat nikah, malu sama teman. Teman lain sudah punya anak, kamu belum juga nikah),” kata Budi menirukan perkataan korban kepada pelaku saat ekspos pembunuhan di Mapolres Garut Senin (29/1).

Mendengar perkataan itu, pelaku merasa sakit hati. Niat untuk membunuh korban pun muncul. Pelaku kemudian melancarkan aksi dengan berpura-pura bertamu ke rumah korban. Setelah dipersilakan masuk oleh korban, pelaku langsung masuk ke dalam kamar dan mendorong korban hingga tersungkur ke ranjang.

“Pelaku mencekik korban sekuat tenaga dan menggigit jari korban karena melawan saat sedang dicekik,” paparnya.

Tak puas, lanjutnya, pelaku kemudian menginjak leher korban hingga tewas. Pelaku kemudian mengambil uang Rp 800 ribu dan satu unit telepon genggam milik korban. “Saat itu juga pelaku langsung melarikan diri ke Jakarta untuk menghindari petugas,” terangnya.

Atas kejahatan tersebut, FN dijerat Pasal 340 KUHP Juncto Pasal 338 KUHP dan Pasal 365 KUHP ayat 1, 2 dan ayat 3 dengan ancaman hukuman maksimal seumur hidup. (Source: Jawapos)

Follow, like, komentar dan tag temanmu untuk ikut bersama kita guys! #kamuharustau #indozone
➖➖➖
#indonesia #jakarta #medan #surabaya #bandung #jogja #makassar #bali #aceh #papua #kalimantan #sulawesi #video #indovidgram #love #instagood #photooftheday #tbt #cute #instadaily #followme #happy #follow #selfie #picoftheday #menikah #jomblo #kill

💬 372Normal

Baru-baru ini postingan akun Instagram @milesmogul, ramai diperbincangkan oleh warganet. Dalam postingannya tersebut, pemilik akun @milesmogul yang bernama Nicky Kelvin mengunggah lima foto dari selebgram Adriansyah Martin.

Dilansir dari laman Brilio, usut punya usut foto-foto tersebut diduga milik Nicky Kelvin yang dicuri dan kemudian diedit oleh Adriansyah Martin. Adriansyah Martin merupakan salah satu selebgram yang cukup terkenal di media sosial.

Bersama saudara kembarnya Christiansyah Martin, keduanya dikenal karena postingan-postingan yang kerap memamerkan kegiatan traveling dengan menggunakan fasilitas kelas satu. Tak hanya itu, Ardiansyah juga kerap berpose dengan mobil mewahnya.

Setelah dibongkar oleh Nicky, akun Ardiansyah Martin pun menghilang dari Instagram. Nggak cuma foto milik akun @milesmogul, melalui Instastory miliknya. Nicky juga mengunggah foto dari Adriansyah yang ternyata juga dicuri dari orang lain.

Melihat postingan tersebut, warganet pun banyak meninggalkan komentar kritik yang ditujukan kepada Adriansyah Martin di akun @milesmogul. Mereka menyangkan aksi tak terpuji tersebut.
⠀
"Mas adrian bikin malu ih. ini bukan mas adrian aja yg malu. tp seluruh warga indonesia jg ikut malu kl kyk gini," ungkap akun niningrafa79.
⠀
"Omaigatt.. So sad ngakak so hard.. Sumpah halunya parah," imbuh akun mhay13fransisca.
⠀
"Mungkin kaya tapi ga kaya raya juga, mungkin mampunya ke luar negri pake kelas ekonomi tapi dia paksain pengen lebih dari itu, ngakak sih gue," tulis akun sarahoct12.
⠀
"Hah anjir selama ini gue kira ni orang beneran living his best life tau taunya HAHAHHAH," ungkap akun setyanugraha21. (Source: Brilio)
⠀
Follow, like, komentar dan tag temanmu untuk ikut bersama kita guys! #kamuharustau #indozone
➖➖➖
#indonesia #jakarta #medan #surabaya #bandung #jogja #makassar #bali #aceh #papua #kalimantan #sulawesi #video #indovidgram #love #instagood #photooftheday #tbt #cute #instadaily #followme #happy #follow #selfie #picoftheday #selebgram #edit #mewah
INDOZONE - INDOZONEMEDIA

Baru-baru ini postingan akun Instagram @milesmogul, ramai diperbincangkan oleh warganet. Dalam postingannya tersebut, pemilik akun @milesmogul yang bernama Nicky Kelvin mengunggah lima foto dari selebgram Adriansyah Martin.

Dilansir dari laman Brilio, usut punya usut foto-foto tersebut diduga milik Nicky Kelvin yang dicuri dan kemudian diedit oleh Adriansyah Martin. Adriansyah Martin merupakan salah satu selebgram yang cukup terkenal di media sosial.

Bersama saudara kembarnya Christiansyah Martin, keduanya dikenal karena postingan-postingan yang kerap memamerkan kegiatan traveling dengan menggunakan fasilitas kelas satu. Tak hanya itu, Ardiansyah juga kerap berpose dengan mobil mewahnya.

Setelah dibongkar oleh Nicky, akun Ardiansyah Martin pun menghilang dari Instagram. Nggak cuma foto milik akun @milesmogul, melalui Instastory miliknya. Nicky juga mengunggah foto dari Adriansyah yang ternyata juga dicuri dari orang lain.

Melihat postingan tersebut, warganet pun banyak meninggalkan komentar kritik yang ditujukan kepada Adriansyah Martin di akun @milesmogul. Mereka menyangkan aksi tak terpuji tersebut.

"Mas adrian bikin malu ih. ini bukan mas adrian aja yg malu. tp seluruh warga indonesia jg ikut malu kl kyk gini," ungkap akun niningrafa79.

"Omaigatt.. So sad ngakak so hard.. Sumpah halunya parah," imbuh akun mhay13fransisca.

"Mungkin kaya tapi ga kaya raya juga, mungkin mampunya ke luar negri pake kelas ekonomi tapi dia paksain pengen lebih dari itu, ngakak sih gue," tulis akun sarahoct12.

"Hah anjir selama ini gue kira ni orang beneran living his best life tau taunya HAHAHHAH," ungkap akun setyanugraha21. (Source: Brilio)

Follow, like, komentar dan tag temanmu untuk ikut bersama kita guys! #kamuharustau #indozone
➖➖➖
#indonesia #jakarta #medan #surabaya #bandung #jogja #makassar #bali #aceh #papua #kalimantan #sulawesi #video #indovidgram #love #instagood #photooftheday #tbt #cute #instadaily #followme #happy #follow #selfie #picoftheday #selebgram #edit #mewah

💬 2Normal

Postando uma hora dessas (tem uma GALERA acordada que eu sei 😂🤸🏻‍♀️👀), pra falar dos stories que fiz hoje com o tutorialzinho. Eu não tava zoando hahaha, do nada bateu uma badzinha (não sou de ter mt essas paradas não, graças a Deus, mas quando tenho, entendo. Mil responsabilidade, enfim. É serumano que chama, né? Hahaha). Me olhei no espelho e falei: PERAÍ que eu já sei qual a terapia certa pra isso aqui, TACA MAKE E MÚSICA! 😻 ainda filmei pra vcs pra me distrair! Depois me disse um monte de coisa bonita, igual digo para os meus amigos quando estão assim. Me coloquei lá em cima e voltei a trabalhar, bem melhor! Agora to com meus amigos aqui me dando carinho! A vida, né? Doidinha, doidinha! Mas é linda, não podemos negar! 🌻 Boa noite, viu? Que amanhã nosso dia seja FODA, igual a gente!
Bianca Andrade

Postando uma hora dessas (tem uma GALERA acordada que eu sei 😂🤸🏻‍♀️👀), pra falar dos stories que fiz hoje com o tutorialzinho. Eu não tava zoando hahaha, do nada bateu uma badzinha (não sou de ter mt essas paradas não, graças a Deus, mas quando tenho, entendo. Mil responsabilidade, enfim. É serumano que chama, né? Hahaha). Me olhei no espelho e falei: PERAÍ que eu já sei qual a terapia certa pra isso aqui, TACA MAKE E MÚSICA! 😻 ainda filmei pra vcs pra me distrair! Depois me disse um monte de coisa bonita, igual digo para os meus amigos quando estão assim. Me coloquei lá em cima e voltei a trabalhar, bem melhor! Agora to com meus amigos aqui me dando carinho! A vida, né? Doidinha, doidinha! Mas é linda, não podemos negar! 🌻 Boa noite, viu? Que amanhã nosso dia seja FODA, igual a gente!

💬 55Clarendon

Kenapa kepala geleng2 ni ??? .
.
Alhamdulillah stock baru dah sampai... @wawasoftlens_hq .banyak warna dah restock. Korang boleh whatsapp 
Untuk order

Dapatkan sebelum terlambat😚😚 whatsapp now 0145559477
atau hubungi stokis terdekat anda
@wawasoftlens.akyra SUBANG
@wawasoftlens SHAH ALAM 
@perfumebyme_kualalumpur JALAN TAR,KL 
@wawasoftlens.kl WANGSA MAJU 
@eyeblink.wawasoftlens.official AMPANG 
@wawasoftlens.cheras CHERAS
@wawasoftlensofficial
PULAU PINANG
@wawasoftlens.bangi BANGI

@feelthebeauty18 / @lucymayalens SINGAPORE
@wawasoftlens.kuantan KUANTAN
@wawasoftlens_syaa TERENGGANU
@wawasoftlens.bytheyayayeahs TAMAN MELAWATI
@wawasoftlens.kuching KUCHING

@wawasoftlens.jb (JB)
@epersona.wawasoftlens  N.9
@lovelylook.wawasoftlens SEREMBAN
@wawasoftlens_kelantan KELANTAN
@wawasoftlens.official.sabah KOTAKINABALU,SABAH
@wawasoftlens.tawauld LAHAD DATU,SABAH
@wawasoftlens.PERAK IPOH, PERAK
AERIL ZAFREL

Kenapa kepala geleng2 ni ??? .
.
Alhamdulillah stock baru dah sampai... @wawasoftlens_hq .banyak warna dah restock. Korang boleh whatsapp
Untuk order

Dapatkan sebelum terlambat😚😚 whatsapp now 0145559477
atau hubungi stokis terdekat anda
@wawasoftlens.akyra SUBANG
@wawasoftlens SHAH ALAM
@perfumebyme_kualalumpur JALAN TAR,KL
@wawasoftlens.kl WANGSA MAJU
@eyeblink.wawasoftlens.official AMPANG
@wawasoftlens.cheras CHERAS
@wawasoftlensofficial
PULAU PINANG
@wawasoftlens.bangi BANGI

@feelthebeauty18 / @lucymayalens SINGAPORE
@wawasoftlens.kuantan KUANTAN
@wawasoftlens_syaa TERENGGANU
@wawasoftlens.bytheyayayeahs TAMAN MELAWATI
@wawasoftlens.kuching KUCHING

@wawasoftlens.jb (JB)
@epersona.wawasoftlens N.9
@lovelylook.wawasoftlens SEREMBAN
@wawasoftlens_kelantan KELANTAN
@wawasoftlens.official.sabah KOTAKINABALU,SABAH
@wawasoftlens.tawauld LAHAD DATU,SABAH
@wawasoftlens.PERAK IPOH, PERAK

💬 4Normal

-
🚪Local @doorcoupons 🔖offers you the opportunity to launch a new business with a minimal investment and a short timeframe toward profitability.
We offer you the support in house design and printing.
You focus on what's important! getting the most of our your investment! 
What does low risk mean?💡
In a typical franchise opportunity, you have to pay a lot of money up front just to license their business. 
Then you have to pay overhead costs for staff, office space, equipment.
Which is why some franchises can cost anywhere from $300k to $900k to start up.👎
👉Which means that they won't see any significant profit for another six to seven years. 
In the Local Door Coupons Model, we're home-based, budget-friendly, and you can see profitability within six to seven months.
💰In this model, we handle about 30% to 40% of the operational work - which helps you focus on what matters most - profitability!
✔️Low investment
✔️Low Risk
✔️High ROI
 Go to http://couponsmakemoney.com or click the link in their bio👉 @doorcoupons
Millionaire Mentor

-
🚪Local @doorcoupons 🔖offers you the opportunity to launch a new business with a minimal investment and a short timeframe toward profitability.
We offer you the support in house design and printing.
You focus on what's important! getting the most of our your investment!
What does low risk mean?💡
In a typical franchise opportunity, you have to pay a lot of money up front just to license their business.
Then you have to pay overhead costs for staff, office space, equipment.
Which is why some franchises can cost anywhere from $300k to $900k to start up.👎
👉Which means that they won't see any significant profit for another six to seven years.
In the Local Door Coupons Model, we're home-based, budget-friendly, and you can see profitability within six to seven months.
💰In this model, we handle about 30% to 40% of the operational work - which helps you focus on what matters most - profitability!
✔️Low investment
✔️Low Risk
✔️High ROI
Go to http://couponsmakemoney.com or click the link in their bio👉 @doorcoupons

💬 11Normal

Shop @myqueenextensions today 📣Sale ends midnight , 
3 bundles starting at $100
3 bundles with closure starting at $150 
3 bundles with frontal starting at $200 ✔️can handle bleach/dye ✔️100% human hair ✔️same day shipping available

@myqueenextensions @myqueenextensions
(FREE SHIPPING TODAY)
Website : www.myqueenextensions.com
The Shade Room

Shop @myqueenextensions today 📣Sale ends midnight ,
3 bundles starting at $100
3 bundles with closure starting at $150
3 bundles with frontal starting at $200 ✔️can handle bleach/dye ✔️100% human hair ✔️same day shipping available

@myqueenextensions @myqueenextensions
(FREE SHIPPING TODAY)
Website : www.myqueenextensions.com

💬 3Normal

Meet new #SuicideGirl #Yuno on the #frontpage with her #SetOfTheDay "Another Morning With You" <3 #PurpleHair
SuicideGirls 💋

Meet new #SuicideGirl #Yuno on the #frontpage with her #SetOfTheDay "Another Morning With You" <3 #PurpleHair

💬 43Normal

STU 🔥 In the mood for a #Mayores streaming party tomorrow... what do you think Beasters? 😘
Becky G

STU 🔥 In the mood for a #Mayores streaming party tomorrow... what do you think Beasters? 😘

💬 234Lo-fi

Video by @rogerkisby // #sponsored by @Vegas // The “Welcome to Fabulous Las Vegas” sign is located at 5100 Las Vegas Blvd and is considered by some as the official southern entrance of the Las Vegas Strip. In my short time here I saw countless selfies taken, two wedding photo shoots, and a whole lot of kissing. // Las Vegas is anything but ordinary. On National Plan for Vacation Day, start making plans for your trip to #Vegas.
National Geographic Travel

Video by @rogerkisby // #sponsored by @Vegas // The “Welcome to Fabulous Las Vegas” sign is located at 5100 Las Vegas Blvd and is considered by some as the official southern entrance of the Las Vegas Strip. In my short time here I saw countless selfies taken, two wedding photo shoots, and a whole lot of kissing. // Las Vegas is anything but ordinary. On National Plan for Vacation Day, start making plans for your trip to #Vegas.

💬 58Normal

Ingatkan cukup lah utk 2 kali makan, rupanya tak cukup. Kena masak lagi banyak macam ni. Disiplin. Kita tengok result 3bulan 🤪
لا اله الا الله محمد رسول الله

Ingatkan cukup lah utk 2 kali makan, rupanya tak cukup. Kena masak lagi banyak macam ni. Disiplin. Kita tengok result 3bulan 🤪

💬 23Normal

Etiqueta tu real verdadera mejor amiga #eqiumi
Reina

Etiqueta tu real verdadera mejor amiga #eqiumi

💬 2,993Clarendon

Smile baby- life is too short not too. ☺️ #goodnight #jessicaweaver #northcarolina @tvpauto thanks for having me!
Jessica Weaver 🍰

Smile baby- life is too short not too. ☺️ #goodnight #jessicaweaver #northcarolina @tvpauto thanks for having me!

💬 244Normal

@drea__king
👻ThickestOnIG

@drea__king

💬 10Normal

Extra 10% Off Promo: LASTCHANCE
• T-Shirts as low as $7.99
• Buy One Hoodie Get One Free
• 16+ Items in a box for $100
Link in @tunedintokyo_ bio
🔴WWW.TUNEDINTOKYO.COM🔴
Amazing Cars

Extra 10% Off Promo: LASTCHANCE
• T-Shirts as low as $7.99
• Buy One Hoodie Get One Free
• 16+ Items in a box for $100
Link in @tunedintokyo_ bio
🔴WWW.TUNEDINTOKYO.COM🔴

💬 1Normal

How many #benefit box o’ powders are in your makeup collection?! ☺️
Benefit Cosmetics US

How many #benefit box o’ powders are in your makeup collection?! ☺️

💬 124Normal

Así llegó #melaniatrump al discurso del estado de la unión #sotu ⏩ Sigue la cobertura por @univision @via @uninoticias
ElGordoyLaFlaca

Así llegó #melaniatrump al discurso del estado de la unión #sotu ⏩ Sigue la cobertura por @univision @via @uninoticias

💬 60Normal

#TSRBirfDayz: Sending birthday wishes to #KidCudi on his 34th birthday 🎈(📸: Kevin Winter/ @gettyimages)
The Shade Room

#TSRBirfDayz: Sending birthday wishes to #KidCudi on his 34th birthday 🎈(📸: Kevin Winter/ @gettyimages)

💬 121Normal

Night views in Queenstown 🌌Photo by @south_of_home
🌎 Earthpix 🌎

Night views in Queenstown 🌌Photo by @south_of_home

💬 753Normal
At New Zealand

Anda setuju? 💟💖💝
Mario Teguh

Anda setuju? 💟💖💝

💬 75Normal

Talk about motivation 😍💪🏼
📷 @avital_cohen5
Boss Girls

Talk about motivation 😍💪🏼
📷 @avital_cohen5

💬 8Normal

IG story is long I know but these shows out here 🇬🇧 are fucking bonkers. Love all my fans in the UK. Sold out the whole tour now I’m done! Tomorrow off to Prague!
Steve Aoki

IG story is long I know but these shows out here 🇬🇧 are fucking bonkers. Love all my fans in the UK. Sold out the whole tour now I’m done! Tomorrow off to Prague!

💬 21Normal

Photo by Fritz Hoffmann @fritzphotos on assignment for National Geographic magazine. 
Tibetan itinerant worker, Zhou Ma 27, picks goji berries during the August harvest in Qinghai, China. Goji berries, often called wolfberries in the west, are purported to have health benefits and are commonly used in traditional Chinese medicine. While living in China I learned that gojis are good for the eyes. As a photographer, I appreciated that possibility and added a few goji berries regularly to my green tea. Today, goji berries can be found worldwide in food markets and even common grocery stores. Native to specific arid lands, such as Ningxia, China, large goji farms, like the one in Qinghai province where I made this picture, have been planted to supply the growing demand for the berries. The berries grow large and plump in Qinghai, which can be good for goji juice. But the efficacy of those grown there is said to be less than gojis grown in native soil and climate. Most gojis grown in China are shipped to Ningxia and sold wholesale from there so that the name of the place of origin can be included with the sale. 
#gojiberries #wolfberries #harvest #Qinghai #China #Tibetan
National Geographic

Photo by Fritz Hoffmann @fritzphotos on assignment for National Geographic magazine.
Tibetan itinerant worker, Zhou Ma 27, picks goji berries during the August harvest in Qinghai, China. Goji berries, often called wolfberries in the west, are purported to have health benefits and are commonly used in traditional Chinese medicine. While living in China I learned that gojis are good for the eyes. As a photographer, I appreciated that possibility and added a few goji berries regularly to my green tea. Today, goji berries can be found worldwide in food markets and even common grocery stores. Native to specific arid lands, such as Ningxia, China, large goji farms, like the one in Qinghai province where I made this picture, have been planted to supply the growing demand for the berries. The berries grow large and plump in Qinghai, which can be good for goji juice. But the efficacy of those grown there is said to be less than gojis grown in native soil and climate. Most gojis grown in China are shipped to Ningxia and sold wholesale from there so that the name of the place of origin can be included with the sale.
#gojiberries #wolfberries #harvest #Qinghai #China #Tibetan

💬 138Normal

This is how you can help us out. Thank you :)
Estas son las formas en las que nos pueden ayudar. Gracias :)
Black Jaguar-White Tiger

This is how you can help us out. Thank you :)
Estas son las formas en las que nos pueden ayudar. Gracias :)

💬 15Normal

RETO: Dale Like y comenta “ENAMORAR” letra por letra y te Stalkearé❤️
Etiqueta 👇🏼
Libros Nocturnos🌘

RETO: Dale Like y comenta “ENAMORAR” letra por letra y te Stalkearé❤️
Etiqueta 👇🏼

💬 178Normal

When @fashionnova has you slaying that all denim look 😍🙌
hairsandstyles ♡

When @fashionnova has you slaying that all denim look 😍🙌

💬 6Normal

ZADDDDD @dagelangaming
・・・
No offense, tapi cuma mau bilang #pcmasterrace :D
@gamingplus 
#dagelangaming #gaming #gamers #mac #windows
:Dagelan - Asikin aja lagiii

ZADDDDD @dagelangaming
・・・
No offense, tapi cuma mau bilang #pcmasterrace :D
@gamingplus
#dagelangaming #gaming #gamers #mac #windows

💬 153Normal

Smoked green eyes! 
OoOfff🐊🍃 @sarakalimamakeup wearing Xenon and Dark Matter shadows 
#meltcosmetics #meltdarkmatter #meltxenon
Melt Cosmetics

Smoked green eyes!
OoOfff🐊🍃 @sarakalimamakeup wearing Xenon and Dark Matter shadows
#meltcosmetics #meltdarkmatter #meltxenon

💬 12Normal

The sun is up, the sky is blue!
It’s so beautiful, and so are you!
Good morning guys! ❤
Noor Neelofa Mohd Noor

The sun is up, the sky is blue!
It’s so beautiful, and so are you!
Good morning guys! ❤

💬 360Normal

อรุณสวัสดิ์ 🌈
Woranuch BhiromBhakdi

อรุณสวัสดิ์ 🌈

💬 54Normal
At Singha Park Chiang Rai Sport and Recreational Center

Our long sleeve T-shirt’s are back in stock...
www.BJWTshop.com

Nuestras playeras de manga larga ya están de regreso en la tienda :)
www.BJWTshop.com 
#ThankYou
Black Jaguar-White Tiger

Our long sleeve T-shirt’s are back in stock...
www.BJWTshop.com

Nuestras playeras de manga larga ya están de regreso en la tienda :)
www.BJWTshop.com
#ThankYou

💬 7Normal

#ThankYou :)
Black Jaguar-White Tiger

#ThankYou :)

💬 14Normal

#TSRGloUps: Okay!!!! He was a zaddy in the making!! Y’all feeling this glo-up, #Roommates?! #TransformationTuesday Via: @billc_dadon
The Shade Room

#TSRGloUps: Okay!!!! He was a zaddy in the making!! Y’all feeling this glo-up, #Roommates?! #TransformationTuesday Via: @billc_dadon

💬 1,673Normal

Video by @rogerkisby // #sponsored by @Vegas // Las Vegas at night as seen from one of the four pedestrian bridges that connect the intersection of Las Vegas Blvd and Tropicana Ave. Las Vegas is “open” 24 hours a day but at night it comes to life in a way unlike anywhere in the world. Check out the roller coaster as it at speeds through New York, New York! // Las Vegas is anything but ordinary. On National Plan for Vacation Day, start making plans for your trip to #Vegas.
National Geographic Travel

Video by @rogerkisby // #sponsored by @Vegas // Las Vegas at night as seen from one of the four pedestrian bridges that connect the intersection of Las Vegas Blvd and Tropicana Ave. Las Vegas is “open” 24 hours a day but at night it comes to life in a way unlike anywhere in the world. Check out the roller coaster as it at speeds through New York, New York! // Las Vegas is anything but ordinary. On National Plan for Vacation Day, start making plans for your trip to #Vegas.

💬 65Normal

We can’t keep it to ourselves – we LOVE @SpongeBob! 💛  #ILoveSpongeBob
Nickelodeon

We can’t keep it to ourselves – we LOVE @SpongeBob! 💛 #ILoveSpongeBob

💬 54Normal

I fail every day. 
Follow @9gag
9GAG: Go Fun The World

I fail every day.
Follow @9gag

💬 5,618Normal

Cheesy Instant Noodle Lasagna Recipe! 😱🤤🍝🧀🍖🔥
Love food?  Follow us: @foodyfetish❣️
vc: @tastydemais 
Tag a Noodle Lover! 👇🏼
Foody Fetish

Cheesy Instant Noodle Lasagna Recipe! 😱🤤🍝🧀🍖🔥
Love food? Follow us: @foodyfetish❣️
vc: @tastydemais
Tag a Noodle Lover! 👇🏼

💬 12Normal

Ålesund - Norway ✨❤️❤️❤️✨ Picture by ✨✨@maysan2611✨✨
.
#wonderful_places for a feature ❤️
Wonderful Places

Ålesund - Norway ✨❤️❤️❤️✨ Picture by ✨✨@maysan2611✨✨
.
#wonderful_places for a feature ❤️

💬 98Normal
At Ålesund, Norway

#hypebeastkicks: Featuring a new adidas Futurecraft 4D, the Y-3 BYW BBALL, BAPE x Dame 4 and more, have a look at all of the sneakers slated to release at adidas’ 747 Warehouse event for NBA All-Star Weekend on February 16 and 17.
HYPEBEAST

#hypebeastkicks: Featuring a new adidas Futurecraft 4D, the Y-3 BYW BBALL, BAPE x Dame 4 and more, have a look at all of the sneakers slated to release at adidas’ 747 Warehouse event for NBA All-Star Weekend on February 16 and 17.

💬 57Normal

KEY BENEFITS OF OXYSHRED:
-
⚡️No jitters or anxiety
⚡️Boosts metabolism ⚡️Destroys stubborn fat cells ⚡️No heavy stimulants
⚡️Limits calorie absorption by the body
⚡️Mood enhancers
⚡️Immunity support -
-
💪🏽 Use my code KATYA10 to save money! - head to www.ehplabs.com
Katya Elise Henry ♡

KEY BENEFITS OF OXYSHRED:
-
⚡️No jitters or anxiety
⚡️Boosts metabolism ⚡️Destroys stubborn fat cells ⚡️No heavy stimulants
⚡️Limits calorie absorption by the body
⚡️Mood enhancers
⚡️Immunity support -
-
💪🏽 Use my code KATYA10 to save money! - head to www.ehplabs.com

💬 369Normal

Eres chica y te gusta la moda?
Entonces sigue a 😍@womensfashionmagazine
😙@womensfashionmagazine
👑@womensfashionmagazine
😋@womensfashionmagazine
La mejor cuenta que sigo en todo instagram💘
Libros Nocturnos🌘

Eres chica y te gusta la moda?
Entonces sigue a 😍@womensfashionmagazine
😙@womensfashionmagazine
👑@womensfashionmagazine
😋@womensfashionmagazine
La mejor cuenta que sigo en todo instagram💘

💬 1Normal

Tag someone who should buy you something from @ivoryella! Their clothes are SO cute AND they donate profits to elephant conservation! 🙌🐘💕 Go follow them & join the cause! ❤️ 👉 @ivoryella 👈
👉 @ivoryella 👈
👉 @ivoryella 👈
Animals Pets Wildlife

Tag someone who should buy you something from @ivoryella! Their clothes are SO cute AND they donate profits to elephant conservation! 🙌🐘💕 Go follow them & join the cause! ❤️ 👉 @ivoryella 👈
👉 @ivoryella 👈
👉 @ivoryella 👈

💬 4Normal

I want to thank all of you for supporting me! Here’s a look at all the @tunesaudio Bluetooth earphones going out on delivery! Tag me when you get yours! 🙌🏾 if you haven’t got a pair go to tunesaudio.com and use my code “FATBOY” at check out! Only pay for S&H!
YUNG FAT$

I want to thank all of you for supporting me! Here’s a look at all the @tunesaudio Bluetooth earphones going out on delivery! Tag me when you get yours! 🙌🏾 if you haven’t got a pair go to tunesaudio.com and use my code “FATBOY” at check out! Only pay for S&H!

💬 154Normal

#hypebeaststyle: Kanye West just hit Instagram with a widespread YEEZY Season 6 campaign featuring the stars of social media. Swipe to see @amina.blue, @kristennoelcrawley, and more recreate @kimkardashian’s Season 6 campaign wearing the latest attire by Kanye.
Photo: DONDA
HYPEBEAST

#hypebeaststyle: Kanye West just hit Instagram with a widespread YEEZY Season 6 campaign featuring the stars of social media. Swipe to see @amina.blue, @kristennoelcrawley, and more recreate @kimkardashian’s Season 6 campaign wearing the latest attire by Kanye.
Photo: DONDA

💬 159Normal
At Los Angeles, California

Happy #tattoosday with #beautiful @skyeblusg <3 #SuicideGirls #GirlsWithTattoos #Tattoos
SuicideGirls 💋

Happy #tattoosday with #beautiful @skyeblusg <3 #SuicideGirls #GirlsWithTattoos #Tattoos

💬 67Normal

Y quien dijo que las Gorditas no somos sexys? #eqiumi @fashionnovacurve 😍❤️
Reina

Y quien dijo que las Gorditas no somos sexys? #eqiumi @fashionnovacurve 😍❤️

💬 2,494Normal
At New York, New York

#PressPlay: Chileeeeee #YoungThug is out here just LIVIN’ his life as a single man 👀👀
The Shade Room

#PressPlay: Chileeeeee #YoungThug is out here just LIVIN’ his life as a single man 👀👀

💬 15Normal

“‪Hello there I see ur lookin’ like a snack today‬” -Doug
Doug The Pug

“‪Hello there I see ur lookin’ like a snack today‬” -Doug

💬 584Normal

-
🔥Want to live the lifestyle of your dreams?
Click the link in bio 👉@millionaire_mentor and learn how to start making real passive income online!
👉Visit MadeitDigital.com and Start Your Digital lifestyle business today!
🔹Travel the world and live the laptop lifestyle!
🔹Learn how to get paid brand endorsements
🔹Become a social media influencer!
🔹Create your first online business.
🔹Create passive and residual income streams.
🔹Learn influencer marketing.
🔹Access to private Facebook group!
🔥Click link bio 👉@millionaire_mentor for more info!
-
Millionaire Mentor

-
🔥Want to live the lifestyle of your dreams?
Click the link in bio 👉@millionaire_mentor and learn how to start making real passive income online!
👉Visit MadeitDigital.com and Start Your Digital lifestyle business today!
🔹Travel the world and live the laptop lifestyle!
🔹Learn how to get paid brand endorsements
🔹Become a social media influencer!
🔹Create your first online business.
🔹Create passive and residual income streams.
🔹Learn influencer marketing.
🔹Access to private Facebook group!
🔥Click link bio 👉@millionaire_mentor for more info!
-

💬 4Normal

Tag a ten! 😉 💕#benefit
Benefit Cosmetics US

Tag a ten! 😉 💕#benefit

💬 1,243Normal

#Regram @GlowRecipe
・・・
The newest addition to the Glow Recipe skincare family is officially available online at @Sephora! Meet Watermelon Glow Pink Juice Moisturizer (on the right!): a lightweight, oil-free gel moisturizer perfect for oily/combination skin for plump, juicy skin 🍉💕
Sephora

#Regram @GlowRecipe
・・・
The newest addition to the Glow Recipe skincare family is officially available online at @Sephora! Meet Watermelon Glow Pink Juice Moisturizer (on the right!): a lightweight, oil-free gel moisturizer perfect for oily/combination skin for plump, juicy skin 🍉💕

💬 188Normal

Name it !!
Owned by @mclaren_and_me. Check out his page to see more of his collection including his McLaren 675LT!
#amazing_cars #mclaren #mclaren675lt #shelby #raptor #mercedes #gwagon #4x4squared #supercar #luxurycars #carstagram #hypercar
Amazing Cars

Name it !!
Owned by @mclaren_and_me. Check out his page to see more of his collection including his McLaren 675LT!
#amazing_cars #mclaren #mclaren675lt #shelby #raptor #mercedes #gwagon #4x4squared #supercar #luxurycars #carstagram #hypercar

💬 2Normal

Add Me @mr_iraqe | #Admin_mr_iraqe ❤️
⠀⠀
⠀⠀
• جاي من الأكسبلور • لايك وفولو واستمتع بمنشوراتنا ♪
@3sl_iraqi @3sl_iraqi @3sl_iraqi
نشر حسابات بالستوري 👆🏻

Add Me @mr_iraqe | #Admin_mr_iraqe ❤️
⠀⠀
⠀⠀
• جاي من الأكسبلور • لايك وفولو واستمتع بمنشوراتنا ♪
@3sl_iraqi @3sl_iraqi @3sl_iraqi

💬 109Normal